Act of War:Direct Action & High Treason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee
hát ja, nem grafikailag fekteti meg gépet, mert kisebb mapon még akár részletesebb is lehet csut folyamat, nagyobbon meg széjjel swappeli magát <#szomoru1>

nekem 1024 van és azzal is igen csak ba***ik, mikor nagyobb pályán vagyok, húzom az egeret elég rendese be-beakad....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Bandee
igazán jó game, csak 512 rammal igencsak baszakodik, ez az 1 bajom van 😞

Sephi
Ejjen a Spoiler vazeg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
Ez jó kis játék volt. A végén másnak is irtó rövid végkifejlet lett? Meghalt a pasmag, oszt nézik a romokat? Vagy a credits után még volt vmi movie?

A medve nem játék.

M@TriX
egy sima scandisket indíts el, ritkán el szokott cseszõdni a tábla.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jó lenne, de nem megy még a multi sajnos...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bandee
mondjuk fat32-es a partíciód?

Hello!
Mitõl lehet az, hogy az egyik vinyóról a másikra akarom húzni a játékot és 80%-nál kiírja, hogy megtelt a lemez, pedig van még 6 BG szabad helyem?
Me0w
Valamikor este egy multi esetleg? mondjuk 9-tol?

Together we'll fly someday...

M@TriX
jah, néha már kevés is az 1-9 számsor. 😊 de általában egy logika szerint adom ki a számokat, így nem keverdek bele, de néha kevés a kiadható szám. 😊

GamePro nem érdekes, lentebb volt róla szó csak keress rá.

Me0w
Detto en is ezt csinalom 😊 Csak neha idegesito mikor van 3 csapatod, es mindegyikhez 1 verda 😊 Akkor 1-2, 3-4, 5-6 az egysegek es verdak sorrendje, a vegere belekeveredik az ember 😉

Ezen kivul a gyalogsagnak is jo lenne ez, 2-3 kanyar a hazak kozott es mindig a heavy snipereim mennek elol a kommandosok meg 6 lepesre mogottuk. 😊 Mit irtak a GameProban? 😊

M@TriX
olyat nem tapasztaltam még...

Sephi
Most mar nekem nem megy a hang.... miabanat van? Buzog 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

M@TriX
jaja de reméljük npszerû lesz, ha mondjuk az újságokban majd rámutatnak a jó tulajdonságaira, nem úgy, mint a GamePro-ban.

amúgy annyi, hogy a szerelõverdát ne rakd csapatba, hanem legyen külön. Én úgy szoktam, hogy mondjuk a tankok az 1-es Team, a szervizverda az 5-ös (lényegtelen) és a tankoknak megmondom, hogy autókázanak x helyre, és x-3 méterre meg a szervízverdát küldöm, de van hpgy azt még hátrahagyom és utána hívom ha már csak szerelgetnie kell...

Me0w
Azt nem ertem, hogy egy ilyen szintu jatekhoz miert nem volt semmi reklam? En is ugy huztam le, hogy elotte fel orat kerestem valami infot rola, azert 5g az 20 ora letoltes 😊 De a jatek szamomra fantasztikus, az aprobb hibaktol eltekintve elvezetes (nincs formacio allitasi lehetoseg egysegeknel, es a repair car allandoan elorerohan kilovetni magat ;p). <#eljen>

no,ma a koliban kipróbáltuk lanon,és ment,mondjuk nem a legjobban,de ment<#vigyor0>

Mo-on még nem lehet kapni hivatalosan,úgyhogy...<#vigyor>

na mindegy,majd lanon azért megpróbálom

M@TriX
esetleg elmotyoghatot, hogy mit csináltál. 😊

megoldodott a dolog
thx
ez mekkora
egyszer van video 1x nincs
lehet hogy nem támogatja a videokártyám?
geforce ti4200 van
Sephi
Most me' nem? Nekem is az van es tokeletesen megy minden 😄

M@TriX
hát en spec nem támogatom az ilyen pakkokat de tõlem felnyomhatjátok, sok össze-vissza akadásról hallottam már.

ac3+xvid+divx+mpeg2 codec-en kívül nekem nemigen szokott semmi sem kelleni.

Sephi
ACMCP aszem a jo. Az valami codec pack.

M@TriX
te megvetted? csakmert még az onlin e multi még a "nemhivatalos" verzióhoz nem kiforroott, elég csak ha visszaolvasol. 😊

nem igazán jött össze a GITtel de próbálkozni lehet, lehet valami beállítással kellene játszani...

M@TriX
sztem egy xvidet nyomjál fel, és esetleg egy indeo-t. nekem csak szokásos alap kodekek vannak fönnt és simán menntek, talán nézz bele a readme-be.

tudtok ajánlani vmi kodeket a video bejáccáasok miatt kéne mert most 1 sincs
thx
üdv!
sikerült nekem is kijátszanom a single-t,és nagyon teteszett.Csak annyi baja volt hogy az én izlésemnek kicsit sok volt benne a videó,meg maga a játék rövid volt<#vigyor0> -10 óra alatt végigvittem
eddig nekem is a cnc generals volt a kedvencem,de aszt hiszem ezentúl mindenkinek ezt a játékot fogom ajánlani<#kacsint>
nekem szerencsére nem fagyott egyszer se,és semmilyen más probléma sem volt

majd én is kipróbálnám a multit,ha valakinek van kedve,írjon
üdv

Sephi
Huha lehet kodek miatt van...

Hali!
Végre megszereztem a játékot, de nincsenek benne nekem vmi miatt vidok. Ez miért van? Elkezdtem a küldetést az elsõ pálya elején még van ilyen kis video bejáccás utána már nincs. Ez miért van
Thx a segítséget
M@TriX
innentõl akkor mailben menjen a dolgo, a konzekvenciákat majd megosztjuk

M@TriX
Indulásnak leszek szerver, mert nekem fix IPm van, majd e-mail-ben küldöm az IP-met. Advanced konfigban a "Forward witch..."-nél a Generals-t választottam ki, "8086" legfeljebb megpróbálunk mást, de ezt szerintem érdemes kezdésnek.

nekem hova kell beírni az ipdet? talán sehova nem?

Mikiller
Ment mail

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

M@TriX
na megérkeztem, várom majd a mailod, aztán megnézzük mit lehet kihozni. 😊

M@TriX
nekem is fennt van a 98 otthon, szóval azzal próbáljuk akkor elõször.
akkor gondoltam, hogy küld el az ipt, elõbb úgysem kell.
akkor majd 5kor

Mikiller
Ok, de nekem fennt van a 0.98-as, mert azzal szoktunk NFSU2-vel nyomulni, IP-m sajna dinamikus (Axelero) azt csak akkor tudom elküldeni, ha majd felcsatizok netre.Sztem rakd fel nyugodtan a 0.99-s bétát az nem lehet gond, hogy nálam 0.98 van, de ha nem megy akkor majd én is lecserélem arra.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

M@TriX
mint láthatod a 413-as választ én sem, amúgy a Skirmish-be még én sem, néztem bele, a Kampányban az oroszoknál járok, csak azt néznénk meg, hogy megy-e a softival. 4kor végzek a melóhelyen, aztán még haza kell érnem, szóval ha 5 óra megfelel vagy késõbb akkor tõlem mehet.
addig szedd le a bétát és az utolsó rendeset (98), aztán elõbb bétával tesztelünk aztán ha nem megy megnézzük az elõzõt. Csak alapbeállítással elõször aztán majd állítgatunk. Majd néz meg az IPdet és küld már le majd nekem a mailre: "[email protected]", én meg replizem az enyémet. (majd ha hazaértem.)

Mikiller
Deomo=Demo, LOL

Mikiller
Hi!
Bocs, hogy csak ma néztem be, látom válaszoltál.Akkor esetleg ma délután 4 körül kipróbálhatjuk megy-e GIT-el, OK?
Sokat nem játszottam még vele,most tartok a Deomo-s pályánál, Skirmish-t meg egyáltalán nem játszottam, csak megnéztem müxik-e<#vigyor5>, nagy ellenállásra ne számíts ebbõl kifolyólag.

M@TriX
jah én is így vagyok vele...

AnuluWork
Tökéletesen igazad van itt is!<#eljen>

Sõt, kijött a Will of Steel tört is. Nos, az sem lenne rossz, de már a méretén is látszódik, hogy vmi nincs rendben. Aztán az a sok grafikai bug, hogy a rakétás arc rohan a homokzsákok felé, és rohan, és rohan, és rohan. Szóval félretettem, de ha normális patch jön hozzá, elõveszem azt is. Mert jó ott is a sztori.

De az AofW sokkal jobb. És tény, mivel ZÉRÓ a marketing itthon, és máshol is, így sokaknak fogalmuk sincs, hogy mirõl maradnak le. 😞

Mondjuk leszarom, de érdekes, hogy ha vmi nem nagy név, vagy nem tucatjáték, stb., néha hatalmasat bukik, pedig nagyon ott van feelingben. (Számomra a legnagyobb "csalódás" ezen a téren a H&D2 volt, az is a COD miatt, meg, hogy nem volt tört szerver. 😞

Pedig itt is van három fajta hadsereg, pontosabban kettõ, plusz a ruszki és az amerikai.

A singli hangulata - pont a filmek miatt - nagyon jó!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ott nincsen olajkút.

Szétbombázod a parton lévõ bunkereket, ágyúkat, aztán jön egy bizonyos erõsítés, építési lehetõség. Pénzt m,eg úhu tudsz szerezni, hogy nem ölöd meg az összes gyalogellent, hanem elfogod. Azán sniperekbõl csapat, plusz kommandósoknál elõtte ugye kifejleszteni az elfogást, aztán házról házra harc. Mivel a sniperek nehézfegyverzetûek, a sima jármûvek sem probléma. De házról házra kell haladni.

Mellesleg az orosz pályák über feelingesek. Annyira jók, hogy az ember várja, hogy folytathassa. Sajnos idõm az nincs, így nagyon lassan haladok. 😞

AnuluWork
<#eljen>Így van.

AnuluWork
A GAMEPRO egy rakás ...

Goodwill
nagyon über a game, generalst simán veri

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

hát ami nem megy azt nem kell erõltetni, azért ha valakinek van valami épkézláb ötlete szivesen veszem
na a procinak semmi köze hozzá, még megpróbálom a legujabb catalysatort hátha
na majd kipróbálom, kiváncsi vagyok mit csinál
M@TriX
vedd csak vissza aprocit. 😊 majd meglátod... vagy agy neki még voltot, de inkább elõbb vedd vissza, és tesztelj

akkor halvány liladunsztom sincs mi lehet a gond.
a konfigom:abit bd7-II, 1.8Ghz Nortwood(2.4GHz), 512 RAM,sapphire radeon 9200 128MB, szóval mennie kéne simán, a procin kivül semmi nincs húzva