Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
a multiban is
1-alien
2-human
3-predator
legalábbis ahogy én tapasztalom, és ezt mutatja, az is hogy kb ki hányszor meik fajjal van a szerveren lévõ emberekbõl.
ha 10-en vannak, akkor abból 6-7 alien.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
"Na én játszottam bõ egy órát. A singleben nem csalódtam, ez a videókról is meglátszott, hogy nem is fogok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kb egy óra után már a királynõnél voltam (félig megperzseltem), most itt hagytam abba, mert kurvára nem tom mit kell csinálni. (megjegyzem: lehet menekülnöm kell onnan, de nem találom a kiutat, s a királynõ perzselése meg leállt, restratolni nem tom). Remélem hogy nem a végén járok. Csak úgy özönlenek az alienek.

Az eddigi legszebb konzol játékok egyike lett az AvP. Halo ODST, Fable 2, Gears 2, Dirt 2 után mehet a listára grafika szempontjából. Hangulat meg van, viszont nagyon csõjáték, de mit is várhatnánk egy horror FPS-tõl? Hangok maximálisak.
Jelenleg 9/10, de ez romolhat is."

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nforce-on valakinek nagyon nem tetszik a Predator kampány:

"just tried it and well
Human wow
alien wows
Predator OMGWTF is this shit is the only campaign that sucks ... played only one level of each so ..."

jaja pont azok😊

PSN ID:misi2mezei

elitehun
ja vágesz. azok a kis panelek amik a multiban is voltak ugye?
vannak olyan kis energia cuccok és azokbol kell feltolteni!

elitehun
Am a predator energiáját hogy lehet majd tölteni?
grebber
"Bevallom a videók nem igazán tetszettek, és fenntartásokkal vártam a játékot. Éppen ezek a kis trailerek miatt, de...
.. kiírtam, és egy óra hentelés után (természetesen tengerészgyalogos módban), azt mondom, hogy VALAMI BITANG KURVA JÓ LETT!!!
Grafika, hangok, irányítás, hangulat KIVÁLÓ!
Igazi éjszakai verejtékeztetõ game, szal ez eddig maximálisan pozitív csalódás. "

Fehercsoki
Egyébként ezeket netrõl vadásztam össze majd szólok ha találok még!

Kandurex
zsíííír, thx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fehercsoki
Engem leginkább survivor és species deathmatch érdekel,de azért a többit is megnézem majd.

nem lesz😊csak vélemény!de ettol fuggetlenul PC-re majd megveszem szoval majd mehetunk Predator Huntra😄

Fehercsoki
Csak spoiler ne legyen!

szerintem az xboxos verzioval mehetnek ide a vélemények😊elvégre nem lehet gond a futtatásával mint a PC-s lesz majd!ugyan ugy megy mintha eredeti lenne....

grebber
Szerintem ha az Oblivion game ot he year papirtokos volt akkor ezt kb sima DVD-n hozzák semmi körítéssel még papirtókba se rakva.<#banplz>

Fehercsoki
Minden játéknál nagy az árkülönbség,ez csak akkor olcsó ha elõrendeled!Utána drágább lesz.

Valamelyik nap azt mondta nekem valaki hogy "mi pc-sek" sokszor a warez megoldást vesszük igénybe és emiatt jelenik meg konzolra hamarabb általában minden .... Erre az elmúlt hetekben mindenki hamarabb kezdett xbox warez verziót használni és szerintem nincs nagy különbség a két tábor között warez tekintetben ...Csak úgy megkérdezném hogy megfejtette valaki hogy mi a szöszmösz miatt ekkor az árkülönbség külföld és Magyaro. között ?(ezzel a játékkal kapcsolatba )

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Menjetek innen csúnya Warez-osok!😊
Jaffa 2843
vagy esetleg elhuzhatna ide

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

HEllo,,aki ezt a verziot probálta akkor várjuk a véleméyneket.

