7670
-
simon7108 #4342 az elso film 1979-es:Dakkor mirol is beszélunk?
vagy az AvP filmekrol beszélsz? -
#4341 Én végigvittem az Aliens vs Predator 2-t mindegyik karakterrel 2x is és nekem ez az új rész is bejön, sőt jobban is mert szebb ötletesebb! -
#4340 Én Skyline-nal értenék egyet. Aki tényleg játszott az előző részekkel az tudja, hogy azokhoz képest ez tényleg 0. Semmi késztetést nem érzeni, hogy tovább játsszon a játékos. Aki pedig annyira fiatal még hogy a filmeknél kapcsolódott be ebbe a világba, annak tényleg elhiszem, hogy ez istenkirály. -
Skyline #4339 Használd a dx9-et,az oldal alján ott egy összehasonlítás a dx11 és a dx9 között,szinte 0 különbség,ráadásul gyengébben is fut dx11-et indítva ami ha gyenge a vasad számít.
Dx11 crack-nek valami gógyija van,flashlightnál mindenkit hajít.
Dx9-ben indítsd semmit nem ront mivel tényleg szinte nincs különbség,cserébe viszont gond nélkül megy. -
simon7108 #4338 én érdekes modon el tudom kapni az ellent aliennel ha felette vagyok de lehet nekem valami kulonleges verzio van meg?
a másikra meg hát engem nem igazán zavar,hogy nem érdekli,hogy ott a halott haverja....
mellesleg észre veszi meg is nézi és még látni,hogy megváltozik vagy,hogy mondjam elkezd félni:Dde sztem ez nem hiba!ha ott lennél a helyében te a hullával lennél elfoglalva vagy azzal,hogy ne legyen neked is ugyan az a sorosod?:D
ezt már nem vitábol csak érdekességbol:) -
#4337 Csak azért kérdezem, mert a 11-es exe-ét indítom el, és amikor lámpát kapcsolok, akkor kilép. -
Skyline #4336 Ha nem reagálnál abbahagynám de hülyeségeket beszélsz,nem,nem lehet kikapni az emberek agyát amikor ott megy el centikkel alattad.
Hardon 8 rából értelemszerüen duplaannyi lesz nightmare-on..:)
És hogy miért zavar az ha egy katonát aki dumál a többiekkel elcsalok a preda trükkel,kivégzem,majd ugyanoda csalom a haverját aki fél percel elötte dumcsizott vele és még csak le se szarja hogy a fejnélküli haverja ott hever? Őőő..Nem tudom miért zavar. -
Zoliz #4335 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!=
A hangokról: aki elkezdi a marine kampányt be fog xarni a hangoktól és zörejektől már az elején... főleg ha lassan halad előre (CTRL lenyomva)
Aki elkezdi az alien kampányt be fog xarni az elején amikor néhány aliennel együtt támadjátok az automataágyús embereket..
Kell ennél jobb hangulat??? Nagy lófalloszt a fanyalgók seggébe!
-
#4334 Hát nem tudom ti mivel játszotok, de én párszor megijedtem az előtörő idegenektől és azért hardon elég nehéz őket ki is nyírni mert jönnek mint a veszett kutyák!
Eddig csak a ragadozóval és a katonával próbáltam ki a kampányt és nem is csalódtam!Predátorral elég szépen lehet "lopakodni" alig öltem még embert vele.Katonával pedig kő keményen aprítani kell az ellent!Dobom mindig a kis fáklyát mert különben megbújnak a sötétben és sunnyogva megtámadnak a kis Xenomorphok! -
simon7108 #4333 elvileg 10-ben ugy tudsz játszani,hogy 11-ben inditod el. -
#4332 Most nekem Win7 van fent. Akkor ez a játék csak DX9 és DX11-ben futna? Akkor nem is megy esetleg DX10 vagy 10.1-ben? -
Skyline #4331 Akkor én jól végigsétáltam a marine kampányt...:) -
simon7108 #4330 képzeld Nightmare fokozaton a játék 16 ora!
ezt a gamestar tesztnél írták és ok ugyebár kijátszották azon is!
itt is kikaphatod az ellen agyát csak itt szebb animácioval!
