Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Meglátod.
Mindenesetre szerintem 7-8 pontnál ez a game többet nem fog látni,azt a 7-8at is inkább az emberi kampány miatt ami hangulatos.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Azért kíváncsi leszek, hogy ugyanez fog-e történni pl Nightmare nehézségen.
De ahogy elnéztem nem az én gondom,mindenhol írják hogy ritkasuta az MI....Alien pedig....Ha ilyen lenne egy alien,és csak így tudna ölni mint ebben mi,akkor valószínüleg az LV426-on már a telepesek kiírtották volna az egész fajt...😄
nálam érdekesm odon ha beugrottam 4 tengerészgyalogos kozé esélyem nem volt....
amire megoltem kozuluk 1-et addigra a tobbi szétlot!
talán legkozelebb nem Easy-n kellene játszani....
PSN ID:misi2mezei
Sztem a grafika nagyon rendben van....nem is értem a fanyalgókat....egy bugba futottam csak bele amikor egy alien beragadt egy oszlop és egy fal közé,de 3perc szenvedés után kimászott onnan is "
"
hát nem tudom, grafika sokkal sokkal jobb lehetne, aliennek a fej leharapás nevetséges, a farka állandóan átlóg a falon, és sok minden nem lett hû az elõdhöz. Ezerszer többet vártam ettõl a játéktól mert nagyon szerettem elõzõ részeket Marine-al kivédeni "puszta kézzel" az alien támadást is kb thumbs up Inkább vártak volna még egy évet.."
Kapásból Predatort próbáltam ki,nekem kedvenc. Így elsõre a szánalmas szó jut eszembe az elsõ 1 óra game után.
Csapkodni az ellenfeleket hogy hulljanak,fáról beugrok a 4-5 tengerészgyalogos közé ütöm az egyiket kivégzem ordít mint a barom,senki oda sem néz. Vissza fa,nézem a többieket simán sétálnak el mellette,sehol a régi jó predator hangulat amikor beijednek a katonák és menekülni kezdenek,de még cak annyi sem hogy NINI EGY HULLA....Bárgyú lett ez az oldal...
Alien...Ez is átment egy nem gyenge butítson,gyakorlatilag az ellenfelekhez oda kell mászni és püfölni hogy meghaljanak/kivégzés...Sehol a régi jó nekivetõdés,a gyors mellette elugrás fejszakítással...Semmi...Mássz oda és püföld/végezd ki...Nevetséges...Az MI pedig ugyan úgy ostoba,nagyba lõnek rám,felmásuopk a plafonra de utánnam se néznek....
Emberi oldal...Az egyetlen ami még élvezhetõ mert vissza vissza hozza a régi játékok hangulatát.
A grafikát hangokat és az egyéb dolgokat nem értékelem,nekem bõven elég volt annyi hogy az Alien és a Predator rész gyakorlatilag egy vérbebutított gagyi szar lett....
Elõrendelés lemondva pc-re.
és amikorra a végére értem nagyon nem orultem neki😞de azért volt 1 kis siker élményem,hogy megint megmentettem a világegyetemet😄
Persze ízlések és játékstílusok... 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
az ilyeneknek szenvedés lehet a játék hogy ezt mondják hogy végre kivittem<#idiota>#idiota>
beszólsz meghalsz
Egy jó játékos kiélvezi az idõt, szeret játszani, nem pedig "végre kivittem"...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Igen az is jó! 😄 Bár a "végigtolni" az elmegy mert a szlengben azt jelenti, hogy végigcsinálni. De a "kijátszani" szintén egy klassz példa. Honnan szedik ezeket a totál nem megfelelõ szavakat?!
--OFF--
beszólsz meghalsz
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nem fogok spoilerezni de életem egyik legjobb játéka és még csak 2 pályát vittem ki a PredatorralXDde elég nehéz legalábbis predivel mert viágyázni kell a marinekkal mert szétdarálnak😄
normalon kezdtem szoval remélem meg lesz az 5-6 ora minden kampánynál!Easyn inkább ebbe bele sem kezdtem pedig minden játékot azon kezdek de ez most kivétel😄
és már igy sem konnyu!milyen lehet Nightmare nehézségen?<#idiota>#idiota>
aztán könnyebb elkészíteni a húst 😊
a filmekben meg semmi ilyesmi nincs
beszólsz meghalsz
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"Finished the Marine campaign today, lasted about 5-6 h on normal, and started the Predator campaign after that but didn't got too far as I have an exam... today(fuck it's late!). Overall it's not bad but it's def NOT AvP3. It's a remake, for me at least, mostly because it's a downgrade from the last AvP (AvP2 was and still is my fav). I was right to sob over the fact that Monolight wasn't doing this one, and was expecting Rebelion to make something bland.
From what I played with the marine, i miss an ironsight option (for marine where the crossair is barely visible for the PR), a real flashlight not that lighter-led-flashlight you have in this game, and a better story. AvP2 had a way better story with the marine, and probably even with the other species.
What I hate the most is the Predator, it's bad design. Dual whristblades... that's hollywood crap! Don't like how the shoulder cannon auto-aims and the HUD's annoying.
Also I hate the weapon limit, i want variety! But that's just me.
LE: There is some disemembering. Well not SoF style anyway. There's some in the finishers and aliens/andriods might lose a head/arm/leg when you shot them but that's about it."
Azért 5-6 óra meg a 3 között van különbség eléggé játékosfüggõ/szintfüggö akkor!
beszólsz meghalsz
am én valahol azt olvastam,hogy azért nyuzza meg oket mert az is trofea!
azt,hogy miért akasztja fel oket azt nem tudom😄
beszólsz meghalsz