Act of War:Direct Action & High Treason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Van amúgy kicsi repülõ bombája is a pasinak ...

A medve nem játék.

a.carkey
Jön erõsítés, csak nyugodtan ölj. Nem kell lopakodni a "lopakodni" szó valós értelmében. 😊

A medve nem játék.

HELP: High Treason-hoz kérnék egy kis segítséget: Azon a pályán vagyok ahol Jeffersonnal be kell lopakodni a katonai légitámaszpontr egy C-130-as repülõhöz elméletileg úgy, hogy nem érintkezünk a "katonákkal" ezzel nincs is baj de a gépet atomra körülálják azután ha meg kilövöm õket és odamegyek vagy beszállok a gépbe nem csinál semmit.
Ha valaki tud kérem segitsen.Köszönöm

tény, bárcsak legalább ilyen lenne minden game kiegje, vagy jobb...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

AnuluWork
Egy bizti. A kieg sokkal több mint egy kieg. Elõször is hosszú, másodszor tényleg többet ad a naval résszel ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

olyan szempontbol baj hogy valszinûleg globálisan se lett tul nagy kasszasiker ergo krédéses hogy akarjáka/tudjáke még tovább folytani... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

AnuluWork
Na az elõzõ eddigi fórumos mûködésem legmagyartalanabb hozzászólása volt ...

AnuluWork
Pedig volt rá pénz. nem baj. Csináltak egy jó játékot - a naval rész csak még jobbá tette -, de csak kevesen tudunk róla. Nem baj, legalább nincsenek itt olyan kérdések, hogy: nem indul; szar ez a játék mert nem mükszik nálam a crackel; tök optimalizálatlan (értsd: szar a gépe, már két éve is szar volt); stb.

Szerintem nagyon eltalálták a játékot. Az, hogy a gyalogság tényleg nagyon el van találva. Nagyon jó a légitámogatás, tengeri harc, gyártás rész. Ötletes a pénzforrásért felelõs lehetõség. Jó az új "future warriorok" is. A kamera is robban mrá (a Direct Actioben még nem robbant, ha jól emlékszem). Sokkal jobban tktikázik a gép. Szépek és változatosak a pályák. Már nem színészekkel dolgoztatnak, hanem állat animációkkal. Ez sem rossz. Sõt! 😊 És nem rövid game. Csak ne foglalna az install ennyi helyet a winyón ...

Nem is tudom... grafikailag nagyon jó, a filmek is tutik, de valahogy nekem túlságosan gyors volt a játékmenet. A legdrágább cuccok is pillanatok alatt szétmentek benne, és hiába a sok lehetõség a játékban (mindenféle speciális cuccok és képességek) gép ellen egyszerûen nincs idõ az alkalmazásukra. Lehet, ember ellen jobban bejönne, de igy olyan kiegyensúlyozatlan az egész. Persze az egész SZVSZ.
És tény, nem volt hype, ami tényleg muszáj manapság, annyi game jön ki.

Bullet
Nekem nem indulel a kieg demója. 😞 Rákattintok a ikonra és kicsit megjelenik a homokóra majd nem történik semmi. Két helyrõl is leszedtem és akkor se.
Valakinek hasonló problémája?

pedig sajnos ez igy van ha egy gamet nem hypeolnak agyon 😞

a.carkey
Ha ennek a játéknak Command and Conquer: High Treason lenne a neve, akkor itt 26643 aláírás lenne csak a kieg elõtt, nem 643 a kieggel együtt ... 😞

Nem igaz, hogy ez a játék ilyen kevés embernek jön be, és ilyen kevesen ismerik! 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Ez rajtam is kifogott. Mi itt a megoldás?

A medve nem játék.

EUG4-EDUEY-WYRFY-EUWFY-SYWYE-YUK75-D747Y-B649

Ha valakinek kell 😊

Szereztem 😊
Valaki? 😊 Plizzz egy cd keyt 😊
Na ezt a gondot már megoldottam 😊 reg el 😊

CD KEYT tud valaki adni??
Hali nemtudja telepiteni a kiegészitõt azt irja nincs telepitve az act of war pedig telepitve van :S másnak is van ilyen gondja?
M@TriX
igen csak a Gef4mx az Gef2Mx400 utódja szóval a Gef3 alatt van (teljesítménybe is jóval...)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mx kuka...

