Act of War:Direct Action & High Treason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mi a bánatot kezdjek azon a pályán ahol a fehér házat kell felszabadítani, meg a kórházat megvédeni, amiben Zakarov van? Lóvé nincs az ellen jön, ja meg a tetver repülõket is küldi akik szépen szétlövik a tankjaimat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AnuluWork
Akkor lassan vége is lesz, úgyhogy sok idõd nincs ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bandee
most mentettem ki éppen amcsi elnököt, 1re jobban bejön ez a game 😊

M@TriX
ezt mondta: "Termeszetesen a legfrissebb."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bandee
benne van a válasz a kérdésedben <#idiota>

M@TriX
azt már leírta, de nem jelent meg még crack az új patchez tudtommal ezért kérdezem õt, hogy akkor tényleg a patchelt játékkal játszik-e és arról mond véleményt, vagy pedig a sima megjelent gémrõl.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bandee
milyen kúltóráltan írja le h crackelt játékkal próbálkozik 😊

M@TriX
akkor hogyan sikerült felrakni a patchet és mûködésre birnod a gémet? csakmert sehol nem tudtak olyanról ahogy én néztem, hogy a legújabb patchel nemhivatalosan megy a gém.

Ilyet mondtam volna? 😊
M@TriX
jah neked megvan eredetiben?

[HUN]PAStheLoD
multi szerintem száksz, mert nagyon rushra van kihegyezve, az a kevés kezdõ pénz semmiképp nem elég védelemépítésre, egy kút, két kút .. helikopterrel felderítesz , a két kútnál 3 -3 kocsival szeded az olajt (olajat 😛) aztán valamivel lerássolod az NMY-t .. persze haverokkal, mondjuk 15 perc tûzszünetben megállapodtok, aztán mehet a buli , viszont a 10 pow (hadifogoly) -ból alig jön a lé , 500 .. és lassan .. ZH-ba legalább Hackerek plusz internet center, Supply Drop Zone és a BlackMarketek (legjobbabb ^.^) jól hozzák a pénzt.. mondjuk ez így legalább kiegyenlített , nem az nyer, akinek több ilyen épülete van, de az 500 akko' is kevés ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Bandee
multit még nem csekkoltam, de ma lehet megejtem, attól függ h mennyi CS lesz, ha marad idõ bepróbálom <#pias>

<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sephi
Varj. Akkor vegyuk igy :

A AOW Singliben erosen EROSEN veri a Generals+ZH-at.
Viszont multiban ugyanaz mindaketto.

Szal hulye a velemnyed.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

De halottam, de rohej ennyi egyseg mellett. Keves egyseg, keves fejleszthetoseggel.

A multit leteszteltem nagyon sok alkalommal es tovabbra is az a velemnyem, hogy a jatek csak egy gyenge zh utanzat.
Termeszetesen a legfrissebb.
Sephi
Egy? 😄

Nekem negy megy utannuk vaze 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

M@TriX
jók is azok 😊

persze egy szerelõverda nem árt melléjük...

Sephi
En majd minden kuldit a S.H.I.E.L.D. unitokkal nyerem 😄

M@TriX
az igaz, hogy nem eléggé kiforrott még multi szinten. amúgy a legújabb patchel nézed? ha nem akkor ne nyilatkozzál még ennyire negatívan.

"Mi az a baromsag hogy "korokat kell" lepni a hadseregben, hogy epuletet tudjal gyartani???????????? "

techtreerõl még nem hallottál?

"Hol van az utanpotlas arra az esere, ha elfogy az olaj?"

mint írtam már párszázszor az ellenséges pilótákért kemény pénz jár, ha jól emléxem 500 dolcsi.

ez éppen azért jó, mert nem lehet sokáig húzni egy csatát, az olajtartalék igen szûkös.

Abban igazat, adok, hogy talán túlságosan is, mert a def1-et kifejleszteni szinte nem is marad zsé...

Usa army multiban, anti tank. Nem is lo a helcsikre a raketas srac... Szal multiban az Usanak hol van az antiair gyalogosa? Hogy tudsz vedekezni heli ellen defcon 3 szinten?

