7670
avp10logo.png
  • KennyGTP
  • Norberto065
    Predator skinekből őt gyúrtam össze xD,szerintem király ! =)

• Norberto065
    Kikel kapcsolni a steamből a cloudot és akkor nem fog letöltődni hanem akkor dvdről telepíthető. A cloud nevű dolog neten való tárolásra szolgál ( szöveges doku vagy akármi) steam esetében az egész játékot lementi. Felismeri a steam a fiókod és letölt mindent ami a fiókodba volt game.

• Optimus Prime
    Nem Cloudból települ, nem azért van és nem úgy működik. És Steam név kell, nem Youtube hogy egymást megtalálni. A Cloud mentett játékok és beállításokat tárol. Bár AVP-nél nem. :( Steamesn vagy retail verzió vásárlás után Steamtől tölthető. Bár retailnél telepíthető lemezről, majd frissíti.
  • Norberto065
    Akinek eredetibe van meg annak a steamből fut a játék és ha van kapcsolva steam cloud ( steam felhő) annak 2. telepítéskor már a steam felhőből telepítődik. Ez a felhő nevű dolog ez egy ilyen tároló helye ugy h nem is lehet már dvdről feltenni hanem a felhőből telepítődik ezek után.
    Ez szívás mert lassú de jó is mert ha baj lesz a dvdkkel akkor csak bejelentkezel azt jön is le ! :)

Akinek van youtube fiókja azt adja meg azt belehet jelölni egymást meg a steames profilokat hogy mi magyarok tudjunk egymással gamelni.
  • The Protector
    Várlak sok szeretettel multiban.
  • xotyi
    Na, 1 óra alatt sikerült rábírnom h lemezről telepítsen.. eléggé körülményes volt..
  • The Protector
    kezd újra a telepítést.nekem is elsőre szedni akarta aztán észrevette a lemezeket:)
  • xotyi
    LoL 15417.2 MB ot akar frissíteni. Olyan mintha az egész játékot a steam-ről töltené le.. de a jó ...-nak mikor itt van a két nyavajás dvd a tokban..
  • xotyi
    Köszönöm. Gondolom offline telepítés kizárt..
  • Optimus Prime
    A lemezről fel kéne vinni az alap játékot, de a patcheket online teszi. És mivel Summer Sale hát... a szerverek gyakorta meghaltak. Én néha csak 20 kb/s-et kaptam . :)
    Próbáld később vagy állíts másik szervert settings- > donwloads.
  • xotyi
    Sziasztok, megvettem a játékot, telepíteni akarom és azt írja ki hogy " A Steam szerverei jelenleg túlterheltek a kérésed kezeléséhez. Kérjük próbáld újra pár perc múlva. Mi lehet a hiba? utánna meg felugrik egy kis ablak ami azt írja h a játék kész kb 10 óra mulva.. Lemezes telepítésnél lehet ez?:S
  • SLICK
    ja hogy csak a látásmód kinézete változott meg. Őszintén nem tetszik. Az alap sokkal jobban mutat.
    Amit a Predatoroknál elbasztak amúgy a hangok meg a kinézetük. Némelyiknek olyan ratyi maszkja van...
  • SLICK
    az alatta hallatszódó hangokra gondoltam.
    Pl én kicseréltem mindet. A Predatorom a Predator 1-2 filmekből használja a hangokat/hangzásokat. Na meg a régebbi AVP játékokból. Mindene eredeti, sokkal élvezetesebb a játék. Majd megpróbálok a hétvégén videót felvenni és feltölteni.
  • Scar Hunter
    azt az oldalt En is jol ismerem.... Onnan vadaszom a Skineket meg a videokat is..... Nemtudjatok hogy az Aliens CM mikor jon ki???
    Mar kiprobalnam!!! Azota a gepemen magy a Game!! Isten kiraly, nemertelek Titeket az iranyitassal nincs gondom semmi. A Marine az quvva jo....
  • Norberto065
    Ezen az oldalon ott vannak a skinek meg a látásmódok meg stb:

http://avp2010.b13.hu/index.php?f=7&s=1&blogid=14346&cat=5

Kövessétek az utasításokat és működni fog !

Példa nálam:

http://www.youtube.com/watch?v=a-cvcd8dgKY no hud a 3 fajnál a multis fájlt nem tettem oda ahova kell és igy nézz ki

http://www.youtube.com/watch?v=HpfnOtTEUNo a videó címe magáért beszél
  • Optimus Prime
    Tudod, a bip-bip célzó hangot... meg a jellegzetes zörejek thermo-visionbe. A standard Pred nézetet úgy bírom a filmbe, Schwarzi hangja olyan, mint Mickey Mouse-é. :D
  • Pares
    Látásmódot hallgatni?
  • SLICK
    azt a látásmódot hol tudnám megnézni/hallgatni? mert a videó le van tiltva sajna... :|
  • Norberto065
    http://avp2010.b13.hu/index.php?f=7&s=1&blogid=14346&cat=5
  • Norberto065
    Ezen az oldalon : http://avp2010.b13.hu/ vannak módok,de a predator látásmódokon kívül más eléggé értelmetlen és hasztalan ilyen pl a skinek amik csak az arcra vonatkoznak pl predator maszkok,de hang módok is vannak asszem.
    Ajánlani tudom a vision pack 3 nevű látásmódot az király.
    Egy Predalien skin szerintem sokakat érdekelne ha lenne ilyen.
    Sajnos nem hogy értelmes mód még kódokat is sajnált tőlünk a játék készítői nem beszélve javításokról ami még szerintem rá férne a játékra.
    Szerintem minden játékhoz vannak már kódok 1 év után és pont ehhez spórolták ki. A Neten vannak trainerek de nem működnek az eredeti játékhoz sajnos.

