7670
avp10logo.png
  • Gubberx
    Azt valahol be tudom állítani hogy ne 60 Hz-en menjen a monitor mert a játékban nincs ilyen opció és crt monitornál így elég gáz :D
  • totahun
    köcsög konzolosok!
  • armageddon666
    A fejlesztők nem bírták belerakni mert konzolos játék, és nem volt több gomb a kontrolleren...
  • HF
    Tetszenek az érveléseid...
  • totahun
    hogy a sunámba tud a bálna ugrani a tengerben ? te túliskolázott ember!!!
  • Rundstedt17
    hát ezen már beszarok
  • elitehun
    Ebben igazad van. XD
    ''Roger That''
  • Skyline
    A bálna is "kibaszott nagyot ugrik" mégsem egy gyors mozgású állat...:D
    Egyébként ez a szökdécselés is mókás a predivel, köze nincs a megálmodott predatorhoz,ha így ugrabugrálna egy predator akkor Schwarzi a preda1-ben trófeaként vonult volna be a történelembe,nem túlélőként (de elég csak arra gondolni hogy futó embert is nehezen ér utol a predator,mivel bár csupaizom mégis egy nagy mamlasz az egész lény)...
  • totahun
    hát elég szar dolog lehet ha nem lehet guggolni. Ilyenkor hogy szarnak a játékban a katonák ? Álva beleszarnak a gagyájukba ?
  • totahun
    ez a játék mintapéldánya lehetne az ócska játékoknak!!!! rakás szar magyarul a játék úgy ahogy van!!!
  • elitehun
    Sztem hogy nem lehet guggolni egyáltalán nem hiba. ez nem kötelező egy játéknál sem csak egy opció!! A fejlesztők meg úgy döntöttek hogy nem rakják bele és kész.
  • Skyline
    Na egy Cod fanboy akinek a szókincsébe beleépült a LOW kifejezés,olyannyira hogy már azt sem tudja hol szokták használni...Mitől lettem én most low te szerencsétlen?:D
  • Deathstorm676
    Hát a predi mozgásával nincs semmi baj sztem. Ha már olyan kibaszott nagyokat tud ugrani akkor csak van annyi erő a lábában hogy gyorsan fusson. A guggolás meg kihajolás ez meg túlvan értékelve. Azért mert már mindenki megszokta és most már hibának számít. Ha bele gondolsz a játékban a legalapvetőbb ellenfél az Alien ott meg nem ér sokat hogy be bújsz egy doboz mögé. Múltiban is ha nem death matchet vagy mixed species death matchet játszol nincs értelme a guggolásnak. (plusz ez a két játékmód ami nem illik az AvP-hez és nem is nagyon fogok ezzel a kettővel játszani) Szal szerintem az hogy nem lehet kihajolgatni meg guggolni ennél a játéknál nem egy olyan marha nagy hiba.
  • Kange
    De akinek nem tetszik a játék mi a fenének írogat ide állandóan? A topic fele azzal van tele, hogy "sztem gagyi" meg társai. Miért nem hagyjátok meg ezt a topic-ot azoknak, akiknek pl. tetszik???

Demo-val nem játszotok már? Nem hozunk össze a Team Deathmach-et?
  • Rundstedt17
    ez a kritika többet ér mint az egész játék maga
  • aricsi
    Milyen jó hogy megjelenés előtt itt ugrálnak ilyen low-ok mint a skyline,ha ne tetszik Roger that! de nem kell leírni 5x
  • Skyline
    Hangokkal mibajom? Szintén marin-nál semmi,ugyanazok a hangok.
    Viszont sem a predator sem az alien hangjai nem az eredetiek,hanem ahhoz képest valami utángyártott szarok.
    Az alien süvítőszerű sikoltása még okés. De a predatornak az az oroszlánordítása...Hát bocs....:DDDDDDDDD
  • Skyline
    Se gugolás. Se kihajolás. Se egy értelmes headbob. Semmi sprint. Ahogy a predator mozog az egy vicc,atomantinak jólenne,a gond csak az hogy neméppen ilyennek lett a preda megálmodva az eddigi filmek/játékok alapján (Hogy lenne már egy majd 150kilós 2méteres monstre ilyen irreálisan gyors???)...Itt úgy pörög a lába amikor sprintel mint Jerrynek amikor üldözi valami a rajzfilmben....Hát ezeket a dolgokat kb röviden...Jobban nem megyek bele,felesleges..:D
  • berczely

Grebber képei.Utolsó képen ott figyel egy alien... na én már tuti összefostam volna magam
  • Skyline
    Ha olyan lesz mint ennek a játéknak a marines része csak nem 5 óra alatt lehet kitolni hanem legalább 10 akkor nincs belekötnivalóm.