és azt meg végképp nem értem,hogy miért zavar téged az,hogy nem zavarja a katonákat ha látnak 1 hullát?számit is valamit?nem....
és remélem már tényleg abbahagyod a szarozást mert szerintem már mindenkinek elege van belole.... -
Avpfan #4329 "Részemről abbahagytam a "fikát",élvezzétek ha élvezitek." <---a legfontosabb mondat ebben a hosszú-hosszú postodban.
Na ezt is megéltük. Köszönjük szépen nagyon nagy lelkű vagy!
Marine Q-val sprintel ha esetleg nem jöttél volna rá. És szerintem simán elképzelhető, hogy az ember ilyen lassú mozgású a másik két fajhoz képest.
Alienekkel kapcsolatban: A falon valóban elég lassan közlekednek ezt elismerem. De betudnak gyorsulni ha akarnak.. Ezek szerint nem hardon hanem nightmaren kell majd kezdeni a játékot és a probléma megvan oldva.
Mind1 most nincs kedvem győzködni téged, hogy nem rossz ez. A multi meg valami istenkirály lesz nekem a demo is nagyon bejött csak kár, hogy Dm volt.
Ha meg sok a bug, jön majd patch. A Stalker Cs-vel is így volt.. Az is jó játék de emlékszem, hogy félkész állapotban adták ki és csak azért volt fostos. Aztán jöttek a patchek és a végén egy egész jó játék lett.
Persze szerencsére az Avp3-al nem ilyen súlyos a helyzet. De ezeket az Mi gondokat simán kitudják javítani ha annyi embernek szemet szúr..
Hangok meg olyanok amilyenek. Annyival azért nem rosszak, meglehet ijedni amikor hallani az alien hörgését/motoszkálását és ez a lényeg.
És de ez egy jó játék. Nem kitűnő, de jó!
-
Skyline #4328 Abbahagytam,csak reagáltam a nekemírt baromságokra:) -
Skyline #4327 Alien az első és 2. részben is kikaphatta az ellen agyát ahogy illik mindenféle cséphadarás nélkül lesből,itt nem elöbb püfölni kell,hiába vagyok egy ember fölött 1 centire,üssem mert nemóhajtja az alien addig kiszedni az agyat:) -
#4326 Ja a könyvből csak az jön le hogy a méretükhöz képest nagyon csendesen járnak. -
#4325 Jól van már, elég lesz a kereszteshadjáratból, neked nem tetszik, ok, értve,..kész, légyszíves, thx -
Skyline #4324 Mint mondtam befejeztem feleslegesen reagálsz.
Alien az első és 2. részben is kikaphatta az ellen agyát ahogy illik..
Holnézzek utánna hogy tud-e a predator gyorsan futni,mert eddig egyik filmből/könyvből sem jött ez le,fut nagyokat lép mert nagydarab de qrvára nem olyan gyalogkakukk mint itt külsőnézetből.
MI persze nem hülye érdekes minden teszternél az volt mindenki megemlíti a hülye MI-t. Mondjuk mind1 te már akkor hiteledet vesztetted nállam amikor azt állítottad hogy 15 óra végigvinni és egy barom aki kevesebbet mond.
Nézz meg pár Alien és pár predator filmet hugi hogy legyen fogalmad.
-
CryBorg #4323 "úgy mozogsz mint valami autista" igen ez találó...
amúgy igaz minden amit irtál...
kritikát sem érdemel... -
#4322 No gyerekek, én is bátorkodom írni picit a játékról.
Egyelőre csak a Predator-t néztem meg, a többit már csak holnap, mert így is szívroham fog elvinni (pedig elméletileg én vok a ragadozó :) ).
Csak dx9-be nyomom, igaz ott fullon, szerintem állati a grafika.
Zene+hangok szintén nagyon jók. Ahogy egyre közelebb kerülsz a kiszemelt áldozathoz egyre izgalmasabb zene szól a háttérben (nagggyon tetszik!!! :)). Támadások is nagyon jók, különösen tetszik, hogy távolról rá lehet ugrani az ellenre, amivel ledöntöd a lábáról, majd jöhet a gyors kivégzés. :)
Nekem az MI-vel sincs bajom, pedig csak normálon játszom. Hülye kis alienek körbe vesznek, akkor ütnek, amíg az egyiket épp kivégzem, ütésemet védik, majd ütnek, ha védekezek akkor meg keményet csapnak.
