704
  • SonicBoom
    légyszi valaki! Van pause a direct action-ben úgy, hogy közben parancsot lehet adni vagy csak a high treason küldetéseiben van ilyen? kösz!
  • AnuluWork #663
    Indulj el alulról és szépen harcolva, lopakodva, mégha a sziréna meg is szólal daráld le az ellent a gép előtti fedezékig. Ha ezzel megvagy, jön egy mesterlövész. Utána minden automatikusan megy tovább ...
  • SonicBoom
    Kérem valaki válaszoljon az előző kérdésre. Van "pause" a direct action-ben vagy csak a high treason-ben? kösz!
  • Tyco
    Kérdés a profikhoz: van a direct action-ben "pause" mód úgy, hogy közben lehet parancsokat adni? Úgy olvastam a high treason-ben már van ilyen. Előre is kösz a választ.
  • leopold
    Az Act of War: High Treason-hoz kérnék egy kis segítséget: Azon a pályán vagyok ahol Jeffersonnal be kell lopakodni a katonai légitámaszpontr egy C-130-as repülőhöz elméletileg úgy, hogy nem érintkezünk a "katonákkal" ezzel nincs is baj de a gépet atomra körülálják azután ha meg kilövöm őket és odamegyek vagy beszállok a gépbe nem csinál semmit a játék ez bug vagy valamit rosszul csinálok? van megoldás?
  • Tomcika
    Sziasztok !

Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a game-hoz honnan tudnám letölteni a honositást?
    Vagy ha el tudná nekem küldeni valaki a [email protected] akkor azt nagyon megköszönném.
    Üdv, Tomci
  • a.carkey
    Ritka jó kis kieg volt a HT. Az utolsó pálya jó nagy hülyeség volt, de azért kivégezve.

Milyen hülye vége lett ... :)
  • piotre
  • AnuluWork #656
    Ne vegyél számtech pc gamer újságokat! Ha nem veszel, akkor az ilyen emberkéktől sem fogsz olvasni hülyeségeket. Ráadásul manapság neten minden játékról találszvéleményt, leírást.

Olyan fosságot, hogy a WONT jobb mint ez! El kéne menni kapálni a cikkírónak. Akkor legalább nem ír ökörségeket. Ez a game veri az összes modern ERA RTS-t.
  • PAtr0n
    Hát gyerekek, régóta kötött le ennyire stratégiai játék mint ez...
    Elismerés a készítőknek. A kieg. tényleg tényleg jobb lett mint a sima, de az sem volt egyáltalán unalmas. Oszt még a G*mestar újságban lehúzták 75%-ra.Idézek a cikkből:
    ""Ha valakinek bejön ez a modern éra, akkor már inkább ajánlom a magyar fejlesztésű War on Terrort -bar az sem kimagasló alkotás, de mind garfikájában, mind hangulatában nagyságrendekkel élvezetesebb ennél a játéknál"" ...
    Nem arról van szó, ügyesek a magyar készítők, meg minden, de közel sincs olyan hangulata mint ennek. Oda is fogok írni, hogy ne értekelje olyan ember a játékokat aki nem tud csak szubjektív véleményt alkotni róla. Le merem fogadni, hogy csak max 1-2 pályát játszott vele, a hajós pályákat nem élte át, és gyorsan elkönyvelte magában, hogy ez sz*r.
    Egyik ilyen típusú játékban (Generals, stb..) sem volt még ekkora szerepe a gyalogságnak...itt nagyon széles körben lehet őket alkalmazni, sőt nem lehet, kell is, mert állítom, hogy a legnagyobb ütőerő a játékban.
    ÁÁÁ...sokáig lehetne róla regélni...lopakodás, rejtőzködés, menekülés, sunyulás...stb...ebben a játékban egyszerűen minden egységet használnod kell a győzelemhez. Nem csak legyártok 20000 tankot meg 3000 repülőt oszt vége. Itt kőkeményen megszorongat az ellen, és csak taktikusan lehet nyerni...
    Remélem lesz még egy kiegje...

Ja amúgy már majdnem a végén vagyok...még csak most törünk be a NASA-hoz a kilövéshez
  • a.carkey
    Van amúgy kicsi repülő bombája is a pasinak ...
  • a.carkey
    Jön erősítés, csak nyugodtan ölj. Nem kell lopakodni a "lopakodni" szó valós értelmében. :)
  • piotre
    HELP: High Treason-hoz kérnék egy kis segítséget: Azon a pályán vagyok ahol Jeffersonnal be kell lopakodni a katonai légitámaszpontr egy C-130-as repülőhöz elméletileg úgy, hogy nem érintkezünk a "katonákkal" ezzel nincs is baj de a gépet atomra körülálják azután ha meg kilövöm őket és odamegyek vagy beszállok a gépbe nem csinál semmit.
    Ha valaki tud kérem segitsen.Köszönöm

• Thanatos
    tény, bárcsak legalább ilyen lenne minden game kiegje, vagy jobb...
  • AnuluWork #650
    Egy bizti. A kieg sokkal több mint egy kieg. Először is hosszú, másodszor tényleg többet ad a naval résszel ...
  • Thanatos
    olyan szempontbol baj hogy valszinűleg globálisan se lett tul nagy kasszasiker ergo krédéses hogy akarjáka/tudjáke még tovább folytani... :(
  • AnuluWork #648
    Na az előző eddigi fórumos működésem legmagyartalanabb hozzászólása volt ...
  • AnuluWork #647
    Pedig volt rá pénz. nem baj. Csináltak egy jó játékot - a naval rész csak még jobbá tette -, de csak kevesen tudunk róla. Nem baj, legalább nincsenek itt olyan kérdések, hogy: nem indul; szar ez a játék mert nem mükszik nálam a crackel; tök optimalizálatlan (értsd: szar a gépe, már két éve is szar volt); stb.