• grebber
    Játékhoz nem készült még semmiféle mod?
  • Optimus Prime
    Az én gépem sokkal tréeb, mégis simán megy. Próbáltad minre venni a beállításokat? Vagy, mint nekem i írták letöltés után verify a fájlokat, majd defrag is ajánlatos!
  • Norberto065
    Ha valakinek baja van a játékkal (fagyás stb) az ne a játékba meg a kiadónál keresse a hibát hanem a gépébe.
    Attól hogy sokak minden szír szart felpakolnak a gépükbe nem biztos hogy jó az.. Nekem kb nincs 20 vagy 10 progim a gépen csak ami kell és egy ingyenes vírusirtóval nyomom win7 64bit alatt.
    Aki segítségre szorul megcsinálom szívesen a windowsát hogy normális legyen,de azon már xp nem lesz mert az xp vonzó a sok marhaságot.
    Én 2010 március óta játszom vele és semmi bajom a gamemmel !

A game színvonala nagyon az avp2 alatt van,mind irányíthatóság,játszhatóság még grafikai malörök is vannak ( pl kivégzéseknél),elég nehéz bánni a játékkal de meglehet szokni pár nyugtatóval XD A multis része eszméleten jó lett és ezért is érdemes megvenni na meg a sok remek ember miatt akit az ember megismer vagy találkozik játék közbe nagyon nagy arcok vannak és ez miatt is kiállok a játék mellett annak ellenére hogy kb 10ből 4et adnék neki mindenre.

Nézzétek meg egyes videóimat itt:

http://www.youtube.com/vNorberto065
    http://indavideo.hu/profile/vNORBERTO65/
  • RelakS
    Írjál a valvénak, hogy gáz van a játékkal, hátha tudnak valamit.
  • mester1987
    na mind1, akko' letörlöm
  • mester1987
    config: Win7 32bit, 3000+ Athlon, ATi 5770 Coolermaster, 3 GB RAM
    szoftverek: legújabb DX, VC++ 2005-től 2011ig, AMD Dual-Core Optimizer, NVIDIA PhysX, OpenAL driver... mi kéne még?
  • MaRee
    A multi az AVP2-re épül, vagy valami más fajta? Itt is vannak különböző kasztok, stb?
  • mester1987
    valakinél nem voltak oylan hibák, hogy az átvezetők után kifagyott??? most szedtem le egy mentést a Pyramid pályáról folytatván, erre ott is kilép, valaki valami megoldást????????????
  • SLICK
    a kampány rövid valóban, de nem rossz, hangulatos mind a maga jegyében.
  • wesker24
    Jah a marine egész hangulatos !

Nálam ez volt a végigjátszás

1.Predator
    2.Marine
    3. Alien
  • Pares
    Elinultam a tengerészgyalogos kampányban... nem is olyan rossz ez, sőt!
  • TLOTR
    http://store.steampowered.com/app/10680/
  • Pares
    Sziasztok! Megszereztem a játékot végre, csak azt szeretném kérdezni, hogy tényleg annyira szar lett, mint amennyire írják? nekem az előző AvP-k a mai napig hatalmas kedvenceim, azokhoz képest mennyire rossz/jó?
  • SLICK
    nem tudod véletlenül, hogy netbankos utalással megvehetem-e a DLC-ket?
    Mert az én kártyámmal nem tudok neten utalgatni.
  • Optimus Prime
    Én 10 euróért vettem, de úgyis megérte. Most kevesebbért megvehet az összes DLC-vel együtt. A single jó, elég hosszú... úgy a 3 együtt és szinte minden van, de főkép easter egg, ami az AVP rajongóknak tetszhet. A multin nem lógnak annyian, mint mondjuk a COD-ba, de mindig találsz játékosokat. Botok nincsenek
  • wesker24
    A 3 single kampányért még ha rövid is akkor már megéri megvenni !

Na meg a multi miatt is !
  • MaRee
    Nem tudom megéri-e megvenni, mennyire van élet multiban? Van olyan jó a multiplayer, mint az előző részekben?
  • MaRee
    Lehet valahogy botok ellen játszani? A survive módon kívül.
  • Optimus Prime
    És 1,49 euro a DLC-k.
    Végre megvettem a másodikat is. Eszméletlen jó páylák és nagyon szépek. A single miért nem ilyen? :/