Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy, hogy semmit nem vesztett azzal hogy visszamondta... kb. ugyanakkor fogja kipróbálni, és utólag megint megrendelheti, ha arra érdemes.
@
Jah, állítólag<#nevetes2>#nevetes2>!
amugy a PS3 demo kapott server browsert!a PC-s demo nem?(lusta voltam megnézni😄)
PSN ID:misi2mezei
Ebben az a legjobb, mikor szép kis lag közepette vetõdsz arról a kb 20 méterrõl az ellenre és emiatt közben hirtelen eltûnik, majd miután beletámadsz a semmibe, azt veszed észre, hogy az áldozatod nyír ki szépen hátulról. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
<#banplz>#banplz>
..mondjuk tényleg 😄
..mondjuk tényleg 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de nincs igazam?😄
grebber már annyira hergelte magát,hogy vissza mondta a elorendelést néhány komment végett a torrent oldalakon<#idiota>#idiota>
grebber már annyira hergelte magát,hogy vissza mondta a elorendelést néhány komment végett a torrent oldalakon<#idiota>#idiota>
mert tényleg hergelik magukat<#idiota>#idiota>
ez is baromság!
a marine kampány is 5-6 orás normal fokozaton!
a marine kampány is 5-6 orás normal fokozaton!
ezt meg honnan szedted?
a fajok kulon százalékolva vannak!tudom mivel belekezdtem kiváncsiságbol az osszes kampányba és mindegyiknél kulon van a százalék!
a fajok kulon százalékolva vannak!tudom mivel belekezdtem kiváncsiságbol az osszes kampányba és mindegyiknél kulon van a százalék!
Fõleg hogy az az egész zusammen allesra értendõ mármint a százalék az a 3 faj összesé szal kurva rövid!
Next PC upgrade: 2022
na játszottam tovább a Predator kampányt!
eddig 2 ora 29 percet játszottam és 29%-nál vagyok normal fokozaton!
szerintem ezzel mindent elárultam a kampányok hosszuságárol😄
eddig 2 ora 29 percet játszottam és 29%-nál vagyok normal fokozaton!
szerintem ezzel mindent elárultam a kampányok hosszuságárol😄
Jah tényleg de h vagyok,de azt is úgy számolja mint a 2 ben ,ott mutatta is kis jelekkel mikor szétvert egy fejet <#finom>#finom>
Ja az nagyon nagy volt. emlékszem az emberek nem láthattak meg mert elégettek lángszóróval 😄
Fehercsoki:Nem. Én még olyan régimódi vagyok hogy nem a gépen olvasom hanem könyvben 😄
Fehercsoki:Nem. Én még olyan régimódi vagyok hogy nem a gépen olvasom hanem könyvben 😄
Persze hogy van! A játék egyik COOL eleme, amikor letéped az ember fejét gerincoszlopostul 😊... vagy az Alien "nyelvét" szeded ki belõle.
Konzolos elvtársak kéretik a spoiler tagot használni,...! Meg úgy általában megjelenés után a PC -sek is.
Ellenkezõ esetben azonnal törlöm és megy a pont is! Nem rontjuk el más szórakozását.
Minden apróság spoiler!
Ellenkezõ esetben azonnal törlöm és megy a pont is! Nem rontjuk el más szórakozását.
Minden apróság spoiler!
Aki kipróbálta boxom, marines kampányba, találkozót predivel.
Ohh a Predi videóban amikor földet ér a kis kapszula vagy mi ,akkor a az a kis dobtéma a Predi 1 bõl van .Legalábbis nagyon hasonló <#smile>#smile>.
A 2 ben a predi gyûjtötte a fejeket ,vagy legalábbis szétütötte egy jó kis üvöltés közepette ,itt az új részben nincs ilyesmi?
A 2 ben a predi gyûjtötte a fejeket ,vagy legalábbis szétütötte egy jó kis üvöltés közepette ,itt az új részben nincs ilyesmi?
Idõrendben így íródtak: 1. A Préda 2. A vadászok bolygója 3. Háború
De a háborút az elsõ két könyv közé írta be az író. Szóval történetileg meg így követik egymást: 1. Préda 2. Háború 3. A vadászok bolygója
De a háborút az elsõ két könyv közé írta be az író. Szóval történetileg meg így követik egymást: 1. Préda 2. Háború 3. A vadászok bolygója
hm...így visszagondolva, kurva nagy poén volt a második rész! Emlékszem az idegennel, hogy arctámadóként kezdünk 😊 úgy kellett becserkészni egy alvó embert, aztán meg macskákat kellett zabálni mert túl kicsik voltunk...zsír volt 😄
...
