Act of War:Direct Action & High Treason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személy szerint én még nem tudok olyan crack-rõl vagy egyébrõl amivel lehetne,lanon viszont szépen lehet nyomatni,nem kell hozzá semmi.
Volna egy kérdésem.Az ACT of Warral mrmint a bitonsági másolattal lehet játszani neten?
Született valamifélemegoldás? Ha igen meg tudnátok mondani hogy milyen segédrogramok kellenek hozzá és honnan lehet õket leszedni.
Köszi!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
és már pályaszerkesztõ is van,bár az nekem nem nagyon ment,biztos rossz a feltörés hozzá<#shakehead>#shakehead>
mikor próbáltam egy lan game-et csinálni,kegyetlenül kifagyott,viszont single-ben végigvittem egy pályát,és nem volt semmi gond
vannak benne amúgy új pályák,meg finomítások
majd ha kipróbáltam,írok
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az idegesítõ képernyõvillogás viszont megint elõjött<#gonosz3>#gonosz3>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
német verzióhoz készítették, de szerintem 100, hogy az angolhoz is jó.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy miért jó(jobb) az omega driver?eddig még nem próbáltam...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
szteem nem, amúgy igen, sok javítás van bennük, de sehol semmi törés sajna...
ez hihetetlen,leszedtem a 5.4-et,és felraktam az 5.3-as catalyst-et,a simát,cc nélkül,és ugyanúgy villog a genyó.még megpróbálom felrakni az 5.3-ból a cc-set,hátha...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ehh,újraraktam a vindózt,és most a játék folyamatosan villog
egyrészt rohadt idegesítõ,másrészt fáj tõle a fejem...
nem tudom pontosan mi lehet a baj,de mikor elõször nyomtam az 5.3-as catalyst volt fenn,most meg az 5.4-es.lehet hogy ez a gond?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha az eredeti game nincsen meg de van hozzá eredeti keyem akkor tudok NETen játszani???
kösz
>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor
Amúgy ez szerintem az a pálya amirõl én is beszéltem.
Amúgy csak az atom kép jön be nálam.
Amelyik épület ezen is látszik ahhoz kell vinni az antitankot.
(biztos jó gépet gyártasz? nem rakétás egységet kell hanem egy új épületben legyártható egységet.)
az épületnél a gépek:
és a siralmas eredmény az atomvillanás:
egy hosszúkás épület végébe.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)