Act of War:Direct Action & High Treason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A medve nem játék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mitõl lehet az, hogy az egyik vinyóról a másikra akarom húzni a játékot és 80%-nál kiírja, hogy megtelt a lemez, pedig van még 6 BG szabad helyem?
GamePro nem érdekes, lentebb volt róla szó csak keress rá.
Ezen kivul a gyalogsagnak is jo lenne ez, 2-3 kanyar a hazak kozott es mindig a heavy snipereim mennek elol a kommandosok meg 6 lepesre mogottuk. 😊 Mit irtak a GameProban? 😊
Together we'll fly someday...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amúgy annyi, hogy a szerelõverdát ne rakd csapatba, hanem legyen külön. Én úgy szoktam, hogy mondjuk a tankok az 1-es Team, a szervizverda az 5-ös (lényegtelen) és a tankoknak megmondom, hogy autókázanak x helyre, és x-3 méterre meg a szervízverdát küldöm, de van hpgy azt még hátrahagyom és utána hívom ha már csak szerelgetnie kell...
Together we'll fly someday...
na mindegy,majd lanon azért megpróbálom
thx
egyszer van video 1x nincs
lehet hogy nem támogatja a videokártyám?
geforce ti4200 van
ac3+xvid+divx+mpeg2 codec-en kívül nekem nemigen szokott semmi sem kelleni.
nem igazán jött össze a GITtel de próbálkozni lehet, lehet valami beállítással kellene játszani...
thx
sikerült nekem is kijátszanom a single-t,és nagyon teteszett.Csak annyi baja volt hogy az én izlésemnek kicsit sok volt benne a videó,meg maga a játék rövid volt<#vigyor0>#vigyor0> -10 óra alatt végigvittem
eddig nekem is a cnc generals volt a kedvencem,de aszt hiszem ezentúl mindenkinek ezt a játékot fogom ajánlani<#kacsint>#kacsint>
nekem szerencsére nem fagyott egyszer se,és semmilyen más probléma sem volt
majd én is kipróbálnám a multit,ha valakinek van kedve,írjon
üdv
Végre megszereztem a játékot, de nincsenek benne nekem vmi miatt vidok. Ez miért van? Elkezdtem a küldetést az elsõ pálya elején még van ilyen kis video bejáccás utána már nincs. Ez miért van
Thx a segítséget
nekem hova kell beírni az ipdet? talán sehova nem?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
akkor gondoltam, hogy küld el az ipt, elõbb úgysem kell.
akkor majd 5kor
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
addig szedd le a bétát és az utolsó rendeset (98), aztán elõbb bétával tesztelünk aztán ha nem megy megnézzük az elõzõt. Csak alapbeállítással elõször aztán majd állítgatunk. Majd néz meg az IPdet és küld már le majd nekem a mailre: "[email protected]", én meg replizem az enyémet. (majd ha hazaértem.)
Bocs, hogy csak ma néztem be, látom válaszoltál.Akkor esetleg ma délután 4 körül kipróbálhatjuk megy-e GIT-el, OK?
Sokat nem játszottam még vele,most tartok a Deomo-s pályánál, Skirmish-t meg egyáltalán nem játszottam, csak megnéztem müxik-e<#vigyor5>#vigyor5>, nagy ellenállásra ne számíts ebbõl kifolyólag.
Sõt, kijött a Will of Steel tört is. Nos, az sem lenne rossz, de már a méretén is látszódik, hogy vmi nincs rendben. Aztán az a sok grafikai bug, hogy a rakétás arc rohan a homokzsákok felé, és rohan, és rohan, és rohan. Szóval félretettem, de ha normális patch jön hozzá, elõveszem azt is. Mert jó ott is a sztori.
De az AofW sokkal jobb. És tény, mivel ZÉRÓ a marketing itthon, és máshol is, így sokaknak fogalmuk sincs, hogy mirõl maradnak le. 😞
Mondjuk leszarom, de érdekes, hogy ha vmi nem nagy név, vagy nem tucatjáték, stb., néha hatalmasat bukik, pedig nagyon ott van feelingben. (Számomra a legnagyobb "csalódás" ezen a téren a H&D2 volt, az is a COD miatt, meg, hogy nem volt tört szerver. 😞
Pedig itt is van három fajta hadsereg, pontosabban kettõ, plusz a ruszki és az amerikai.
A singli hangulata - pont a filmek miatt - nagyon jó!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szétbombázod a parton lévõ bunkereket, ágyúkat, aztán jön egy bizonyos erõsítés, építési lehetõség. Pénzt m,eg úhu tudsz szerezni, hogy nem ölöd meg az összes gyalogellent, hanem elfogod. Azán sniperekbõl csapat, plusz kommandósoknál elõtte ugye kifejleszteni az elfogást, aztán házról házra harc. Mivel a sniperek nehézfegyverzetûek, a sima jármûvek sem probléma. De házról házra kell haladni.
Mellesleg az orosz pályák über feelingesek. Annyira jók, hogy az ember várja, hogy folytathassa. Sajnos idõm az nincs, így nagyon lassan haladok. 😞
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
a konfigom:abit bd7-II, 1.8Ghz Nortwood(2.4GHz), 512 RAM,sapphire radeon 9200 128MB, szóval mennie kéne simán, a procin kivül semmi nincs húzva