7670
-
Bugge #3819 Az jó lesz, mert már kíváncsi vagyok rá :) -
Zoliz #3818 Kíváncsi vagyok a DX11-re. Vajon tesszelált az idegen farka vagy sem? :D
Még 7 óra és nekem is lenn a játék, rem nem fog akadni..
Aszonták ez az első játék ami fullosan DX11 és szebb PC-n mint boxon.
LÁSSUK! -
wednes #3817 A rendesen DX11-re írt játék az sajnos érezhetően rondább lesz DX9 alatt, mintha pl: DX9-re írták volna meg a játékot a fejlesztők. -
crossy104 #3816 Milyen ati driver van fent? -
Skyline #3815 Na indítottam DX11-el,menüben van DX11 fííícsör,és TESELLATION ON,minnyá nyomok pár shotot,tökéletesen megy vele. -
Rundstedt17 #3814 állítólag -
BigDaddyJoe #3813 remek, akkor ennek is olyan az egyjátékos része mint a COD -
crossy104 #3812 Én a dx 11 exe-re klikkelve inditottam, de a tengerésznél a flash bekapcsolásakor kifagy. -
Rundstedt17 #3811 egyeseknek annyi volt az összes singlés játékidejük :D.... -
BigDaddyJoe #3810 mondjuk azért csak összehoznak egy normális játék időt, ráadásul 3 faj közül lehet választani, mindegyikre szentelhetnének 5-6 órát :D -
#3809 Akkor legnehezebb szinten kezd úgy talán meglesz a 3 faj összesen 10 óra! -
BigDaddyJoe #3808 Annak nem örülnék, ha tényleg nagyon rövid lenne a single player, mert a multizást annyira nem csípem -
Rundstedt17 #3807 Hm én megmondtam első kommentek külföldi fórumokon a multi a faji DM:
1,vélemény: Most Alien and Predator players I've played against in Species DM don't work together and run off doing their own thing.
On the other hand, due to the motion tracker, Marines can easily get together and move in one group of pure death.
2,vélemény: Marines have won like 80% of SDM's I've done, in fact some of the ones they didn't win I attribute to the host with a ****** connection being an Alien/Pred and racking up easy lag-induced kills.
Also, the team with the most Marines has won every single interspecies SDM's I've done.
Like others have said, Marines working together on SDM is nigh idiot-proof. I honestly think I've been in maybe two SDM's where the Preds worked together. Aliens work together a pretty decent amount, but a bunch of Marines working together is >>>>>>>>>>>>>a bunch of Aliens working together.
3. vélemény:
Marines are godlike in Species DM due to the motion tracker being able to tell teammates and hostiles aparrt.
-
#3806 Van benne DX11! De eddig sehol egy kép róla.Warezzal elvileg nem igen megy.1 helyen olvastam írtam egy srác neki igen de képeket nem tett róla!
#3802: Nem az én képeim ezek.Nforce fórumáról vannak! -
strebacom #3805 Na ne már hogy ne legyen benne dx11, annyira nyálazták, hogy full first dx11 game.... -
havast #3804 demohoz kepest nekem jobbnak tunik a graf.
amugy a swappelest megoldotta a defrag a vinyon amire feltettem. -
Dzsimbao #3803 Dx7-ben sokkal jobb. Íme egy kép :D -
#3802 Ez Dx9-ben vagy 10-be van? Illetve mindent felhúztál maxra? Mert a multi demó nekem tetszett kinézetre. Bár lehet csak nem azt néztem hogy milyen recések a dolgok :P -
#3801 Hát nem tudom mit gondoljak de amiket láttam képeket pl nforce-on.
Hát kb az xbox-os verzióhoz képest nagyon elbújhat a pc-s grafja.
Lehet hogy csak a recék miatt van nem tudom ,de ocsmány!
-
#3800 hehe :)) -
#3799 15.8GB ha jól olvastam ennyit is telepít fel kb!
