Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl

All hail the double x!

Rage47
http://www.gamespot.com/xbox360/action/aliensvspredatorworkingtitle/review.html?page=2 5.5/10
ajem kisa
Jóleszez!<#bdead><#violent><#alien>

Magiszter
Seth #3550: Nem a rossz szóról van szó, hanem hogy kész tényként kell kezelni a te véleményed. Gondolom aki nem ért veled egyet az "idióta". Egyszer sem írtad hogy szerinted, vagy hogy "ez az én véleményem." mindig csak kijelentesz hogy "ez van". Múltkor is megjegyeztem eme hiányosságodat, de úgy látom te megmondod a tutit mindig. Ha valaki pedig megjegyzést tesz rá akkor leugatod. Erre próbáltam írni irónikusan, de talán nem sikerült. "Ez van." <#nemtudom>

Deathstorm676 #3551:
- Egyetértek. Max összezavarodsz. AVP2-nél is gyakran nem tudtam hirtelen hol is vagyok 😛
- Szerintem is érdekes lesz a változatosság, de ha jól rémlik az AVP2-ben is kellett nyílt terepen világosban menni. És ott is jó volt, mert bárhonnan támadhatott az ellen.
- Ha nem egyhuzamban nyomja végig az ember, nem száll el hamar a jó hangulat. Bár szerintem ezt megint csak egyén válogatja.
- Az AI-t tényleg sok helyen említik, talán van benne valami. Majd meglássuk.
- Nehéz lenne egy RPG szerû open-word játékba beültetni az AVP univerzumát. Nem lehetetlen de az biztos hogy vért izzadnának a készítõk hogy visszaadják a hangulatot és szinten tartsák a "para" érzést.

Ahogy mondod, a puding próbája az evés. Azonban én annyi jó dolgot is olvastam, ahol nem csak kijelentettek hogy "ez szar", hanem el is mondták miért jó, hogy bizakodó vagyok. Legkésõbb jövõ héten úgy is kiderül az igazság.

Az igazi mégiscsak az AVP volt na ott volt full para marinével<#smile>

A 2-vel nekem is sok rossz emlékem van a warezel annyit kinlódtam<#idiota>

Szerintem ezek a sorok már jól összefoglalják mit lehet várni:

1,"Most importantly, Aliens vs. Predator's campaigns just aren't much fun"

2, "the multiplayer is somewhat better, it's unlikely to be your go-to online shooter."

3, "in each campaign, the thrill wears off quickly when you discover that Aliens vs. Predator botches a lot of the basics, and what seems thrilling at first becomes downright tedious as you struggle with poorly designed levels and gawky gameplay. "

4, "You might want to scamper up and over an obstacle, only to run into an invisible wall or ceiling"

5, "The inconsistencies apply to the AI as well...... Sometimes, their ability to notice you even when you're camouflaged borders on the magical; other times, they're all but oblivious to your presence from two inches away. "

6, "marine campaign turns out to be just another everyday shooter checking off the old cliches; like in so many other shooters"

7, "The attention to detail, the well-considered level design, and the sense of momentum that characterize the finest shooters are missing here. so while it may remind you of the good old days, it fails to recapture them. "

Most így összegezve:
-Szidja hogy rosszul leszel az aliennel meg szar az irányítás.(hmmm ismerõs)
Az hogy ki mitõl lesz rosszul az mindenkinek a maga dolga, nekem pl egy kis falon mászás meg se kottyan max összezavarodok és nem tom hol vagyok. Az irányítás meg le van sz*rva mert ez boxos értékelés mi meg PC-n fogjuk tolni.
-A marinnel az a baja hogy csak egy "hatásos" taktikát használt az alienek ellen (magyarán csak arra pályázott hogy menyen elõre és ne haljon meg olyan sokszor) és hogy egy idõ után már nem a horrora megy hanem át vált egy sima shooterbe napos romos területen ami szerintem nem nagy hátrány mert fõ a változatosság de ez mindenkinek a maga véleménye.
-Az is baja volt hogy hamar elszáll a jó hangulat és unalmas lesz. Erre nem tok mit mondani mert még nem játszottam
-Az AI is problémás de errõl már hallotunk híreket korábban is.
-Csõjáték. Errõl is voltak már hírek bár én nem nagyon tudnám ezt a játékot elképzelni egy open world játéknak õszintén szólva.
-A maradékot Magiszter már említette

