7670
avp10logo.png
  • Skyline
    Az ott leírtak jórésze a játék alapján egy nagy mesének bizonyult DX9 VS DX11 képeken egyértelműen kijön egy két nagyonminimális fényeffektet és egy két élesebb textúrát leszámítva semmi különbség a kettő között...Vagyis még 1 apró különbség. Dx11 alatt kb 10 fps mínusz...
  • SLICK
    mennyi az esélye annak, hogy holnap már kapható lesz-e a Tescoban illetve szombaton az 576-ban vagy Media Marktban?
  • Kange
    ah, lejárt a műszak? :)
  • Skyline
    Nem,a játék alapból dx9-es ha van dx11-es kártyád nyersz egykét extra fényeffektust.
  • Gaben78
    ennyi a drága 4870 emnek :( de lesza... marketing...
  • Zoliz
    a játék alapból DX11-es vagy ha nem olyan a kártyád, akkor csak DX9-ben fut
  • Zoliz
    nincs disk 3, csak add meg neki a bemountolt 1. vagy második DVD-t és ott megtalálja hiányzó .sid fájlt..
  • Gaben78
    help
  • gabe paul logan
    Engem 2x kinyírt az 1. alien mire elintéztem
  • Gaben78
    Predator templomot nem tudom kinyitni vicc
  • Tower Guard
    Jolvan, nem fogsz belepusztulni, hogy megláttad....
  • Tatyla
    warez topik nááb
  • H4ver
    hi dx 11 updatet hol találok majd a játékhoz?
  • Tower Guard
    Nálam Disc 3-at kér. De mi ez? 2-dvds mit akar disc 3-al ez a szar? Felbasz, nemtom feltelepiteni...
  • peti71
    Jó ám, nekem is az van,és lesz is, még jó darabig.
  • Kange
    Nana, nem szidni a 8800GTS karit, jó az! ;)
  • Zoliz
    Pedig hát csak a te videokarid elavult kicsit és azért beszélsz olyanról mint amit nem is láttál..

PC verzió szétrúgja a konzolosok picsáját

Nézd meg DX 11-ben az ziher, hogy DX9-ben rakás kaki csak a grafika!
  • simon7108
    ez engem is érdekelne:S
    mert ha az eredetivel nincs semmi gond 2 GB rammal sem akkor biztos megveszem minél hamarébb:)
  • HeadHunter86
    Crysis-t na ne írj már hülyeséget. ÉG és föld a két motor, ebben a motorban sose lesz olyan DINAMIZMUS mint a CryEngine-ben. ÉS szerintem max a textúrák miatt látod olyan szépnek ezt.
  • HeadHunter86
    Én törttel tolom de semmi hibát nem tapasztaltam. Nekem csupán nem tetszik. Grafika jó, hozza a színvonalat, de túlzásnak tartom, nem tud többet mint egy Unreal 3-as engine. AVP után mass effecteztem és néz ki sőt még jobban mint a ME2. Ráadásul elég szegényes az AVP játékmenete is.
    Buta semmitérő npc. Alig beszél, a sztori meg egy nagy nulla. Rövid is. Engem nem győzött meg. Predator jó móka, de marine küldi kritikán aluli volt.
  • Zoliz
    Én nagyon kritikus vagyok mindennel szemben, de szerintem jó játék lett és néhol kiüti a Cryist is látványban. Ez főleg a Predatoros dzsungel fényeffektjeire jellemző..

Szerintem meg lehet szeretni ezt a játékot, ha valaki nem csak végirohan easy fokozaton az egészen. Ha van rá igény úgyis lesznek hozzá küldetések és modok, plusz pályák. Ez a grafikai engine meg is érdemli.
  • Kandurex
    kb. 5500 pénz, és a multi kurva szórakoztató lesz, teljesen megéri az árát.
  • Tatyla
    és talán a multi is elég jó lesz...
  • Zoliz
    Azt vedd figyelembe, hogy az AVP 3 3 játék egy áráért és az a 6000 forint sem egy egetverő, az EA gamek 12 ezerbe kerülnek. Az AVP 3 maximálisan megéri az árát feltéve ha van elég géped hozzá. ha igen kapsz egy-két soha nem látott grafikai effektet és némi beszarást a sötétben.
  • Adam II
    Az eredeti játék is akad vagy a tört szar?
  • Gubberx
    Nekem nagyon bejön a játék de csak pislogtam mikor a marine kampánynak 2 óra alatt vége lett :(:(
  • Kange
    várjuk a beszámolót! :)

Jó lenne már vki olyantól olvasni kis tesztet, aki az eredetivel nyomja és nem a törés miatti hibákért panaszkodik...
  • Skyline
    " lelkében élő káoszt."

Ezt olyan szépen fogalmaztad meg,hagy gratuláljak.
  • Magiszter
    Hagyd csak. Abban éli ki perverzióit hogy ilyeneket irkál. Nem kell reagálni, mert az csak tüzeli a lelkében élő káoszt.
  • bala1
    A kezdeti nehézségek után most már nagyszerűen játszható. Néha nem volt hangom. Visszavettem 24bit-ről 16-ra,és jó lett. 1360x768-ba DX11-be 70-120ftps között ingadozik. Meg DX9-be 200 megával többet zabál a memóriából. Érdekes. Pedig pont fordítva gondolná az ember.
  • bertino
    angliában élek, igen.
  • ajem kisa
    Felfogtuk, fejezd már be vaze!
    Menjél csajozni, vagy mittomé', nyugi már!
  • Skyline
    Kandurex: a pontozós rendszert belehetne vezetni jópár játéknál ami meg is érdemli pl BF BC2,mass effetek,dragon age,stbstbstb....
  • Skyline
    Bírom ezeket a divatba jött avp fikázása hozzászólásokat,a gond csak az hogy nem divat hanem maga a játék a harmatgyenge az avp1 és avp2höz képest (grafika javult minden más negyedére butítódott).
  • ajem kisa
    Dekirály neked!:)
    Egyébként te ott helyben vagy nem?
  • triplet
    jah:D
  • wesker24
    Mint ahogy a reklámban na Lécci Lécci macikám !
  • triplet
    Na most fűzöm a szüleimet hogy ugyan vegyék már meg:D
    Néztem az első 10 percet a marine kampányból, hát már a videó nézése közben elfogott a félelemXD
  • wesker24
    Mázlista !
  • HF
    Hát, pedig sokat szoktam nézni, de egész nagyot süllyedt a színvonal :(