7670
-
#4062 Ez a háttér ha lehetne maradjon mert rohadtul jó. -
#4061 JAJ,...ezt a tárhelyet ne erőltessük, tedd fel a saját galériádba! -
#4060 megnézzük, -
#4059 kép
Nem tudom így jó lesz e. -
#4058 Lehet jó lenne, de a következő formázások kellenének:
a felbontást fel kell venni a 1680 körüli értékre (nem kell rontani az arányon, a témarekord szélessége bőven kiveszi a mérettartást)
az alien és a predi fejét ki kellene tolni szélre (levágásig, azaz a fej vonala már szélen legyen!)
középen egy fekete 800 pixes fekete csík kell (ez az sg témarekord szélessége)
...és kész is, csináld meg és berakom :) -
Zoliz #4057 A háttér tökéletes, bal oldalon az aline jobb oldalon perdi bár ilyen szép lett volna a játék is DX11-ben..
Most elindítottam az AVP-t és DX11-ben kidob a desktopra, DX9-ben meg nem fogok ezzel játszani mert csúnya szegletes. -
#4056 Ez is mehetne a háttérbe
Bár nem tudom milyen felbontásban kell csak ez szerintem jobban passzol a játékhoz... -
#4055 Igen, a 22" ideál méretre van most állítva, ez nagyjából jó a 19" -eseknek, bár ők már nem sokat látnak, talán a predátort, a 17" inchesek meg se szólaljanak mert ők meg semmit nem látnak csak az SG -t :) ..a 24" és feletti tartomány azaz 1920+ és társaik meg....hát...tosszanak egy sünnel és ne flancoljanak a brutális felbontással -
#4054 Nálam most jó 22"-on, az elöbb volt 2x2 kép vagy hogy... -
#4053 Ez így van. -
Deathstorm676 #4052 A fikázás még oké de az nem hogy letölti és utána meg azok akik megveszik azt hallgatják hogy milyen fos szar stb. És akik bejöttek fikázni csak ezt a két szót használták. (1 talán 2 ember írta le normálisan a véleményét) -
#4051 Szerverek
A kedves Gamestar is utána olvashatna esetleg :\ -
#4050 Sajnos 24" inch körüli és feletti monitorokkal valószínűleg csúszni fog...de nem érdekel..nem flancolunk 1920+ felbontásokkal -
#4049 elcsúszik te szőrös -
midian #4048 Nekem csak 10 11 körül lesz meg a játék ,látva a sok rossz kritikát én nem tudok másra gondolni csak a legelejére pontosabban a kiadóra (Sega,Rebellion)Régóta játszom már pc n ,de ezekkkel a kiadókkal eddig nem sokat találkoztam .Mondjuk ha egy Activision vagy Ubisoft , vagy esetleg Crysis csapat készítette volna .Szerintem totál más hsz eket lehetne olvasni ,és ezt mind tartalom játszhatóság grafikára értem. -
#4047 Jó a háttér, bár nem sokat látni belőle :D -
Deathstorm676 #4046 Nekem jó -
#4045 Rengeteg időt volt tanulmányozni a fikázókat lévén tegnap jött ki proper rls, boltban meg talán még meg sem jelent... Szerintem csak megpróbálsz általános dolgokat ráhúzni valakire, hogy aztán okosnak tűnj, és aki esetleg magára ismer, rosszul érezze magát.
A játék bizony messze nem olyan jó, mint amilyen lehetett volna, de még nagyon az elején vagyok. :) -
#4044 Oké, mindenkinek jól jelenik meg a háttér, vagy elcsúszik? -
Avpfan #4043 LoL!
Tévedsz. A fos az te vagy.. nem a játék.
Én azt figyeltem meg, hogy általában azok fikázzák ezt a játékot akik kurva bénák benne. Szal nem tudnak lelőni egy 50 méterről nyílegyenesen feléjük futó alient és amikor ez a kis élien kinyírja őket ezek az emberek elkezdik verni a billentyűzetet és szarozzák a játékot meg fosozzák. Pedig az igazság az, hogy ők maguk a szarok, nem a játék. -
#4042 Éreztem hogy ez lesz, szarnak a pc-sekre sajnos... -
Deathstorm676 #4041 Ezt? Bioshockal? Én nem sok közös dolgot látok a gyakáson kívül. -
#4040 Ebben viszont egyetértek.