Én csak a cikkben lévõ rossz pontokat írtam le bár azért ír sok jó dolgot is fõleg a multiplayerrõl. Szerintem a cikk írója nem nagyon élte bele magát a játék hangulatába de hogy igaza van-e az sajna csak akkor fog kiderülni ha már mi is játszottunk a játékkal.
Seth
Te nagyon el vagy szállva. Szóltam én egy rossz szót is? Idióta vagy, ez viszont egy nagy " Egyetemes Igazság"

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Neked "Dúúm 3 hang fétised" van <#idiota>

Ki tudja, kinek mi jön be, azért ezt is figyelembe kell venni. Amit én írtam a #3539 -be, az csak egy általános hegyi szöveg amit bármire rá lehet húzni, a legfontosabb tényezõ ettõl még mindig az az ember marad, aki ép játszik vele. Egy szólás mondást idézve: "ízlések és pofonok"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ez azért nem egészen így van!Csak példának ott a Doom 3.
Az is már 6 éves,de ha elõveszem néha megáll a szívem fülessel.Nem azért mert félelmetes lények vannak benn vagy valami hanem a hangok miatt.Megyek nagy csend azt a gõz lekurja a fémfedõlapot maga elõtt.Én meg a szívrohamból újjáéledve pörgök mint a hülye gyerek várom hol a monszta ,de nincs kis idõvel kapcsolok ja ez a gõz volt!

AvsP2-be semmi de semmi ilyen nem volt ezt sajnálom nagyon.
Amiket olvastam úgy ültem le elé na ez frankó megváltja a világot.Hát nem 4/10-re jó!

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Látom te még mindig az Egyetemes Igazságot képviseled. A Te szavad a Törvény, a világ is Neked forog.
Köszönjük a konstruktív hozzászólást.

Még egyszer megnéztem azt az alien gameplay-t. Minimálisat lopakodott és több marine-t is le akart vágni egyszerre. Semmi rejtõzködõs settenkedés...

DarkSector
de most õszintén, kit izgatnak az értékelések, ha valakinek bejön, ha meg nem akkor is hiába az 5/5.
én mindig megnéztem egy játék demo-ját vagy videók elégnek bizonyultak hogy eldöntsem fog-e érdekelni vagy nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
" Ez az értékelés is egy olyan tollából született aki csak egy tömeghent-FPS-t várt."

és az is lett, ez van

PSN ID.: Beegabor

Ebbe van valami,a második részen én is majd be szartam,most már nem hiszem, hogy ugyan úgy lenne,eltelt egy pár év azóta.

Magiszter
Az elõzõ poszt a cikkes-re ment ez meg a GTA4-esre fog:

A GTA4-et a mai napig nem vittem végig pedig már 3x is nekiálltam, de egyszerûen ócska, unalmas. A gépigényt meg nem is említem. Jóformán csak 4 magos procival lehet gördülékenyen játszani.

Magiszter
"...while trying to bear with the tracker's incessant beeping..."

Szerintem meg ez adja meg a hangulatát a Marine-nak.

"Playing as the alien is all about hit-and-run tactics..."

Micsoda felfedezés!

Érdemes megnézni a mellékelt videót. Rambót játszik az Aliennel.

"Some levels require you to move about only in ways the developer intended"

Valahogy csak el kell érni hogy oda kerülj ahova a történet megköveteli...

Tovább nem idézgetek. Ez az értékelés is egy olyan tollából született aki csak egy tömeghent-FPS-t várt.

Kandurex
A GTA4 meg csak jó kritikát kapott, pedig egy elbaszottan unalmas, gyenge, brutális hardver igényû játék volt.

Vagy az MW2 nevû förmedvény.

Fehercsoki
Aggasztó ez a sok negatív kritika!Igazán jót még sehol nem kapott:S

Kandurex
A játékok ugyanúgy kopnak idõvel, mint a hardware, olyan ez, mint a 80' évek horrorjai, amin majd beszartunk, most meg már csak röhögünk rajtuk. Részben azért mert felnõttünk, de részben azért mert egyszerûen más elvárásaink, vagy félelmeink voltak.