Szerintem nagyon eltalálták a játékot. Az, hogy a gyalogság tényleg nagyon el van találva. Nagyon jó a légitámogatás, tengeri harc, gyártás rész. Ötletes a pénzforrásért felelős lehetőség. Jó az új "future warriorok" is. A kamera is robban mrá (a Direct Actioben még nem robbant, ha jól emlékszem). Sokkal jobban tktikázik a gép. Szépek és változatosak a pályák. Már nem színészekkel dolgoztatnak, hanem állat animációkkal. Ez sem rossz. Sőt! :) És nem rövid game. Csak ne foglalna az install ennyi helyet a winyón ...
  • lammaer
    Nem is tudom... grafikailag nagyon jó, a filmek is tutik, de valahogy nekem túlságosan gyors volt a játékmenet. A legdrágább cuccok is pillanatok alatt szétmentek benne, és hiába a sok lehetőség a játékban (mindenféle speciális cuccok és képességek) gép ellen egyszerűen nincs idő az alkalmazásukra. Lehet, ember ellen jobban bejönne, de igy olyan kiegyensúlyozatlan az egész. Persze az egész SZVSZ.
    És tény, nem volt hype, ami tényleg muszáj manapság, annyi game jön ki.
  • Bullet
    Nekem nem indulel a kieg demója. :( Rákattintok a ikonra és kicsit megjelenik a homokóra majd nem történik semmi. Két helyről is leszedtem és akkor se.
    Valakinek hasonló problémája?
  • Thanatos
    pedig sajnos ez igy van ha egy gamet nem hypeolnak agyon :(
  • a.carkey
    Ha ennek a játéknak Command and Conquer: High Treason lenne a neve, akkor itt 26643 aláírás lenne csak a kieg előtt, nem 643 a kieggel együtt ... :(

Nem igaz, hogy ez a játék ilyen kevés embernek jön be, és ilyen kevesen ismerik! :(
  • a.carkey
    Ez rajtam is kifogott. Mi itt a megoldás?
  • szotyikaa
    EUG4-EDUEY-WYRFY-EUWFY-SYWYE-YUK75-D747Y-B649

Ha valakinek kell :)

Szereztem :)
  • szotyikaa
    Valaki? :) Plizzz egy cd keyt :)
  • szotyikaa
    Na ezt a gondot már megoldottam :) reg el :)

CD KEYT tud valaki adni??
  • Thomas29
  • szotyikaa
    Hali nemtudja telepiteni a kiegészitőt azt irja nincs telepitve az act of war pedig telepitve van :S másnak is van ilyen gondja?
  • M@TriX
    igen csak a Gef4mx az Gef2Mx400 utódja szóval a Gef3 alatt van (teljesítménybe is jóval...)
  • Thanatos
    mx kuka...
  • bhtzf
    GeForce 4 MX kártyám van, a hibaüzenetnél azt írta ki, h legalább 3-as kell, a dx meg a legújabb van.Az üzenet után belép a játékba, csak akkor lép ki, amikor tölti be a játékot.
  • Guer
    nemlehet hogy kevés hozzá a vidkarid?
    vagy régi a driver esetleg a dx?
    csak tipp....
  • bhtzf
    Hello!
    Valaki tudna segíteni, leszedtem az alap játékot, feltelepítettem meg minden, de a mikor el akarom indítani kiad egy hibaüzenetet, valami Pixel Shader PS1.1, és Vertex Shader 1.1-ről.
  • Flyman
    High Treason-hoz kérnék egy kis segítséget: Azon a pályán vagyok ahol Jeffersonnal be kell lopakodni a katonai légitámaszpontr egy C-130-as repülőhöz elméletileg úgy, hogy nem érintkezünk a "katonákkal" ezzel nincs is baj de a gépet atomra körülálják azután ha meg kilövöm őket és odamegyek vagy beszállok a gépbe nem csinál semmit a játék ez bug vagy valamit rosszul csinálok? van megoldás?
  • engine
    Csatlakozom, ezer hála :)
  • Ipk18
    Köszi szépen, nekem is megoldottad a problémámat!
  • Thanatos
    jaja ennek a gamenek a reklám volt a veszte sajna, nem kapott elet, amugy sokkal méltóbb lenne a c&c névre minőségileg mint generals..., történetben emg se ennek se annak nincs ccchez köze szal... :/
  • M@TriX
    jah, az Act C&C előtaggal ütött volna, már az alapjátok is jobb sztem mint a Generals, csak sajnos nem lett népszerű.
    szóval egy kis reklámmal népszerű is lehetne már végre. megérdemelné.
  • Thanatos
    act of war, alap :) generalsot csak a c&c elotag adta el amihez semmi köze :P
  • Goth
    generals, alap =)