7670
avp10logo.png
  • bertino
    gamepod ?
    valamikor 14 évesek postját engedik ki.
    vagy ha nem is 14 éves az illető az értelmi szintje akörül van.
  • bertino
  • HF
    "A Rebellion a hulladék Shellshock 2: Blood Trails után " Ilyet hogy a francba írhatnak ki egy rendes játékokkal foglalkozó portálon?

Eddig sokat olvastam a gamepodot, de ez a lekezelő cikk elég gáz, nem ez jellemző :\
  • bertino
    háááá, tévedtem.
    ebben a pillanatban hozta a royal mail
  • Laci1818
    Melyik release van meg nektek? Reloaded v. Razor 1911?
  • ProEvoFan
    jajjaj, divatba jött az AvP fikázása...kell ez nektek(ünk)?
  • grebber
    Na Marine-el a végére értem! Elsőre normálon 3 óra 30+-20 perc volt mérve!
    Néha megáll a kép pár másodpercre (warez miatt gondolom)
    Meg a játék is érdekes hogy a szakaszok után kidob a menübe és continouzni kell.(Lehet ez is warez miatt van?)
  • Muttley
    Végre egy normális banner! :)
  • Kange
    Hát, lehe elfuserált vagyok (de nagyon :D ), de nekem elképesztően tetszik a játék, mondom ezt úgy, hogy egyelőre csak a demo-val nyomom és orr vérzésig nézem a videókat... :)
    Lehet, ez annak köszönhető, hogy más játékban nem lehetek sem Alien, sem Predator, de akkor is! :)
  • balee4
    Sztem csak jövő hét elején kapjuk meg.:(
  • bertino
    ide amazonról érkezik, de ez is csak holnap ér ide.
    illetve kéne neki.
    magyarországra szerintem csak jövő hétre érkezik, sanda gyanú.
  • Kandurex
    Konzolra...mondjuk mindegyik konzolra bő 10-20 pont/% -al kevesebbet kapott...ez van...amúgy 80% körül áll a PC...és ez így van jól
  • Kandurex
    Szerintem ez a multiplayer videó iszonyat király :)
  • Prince23
    Azt a betyárját, 1UP 25 pontot adott rá!!!!!!!!

eddig ez a legalja.
  • Dzsimbao
    Éjfél körül megjelent a játék!!!
    És egy új videó is.
  • artschi2
    köszi, akkor én is akörül kapom meg... [előrendelte]
  • Kandurex
    Kétlem, még, sajnos :( Talán holnap, vagy hétfő - kedd, az utóbbi kettő rosszabb esetben :(
  • wesker24
    Szerintem az vagy holnap ami kész csoda lenne vagy ami biztos az jövö hét hétfő/kedd !
  • wesker24
    Na az meg a másik !
  • artschi2
    Aki a zavvi-n előrendelte, megkapta-e már esetleg?
  • Kandurex
    Inkább a memória ami sovánka..2 giga manapság...
  • wesker24
    Amugy látom a géped megvan hozzá csak a Vga karcsú egy kicsit !
  • pxxl
    "huzamosabb játék után az is ellaposodott" ezt a szót kerestem :)

"De mivel ez az AVP3 topikja több szó itt ne essék ezekről."
  • wesker24
    Hát már lehet hogy a 8800 GTS Vga kari már nem lesz elég a magas vagy max beállitáshoz ! Próbáld meg lejjebb venni a grafikát és ugy nézd meg !
  • saiyanjin
    Amúgy a játék nagyon tetszik, szép a graf is, csak nem viszi a gépem ???
  • wesker24
    Grat a játék beszámolojáért ! Több ilyen ember kéne !
  • saiyanjin
    Sziasztok,

Win 7 32bit, az alábbi konfig, és naggyon akad a játék.Lehet ehhez kevés dx10ben a 8800GTS 320 ???

Előre is köszi, az oltást hagyd meg a csajodnak...
    S
  • Magiszter
    Hát a Doom 3-ban kb az első 20 perc volt az ahol még féltem. Utána már csak arról szolt hogy "sötét folyosó, hülye hangok, hátraarc, tűz. Fényes folyosó, láda rakás, mögé gránát. Fényes folyosó, hirtelen sötét, hátraarc tűz, hátraarc megint tűz." Olyan kiszámítható lett, hogy mikor haverral játszottuk, már sörben fogadtunk hogy mikor mi történik. :-D

DedSzpész viszont jó volt, bár huzamosabb játék után az is ellaposodott, de valahogy a legtöbb helyen vissza tudta hozni a hangulatot 1-2 váratlan megmozdulással, vagy mikor rajzottak a nekromorfok. :)

De mivel ez az AVP3 topikja több szó itt ne essék ezekről.
  • pxxl
    így van legyen igazad...

szval akkor -fav
  • Skyline
    "Doom 3 alatt 100x jobban fostam már az első 20 percben is "
    Ebből látszik hogy csak jöttél flame-elni feleslegesen..:)
  • pxxl
    valaki magyarázza már el hogy a Dead Space-en mi volt olyan marha félelmetes, mert én valahogy majdnem elaludtam rajta annyira unalmas volt állítólag az év legparásabb horror játéka volt, de valahogy nem jött át a félelem, pedig nem vagyok oda az ilyen dolgokért. Doom 3 alatt 100x jobban fostam már az első 20 percben is
  • Zoliz
    Szerintem is nagyon jó lett. De amíg nem játszottam vele én voltam az egyik fő fikázó. EZ VAN. Néha az elvárások túl nagyok a hype miatt, pedig a fejlesztők általában tényleg leteszik az asztalra amit ígérnek. Csak ugye ha az nem több és csak pont annyi mint az ígéret akkor is fikáz az ember.

Most már merek játszani a marine kampánnyal, mert nincs sötét. :D

Tényleg valaki nem tudja, hogy miért nem működik Ati kártyán az élsímítás a játékban? Vagy másoknak megy és nincsenek recés felületek?
  • oregon1987
    Amúgy szerintem nagyon jó játék, manapság sajna mindenki fikáz mindent!
  • oregon1987
    Dead Space-t nem kell agyon dicsérni igaz hogy kiváló játék, de nekem ez az AVP a favorit! Aki imádja ezt az univerzumot azt rögtön magával ragadja mint engem is!
  • oregon1987
    Hardon kezdtem bele és igencsak spórolni kell mert néha azon kapod magad hogy kis pisztollyal kell lelőni az alieneket mert kifogsz! Rohadt feelinges játék marine-al 1 pályán mikor a discoban beindul a zene áhhh, na mondom itt nagy buli lesz! :D
  • peti71
    Marinevel kell spórolni a tölténnyel, vagy van rogyásig?
  • Pretorian
    Nah, valami ilyesmit vártam. Köszi!
  • Pretorian
    Jó, azért nem kell elvenni mindenkinek a kedvét a játéktól. Vágjuk, hogy neked nem jön be, Vezélőpult-Programok, kikeresed a listából, uninstall.
  • peti71
    Nagyon osszátok a játékot,szerintem ti törjétek le a picsába, és egy gonddal kevesebb,én még nem próbáltam ki majd talán hétvégén.
  • Skyline

Dead Space-el pls ne említsük egy lapon,az egy minden tekintetben kimagasló alkotás ehhez képest,hangualtab/parában pedig huggyászarrá sajnos.