Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
:D:D

!Forza Ferrari!

Optimus Prime
Majdnem mondtam, hogy biztos a Win7 miatt van.... XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

oneal1
nekem sem megy dx11 ben:S

ati 5870

win7

!Forza Ferrari!

Optimus Prime
Hát van olyan. Pech, ha olyan unbalanced meccsre kerülsz, ahol pl. 9 Alien, 6 Marine és 1 Pred van - igazi szívás, ha te vagy a másik Pred. :)
Egyébként 5-6 féle mód van: deathmatch, mixed species deathmatch, species deathmatch, infestation, predator hunt, control point meg ugye a survivor. Ezekbõl a SDM és az infestation népszerûbb, esetleg a többi DM.
Magyarok akadnak, én is szoktam játszani van pár ismerõsöm is. Fõleg, hogy most budget kiadás lett nálunk a játék.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MarkBlade
lehet én emlékszem másra de team dm volt és valami eszméletlenül irtották a marinokat a többi képviselõ. Magyarok sokan játszanak? Csapatban jobb lenne :)
Optimus Prime
Káoszt? Milyen értelemben?

MarkBlade
értem.. Bevalom azt hittem sokan játszanak még. Mert jó a game.. De mikor bementem most egy szerverre olyan káoszt hozott..
RelakS
nna, ez nagyon kemény

ahol megkapjuk a smart gunt: dx9 motorral 17-20 fps ha a teljes területet nézem. dx11 motorral meg sem röccen, stabil 60fps

fúhádé, fúmaxon (najó, az élsimítás annyira tré, hogy azt kikapcsoltam)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Optimus Prime
Mármint multit? Meg elehet. Átlag 4-5 szerveren lógnak. Ebbõl néha egy DLC-s, a WP5. Kevés, de aktív kör.

MarkBlade
Sziasztok! Én vagyok görbe vagy a tükör.. létezik hogy ezzel a játékal 40-en játszanak? Mert a szerver keresõ annyit talált..
Pls help :)
RelakS
Sapphire HD6870 1GB

Szóval a kártya erejével baj nagyon nem lehet, fõleg, hogy DX11-ben gyönyörûen fut ;)

Optimus Prime
Milyen VGA-d van? Nekem tuti retro gépem van, de ilyen problémáim nem nincsenek. Max az említett akadás/laggolás.

RelakS
ez szép... DX9 módban a második marine pálya teljesen hülye.
Vagy nincs textúra, vagy a HUD áll fehér négyzetekbõl, vagy durván be tud lassulni... DX11-ben meg teljesen jó

Optimus Prime
Nekem se, vazze! :D

Egyébként van pár aktív Survivorozó Már mint a játékmód, nem a hülye mûsor.

zöldeshányás
Nekem még mindig annyira jó dx11-ben hogy el sem indul. :D

\"fingjál bele a rencerbe\"

RelakS
Ez ugye a steam-es AVP? :)

Kérdés: Másnak is pofásabb DX9 módban a játék, mint DX11-ben? Értem ez alatt pl, hogy a sóderes talajon dx9-ben szinte egyenként látszódnak a kövek (az az elég ocsmány eredményt adó parallax render van rányomva), DX11-ben viszont szinte egy sima kartonlap az egész egy kis bump mappal...

Norberto065
Aki fent van e közösségi oldalon az csatlakozzon a klubomhoz és irkáljon a topikokba ha van hasznos információja :)

http://iwiw.hu/i/klub/jatek/ALIENS-VS-PREDATOR-2010-Pc-Game-3076074?cID=3076074

zöldeshányás
3.1-el tolom<#idiota>Az támogassa aztat a direktikszet nem?

Optimus Prime
És DX11-et támogató Windowwsod is van?<#vigyor>

zöldeshányás
<#idiota>

bertino
vannak olyan hulyek azert, akik megprobaljak, ezert kerdeztem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zöldeshányás
igen.hd6850

ha nem lenne dx11-es akkor nem akarám azzal futtatni<#crazya>

bertino
dx11es a vga-d egyaltalan ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zöldeshányás
Hali.

Ha dx11-es exe-vel próbálom indítani a játékot akkor visszadob az asztalra.Van valami megoldás?

Hát az pech :S
Optimus Prime
Sehol. Kizárólag Steamen kapható. Még más digitális shopba se láttam.

Hello all !
Nem tudjátok megmondani hogy itt Magyarországban hol lehet megvenni a map packokat a gamehez ??:D( steam-en kívül)
Elõre is köszi :P
kk.kösz :D
SLICK
azt a 3-at nem is kapod meg, mivel az elõrendelésnél kapta meg az ember Steamen keresztül.

