Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért elmehet a rákba a steam,h egy demót nem futtat le...csak updating news-t kapok játék indítás helyett...továbbá köszönöm a zseninek is a duplakattos beszólásért......
gabe paul logan
Amerikában a Wal-Martnál már kapható a játék pc-és változata.
avpgalaxy.net 2. hír

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

grebber
Pont a vége elõtt?<#idiota>

Azért érdekes megint csak ember és ember mennyire különbözõségre visszatérve.Most néztem nforce-on srác írt egy kis beszámolot.
csak dióhéjban audio 3/10 grafika 4/10.
Máshol meg azt olvasni top 10 xbox 360 grafikában simán ott a helye.Hangok meg tökéletesek.
Szóval ezek alapján aki most megmondja milyen is ez így hogy nem látja.

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
10 perc egy pálya? Maximum 30? Nem nagy dolog tényleg. De én pl predatorral nem az a megyek és hentelek stílust fogom játszani, hanem egyesével cserkészem be az áldozataimat. Marine-al sem kell ráfeküdni a sprint gombra. Szépen fel kell fedezni a pálya minden egyes zugát.

Tény hogy az MI-re mindenhol panaszkodnak, hogy buta. De most gondoljatok bele: Ha olyan lenne az MI hogy ha predatorral leölsz valakit, utána mindenki az elsõ neszre elereszti a tárat, és pont a nesz felé (feléd), akkor meg az lenne a baj hogy túl nehéz. Vagy ha Alien-nél mindenki minden sötét sarokba bezseblámpázna és amint megmozdul valami a plafonon szitává lõné... akkor se lenne jó. Lehet hogy hülye a gép, de így legalább lehet szórakozni (ami ugye a játék lényege, és nem a vérpisilés.).

A rövidség meg ugye relatív. Én pl a Bioshock 2-t 7 óra alatt vittem végig elsõnek. Másodiknak kb 4-5, mert csak rohantam és lõttem lényegében 😄 .

Kandurex
Én is kipróbáltam, annyi rémlik a játékból, hogy mindenhonnan folyton lõnek és állandóan futni kellett. <#wilting>

...jó volt egy - két jó megrendezett jelenet, de azt hiszem 2-3 óra után abbahagytam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Nekem nem volt vele bajom ,mármint a MW2-vel csak az is nagyon rövid volt.De szerintem jó pörgõs akció dús és legnehezebb fokozaton igazi kihívás vért kell izzadni.
Multiról nem tudok nyilatkozni nem vettem meg haverral coopztunk az nagyon jó volt szintén!

Kandurex
Hát, ötletem nekem is lenne, milyen régi játékokat látnék szívesen új köntösbe...de míg MW2 féle agyhalál hulladékra van igény, addig nem lesznek jó játékok...

grebber
Jó hogy nem bannolsz örökre mert becopyztam!!<#banplz>
Nem én írtam így nem tudom ez fikázás vagy mi.
Engem azért bánt amiket írtak róla negatívumokat úgy mindenestõl.
Kettõ ami igazán zavar MI és a rövidség! Lesz amilyen lesz.

Én ha a helyükbe lennék (mondjuk nem csak ennél a szériánál) hanem pl System Shock 1-2 vagy a régi nagyobb game-ek amik letettek valami asztalra.Felturboznám mai szintre technologialig + tennék bele némi extrát.Biztos hogy ugyanugy eladnának belõlük.

Bezzeg ilyen fos szériusz szemet "HD-be" nyomatják <#levele>

Kandurex
Na és, 5 ezer forintért majd 10 óra? Hol kapsz manapság ennyit, mindenféle csillogó MW2 szarok kerülnek 2-3X ennyibe, és fele ennyire hangulatosak vagy élvezetesek... vagy a Bioshock 2 se hosszabb,.,..mi akart ez lenni, fikázás?

grebber
"16 db pálya van. A marine utolsó pályája közel 15 perc volt, a predator elsõ pályája max 10 perc, illetve az utolsó pályája 20 perc, a többi pálya átlagosan 30-40 perc (Normalon játszottam), az alien kampány kb két és fél órahossza volt. Talán ha volt 9 órahossza az egész, de a 3 különálló sztori egyenként nagyon rövid, olyan borzalmas sok összefedés meg nem volt, hogy egy nagy sztoriként kezeljem Szerintem egy 15 órás sztorimód illett volna a játékhoz (Tekintve, hogy 3 faj van benne). "

Nagylaci
És a küzdelem folytatódik... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nem olyan jó mint a tieid (az elsõ megvan nekem is), de ez legalább vicces egy kicsit:

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

nah lol...akkor nálam vmi szar van...elhiheted h nem 13éves hülyegyerek vagyok,aki még egy programot sem tud elindítani...akkor nálam nem megy...egy buzi reklámablakot kapok,ti szerencsések vagytok ezek szerint....
Nagylaci
És ezt még tudom fokozni... 😄

Figyeljétek a kegyetlen küzdelmet! Egyszerûen brutális. Oda sem bírok nézni... 😄 😄 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

grebber
Xbox 360-as kommenteknél olvastam!
És nem mondtam vissza.Bízom benne hogy majd javítva lesznek a hibák!

