Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másik meg,hogy amit ember készitett azt ember tonkre is teheti vagy,hogy szokták mondani😄
PSN ID:misi2mezei
Ugyan semmi értelme ennek a lesz warez - nem lesz warez témának, de annyit nem bírok ki, hogy ne jegyezzem meg halkan, az nforce -on MINDEN új típusú védelem megjelenésénél azt vizionálják, hogy a "warezkorszak" befejezõdött. Aztán szépen feltörik oszt' jónapot...
Egyébként meg azt a fajta DRM védelmet nem most fejlesztették ki. Létezik az már nagyon régóta csak az a probléma vele, hogy mint kiderült bevezetése nagyon nagy ellenállásba ütközik a játékosok részérõl és jogi problémákat is felvet a dolog. Elvégre a játékos AKI MEGVESZI joggal várhatja el, hogy akkor és úgy használja a szoftvert ahogy csak szeretné. Jó vicc, ha valamiért nincs pár napig netem cseszhetem a játékaimat?! Nonszensz... Aztán jogilag is aggályos a dolog mivel törvénytelen egy terméknél ennyire erõsen korlátozni a vásárló/felhasználó jogait.
Egyszóval az ilyen "csak interneten" játszható single player játékokhoz már rég meglenne a technológia de alkalmazása több problémát vet fel mint amennyit megold. (Játékosok nemtetszése, visszaesõ bevételek/eladások, jogi mizériák.)
Ki lehetne ezt a témát még jobban bontani, de a lényeg kb. azért ez. Az meg már csak hab a tortán, hogy ezt a védelmei rendszert is meg lehet kerülni. Gondoljunk csak a Hamachi -ra amivel gyakorlatilag LAN -ozni lehet online...
Na bocs.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
beszólsz meghalsz
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
battlefield játékokat meg szoktam venni mert azokat nagyon szeretem és azok multis játékok
beszólsz meghalsz
Egyébként amerikában árusítják már,illetve a play.comnak már raktáron van!Lehet hogy mi is hamarabb megkapjuk,esetleg még jövõ héten!
azért ennyire naív te sem lehetsz
beszólsz meghalsz
ráadásul ha nem is érdekel az egész
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
@
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
beszólsz meghalsz
ha kurvára nem érdekel akkor minek jártatod a szádat fõleg ha nem értesz hozzá
ahogy a szavaidból kivettem inkább neked kéne utánnaolvasni a dolgoknak
az RC4-es kódolásoddal meg nem tudom minek ugrálsz mert azt is kifogják venni a warez verzióból
törtjátékkal meg eddig se nagyon lehetett játszani eredeti szerveren
voltak kivételek de azok elenyészõek voltak
beszólsz meghalsz
x360, ps3, wii....vagy valami zsebkonzol?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként nekem is van...<#vigyor>#vigyor>
akkor majd meglátjuk, mikor az assassin 2 reloaded, meg többiek ott fognak fityegni a torrentoldalakon.
én értem mire gondolsz, de érts meg engem is, nem kell nekik feltörni biteket, meg védelmeket, hiszen õk azt oldják ienkor meg hogy ne legyen eleve ellenõrzés sõtt kapcsolat sem.
vagyis kivágják azokat a részeket, ami elindítja az ellenõrzést, és megoldják hogy elinduljon annélkül, én nem vagyok ehhez elég okos, nem értek a programozáshoz, de azt látom hogy már évek óta dobálóznak ien nagy bejelentésekkel, hogy "nah majd most ez!", azt semmi.
De legyen igazad!
nekem nem nagy veszteség van konzolom...😄 (úgyértem nekem megvan már eredetiben a assassin2, de ha tudom leszedem majd pc-re is, mert kiváncsi vagyok mennyivel tér el a másiktól.)
Kurvára nem érdekel, sõt nekem is gáz, mert azért én se veszek meg csak úgy mindent, rohadtul nem.
Olvass utána egy kicsit a témának.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
anno a starforce-al is ez volt az ilyen kandurex fajták sírtak állandóan akinek eredeti volt a játéka az szopott folyamatosan akinek meg törtjázéka volt az meg nyugodtan játszott
beszólsz meghalsz
1 kicsit gondolkozz már
beszólsz meghalsz
multiban meg warez verzióval eddig sem lehetett ranked szerveren játszani ez most sem lesz másképp
beszólsz meghalsz
mindíg ezt mondják minden másolásvédelmi technológiára hogy ezt nem lehet feltörni meg így meg úgy, aztán pár nap és már töltöm a játékot
beszólsz meghalsz
Még mindig nem akarod megérteni, vagy felfogni, azért nem lehet multizni, mert folyamatos kapcsolatban áll a steam -el és ellenõrzi a kulcs meglétét, ezért nem lehet eredeti szerveren játszani
...EDDIG, és most kapaszkodj meg nagyon a farkadba,...átvitték ugyan ezt az elvet a single játéra, azaz DRM rendszer, állandóan ellenõrzik kulcs meglétét...
én aszittem a single-rõl beszélnek a szövegben, és azért írtam a cod6-ot.
ott volt No Steam verzió, ahol kilõtték a steam-et, és ment úgy a single.
ezután is ez lesz, ez 100%.
Két mondatban, szerinted CS:Source tudsz játszani eredeti szerveren a warez példányoddal? Nem...nos miért nem? Gondolkozz rajta. Ez a védelem, AZ a védelem...szopás mi?
cod6-ról hallott már valaki közületek? 😄
A UbiSoft gárdája már korábban bejelentette a játékosok számára, hogy egy olyan másolásvédelmet fejlesztett ki alkotásaihoz, amely megállíthatja a kalózkodást. Korábban már több kísérletet is tettek az illegális letöltések ellen, volt részünk korlátozott telepítésben, de teljes DRM mentességben is. Itt van azonban az új módszer, amit a brigád StarForce névvel illetett, és bár alapjaiban nem egy másolásvédelmet takar, mégis használhatjuk rá ezt a szót. Lássuk mit is takar!
A DRM alapja, akárcsak más bevált esetekben, ismét az internet. Akinek nincs, az el is felejtheti a UbiSoft játékait a jövõben. Aki ugyanis szert tesz egy a cég által kiadott PC-s játékszoftverre, annak kötelezõ lesz regisztrálnia példányát a Ubi.com-on, sõt, a szimpla játékhoz is kelleni fog az internetkapcsolat - igen, még az offline kampányhoz is -, máskülönben nem tudjuk elérni személyes beállításainkat, elért eredményeinket, mentéseinket, amelyek egy távoli UbiSoft szerveren tárolódnak majd. (Jogos a kérdés, mi történik akkor, ha ezek a szerverek elszállnak?)
Brent Wilkinson, a GameSpy-nak adott interjúja során elmondta, hogy nem korlátozzák a telepítések számát, így akár százszor, száz gépre is feltehetjük a programot, és úgy gondolja, hogy a legtöbb embernek tetszeni fog a módszer, lévén a mai világban már mindenki rendelkezik internetkapcsolattal. Az újfajta megoldást a Settlers 7 zárt bétája tartalmazza elõször, és a március 5-én érkezõ Assassin's Creed II-t is érinteni fogja.
véget fog érni a warez popszakma...<#vigyor1>#vigyor1>
elindítod a játékot és egybõl beadja az udatings news-t vagy mi?
nem ír ki semmit?
beszólsz meghalsz
nekem régebben egy osztálytársam volt tehetséges. csak 1 rajzát tudtam elkönyörögni....😄