7670
avp10logo.png
  • Skyline
    Patch nem fog javítani az eredetihez képest gagyi hangokon és azon a bárgyú mozgáskultúrán amiket lenyomnak multiban és singleben a karik egyaránt...:D
  • InfectedMann
    /OFF
    Én tudok én tudok: Mass Effect 2 ha már az emlúlt időkről kell beszélni :D
    /ON
  • Skyline
    Cod6 multinak vol egy varázsa az első hónapban aztán azóta egy fosdömping lett amióta mindenki kismerte mivel lehet előnyt kovácsolni,stbstb...Az egy multira hegyezett játék amin meg is látszik.

Ez egy multira hegyezett játék? Csak mert ezen nagyon nem látszik:D

Tökéletes játék pedig tény nincs. De ennél jobb játékok sorban állnak fps és horror kategóriában is.
  • DarkSector
    jól a francokat.
  • DarkSector
    pontossan.
  • Rundstedt17
    na jah,szidják,szidták,de mind a mai napig jól megy...
  • wesker24
    Na épp ezt mondtam attől hogy a single egyeseknek nem jön be attól még másoknak bejöhet a multi akinek meg nem tetszik az nem játszik vele ennyi ! Még csak most jött ki a játék érthető hogy vannak benne kisebb nagyobb hibák talán jóval kséöbb néhány patch kiadása után már egész jó lehet majd a multi része !
  • DarkSector
    annál a multi elvitte a hátán a játékot.
  • wesker24
    Tökéletes játék pedig nincsen ! Eddig egyetlen olyan játékról sem tudok ami kijött és egyből benne lett volna mindenféle jó amivel a user elégedett lett volna ! Csak késöbb amikor kiadtak már hozzá jó pár patchet ugy már egész elfogadható lett !

Hamár a játék rövidségéről beszélünk az agyon hype-olt Cod6 single része még az 5 órát se érte el nálam 4 óra alatt végivittem !

A multi része meg egyszerűen szánalmas a sok lvl70-es cheater miatt !
  • Skyline
    Rövidebb....
    2-3 óra / oldal.
  • dApRo
    alien, predator része 3,5-4óra körül volt normálon nekem
    AI egy rakat fos (csak menni kell előre azt hentelni) :S
    graf szép.
  • Skyline
    Erre mondják hogy ízlések és pofonok,mindenesetre ahogy elnézem a torrent hsz-eket kb mindenki így van ezzel a játékkal...
    Még tart a végigjátszás addig irogatok szépen formálódik a vélemény a játékról..:D

Mindenesetre amit mondtál hogy 15 óra a végigjátszás jól rácáfoltak kb 8-9 óra nehéz fokozaton az egész...:D
    Az Alien és a Predator kampány hosszabb?
    Még csak a tengerészgyalogoson vagyok túl.
  • Tatyla
    butaságokat beszélsz...
  • simon7108
    de figyelj az,hogy neked nem tetszik a játék az nem jelenti azt,hogy szar!
    vagy mi vagy te valami proféta?:Dneked nem tetszik és kész!de ezt nem kell 50x elmondani....
    nekem pl nagyon is bejon mind a single mind a multi része sőt nálam eddig ebben az évben a 2. helyen áll a toplistámon!
    (1. Mass Effect2,2. AvP:)3. Dantes Inferno tobb meg egyelore nincs:D)
  • Skyline
    DM ide DM oda a mozgáskultúra ugyanaz maradt ahogy elnézem...:D
  • elitehun
    Nem feltétlenül rád értettem és nem is általánosítás volt. Akinek nem inge ne vegye magára :D
  • Skyline
    Stealth alapú de a hangsúly azon van hogy az ellenfél amit nem lát azt nem hallja,ergo ha valaki hátamögött visítozik az áldozat le sem reagálják,de még az ottmaradó hullát sem. Annyira nagy stealth vagy hogy az 50 decibellel ordító katonának a hangját nem hallja meg a fél méterrel odéb háttal álló társa,aztán a hullát is annyira bestealtheled hogy aztsem veszik észre,de még csak fel sem tűnik hogy 1 társ mínusz...Ehhez hogy lehet optimistán hozzáállni?:D
    Kb 2szer hülyébb az MI mint az AvP2-ben volt...
    Aliennel pedig nagy stealthed nem lesz mert mindenképpen pofozkodnod kell,aztán vagy végigpüfölöd vagy grab...:)
  • Rundstedt17
    Az alien ritka béna a multiban is,kb 2 hónapon belül már senki nem fogja játszani,az első pár hét után megcsak marinék lesznek és pár predator.
  • wesker24
    A demo az csak a sima DM-et mutatta be meg ki is irták az elején hogy az még nem a végleges final verzió volt !

