Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az Aliennek abban van az ereje,hogy lesbol támad!
de nem tudom még nem probáltam singleben az Alient😄
PSN ID:misi2mezei
A 3 órás játékidõhöz: Azt a hsz-t én is olvastam de ott írta is a csóka hogy még csak 58%-nál jár.
...vagy lesz rendes warez...akkor meg leszarom, lásd: #2942
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a FOCUS-t kel nyomni ilyenkor kijeloli és ezután attack és ilyenkor elkábul 1 ideig és simán agyon vághatod!
én játszottam a régiekkel is de nekem nem tunik ugy,hogy változott volna az Alien játékmenete....
ugyan azok a támadások vannak meg minden!
Akkoriban annyira tetszett nekem hogy csak azzal játszottam !!
Elöször a Marine-nal a játég vége az EPIC volt mindenhol jöttek ezerrel a xenomorphok és közben az Alien Queen is támadt ránk rendesen !
A predator is jó volt habár a végén már kicsit nehezebb volt mert az android cyborgok még álcával együtt is láttak engem !
Az alien meg szintén nagyon jó volt de egyben az volt a legnehezebb is mert állanodan árnyékban kellett maradni lesbõl támadni stb ! Na meg a heavy predator-al elég komoly küzdelem volt a végefelé !
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
5530 forint nem pénz érte! Ha csak egy napra, vagy éjszakára nyújtana kikapcsolódást már az megérné, manapság ha elmész szórakozni egy este se jössz ki olcsóbban...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De most felraktam és végigtolom remélhetõleg mire ez kijön!
Aliennél idegbaj lesz legnehezebb fokozaton mert mint mondtam nem éppen olyan az alien mint egy gyilkológép hanem szószerint egy bárgyú boxológép ami ki is tud végezni...Sehol a régi gyilkos ugrás rávetõdés,semmi...Mennikell és leboxolni /kivégezni az ellenfeleket közelrõl..😊
Predatornál a nehéz fokozat annyit tesz hogy gyorsabban halsz,sajnos MI-n nem segít,de legalább elveszi a figyelmet a buta katonákról a para hogy nelássanak meg mert 1-2 skulótól halsz...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Graf tuningról nem tudok,de jólenne😊
A 2-höz van valami grafikai tuning mod? Milyen hosszú idõben?
az osszesen 18 ora!
IGN UK review
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez a classis 2000 az elsõ részt takarja?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Lehet fel kéne tenni és végigtolni... anno elakadtam 😞 még kicsi voltam.
@
Na ezt már nem bírtam, jellemzek egy kicsit nektek.
LOL közel sem akkora paráztatós. Közel se. Nem értem miért toj mindenki tõle. Egy flaret sem használtam, kipróbáltam én is a gamet.... sötétbe voltam, szép nyugisan. egy jó kis akció game, ennyi, se több se kevesebb.
Szal attól, hogy valakiknek lehetõségük volt kipróbálniuk a megjelenés elõtt pár héttel az AvP-t, attól minden kampányszöveget dumálhatnak nektek (mivel, hogy õk az ELSÕK), mert ienkor valakiknek érzik magukat.
Mégegyszer ismétlem: nincs benne fosatós rész. egy-két óra gém után egyszer sem ijedtem meg. Nem értem ezek a nyuszik mit félnek, de erre van egy tökéletes magyarázat: fenntebb kiemelt vastag betûs mondatot mégegyszer olvassátok el😊
A másik oka annak talán az lehet, amiért félnek, mert egyszerûen csak simpla casual gémerek, akik azt se tudják mi az az 99'-es AvP.
De az MI,bugok rövidség eltántorít. Jönnek ebben az évben ennél sokk jobb játékok akkor inkább azokra költöm a pénzt.
"Nagyon Brutál játék ez! Este nem merek majd aludni : annyira vérengzõs nagyot alakítottak ezzel a game-el eddig nem voltam oda az Alien Vs predator ért de ez a 3 dik rész túl tesz minden grafikailag is ott van köszönjük a feltöltést THX így tovább!!!"
Remélem ebben is lesz hasonló
LOL! Te nem vagy normális, az aszfaltról meg csak ilyeneket lehet olvasni:
"Iszonyat durva lett a játék emberek! Régi Alien vs Predator(pc) feeling új köntösben.. Én az Alien szálat kezdtem el és 5 perc szédelgés után egész jól megtanultam vadászgatni.."
"Single Marine: elsõ 10 perc után NAGYON PARÁS! Van hangulata, pedig eddig csak 1db aliennel találkoztam. Ígéretes. A látvány meg odabasz."
"Tényleg nagyon odaver a game!!
A single marine a legparáztatósabb de a többi is gyilkos ! 😊
Hát a kivégzésekrõl meg ne is beszéljünk ! végre egy igazán ütõs Alien-Predator játék !"
és még vághatnám be ide napestig,...NC!
IGN 8.5 a másik meg 8 pontot adott rá!