7670
-
BigDaddyJoe #3899 Majd meglátjuk de ez a kurta single player elég kiábrándító. Lehet hogy elkezdem a single-t és már 5 perc után beparázok mint a FEAR 2-nél ott is mentem az első pályán kb. 4 perc után nem mertem játszani se vele :D -
#3898 ha Grebber azt mondja jó én hiszek neki... -
cyberjedi #3897 Én annyit mondanék, hogy kegyetlenül paráztam a játék elején, és az, hogy képes vagyok beleélni magam és félni - ez önmagában megéri, hogy megvegyem a játékot, mert egy hatást váltott ki belőlem. Amúgy nekem megvan eredetiben a teljes AvP pc game sorozat, és nem most vásároltam meg.
A Marine kampány felénél járhatok, Normal-on nyomom. -
#3896 Hát szal' nemtom.. Jobb mint amire számítottam, de alapjába véve jónak messze nem nevezném :D Elég amatőr összecsapott hatást kelt az egész játék. Nem is a gfx-el lenne baj, mert az még csak-csak.. d az összes többi...
Egyedül a hangok idézik vissza a régi feelinget... ugyanis kb ugyanolyan szar minőségűek mint az avp1-ben :Ð
1-2 kép tőlem:
Viszont nálam sebesség probléma nincs (nem swappel, és nincs framedrop sem) -
Skyline #3895 A cod6-al énis beszoptam már bánom hogy megvettem előre nagyon bejött az ujdonság aztán elvonult a fátyool és maradt a balanszolatlan állandóan lagoló abszolúte cheatereknek kedvező szemétdomb.
Alien nekem pont azért nem jön be mert egy gyilkológéphez képest nevetséges ez a "odamegyek és csapkodom"//"fókusz nekiugrok pillanatra kábul és csapkodom" rendszer...Ha ilyen bárgyú csapkodógép lenne egy alien akkor valszeg a Bolygó neve halál után nem lett volna több alien film mert ott emberveszteség nélkül a telepesekkel karöltve írtották volna ki az egész fajt...:D
Multi beta pedig kifejezetten bárgyú volt a mozgásokat és egyéb dolgokat nézve...
De ízlések és pofonok...Én hatalmasat csalódtam,ahogy az nforce-on is írta valaki: Ez nem AvP3...Hanem legfeljebb AvP2.5,mert qrvára rövid és az egyetlen ami hozza a régi játék hangulatát az a marine a maga 5 órás játékával. -
#3894 A multiért vettem meg főleg a kod6-ot, meg ezt is főleg azért, de ha itt is lesznek már az első héten "lvl70"-esek, meg izé...akkor baze nemveszek több gémet eredetiben vagy mittomé' de baxott idegesitő, hogy kiadok lóvét (nemis keveset), és lexarnak!
Mint ahogy a "live" is lexarja Magyarországot a regelés miatt! pfff
De elvárják, hogy eredetit vegyél...mindegy elkalandoztam kicsit bocs!
Szoval ez a gém a demó után engem érdekel, és megveszem, mert a multi nagyon felkeltette az érdeklődésemet a faji tm miatt!
Amugy nekem az élien bejött, a demóban ahányszor játszottunk egy barátommal, mindig az első 3-ban voltunk vele! Majd kiderül a "fejlődés" vagy a rang vagy mi a tököm lesz multiban, de vannak xp-k ugye...majd pár nap után kiderül! -
#3893 Kandurex visszatérsz pc-re vagy miaszösz ? Ha igen milyen géppel? -
Skyline #3892 Ízlések és pofonok. %-6k-t nekem nem ér 5 órányi game (mint mondtam az Alien gyenge gyilkológépnek pedig vicc...A predator pedig a ritkabuta MI miatt felejtős így marad a mari ami jó.). -
BigDaddyJoe #3891 Fasza akkor elkúrták ezt a játékot is, most megint lehet vegetálni nyárig mert épkézláb játék nem lesz -
#3890 Énis megkapom a napokban, és szerintem 5-6k-t megér egy játék!
Azt viszont sajnálom, hogy a kod6-ért kiadtam 59€-t (itt ennyiért lehet csak venni)faxom, az egy akkora csalódás volt a részemről, hogy áááá...
Mégha nemis fog bejönni ez a gém, akkoris 6k bukó jobban belefér, mint 60€ gecc! -
Skyline #3889 Hidd el elő volt rendelve,aztán a demo óvatosságra intett....:) -
#3888 Én is lemondtam...