Nah de mindegy izlések és pofonok ! Mjad kiderül hogy milyen lett a multi ! Vannak akinek bejön vannak akinek nem ! Ennyi !
  • Skyline
    Azoknak a kampányáról beszéltem hogy egy fos lett....

wesker24: a ritkabárgyú demo alapján tényleg van benne multi....Csodás..:D
    Ha pedig ebben is ilyen bárgyú mozgásvilágú ellenfelek rohangálnak egymásnak akkor köszönöm nemkérem....
    Kb 10 percig sírtunk a röhögéstől a haverral amikor marine-al elindultunk és azt a mozgáskultúrát megéltük amit kb 10 éve nem láttunk fps-ben....A hab a tortán az volt ahogy felémfutott az egyik predator....:DDD
  • Deathstorm676
    Kár hogy az alien meg a predator sthealt alapú szóvalannak nem is az a lényege hogy beugrom és megy a lövöldözés. Gondolj bele egy kicsit ha annyi lenne az alien hogy bemegyek és egy ütés egy ellenfél akkor meg az lenne a baj hogy túl nehéz. A sthealt killnek pont az a lényege hogy ne vegyenek észre különben semmi értelme nem lenne arról meg hogy az emberek nem veszik észre a hullákt...... hát az tényleg hiba. Mondjuk én optimistán állok hozzá a játékhoz.
  • wesker24
    Nemcsak singleplayer van a játékban hanem ott van a multiplayer is lehet hogy a single semmit se ér de attól még a multija egész jó lehet !
    És itt nem csak a sima DM-re gondolok !

Nem ide tartozik de ott van pl az L4D1-2 a single egyedül botokkal fabatkát sem ér unalmas az egész de a multija mégis nagyon élvezetes

Itt is ha a single rövid is lett meg nem tetszik a multi attól még jó lehet de ez majd késöbb kiderül !
  • Fehercsoki
    Persze.
  • Kange
    De van benne Alien&Predator kampány is, ugye?
  • Skyline
    Öhm én nem vagyok grafikabuzi és a dx11-et is leszarom,nem emiatt rinyálok.
    A rinya oka:

Alien : Gyilkológép helyett inkább boxológép,mindenkit lekell boxolni,zseniális...Hja bocs ki is lehet végezni...De sehol a régijó neiugrok és szakad ahogy kell gyilok. Ha ilyen lett volna a valódi Alien akkor még lehet a Nostromo-n is megoldották volna a helyzetet a fabrikált lángszórókkal....:D

Predator: A ritkabuta MI miatt halott....Ha a társaitól 5 méterre nyírok i valakit úgy hogy háttal állnak nem reagálnak a sikoltozásra...A hulla mellett késöbb csak úgy elsétálnak mintha ott sem lene...Sehol a régi jó beugrom dara az ellenfél pedig visítva menekülnikezd és lő összevissza...Unalmas.

Ember: Ez jó lenne tudja hozni a régi parát is viszont qrvarövid. Továbbá idesorolom de az egész játékra igaz: a hangok gagyik...Nem értem miért nem az eredeti alien és predator hangot használták...Ezek ilyen utángyártott sajátelképzelésű hangok,és az eredeti hangokhoz képest szószerint fosok.

Így összevetve pedig azért az 5 óra ember kampányért nem igazán ér a játék 5000ft-ot sem.
  • Kange
    Sziasztok!

