Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nem demónak szánták azt tegyük hozzá!Azt régen E3on(vagy más játékokat bemutató rendezvényen) mutatták be,direkt arra csinálták,most meg nem volt kedvük/fölös pénzük demo készítésre,átportolták azt és kiadták!

A demo rettenetesre sikeredett.<#szomoru1> Ezt kár vitatni! A videokban a látványos kivégzéseket emelik ki, tartok tõle, hogy azért mert ebbõl áll a játék. Egyetlen videot sem látni a multiplayer csodás élményeirõl vagy elõnyeirõl. Ezzel sokan nem értenek egyet, de ez nembaj. A single player pedig biztosan fantasztikus lesz!
DarkSector
pontossan 11nappal a megjelenés után
eladások.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagylaci
Na ebben tévedsz. Ugyanis a játék a Doom 3 (újabban Tech4) módosított motorját használja amit a Rebellion elnevezett Asura -nak.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Magiszter
Vagy ha már adott a motor, adottak a karakterek, meg úgy minden akkor 1-2 év múlva egy AVP4 amiben mondjuk 8 óra/faj játékidõ van. Illetve kijavítják azt ami most nem jön majd be az embereknek, meg hozzáteszik azt amit kellene. Elvégre szerintem azt az X évet ami óta készítik fõként a motor megírásával töltötték.

armageddon666
a konzolos változaton kereste szarrá magát...
PCre 200k körül van az eladottak száma.

@

Egyébkéntitt van más véleménye is errõl a demórol meg arról az idióta értékelésrõl.
SLICK
én abban reménykedem, hogy ez a rész is megél egy kieget azzal együtt új fegyvereket új skineket... És nem(!) DLC formában érteni a kiegészítõt. Épp úgy mint AvP 2 esetében a Primal Hunt

akkor reméljük nagy sikere lesz a játéknak

beszólsz meghalsz

DarkSector
a multi így a demo-t nézve még nem vonható le megalapozott következtetés.
de búsulásra nem ad okot.

jah annyit igen hogy brutál gépigénye van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Elvileg ennek a sikerétõl van függõben a L4D szerû only multi/coop-os Aliens: Colonel Marines game!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
én abban reménykedek, hogy itt nem vitatkozunk, csak információkat cserélünk.
nem vérre megy. 😄

Tatyla
végül is annyira nem kell ide,majd helyrepofozod te itt õket ha már nagyon nem bírnak a tesztoszteronnal...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hát ja
mikre nem jó 1 ilyen topik<#idiota>

beszólsz meghalsz

Azért szép hogy egy AvP 3 fórumon a warez a fõ téma. Inkább veszekedjetek arról hogy szar lesz-e a játék vagy nem mert az legalább a témához kapcsolódik.
DarkSector
amíg a játékkal kapcsolatban megy a "vita" nem off....😄
de igaz, mindenhol ez van, új megy a figyelem a játékkal kapcsolatban, ezzel reklámozzuk, a játékot, majd idõvel elmúlik, és szép emlék marad.
reméljük ez a játék is szép emlék marad pár év múlva.

remélem a következõ rész majd nem 10 év múlva jelenik meg

beszólsz meghalsz

Nagylaci
Elnézést mindenkitõl, de amíg úgysem tudunk érdemben a játékról beszélgetni addig is elvagyunk...
Amúgy aki többet akar tudni, hogy mi is történhet kb. a háttérben már a nagy kiadók részérõl, hogyan tartják fenn azt a rendszert amit már réges-rég túlhaladott a digitális kultúra az nézzen utána ki az a Lawrence Lessig és olvassa el a "Digitális Kultúra" címû ingyen letölthetõ könyvét. Garantálom, hogy legalábbis le fog döbbenni mindenki akit kicsit is érdekel a szerzõi jogok körül kialakult hisztéria!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Kandurex
Még nem jelentkezett ide senki,

...kell amúgy ide házigazda?

Végül is itt rontom én is a levegõt...bár még egyszer se kellett törölni semmit,...annyira elvadult fazonok se jönnek be...mi meg el-oltogatjuk egymást nem? <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nekem sok idõm van
szívesen elvállalnám a topik gondozását<#idiota>

beszólsz meghalsz

SLICK
Megnyitott témák: 2004. 08. 17. - Aliens vs. Predator 3

majdnem 6 évet kellett várni rá... hm nem semmi 😄

SLICK
én elvállalnám de idõm nincs gondozni a topikot.
Egyébként tudtam hogy ez lesz... Nekem ritka az amikor egy játék felkelti az érdeklõdésemet, most is talán 3-4 olyan játék van ami érdekel ezzel együtt. Nos ezen játékok topikjaiban általában elszabadul a pokol, mindig van min vitatkozni 😄
Nem tudom, hogy ez velem jár-e, mert tényleg csak ezekben a topikokban van off, flame, és grafikán, játékélményen meg warezon való keményebb vita 😄

Tatyla
ide nekem a parancsnokságot majd én rendet tartok <#ravasz1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
nemgond, segítünk egymásnak, ezért van az sg...

ja tényleg bocs
figyelmetlen voltam

beszólsz meghalsz

DarkSector
nézz fejléc felett témaindító

DarkSector
jön nemsokára, csak idõ kérdése...😄

tényleg ki nyitotta ezt a topikot?

beszólsz meghalsz

Kandurex
Egyébként jó, h nincs házigazda,...már kitépte volna a haját. 😊

DarkSector
igen mert könnyû kibúvót keresni, mint normálissan fejleszteni.
tény hogy van rizikó a fejlesztésben, de a védelemre sokszor több pénzt és idõt fordítanak, mint a játékfejlesztésre. Konzolokon ez könnyebb téma, a cod6-ból fogyott is több mint 7millio a 8-ból.

