704
-
Lord Malshun #704 Hi! Nem tul sokan... -
oroberto #703 Hi mindenki!
Valaki nem tudja hogy mennyien játszanak aktív online neten a játékkal? Érdemes megvenni? -
#702 Hello!
Most vettem meg a Gold Edition-t. Az alapjáték nem fogadja el az egyébként jól működő GameSpy accountomat, a HT pedig update-lni szeretné magát állandóan. Sem az így letöltött patch, sem pedig az amit külön töltöttem le nem megy rá a játékra, magyarán egyikkel sem tudok online játszani.
Olvastam, hogy külföldön sokan szívtak az online játékkal. Pl egy fickó 3x vette meg a HT-t és mindegyik CD kulcsa invalid volt...
-
Oehler1985 #701 Sziasztok !
Lenne egy kérdésem, mit kell annál a küldetésbe csinálni amiben a dronnal kell csinálni vmit hogy az anti baliisztikus rakétát megsemmísítse?
-
Tsaba01 #700 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy a High Treason-t nem tudom feltenni mert a telepítés előtt leáll
Ezt írja:
Setup has experienced an error.
Please do the following:
-Close any running programs
-Empty your temporary folder
-Check your internet connection (Internet-based Setups)
Error code: -6001
Kérlek segítsetek már mi lehet a hiba??!
Köszönöm előre is. -
Bolhányi #699 Hello mindenkinek.Segítség kéne a játékhoz mert nem rég jött meg. Hogyan kell hajó gyárat csinálni. letszi segítsetek. -
#698 Hehe...1 kicsit régen írtak ide utoljára...én már nagyon régen is játszottam ezzel a játékkal és skirmish módot nem tudtam abbahgayni...haverokkal mindig nyomtuk hamachival és vmi hihetetlenül beleéltük magunkat...most elővettem mert a C&C3 1 nagy csalódás lett a "tankal10etlövökagylogosbaésazkinevet" style ezért hát rábeszéltem megint haverokat h rakják már fel és nem bántuk meg...ebben a játékban nem a kőpapírolló rendszer érvényesül és ha fejbelövök vkit 1 ágyúcsövet éppen elhagyott olvadt fémtömeggel akkor nem éli túl...én nagyon sokat generalsoztam és az ok h grafba lenyomja mert ok később jött ki meg ez azért elvárható...de h hangulatba 1xerűen megközelíthetetlen és nem csak a generals számára...meg ugye generalsban az az eredeti sztori xD jól van nah, jó volt az :) meg azért h tényleg utánanéztek és dolgoztak rajta h mik az egységek nevei...és ha ebben nincs stratégiai és taktikai lehetőség xD akkor miben van? most olyan jó ezt kiírni magamból...de mek inkább vissza...lenyomom a TFT-seket... -
Oehler1985 #697 hali tudtok segíteni letöltöttem 1 oldalról a játékot és mikor telepítem fel kiirja hogy rendeljem hozzá a ... .reg fájlt a rendszerleíró adatbázishoz és ha ezt megteszem leáll a telepítés 94%-nál. Mit tegyek mert már nagyon játszanék vele ?????
Kérlek segítsetek !!!!!!!!! PLEASE PLEASE!!!!!!! -
Joybull #696 hali!
egy kis segítség kéne a HT-hoz. azon a pályán vagyok, mikor azt az OPs vagy hogy is híjjákot kell kiszabatínai és csak egy kis csapatot tesznek le (sniper+light tank+constructor). bárhol építek mindig legyakkolnak.
merre érdemes indulni? -
d day #695 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zz -
d day #694 lammaer te hol vagy?? talán ??? vagy mi? -
Lord Malshun #693 itt vagyok...megyek -
d day #692 hahó itt vagytok??????????????!! -
d day #691
d_day... honnan töltötted le a map editort, és mi a pontos hibaüzenet? a aof ba beleléptem és amikor elsönek a onlinére kattintottam ki irta hogy régi verziom van töltsd le a ujjat a multilang patch4 valami ilyet töltöttem le mert ezt adta a pontos hiba üzenet : Le répertoire C:\slayer\eugen systems data\conflit que vous avez sélectionnez pour la source n'existe pas. ez a hibaüzenet
és utánna nem lehet bezárni mert nem válaszol csak hogy miért
-
d day #690 és utánna nem lehet bezárni mert nem válaszol csak hogy miért -
d day #689 d_day... honnan töltötted le a map editort, és mi a pontos hibaüzenet? a aof ba beleléptem és amikor elsönek a onlinére kattintottam ki irta hogy régi verziom van töltsd le a ujjat a multilang patch4 valami ilyet töltöttem le mert ezt adta a pontos hiba üzenet : Le répertoire C:\slayer\eugen systems data\conflit que vous avez sélectionnez pour la source n'existe pas. ez a hibaüzenet -
Thanatos #688 de ő irja be még tizszer, te csak 9-szer ird még be... -
lammaer #687 d_day... honnan töltötted le a map editort, és mi a pontos hibaüzenet? -