Aliens.vs.Predator.PAL.XBOX360-SWAG

Köszönjük szépen! Szép kis gyûjtemény.
The Protector
Köszi.Csak megvolt nyitva a firefoxal és sokáig nem frissítettem az oldalt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
elõtted két kommenttel

The Protector
Mikor jön ki a teljes Pc-re?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elitehun
Nem hiszem hogy annyi idõ mert a MW2-õt már feltörték és sztem ez ugyan az a séma csak be kell helyettesíteni a dolgokat
Prince23
"Február 19-én lesz PC-n, és Steames támogatottságú, szal ebben a hónapban egyhamar nem fogtok játszani AvP-vel

Na jó a megjelenés napjához tegyetek még 6 napot, míg feltörik."

Irány a bolt 😊

Fehercsoki
grebber
"Én most nyomtam úgy 10percet és nagyon is jó lett.Grafikailag is igaz nem dx11 de ez box. Csak nehéz irányítom sajna. és nagyon paráztatós az tuti."

Fehercsoki
Igen.

Mindjárt felpakolom akkor!

Jöhetnek! Egyébként a Hunter Edition is tartalmazza a steel box-ot, ami a Survivor Edition-ban van?
Kandurex
Toljad, toljad, van hely a winyón a könyveknek 😊

triplet
az én részemrõl van rá igény!😊

Fehercsoki
Azt tudom hogy rakhatok,de van rá igény?(pont 24 könyv,2 angol,a war és az alien harvest a 2 angol)

Magiszter
Rakhatsz. Bár én mostanság J. Goldenlane könyveket akartam venni, de akkor addig olvasok notin AVP-seket 😄

Fehercsoki
Megszámoltam 24.

Fehercsoki
Rakjak még fel könyveket?Olyan 24 darab van összesen.(de lehet h kevesebb)

elitehun
Ja. Egyébként kis offként már majdnem kiolvastam az elsõ avp (így együtt) könyvet és hát valami fantasztikus. Egyébként lenne egy kérdésem. ha az elsõ 2 rész stephani perry-tõl van a 3. meg david bischoff-tól akkor lesz benne eltérés? Vagy anyira nem kapcsolódnak össze? kössz
grebber
Igen tudom!

pxxl
durva lenne ha a 3 faj együtt 4-6 óra lenne csak 😄

All hail the double x!

elitehun
Oh. hát rég frissítettem. akkor nagyon jó és sry a hülyeségemért 😄
elitehun
Hát igen sajnos csak 4-6 órás. De jó lenne ha fajonként lenne 4-6 órás 😄
4-6 óra fajonként😄
Fehercsoki
Remélem!Majd spoiler nélkül infok jöhetnek hogy milyen!

Lunki88
Én kipróbálom még ma. Legalább ha szar lesz akkor még törölhetem a rendelést, bár remélem erre nem lesz szükség.
grebber
Ha feltörik pc-re még mielõtt kihoznák leszedném tuti! 4-6 órás a single szóval még végig is vinném addig bõven!

Prince23
PC-re 55-ször több yuser tölti az adatokat mint Xbox360-ra.

Fehercsoki
Igen azt tudom hogy flashelni(de lehet már mást) kell xboxot,de nincs konzolom és a játékok feltöréséhez meg egyáltalán nem értek úgyhogy nem tudom mit kell csinálni a még a játékkal...

Ti (akik elõrendeltétek) leszednétek és kipróbálnátok ha kijönne vagy ennyi várakozás után az az 1 hét már nem számít?

romeozor
még jó hogy a PC-t szapulják a warez miatt. most mi lesz? 360-ra sem adnak ki több játékot mert nem lesz bevétel belõle?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Kandurex
Ott nem a játékok vannak törve, hanem maga a gép, :s

Lunki88
Na asszem mindjárt lesz itt élet ha kipróbálták a konzolosok. 😊 Mellesleg én is ezt fogom tenni pedig elõrendeltem na mind1... Túl nagy a kísértés. 😄