A biosohock 2 baromi csúnya lett a 320x240-es textúráival meg a 3 polygonból álló fegyvereivel.. Maga a játék meg.. Hát. 2 órán át húztam vele, aztán uninstall. Az elsőt pedig szerettem anno. -
Zoliz #4039 A Bioshocknak azért szerintem brutál jó az MI-je, eleve hardon játszom ez majdnem nehéz is már nekem :) Meg van benne lehelyezhető automata ágyú, meg egy csomó "értelmesebb" kütyü, gondolom ilyen sincs ebben az AVP-ben max scriptelve.. Remélem azért lesz egy két érdekes jelent a singlebe.
Szerintem MOST csak a Bioshockkal hasonlítható össze.. ott is gyakni kell, itt is.. -
#4038 :)
Nekem pl nem a grafikával van bajom. Az elmegy. Szo-szo semmi egetrengető, de elmegy kategória. Legalább gyors.
Annál inkább minden mással.
1-2 példa:
- A hangok.. Mintha valami 22khz-es mono mp3-at hallgatnék.. Még a hangkártyámra sem foghatom, mert nem valami gagyi alaplapi, vagy 2k-s szarral tolom.
- Az animációk. Darabosak, félkészek.
- Ami annyira nem zavaró, mert ritkán jön elő, scriptproblémák. Volt már oylan h 1 alien 1helybben forgott, vagy épp a falnak ütközve rohant :)
- Csak én érzem böszme nagynak a fegyvert minden máshoz képest? Szokatlan.
- Maga a játékmenet számomra baromi amatőr hatást kelt. Ezt nem tudom megmagyarázni, de oylan fura az egész.
Ez a game (részemről legalábbis) tényleg arra jó hogy 1x végigvigye az ember, aztán kuka. -
dApRo #4037 mentéseket nem tudja vki hova pakolta? (hogy majd az origibe bemásolhassam, ha lehetséges) -
Skyline #4036 Új release/új crack.
-
#4035 Hardon kellően nehezen halnak az Alienek...
8800GT, Q8300, 2GB RAM, ha fordulok gyorsan akkor beakad a játék... maxon is, normálon is, nemtom miért... de geciidegesítő... meg mikor beszélni kezdenek, meg ilyesmi...
PRO:
-motion sensor
-pulse rifle
KONTRA:
-ha megnyomom a lövést Pulse Riflenél nem lő... muszáj vele sorozatot lőni, nem lehet pötyögtetni, mi a here ez?
-a fentebb említett szaggatás
Eddig nem nagyon jött át a hangulat... azért még játszom vele... esetleg a szaggatásra megoldás? -
dApRo #4034 na mind3at végigtoltam
össz 7óra körüli lett
várom zavvitól a csomagot :) és a multit -
#4033 6.5/10 nálam a játék.
-fav
-
#4032 Maxtreme prezentált nekünk pár képet a Screenshot topicban, tessék megnézni és nem rettegni tovább mert ez a játék szebb ha már ennyire a grafika a mérvadó... -
Deathstorm676 #4031 Nekem nem volt bajom a bioshock 2-vel. Amit elcsesztek vele hogy nem raktak bele sok újítást így már korán sem volt akkor durranás mint az 1. -
Zoliz #4030 Talán megnyugtatsz. Délután azzal játszottam és nem olyan rossz a Bioshock grafikája, de most jön az AVP és félek, rettegek tőle, hogy ocsmány lesz, mint amilyennek a legtöbben értékelték eddig.. lassan meglátom. A demo nagyon nem tetszett... -
#4029 Dedicated szerver támogatás, febr. 19?
link... -
#4028 ja sorry csak most néztem a másik topicot, hát akkor várunk... -
#4027 Te hol élsz?
Bioshock 2 grafika?Az a maszlag takony?... AVP graf fényévekkel jobb még DX9ben is mint a vízalatti város lakói... -
Skyline #4026 A bioshocknak tizedennyi realtime fényeffektje nincs mint ennek a játéknak..:)
-
Zoliz #4025 Nemtom. Én látatlanul mondok véleményt, még csak most telepítem a játékot, de szerintem a Bioshock 2 grafikai szivonalával nem fog vetekedni "ez".
Engem csak ez idegesít, de qrvára, hogy miért kellett hazudni az embereknek és szarral megetetni őket.. LINK
Na mindegy elindítom most, de magam elé rakok egy hányózacskót.. -
Skyline #4024 Szar a crack. Randomhibák..Blabla....59.szer leírva. Várnikell új crackre.:) -
#4023 Ez nem igaz, a demo nem volt probléma egy percre sem. Ez meg itt nekem rongyá akad, mindegy hova állítom a grafot, v-sync be-ki, ambient occ. on-off. Olyan mintha kevés lenne neki a memória, de 2Gb szerintem elégnek kell lenni. intro, videok alatt elcsúszik a hang. Chekpointoknál szarrá tekeri a vinyót.