Nagylaci
Ha már poénos képek akkor szerintem messze a legjobb:
Alien a Predator ellen. Csak kicsit másképp...

Remek ötlet, rendkívül igényes kivitelezés!

KennyGTP
Ha van motor predator akkor legyen kutyás is!

http://avp2010.b13.hu/

<#guluszem1><#nevetes2>

aricsi
<#wow1>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

ajem kisa
Eléggé!<#alien>

Kandurex
Mulatságos, h manapság már a két klikket is tanítani kell...

ajem kisa
Sztim elindit, klikk-games-alien... 2 klikk rá, és indul(eddig mindenkinél igy megy, és ment)!

Hi all...tudom,h már volt róla szó...nézzétek el,most keltem és kicsit ideges vok😄
Mi a rákért nem megy a steames demo???van acc,mint gondolhatjátok steam-em is...elindítom,és PREORDER reklám,hát a rákot már bele...vmi next gombot is kidob idõvel...de 1óra elteltével tegnap nem jutottam játékhoz...választ elõre is köszi...elég egy értelmesebb hsz link is...kösz csé all
KennyGTP
Hogy fogjuk megkülönböztetni a barátot az ellenségtõl a Mixed Species Death Match módban???

http://avp2010.b13.hu/

Tatyla
a baloldali alien is repül mivel szétcsapott köztük...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pxxl
na ez legyen a legnagyobb problémád 😄

All hail the double x!

elitehun
Nem hiszem mert
1: A predator nem tudja mit jelent a NOOOOOO
2: A jobb alsó sarokban az az ember éppen hátrafelé repül valszeg együtés miatt 😄
armageddon666
Az azért van mert az emberek és az alienek gyakták egymást és akkor odaért a predator, és aztán kiáltott hogy NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, mert kimaradt a buliból 😞

@

XeeN
A fotó készítése elõtt letörölgette õket... Mert Õ ráér...

én azt a hibát vette észre a banneren, hogy a predátor mellet ott van vagy 10 hulla , de a pengéjén nincs vér, se sav xD

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Az idõtartamról annyit,hogy minden játékot lehet tolni mint ökör meg lehet vele játszani normálisan is.
100% a játék minden tekintetben.Az alien elsõ feltûnése felejthetetlen. 50" ,fullhd, 6.1, sötét szoba.
Na már csak 5 nap!

Addig van idõm gyakorolni a marine-al.

V43 1105
Spoileres .. nem is tudom mindenestre a játékos igencsak egy nagy balfék .. az ilyennek játékot nem adnék a kezébe 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Rage47
<#wilting>
most tunt fel,hogy a bannerben lévo képen találhato 1 aprocska hiba😄keressétek meg a képet nagyobb felbontásban és sztem megtalálja mindenki!
am elárulom a bal sarokban lévo Alien aki épp osszeesik!a keze átlog a lábán<#idiota>

PSN ID:misi2mezei

Condemned az frankó kis gém, paráztam mint állat,"vége mikor belenézel a tükörbe" vártam a folytatást de sajna nem jött pc.ére, a call of catulu is kemény,jó nyomasztó hangulatú.

aricsi
A Condemned tényleg jó volt,ahhoz hasonlóval még nem találkoztam,mer minden ilyen paráztatósabb game-nél van azér ólom amit odapörkölhetsz,de ennél...uhh...attól majd beszartam,de alig bírtam lerakni.<#vigyor>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Tatyla
keresd fel kezelõorvosodat 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The Protector
Parázásról annyit h én az egyetlen game amitõl eddig féltem.tehát féltem mikor játszottam az az AVP2-õ volt.A másik a diablo1volt de csak amiatt mert még kissebb voltam.Most meg ne félek semmitõl sem mert elbasztam magamat.Mert mikor anno paráztam akkor mindíg arra gondoltam h átléptem egy láthatatlan script falat ami beindít egy mp3 kiterjesztésû(vagy akármi) hangfájlt meg stb.......
A másik h imádom szétbaszni a scripteket.Pl mikor parásan jön a szörny felém vagy vmi elkezdek felé futni,meg idiótán ugrálok.Az egyetlen game ami ezt kivédte a FEAR volt mert ott ha odafutsz almához akkor meghalsz.
Nekem inkább az ilyesztegetés jön be.Mert vmi miatt inkább az jön be.Pl a condemnedben a hullafényképezõs jelenet,nah akkor tényleg beszartam
A való életben meg nem tudom miért kvasokszor bajt okoz vmi miatt ez a az ijedtség túlreagálása.Koleszban ezen röhögtek haverjaim h mentem a folyosón és bnõm elbújt az egyik sarokban és megilyesztett,én meg reflexbõl úgy fejberúgtam h koppant a feje a falon.Most meg az a gond ha bnõm meg akar simogatni akkor egybõl elrántom a fejem de akaratlanul.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tatyla
elõbb-utóbb megkapjuk ne aggódj

aricsi
yo! #2866-re még mindig senki nem tudja a választ?<#wow3>

ezek a PS3-as trofeák nem achievmentek de igazság szerint pont ugyan ezek lesznek xboxon is szoval mind1😄

