Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
5 óra az jobb a 3 kampányra ?? XD

PSN ID.: Beegabor

Szeva!

Szomorúan olvasom, hogy nem vmi fényes a játék.. 😞(
Milyen zenék vannak benne, vannak olyan jók, mint a filmben?
Vmint a marine kampányban van mozgásérzékelõs nagy géppityu??
Magiszter
Ha ez igaz akkor nagy pofára-esés lesz. Csak akkor azt nem értem miért írogatnak egyesek olyat hogy nekik 5 óra volt végigvinni a játékot / faj.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
Én inkább valami fasza kieget várnék nagyon..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fehercsoki
Ugye bejelentették hogy késõbb lesz modding tools/SDK ha lesz rá igény,kíváncsi vagyok kb mikor akarják kiadni!Remélem csak pár hónapot kell várni mert jó sok avp ötletem van!

DarkSector
most irták hogy egy régebbi megjelenési dátumot hagyhattak kint valszeg...szép mondhatom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector

Fehercsoki
Szerintetek shopto/zavvi-nak is van már raktáron avp?Mert play.com-on van(ami szintén angol bolt).Tehát megkapjuk hamarabb vaagy nem?

Kandurex
...vagy kurva keveset rendeltél életedbe, vagy még egyszer se...minden boltnál így van. Vagy szerinted nem lehet elõrendelni pl. a BC2 -õt? 😊)

DarkSector
a fenti oldalon néztem bakker és olyan játékokat lehet elõrendelni, ami még fejlesztés alatt van, de õk már írnak rá árat is....😄

elitehun
Azért anyira nem volt jó a tárgyak darabokra esése
Dead
Igen-igen Crysisban szép effekteket láttunk a tárgyak darabokra esésére. De azért egy AvP játékban szerintem nem ez számít.

Fehercsoki
Lassan csinálták biztos.

Most ha ilyen rövid,már pedig úgy néz ki,akkor felmerül a kérdés, hogy MI a JÓ K.... csináltak rajta ilyen sokáig.

Éppen az, hogy AvP és AvP2 (JÁTÉK) nagyon is tetszett, de ez nem. Ráadásul elvárás 2010-ben csak romolható terep legyen; ezsincs.
Aztán mikor 18 óra után végigvitted annyira fog tetszeni a vége hogy megint végig viszed<#vigyor2>
elitehun
Természetesen én is így gondoltam. Mit hittél?<#confused>
Dead
De csak mert olyan hangulatos volt az adott rész, hogy még1x még1x még1x

elitehun
És ebbõl 8 óra hogy betöltsd folyton a mentett állást<#eplus2>
Kandurex
alap

Dead
Akkor megvan a megoldás: Nightmare-en kell majd tolni. Meglesz az a 18 óra 😄.

elitehun
gondolom az egészet
XenHai
1 kicsi off:
THQ Complete Pack 49,99€
Valahogyan a csomagot lehet változtatni mert 2 game ebbõl meg van.
De a többi meg kéne.Vagy az egészet meg kell venni...
Seth
Igen, találkoztam.

#3378-3379 Mint írtam, nem rohantam, de easy-ben mentem (Marine volt csak normal,az látszik is az idõn)

Annyira szeretem olvasni ezeket a negatív kritikákat miután megrendeltem. Olyan megnyugtató<#hehe>
Kandurex
csitt, csitt....SPOILER!!!

Marine kampányba, találkoztál predátoral?

elitehun
Ha nem tetszik az avp atmoszférája kérdés hogy minek szedted le mert akkor valszeg a játék se fog tetszeni.
Fehercsoki
De végigrohanva is többnek kéne lennie:S

elitehun
Sztem nem. Mivel neki nem tetszik ez a ''roncshalmaz'' ezért gondolom csak végigrohant az egészen.
Hát én mindenkit sajnálok, aki erre pénzt kiad. Azt is sajnálom, hogy a demót letöltöttem és hogy a gépemen foglalta a helyet. Szerencsére ez utóbbit sikerült gyorsan javítani, letöröltem a picsába.

Ez a játék(na jó demo) az AvP filmek szintjét hozza: egyszerûen gagyi hülye gyerekenek.

Sajnos én még nem láttam olyat, hogy szar demo után egy játszható és élvezhetõ játékot kapunk...persze csodák még vannak...
Fehercsoki
Csak nem ilyen kevés...

Seth
Jah

elitehun
a nekem nem kell csak mert többen írták.
Kandurex: ok
sznus
Videóstul mindenestül ennyi idõ?

Seth
Na végeztem mindhárom kampánnyal.
Marine: kb 3 óra
Predator: mérve, 1 óra 54 perc
Alien: mérve, 1 óra 12 perc

Min 12 óra, aham
Az igazat azért megmondom, Predi meg Alien easy-ben volt,mert nem akartam több idõt vesztegetni erre a roncshalmazra(hozzáteszem egyeltalán nem siettem,próbáltam felkutatni az összes gyûjtenivalót),de azért kiváncsi voltam a "sztori"-ra
2. rész 10x hangulatosabb bármelyik fajjal.

Kandurex
Ha lesz normális warez verzió, berakom.

Fehercsoki
Itt a topic.

elitehun
Am KandurEX ha már itt vagy (régóta) betehetnéd a banner alá a warez topikot. Többen mondták már
Én telószám nélkül rendeltem meg. (akkor nem kérte kötelezõen) Most viszont megnéztem és ott a piros csillag, beírtam. Remélem nem para. 😊

Kandurex
Szerintem az is address, de nem kell parázni, hisz ez a magyar postának egyértelmû lesz.

grebber
Neked a delivery infoknál miért van 6 sor?? Kezdek parázni haver szarul rendelte!

1 .Név
2. Magyarországi lakhely
3. Utca
4. Hungary
5. irányítószám
6. Ez micsoda?

Next PC upgrade: 2022

aricsi
Pedig már örültem hogy elõbb rendeltem meg mint te.<#vigyor>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

grebber
Nekem a Gift wrappingnál 2 font van hülye haver valamit bepipált.(Ez van akkor amikor közünk nincs angolhoz és angol oldalról rendelünk) Aztán remélem jót jelölgetett/írogatott és ki is hozzák <#taps>

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Nekem az order date eredetileg febr. 4 volt, csak a szállítást módosítanom kellett, azt meg nem tudja a zavvi, szóval kénytelen voltam canel -t nyomni, aztán újra megrendelni..3 forintom bánta...rohadtak 😄

aricsi
Aha.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Kandurex
Igen,

Ugye a pénzt csak akkor fogja levonni ha már elküldték a csomagot?
aricsi
Vezetéknév talán Katona.<#vigyor3>