Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szomorúan olvasom, hogy nem vmi fényes a játék.. 😞(
Milyen zenék vannak benne, vannak olyan jók, mint a filmben?
Vmint a marine kampányban van mozgásérzékelõs nagy géppityu??
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
közbe azt írták x topikjában, hogy ez valóban most fog kijönni, de én nem láttam eddig sehol videókat meg képeket meg semmi infót róla...
THQ Complete Pack 49,99€
Valahogyan a csomagot lehet változtatni mert 2 game ebbõl meg van.
De a többi meg kéne.Vagy az egészet meg kell venni...
#3378-3379 Mint írtam, nem rohantam, de easy-ben mentem (Marine volt csak normal,az látszik is az idõn)
PSN ID.: Beegabor
Ez a játék(na jó demo) az AvP filmek szintjét hozza: egyszerûen gagyi hülye gyerekenek.
Sajnos én még nem láttam olyat, hogy szar demo után egy játszható és élvezhetõ játékot kapunk...persze csodák még vannak...
Marine: kb 3 óra
Predator: mérve, 1 óra 54 perc
Alien: mérve, 1 óra 12 perc
Min 12 óra, aham
Az igazat azért megmondom, Predi meg Alien easy-ben volt,mert nem akartam több idõt vesztegetni erre a roncshalmazra(hozzáteszem egyeltalán nem siettem,próbáltam felkutatni az összes gyûjtenivalót),de azért kiváncsi voltam a "sztori"-ra
2. rész 10x hangulatosabb bármelyik fajjal.
PSN ID.: Beegabor
1 .Név
2. Magyarországi lakhely
3. Utca
4. Hungary
5. irányítószám
6. Ez micsoda?
Next PC upgrade: 2022
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Next PC upgrade: 2022
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r