...vagyis kurvára nem, elő se rendeltétek vazze,...!
Én is láttam a cégnél letöltötték, szerintem geci király! És a multi baszott jó lesz! -
Skyline #3887 Én is úgy voltam vele hogy megpróbálok beszerezni ilyen arcratapadós nyünyükés változatot,de neméri a pénzt a game....Multival még várok,sok infóra,de nemsok reményt fűzök hozzá,a demo kifejezetten bárgyú volt... -
#3886 Hát én is örülök, hogy lemondtam az előrendelést, és a jövőben nem is fogom megvenni max. ha lesz valami nagyon szép díszdobozos változat sok extrával. A véleményem az, hogy inkább a multi részére fordítottak nagyn hangsúlyt. Majd ha nagyon sok embernek meg lesz eredetiben, akkor kiderül tényleg jó lett -e a multi. Az előzetes tesztek véleményei nem érdekelnek főleg, hogy beta -t teszteltek. -
Skyline #3885 na így 2 óra alien/predatorozás után azt kell mondjam örülök hogy lemondtam az előrendelést,a játékban ami igazi élmény az egyedül a MArine oldal,azért az 5 óra játékért pedigaz az 5500ft is sok.... -
Rundstedt17 #3884 A bökkenő az hogy pont az Alien és a Predator kampánya rövid... -
Dzsimbao #3883 Pconly dx11 még nincs, de pconly dx10 már van. Dx9 támogatás nincs is benne.
Shattered Horizon
Érdekes lehet, null gravitációs multi lövölde. -
#3882 itt is azt írták hogy össz-vissz 8 óra, nem fejenként -
#3881 az első szava az lenne, hogy fuck you...D -
#3880 fajonként 5-6 óra kevés?? egy játék egész kampánya manapság 7 óra... -
Skyline #3879 2gb ram nem kevés a törés szar. -
#3878 Első tapasztalatok a játékkal kapcsolatban:
2GB RAM KEVÉS a játéknak a saját tapasztalatom szerint. High beállításokon elkezd eszeveszettem swappolni a windows és élvezhetetlenül beszaggat a játék és amikor pár mp -re meg-meg áll. Muszály volt lebutítanom.
Marine -al kezdtem. Eddig nem érezném, hogy hú de para (mondjuk délelőtt játszottam vele világosban), de hátha este parásabb lesz. Ha több Alient kell legyakni akkor kicsit nehézzé válig a játékmenet. A játékidő a fejezeteket nézve tényleg rövid lesz a várthoz képest, de semmiképpen sem 5-6 óra a 3 fajjal összesen, szerintem fajonként lesz 5-6 óra, de hát valljuk be még így is kevés.
Egy kérdés: DX10 -et támogatja a játék? Tehát ha AvP.exe -vel indítóm a játékot, akkor milyen DX -et használ?
Egyenlőre ennyi :) -
Skyline #3877 Tökrandom egy rakás embernél szarráhajtja,most lvasgatom nforce fórumot.
Itt is írta már vki.
A kulcsszó az hogy AHHOZ. AHHOZ FELESLEGES. Viszont aki nagyyfelbontásban mindent fullon akar értelmes sebességgel ott totál nem felesleges.
Crysis 2. Totál dx9 alapú lesz,jön konzolra.:)
Dx11 látványra addig nem ad szinte lófaxt sem amíg nem lesz pconly dx11 game. Addig csak effektusozás lesz.:) -
#3876 Hát még jó, szerintem összeszarnád magad ha megszólalna :) -
#3875 nálam meg se szólal a vinyó. -
#3874 Lehet, hogy a leggyorsabb, de az átlag júzer 17 colos monitoron játszik, ahhoz meg totál felesleges ilyen kártya. Igazából ennek a nagy konzlosodásnak van előnye is, mégpedig az ,hogy nem kell fél évente gépet bővíteni. Most isl vagyo ka 8800GT-vel minden megy maxon (Nem, az ARMA 2 nem, de mediumban játszható volt :)) akkor meg minek vegyek új akármit is a gépbe. Nagy gépbővítés szerintem majd akkor lesz ha jönnek az új konzolok, vagy lesz valami only PC über grafikájú játék. Esetleg a Crysis 2, bár mivel az is jön konzolra ... -
Skyline #3873 Szar a törés,agyonswappoltastja a vinyót a játék.