Nagylaci
Tök jogos. Ma már messze nem adja ugyanazt az élményt mint azokban az idõkben amikor az a grafikai minõség még jónak számított! Akkor az egy piszok jó játék volt.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

grebber
És akkor mitõl lett volna hangulatos vagy félelmetes?

Kandurex
A Doom elsõ része se lesz túl félelmetes, vagy hangulatos, ha valaki most áll neki. Ezt az adott érában kellett volna játszanod. szvsz

grebber
Mivelhogy ahány ember annyi féle értékelés!Nem is értem min lepõdsz meg!
Pl a 2. részt sokan "istenítették"
Most volt szerencsém végigvinni.Hát nem tudom mirõl föl.Remélem a 3 jobb lesz nála.
Se félelmetes se hangulatos nem volt!A vége az meg kimondottan nevetséges volt!

Nagylaci
Gamespot bemutató. Értékelés 5.5 Ajjajjajjajjajjjjj...

KLIKK

Most akkor mi van?! Valahol dicsérik, valahol lehúzzák. Valahogy nem túl egységesek a vélemények.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Ha az accontal együtt adod el, akkor igen (ami elvileg illegális). Csak akkor ne hitelesítsd az email címedre, mert különben azt is oda kell adnod. Bár én biztos hogy még így sem venném meg tõled, és szerintem nem is tolonganának érte mások se.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Magiszter
Aztán szólj ha van valami érdemleges <#nyes><#phone>

szuper! megint rácuppanok az NFOHUMP-ra. <#banplz>

Kandurex
Úgy legyen!

ajem kisa
Na ez egy jó hír, én csak anglia alatt vagyok, remélem nekem megjön péntekre!<#vigyor5>

DVD-premierek:

Rambo 2. (február 18.)ez csak most jön ki, DVD-dén?

DarkSector
én is 16-ra emlékeztem, lehet 19.-ével az európai boltokba gondolták.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nfohump-on írja egy srác hogy neki már megvan, de nem tud játszani mert europában él... 😄DDDDDDDD

És akkor hogy kerül már a boltok polcaira valahol. Türelmetlenek a boltosok és hamar akarják a bevételt?
KennyGTP
19.-én

http://avp2010.b13.hu/

Tatyla
mondom én hogy kell egy hét neki míg megjön

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ezek szerint ha nem keveredik el akkor jövõhéten biztos megjön. Most meg hogy egy csomó bolt polcain kint van fogalmam sincs mikor küldik el. Egyáltalán mikor van a hivatalos megjelenés 16 vagy 19?
gabe paul logan
az újságolvasós rész hatalmas

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

KennyGTP
Múlthét kedd délután 5 óra fele a zavvi.com-ról megrendeltem egy játékot (zavvi.com-os tesztelés ként) és a mai nap déli órákban érkezett a játék. Nem kellet semmit sem aláírni, a postás hozta a játékot egy borítékban, ja és a minap vonták le a bankkártyámról a játék árát.
Szóval rendelem is az AVP-t a zavviról, kitudja lehet hogy péntekre itt is lesz a játék (nagy lenne), de hétfõn vagy kedden tuti megjön (remélem)!!!

http://avp2010.b13.hu/

Magiszter
Ezek hülyék, de jó! 😄

triplet
Dead
Nah sikerült a rendelés. Kössz a helpet.

Fehercsoki
Nekem is megéri,így is 7200 ft kb nekem,viszont csak azért kezdtem el reménykedni mert amerikai és angol webshopok is írták hogy raktáron van az AvP és gondoltam hátha shoptonak is hamarabb meglesz.

Tatyla
jó rendben csak szóltam nehogy agyvérzést kapj ha egy hetet kell várnod ,nekem így is megéri mínusz 5k miatt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Magyarok írták tapasztalatból hogy nagyon gyorsan megkapták.

Tatyla
aham ha a saját hazájukba vagy körülöttük lévõ országról van szó,nem kelet Európáról..

Fehercsoki
Shoptotól rendeltem,azt hallottam õk nagyon gyorsak...

Tatyla
ha a zavvitol vagy más külföldi webshopból rendelted...

grebber
Aki zavviról rendelt olcsóért próba game-et kiszállítás miatt megjött már?