Emberek felfigyelnek a zajra, amiket keltek futás közben, ha ugró-támadást hajtok vészre és észrevesznek hárítanak, észreveszik, ha bemérem Őket lézerrel... Szal semmi nyomát nem látom a hülye MI-nek, amiket itt oldalakon keresztül írtatok...
Egyetlen komoly kivetni valót tudok mondani, ami viszont nagyon zavar: hőképpel nem "látok" át semmin sem. Még egy szaros bokor mögött levő emberkét sem és ez gáz. De egyelőre ennyit tudok mondani... :)
Az itt leírtak alapján majdnem visszamondtam a rendelést, áldom az eget, hogy nem tettem... Találkozunk a neten! :) -
#4321 Na belenéztem én is a játékba, kezdésnek az álijent. Hát nem sokat játszottam, de valahogy nem az igazi. Az irányítás elég érdekes. Az első részben ezerszer jobb volt, az pl. milyen már ,hogy csak akkor tudok bemászni egy szellőzőbe, ha előtte pozícióba kecmergek és megnyomok egy gombot, hát szánalom. Az átvezetők gagyik voltak és furcsamód, mindig el tud szabadulni egy alien a szuperbiztos laborból. -
simon7108 #4320 már ne is haragudj de az Alien kampánnyal nincs semmi baj!
milyen pofozkodásrol beszélsz?ugyan ez volt a 2. részben is!csak annyi kulombséggel,hogy abban ha megutotted akkor az ember szétesett 4 darabra oszt csá....
kurva reális....
a Marinenál VAN sprint és az Alienek MI jével sincs semmi gond!nálam érdekes modon normalon állandoan rámugrottak!és ha utánanézel akkor megtudhatod,hogy a Predator igen is tud gyorsan futni!az meg,hogy 2 méter nem nagy cucc emberek is simán vannak 2 méterek és még is gyorsak....
az,hogy meg 150 kg meg honnan tudod?lemérted vagy mi?:D
már elnézést de kurvára elegem van beloled!nem értem,hogy mit élvezel abban,hogy 50x elmondod,hogy szar?felfogtuk,hogy neked nem tetszik de leszarjuk!!!
ugyhogy inkább menj és verd ki magadnak de ne itt verd a nyálad....
-
Danryu82 #4319 [spoiler]Én a marineokal már végignyomtam!:D[spoiler] -
#4318 Dead Space ha grafikában nem is (bár amilyen beállításokkal ez fut nálam, annál szebb volt Dead Space), de parában mérföldekkel ráver erre... Abszolut semmi para nincs ebben... -
Skyline #4317 Blabla.
AvP fan vagyok. És igenis mélységesen csalódtam mert a játék közelébe nem ér a régi avp játékoknak.
És igenis bárgyú,mert az alien kampányban a gyilkológép egy pofozógép lett,hiába a nagy lopakodás,mindenkit lekell ütni/esetleg kivégezni. Semmi szakítás...Még azt sem engedi a játék hogy amikor alattam megy el fél méterrel az enemi akkor becsattintsam az agyába a pótprotkót..:)
Predator bárgyú,mert a mesterséges intelligencia egy hatalmas nagy segg, marine csalogatás....És egyiknek sem tánik fel hogy akivel fél perce beszélgettek ott fexik elöttük fej nélkül...Csak pislognak hogy mivolt eza hang aztán HM SEMMI...és mennek vissza őrjáratra. Nightmare-en egyedül az alienek elleni csata ami ad némi hangulatot de ha kismeri az ember a harcrendszert akkor azis kezd unalmassá válni (védekezés,aztán amikor az alien kétlábon vicsorog gyorsan megkell ütni//Nekiugrásból kell ütni. Amin hangosan röhögtem ma preda kampányban,kellett egy emberfej ajtónyitáshoz retinaszkenn miatt...Erre kiköti a program: Csak ha közelmegyek és kivégzem akkor kapom meg a fejet...Ha leütöm az embert hiába fexik a földön sértetlen fejjel az már nem jó mert a predator hullából nem tudja kitépni gerincestül a fejet..:)
Marine. Hangulatilag ott van az egyetlen dolog ami az összképet rontja a szintén segghülye alienek amik igen sokszor vagy fél percet mászkálnak körülöttünk anélkül hogy támadnának,közben pisztollyal sorba lehet szedni őket,nem zavarja őket. Ráadásul lassúak,a marinenal az amúgy 2000 elötti időket idéző mozgásvilágával (Headbob szinte 0,sprint nincs,úgy mozogsz mint valami autista) simán lelehet őket hagyni mert ideoda ugrabugrálnak észnélkül. Az alap kispisztollyal hardon végigvihető a játék a síkhülye MI miatt csak néha kicsit hátrálni kell.
