7670
-
#4022 Kandurex: sikerült ellenőrizni steamen az AvP előrendelésemet? :D -
Skyline #4021 Így belegondolva a tartalom miatt se... -
Skyline #4020 Őh hamár annyira a grafikára rázod a bioshockot nem emlegettem volna.... -
Zoliz #4019 Szerintem te nagyon kiborultál, hogy PÉNZT adtál ki erre a moslék játékra :D Bár a demo már sejtette, hogy ez egy színvonal alatti játék lesz 10 évvel ezelőtti grafikával..
Na megyek vissza Crysisozni, meg Bioshockozni, Te meg menj hokizni! :D -
Skyline #4018 Nemár,képeken rendesen életnagyságúnak tünt.... -
Skyline #4017 Nemakartam lehangolni az ide irogató rajongókat.. -
#4016 Láttad már, hogy mekkora? Alig nagyobb a tenyerednél szóval nem lett volna túl ijesztő. -
#4015 -
Rundstedt17 #4014 optimista dolog feltételezni hogy egyáltalán közösség fog köré alakulni -
#4013 remélem kibannolnak a francba hülye gyerek... -
Skyline #4012 Dzsimba: Hidd el ha lenne mit isteníteni isteníteném és venném meg ahogy a mass effect 2-t is vettem,de sajna nincs mit isteníteni...
Majd talán ha már szarrá lesz modolva (ha lesz) megveszem...
Mindenesetre jelen pillanatban csak az arctapadó nyünyükét sajnálom (amit a hunter mellé kaptam volna ha tartom a rendelést),mert beterveztem hogy reggel amikor kel az asszony elötte kiterülök a padlón és a fejemrerakom nyünyüt... -
#4011 #3994 hsz-be hivatkozok már mindent leírt magiszter amire gondoltam. Neked kösz nem kell leírnod mégegyszer a véleményed egyszer bőven elég volt. -
#4010 Érdekes felfogás, de van benne ráció.
Aki leszarozzák azok biztos konzolhuszárok és így akarják bomlasztani a PC-s közösséget és elérni hogy ne vegyék meg az adott játékot, mert akkor idővel PC-re már nem is fejlesztenek semmit. Összeesküvés-elmélet a köbön -
Dzsimbao #4009 Akik lewarezolták azoknak éppen isteníteni kéne a játékokat (nem csak ezt), hogy mások megvegyék, ezzel támogatva, hogy újabb játékokat tudjanak fejleszteni, hogy legyen mit lewarezolni. -
#4008 Az oks, de sikerült már megbeszélnünk párszor és így az azonos fajúak nem támadták egymást. Szal csak megbeszélés kérdése az egész... :)
Deathstorm676: Nem csak Téged irritál. -
Deathstorm676 #4007 Helyes -
Skyline #4006 Jogos a kedvedért megveszem és újra leírom a véleményem aztán gyorsan eladólesz.. -
Deathstorm676 #4005 Csak engem irritál hogy egyesek csak úgy letöltik a játékot és utánna összehordják minden szarnak? Az oké hogy nem tetszik de mivel letöltötted ezért a pénzed sem bánta szal semmi okod csak úgy le fos szarozni mások kemény munkáját -
#4004 Nem! A demóban csak 1 pálya mindenki mindenki ellen van!
-
#4003 4400, én nyertem. (Amúgy az egy filmsorozat volt régebben ) -
#4002 *kritikák -
#4001 4001. -
#4000 Teszek egy utcsó próbát, aztán itt hagyom ezt a fórumot, mielőtt agyvérzést kapok... :)
Szóval, demóval már nem játszotok? Nem hozunk össze egy Aliens Vs. Predators Vs. Marines meccset? -
#3999 Tetszenek ezek a kritkikák: Fos, szar, fos, szar. Azért tükröz egy bizonyos értelmi szintet :P -
#3998 Nem :S -
#3997 ez nem nekem akartad címezni gondolom...:D -
#3996 na megjöttek az eszesek :| -
#3995 Az meg hogy alig van benne duma, meg nulla sztory az hab a tortán. Szóval ez fos lett. -
#3994 Jesszusz mi ez itt? Kellene egy moderátor aki kb félezer hozzászólást kitöröl.
A játék legnagyobb hibája hogy nem lehet leguggolni? Meg gyorsan fut a predator? Akkor te egy boldogtalan ember maradsz. Szerintem az MI nem hülye. Ha már mindenkit kinyírsz egy helyen, akkor az utolsó ember maga alá csinálva lő mindenre ami mozog. Olyat meg nem tapasztaltam hogy a másiktól 2 méterre megölök valakit és nem veszi észre, mert mindig messzebb csaltam el az ellent. IK közben meg gyakran soroztak meg géppityuval, ha éppen rossz helyen csináltam.
Az Aliens vs Predator harc meg marha jó. Mármint hogy szétcsapom az agyát a pengékkel, meg rendesen védekezés-támadás, nem csak agyatlan hent. A marine-al csak elkezdtem (swap probléma miatt csak kóstolgatom a játékot.), de tetszik az egész atmoszférája, a pittyegés és a pálya is hangulatosra van megtervezve. Este még tesztelem, de egyenlőre tetszik. -
Skyline #3993 Dx 11 alatt sehogy,vagy várnikell új crackre vagy dx9 módban futtatod a játékot. -
#3992 A marine-t végigszenvedtem, elég fos volt. Látszik SEGA keze van benne. Nagy nulla volt. Predátort még meglesem, videók alapján az tűrhető.
Fos konzol játék lett ez az AVP. A vége is egy trágya volt marine-nak. Meg rövid is, és ismétlődő helyszínek, semmi extra. -
#3991 Nyugi szóltam Kandurex-nek ;) -
Skyline #3990 Na EZ a bálna akkor most qrvára rácáfolt a fizikára.... -
totahun #3989 Na megyek vissza játszani az AVPvel :) -
totahun #3987 jóvan már nem kell ennyire felizgulnod , már lépek is. -
#3986 ne kapcsold be...:D -
janik #3984 hogyan lehet megoldani a FLASHLIGHT-os Problémát ??? -
Deathstorm676 #3983 Valaki bannoltassa már ki ezt az idiótát -
#3982 persze a gugolást nem lehet a kontrolleren megoldani igazad van.Amúgy mi elől akarsz legugolni?
simán lelehet írtani az ellenséget. -
#3981 Nem akartok átmenni az Őrjöngőbe?
Vagy tökmind1 hova, csak el?