Act of War:Direct Action & High Treason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Személy szerint én még nem tudok olyan crack-rõl vagy egyébrõl amivel lehetne,lanon viszont szépen lehet nyomatni,nem kell hozzá semmi.

Sziasztok!

Volna egy kérdésem.Az ACT of Warral mrmint a bitonsági másolattal lehet játszani neten?
Született valamifélemegoldás? Ha igen meg tudnátok mondani hogy milyen segédrogramok kellenek hozzá és honnan lehet õket leszedni.
Köszi!

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

IMYke2.0.0.0
Ráadásul még mindig 9.990 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

köszi szépen!!! amugy szerintem nagyon kevesen veszik meg mert ha ott van ingyen feketén akkor minek dobják ki rá a pénzt!! nekem is feketén van meg!

Goodwill
EUG3-XYTEF-YFYBY-XYUXY-YYWYE-PWUF3-DKV8D-659A

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
vedd meg mint mindenki más!...vagy ez szar volt?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

hi all. megtudná mondani vki az cd-key-t??? nekem megvan a játék csak a kulcsát elhagytamm vhol!! vki irja már le nekem ide plz!!<#help>

hahh,megszünt a villódzás<#vigyor>
és már pályaszerkesztõ is van,bár az nekem nem nagyon ment,biztos rossz a feltörés hozzá<#shakehead>
mikor próbáltam egy lan game-et csinálni,kegyetlenül kifagyott,viszont single-ben végigvittem egy pályát,és nem volt semmi gond

nyah,kijött egy új patch,remélem ez segíteni fog a képernyõvillódzáson
vannak benne amúgy új pályák,meg finomítások
majd ha kipróbáltam,írok

M@TriX
nekem az nem volt, szóval majd letesztelem én is bár nemtom mikor, mert "sajna" beszippantott az SA 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nos,kipróbáltam,és mûködik,bár elsõre kifagyott a cuccos<#vigyor0>
az idegesítõ képernyõvillogás viszont megint elõjött<#gonosz3>

IMYke2.0.0.0
Ez jól jöhet még a Virtual CD 7.0.0.1 használatba vételekor: VCD7-B8hs-p2H5-LADY-qfj4

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
na el sem hiszem kijött egy olyan kis image, amivel az 1.04-es nem hivatalos gém futtatható elméletileg, még nem próbáltam (GCW)

német verzióhoz készítették, de szerintem 100, hogy az angolhoz is jó.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bullet
Valaki nem tudja, hogy lehet a kijelölést megszûntetni? Értem ezen azt, hogy ne legyen semmi kijelölve.

Spaw
kicsit módosított, kicsit felturbózott catalyst.

okés,megnézem
amúgy miért jó(jobb) az omega driver?eddig még nem próbáltam...

M@TriX
mert tudtommal egyikhez sem azért mondom. hajh...

igen én is mindenhol 1.0-át találtam, de nem baj hátha majd lesz, korábbi patchot nem is néztem csak ezt az 1.4-et...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

M@TriX
mér korábbiakhoz volt?
szteem nem, amúgy igen, sok javítás van bennük, de sehol semmi törés sajna...

köszönöm szépen, amúgy az 1.4-es patchoz van már törés? esetleg érdemes felrakni? gyorsít valamit? stb

Spaw
rakd fel a legujjabb omegát. avval nem villogitten van

üdv!
ez hihetetlen,leszedtem a 5.4-et,és felraktam az 5.3-as catalyst-et,a simát,cc nélkül,és ugyanúgy villog a genyó.még megpróbálom felrakni az 5.3-ból a cc-set,hátha...

Atika :o)
huuu bazz szegyenlem magam hogy nem olvastam el azt a hozzaszolast bocsesz es koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

M@TriX

Atika :o)
sziasztok betettem a jatekot es villog a kep az mitol lehet radeon 9800 pro-m van es fent van a legujjabb driver

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

M@TriX
valszeg

1 553 786 998 byte,remélem elég pontos<#vigyor0>

ehh,újraraktam a vindózt,és most a játék folyamatosan villog
egyrészt rohadt idegesítõ,másrészt fáj tõle a fejem...
nem tudom pontosan mi lehet a baj,de mikor elõször nyomtam az 5.3-as catalyst volt fenn,most meg az 5.4-es.lehet hogy ez a gond?

Hi valaki írja már le megára pontosan hogy mennyi neki a datag.dat fájl a játék fõkönyvtárában fontos...

igen

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hello!

Ha az eredeti game nincsen meg de van hozzá eredeti keyem akkor tudok NETen játszani???

kösz

>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor

M@TriX
na kijött az 1.04-es patch is amiben egy új map is van... hajh.

oké, amugy kösz a segitséget😊
M@TriX
tényleg? nem csak a játék fut? jelentkezzen akit érdekel. Anyám. elhisszük anélkül is, hogy a beszúrod. szétcseszi a fórumot, ezért kell kissebb képet beszúrni. ennyi.

a kép azért ilyen mert mint láthatod nem csaka játék fut hanem más is és a képet a közben csináltam mikorzbe ment a forum is😊
M@TriX
méretezni is megtanulhatnál mellékesen, és lehet nem az abaj, de akkor sem "illik" magyar karaktereket és nagybetûket használni.

Amúgy ez szerintem az a pálya amirõl én is beszéltem.

Amúgy csak az atom kép jön be nálam.

Amelyik épület ezen is látszik ahhoz kell vinni az antitankot.
(biztos jó gépet gyártasz? nem rakétás egységet kell hanem egy új épületben legyártható egységet.)

na és a végkifejlet:
😊)
szóval küldetés:
nem az volt a gond megprobálom mégegyszer
M@TriX
az ékezetes fileneveket érdemes hanyagolni...

na ez nem jött össze😊
a küldetés:

az épületnél a gépek:

és a siralmas eredmény az atomvillanás:

még az erõmû területére is telepitettem ezekbõl a tankokból
ez az a pálya ahol tudsz már olyan tankot épiteni aminek 3 féle funkciója is van, rakétázik, ágyuból lõ és van neki irányitható robbanófeje, amugy az anti tank is ott volt az épület végébe vagy 4 db
M@TriX
ez nem az a pálya, amikor egy épülethez kell vinni azt az antitankot?
egy hosszúkás épület végébe.

már semmilyen épülete nincs mégis megkapom a rakétát, teletettem mindent rakétás tankkal ugy is bekaptam a rakétát
Shep
a 1x pályán? a levégén? ott építeni kell egy olyan kis tankot ami kilövi a rakétát, ha meg még elõtte, hát akkor menni kell és szét kell õket lõni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hogy lehet elérni hogy ne robbantsák fel az atomreaktorokat?Eddig több mindent kiprobáltam de csak becsapódik az a rohadt rakéta
Shep
közben már megcsináltam, lerohantam õket gyorsan így a bombázók nem tudtak lelõni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azokon a pályákon ahol nincs olajkut és épitös tuti,hogy vannak BANK-ok.keresd meg öket,emlékeim szerint sárgák a térképen.beleviszel 4 bazookást meg 4 gyalogost és helo.A fönököt ne,mert hajlando a gép egyböl azt kilöni a házbol😄D

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)