Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
hahh mégis igazam volt 😊 <#worship>

All hail the double x!

Kandurex
Ez így, itt, nem megy.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
tessék?

<#nevetes2>

beszólsz meghalsz

pxxl
<#zavart2>akkor fail...

All hail the double x!

grebber
Sajnos tévedsz õ is benne van 😞 Pedig jó lenne már kitakarítani a sok szart innen!

Next PC upgrade: 2022

<#felkialtas>

beszólsz meghalsz

pxxl
majd Kandurex díjazza úgyis jár ide 😊

All hail the double x!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyre jobb ez a sok flém 😄

beszólsz meghalsz

pedig nem vagy az

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hoppá ezt én is elfelejtettem 😄

beszólsz meghalsz

Prince23
LOL

most vettem észre a bannerban, hogy használni kell a spoiler tagot. ok 😊😄

Rage47
sg rongálásért bünti jár
nem csak most vicces kedvemben vagyok<#eplus2>

beszólsz meghalsz

pxxl
#73684-ért szólnék is adminnak 😊 személyeskedés, sértés stb... am meg ne flémelj puzievagy 😄

All hail the double x!

végigflémelem az sg-t <#eplus2><#banplz>
LOL

beszólsz meghalsz

Prince23
Azért az jóval jobb lesz

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nembaj jó lesz nekik ez is XD

beszólsz meghalsz

aricsi
Jó kis kép(hmm...ilyen az agyvelõ?XD) csak abba totyikba az autótöréseket nyomják inkább.<#vigyor3>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

nézzétek mekkora felfordulást okozott 1 általam berakott kép a balesetek topikba LOL<#eplus2><#nevetes1> topik

beszólsz meghalsz

HF
Hát ez szerintem biztos nem lesz bukás, de persze én csak az után ítélkezem, hogy kipróbáltam... (a demo alapján nekem nem úgy tûnt)
A Colonial Marines-tõl meg ne várj túl sokat azután, hogy teljesen újra kellett kezdeni a fejlesztését, mert nem hozta az elvárt színvonalat.

grebber
Szerintem ez szép kis bukás lesz.
Kíváncsi vagyok milyen hatással lesz ez a bukás az Aliens Colonial Marines-re! Remélem oda összekapják magukat!

Next PC upgrade: 2022

Inkább ezen röhögjetek, ne a felejthetõ játékon!

http://www.youtube.com/watch?v=nrqSCn0sBPw
Lunki88
Van itt még valaki aki a survivor edition-t rendelte meg? Én erõsen gondolkodom hogy inkább a simát kéne zavvi-ról. A single player egy kicsit csalódás számomra a rövidsége miatt (predatorral max 3 óra volt pedig nem siettem), szóval már csak a multiban bízhatok. Az a 4 plusz pálya nem lehet tudni mennyibe fog fájni majd? Mert ha megveszem 10k-ért a survivort és utána meg kiderül hogy az a 4 pálya meg tök olcsó lesz, akkor a zavvi-s rendelés jobban megérné. <#confused>
Lehet nem válogatót, a koponyák között.

hát nem tudom,hogy te hogy játszottál de én Predivel már 2 ora 33 percnél tartok!
szoval egyáltalán nem rovid sztem....

PSN ID:misi2mezei

Nagylaci
Nyilván ezek csak promóképek... Persze kevésbé "szemfüleseket" megtéveszthetnek vele!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Seth
Nem lehet. Kb 3-mat tudsz lõni aztán naftának annyi. Az mondjuk kellemes ,hogy az álca örök,nem fogyaszt energiát.

PSN ID.: Beegabor

Ez már ki lett tárgyalva.

Szerintem ha valaki veszi a fáradságot hogy predivel nem csak a vállon lévõ fegyóval lövi le az ellenfeleit sorjában hanem becserkészi õket (úgy hogy egyik marine sem lõ el egy golyót) és szépen leszedegeti õket akkor kicsit tovább tart.
elitehun
Akkor az ember is 2 méteres? mert ha kihúzza magát kb akkora. De mind1 is ne vvesszünk össze ezen 😄
Magiszter
Hát a képen az a predátor kb 2 méteres lehet. A filmekben is úgy e körül voltak, szóval nekem nem gáz. A könyveket meg nem olvastam de lehet abban ilyen égimeszelõk. Az meg már az írók baja 😄

