7670
-
#4102 A metacritic -en 78 ponton áll, ami teljesen jó.
[i]Ugyan ez a játék XBOX360 -on már 68 pont...play(fuckin)station -nön 70 pont... -
Skyline #4101 Látom eltérő,főleg a gamespot....:) -
#4100 Te meddig fogsz még ezen lovagolni? Talán téged ezért fizetnek vagy mi? Ma egész idő alatt mást se csináltál csak a játékot fikáztad. Elfogadjuk a véleményed, de más meg a tiédtől teljesen eltérő állásponton van, miért nem tudod ezt elfogadni hm? -
#4099 AVP2 > Crysis ==> AVP2 > AVP3
de a szaggatásra mondjon valaki valamit... 8800GT ennyire nem lehet gyenge hogy normálon szaggasson (pont annyira mint highon) -
#4098 A 2. mondattal teljesen egyetértek -
Deathstorm676 #4097 Ezért mondtam erdőt mert az gondolom van a lakhelyed közelében
Armageddon666: A két játékban nincs sok hasonlóság azon kívül, hogy mindkettő fps de az mindenkinek a maga dolga, hogy mi tetszik neki jobban. Ez teljesen személytől függ -
Skyline #4096 Azok sem fizetettek de a nagyokról írtam...Ign Anglia egy vicc,ott nagyon elakarják adni a játékot,vagy valami igénytelen hülye csinálta a tesztet...:)
Az az 50-60 pont a reális amit a nomrális odlalak adtak. -
#4095 Crysis > AVP3 -
Zoliz #4094 Nekem például sohasem lesz pénzem elmenni Hawaira vagy a Bahamákra és szívesen fűrdőzöm a Crysis tengereiben. Ezért pl. annyira nem is fog érdekelni a Crysis 2 kipuszult New Yorkja.. Én szeretek elmerülni a szép játékokban és gyönyörködni a fákban és az árnyékokban. Ez van. -
#4093 Ha a Gameinformer fizetett, akkor mért is adott rá 5 pont körülit? :) -
Skyline #4092 Gamespot.Gamespy...Kb ezek a reálisak a többi mind fizetett hírdetés,köszönjük..:) -
Zoliz #4091 Nekem is gondom van az antialiassal Ati kártyán.. pedig hát ide nagyon kellene a régimódi szegletes falak miatt. Állítólag kihasználja a 2 vagy többmagos procikat, szerintem gyors engine és műkszik.
DX10 nincs támogatva csak a 9 vagy 11.. Kapcsold be a tesseletiont a video optionsban! -
#4090 Megérkeztek az első értékelések a játékról
A GameSpy 50-el odaver. mélységesen egyetértek velük. -
Deathstorm676 #4089 Hát szerintem ha csak azért játszották az emberek újra a crysist mert szép akkor menyjenek ki az erdőbe és nézzék a fákat Ha egy játék csak azért jó mert szép az már szánalmas mert nem hiszem,hogy az ember azért veszi a játékot hogy nézegesse -
#4088 "(az a régi konfigom,csak még nem írtam át)" -
Zoliz #4087 Hát pedig graf nélkül nemsokat ér egy játék, vagy Tetrisezni akarsz? A Crysis-t sem a hatalmas játékélmény miatt játszuk újra ezerszer, hanem a graf miatt. Vagy ha nem játszol újra egy játékot akkor mi p'icsának veszed meg? Porfogónak?
Egy mai, 2010-es játéknak szépnek kell lennie vagy ötletesnek (pl. Plants and Zombies), ez az alap. A C&C Tiberium Wars-ot is a látványa miatt imádom, pedig az csak egy RTS, de azokból a legszebb. -
#4086 Ma végre nagyon zsir a Banner ! Épp ideje volt már ! -
Zoliz #4085 Na várjá' te hogy futtatod DX11-ben mikor egy ősrégi 8800GTS-ed van csak? -
#4084 Valószínűeleg férfi , de a predi elrakta a himbilimbit emlékbe, vagy párzáskor felrakja fülbevalónak, kitudja -
#4083 Nekem eltűnt a háttér. -
bala1 #4082 (az a régi konfigom,csak még nem írtam át) -
Dzsimbao #4081 Néhány kép.
