704
-
#624 Kicsit későn, de megkérdezem: szerintetek melyik a jobb? A C&C Generals, vagy az Act Of War alapjáték? -
Thanatos #623 jah azt láttam :) -
#622 volt egy kieg topic is azt zároltam ;) -
Thanatos #621 miért eddig nem volt az? :D -
#620 ez a topik lett a hivatalos Act of War topik ;) -
Thanatos #619 tom már nekem is ezer thx :) -
Thomas29 #618 Kipróbáltam és megy! -
Thanatos #617 kiprobálva és megy? wow ezer thx -
Thomas29 #616 Reg
1-Letöltöd
2-Kicsomagolod
3-2x klikk a reg fájlon
4-hozzáadod a rendszerleíró adatbázishoz
5-Telepítheted az AOW:HT-!!! -
MIRR MURR #615 Kösz megvan!
De ez megen buta a játék felől,mert skhirmistbe nem lehet navyzni multiban nem lehet berakni elenfelet!
Pedig jó lett volna gyakorolni!
Xerintetek lehet warezossal neten játszani?
Tényleg szépek a hajók meg a víz! -
mnorbi #614 Nem bugos a game , hanem at kell alaitani navy jatekmodra multiba . A hajok brutalisakes gyönyörüen néznek ki. Amugy siman felrkatam tört act of war direct actiont nem crackeltem , aztan reloaded verziot es siman megy. -
Thanatos #613 amugy nemtom ez mennyire fullos, tulképp oylan regadatok kénének akinke mennek és tutijó és az alapján menne... (ez alapján nekemse eddig) emg gyanusis hogy pl atar/act of war-ban nicns semmi emg alkönyvtárában sem
meg elérési ut sincs sehol pl
-
Thanatos #612 a filet eltudnád küldeni? ha igen szolj priviben és visszairok mailcimet, de azért megprobálom igyis de szvsz kevés lessz -
Laczy #611 Nos nekem ezek be lettek téve a regeditbe, de még mindig nem akar felmeni. :'( -
Laczy #610 Találtam egy spitfire-s import.reg filet-t.Nem tudom, hogy segít-e Tanatos?
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Atari]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Atari\Act of War - Direct Action]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Atari\Act of War - Direct Action\1.00.000]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Eugen Systems]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Eugen Systems\ActOfWar]
"RegNumber"="EUG3-XYTEF-YFYBY-XYUXY-YYWYE-PWUF3-DKV8D-659A"
"Language"="EN" -
Thanatos #609 passzolom -
Yoshique #608 C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\Runtime alatt a 0701 konyvtarat toroljetek, utana megszunik a 6001-es hiba. -
Thanatos #607 ha lett volan valami én kiirtam volna nyugi :) maugy nem is tudtam hogy másis sziv ezzel :D
-
engine #606 Ebből gold edition nem lesz?
Mert inkább azt venném meg mint alap és kieg.
Erről tud valaki valamit? -
#605 privibe.... . a többi ember meg sz@pjon. grat az önzéshez :( -
Thanatos #604 hát még én... :( -
engine #603 Szumurúan hallom, azért kösz a választ -
Thanatos #602 nem oldodott meg... -
engine #601 Thanatos,
ha megoldodott a problémád, elküldenéd privibe a megoldást?
Előre is köszönöm -
#600 nekem az a gáz hogy az autorun sem indul el és furi hibaüzivel (installshield error report -6001) -el kivág vissza windozba. ugyanez volt a timeshift demo-val is pl. valakinek van ötlete hogy mi miatt van ez? tipp? -
MIRR MURR #599 Szerintem bugos mert nem engedi multiba kikőtőt csinálni! -
Thanatos #598 thx :)
-
#597 én most láttam, hogy nekem még fennt maradt az alapgém ;)
megnézem majd, hogy van-e valami reg. -
Thanatos #596 kéne egy kis help..., leszedtem alap gamet..., amiben minden benen van tehát fullos semmi rip vagy egyébb, csak annyi hogy spéci tömörités maitt kisebb
de ettől még midnen 100%-os benne...
viszotn registry bejegyzéseket ugytünik nem hozott magával mert a keig nem érzékeli... :(
pls nem tudná kigyüjteni nekem valaki hogy a rendes isntall miylen registry bejegyzéseket csinál? esetleg kimenteni őket és elküldeni valahogy? hátha ugy felt unám rakni, semmi ekdvem előről kezdenia töltést :( -
SAS107 #595 Megjelent aREALOADes verzió!
Azt szedjétek, az tuti megy minden macera nélkül! -
mnorbi #594 rájötettek már hogy lehet-e vagy ha igen hogy kell hajokat épiteni ? nem sikaerül rajönöm... -
#593 nya megtaláltam a régi bannert a vinyómon, gondoltam legyen valami. -
#592 Nekem meg még 4 óra múlva ér le (100Kb/s), de nem is biztos, hogy felrakom egyenlőre,ha ilyen sok hely kell neki. -
#591 sajna az alapjáték sem kapott nagyobbat, bezzeg ha Red Alert néven jelent volna meg.
sztem ütős volt az alap gém is ezzel a kieggel meg aztán fullos sztem. -
SAS107 #590 Nehogy már eza játék csak ekkora publicitást kapjon?
Nemigaz hogy még nincs itt senki aki anyázna hogy nem megy a játék, azt hittem hogy amire ide feljövök már megszületett a megoldás, te ti még csak azon gondolkoztok hogy letöltsétek e. Én már leszedtem és valamiért nem megy, persze fent van nekem a full is. Na mindjárt írom a detailst. -
Thanatos #589 válaszoltam :) -
Mester01 #588 Privi ment! -
Thanatos #587 jah , tul régen, nem vagyok sjana helymilliomos és nem kicsi game :/ -
#586 régen megvolt nem? túl régen volt? ;)
bár sztem én is töröltem már.
sztem érdemes várni lehet valamelyik csapat gyúr egy standalone-t. -
Thanatos #585 kell? dejó, és honnan a tökömből lőjek akkor most alapot? pff letöltés szünetetletve akkor :(