7670
-
Skyline #4222 Az ott leírtak jórésze a játék alapján egy nagy mesének bizonyult DX9 VS DX11 képeken egyértelműen kijön egy két nagyonminimális fényeffektet és egy két élesebb textúrát leszámítva semmi különbség a kettő között...Vagyis még 1 apró különbség. Dx11 alatt kb 10 fps mínusz... -
#4221 mennyi az esélye annak, hogy holnap már kapható lesz-e a Tescoban illetve szombaton az 576-ban vagy Media Marktban? -
#4220 ah, lejárt a műszak? :) -
Skyline #4219 Nem,a játék alapból dx9-es ha van dx11-es kártyád nyersz egykét extra fényeffektust.
-
#4218 ennyi a drága 4870 emnek :( de lesza... marketing... -
Zoliz #4217 a játék alapból DX11-es vagy ha nem olyan a kártyád, akkor csak DX9-ben fut -
Zoliz #4216 nincs disk 3, csak add meg neki a bemountolt 1. vagy második DVD-t és ott megtalálja hiányzó .sid fájlt.. -
#4215 help -
#4214 Engem 2x kinyírt az 1. alien mire elintéztem -
#4213 Predator templomot nem tudom kinyitni vicc -
#4212 Jolvan, nem fogsz belepusztulni, hogy megláttad.... -
#4211 warez topik nááb -
H4ver #4210 hi dx 11 updatet hol találok majd a játékhoz? -
#4209 Nálam Disc 3-at kér. De mi ez? 2-dvds mit akar disc 3-al ez a szar? Felbasz, nemtom feltelepiteni... -
peti71 #4208 Jó ám, nekem is az van,és lesz is, még jó darabig. -
#4207 Nana, nem szidni a 8800GTS karit, jó az! ;) -
Zoliz #4206 Pedig hát csak a te videokarid elavult kicsit és azért beszélsz olyanról mint amit nem is láttál..
PC verzió szétrúgja a konzolosok picsáját
Nézd meg DX 11-ben az ziher, hogy DX9-ben rakás kaki csak a grafika! -
simon7108 #4205 ez engem is érdekelne:S
mert ha az eredetivel nincs semmi gond 2 GB rammal sem akkor biztos megveszem minél hamarébb:) -
#4204 Crysis-t na ne írj már hülyeséget. ÉG és föld a két motor, ebben a motorban sose lesz olyan DINAMIZMUS mint a CryEngine-ben. ÉS szerintem max a textúrák miatt látod olyan szépnek ezt. -
#4203 Én törttel tolom de semmi hibát nem tapasztaltam. Nekem csupán nem tetszik. Grafika jó, hozza a színvonalat, de túlzásnak tartom, nem tud többet mint egy Unreal 3-as engine. AVP után mass effecteztem és néz ki sőt még jobban mint a ME2. Ráadásul elég szegényes az AVP játékmenete is.
Buta semmitérő npc. Alig beszél, a sztori meg egy nagy nulla. Rövid is. Engem nem győzött meg. Predator jó móka, de marine küldi kritikán aluli volt. -
Zoliz #4202 Én nagyon kritikus vagyok mindennel szemben, de szerintem jó játék lett és néhol kiüti a Cryist is látványban. Ez főleg a Predatoros dzsungel fényeffektjeire jellemző..
Szerintem meg lehet szeretni ezt a játékot, ha valaki nem csak végirohan easy fokozaton az egészen. Ha van rá igény úgyis lesznek hozzá küldetések és modok, plusz pályák. Ez a grafikai engine meg is érdemli. -
#4201 kb. 5500 pénz, és a multi kurva szórakoztató lesz, teljesen megéri az árát. -
#4200 és talán a multi is elég jó lesz... -
Zoliz #4199 Azt vedd figyelembe, hogy az AVP 3 3 játék egy áráért és az a 6000 forint sem egy egetverő, az EA gamek 12 ezerbe kerülnek. Az AVP 3 maximálisan megéri az árát feltéve ha van elég géped hozzá. ha igen kapsz egy-két soha nem látott grafikai effektet és némi beszarást a sötétben. -
#4198 Az eredeti játék is akad vagy a tört szar? -
#4197 Nekem nagyon bejön a játék de csak pislogtam mikor a marine kampánynak 2 óra alatt vége lett :(:( -
#4196 várjuk a beszámolót! :)
Jó lenne már vki olyantól olvasni kis tesztet, aki az eredetivel nyomja és nem a törés miatti hibákért panaszkodik... -
Skyline #4195 " lelkében élő káoszt."
Ezt olyan szépen fogalmaztad meg,hagy gratuláljak. -
#4194 Hagyd csak. Abban éli ki perverzióit hogy ilyeneket irkál. Nem kell reagálni, mert az csak tüzeli a lelkében élő káoszt. -
bala1 #4193 A kezdeti nehézségek után most már nagyszerűen játszható. Néha nem volt hangom. Visszavettem 24bit-ről 16-ra,és jó lett. 1360x768-ba DX11-be 70-120ftps között ingadozik. Meg DX9-be 200 megával többet zabál a memóriából. Érdekes. Pedig pont fordítva gondolná az ember. -
#4192 angliában élek, igen. -
#4191 Felfogtuk, fejezd már be vaze!
Menjél csajozni, vagy mittomé', nyugi már! -
Skyline #4190 Kandurex: a pontozós rendszert belehetne vezetni jópár játéknál ami meg is érdemli pl BF BC2,mass effetek,dragon age,stbstbstb.... -
Skyline #4189 Bírom ezeket a divatba jött avp fikázása hozzászólásokat,a gond csak az hogy nem divat hanem maga a játék a harmatgyenge az avp1 és avp2höz képest (grafika javult minden más negyedére butítódott). -
#4188 Dekirály neked!:)
Egyébként te ott helyben vagy nem? -
#4187 jah:D -
#4186 Mint ahogy a reklámban na Lécci Lécci macikám ! -
#4185 Na most fűzöm a szüleimet hogy ugyan vegyék már meg:D
Néztem az első 10 percet a marine kampányból, hát már a videó nézése közben elfogott a félelemXD -
#4184 Mázlista ! -
#4183 Hát, pedig sokat szoktam nézni, de egész nagyot süllyedt a színvonal :(