Valaki írta hogy "bink video gyanus fullHD tömörítetlenül". -
#3798 Ööööö, ezt elfeledtem. :D
Mekkora a PC-s verzió mérete?! Itt a topic-ban elég hatalmas GB-okat láttam. -
#3797 -
#3796 Dx11-ben max eredetivel fogja tolni valaki mert szinte egy kommetet sem olvastam sehol torrenten hogy menni bárkinek is DX11-ben.
Meg sokaknak erős gépel is szaggat a game magas fps mellett is.
Szóval még okádék a crack ez van.Ezért kell eredetit venni occsóér zavviról! -
simon7108 #3795 ha jol tudom a Hunter Edition HMV exkluziv!
és még késik is az a verzio! -
#3794 Sziasztok!
Látom itt-ott már kint a játék. Általánosságban kérdezném függetlenül attól, hogy eredeti/warez.
Van-e vki aki DX11-ben játszik, ha igen, akkor mennyiben más a grafika (élesebb; kontrasztosabb textúrák) ill. mennyire jön ki a tesszelláció hatása. Plusz, DX11-ben milyen FPS eredményeket produkál a játék?! Esetleg van-e aki még 1920x1080-ban is game-ezik a fentiekkel együtt?
Köszi!
-
Föcsök #3793 Ha esetleg az oldal mégis visszamondaná, tudnátok mondani egy jó helyet ahonnan meg lehetne rendelni a Hunter Edition-t? -
Avpfan #3792 Boxon elhiszem, hogy rossz a játék... mert ott minden fps szar. box is egy kaki..
Próbáld ki PC-n ott nagyon király! -
Drawain #3791 Nálam minden maxon, élsimítás nélkül valszeg (látszólag a progiban nem lehet állítani) tökéletesen fut 720p-ben, itt nem is swappel. A konfig: Q6600+GTX260+4GB RAM
Én is csak 10 percet játszottam de tetszik, nagyon parás. A HUD meg kimondottan bejön, pont olyan mint az Alien filmekben :) -
peti71 #3790 "De éjjelre kb. ez az 5 perc elég is volt, mert az első pittyegős "akciótól" (pedig még nem is láttam senkit/semmit) majd be szartam"
Ez jó,remélem én is így leszek. -
havast #3789 nekem is swappol folyamatosan a vinyo...4giga rammal.ha defrag utan is ezt muveli,a kkor ramot is kell venni az eredeti melle...mert az elso 10perc utan leszurtem,h kell az eredetiXD -
#3788 Ja igen azt elfelejtettem, hogy miután letettem tálcára majd visszamentem a játékba, valamivel már jobb volt a helyzet. Gondolom betöltött minden textúrát az adott helyen.
De éjjelre kb. ez az 5 perc elég is volt, mert az első pittyegős "akciótól" (pedig még nem is láttam senkit/semmit) majd be szartam. :D -
#3787 Van még 1terás Samu F1-em felosztva azon van, a Maxtoron csak adatok vannak. Minden esetre majd csinálok egy töredezettség mentesítést, hátha javul a helyzet. -
#3786 WD vinyón darál? mert a maxtoron nem csodálkoznék.... -
#3785 Na kipróbáltam, hát egyszerűen nem hiszem el, hogy miazanyjapicsáját daráltatja a winyót folyamatosan, de olyan szinten, hogy én még ilyet nemláttam. Ha végig ez lesz, nem tudom mit csinálok, mert amúgy menne szépen a játék.
Jah igen.. az egér is elég fos de még bajlódok vele vmit. -
markastor #3784 Van akinek megy a DX11 mód? Nálam az intro videó után visszadob az asztalra. -
#3783 lol ba+ eddig star wars vol 26GB de abból is 11gb csak a videó -
#3782 ÍÍí, akkor gyorsan törlök vmit így a telepítés kb 60%-ánál.
Köf. -
rush21 #3781 18GB -
#3780 Mennyi szabad hely kell a telepítéshez?