És ehhez hozzájön hogy annyi tiszteletet nem mutattak az Alien vs Predator univerzum felé (és az alkotóik felé) hogy a lények hangját megtartsák. A predator és kütyüjei kifejezetten bután hangzanak az eredeti hanghoz semmi közül,a predator úgy bömböl mint egy sérült oroszlán,az alienek pedig amikor támadnak sokszor olyan hangot adnak mint valami bagzó párducnőstény...
A predator mozgásvilágát már csak a kitaláló nevében is kikérném magamnak,nem a 150 kilós 2méteres monstrum nem rohangál mint valami gyalogkakukk (emlékezzünk csak,schwarzi-t sem igen érte utol)..Itt amit leművel az a villámgyors baktatás egy vicc,a multiban is szakadtam a röhögéstől, erre puff benne van a full játékban is.
És mindez kb 8 rányi játékidőben (igen kb ennyi idő végigvinni az EGÉSZ játékot).
Már neharagudj lehet én fröcsögök,meg biztos divat a fikázás,de ez a játék egy AvP univerzumot gyalázó kivégzésekre és látványra kihegyezett nagy nulla lett,nem is csoda hogy az értelmes szaklapok amik túltették magukat a gafikán kb 5-6 pontokat adtak neki totálisan jogosan. És ilyen Alien/Predator világ gyalázás után nagyban véded a játékot--> Avpfan lehet hogy vagy de a két lény világához annyi közöd van mint egy félnapos lombikcsibének a napelemcserélgetéshez...
Részemről abbahagytam a "fikát",élvezzétek ha élvezitek. Ha lesz nagy patch/mod lehet meg is veszem. De az hogy ez a játék jó AvP játék...Na azt minden VALÓS AvP világ rajongó nevében kikérem magamnak. -
simon7108 #4316 na elkezdtem a Marine kampányt is!és most lehet rohogni de én osszeszartam magam rajta:D
még a legelején mentem fel 1 lépcson és még a saját árnyékomtol is megijedtem
és a pláne,hogy a szobában fel van oltva a villany és még a tv is megy:DXD
már elore félek mi lesz ha sotétben fogok játszani:)és pedig fogok
szoval sztem nagyon parás és a hangulat megvan!
ha már ez ilyen jo milyen lesz a Colonial Marines?:Dmár ha egyáltalán lesz.... -
peti71 #4315 Pont hogy jó grafikája volt,meg parás is volt mint az állat. Dead space
-
saiyanjin #4314 Igen nálam is vannak hang probik win7 alatt pedig vissza állítottam 24bitről 15bitre...gyanítom a hangprobléma nálam szintén az hogy nem fut szépen a game.
Igen jön itt mindenki mindennel, csak épp tapasztalatot alig bírsz cserélni.2órája várom hogy akkor most én win 7ben dx10 vagy dx9et kapok...mert nagyon rosszul fut, ésha most dx10 akkor rakok egy xp-t és kipróbálom dx9en mit ad a konfigom.De úgylátom esély nincs rá...