+
Mi az a baromsag hogy "korokat kell" lepni a hadseregben, hogy epuletet tudjal gyartani????????????

Hol van az utanpotlas arra az esere, ha elfogy az olaj?

ZH megoldasai sokkal jobbak! A kampany nem igazan erdekel, csak multiert hasznalok jatekot. Abban pedig kritikan aluliak a lehetosegek.
Al Bundy23
hát nem tom szerintem ez erösen überel minden eddigi hasonló gamát.
hangulatilag mindenképpen. (london pálya Rulez 😊))
És valóban, van ott anti air gyalogos 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Spaw
Érdekes.Én erõs zh-snak tartom magamat.Nekem bejött.

a.carkey
Jaja, Van gyalogos anti-air!

És, hogy ez egy közepes próbálkozás, azt azért nem mondanám ...

A medve nem játék.

de van gyalogos anti air..., nézd meg rendesen a game-t mielött hülyeségeket irsz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

M@TriX
ez kissé bá(o)tor kijelentés, próbát mindenképpen megér, szerintem ennyit feltétlen megérdemel. a multiban tényleg elég szükõs a beállítási lehetõség, azt én is tapasztaltam, de remélhetõleg még javítanak rajta a fiúk. majd meglátjuk.

Egy eros zh-snak ez biztos csalodas. Nem is ajanlom kiprobalasra.
A multija szerintem nagyin karcsu lett. keves a beallitasi lehetoseg, keves az egyseg, nem lehet csapattarsnak penzt adni, nincs predator, nincs gyalogos anti air (ez nagyon faj), alig van tank, stb, stb, stb... ZH maradt a kiraly. Ez valami kozepes probalkozas volt, sok meg a javitani valo rajta. Egyebkent ujdonsag meg nincs benne (meg a hang egy resze is zh-bol van)....

Szomoru vagyok. Sokkkal tobbet vartam.
M@TriX
én pont azután vagyok egy picivel (mondjuk már vagy 1 hete nem volt rá idõm), lesznek még izgalmak 😊

Bandee
most vaygok orosz földön, hídon átkeltem, megjött a delta force, jáj ez qrva jó <#vigyor2> 1re jobban tetszik, minél többet tolom

M@TriX
driver, meg beállítás gondolom, valszeg megkavarta a wint, hogy kikaptal egy jó kis hangk-t, meg lehet alapban a hangkarid zúg, ami nagyon sokmindentõl lehet.

robotnyk
EUG3-XYTEF-YFYBY-XYUXY-YYWYE-PWUF3-DKV8D-659A
Sephi

Agyon manvalaki egy serialt...

Sephi
Figyejetek mar. Amiota kiszedtem a 24 bites Creative Soundblaster kartyat a gepbol es rakotottem integralt hangartyara a hangafalak a jatekben a hang buzok mint allat es sehol nem lelek megoldast 😞

Micsinajak?

edios
Na jáccottam vele,szerintem nagyon igényes "kis" gamma! A videók elég magas színvonalúak,és nagyon sok van belõlük! Ráadásul az engine sem rossz! Kíváncsi vok,h mennyi zs van ebben a játékban...

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

oneal1
aaa én msot próbáltam a gammát!!!
hát elég jó kis játék szerintem!
ti hol tartotok?
én juni 8 egyiptom

!Forza Ferrari!

Egyebkent tudtommal 5.3as catalyst a legfrissebb, megprobalom azzal is, de nem hiszem, hogy segitene 😞

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Ezt is epp a napokban tettem fel, elotte 4.x-el se ment. De lehet nem is a vidkartya a gondja, mert a fomenu se jon be. Vagy vmi nagy animok mennek ott is?

M@TriX
1. olajtornyok
2. az ellenseges gépek pilótái kemény pénzek

Shep
tényleg a pénz honnan van, mert eddig jött magától, vagy a fene tudja 13.nál tartok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[HUN]PAStheLoD
tegnap éjjel sikeresen végigverekedtem magam washington utcáin , naggyon jó / élvezetes gém ez .. kár hogy a multipléjerben is elfogy az olaj a kútból , és csak 500-asával lehet pénzhez jutni a POW-okból ( hadifoglyok)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

M@TriX
nekem spec csak napi 1 órám van rá, és még mindig tart 😊 szép története van meg minden érdemes végignyomni (gondolom , mert odáig én még nem jutottam)

Ha nem eppen!