Seth
Szép bullshotok,kár hogy ingame nem ilyen 😊

triplet
Hát nekem az avp2-ben marine-val normálon 5 óra volt kb, az aliennel szintén normálon 4 óra kb, a predatorral meg még nem fejeztem be mert elakadtam, meg ezt a részt várom😄
Szóval tényleg játékos függõ😊

elitehun
Itt van ez a kép. Tudtommal egy predator 2.5-3 méter magas. Akkor a képen vagy mindkét ember kosaras vagy a predator alacsony. Jó ez már tényleg szörszálhasogatás, de gondoltam leírom mielõtt lefekszem ^^
elitehun
Igen tegnap vagy tegnapelõtt pont ezekrõl beszéltünk. Meg hogy egy játékot élvezni kell nem hogy: Végre kipörgettem!
Seth
Minden fajnak nagyjából ugyanazok a pályái vannak, csak éppen más szemszögbõl, más utakat bejárva
Marine-nak 6(Colony,Refinery,Junle,Ruins,Research Lab,Pyramid),
Predinek a tréningen kívül 5(Jungle,Refinery,Ruins,Research Lab,Ruins),
Aliennek szintén 5 (Research Lab,Colony,Refinery,Jungle,Ruins)

Van 1-2 nagyobb helyszín, de annyira cserkészni meg vadászni szerintem nem fogsz, bár adott. Én pl az elterelést kb 3x használtam, annyira felesleges.Fõleg miután megvan a lándzsa,nincs ellenfél. Kicsit overpowered lett

Magiszter
Tehát akkor egy nem végigszaladósnak kb:
Marine: 4-5 óra
Predator: 3-4 óra
Alien: 2-3 óra

Tehát az összes kb: 9-12 óra, ami azért nem rossz szerintem.

Seth összesítettje: 6 óra.

De bírom az olyanokat akik gyorsan végigrohannak egy játékon csak hogy beírják "ezt is kipörgettem.". (akinek nem inge...)

elitehun
Nagy különbség van harc és vadászat között. Én pl predatorral mindenkit egyesével hátulról fogok leszedni
triplet
jóvan, de easyn a harc gondolom csak annyiból áll hogy: odamész gombot lenyom,meghal,odamész,gombot lenyom,meghal. Meg gondolom õ nem szórakozott az áldozataival, szóval nem cserkészte be õket, nem élvezte ki a játékot, csak átszaladt rajta ahogy írta.

Nagylaci
Tech Digest értékelés:

KATT

Ötbõl négyes és egyértelmûen elég jókat írnak róla.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Seth
Nem szaladtam végig.Majdnem minden audio naplót megtaláltam marine-nal, több mint fele trófeát predivel, szintén majdnem az összes tartályt az aliennel. Ezek el vannak dugva, szóval szinte körbejártam az egész pályát. Ez hol végigszaladás ? Egyszerûen kevés a látnivaló a pályákon, mész, itt-ott leágazás,bemész,ott tuti vmi felszedhetõ cucc van, vissza a fõösvényre, repeat.Az alien meg a predi meg eszméletlen gyorsan halad

Fehercsoki
Na tehát vannak benne nagy mapok,nyíltabb rész ahol lehet vadászgatni?(predator kampányban)

Max egy órával több,de szerintem sokat mondok,sokan írják hogy csak végigszaladt,de akkor is harcolni kelet neki, meg feladatokat megcsinálni.

Kandurex
Írta, h easy átszaladt rajta, lett volna a az több is.

Értem, hát remélem visszaadja a filmbéli hangulatot és megmaradtak a szokásos, meg nem unt hangok is! A fegyverek és ajtók zaja..
Személy szerint, remélem jót fogok rettegni a tengerészgyalogossal, a másik két fajnál, már nem nagyon van mitõl félni! 😄
Fehercsoki
De trainingnek is kicsi.A többi pálya mekkora?Vannak nagy nyílt területek ahol lehet vadászgatni?(predator kampányra gondolok elsõsorban)

Seth
Komoly
Az csak a tréning,nem az elsõ pálya

Fehercsoki
De komolyan csak annyi volt?:S

Egyébként láttátok predator elsõ pálya videóját?Az egész egy nagyon kicsi kör alakú map,és jönnek alienek,és vége.

Seth
Zenék olyanok mind a filmben, ha akció van beindul, a csata végén meg egy nagy záróakkord.
Nagy géppityu van, a mozgásérzékelõ viszont nincs rajta,mivel azt folyamatosan látod a HUD-on