Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beszólsz meghalsz
Next PC upgrade: 2022
beszólsz meghalsz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beszólsz meghalsz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
All hail the double x!
LOL
beszólsz meghalsz
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
beszólsz meghalsz
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
beszólsz meghalsz
A Colonial Marines-tõl meg ne várj túl sokat azután, hogy teljesen újra kellett kezdeni a fejlesztését, mert nem hozta az elvárt színvonalat.
Kíváncsi vagyok milyen hatással lesz ez a bukás az Aliens Colonial Marines-re! Remélem oda összekapják magukat!
Next PC upgrade: 2022
http://www.youtube.com/watch?v=nrqSCn0sBPw
szoval egyáltalán nem rovid sztem....
PSN ID:misi2mezei
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
PSN ID.: Beegabor
Szerintem ha valaki veszi a fáradságot hogy predivel nem csak a vállon lévõ fegyóval lövi le az ellenfeleit sorjában hanem becserkészi õket (úgy hogy egyik marine sem lõ el egy golyót) és szépen leszedegeti õket akkor kicsit tovább tart.
Szóval tényleg játékos függõ😊
Marine-nak 6(Colony,Refinery,Junle,Ruins,Research Lab,Pyramid),
Predinek a tréningen kívül 5(Jungle,Refinery,Ruins,Research Lab,Ruins),
Aliennek szintén 5 (Research Lab,Colony,Refinery,Jungle,Ruins)
Van 1-2 nagyobb helyszín, de annyira cserkészni meg vadászni szerintem nem fogsz, bár adott. Én pl az elterelést kb 3x használtam, annyira felesleges.Fõleg miután megvan a lándzsa,nincs ellenfél. Kicsit overpowered lett
Marine: 4-5 óra
Predator: 3-4 óra
Alien: 2-3 óra
Tehát az összes kb: 9-12 óra, ami azért nem rossz szerintem.
Seth összesítettje: 6 óra.
De bírom az olyanokat akik gyorsan végigrohannak egy játékon csak hogy beírják "ezt is kipörgettem.". (akinek nem inge...)
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Személy szerint, remélem jót fogok rettegni a tengerészgyalogossal, a másik két fajnál, már nem nagyon van mitõl félni! 😄
Egyébként láttátok predator elsõ pálya videóját?Az egész egy nagyon kicsi kör alakú map,és jönnek alienek,és vége.