lammaer #686 sziasztok valaki nem tudja hogy honnan lehet a actofwar direct action hoz mapeditort le tölteni??? én letöltöttem a leg ujabb verzíot de nem müködik a mapeditor azt irja ki hogy: lé portélieb C:/slayer_actofwar valami ilyesmi ha valaki tud segíteni akkor küldjön emailt ide nekem pls [email protected] köszönöm bye all
:)))))
Ő nem irta be, beirtam én, ha már kérted :))) -
Thanatos #685 még 10szer ird be, htx.... -
d day #684 sziasztok valaki nem tudja hogy honnan lehet a actofwar direct action hoz mapeditort le tölteni??? én letöltöttem a leg ujabb verzíot de nem müködik a mapeditor azt irja ki hogy: lé portélieb C:/slayer_actofwar valami ilyesmi ha valaki tud segíteni akkor küldjön emailt ide nekem pls [email protected] köszönöm bye all
-
d day #683 sziasztok valaki nem tudja hogy honnan lehet a actofwar direct action hoz mapeditort le tölteni??? én letöltöttem a leg ujabb verzíot de nem müködik a mapeditor azt irja ki hogy: lé portélieb C:/slayer_actofwar valami ilyesmi ha valaki tud segíteni akkor küldjön emailt ide nekem pls [email protected] köszönöm bye all -
#682 sziasztok, segítsetek pls,
Megvettem az AOW-ot már vagy egy éve, mindig nekilendülök de egyszerűen az átvezető animok ahogy megyek előre a történetben szétcsúsznak, akadoznak utána meg lehal az egész. Eredeti játék, volt fennt warez előtte de megvettem mert remek kis gamma. Ötlet? Ezerféle driverrel próbáltam, eredmény zéró. Lehet hogy a warezos hagyott ott valami szemetet ami bezavar az eredetiben? Amit találtam leszedtem mielőtt újraraktam volna az eredetit. -
Thanatos #681 tanulj nyelveket.... -
jagie #680 sziasztok! A gamehez valaki tud honosítást? Legalább 99,9 %-os kéne! -
#679 Az összekötő moviek miatt ... (Gondolom) -
#678 Na kipróbáltam,és szerintem már nagyon a végén járok:D[amikor gépközelbe kerül már nyomja is:P] Nem rossz a játék,sőt kifejezetten tetszik.Főleg hogy eredeti nevek vannak benne.Mint pl az Amerikaiak M1A2 Abrams tankja.Ráadásul viszonylag elég szépen megvan csinálva.De a többi egység is jó.+pont a játéknak emiatt.Már csak az nemfér a fejembe hogy miért 5gb a játék..Szép jó meg minden..de 5gb az egy kicsit sok.Na mind1 nem ez a lényeg,Act of War'powa minden pontból^.^ -
#677 Hát eddig még nem néztem a Skirmish-t csak most a kedvedérrt, de nem találtam benne kikötő és hajó építést, viszont a single részben meg voltak olyan küldetések
Most elekadtam azon a pályán ahol az elején lekell bombázni a légvédelmet lopakodókkal, majd megtisztítani az utat a F-117-es előőt, hogy elérje az űrrepülőt.
Hiába tisztítom meg és kiírja, hogy sikerült, mindig kidob a menübe, hogy restart mission, vagy load game. Mit kell pontosan csinálni? -
Tsaba01 #676 És meik mappon, meg csapatnál? -
#675 Lehet gyártani hajókat a kikötő megépítése után. -
Tsaba01 #674 én azt nem tom hogy lehet e hajókat gyártani a High Treason be -
#673 Szebb, hát lehet. Jobb? Nemhiszem.
A ZH-ban iszonyat stratégiai és taktikai lehetőségek vannak, itt azért az ki fog merülni abban, hogy kis pukis katonát gyártsak, vagy nagy pukisat .... (kevesebb egységtípus, kevesebb épület, kevés pénz ....) -
#672 Hát amikor kipróbáltam a demot elég C&C stílusa van a gémnek..Annyiban más a Generals-tól hogy szebb a graf mérföldekel..De lehet másban is:P[ez csak a demo alapján mondta]Na majd kiváncsi leszek ha lejön még ebbe az évezredbe,milyen is a gém. -
#671 Más mint a Generals, és én azt mondanám hogy nem is olyan jó [elfut]
-
#670 Pontosabban milyen az a fegyver?:P Mit tud? -
Tsaba01 #669 hi lehet épitkezni csak atom silót nem lehet az amcsiknak meg a task forcenak van nagyon jó pusztitó fegyvere. -
#668 Egy kérdés emberek.Szóval,töltöm a gémet mert a demo nagyon megfogott.[nagy generals fan]De pl lehet a gémbe olyanokat hogy épitkezni mint a Generalsba?Vagy pl Atom silókat létrehozni,azaz tömegpusztitó fegyvereket használni a gémbe?htx a válaszokat. -
Tsaba01 #667 Sziasztok!
Nem tom hogy mit nem néztem, nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet hajókat gyártani az AoW:HT ben?
Nem tom pedig kerestem és pedig olvastam hogy a harci eszközökhöz ezt is besorolják. -
#666 Nincs -
SonicBoom #665 Tudom, hogy nagyon megeröltető válaszolni, de légyszi valaki! Van pause a direct action-ben úgy, hogy közben parancsot lehet adni vagy csak a high treason küldetéseiben van ilyen? kösz!