7670
-
#7310 Sapphire HD6870 1GB
Szóval a kártya erejével baj nagyon nem lehet, főleg, hogy DX11-ben gyönyörűen fut ;) -
#7309 Milyen VGA-d van? Nekem tuti retro gépem van, de ilyen problémáim nem nincsenek. Max az említett akadás/laggolás. -
#7308 ez szép... DX9 módban a második marine pálya teljesen hülye.
Vagy nincs textúra, vagy a HUD áll fehér négyzetekből, vagy durván be tud lassulni... DX11-ben meg teljesen jó -
#7307 Nekem se, vazze! :D
Egyébként van pár aktív Survivorozó Már mint a játékmód, nem a hülye műsor. -
#7306 Nekem még mindig annyira jó dx11-ben hogy el sem indul. :D -
#7305 Ez ugye a steam-es AVP? :)
Kérdés: Másnak is pofásabb DX9 módban a játék, mint DX11-ben? Értem ez alatt pl, hogy a sóderes talajon dx9-ben szinte egyenként látszódnak a kövek (az az elég ocsmány eredményt adó parallax render van rányomva), DX11-ben viszont szinte egy sima kartonlap az egész egy kis bump mappal... -
#7304 Aki fent van e közösségi oldalon az csatlakozzon a klubomhoz és irkáljon a topikokba ha van hasznos információja :)
http://iwiw.hu/i/klub/jatek/ALIENS-VS-PREDATOR-2010-Pc-Game-3076074?cID=3076074 -
#7303 3.1-el tolomAz támogassa aztat a direktikszet nem? -
#7302 És DX11-et támogató Windowwsod is van? -
#7301 -
#7300 vannak olyan hulyek azert, akik megprobaljak, ezert kerdeztem. -
#7299 igen.hd6850
ha nem lenne dx11-es akkor nem akarám azzal futtatni -
#7298 dx11es a vga-d egyaltalan ? -
#7297 Hali.
Ha dx11-es exe-vel próbálom indítani a játékot akkor visszadob az asztalra.Van valami megoldás? -
gyusa #7296 Hát az pech :S -
#7295 Sehol. Kizárólag Steamen kapható. Még más digitális shopba se láttam. -
gyusa #7294 Hello all !
Nem tudjátok megmondani hogy itt Magyarországban hol lehet megvenni a map packokat a gamehez ??:D( steam-en kívül)
Előre is köszi :P -
tibic #7293 kk.kösz :D -
#7292 azt a 3-at nem is kapod meg, mivel az előrendelésnél kapta meg az ember Steamen keresztül. -
tibic #7291 Erről jut eszem be..mennyi a max rank? 43?
csak mert én 43-as vagyok és nincs meg mindegyik fajból az utolsó személy :/ -
tibic #7290 Szerintem semmi baj nincs se a játékkal se az irányításával.Aki meg nem tud első lenni egy mecsbe sem az ciki xD.
Én is azt hittem mert amikor kijött akkor multiztam vele 1hónapig és abba hagytam és most hogy vissza jöttem azt hittem hogy hű de próklesznek az emberek,és kiderült semmivel se jobbak..felvan víve a rankjuk maxra de a játékuk nem egy nagyszám. -
#7289 JAVÍTOM: Nem hiába gamelek KEVESET mostanság az AVPvel (+egyéb tényezők XD) -
#7288 A plazmával nincs baj ha normálisan használják (és nem bug-ozva). Az E gomb már néha (a 10dik E halálom után) tényleg idegesítő úgy hogy kinyírnak és nem elég hogy végig kell néznem azt az (talán a legrövidebb) 4mp "filmet" míg kifiléznek de még speciátor módban a haláltusám utolsó 2-3 másodpercét is "visszajátssza" plusz még várjál 5 másodpercig míg újra játékba kerülsz,ja és még hab a tortán az említésre nem méltó E spamolokat XD.
Nem hiába gamelek mostanság az AVPvel (+egyéb tényezők XD) -
#7287 Sokan átkozzák az irányításért (is) az AVP-t, pedig nem olyan szörnyű. Mondja az, akinek a Tansformers Game vagy az advent Rising sem idegsítő.
Az tény, hogy a multi a kezdők számára írtó idegesítő és demoralizáló lehet, hogy minden pillanatban végeznek vele. Főleg az E spamelők. -
#7286 Szevasztok !
Sok az idegesítő ember az avpben...
A játék irányítása meg az egész alapból is nehéz,mondhatni pocsék a játszásmód erre az okosok kitalálják hogy ne támadj az E betűvel és ne használj plazmát se.
Nagyon idegesítő a játék irányítása erre ilyenekkel fárasztanak,ami persze akinek van esze nem tart be.
Pocséknak és unalmasnak tartom a játékot de valamilyen szinten szeretem is és bárhogy próbálkozósok az első hely szinte elérhetetlen egy match során. Kellene egy programozó aki az avp2 controlt és mozgásokat beépíti ebbe az avpbe,mert szörnyű így XD -
#7285 Az enyém ott van a signature részben. :) -
egyhengerBt #7284 Köszi szépen! így már működik. -
tibic #7283 A steamotokat meg adjátok? felveszlek titeket:D legalább lesznek haverjaim akik avp-z nek :P -
#7282 Ne tedd ékezetes mappába a steamet. -
egyhengerBt #7281 Üdv!
a steam nem engedi feltelepíteni. azt írja 15giga szabad hely kell hozzá, nekem 20giga szbad helyem van de az 0MB-nak látja.
Erre megoldás?
-
#7280 A GMG-n most 6 euró. -
#7279 Sokkkkk Pred skin -
tibic #7278 A steamotokat adjátok meg,azt felveszlek titeket :D
-
tibic #7277 Na megvan az avp :P
Működik meg minden :D
Majd gyertek gamelni :PPP -
tibic #7276 Mindenkinek köszönöm a segítséget :D
Steamon nemtom miért nemenged felvenni barátokat :/ lehet azért mert még nem aktiváltam egy steamos játékot sem..nemtom :D majd meglátom
És AVP-ben mi a nevetek?csak hogy felismerlyem majd ha valamelyikőtök kinyírt :PxD -
#7275 Teljes játék,csak már ilyen olcsó,nem volt túl nagy sikere 1-2 érdekes kiadói döntés miatt.Steam kötelező a játékhoz,majd magától felpatcheli neked. -
#7274 Nem tudom az AVP támogatja-e az Xfire-t. Patcheket a Steam automatikusan letölti, ha neten veszed eleve a frissített verzió jön le. Ha van Steam fiókod vehetsz fel barátokat is.
Tényleg meglepő lehet az árzuhanás, hisz cirka 1 éves játék és már budget áron megvehető. Ettől olcsóbban csak a Steamen volt 5 euróért (~1400 Ft). -
tibic #7273 Akinek van xfire-je és avp-zik az megadja?az enyém tibike96 :D -
tibic #7272 Itt van a CD GALAXISOS :D:
http://cdgalaxis.hu/PC/18746/aliens-vs-predator.html
Ám elmondjátok hogy melyik patchokat érdemes felrakni majd hozzá?
Jó lenne :D -
tibic #7271 ÁÁÁ jó lesz :D mostanába fogom megvenni :P
remélem működni fog :D
Hajjátok?A CD GALAXISon van fent egy 1800 FT-os AVP.
Szerintetek akk ez tenljes játék meg minden?
Mert ezt tervezem megvenni :D