A patch readme-t olvastad?
This patch adds the following features to the retail version:

1. NAT NEGOTIATION: if you are behind a router that supports NAT negotiation
(the majority of all routers, but not all), you will not need to manually
forward incoming data traffic to a specific port. (You may still need to
configure your firewall; we can't really override that.)
2. REPLAY OPTION: by selecting "Save replay" on the end-game screen of an
Engagement, LAN or Online game, you can save a replay of the game for future
viewing through the LOAD > LOAD REPLAY menu. (If you accidentally skip the save
step, before launching a new game, you can also go into the folder
"AOWReplayLast", and copy the three files "AutoMovie.rpl", "AutoMovie.sad" and
"AutoMovie.sav" to its parent folder. They will now be available in the LOAD
REPLAY menu under the name "AutoMovie"; the files can be renamed in Windows.)

In addition, this patch addresses some issues discovered in the retail build:

1. Fixed issue which caused BlackHawk helicopters not to pick up heavily
wounded soldiers if they had a queued command.
2. Fixed crash when you sold a Stealth Armor Lab.
3. Fixed issue where more than 8 Construction units could be queued to be
deployed at an HQ.
4. Fixed issue where infantry could get killed from walking into a
construction footprint.
5. Fixed issue where upgrade options for Strykers and AK-74 soldiers would
sometimes be incorrectly disabled due to lack of funds.
6. Fixed issue where non-combattants wouldn't respond to keyboard shortcut for
Repatriation.
7. Fixed issue which allowed you to override normal power limits by queueing
construction actions.
8. Fixed issue which would sometimes cause vehicles exiting a Repair Depot to
get stuck.
9. Fixed issue where audio would sometime continue to play when game was
minimized.
10. Improved stability when the user's PC is locked while game is still running
(may still cause problems in certain cases; we advise you to always save your
game before locking your PC).
11. Updated Credits with Atari Europe.
12. Disabled Continue Campaign button if you have already finished the
Campaign.
13. Added warning that you'll spoil the story if you're skipping ahead in the
campaign.
14. Fixed miscellaneous text glitches.
15. Fixed miscellaneous stability issues.

Additional notes:

1. Please note that if you host an online or LAN game with one or more
A.I.-controller players, these A.I.-controlled players will not be migrated to
a new host if the original host is disconnected or leaves the game.
2. In the Online menu, under certain circumstances your own chat messages will
not be displayed correctly. We are working on resolving this issue.

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Shep
kb milyen hosszú a game egy koca RTS-nak?

Bandee
az csak online játékhoz való patch amit kiadtak

Bandee
nem fogsz benne csalódni, ez garantált 😊

M@TriX
nekem spec egyszer sem szállt el, meg vagyok vele elégedve.

néhol bericcen ahol nem kellene, de valszeg a nagyon korán megjelent patch nem véletlenül olyan méretes, valszeg az optimializáción is javít.

M@TriX
talán másik ati driver, nvidias vagyok, de itt mintha az 5.4-es mondogatták volna.

edios
Na rászántam magam,és nekiálltam letölteni! 😊 Már csak párszáz mega van vissza,már nagyon várom,h kipróbálhassam,elég jókat hallottam róla! Remélem gond nélkül fog futni,bár ahogy látom elég sokaknak bekavart,szóval nem nagy az esély rá😞

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hi
kiprobalnam en is a jatekot, mert a Generals is tetszett, meg jokat ir rola mindenki, de sajnos nem megy 😞 Inditaskor lefut a ceglogo, aztan mikor elkezd tolteni, 63%-nal kidob desktopra. Eddig nem sikerult ra magyarazatot talalnom, tudnatok segiteni? Talalkozott vki ilyennel?
Gep: AMD64, 512MB, Rad9600, Catalyst5.2