7670
avp10logo.png
  • sith7
    Steam - en 4,99 Eur a game
  • Norberto065
  • Optimus Prime
    Az mindegy, mert 1.3-as procin még én se bírnám elindítani.
  • KennyGTP
    Elehet hogy az a bibi hogy 1,3GHz-s a procid vagy hibás a dvd, de úgy tudom hogy a Steam automatikusan letudja tölteni az egész játékot (igaz sok idő) próbáld meg ezt a letöltést "változtatott".
  • Optimus Prime
    Ez működik a GameStaros verzióval is? Mert ahhoz ugye nem is adtak kódot, mert mára multit lelőtték.
  • Sir Cryalot
    illusztrálhatod a véleményed youtube videókkal is !
  • lolSL
    nem értem amit mondasz, összekeversz valakivel?

nem is volt dx11-es kártyám a játék megjelenésekor, és nem is pc-n játszottam vele hanem xboxon.
  • Norberto065
    AVP2 multis része meghalt ez jó poén !

Nézzétek csak ezt : )

http://indavideo.hu/video/ALIENS_VERSUS_PREDATOR_2_PREDALIEN_GAMEPLAY_1

Innen letölthető mindig az új server crack :

http://aliensvspredator2.filefront.com/

Amúgy ha az avp2 újították volna fel grafikailag hát akkor 10ből 11 kapott volna mindenből és nem 2ezer árulnák 1 év után...
  • Sir Cryalot
    Itt azthiszem már nemigen lesz 8000hsz, akik összelapátolták ezt a 7ezer akárhányszárt pedig dicstelenül végignézhetik ahogy ezt a topikot immár bezárásra is ítélhetjük!

lolSL, osztd meg véleményed mivé , hogyan fajulhattak ezen dolgok, dx11-es álpécés külsőségekből miként lehet ilyen orderáré konzolos mélységekbe eljutni!
  • Sir Cryalot
    Kamera indul:
    lolSL , te mint a PC játékok hanyatlását elszenvedő, konzolololollos pusztítást végignéző , mesélj már nekünk erről hogy hogy ment ez hogy a fejlesztők beintettek és semmiféle modolás nem lett meg semmise? Mikor nézett ez ki normális játéknak utoljára?
  • lolSL
    System Requirements
    Processor: 3.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
  • Scar Hunter
    Csa Skacok!!
    ELore jelzem ezen a bill. en nincs ekezet!!! XD
    Na szoval avp3 pc!!! Megvettem a jatekot eredeti bolti meg minden mar a Steam-en is elfogadtam a szerzodest!! A gondom az hogy elkezdem telepiteni..... megy, megy es 66% nal off megfagy es hibajelentes... A gepemmel csak annyi a gond hogy a procim 1.4GHZ-s. :(
    Miert?? :(
    Ja igen. Vegig olvastam az egesz Forumot amit csak irtatok a Game-rol, mindet! Lattam a kepeiteket es csak annyit hogy ha lehet ne irjatok ra hogy ki-kicsoda, nalam sokat ront a kepen. Nagy fan vagyok mint ti is, es az eszreveteleitekkel potlom a hianyzo reszeket... XD
  • RelakS
    megbocsáss, de ennyi helyesírási hibát, mint azon az oldalon, rég láttam már egymás hegyén hátán :D