Errõl jut eszem be..mennyi a max rank? 43?
csak mert én 43-as vagyok és nincs meg mindegyik fajból az utolsó személy :/
Szerintem semmi baj nincs se a játékkal se az irányításával.Aki meg nem tud elsõ lenni egy mecsbe sem az ciki xD.
Én is azt hittem mert amikor kijött akkor multiztam vele 1hónapig és abba hagytam és most hogy vissza jöttem azt hittem hogy hû de próklesznek az emberek,és kiderült semmivel se jobbak..felvan víve a rankjuk maxra de a játékuk nem egy nagyszám.
KennyGTP
JAVÍTOM: Nem hiába gamelek KEVESET mostanság az AVPvel (+egyéb tényezõk XD)<#banplz>

http://avp2010.b13.hu/

KennyGTP
A plazmával nincs baj ha normálisan használják (és nem bug-ozva). Az E gomb már néha (a 10dik E halálom után) tényleg idegesítõ úgy hogy kinyírnak és nem elég hogy végig kell néznem azt az (talán a legrövidebb) 4mp "filmet" míg kifiléznek de még speciátor módban a haláltusám utolsó 2-3 másodpercét is "visszajátssza" plusz még várjál 5 másodpercig míg újra játékba kerülsz,ja és még hab a tortán az említésre nem méltó E spamolokat XD.
Nem hiába gamelek mostanság az AVPvel (+egyéb tényezõk XD)

Optimus Prime
Sokan átkozzák az irányításért (is) az AVP-t, pedig nem olyan szörnyû. Mondja az, akinek a Tansformers Game vagy az advent Rising sem idegsítõ.
Az tény, hogy a multi a kezdõk számára írtó idegesítõ és demoralizáló lehet, hogy minden pillanatban végeznek vele. Fõleg az E spamelõk.

Norberto065
Szevasztok !

Sok az idegesítõ ember az avpben...

A játék irányítása meg az egész alapból is nehéz,mondhatni pocsék a játszásmód erre az okosok kitalálják hogy ne támadj az E betûvel és ne használj plazmát se.
Nagyon idegesítõ a játék irányítása erre ilyenekkel fárasztanak,ami persze akinek van esze nem tart be.

Pocséknak és unalmasnak tartom a játékot de valamilyen szinten szeretem is és bárhogy próbálkozósok az elsõ hely szinte elérhetetlen egy match során. Kellene egy programozó aki az avp2 controlt és mozgásokat beépíti ebbe az avpbe,mert szörnyû így XD

Optimus Prime
Az enyém ott van a signature részben. :)

Köszi szépen! így már mûködik. <#pias>
A steamotokat meg adjátok? felveszlek titeket:D legalább lesznek haverjaim akik avp-z nek :P
DarkSl4yer
Ne tedd ékezetes mappába a steamet.
Üdv!
a steam nem engedi feltelepíteni. azt írja 15giga szabad hely kell hozzá, nekem 20giga szbad helyem van de az 0MB-nak látja.
Erre megoldás?
Optimus Prime

KennyGTP

A steamotokat adjátok meg,azt felveszlek titeket :D
Na megvan az avp :P
Mûködik meg minden :D
Majd gyertek gamelni :PPP
Mindenkinek köszönöm a segítséget :D
Steamon nemtom miért nemenged felvenni barátokat :/ lehet azért mert még nem aktiváltam egy steamos játékot sem..nemtom :D majd meglátom
És AVP-ben mi a nevetek?csak hogy felismerlyem majd ha valamelyikõtök kinyírt :PxD
Fehercsoki
Teljes játék,csak már ilyen olcsó,nem volt túl nagy sikere 1-2 érdekes kiadói döntés miatt.Steam kötelezõ a játékhoz,majd magától felpatcheli neked.

Optimus Prime
Nem tudom az AVP támogatja-e az Xfire-t. Patcheket a Steam automatikusan letölti, ha neten veszed eleve a frissített verzió jön le. Ha van Steam fiókod vehetsz fel barátokat is.
Tényleg meglepõ lehet az árzuhanás, hisz cirka 1 éves játék és már budget áron megvehetõ. Ettõl olcsóbban csak a Steamen volt 5 euróért (~1400 Ft).

Akinek van xfire-je és avp-zik az megadja?az enyém tibike96 :D
Itt van a CD GALAXISOS :D:
http://cdgalaxis.hu/PC/18746/aliens-vs-predator.html
Ám elmondjátok hogy melyik patchokat érdemes felrakni majd hozzá?
Jó lenne :D
ÁÁÁ jó lesz :D mostanába fogom megvenni :P
remélem mûködni fog :D
Hajjátok?A CD GALAXISon van fent egy 1800 FT-os AVP.
Szerintetek akk ez tenljes játék meg minden?
Mert ezt tervezem megvenni :D