704
-
Capricornus #544 nos,kipróbáltam,és működik,bár elsőre kifagyott a cuccos
az idegesítő képernyővillogás viszont megint előjött -
#543 Ez jól jöhet még a Virtual CD 7.0.0.1 használatba vételekor: VCD7-B8hs-p2H5-LADY-qfj4
-
#542 na el sem hiszem kijött egy olyan kis image, amivel az 1.04-es nem hivatalos gém futtatható elméletileg, még nem próbáltam (GCW)
német verzióhoz készítették, de szerintem 100, hogy az angolhoz is jó. -
#541 Valaki nem tudja, hogy lehet a kijelölést megszűntetni? Értem ezen azt, hogy ne legyen semmi kijelölve. -
#540 kicsit módosított, kicsit felturbózott catalyst. -
Capricornus #539 okés,megnézem
amúgy miért jó(jobb) az omega driver?eddig még nem próbáltam... -
#538 mert tudtommal egyikhez sem azért mondom. hajh... -
Rusy #537 igen én is mindenhol 1.0-át találtam, de nem baj hátha majd lesz, korábbi patchot nem is néztem csak ezt az 1.4-et... -
#536 mér korábbiakhoz volt?
szteem nem, amúgy igen, sok javítás van bennük, de sehol semmi törés sajna... -
Rusy #535 köszönöm szépen, amúgy az 1.4-es patchoz van már törés? esetleg érdemes felrakni? gyorsít valamit? stb -
#534 rakd fel a legujjabb omegát. avval nem villogitten van -
Capricornus #533 üdv!
ez hihetetlen,leszedtem a 5.4-et,és felraktam az 5.3-as catalyst-et,a simát,cc nélkül,és ugyanúgy villog a genyó.még megpróbálom felrakni az 5.3-ból a cc-set,hátha... -
#532 huuu bazz szegyenlem magam hogy nem olvastam el azt a hozzaszolast bocsesz es koszi -
#531 #528 -
#530 sziasztok betettem a jatekot es villog a kep az mitol lehet radeon 9800 pro-m van es fent van a legujjabb driver -
#529 valszeg -
Capricornus #528 1 553 786 998 byte,remélem elég pontos
ehh,újraraktam a vindózt,és most a játék folyamatosan villog
egyrészt rohadt idegesítő,másrészt fáj tőle a fejem...
nem tudom pontosan mi lehet a baj,de mikor először nyomtam az 5.3-as catalyst volt fenn,most meg az 5.4-es.lehet hogy ez a gond? -
Rusy #527 Hi valaki írja már le megára pontosan hogy mennyi neki a datag.dat fájl a játék főkönyvtárában fontos... -
Thanatos #526 igen -
ppTraktor #525 Hello!
Ha az eredeti game nincsen meg de van hozzá eredeti keyem akkor tudok NETen játszani???
kösz -
#524 na kijött az 1.04-es patch is amiben egy új map is van... hajh. -
altbrucke #523 oké, amugy kösz a segitséget:) -
#522 tényleg? nem csak a játék fut? jelentkezzen akit érdekel. Anyám. elhisszük anélkül is, hogy a beszúrod. szétcseszi a fórumot, ezért kell kissebb képet beszúrni. ennyi. -
altbrucke #521 a kép azért ilyen mert mint láthatod nem csaka játék fut hanem más is és a képet a közben csináltam mikorzbe ment a forum is:) -
#520 méretezni is megtanulhatnál mellékesen, és lehet nem az abaj, de akkor sem "illik" magyar karaktereket és nagybetűket használni.
Amúgy ez szerintem az a pálya amiről én is beszéltem.
Amúgy csak az atom kép jön be nálam.
Amelyik épület ezen is látszik ahhoz kell vinni az antitankot.
(biztos jó gépet gyártasz? nem rakétás egységet kell hanem egy új épületben legyártható egységet.) -
altbrucke #519 na és a végkifejlet:
-
altbrucke #518 :))
-
altbrucke #517 szóval küldetés:
-
altbrucke #516 nem az volt a gond megprobálom mégegyszer
-
#515 az ékezetes fileneveket érdemes hanyagolni... -
altbrucke #514 na ez nem jött össze:)
-
altbrucke #513 a küldetés:
az épületnél a gépek:
és a siralmas eredmény az atomvillanás:
-
altbrucke #512 még az erőmű területére is telepitettem ezekből a tankokból
-
altbrucke #511 ez az a pálya ahol tudsz már olyan tankot épiteni aminek 3 féle funkciója is van, rakétázik, ágyuból lő és van neki irányitható robbanófeje, amugy az anti tank is ott volt az épület végébe vagy 4 db -
#510 ez nem az a pálya, amikor egy épülethez kell vinni azt az antitankot?
egy hosszúkás épület végébe. -
altbrucke #509 már semmilyen épülete nincs mégis megkapom a rakétát, teletettem mindent rakétás tankkal ugy is bekaptam a rakétát -
#508 a 1x pályán? a levégén? ott építeni kell egy olyan kis tankot ami kilövi a rakétát, ha meg még előtte, hát akkor menni kell és szét kell őket lőni. -
altbrucke #507 hogy lehet elérni hogy ne robbantsák fel az atomreaktorokat?Eddig több mindent kiprobáltam de csak becsapódik az a rohadt rakéta -
#506 közben már megcsináltam, lerohantam őket gyorsan így a bombázók nem tudtak lelőni -
VGQ #505 Azokon a pályákon ahol nincs olajkut és épitös tuti,hogy vannak BANK-ok.keresd meg öket,emlékeim szerint sárgák a térképen.beleviszel 4 bazookást meg 4 gyalogost és helo.A fönököt ne,mert hajlando a gép egyböl azt kilöni a házbol:DD