Az viszont nagyon durva, hogy 10 éves a játék.
  • Optimus Prime
    Ez az újba Infestation, csak lebutítva. :( Az AVP2 Alien campaignje tényleg nagyon profi, bár kiakadatmam mikor az egér gombot nyomkodva kellett előadnom a John Hurt pillanatot. Jó a honlap is, majd átlapozom. :)
  • KennyGTP
    Alien lifecycle: egy kis muli mód aminek az a légyege hogy az alien játékosok Facehugger ként kezdték az életüket, elkaptak valakit és az elkapott (halott) játékos testéből kelünk ki Chestburster és ilyenkor kell bujkálnunk amig ki nem fejlődünk teljes aliené.
    Ugye az AVP2-ben voltak különböző perd/marine karakterek és alien fajták amiknek egyedi tulajdonságuk volt, pl.: Volt a Heavy Predator ami bivaly erős és szívós volt de nagyon lassan futott, a Runner az alien-eknél volt leggyorsabb futó idegen de nagyon kevés életereje volt és stb. A Class weapon mini mod úgy fegyverezte fel a karaktereket hogy saját fegyverük lehessenek a játékban vagyis pl a heavy perd csak lándzsát, csuklópengét és hálóvetőt használhatót ja és a meccs elejétől a karakterek saját fegyverei alapból maguknál hordják csak töltény kell felszedni a lőszercsomagokból. AVP2 Muli World több infót találhatsz a karakterekről (húúú még ez a honlapom is megvan, azt hittem rég törölték XD)
  • Optimus Prime
    Ezek módok és karakterek voltak? A vicc, hogy egy Monolith-es játékkal se tudtam aktívan multizni, hogy megítéljem jó-e vagy sem, leszámítva a FEAR-t, de az meg...
  • KennyGTP
    Azért az túlzás (sőt vicces) hogy a 2 multija jobb mint a 2010-e, mert az avp2 multija egyenló volt egy modolt quake 3-as játékkal. Inkább mondjuk azt hogy a 2010-es multija kiforratlan és hiányos! Hiányzik (nekem) az Alien lifecycle, Class weapon sets (természetesen a tengerész kasztok és az egyedi tulajdonságú predek, az alieneknél predalien, pretorian, runner stb) és amit nagyon hiányolok azok a jó hangulatos SÖTÉT!!!!! mapok. Szívesen látnám viszont a Leadworks-ot, Quarantine, Verloc, Auriga, és a kedven alien fertőzött Colony-t na meg a többit is :)).
  • Optimus Prime
    Csak AVP2 multi már meghalt. Én sose játszotam vele, így marad ez meg az 1. Bár az 1 multija többet ad, ott lehet Preddel is lenni Survivorban, ott van PredAlien is.
  • Norberto065
    Hát igen a készítők lusták voltak egy alienes meg egy predatoros survivort is beletenni a játékba,ami nem lett volna rossz és remélem a közeljövőbe megvalósul valamelyik avp játékban.
    A legnagyob hiba még az,hogy kihagyták a predalien meg a királynőt a multis játékból na meg lehetett volna kifejlődős játék is mint az avp2ben.
    Azért elég ciki hogy az Avp2 még mai napig jobb multis játék mint a 2010s.
    2010esbe is meglehetett volna minden mint az 2be csak hát ez van...
  • Bulics
    Nemtudtok olyat hogy predatorral v aliennel kapcsolat nélkül lehet skirmishbe menni? crack vagy mod? köszi
  • Norberto065
    Ajánlok nektek 2 youtube profilt ahol avps videókat találtak.
    egyik az egyém:

http://www.youtube.com/user/vNorberto65?feature=mhee#p/c/C4409DF954C7B18A

Másik Zolix46 az http://avp2010.b13.hu/ szerkesztője :

http://www.youtube.com/user/Zolix46#p/u

+

indavideon is találtok nálam :

http://indavideo.hu/video/ALIENS_VERSUS_PREDATOR_2010_KennyGTP_Versus_NORBERTO_KvN_
  • Norberto065
    Kavicsok... Nem a kavicsok a baj, a pályákba is vannak malörök.
    Pl: vízesés egy predator formájú sziklából,a víz nem esik le
    jungleba állat hangok de egy deka állat nincs

+ e betűs támadásnál grafikai malörök PL: predator amikor átszúrja a pengét a marine testén hát azt érdemes megnézni XD
    Alien utolsó pályáján amikor megöli Wolf predatort az alien..

Nem a kövek a legnagyobb gond.
    xp alatt nem lehet kihasználni a full grafikát,sokat ér h kövek a szépek XD

Aki dx11es játékokkal akar játszani vagy mostani modern játékkal az felejtse az xpt
    Sokan mondták ha xpbe dx11ben indítják el jobban megy.