A játék: Alien jó,de számomra továbbra is nevetséges mintsem gyilkológép (menj és püföld az ellenf,sehol egy szakítás,vagy farokkal gyilok mint régen)
Predator dögvész a rettenetesen hülye MI miatt,ráadásul annyira gyenge hogy ha ilyenlenne egy predator akkor az első kispisztollyal lelőtte volna Schwarzi..:)
Ember: Ez nagyonjóó nagyonhangulatos hozza a régi hangulatot (még itt ott többet is) csak sajna 5 óra alatt kitolható,ergo rövid. A 3 oldal összesen 15 óra de csak az ember a nagyon élvezetes. -
#3872 pontossan.
én nem bántásból de szarrá röhögtem magam mikor reklámozták hogy a dirt2-ben a tócsa hogy fodrozódik..... -
#3871 fullon megy 60fps vsync miatt korlátoz...
de idönként megáll a játék 1-2mp-re azt ujra 60fps...
ram kevés vagy mi lehet a hiba ? -
#3870 És akkor most beszéljetek a játékról is, vagy csak cseteltek, miközben ottvan nálatok a teljes "virágbóti" verzió?
Még jó, hogy meghozták a virágbótba!lol -
#3869 Kösz. Lehet hogy az idén sem kell kártyát cserélnünk? :) -
Skyline #3868 Látom nemigazán vagy képes felfogni amit írtam: Leszarom a dx11-es a sebesség a lényeg,és jelen pillanatban a dx11-es 5870 a leggyorsabb 1magos a piacon dx11 ide vagy oda.
A játékban pedig minimális a különbség én is írtam,ez pedig főleg a fényviszonyokban és a táj képélességén jön ki,amíg nincs dx11 alá írt game addig csak dx11 effektusok lesznek amik mennek a dx9 alá írt játékkal.
De ettől még továbbra is megismétlem: Leszarom a dx11-et a sebesség a lényeg:) -
peti71 #3867 Nem felesleges,de sokk értelme egyelőre nincs szerintem,én is beugrottam a dx10nek rohantam a kártyáért,ugye crysis+vista+dx10,utána rájöttem nem csak én, kár volt,a dx11nél már nem ugrok be win7+dx11,nekem is jó lesz a kártyám még vagy két évig,olyan nagy felbontásba nem játszom úgyse. -
#3866 Mond melyik játéknál nem felesleges most a Dx11 indokold meg?
Ennél kb a linkelt GIF-en is alig látni valami nem hogy játék közben hot sötétben amikor rád-ugrik alien azt aztse tudod hol vagy.
Játék közben kb észrevétlen.
"és amíg nincs dx11es nvidia addig felesleges a dx11 is"
Ez másik oldalról is igaz azért mert van dx11-es vga nem minden a dx11-ből ál sőt.
Lehet szidni a physX-et de kb jobban látható a különbség játékoknál mint a dx11.Részemről ennyi! -
Skyline #3865 Ezzel gond nincs is,csak szeretem amikor elkezdenek dobálózni a felesleges jelszavakkal (főleg Geforce fanboyok akiknek a physx szent holott bizonyítottan kamu/butítás,és amíg nincs dx11es nvidia addig felesleges a dx11 is) amikor totál nem felesleges egyes játékoknál. -
mikiking #3864 jó,persze hogy nem megy minden,de nekem tökéletesen megfelel a teljesitménye egy ilyen nagy felbontással is -
Skyline #3863 Próbáld ezt elmondani fullhd BF BC2 maxgraf vagy egy arma2 fullhd maxgraf után:)
-
Skyline #3862 Ha ara gondolok hogy mekkora fail hazugság a gagyX,és arra jelen pillanatban egy geforce sem hozza az 5870 sebességét (hja bocs a gtx295 vagy 20-30al drágábban néha letudja hagyni1-2 fpsel)...Ám legyenek a régi zseforszok:)
Leszarom a dx11-et a sebesség a lényeg. Amíg nem jön pconly játék amit dx11 alá írnak úgy sem lesz egetrengető különbség a dx-es látványvilágban. -
#3861 Akkor már inkább a régi geferco-ok azok olcsóbbak és sok jobb mint az új dx11-es vagyunk de minek VGA-k! -
mikiking #3860 mondjuk nekem HD 4850 van, egy amd 4200 + mellett (ami ugye 2,8ghz-re van huzva vagy mi) és eddig semmmilyen gond nem volt,pedig 1920 x 1280 as felbontáson játszom,és mindent magas beálltiásoknál,most példaál a Bioshock2 csont fullon megy,nem is veszek többé már más kártyát,valahogy nem érdekel,tudom,hogy egy jó ideig ezzel nem lesz baj