Én egyelőre leragadtam a demónál és volna is egy kérdésem, remélem segítetek nekem:
    Predator ként hogy a rákba lehet a vállon levő fegyverrel tüzelni?
    Arra már rájöttem, hogy fel kell venni valamit a használatához, és a középső egérgombbal lehet tüzelni. De a lézeres célzás hogy működik?

Köszi!
  • wesker24
    jah az tényleg jó lett volna ha dx10 támogatás is van benne !
  • gabe paul logan
    BUTA, OSTOBA emberek vannak néhol...mindenhol néha én is, de ezt most hagyjuk...gondoljátok már át mi a fészkes fenéért lenne 100%-ig kihasználva a DX11 mikor a ps3 és az xbox360 nem tud olyat teljesíteni még 2-3 évig futnak ezek a konzolok addig gagyi dx11-es multiplatformos játékok lesznek. FOGADJÁTOK EL!
  • InfectedMann
    Tök jó ez a dx9 vs. dx11, de dx10.1 -et hallásból sem ismeri a játák? :(
  • elitehun
    Meg csak a sok grafikabuzi rinyál hogy nekik nem tetszik a grafika meg hogy nem is olyan nagy szám a DX 11. Mondjuk nem is tudom mit vártak tőle mert ez viszonylag új és kell neki idő hogy kiforrjon
  • wesker24
    Arra van külön topik ! Most mindenki a singleplayert szidja hogy milyen rövid lett ! Meg a Dx9 vs dx11-ről ment a vita !
  • HF
    Méghogy gyenge pályaszerkesztés... nem igazán értem hogy ezen mi gyenge, bár tény hogy nincs teletuszkolva hordókkal meg ládákkal mint a modern hadviselés legújabb része :D

Egyébként meg ezeken a videókon nekem nem tűnik annyira vészesnek az AI, sok helyen hallottam hogy trophy kill közben nem csinálnak semmit. Már a legelső videón is másként látom.
  • Fehercsoki
    Na itt meg mi történt?Sok új hsz tegnap óta...De gondolom warez.
  • twine
    ...én nem tudom ezt a fear2-t mindenki mondja milyen parás....Az elején volt egy két "hirtelen" ilyesztgetés,,,,aztán csak játszottam-játszottam és sehol semmi,,,pedig nagyon vártam...de nem tudott beparáztatni :( Én az első pár perchez képest sokkal többet vártam paráztatásban tőle...
    Ez az Alien vs Predatormeg lehet hogy fel sem fog települni nállam :(
    Látom a Screenshotokat, meg a hozzászólásokat...kicsit kiábrándító...
    Sőt,,valójában nem kicsit a screenshotok alapján...hogy néz már ki a fű b@zzzeg 2010-ben egy olyan játékban amire azt mondták a riportokban a fejlesztők hogy felvonultatja az összes DX11 feature-t....
  • wesker24
    Ime néhány kép ! 1600x1200 Very High 16X AF Vsync ON

• Bucsek
    :( hát remélem javítják, mert igy nagyon gáz... akkor tudom csak élvezni ha leveszem 1024-be a felbontást és minden minimum.. de ugy nagyon nemszép
  • Laci1818
    ÉN épp most "vásárolom" meg a játékot, remélem nem hiába. A trailer alapján bejött.
    Nem tudom ki hogyan van vele, de szerintem sokkal jobb lenne, ha a 3 választható karakter helyett inkább lenne egy hosszú Marine küldetés (én személyszerint az összes AVP-ben csak a Marine-al játszottam), a többi nem annyira vonzó, meg szerintem kevés embert is érdekel.
  • XeeN
    Mert szar. Nálam is ezt csinálja, most rakom fel a legújabb nv drivert, hátha segít.
  • Bucsek
    nekem 30-50 fps között ugrál, néha lemegy 30 alá is de ritka, viszont marhára laggol az egész, vagy swap (nemtom mit jelent amúgy :D )
    Szóval már 30fpsnél normálisan kéne futnia a játéknak, de mégsem érzem azt... főleg mikor 50-et mutat, akkor is érzem, hogy valami nem oké. Ez miért van?