Ezzel sem lenne különösebb bajom ha minden oldal olyan élménydús és jól eltalált lenne mint a marines...De nem az,egyedül a mari hozza a régi avp szintet.

Focsok: hogy azt a énzt te hogy fogod sajnálni...
  • wesker24
    Peticiot kéne inditani vagy egy kampány hadjáratot hogy igenis tegyék bele a következő akárhányadik patchbe a guggolást !

A Cod addig volt jó amig rá nem jöttek hogyan lehet csalni cheatelni !
  • simon7108
    na és a hangokkal meg mi a bajod?pont,hogy a hangokat mindenhol dícsérték még azokon az oldalakon is ahol lehuzták a játékot....
    épp,hogy a hangokkal nincs semmi baj a játékban azok tokéletesek foleg a fegyverhangok mert ugyan azok mint az Aliens filmekben!
    és a tobbi hangal sincs semmi baj!
  • Föcsök
    Dear Csaba,

Thanks for your email.

We can confirm that we did have the PC version of Aliens Vs Predator: Hunter Special Edition: Hmv Exclusive available to pre-order on our website.

The item was removed from our website as we have reached our stock allocation. This will not affect your order, as it has already been placed.

We do apologise for any inconvenience caused.

Any questions? Reply to this email, or give us a ring instead on 0845 603 8576 we're open 9am - 6pm Monday to Friday.

Thanks again for shopping with us.

Kind regards,

Rory Tawse

Ez az!:)
  • Rundstedt17
    Nincs tökéletes játék inkább csak egyéni igények most igaza van mert tuti hogy ez nem fog bejönni a többségnek,de a MW2t alaptalanul kritizálta mert siker
  • armageddon666
    Ha lesz benne guggolás már jobb :D
    Na de most csinálok helyet hogy ki tudjam tömöríteni... 15 giga bazz...

(Negatív hozzáállás a lényeg, így csak kellemeset csalódhatok :))
  • wesker24
    Akármikor is jön fogadni mernék hogy abba is ugyanugy bele fogsz kötni mint most az új AVP-be !

Mert szinte biztos hogy nem ugy fog kijönni a játék hogy már szinte abszolut tökéletes benne minden !

Elmehetnél a játék fejlesztökhöz BUG szakértőnek megmondom mi a hibája a játékoknak és akkor igy megalkothatnák a tökéletes játékot hála neked !
  • elitehun
    ezek szerint törölték azt a hsz-t így akár ezt a hsz-emet meg az előző hsz-emet is lehet törölni :D
  • HF
    nyár/ősz környékén
  • elitehun
    Jó hogy ezt megosztottad velünk
  • Deathstorm676
    Mit értesz bárgyú mozgáskultúrán?
  • Skyline
    Colonial Marines mikorjön?
  • Kange
    Ah, ezer köszönet! :)
  • Kange
    Lehet, hogy nem ez a legjobb FPS-horror játék. Valszeg nem is tökéletes.
    De ennek a varázsa abban volt/van/lesz, hogy az Alien-ek és a Predator-ok ellen küzdhetsz, vagy Te magad lehetsz valamelyik. És valljuk be, hogy nem sok ilyen játék van a piacon (sajnos).

(Már csak zárójelben kérdezem, hogy a Predatorral hogyan kell lézerrel célozni? :D)
  • HF
    Ha folyamatosan lenyomva tartod a görgőt, nemcsak a fegyvert tölti, de megjelenik a lézer is, amit ha ráirányítasz egy ellenségre, beméri azt. Alieneket az alien nézetben, embereket meg hőlátásban (egyébként sima látásban is bemérheted őket, csak picivel több idő).
  • Magiszter
    Ráviszed a célkeresztet az ellenre, megnyomod az egér középsőt (vagy az altot nekem azzal is sikerült lőnöm.) úgy tartod míg rá nem megy a háromszög a célpontra majd elengeded. És lőn világosság.
  • DarkSector
    régebben volt, pont ez a baj hogy kevés a jó horror...:D
  • wesker24
    Az tény hogy van ennél sokkal jobb Horror FPS játék is !

De van/volt ennél sokkal rosszabb játék is mármint Fps terén amiben sokkal több hiba volt mint most ebben !

Na majd kiváncsi leszek a Metro 2033-ra hogy ott mi lesz habár az egy Fallout szerű posztapoklaiptikus játék lesz !
  • DarkSector
    cod4 multinak volt egy varázsa, a cod6-ot a címe adta el.
    annyi a titka, hogy ki..ott jó az irányítás a cod-okban.
  • Tatyla
    off

mi az alt kódja a @-nak?
  • Kange
    Annak ellenére, hogy egyesek szerint ez egy nagy trágya játék, még megmondanátok, hogy a Predatorral hogyan kell lézerfénnyel célozni? :)