Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
thx
beszólsz meghalsz
Köszönöm.
(Account, amivel belépsz!!...a jelszó nem kell 😄)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem érdekel a huszár, amíg nem veri a mellét, meg jön be napokkal a megjelenés elõtt, hogy "kivittem". Jó, hogy nem azt nézzük le, aki megvette. Nevetséges!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
26 volt az amerikai és 29 az eu megjelenés de már kint volt 24-én!én is akkor vettem meg😊
PSN ID:misi2mezei
A demó meg bejöhetett az embereknek, mert azóta a Steam heti top 10 eladásban elõrébb jött pár helyet (ha az akciókat nem számoljuk, akkor a 4. jelenleg).
Az angry Joes videó meg állat, fõleg mikor örjöngve rohangászik a GI értékelés miatt.
PSN ID:misi2mezei
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

emlékszem, a batman arkham asylumban nyitottam topikot, egyeztettem a rendes topik házigazdájával és betette. úgy, hogy ide is hamar tegyétek be és akkor nem lesz több warez kérdés.
mert én nem láttam fent warez topik linket.
de kösz és majd oda is nézegetek, ha van fejlemény.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
te például ott hogy nem a játék Warez topikjában kérdeztél rá erre.
Warez Totyik
Amúgy egy arra jogosult személy igazán kitehetné már banner alá is a linket.
imádom az aliens filmeket, aliens könyveket, meg minden ami aliens, így avp géjmeket.
avp3 ütõs lesz.
azt hiszed én nem akarom megvenni? pedig de, nagyon is, minden vágyam, csak jelenleg nincs rá pénzem, mert fiatal vagyok és tanulok. és, ha pl most sikerül is munkát találnom az elkövetkezõ pár napban, amit kétlek, akkor se lesz meg addigra a géjm.
ennyit errõl.
úgy, hogy kíméljetek meg az ilyen jellegû hsz-októl, ami #3271-ben volt. ez nagyon nem volt szép, magadba nézhetsz és elgondolkozhatsz, hogy hol rontottad el. nem kell mindenkit leoltani, nem mindenki atom warez mániás.
én rengeteg géjmet megvettem volna, amikkel volt eddig szerencsém játszani, de jelenlegi helyzetembõl kifolyólag ez roppant nehézkes. szüleim meg nem költenek rám ilyen téren.
annyiban basxnek igaza van, hogy nálatok meglehet, hogy van egy bizonyos mértékû összetartás, de a kívülállókat, akik bekukkantanak a topikba és kérdeznek, néha eléggé érdekes módon fogadjátok és reagáljátok le a teljesen korrekt írásaikat.
azt nem mondom, h basx-é nem volt korrekt, de lehet abban is van egy apró kis igazság.
azér nem kell ennyire szemétnek lenni.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Jut eszembe képek: vs.