7670
avp10logo.png
  • Kandurex
    A metacritic -en 78 ponton áll, ami teljesen jó.

[i]Ugyan ez a játék XBOX360 -on már 68 pont...play(fuckin)station -nön 70 pont...
  • Skyline
    Látom eltérő,főleg a gamespot....:)
  • Lunki88
    Te meddig fogsz még ezen lovagolni? Talán téged ezért fizetnek vagy mi? Ma egész idő alatt mást se csináltál csak a játékot fikáztad. Elfogadjuk a véleményed, de más meg a tiédtől teljesen eltérő állásponton van, miért nem tudod ezt elfogadni hm?
  • armageddon666
    AVP2 > Crysis ==> AVP2 > AVP3
    de a szaggatásra mondjon valaki valamit... 8800GT ennyire nem lehet gyenge hogy normálon szaggasson (pont annyira mint highon)
  • elitehun
    A 2. mondattal teljesen egyetértek
  • Deathstorm676
    Ezért mondtam erdőt mert az gondolom van a lakhelyed közelében

Armageddon666: A két játékban nincs sok hasonlóság azon kívül, hogy mindkettő fps de az mindenkinek a maga dolga, hogy mi tetszik neki jobban. Ez teljesen személytől függ
  • Skyline
    Azok sem fizetettek de a nagyokról írtam...Ign Anglia egy vicc,ott nagyon elakarják adni a játékot,vagy valami igénytelen hülye csinálta a tesztet...:)
    Az az 50-60 pont a reális amit a nomrális odlalak adtak.
  • armageddon666
    Crysis > AVP3
  • Zoliz
    Nekem például sohasem lesz pénzem elmenni Hawaira vagy a Bahamákra és szívesen fűrdőzöm a Crysis tengereiben. Ezért pl. annyira nem is fog érdekelni a Crysis 2 kipuszult New Yorkja.. Én szeretek elmerülni a szép játékokban és gyönyörködni a fákban és az árnyékokban. Ez van.
  • Prince23
    Ha a Gameinformer fizetett, akkor mért is adott rá 5 pont körülit? :)
  • Skyline
    Gamespot.Gamespy...Kb ezek a reálisak a többi mind fizetett hírdetés,köszönjük..:)
  • Zoliz
    Nekem is gondom van az antialiassal Ati kártyán.. pedig hát ide nagyon kellene a régimódi szegletes falak miatt. Állítólag kihasználja a 2 vagy többmagos procikat, szerintem gyors engine és műkszik.

DX10 nincs támogatva csak a 9 vagy 11.. Kapcsold be a tesseletiont a video optionsban!
  • Prince23
    Megérkeztek az első értékelések a játékról

A GameSpy 50-el odaver. mélységesen egyetértek velük.
  • Deathstorm676
    Hát szerintem ha csak azért játszották az emberek újra a crysist mert szép akkor menyjenek ki az erdőbe és nézzék a fákat Ha egy játék csak azért jó mert szép az már szánalmas mert nem hiszem,hogy az ember azért veszi a játékot hogy nézegesse
  • armageddon666
    "(az a régi konfigom,csak még nem írtam át)"
  • Zoliz
    Hát pedig graf nélkül nemsokat ér egy játék, vagy Tetrisezni akarsz? A Crysis-t sem a hatalmas játékélmény miatt játszuk újra ezerszer, hanem a graf miatt. Vagy ha nem játszol újra egy játékot akkor mi p'icsának veszed meg? Porfogónak?

Egy mai, 2010-es játéknak szépnek kell lennie vagy ötletesnek (pl. Plants and Zombies), ez az alap. A C&C Tiberium Wars-ot is a látványa miatt imádom, pedig az csak egy RTS, de azokból a legszebb.
  • wesker24
    Ma végre nagyon zsir a Banner ! Épp ideje volt már !
  • Zoliz
    Na várjá' te hogy futtatod DX11-ben mikor egy ősrégi 8800GTS-ed van csak?
  • Seth
    Valószínűeleg férfi , de a predi elrakta a himbilimbit emlékbe, vagy párzáskor felrakja fülbevalónak, kitudja
  • aricsi
    Nekem eltűnt a háttér.
  • bala1
    (az a régi konfigom,csak még nem írtam át)
  • Dzsimbao
    Néhány kép.
    A 7. képen (ahol a nyúzott emberre zoomol) az az inda biztos tesselált.
    Illetve aki megmondja, hogy milyen nemű a fellógatott ember, az kap a teletubbiktól egy nagyölelést :D.
  • elitehun
    Jó én nem a laggra gondoltam de értem mit akarsz mondani. Azért remélem én nem süllyedek le olyan szintre hogy azért mondom egy játékra hogy jó mert szépek benne az árnyékok vagy sem
  • Kange
    8800 GTS-vel mit akarsz Te DX11-t? :)
  • Bucsek
    teljesen egyet értek, de amikor már minden lowon van, és mégis akad, akkor azért romlik valamit a játékélmény :D