Dead space-t nemis értem miért emlegetitek, köze nincs ehez, és annak ellenére hogy jó játék volt, nem volt vmi jó grafikája és parás sem volt.Itt marine még mindig parás, jó ez a játék kérem, ennyi pénzt simán megér. -
Skyline #4313 Mass Effect 2-ről volt szó nem MW2-ről..:) -
Avpfan #4312 Figyelj te egész nap ezen a topicon lógsz és fröcsögsz, hogy ez szar az szar, bárgyú stb stb, De mégis nightmaren tolod a predátor kampányt. Most nem tudom eldönteni hogy balfasz vagy v. csak egy szimpla gyökér aki így akar a középpontba lenni? Ha nem tetszik akkor ne játsz vele, de szerintem senkit nem érdekel, hogyan ontod magadból a szart..
Amúgy igen ez a jó benne, hogy ha avpfan vagy. Nem csalódhatsz az univerzumhoz kapcsolódó dolgokban. Kivéve az Avp filmeket mert azok az Alien/Predátor filmekhez --viszonyítva-- elég ratyik lettek.
Armageddon aranyköpésén meg nagyon jót röhögtem: "hangulat 0" amikor a Ph-n azt írják, hogy a Marine kampány simán hozza a szintet... biztos sokszor halt meg szegény gyerek vagy nem mer játszani a játékkal aztán akkor persze, hogy a "hangulat 0"
"-A Marinenél marhára idegel, hogy nem lő egyből a pulse rifle... illetve elég kevés a lőszer is... és túl sok skulló kell az alienekbe :\"
Armageddon te retardált vagy. Mi az ,hogy nem egyből lő a pulse rifle ? Nyomd azt a bal egér gombot fiam.. "kevés a lőszer" szar az avp3 mert "kevés a lőszer" te idióta akkor mész pisztollyal hát nem izgalmasabb ? Túl sok skúló kell az élienekbe ? Talán a fejüket kéne célozni te nagyon sötét barom.
Látod Deathstorm ?? Az ilyen nyomorékok mindenbe belekötnek még abba is, hogy a fehér miért fehér. Miért nem fekete.. Pedig nem a játék szar hanem csak ő béna. -
#4311 Érdekes az mw2-ben nem ezt állítottad -
#4310 Nálam nincs gond. -
Skyline #4309 A különbség csak az lesz hogy a me2-be nemlehet így belekötni,mert az hoz egy színvonalat...:) -
Zoliz #4308 Én is szidtam, amíg el nem kezdtem vele játszani. Most divat kritizálni mindent, mert építeni nehezebb. Inkább azt mondanák el, hogy milyen kellett volna legyen a game, mert én nagyon sokszor érzem az a feelinget amit a Bolygó neve Halálban láttam, szűk folyosók villógó fények, nyikorgások és hirtelen rámugrik egy arcmászó... EZT ÉREZNI KELL és nem végigrohanni a pályákon mint egy beszari. -
#4307 x-fi hangkarikkal win7 és vistan bajok vannak a hanggal -
#4306 De komolyan baxxátokmeg, akinek nemtetszik, az huzzon innen el, melyik topikban lehet ilyet csinálni?
Átmegyek a masseff.2-be mindjárt osztani az észt, ahogy itt teszik páran napok óta!
Azok pofáznak a legjobban, akik egy fillért nemadnak érte, belekötnek mindenbe, és ismétlik a fasságukat egész héten!
-
Zoliz #4305 Ne hallgass rájuk, nagyon is jó játék és sokkal jobb a grafikája mint a Doom-nak meg a Dead Space-nek, szóval nem értem a fanyalgókat mi bajuk, valszeg még nem is játszottak a játékkal. Én talán csak annyi hibát tudok felróni a Rebellionnak, hogy az égvilágon semmilyen tárgyat nem lehet szétlőni az ellenségen kívül és ez kicsit művivé teszi a gamet. Más hibája nincs. Azt kapod a játéktól amit vársz. Látványt, Félemet, erőszakot és izgalmat. Mint a moziban. -
Skyline #4304 fikkantós balfasz...Mondja ezt egy avp fan...:)
-
Avpfan #4303 Hangulat 0 LoL... ne hallgass a sok fikkantós balfaszra. Majd kipróbálod hogy milyen és eldöntöd, hogy jó vagy nem.