...
Fearnél úgy voltam elkezdtem para mint állat,végig vártam hogy na most itt lesz valami,"szörny" de nem, csak az ijesztgetés ment,de jól csinálta,a játék végéig megmarat a para hangulat.
Ez a video már régi (kb 1 hónapos) csak a SEGA letiltotta aknaidején ezeket a elsõ 10 perces gameplayeket a youtubeól (én is egyszer feltöltöttem, de 2 óra mulva le is tiltották).
Sokan felhozták a FEAR mint parás játékot. Igen az volt de nagyon.
A suliban mondták hogy próbáljam ki a Doom3-at mert az sokkal királyabb és parásabb mint a FEAR, hát nekem nem volt az. Mondjuk úgy is álltam a játékhoz hogy ez ez egy szimpla lóvoltõzõs game szörnyekkel és az is volt. Szóval a játékhoz is kell egy olyan hozzáállás, hangulata az embernek amit kiakar hozni az adott játékból.
Sokan felhozták a FEAR mint parás játékot. Igen az volt de nagyon.
A suliban mondták hogy próbáljam ki a Doom3-at mert az sokkal királyabb és parásabb mint a FEAR, hát nekem nem volt az. Mondjuk úgy is álltam a játékhoz hogy ez ez egy szimpla lóvoltõzõs game szörnyekkel és az is volt. Szóval a játékhoz is kell egy olyan hozzáállás, hangulata az embernek amit kiakar hozni az adott játékból.
http://avp2010.b13.hu/
Dátum szerint néztem mivel nemrég óta van csak konzolos warez annak dátumához néztem!
Rohadt jól néz ki de nem merem nézni mert nem akarok semmit se megtudni a predator-os részrõl 😄
Én bizony egy másodpercet, annyit nem nézek belõle!
Ahogy nézem van fent Alien-es és Marine-s kezdés is. Gondolom szintén spoiler-el. És gondolom lesz majd a többi rész is hamarosan
Már van!!!Itt is van az elsõ része. A csávó predatorral kezdte tehát óvatosan nézzétek mert SPOILERES!
Hát igen van különbség ember és ember között.FEAR-ben egy azaz 1 db olyan rész volt amire azt lehet mondani "megijedtem".Amikor mászunk le a létrán hátrafordulunk és hirtelen arcunk elõtt ott áll a kis csaj.
De sajna ezt a demóba elsütötték és a fullba több ilyesmi nem volt 😞
De sajna ezt a demóba elsütötték és a fullba több ilyesmi nem volt 😞
Ja ez lemaradt: a szenzoros pityegések nem félemetessé teszik a játékot, hanem egyszerûen hangulatossá. Az a lényeg benne. Milyen is lenne, ha az nem lenne benne.
Majd kiváncsian várom a Te véleményedet is, és meglátjuk.
ui: mint akciójáték okésnak tûnik, most itt nem szarozásról lenne szó... Csak mint feszültség mint elem és tulajdonság az nem az igazi. (8/10 amúgy)
ui: mint akciójáték okésnak tûnik, most itt nem szarozásról lenne szó... Csak mint feszültség mint elem és tulajdonság az nem az igazi. (8/10 amúgy)
Multiban predátorral és aliennel csak azzal támadok. Bármit meglátok SHIFT és attack, oszt 20 méterrõl padlóra küldöm az ellent.
ismétlem VAN BENNE RÁVETÕDÉS!!!!
ird be Alien vs Predator 3 walkthrough biztos találsz😄
Nem tom mi bajotok van az aliennel. Köpjön savat vagy mit akartok? A rávetõdés azt még megértem hogy hiányolja valaki de most meg itt van a sprint amivel pillanatok alatt elkaphatod az ellenfelet. Az alien amúgy sem egy olyan élõlény ami csak úgy neki ront az ellenfélnek, hanem olyan ami becserkészi és hátulról elkapja. A buta MI meg a fejlesztõk hibája az tény, bár az elvenné a hangulatot ha 1 gerinctépés után szarrá lõnek miközben csinálod és a trophy killt fölöslegessé tenné. Az viszont tényleg nagy probléma ha a katonák úgy sétálnak el egy hulla mellet mint egy bokor mellet. (még a 2-ben is megnézték a hullát, igaz hogy csak álltak mellete és néztek körbe körbe hogy mi történt de legalább észrevették)
Itt egy érdekesnek tûnõ videó(még nem néztem meg,lehet hogy semmi újat nem mond de hátha).