nekem simán birnia kéne a high-t mert le is mértem fps megvan... mégis lagol és minimumon is akad bosszantó dolog, de eltekintve ettől k. jó jéték.
  • elitehun
    Ugye ezt nem úgy érted hogy azért jó stuff mert jók benne az árnyékok meg szép a grafika?
    Csak mert ezt írtad. Sztem egy game akkor jó ha élvezetes és nem a graf miatt
  • bala1
    DX11-be ha bekapcsolom a lápát azonnal kifagy.
    Néha elmegy a hang.
    Többször fekete a képernyő,lerakom tálcára majd vissza,és megjavul.
    Ez tényleg csak egy procit használ?
    Élszűrést nem lehet neki adni a játékból.
    Hirtelen ennyi sz@rságot vettem észre.
    DX10 és 11-között szinte semmi különbség.(képminőségben)
    ( http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=314773&page=17 )
    Ezért voltak úgy oda meg vissza a fejlesztők?
  • HF
    Nem rossz, bár a fehér félkört eltűntethetnéd.
    Habár régebben csináltam énis egy ehhez hasonlót
  • Zoliz
    Ezennel sikerült elindítanom a játékot és DX11-ben!

Az alien kampányt indítottam és a legelső benyomásom az volt, hogy nem tűnik rossznak a graf. Az árnyékok tényleg ütősek és fények is és még valami köd is szűrödik egy ablakom keresztül. Szóval a graf elsőre nem rossz. Pedig én nagyon kritikusan nézek mindent.

Persze a falak csak olyan "kezdetleges" szintűek mint a Far Cry-ban, de sebaj, az árnyékok ütősek.

Az engine villámgyos, nem észleltem semmi swappolást 2 giga rammal 64 bites Windows 7 alatt. Az árazása jó a játéknak, hogy 5-6 ezer forint, mert annyit ér. Én persze nem veszem meg mert nincs pénzem rá. A razoros változatot töltöttem le a legnagyobb torrent site-ról. Mit mondhatnék még? Nightmare fokozaton kezdem a Marine-t talán így egy hét lesz mire végignyomom a single-t.

Szóval nem rossz ez a stuff, akinek gazdag vagy politikus az apja az megveheti. :)

• berczely
    banner
  • hegege
    Vkinek volt olyan problémája ,hgoy pár perc játék után a monitor (digitális kmenetre van rakva) elsötétedik és elkezdi keresni a képet dvi és analog között... csak restartra jön vissza a kép ..Tulmelegszik a vga v mi ,eddig ezt semmi nem csinálta...
  • Kandurex
    ződ lesz, ha meglesz a normális min. 1050 körüli magassága is
  • elitehun
    Király banner de akkor sztem a mostani hátteret ki kéne cserélni a zöldre. Bár ahogy gondoljátok
  • Prince23
    Hm jó lett a háttér, meg a banner is, ezt azért meg kell hagyni :)
  • Kandurex
    Növeld 790 pix szélesre és fasza lesz!

régi banner link: http://www.sg.hu/galeria/1123846007/11238460071243785131.jpg
  • Kandurex
    hm, túl kicsi, növelni kell a magasságát a 755 pix nagyon kevés :/
  • berczely
    Esetleg új banner... belendültem.
  • Prince23
    No látjátok, hogy a Game Informer meg a GameSpot nem is olyan hülye :D
  • berczely
    kép
  • wedge31
    DX9-nek mi köze a szegleteséghez ? az a AA amire gondolsz vagy a felbontás ha mondjuk 800x600-ba tolod.