GeForce 4 MX kártyám van, a hibaüzenetnél azt írta ki, h legalább 3-as kell, a dx meg a legújabb van.Az üzenet után belép a játékba, csak akkor lép ki, amikor tölti be a játékot.
Guer
nemlehet hogy kevés hozzá a vidkarid?
vagy régi a driver esetleg a dx?
csak tipp....

Hello!
Valaki tudna segíteni, leszedtem az alap játékot, feltelepítettem meg minden, de a mikor el akarom indítani kiad egy hibaüzenetet, valami Pixel Shader PS1.1, és Vertex Shader 1.1-rõl.
High Treason-hoz kérnék egy kis segítséget: Azon a pályán vagyok ahol Jeffersonnal be kell lopakodni a katonai légitámaszpontr egy C-130-as repülõhöz elméletileg úgy, hogy nem érintkezünk a "katonákkal" ezzel nincs is baj de a gépet atomra körülálják azután ha meg kilövöm õket és odamegyek vagy beszállok a gépbe nem csinál semmit a játék ez bug vagy valamit rosszul csinálok? van megoldás?
<#worship>Csatlakozom, ezer hála 😊<#worship>

Köszi szépen, nekem is megoldottad a problémámat!
jaja ennek a gamenek a reklám volt a veszte sajna, nem kapott elet, amugy sokkal méltóbb lenne a c&c névre minõségileg mint generals..., történetben emg se ennek se annak nincs ccchez köze szal... :/

M@TriX
jah, az Act C&C elõtaggal ütött volna, már az alapjátok is jobb sztem mint a Generals, csak sajnos nem lett népszerû.
szóval egy kis reklámmal népszerû is lehetne már végre. megérdemelné.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

act of war, alap 😊 generalsot csak a c&c elotag adta el amihez semmi köze 😛

generals, alap =)

Csuhai G
Kicsit késõn, de megkérdezem: szerintetek melyik a jobb? A C&C Generals, vagy az Act Of War alapjáték?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

jah azt láttam 😊

M@TriX
volt egy kieg topic is azt zároltam 😉

miért eddig nem volt az? 😄

M@TriX
ez a topik lett a hivatalos Act of War topik 😉

tom már nekem is ezer thx 😊

Kipróbáltam és megy!
kiprobálva és megy? wow ezer thx

Reg

1-Letöltöd
2-Kicsomagolod
3-2x klikk a reg fájlon
4-hozzáadod a rendszerleíró adatbázishoz
5-Telepítheted az AOW:HT-!!!
Kösz megvan!
De ez megen buta a játék felõl,mert skhirmistbe nem lehet navyzni multiban nem lehet berakni elenfelet!
Pedig jó lett volna gyakorolni!
Xerintetek lehet warezossal neten játszani?
Tényleg szépek a hajók meg a víz!
Nem bugos a game , hanem at kell alaitani navy jatekmodra multiba . A hajok brutalisakes gyönyörüen néznek ki. Amugy siman felrkatam tört act of war direct actiont nem crackeltem , aztan reloaded verziot es siman megy.
amugy nemtom ez mennyire fullos, tulképp oylan regadatok kénének akinke mennek és tutijó és az alapján menne... (ez alapján nekemse eddig) emg gyanusis hogy pl atar/act of war-ban nicns semmi emg alkönyvtárában sem
meg elérési ut sincs sehol pl

a filet eltudnád küldeni? ha igen szolj priviben és visszairok mailcimet, de azért megprobálom igyis de szvsz kevés lessz

Nos nekem ezek be lettek téve a regeditbe, de még mindig nem akar felmeni. :'(

Találtam egy spitfire-s import.reg filet-t.Nem tudom, hogy segít-e Tanatos?
REGEDIT4

"RegNumber"="EUG3-XYTEF-YFYBY-XYUXY-YYWYE-PWUF3-DKV8D-659A"

"Language"="EN"

passzolom

C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\Runtime alatt a 0701 konyvtarat toroljetek, utana megszunik a 6001-es hiba.

ha lett volan valami én kiirtam volna nyugi 😊 maugy nem is tudtam hogy másis sziv ezzel 😄

Ebbõl gold edition nem lesz?
Mert inkább azt venném meg mint alap és kieg.

Errõl tud valaki valamit?

reaper4
privibe.... . a többi ember meg sz@pjon. grat az önzéshez 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit