Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Talált már valaki youtubeon xboxos videót a játékról?(úgyértem hogy olyan amit most csináltak miután kijött warezon)

hát mert bujkálni kell😊
az Aliennek abban van az ereje,hogy lesbol támad!
de nem tudom még nem probáltam singleben az Alient😄

PSN ID:misi2mezei

Fehercsoki
Hát én sem mondom le,ha már nagy nehezen sikerült elõrendelni😄

Fehercsoki
Én is elég hasonlónak vélem,viszont 1 valami van amirõl nemtom hogy milyen lesz!Videókban sokszor látszódott hogy csövekben kell mászkálni/szellõzõben aliennel,és szinte csak annyi idõre elõjönni amíg 1-2 marinet szétdarálok.

Magiszter
Erre jó példának hoznám fel a F.E.A.R. nevezetû játékot. Amikor én azt toltam esténkét, sötétben, hangerõt maxra, nem egyszer kaptam szívgörcsöt, annyira paráztatós volt. Volt olyan rész, hogy mondtam én abba a szobába be nem megyek. Odaadtam havernak, hogy pfúú milyen paráztatós... stb. Erre õ azt mondta hogy sz*r, unalmas lövölde volt az egész. Szóval ember és ember között van különbség. Az hogy 10 ember szerint iszonyat jó, nem azt jelenti hogy csak azért írják ezt, mert menõzni akarnak. Az viszont hogy te erre benyögöd, hogy mind hülye, téged jellemez. Te nem vagy az a beleélõs játékos, szerinted nem annyira paráztatós. A hangsúly a vastagon szedett részen van. Te csupán egy véleményt képviselsz, nem az egyetemes igazságot. Mások is csak egy véleményt képviselnek, ami ha ellentétes a tiéddel akkor nem hülyék, csak más az ízlésük. A stílusodról nem mondanék semmit.

A 3 órás játékidõhöz: Azt a hsz-t én is olvastam de ott írta is a csóka hogy még csak 58%-nál jár.

Kandurex
Várj csak azzal még,...meglátjuk, hogy lesz a mentés rendszer,...lehet, hogy kényszerszopó* lesz a warez....én meg kényelmesen fogom tolni,

...vagy lesz rendes warez...akkor meg leszarom, lásd: #2942

kényszerszopó warez = a játékba nem lehet menteni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nem tudom te mivel játszottál de igen is lehet benne gyilkos ugrást/vetodést csinálni!akár plafonrol is.
a FOCUS-t kel nyomni ilyenkor kijeloli és ezután attack és ilyenkor elkábul 1 ideig és simán agyon vághatod!
én játszottam a régiekkel is de nekem nem tunik ugy,hogy változott volna az Alien játékmenete....
ugyan azok a támadások vannak meg minden!

wesker24
Én anno régebben végigvittem az AVP2-öt mind 3 fajjal !

Akkoriban annyira tetszett nekem hogy csak azzal játszottam !!

Elöször a Marine-nal a játég vége az EPIC volt mindenhol jöttek ezerrel a xenomorphok és közben az Alien Queen is támadt ránk rendesen !

A predator is jó volt habár a végén már kicsit nehezebb volt mert az android cyborgok még álcával együtt is láttak engem !

Az alien meg szintén nagyon jó volt de egyben az volt a legnehezebb is mert állanodan árnyékban kellett maradni lesbõl támadni stb ! Na meg a heavy predator-al elég komoly küzdelem volt a végefelé !
Kandurex
fasza 😄

Fehercsoki
😊 Remélhetõleg csak olyanok fikázzák akik egyszerû kis fpst vártak nem pedig egy AvP játékot!

grebber
Akkor majd jövünk fikázni hogy milyen szar az mi nagyon rövid bugos nem is félelmetes.<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
ha egyedül mész gyalog moziba, akkor kijössz.😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fehercsoki
Nagyon beindult ez a topic!Mi lesz itt ha kijön vagy feltörik PCre?

Kandurex
Én ugyan nem mondom le, még a Bioshock2 vagy a Mass Effect 2 is hanyagoltam, ez meg tetszik 😊 ez van.

5530 forint nem pénz érte! Ha csak egy napra, vagy éjszakára nyújtana kikapcsolódást már az megérné, manapság ha elmész szórakozni egy este se jössz ki olcsóbban...

DarkSector
pár év el is telt azóta...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Már játszottam vele ha az is ilyen 6 órás ahogy mondjátok akkor felénél hagyhattam abba anno!Csak mindig valami miatt letettem!
De most felraktam és végigtolom remélhetõleg mire ez kijön!

elitehun
Az 1-ben azt bírom hogy a predator hólátásban a lábat úgy mutatja mintha jég hideg lenne (tehát kék mint egy tárgy)
Az ember az nagyjóságos hangulatos,még kivárom milyen lesz pc-n,elõrendelést mindenesetre lemondtam.
Aliennél idegbaj lesz legnehezebb fokozaton mert mint mondtam nem éppen olyan az alien mint egy gyilkológép hanem szószerint egy bárgyú boxológép ami ki is tud végezni...Sehol a régi gyilkos ugrás rávetõdés,semmi...Mennikell és leboxolni /kivégezni az ellenfeleket közelrõl..😊
Predatornál a nehéz fokozat annyit tesz hogy gyorsabban halsz,sajnos MI-n nem segít,de legalább elveszi a figyelmet a buta katonákról a para hogy nelássanak meg mert 1-2 skulótól halsz...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

wesker24
Egyetértek az Avp 1 annak idején nagyon jó volt überkirály de csak abban az idõben ugyanez van az Avp2-vel is annak idején régebben nagyon zsir volt nekem jobban tetszett az Avp2 mivel elveszett vagy karcos lett az AVP2 cd-m leszedtem netrõlhogy megnézzem milyen hát mai szemmel már nem biztos hogy végigjátszanám ujra ! Annyira ég és föld a kettõ közti különbség hogy csak na !
Fehercsoki
Ez a projam amirõl írtam elég széppé teszi(ahhoz hogy játszható legyen),illetve hangokat is lecseréli a filmekbõl vett hangokra,meg fegyvereket is átalakítja kicsit.Szerintem ezt érdemes beszerezni!

Kandurex
Eléggé ki fogsz ábrándulni, mert grafikailag igen elavult lesz a 2. rész, az elsõ meg...hát 😊 retro game rulz.

Kandurex
Sebaj, majd az utóbbi kettõt a legnehezebb fokozaton fogom tolni 😊 Az ember kampányoktól már az elõzõ részekben is a beszarás kerülgetett, szóval az jó lesz normálon is 😊

Fehercsoki
Projam v4.4 elég szép lesz tõle!Illetve kicsit balanceolja a fegyvereket!(ezt a szépet ne úgy értsd hogy szép,hanem sokkal szebb mint volt,persze nem lesz tõle mai grafja...)

Kb 5-6 óra/ oldal mint ez.😊

Graf tuningról nem tudok,de jólenne😊

Ha a marines nem 5-6 óra alatt lehetne végigcsapatható akkor vastagon megérné mert hangulatos,tudja hozni a régi avp hangulatot...Az alien és a predator oldal viszont botrányfos a buta MI és a lebutított harcrendszerek (alienes boxolás rlz) miatt.

grebber
Off😄e hamár "pörög" ez a topik.

A 2-höz van valami grafikai tuning mod? Milyen hosszú idõben?

Fehercsoki
Egyébként megnéztem star trek filmet,2 óra alatt 32 hozzászólás már azt hittem történt valami érdekes,erre csak a vita megy arról hogy jó vagy rossz a játék.Remélem még feltörik PCre mielõtt kijön,és akkor meg lehet nézni hogy megéri-e a pénzt.

Fehercsoki
18 óra bõven sok bioshock 2 8 órájához képest(és az még ha mindent megcsinálsz amit lehet)

Kandurex
Szerintem odabasz ez a játék, iszonyat hangulatos, nézzétek meg az elõzõ részeket most, ég és föld:

DarkSector
az elég is.

rovid?1 ismétlem EGY kampány 5-6 ora!persze nem easy-n....
az osszesen 18 ora!

Kandurex
Inkább a 2. részt nézd / vagy vedd meg, jobban jársz, grafikailag mindenképpen jobb, mint az elõd és hangulatilag is hozza a színvonalat.

Nagylaci
Nem tudom volt e már, de itt a IGN UK értékelése a játékról. Angolul beszélõk elõnyben... 😊 Itt valóban elég jókat írnak róla.

IGN UK review

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Tatyla
ja az elsõ rész igen,mi grafika volt ez akkor nagy buli volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szerintem azután ítélkezzünk a kampányról miuttán kipróbáltuk... én nem az a fajta vagyok akit nagyban befolyásolnak mások véleményei! Szerintem tuti jó móka lesz kitépni pár gerincoszlopot Mr.Predivel 😊...
grebber
Inkább beszerzem alien vs predator 1-et (A kettõ megvan de sosem vittem végig) mert nem igen toltam velük!

Ez a classis 2000 az elsõ részt takarja?

Pretorian
A 8 az IGN-tõl elég bíztató. Game Informer meg jobban megválogathatná, hogy kiket alkalmaz, mert már azt a szart olvasom mindenhol, amit az a yokel kitolt magából.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

armageddon666
Szerintem ugyan arról beszélünk ^^

@

elitehun
Arra a részre emlékszem. Meg volt egy másik fészekbemenés 8lehet ugyan ez) ahol fejbe kellet lõni egy társunkat hogy megkönnyítsük a szenvedéseit. Aztán vagy 1000 alien jött utánunk. Még most is emlékszem hogy volt egy bazinagy kapu amit ki kellet nyitni hogy bejussunk (vmit kellet keresni hozzá asszem) és kifelé bezártam a kaput és így az alienek nem tudtak kijönni. Onnantól a szívverésem is a normális lett<#vigyor>
Prince23
Ja 320 órát biztos...

Írok és posztolok, nem fogom nektek átnézni mégegyszer 😄

Prince23
Dead Space-tõl messze lemarad, ha a parázás a téma. ennyi.

Pretorian
Látom a nyelvtanórákról sokat hiányoztál.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

armageddon666
pedig az AVP2 paráztatós volt 😞 Mikor be kellett menni a fészekbe kimenteni valami csajt, és aztán beszólnak rádión hogy mindenhonnan mozgás, és megkattant a mozgásérzékelõ, és akkor futottam vissza az APChez, és jön a csomó Alien, áááááh >.<

Lehet fel kéne tenni és végigtolni... anno elakadtam 😞 még kicsi voltam.

@

Prince23
"Este nem merek majd aludni"

Na ezt már nem bírtam, jellemzek egy kicsit nektek.

LOL közel sem akkora paráztatós. Közel se. Nem értem miért toj mindenki tõle. Egy flaret sem használtam, kipróbáltam én is a gamet.... sötétbe voltam, szép nyugisan. egy jó kis akció game, ennyi, se több se kevesebb.

Szal attól, hogy valakiknek lehetõségük volt kipróbálniuk a megjelenés elõtt pár héttel az AvP-t, attól minden kampányszöveget dumálhatnak nektek (mivel, hogy õk az ELSÕK), mert ienkor valakiknek érzik magukat.

Mégegyszer ismétlem: nincs benne fosatós rész. egy-két óra gém után egyszer sem ijedtem meg. Nem értem ezek a nyuszik mit félnek, de erre van egy tökéletes magyarázat: fenntebb kiemelt vastag betûs mondatot mégegyszer olvassátok el😊
A másik oka annak talán az lehet, amiért félnek, mert egyszerûen csak simpla casual gémerek, akik azt se tudják mi az az 99'-es AvP.

elitehun
Vagy kipróbálod a warezt (majd)<#nemtudom>
grebber
Igen ezeket olvastam fent vagyok majdnem minden t. oldalon!
De az MI,bugok rövidség eltántorít. Jönnek ebben az évben ennél sokk jobb játékok akkor inkább azokra költöm a pénzt.

itt van 1 a majomparaderol is😊
"Nagyon Brutál játék ez! Este nem merek majd aludni : annyira vérengzõs nagyot alakítottak ezzel a game-el eddig nem voltam oda az Alien Vs predator ért de ez a 3 dik rész túl tesz minden grafikailag is ott van köszönjük a feltöltést THX így tovább!!!"

elitehun
Én azt bírtam a 2-ben hogy aliennel kikarmoltam a lámpát erre az egyik õr lelõtte az õrjáraton lévõ társait amikor jöttek 😄
Remélem ebben is lesz hasonló
Kandurex
#2905:

LOL! Te nem vagy normális, az aszfaltról meg csak ilyeneket lehet olvasni:

"Iszonyat durva lett a játék emberek! Régi Alien vs Predator(pc) feeling új köntösben.. Én az Alien szálat kezdtem el és 5 perc szédelgés után egész jól megtanultam vadászgatni.."

"Single Marine: elsõ 10 perc után NAGYON PARÁS! Van hangulata, pedig eddig csak 1db aliennel találkoztam. Ígéretes. A látvány meg odabasz."

"Tényleg nagyon odaver a game!!
A single marine a legparáztatósabb de a többi is gyilkos ! 😊
Hát a kivégzésekrõl meg ne is beszéljünk ! végre egy igazán ütõs Alien-Predator játék !"

és még vághatnám be ide napestig,...NC!

eddig 2 értékelés van egyik az IGN UK másik meg a UK xbox official magazin!
IGN 8.5 a másik meg 8 pontot adott rá!