A 7. képen (ahol a nyúzott emberre zoomol) az az inda biztos tesselált.
Illetve aki megmondja, hogy milyen nemű a fellógatott ember, az kap a teletubbiktól egy nagyölelést :D. -
#4080 Jó én nem a laggra gondoltam de értem mit akarsz mondani. Azért remélem én nem süllyedek le olyan szintre hogy azért mondom egy játékra hogy jó mert szépek benne az árnyékok vagy sem -
#4079 8800 GTS-vel mit akarsz Te DX11-t? :) -
Bucsek #4078 teljesen egyet értek, de amikor már minden lowon van, és mégis akad, akkor azért romlik valamit a játékélmény :D
nekem simán birnia kéne a high-t mert le is mértem fps megvan... mégis lagol és minimumon is akad bosszantó dolog, de eltekintve ettől k. jó jéték. -
#4077 Ugye ezt nem úgy érted hogy azért jó stuff mert jók benne az árnyékok meg szép a grafika?
Csak mert ezt írtad. Sztem egy game akkor jó ha élvezetes és nem a graf miatt -
bala1 #4076 DX11-be ha bekapcsolom a lápát azonnal kifagy.
Néha elmegy a hang.
Többször fekete a képernyő,lerakom tálcára majd vissza,és megjavul.
Ez tényleg csak egy procit használ?
Élszűrést nem lehet neki adni a játékból.
Hirtelen ennyi sz@rságot vettem észre.
DX10 és 11-között szinte semmi különbség.(képminőségben)
( http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=314773&page=17 )
Ezért voltak úgy oda meg vissza a fejlesztők? -
#4075 Nem rossz, bár a fehér félkört eltűntethetnéd.
Habár régebben csináltam énis egy ehhez hasonlót -
Zoliz #4074 Ezennel sikerült elindítanom a játékot és DX11-ben!
Az alien kampányt indítottam és a legelső benyomásom az volt, hogy nem tűnik rossznak a graf. Az árnyékok tényleg ütősek és fények is és még valami köd is szűrödik egy ablakom keresztül. Szóval a graf elsőre nem rossz. Pedig én nagyon kritikusan nézek mindent.
Persze a falak csak olyan "kezdetleges" szintűek mint a Far Cry-ban, de sebaj, az árnyékok ütősek.
Az engine villámgyos, nem észleltem semmi swappolást 2 giga rammal 64 bites Windows 7 alatt. Az árazása jó a játéknak, hogy 5-6 ezer forint, mert annyit ér. Én persze nem veszem meg mert nincs pénzem rá. A razoros változatot töltöttem le a legnagyobb torrent site-ról. Mit mondhatnék még? Nightmare fokozaton kezdem a Marine-t talán így egy hét lesz mire végignyomom a single-t.
Szóval nem rossz ez a stuff, akinek gazdag vagy politikus az apja az megveheti. :)
-
#4073 banner -
hegege #4072 Vkinek volt olyan problémája ,hgoy pár perc játék után a monitor (digitális kmenetre van rakva) elsötétedik és elkezdi keresni a képet dvi és analog között... csak restartra jön vissza a kép ..Tulmelegszik a vga v mi ,eddig ezt semmi nem csinálta... -
#4071 ződ lesz, ha meglesz a normális min. 1050 körüli magassága is -
#4070 Király banner de akkor sztem a mostani hátteret ki kéne cserélni a zöldre. Bár ahogy gondoljátok -
#4069 Hm jó lett a háttér, meg a banner is, ezt azért meg kell hagyni :) -
#4068 Növeld 790 pix szélesre és fasza lesz!
régi banner link: http://www.sg.hu/galeria/1123846007/11238460071243785131.jpg -
#4067 hm, túl kicsi, növelni kell a magasságát a 755 pix nagyon kevés :/ -
#4066 Esetleg új banner... belendültem.
-
#4065 No látjátok, hogy a Game Informer meg a GameSpot nem is olyan hülye :D
-
#4064 kép -
#4063 DX9-nek mi köze a szegleteséghez ? az a AA amire gondolsz vagy a felbontás ha mondjuk 800x600-ba tolod.