Act of War:Direct Action & High Treason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudja hogy mennyien játszanak aktív online neten a játékkal? Érdemes megvenni?
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Most vettem meg a Gold Edition-t. Az alapjáték nem fogadja el az egyébként jól mûködõ GameSpy accountomat, a HT pedig update-lni szeretné magát állandóan. Sem az így letöltött patch, sem pedig az amit külön töltöttem le nem megy rá a játékra, magyarán egyikkel sem tudok online játszani.
Olvastam, hogy külföldön sokan szívtak az online játékkal. Pl egy fickó 3x vette meg a HT-t és mindegyik CD kulcsa invalid volt...
Lenne egy kérdésem, mit kell annál a küldetésbe csinálni amiben a dronnal kell csinálni vmit hogy az anti baliisztikus rakétát megsemmísítse?
Ezt írja:
Setup has experienced an error.
Please do the following:
-Close any running programs
-Empty your temporary folder
-Check your internet connection (Internet-based Setups)
Error code: -6001
Kérlek segítsetek már mi lehet a hiba??!
Köszönöm elõre is.
CB: Kis Lámpás Jimy
Kérlek segítsetek !!!!!!!!! PLEASE PLEASE!!!!!!!
egy kis segítség kéne a HT-hoz. azon a pályán vagyok, mikor azt az OPs vagy hogy is híjjákot kell kiszabatínai és csak egy kis csapatot tesznek le (sniper+light tank+constructor). bárhol építek mindig legyakkolnak.
merre érdemes indulni?
zz
d_day... honnan töltötted le a map editort, és mi a pontos hibaüzenet? a aof ba beleléptem és amikor elsönek a onlinére kattintottam ki irta hogy régi verziom van töltsd le a ujjat a multilang patch4 valami ilyet töltöttem le mert ezt adta a pontos hiba üzenet : Le répertoire C:\slayer\eugen systems data\conflit que vous avez sélectionnez pour la source n'existe pas. ez a hibaüzenet
és utánna nem lehet bezárni mert nem válaszol csak hogy miért
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
:)))))
Õ nem irta be, beirtam én, ha már kérted :)))
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#worship>#worship><#violent>#violent><#bdead>#bdead><#help>#help><#help>#help>
Megvettem az AOW-ot már vagy egy éve, mindig nekilendülök de egyszerûen az átvezetõ animok ahogy megyek elõre a történetben szétcsúsznak, akadoznak utána meg lehal az egész. Eredeti játék, volt fennt warez elõtte de megvettem mert remek kis gamma. Ötlet? Ezerféle driverrel próbáltam, eredmény zéró. Lehet hogy a warezos hagyott ott valami szemetet ami bezavar az eredetiben? Amit találtam leszedtem mielõtt újraraktam volna az eredetit.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Most elekadtam azon a pályán ahol az elején lekell bombázni a légvédelmet lopakodókkal, majd megtisztítani az utat a F-117-es elõõt, hogy elérje az ûrrepülõt.
Hiába tisztítom meg és kiírja, hogy sikerült, mindig kidob a menübe, hogy restart mission, vagy load game. Mit kell pontosan csinálni?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A ZH-ban iszonyat stratégiai és taktikai lehetõségek vannak, itt azért az ki fog merülni abban, hogy kis pukis katonát gyártsak, vagy nagy pukisat .... (kevesebb egységtípus, kevesebb épület, kevés pénz ....)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem tom hogy mit nem néztem, nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet hajókat gyártani az AoW:HT ben?
Nem tom pedig kerestem és pedig olvastam hogy a harci eszközökhöz ezt is besorolják.<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#conf>#conf>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a game-hoz honnan tudnám letölteni a honositást?
Vagy ha el tudná nekem küldeni valaki a [email protected] akkor azt nagyon megköszönném.
Üdv, Tomci<#integet2>#integet2>
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Milyen hülye vége lett ... :)
A medve nem játék.
Olyan fosságot, hogy a WONT jobb mint ez! El kéne menni kapálni a cikkírónak. Akkor legalább nem ír ökörségeket. Ez a game veri az összes modern ERA RTS-t.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Elismerés a készítõknek. A kieg. tényleg tényleg jobb lett mint a sima, de az sem volt egyáltalán unalmas. Oszt még a G*mestar újságban lehúzták 75%-ra.Idézek a cikkbõl:
""Ha valakinek bejön ez a modern éra, akkor már inkább ajánlom a magyar fejlesztésû War on Terrort -bar az sem kimagasló alkotás, de mind garfikájában, mind hangulatában nagyságrendekkel élvezetesebb ennél a játéknál"" <#levele>#levele> ...
Nem arról van szó, ügyesek a magyar készítõk, meg minden, de közel sincs olyan hangulata mint ennek. Oda is fogok írni, hogy ne értekelje olyan ember a játékokat aki nem tud csak szubjektív véleményt alkotni róla. Le merem fogadni, hogy csak max 1-2 pályát játszott vele, a hajós pályákat nem élte át, és gyorsan elkönyvelte magában, hogy ez sz*r.
Egyik ilyen típusú játékban (Generals, stb..) sem volt még ekkora szerepe a gyalogságnak...itt nagyon széles körben lehet õket alkalmazni, sõt nem lehet, kell is, mert állítom, hogy a legnagyobb ütõerõ a játékban.
ÁÁÁ...sokáig lehetne róla regélni...lopakodás, rejtõzködés, menekülés, sunyulás...stb...ebben a játékban egyszerûen minden egységet használnod kell a gyõzelemhez. Nem csak legyártok 20000 tankot meg 3000 repülõt oszt vége. Itt kõkeményen megszorongat az ellen, és csak taktikusan lehet nyerni...
Remélem lesz még egy kiegje...
Ja amúgy már majdnem a végén vagyok...még csak most törünk be a NASA-hoz a kilövéshez <#vigyor>#vigyor>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"