704
  • Shep
    Mi a bánatot kezdjek azon a pályán ahol a fehér házat kell felszabadítani, meg a kórházat megvédeni, amiben Zakarov van? Lóvé nincs az ellen jön, ja meg a tetver repülőket is küldi akik szépen szétlövik a tankjaimat.
  • AnuluWork #503
    Akkor lassan vége is lesz, úgyhogy sok időd nincs ... :)
  • Bandee
    most mentettem ki éppen amcsi elnököt, 1re jobban bejön ez a game :)
  • M@TriX
    ezt mondta: "Termeszetesen a legfrissebb."
  • Bandee
    benne van a válasz a kérdésedben
  • M@TriX
    azt már leírta, de nem jelent meg még crack az új patchez tudtommal ezért kérdezem őt, hogy akkor tényleg a patchelt játékkal játszik-e és arról mond véleményt, vagy pedig a sima megjelent gémről.
  • Bandee
    milyen kúltóráltan írja le h crackelt játékkal próbálkozik :)
  • M@TriX
    akkor hogyan sikerült felrakni a patchet és működésre birnod a gémet? csakmert sehol nem tudtak olyanról ahogy én néztem, hogy a legújabb patchel nemhivatalosan megy a gém.
  • Picador
    Ilyet mondtam volna? :)
  • M@TriX
    jah neked megvan eredetiben?
  • [HUN]PAStheLoD
    multi szerintem száksz, mert nagyon rushra van kihegyezve, az a kevés kezdő pénz semmiképp nem elég védelemépítésre, egy kút, két kút .. helikopterrel felderítesz , a két kútnál 3 -3 kocsival szeded az olajt (olajat :P) aztán valamivel lerássolod az NMY-t .. persze haverokkal, mondjuk 15 perc tűzszünetben megállapodtok, aztán mehet a buli , viszont a 10 pow (hadifogoly) -ból alig jön a lé , 500 .. és lassan .. ZH-ba legalább Hackerek plusz internet center, Supply Drop Zone és a BlackMarketek (legjobbabb ^.^) jól hozzák a pénzt.. mondjuk ez így legalább kiegyenlített , nem az nyer, akinek több ilyen épülete van, de az 500 akko' is kevés ;]
  • Bandee
    multit még nem csekkoltam, de ma lehet megejtem, attól függ h mennyi CS lesz, ha marad idő bepróbálom
  • Thanatos
  • Sephi
    Varj. Akkor vegyuk igy :

A AOW Singliben erosen EROSEN veri a Generals+ZH-at.
    Viszont multiban ugyanaz mindaketto.

Szal hulye a velemnyed.
  • Picador
    De halottam, de rohej ennyi egyseg mellett. Keves egyseg, keves fejleszthetoseggel.

A multit leteszteltem nagyon sok alkalommal es tovabbra is az a velemnyem, hogy a jatek csak egy gyenge zh utanzat.
  • Picador
    Termeszetesen a legfrissebb.
  • Sephi
    Egy? :D

Nekem negy megy utannuk vaze :D
  • M@TriX
    jók is azok :)

persze egy szerelőverda nem árt melléjük...
  • Sephi
    En majd minden kuldit a S.H.I.E.L.D. unitokkal nyerem :D
  • M@TriX
    az igaz, hogy nem eléggé kiforrott még multi szinten. amúgy a legújabb patchel nézed? ha nem akkor ne nyilatkozzál még ennyire negatívan.

"Mi az a baromsag hogy "korokat kell" lepni a hadseregben, hogy epuletet tudjal gyartani???????????? "

techtreeről még nem hallottál?

"Hol van az utanpotlas arra az esere, ha elfogy az olaj?"

mint írtam már párszázszor az ellenséges pilótákért kemény pénz jár, ha jól emléxem 500 dolcsi.

ez éppen azért jó, mert nem lehet sokáig húzni egy csatát, az olajtartalék igen szűkös.

Abban igazat, adok, hogy talán túlságosan is, mert a def1-et kifejleszteni szinte nem is marad zsé...
  • Picador
    Usa army multiban, anti tank. Nem is lo a helcsikre a raketas srac... Szal multiban az Usanak hol van az antiair gyalogosa? Hogy tudsz vedekezni heli ellen defcon 3 szinten?

+
    Mi az a baromsag hogy "korokat kell" lepni a hadseregben, hogy epuletet tudjal gyartani????????????

Hol van az utanpotlas arra az esere, ha elfogy az olaj?

ZH megoldasai sokkal jobbak! A kampany nem igazan erdekel, csak multiert hasznalok jatekot. Abban pedig kritikan aluliak a lehetosegek.
  • Al Bundy23
    hát nem tom szerintem ez erösen überel minden eddigi hasonló gamát.
    hangulatilag mindenképpen. (london pálya Rulez :)))
    És valóban, van ott anti air gyalogos :)
  • Spaw
    Érdekes.Én erős zh-snak tartom magamat.Nekem bejött.
  • a.carkey
    Jaja, Van gyalogos anti-air!

És, hogy ez egy közepes próbálkozás, azt azért nem mondanám ...
  • Thanatos
    de van gyalogos anti air..., nézd meg rendesen a game-t mielött hülyeségeket irsz :)
  • M@TriX
    ez kissé bá(o)tor kijelentés, próbát mindenképpen megér, szerintem ennyit feltétlen megérdemel. a multiban tényleg elég szükős a beállítási lehetőség, azt én is tapasztaltam, de remélhetőleg még javítanak rajta a fiúk. majd meglátjuk.
  • Picador
    Egy eros zh-snak ez biztos csalodas. Nem is ajanlom kiprobalasra.
  • Picador
    A multija szerintem nagyin karcsu lett. keves a beallitasi lehetoseg, keves az egyseg, nem lehet csapattarsnak penzt adni, nincs predator, nincs gyalogos anti air (ez nagyon faj), alig van tank, stb, stb, stb... ZH maradt a kiraly. Ez valami kozepes probalkozas volt, sok meg a javitani valo rajta. Egyebkent ujdonsag meg nincs benne (meg a hang egy resze is zh-bol van)....

Szomoru vagyok. Sokkkal tobbet vartam.
  • M@TriX
    én pont azután vagyok egy picivel (mondjuk már vagy 1 hete nem volt rá időm), lesznek még izgalmak :)
  • Bandee
    most vaygok orosz földön, hídon átkeltem, megjött a delta force, jáj ez qrva jó 1re jobban tetszik, minél többet tolom
  • M@TriX
    driver, meg beállítás gondolom, valszeg megkavarta a wint, hogy kikaptal egy jó kis hangk-t, meg lehet alapban a hangkarid zúg, ami nagyon sokmindentől lehet.
  • robotnyk
    EUG3-XYTEF-YFYBY-XYUXY-YYWYE-PWUF3-DKV8D-659A
  • Sephi

Agyon manvalaki egy serialt...
  • Sephi
    Figyejetek mar. Amiota kiszedtem a 24 bites Creative Soundblaster kartyat a gepbol es rakotottem integralt hangartyara a hangafalak a jatekben a hang buzok mint allat es sehol nem lelek megoldast :(

Micsinajak?
  • edios
    Na jáccottam vele,szerintem nagyon igényes "kis" gamma! A videók elég magas színvonalúak,és nagyon sok van belőlük! Ráadásul az engine sem rossz! Kíváncsi vok,h mennyi zs van ebben a játékban...
  • oneal1
    aaa én msot próbáltam a gammát!!!
    hát elég jó kis játék szerintem!
    ti hol tartotok?
    én juni 8 egyiptom
  • Atreides
    Egyebkent tudtommal 5.3as catalyst a legfrissebb, megprobalom azzal is, de nem hiszem, hogy segitene :(
  • Atreides
    Ezt is epp a napokban tettem fel, elotte 4.x-el se ment. De lehet nem is a vidkartya a gondja, mert a fomenu se jon be. Vagy vmi nagy animok mennek ott is?
  • M@TriX
    1. olajtornyok
    2. az ellenseges gépek pilótái kemény pénzek
  • Shep
    tényleg a pénz honnan van, mert eddig jött magától, vagy a fene tudja 13.nál tartok.