7670
-
#3779 gtx275-el dx9-ben bebasna ha nem menne ennyi fps-t, ez talán nem nagy meglepetés. -
#3778 First impression of graphics is good. Runs at 60 fps at 1920x1080 with full details DX9 on a GTX 275. Textures are decent. -
#3777 -
-
#3775 Nesztek egy PREDATOR -
#3774 [IMG][/IMG] -
#3773 jesszusom faszt se látni a videóban, szép sötét minden. -
#3772 Jajj de jó lesz ez!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Single Player Survivor:http://www.youtube.com/watch?v=H6nOFcOANHE -
#3771 Na most nézem ma reggel kaptam zavvi-tól mail-t, 3-5 nap a kiszállítás, szal legkésőbb jövő hét elején megjöhet. -
rush21 #3770 nem a gépeddel van a baj, tényleg lassú az install....
-
#3769 Ide ne nagyon, mert repülni talál....mondtam, h nem zavar a huszár kommandó, de ha ide eszi be a fene, úgy, hogy még az előrendelők se kapták meg... -
Deathstorm676 #3768 Vagy mind2 -
peti71 #3767 Eddig is volt. -
nagypite #3766 Kijött a warez? Na akkor hamarosan jönnek a "3 óra alatt végigtoltam milyen rövid volt" bejegyzések. -
#3765 eszméletlen lassú az install :(
vagy xar a gépem -
#3764 Én még most ezzel a demo-val is elvagyok,szabdalom a sok gyökeret. -
#3763 Kegyetlen hangulatos lesz a team alapú multi. -
#3762 species deatmatch trailer multi powa -
peti71 #3761 Jó lesz ez, Mazur korrekt. -
#3760 Multi még kérdéses: gondolom még nem próbálták,illetve nem tudták annyi emberrel megnézni(vagy egyáltalán),mivel ilyenkor 1 példányt kapnak és gondolom multi szervert nem. -
simon7108 #3759 jaja mostaniban van!
pozitivumok:
+mélto a filmek hangulatához
+és a klasszikus AvP játékokhoz
+otletes ujitások
negativumok:
-egyjátékos kampány rovidke
-a multi még kérdéses(ezt nem értem)
-néhol indokolatlanul véres(ezt sem:D)
szoval sztem korrekt értékelés!és Mazurban meg lehet bizni:) -
#3758 A haveromat Razornak hívják. Mondták már neked? :D -
Deathstorm676 #3757 Hát a kommentedből úgy szűrődik le mintha csak azért is utálnád a játékot és minket húz vele (csak rossz pontok mintha az év legszarabb játéka lenne). De nem kötöszködöm mivel csak véleményt nyilvánítottál. -
peti71 #3756 Ez mibe van egyébként, a legfrissebb GSbe? -
simon7108 #3755 na most nézem a Gamestar értékelését,89%!
sztem egész korrekt.
bár azzal nem értek egyet,hogy "néhol indokolatlanul véres"
ez sztem nem negativum hanem pozitivum:Dde legalább olyan tesztelte aki tudja is mivel játszott....
és még sztem megbizhato oldal is!egész korrekt tesztjeik vannak nem igen szoktak tulértékelni játékokat! -
krotosz #3754 látom -TDantes a humor ironizálását még nem érted... de ez nem a játékhoz tartozik -
#3753 Magyarán kevés az auto aim. A textura és célzási hiányosságok pc-n nem fenyegetnek így aztán az érvelésed elég gyenge lábakon áll. Amúgy is szerintem még sok is az auto aim ami benne van a játékban és jobb lenne az avp2 rendszere de ez van. -
#3752 Igen mivel reloaded rossz volt...DE VAN WAREZ TOPIC nem kell bejelnteni hogy mi van és mi nincs warezból. -
#3751 Ja. -
#3750 Már razor is itt van :S -
TDantes #3749 Bolsevista trükk...hát én mentem beszarok ezen a gyereken! Már egy játéknál is bolsevista trükk van. Hol tenyésznek az észlények? -
#3748 Lehet hogy minden videót 2x raktak bele:D De talán még akkor is kisebb lenne.Egyébként töröltem shoptos rendelést nem tűnnek túl megbízhatónak a hülye kis botocskájukkal,megrendelem zavviról inkább! -
krotosz #3747 Célzás: Amikor megvettem a boxot bajban voltam a célzással fpsnél, és úgy gondoltam, hogy sose jövök rá a titokra, de mára egész jól megy. Itt pedig pillanatok alatt túl szalad a célkereszt. Ismereteim szerint ez a modul skálázva van a boxos fpseken, de ezt isten bizony - itt kihagyták. Pályaszerk: az elején beraknak egy bázisra (pl doom)utána van egy 10 perces külső-belső, meg egy maradék 3 órás belső sztori. Ezeket jobban keverve éreztem volna egy harmonikus elegyet, mert a játék teljesen sötét a bázis (benti) részeknél. A textura kaki. Alig látsz valamit, a radar éppen teszi a dolgát, de ez még kevés a feszültség, és az elvezet eléréséhez. A hang az rendben van. 5.1 rendszerrel.
Tényleg nem provokálni akarom a népet, de higgyétek el, hogy kár érte a pénz - szerintem :( -
#3746 most nézem, de ezen mi 15GB? a sok 1080p-s videó???? -
#3745 remélem köv hónapban én is meg tudom venni :) most kimerült a számlám a baba cuccok miatt :) -
#3744 Zsíííííír!
-
#3743 Ezt már láttam nagyon nagy ! -
Dzsimbao #3742 Ellentétben Németországgal, az Endor bolygón is meg fog jelenni a játék, csak emberek helyett ewokok lesznek :D.
AvP Endor Edition Trailer -
#3741 "Az egyjátékos mód teljes végigjátszása nagyjából 8-10 órát igényel közepes nehézségi szinten, de hard vagy nightmare fokozatot választva ennél még jóval több időt fogunk a képernyő előtt tölteni."
Hmm ^^ -
#3739 Deathmatch, Species Deathmatch, Mixed Species Deathmatch, Hunt, Infestation, Domination és Survival. jappp