Kandurex
Igen,..de azért valljuk be nem alaptalanul, azért az ember nem hülye, amit meg kap büntetlenül ingyen, azt nem veszi meg.

Nem tudom mi lehetne a köztes járható út.

Bár lehet, hogy alapvetõen az van, hogy a film és a zene ipar és a játékipar is geci jól keres...csak még profitáltabbak akarnak lenni, és hajlanak abba az irányba....és ha innen nézzük,...<#levele>, akkor meg valahogy nem tudok szimpatizálni, ezekkel a másolásvédelmekkel, pláne nem bizonyos fejlesztõk hozzáállásával. (lásd: dedicated szerverek hiánya...LOL?!)

Magiszter
De a kiadónak az az érdeke hogy te a megjelenés napján 12.000-ért vedd meg. Nem pedig 1 év múlva 3000-ért.
Amúgy igazad van. Az a mû ami képvisel minõséget, arra költenek az emberek. Ami csak egy tömeghulladék azt pedig warezolják, majd törlik a fenébe. Kellene egy olyan statisztikát is csinálni hogy az aki lewarezol valamit mennyi idõ múlva és milyen arányban törli a vinyójáról.

Nagylaci
Ez eléggé jogos. 😊 Engem a warezzal kapcsolatban az bosszant, de nagyon hogy a sok tehetségtelen, fantáziátlan fejlesztõ nem tud (vagy nem hagyják) normális játékokat letenni az asztalra és aztán mindent megpróbálnak elkenni a warezzal. Érdekes módon a tisztességes jó játékok fogynak mint az állat bármilyen platformon. Egyébként kb. ugyanez zajlik a zeneiparban, filmiparban is.

DarkSector
mert a wareznak semmi köze hozzá.
egy jó játékot, vagy aminek jól hangzik a címe, megveszik.

ha tegyükfel lewarezol valaki egy játékot, az nem azt jelenti, hogy azt amúgy megvette volna.
ha meg megtetszik neki, úgyis meg fogja venni, ha mást nem olcsóbban kicsit késõbb.
ez végett van hogy warez ide warez oda, a minõségi cuccokat nem kell félteni, meg lehet nézni, mass2 például.
én lewarezoltam, de ahhogy az elsõ részt, ezt is majd mérsékeltebb áron beszerzem majd.

Kandurex
Azért felhoztam a top3 -ba a topikot...<#vigyor>

igyekszik az ember...<#banplz>

Magiszter
<#eljen><#eplus2>

Tatyla
komolyan ez a warez téma van már megint? gyerekek inkább játszatok a kukitokkal...

DarkSector
ez igaz, itt most kifogás nem lehet a drága árakra.

Nagylaci
Azért errõl a fene nagy "warezproblémához" meg tegyük azt is hozzá, hogy az ACTIVISION épp most kereste szarrá magát a Modern Warfare 2 -n... Pedig ha jól tudom már a megjelenés elõtt egy kicsivel le lehetett tölteni. Hát ez vajon hogyan lehet?! 😊

Kandurex
Nagyon meggyõzõ volt az elõzõ két rész, aztán ez a lófasz 5 ezer forintos ár sem lehet tényezõ,...becsukott szemmel megveszem 😊 ennyit meg kell, h érjen...remélem <#gonosz3>

DarkSector
jah én is így állok hozzá, de kipróbáltam multit.<#vigyor2>
én legutcsónak még ps2-re játszottam a predatornak a játékával, azóta ien jellegû játék nem volt még a kezemben.

Magiszter
Azt hogy a "sok warez miatt" nem veszi senki. <#idiota>

Kandurex
Mégis kb. 30X annyi játékot vesznek rá..vajon miért. PS -re meg nincs is warez 😊

Nagylaci
Ezzel kapcsolatban hadd jegyezzem meg, hogy nem a warez miatt. XBOX -ra pont olyan jelentõs a warez mint PC -re... Szóval ott vagyunk ahol a part szakad. Pistike letölti boxra és megint csak kéne egy jó védelem... 😊

Kandurex
Semmit, max. konzolra fejlesztenek, mint most már a többség.

Nagylaci
Azt te csak hiszed... Amikor az eladásokon ergo a BEVÉTELEN jelentkezik majd a probléma akkor meglátjuk mit fognak szólni.

Kandurex
Nem,..a multi nem érdekel ennél a játéknál. :/ Viszont a single kapcsolatban bizakodó vagyok.

Kandurex
Így van, azóta is folyamatosan játszol a warezzel eredeti szervereken..n..baszd meg, legalább egy kicsit legyél már kompetens mielõtt megszólalsz...

Kandurex
ez van, az UBI kiadott egy nyilatkozatot, amiben bejelenti, hogy ezt a rendszert fogja használni, tök mindegy, hogy milyen ellenállás van

DarkSector
<#eljen>
gondolom ott is megnézted a demo-t nem?