7670
avp10logo.png
  • berczely
    Nálam sincs háttér amúgy FF-ben!
  • Kandurex
    A másik ügyes...
  • ajem kisa
    Nálam tegnap este óta nincs is háttér ff alatt sem, meg ie alatt sem!
  • Totti0
    [spoiler]Hello!

Tud valaki s segíteni? a tengerészgyalogos küldit csinálom és az anya éliennél vagyok!először megpörkölöm de aztán nem tudom mit kell csinálni?folyamatosan jönnek az élienek és kicsit nehéz így nekem:)
  • Kandurex
    PC, egyértelmű, minden konzolon le lett húzva
  • simon7108
    most azon kezdtem el gondolkodni,hogy PC-re vagy PS3-ra vegyem e meg?:D
  • Danryu82
    Ez a háttér ami most van, szerintem passzosabb!!
  • Kandurex
    egy pontot megér a spoiler mentes akciód,
  • CalebJoe
    látom te is debreceni vagy:)
  • SLICK
    ha warez gondod van arra direkt ott a Warez topik! Mivel letöltötted, ezért ennyi fáradtságot is igazán vehettél volna, hogy ott teszed fel a kérdésed
  • berczely
    Találtam egy jó hátteret ami szerintem ide is illene!
    link
  • Deathstorm676
    Köszönjük a spoilert.
  • SLICK
    elvileg 576-ban is kapható. Remélem a debrceni üzletekbe is ment már készlet. Holnap reggel be is ugrok érte
  • Danryu82
    [spoiler]Az emberekkel 24%-ot megcsináltam, legyőztem a Predatort!:)
  • lkkcs
    jesszus, inkább ti vagytok szánalmasak, az ember segitségért jön ide nem pedig felesleges leszolásért és pofázásért....ennyit értek:D
  • dApRo
    ez inkább már szánalmas.
    anyuci nem adott neki zsebpénzt h megvegye :(
  • Skyline
    Eny hatalmas patchet:)
  • lkkcs
    ok. majd én eldöntöm. csak megkérdeztem, nem tom mit kell rögtön az ember fejét leszedni:D
  • Kandurex
    Rakjak neked külön címet a témarekordba, hogy "Skyline -nak nem tetszik"? Vagy mit szeretnél?
  • Kandurex
    Vedd meg vazzeg, nem olyan kurva sok pénz az a nyamvadt 5 db ezres
  • SLICK
    most már kurva idegesítő a fikázásod, húzz már el a faszba. Muszáj mindenképp behánynod valamit?
  • lkkcs
    Hm? Valaki?
  • Skyline
    Szerintem ez a veszély nem fenyegeti a cdgalaxis-t (sem a játékot)...
  • ricsa008
    kicsit akad
    pedig ma már felraktam egy gyengébb gépre és azon jobban ment
    2gb ram 8600GTS 2.6 core2
  • lkkcs
    Hali!
    Nem tudja valaki, hol találok, telepitő kodot az uj alien vs predatorhoz?
  • Magiszter
    Akkor te "kurvamérges" leszel. Próbálj elmenni a CDGalaxis-ba is, nekem ma küldték a levelet hogy má' van nekik. Lehet nem csapták le még róluk a teljes raktárkészletet.
  • SLICK
    ha hétvégére nem tolhatom az eredetivel én kurvamérges leszek
  • Magiszter
    Kevesebb mint 0. Illetve az 576-ban úgy 75%-ot adok esélynek.
  • SLICK
    valaki #4221? -.-
  • Magiszter
    Hát végül is csak be kell álíltani hogy 64x-es tesszelláció legyen mindenen és Displacement Map hegyek. Aztán még nem árthat némi tükröződés effect és kész is a csodás AVP3. Jah meg DMM és Euphoria, valamint Splinter Cell-beli "hullakihülési effektus". Vagy ha már itt tartunk akkor SOF 2-beli darabolhatóság és sérülésmodellek. Valamint Motion Capture minden karakterre (még az arctámadóra is :D ). És persze még fajonkénti 5-8 óra játékidő plusszba, meg Bioware-t szégyenítő történetfonás.
    Őööö azt hiszem a lényeget elmondtam. Szóval ha ezt mind beleteszik akkor már talán a játékosok 90%-a megelégedne vele. Vagy nem XD
  • Skyline
    Az a 10 fps nem tök mind1 ha ígyis úgyis vsync-el fix 60 fps????:D
  • Skyline
    Őh...#4206 alapján nem...:)
  • Zoliz
    Akkor minek játszol DX11-ben, ha DX9-ben gyorsabb?
    De valóban meg kell nézni mélyebben az enginet. Lehet DX10 módban fut, ha nem talál 11 kompatibilis hardvert, visszaskáláz Win7 alatt. Meg kell vizsgálni a grafikát Vista/7 és XP alatt külön és nemcsak a tesselationt nézni.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy csak néhány tesszellált alien farok miatt DX11-es a játék.
  • Kange
    Zoliz&Skyline: Ti tudjátok, hogy ugyanazt bizonygatjátok? :)
  • Skyline
    Teh...Feltünt hogy dx11-es karim van és én is abban játszom?

A karikon és a fényviszonyokon kívül nemigazán lennék így elszállva külső belső terektől...
    Mindenesetre a lényeg hogy hiába nyomatod a dx11-es képeket ha egyszer átváltva DX9-re ugyanaz a képvilág fogad és rendesen vizsgálnikell mi a különbség,annyira minimális...
  • Zoliz
    Szívesen beszúrnék ide screenshotokat, de nem tudok.

Nemcsak az alienek és a predator kidolgozottsága jó és nemcsak a belső terek brutális fény és árnyékhatásai, hanem a külső terek is ütnek.

Vegyétek ki a csillagokat a linkből és nézzétek meg a képem a játékból amit csináltam DX11-ben:

http://kep*feltoltes.hu/100218/AvP_DX11_2010-02-18_16-06-50-86_www.kep*feltoltes.hu_.jpg
  • Skyline
    A marine ahogy eddig is mondtam jóvolt...Alient untam. Preda nightmare-en a gyilok miatt jópofa,nehéz az alienek ellen. A katonákat halomra ölöm a bárgyú MI miatt...Zavaás...Helyreküldöm ráugrás kivégzés...Visszafa..Következő..És egyik katonának sem tűnt eddig fel hogy ahova küldöm ott már fexik 4-5 fej nélküli hulla...:D

Viszont alienek ellen egész jó amikor nem csak mászkálnak körülöttem hanem támadnak is.
  • Skyline
    "néhol kiüti a Cryist is látványban"

LÁTVÁNYBAN. Nem játékmenet meg ilyesmi..Sem dinamizmus. LÁTVÁNY. És igen néhol bizony üti látványban egyébként,főleg az alienek és a predatorok kidolgozottsága.
  • Kange
    Akkor azért annyira nem lehet rossz, ha még mindig ezzel játszol... ;)
  • Skyline
    Nem,eddig toltam ezzel a remekmável,elkezdtem Nightmare-on a predatorral...