Aki multizni akar az ne játszon full grafikán csak ha jó gépe van.
    Multihoz ajánlot dx11be elindítani,de dx11 része 1x és off off és alapnál minden off és 1x és very high és jó felbontást választani.
    Egyedül akkor lát valaki nagy változás a dx11nél minden fullra van felhúzva

• Fehercsoki
    Már csak 1400 forint!
  • RelakS
    ha egyáltalán elindul... erre többen panaszkodtak

Viszont ahol a dx9-ben akadt (17-20 fps) ott a dx11 alatt hozta a stabil 60-at... Igaz, dx9-ben meg vannak olyan textúra effektek, amik dx11-ben nincsenek (parallax textúrázás, ami miatt a kavicsos föld tényleg kavicsosnak látszik, és nem felfestettnek)
  • Optimus Prime
    Nekem tényleg olyan az XP, mint a98. Ezt is addig használom, amíg valami is támogatja... és még utána egy kicsit. :) Egyébként DX10-11 alatt jobban fut a játék, még akkor, ha nincs nagyon spéci hardver?
  • Norberto065
    Xpt elkéne már felejteni skacok. Win7 már alapból tudja a dx11et és dx11es verzióba sokkal jobban megy a játék. Lassan olyan lesz az xp mint a win98.. felejtős. A játékot meg vegyétek meg h minél több magyar tudjon együtt játszani. Én sok jó arcot ismertem meg avp közben.
  • koppim
    Az átvezető animációk nagyon akadnak, mit lehetne tenni, hogy jó legyen?

Érdekes, hogy csak Win XP alatt akadnak, Win 7 alatt jó.
    Esetleg valami kodek segítene?
  • Papa01 #7323
    Köszi szépen a választ, ha hazamegyek kipróbálom! Eléggé para játék... :))
  • RelakS
    mert csak checkpointot ment. Menj tovább a pályán, fogsz látni időnként Checkpoint feliratot. Ha ott mentesz, akkor már nem a legelejére fog visszarakni, hanem a pálya egy későbbi szakaszára.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl mikor mész Tequilához az első küldetésben. Ha akkor mentesz, mikor megtaláltad a feltöltött akkumulátort, akkor betöltés után nem a pálya elejére, hanem az épület elé fog kirakni
  • Papa01 #7321
    Sziasztok!
    Tegnap vettem meg a játékot, de miért van az, hogy ha mentek, és betöltöm a mentett állást, akkor mindig előröl kezdi a játékot? Köszönöm a válaszokat! :)
  • oneal1
    :D:D
  • Optimus Prime
    Majdnem mondtam, hogy biztos a Win7 miatt van.... XD
  • oneal1
    nekem sem megy dx11 ben:S

ati 5870

win7
  • Optimus Prime
    Hát van olyan. Pech, ha olyan unbalanced meccsre kerülsz, ahol pl. 9 Alien, 6 Marine és 1 Pred van - igazi szívás, ha te vagy a másik Pred. :)
    Egyébként 5-6 féle mód van: deathmatch, mixed species deathmatch, species deathmatch, infestation, predator hunt, control point meg ugye a survivor. Ezekből a SDM és az infestation népszerűbb, esetleg a többi DM.
    Magyarok akadnak, én is szoktam játszani van pár ismerősöm is. Főleg, hogy most budget kiadás lett nálunk a játék.
  • MarkBlade
    lehet én emlékszem másra de team dm volt és valami eszméletlenül irtották a marinokat a többi képviselő. Magyarok sokan játszanak? Csapatban jobb lenne :)
  • Optimus Prime
    Káoszt? Milyen értelemben?
  • MarkBlade
    értem.. Bevalom azt hittem sokan játszanak még. Mert jó a game.. De mikor bementem most egy szerverre olyan káoszt hozott..
  • RelakS
    nna, ez nagyon kemény

ahol megkapjuk a smart gunt: dx9 motorral 17-20 fps ha a teljes területet nézem. dx11 motorral meg sem röccen, stabil 60fps

fúhádé, fúmaxon (najó, az élsimítás annyira tré, hogy azt kikapcsoltam)
  • Optimus Prime
    Mármint multit? Meg elehet. Átlag 4-5 szerveren lógnak. Ebből néha egy DLC-s, a WP5. Kevés, de aktív kör.
  • MarkBlade
    Sziasztok! Én vagyok görbe vagy a tükör.. létezik hogy ezzel a játékal 40-en játszanak? Mert a szerver kereső annyit talált..
    Pls help :)