PSN ID:misi2mezei

kuci06
Achievment lista... van néhány érdekes pont

1. “…That’s A Promise” (Bronze) - Get Tequila to surgery.
2. Ain’t Got Time to Bleed (Bronze) – Heal or regenerate 30 blocks of health in Survivor.
3. Alien vs Predator (Silver) - Create a new species.
4. Breaking Quarantine (Bronze) - Escape from the Research Lab.
5. Breaking and Entering (Bronze) – Find a way into the Research Lab.
6. Club Hopper (Bronze) – Survive The ‘Party’ at The Club.
7. Come to Mama (Bronze) - Liberate the Matriarch.
8. Elite Sniper (Bronze) – Kill 10 enemies with head shots from the scoped rifle.
9. Exit Strategy (Bronze) – Escape from C-Block.
10. Extinction Agenda (Silver) – Destroy the Abomination.
11. Eyes of the Demon (Bronze) – Retrieve the ancient mask.
12. Fallen Comrade (Bronze) – Find the Youngbloods in the Jungle.
13. Fortune and Glory (Bronze) – Find all 45 Predator trophy bells.
14. Game Over, Man! (Silver) – Complete all three Campaigns.
15. Get to The Chopper! (Silver) - Recover Weyland’s datapad.
16. Grim Reaper (Bronze) – Harvest all available civilians in the Alien Campaign.
17. Grunt Hunt (Bronze) – Wipe out all of the Marines in the Colony.
18. Gunslinger (Silver) – Kill 30 enemies with the pistol.
19. Harsh Language (Silver) – Discover all 67 Audio Diaries.
20. I Admire its Purity (Bronze) – Complete Alien Campaign on Hard difficulty setting.
21. I LOVE the Corps! (Silver) – Complete Marine Campaign on Nightmare difficulty setting.
22. I Like to Keep This Handy (Bronze) – Kill 2 enemies with one shot with the shotgun.
23. I Will Never Leave You… (Bronze) – Locate Tequila.
24. It Ain’t No Man (Bronze) – Complete Predator Campaign on Hard difficulty setting.
25. It Uses The Jungle (Bronze) – Find a way through Getaway.
26. Killer Instinct (Bronze) – Win your first Ranked Match in standard Deathmatch mode.
27. Let’s Rock! (Bronze) – Kill 5 enemies with one burst from the smartgun.
28. Magnificent, Isn’t It? (Silver) - Complete Alien Campaign on Nightmare difficulty setting.
29. Matter of Honor (Bronze) – Discover the Elite Predator’s fate.
30. Not Bad For A Human (Platinum) – Get all the Aliens vs. Predator trophies.
31. One Big Bug (Bronze) – Defeat the Praetorian.
32. One Ugly Mother (Silver) – Complete Predator Campaign on Nightmare difficulty setting.
33. Persecution Complex (Bronze) – Achieve Persecutor status more then once in any Ranked Match.
34. Quite A Specimen (Bronze) – Destroy all 50 Royal Jelly Containers.
35. Real Nasty Habit (Gold) – Get 18060 XP in Ranked Matches.
36. Reclaimer (Bronze) – Retrieve the second artifact.
37. Regicide (Bronze) – Defeat the Matriarch.
38. Scatter Shot (Bronze) – As a team, kill 20 enemies in under 60 seconds in a Survivor match..
39. Serial Killer (Silver) – Win 10 Ranked Matches in any Deathmatch mode.
40. Spin Doctor (Bronze) - Kill two enemies with one throw of the Battle Disc.
41. Stay Frosty (Bronze) – Complete Marine Campaign on Hard difficulty setting.
42. Stick Around (Bronze) – Kill 20 enemies with the Combi Stick.
43. The Six Pack (Silver) – Play with six friends in a Ranked Match.
44. The Uninfected (Silver) – Finish a Ranked Infestation match as the only remaining prey.
45. Under Pressure (Bronze) – Solve the riddle of the Ruins.
46. Very Tough Hombre (Bronze) – Kill 10 enemies in a row without dying in a Ranked Match.
47. Welcome to The Party (Silver) - Get 6000 XP in Ranked Matches.
48. Welcome to The War (Bronze) – Play and complete your first Ranked Match in standard Deathmatch mode.
49. World of Hurt (Bronze) - Survive trial by combat.
50. You Have My Sympathies (Bronze) - Help Van Zandt.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

elitehun
Mert biztos feltûnési viszketegsége van ^^
Nagylaci
Lost felirat a 6. évad 3. részéhez innen tölthetõ:
http://www.hosszupuskasub.com/
Ha egyszer kérdezte... 😄

Prince23
XD

Fehercsoki
Hát erre nem tudok mit mondani,minek írtad be ha rájöttél hogy nem az a topic?

Klemice
felirat mikor lesz már? ja nem lost topic, bocs

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Fehercsoki
De utólag drágább lesz nem?Ez csak elõrendelési ár.