7670
-
Avpfan #4302 Ha az SP nem is lesz nagy durranás a multi miatt megéri megvenni. Engem főleg az érdekel. Sp-t végig viszem majd egyszer, hogy tudjam miről van szó azt kész.. -
Avpfan #4301 Multi skinek -
Skyline #4300 De az nem az irányítás hibája hanem a játék bárgyúsága....Az irányítással semmi gond nincs,még egy hülye is tudja kezelni..:)
-
Danryu82 #4299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó játék, semmi gond vele! -
Deathstorm676 #4298 Istenem annyi ember írja a negatív kritikát ehhez a játékhoz hogy az én kedvemet is már elveszik. Azért ilyen kritikát sem vártam volna hogy a hangulat 0. Asszem addig nem látogatok vissza ebbe a fórumba amíg meg nem érkezik a játék. -
Zoliz #4297 Nekem DX9-ben kicsit szebbnek tűnik
Na megyek inkább gyakni mert iszonyat kemény harcaim vannak az aliennekkel.. ez a nightmare fokozat tényleg kemény, főleg ha 3 dög támad :) -
saiyanjin #4296 Nekem már a dzsungelben is ez van amit írtál :)
Meg kéne próbálnom XP alatt ott elvileg jó a konfigom ...:(
Basszus hogy mennyire nem megy nálam win 7 en... -
Danryu82 #4295 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beeeeeeeeeee -
midian #4294 Én asszem félrerakom a game t.
Predivel kezdtem ,az legelején a dzsungel ben minden ok volt .Aztán odaértem az emberek kisebb bázisához ,és kész meghalt a gépem, annyira szaggat hogy szinte áll a kép, volt hogy 5 10 másodpercig is . -
Danryu82 #4293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baz -
saiyanjin #4292 Sziasztok,
Jól értem ha xp alatt futtatod akkor dx9, és ha win7 akkor vga függő hogy dx10 vagy dx11 ??? -
#4291 >PC exkluzív
rofl :DDDD
(inkább :'(( ) -
#4290 Teljesen egyetértek, az irányítás teljesen gyatra. Engem rohadtul idegesít. A marine komolyan úgy közlekedik, mint a lovagok "lovon" a Gyalog galoppban. -
Danryu82 #4289 [spoiler]bla[spoiler] -
Danryu82 #4288 [spoiler] bbb [spoiler] -
Danryu82 #4287 [spoiler]bla-bla-bla, most csak gyakorlom a spoilert!!![spoiler] -
Skyline #4286 Őőő...Az irányítás miért nem tagadhatja hogy konzolport? Semmi gond az irányítással...Az hogy 1szerü még nem jelenti hogy konzolport,ha gondolod mutathatok konzolon olyan játékot amit rendesen billentyűzettel maxikellemetlen lenne tolni:) -
Danryu82 #4285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyan jó játék!!! -
CryBorg #4284 Totál bukta az egész....sajnos -
#4283 Na játszottam még vele, és asszem megy a levesbe... unalmas, hangulat 0... aztán lehet bennem a hiba, fel is teszem a közeljövőben a 2-t és megnézem az mit hoz...
-A Marinenél marhára idegel, hogy nem lő egyből a pulse rifle... illetve elég kevés a lőszer is... és túl sok skulló kell az alienekbe :\
-Predátornál 3szor mókás volt a kivégzés, aztán unalmas lett... az egész unalmas :\
-Aliennek az eleje jópofa volt :D De aztán nem éreztem késztetést, hogy tovább játsszak...
-Általánosságból az irányítás le sem tagadhatná hogy konzolport.
-És a mozgásanimációk, amiket említett itt valaki hogy gázok... Predátornál láttam fényben is az Alieneket, és tényleg gázok :\
Pedig vártam a játékot, és meg is akartam venni... de ezért pénzt kiadni... talán majd Colonial Marines... -
Skyline #4282 Perszehogy nincs,minimálisan jobbak a fényhatások dx11 alatt annyi...Amíg a dx9 alapú konzol a fő platform addig a multicímek sosem lesznek Dx10 meg DX11 alapúak...Majd ha jön esetleg valami pc exkluzív amit tényleg dx11 alá írnak.:) -
Skyline #4281 A grafikát nem is szídtam..:)
Alien és preda kidolgozása különösen tetszik:)
Csak azért raktam be hogy oszlassam a ködfelhőt,nincs szó ennél a játéknál sem semmiféle nagy dx11 újításról meg dx11 alapokról amiket összehazudtak,csak reklámfogás volt a DX11-nek... -
#4280 ez parasztvakítás mint a crysis-nál semmi különbség sincs ha van is nagyon minimális -
#4279 Lehet, h én vagyok túl igénytelen, de szerintem ennek kurva jó a grafikája. -
Skyline #4278
-
Skyline #4277 Tessék DX9 vs DX11..
Baloldal DX9 jobb oldal DX11.
-
#4276 Szegény huszár,...vérzik érted a szívem -
CryBorg #4275 ezt kár volt kiadni...
ez egy "zsák fos" -
#4274 Mass Effect 2 feeling :) Ott is megjelenés előtt kiadták mert lewarezolták. Ezért nincs értelmes két külön megjelenési dátumnak mert mire megjelenik itthon az USA verziót lewarezolják még azok is akik meg akarták venni mert nem tudnak várni. -
#4273 Megjelent néhány magyar üzletben. Jó hogy holnap van a megjelenés :D -
Skyline #4272 Khm...Alien 1-be a macsek tőlélte,Alien 2-ben ott figyel Ripley-n amikor felébred... -
strebacom #4271 Húú ki a fax olvass vissza addig....gondolom ezért irtad...
-
peti71 #4270 Itt nincs de a warezba valaki illetékes, kirakhatná a #190-ben levőt. -
strebacom #4269 Hohó...Kandurex teshow..emlékszel anno az Alien 1-re ott is macsekot kapta el elöször a lényecske.....kiri..kiri,,,,,kirikriii
-
Totti0 #4268 óóriási vagy:) -
#4267 Nincs, a bannera gondol. -
simon7108 #4266 jaja igy egyértelmuen PC-re venném csak igy a warez verziobol itélkezve 2 gb ram alatt néha be akad a játék:(
ha ilyen az eredeti is akkor komolyan végig gondolom mert nem szeretnék akadozva játszani.... -
#4265 Van bizony. Chrome -ban megjelenik. Amúgy melóhelyen IE8 alatt sincs. -
#4264 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két oldalán fent vannak szép sarága tartályok. Azokat kell a "géppisztoly" gránátvetőjével felrobbantani. A pályán találsz gránátokat. Az előszörre nem jelennek meg kezd el gyakni a rengeteg Alien -t aki rádront :) Aztán azokat is gyakd le a gránátokkal, majd megint jelezni fog a játék, hogy menj vissza a konzolhoz ahol először megpörkölted. -
Deathstorm676 #4263 Van háttér?