7670
-
#4382 sztem direkt.
a Bioshock 2-ben is egymás után 2 olyan szintű spoiler jött be, hogy anyázott mindenki...
de hát a házigazdát nem jelölték, úgyhogy úgy maradt... -
#4381 Ha figyelmetlen vagy és fáradt akkor ne fórumoz:) -
barni00 #4380 Figyelmetlen és fáradt vagyok, sorry. -
Abu85 #4379 A warez verzióban csak a tesszellációt lehet állítani. Az eredetiben van még két DX11-es opció. AA és effektek. -
barni00 #4378 Bocs, nem szántszándékos volt. -
#4377 Off
tik, tak, tik, tak....
sztem is úgy tűnik. de amióta nem vagy ott, nincs vita :-))
meg eltelt a játék megjelenése óta majd 4 hónap....
de ahogy elnézem, TE mindig találsz új meghódítani való topicot, warez gyerek...
on -
Deathstorm676 #4376 Olyan nehéz használni azt a spoilert vagy direkt csinálják egyesek? -
Skyline #4375 Nem nyert nem én voltam a bejelentett,és mint mondtam ha csak kötekedni tudsz feleslegesen akkor szerintem húzz vissza a saját hazavágott topikodba a rajongóid közé akik bírják az önkényeskedő hazudozó embereket,köszi.:)
Azt pedig hogy nem sok jogom van max hallgatni...Egyenlőre nem én vagyok az aki miatt meghalt egy topik mert önkényeskedő segg a gazdája,továbbá nem úgy tűnik mintha a fő adminok bármit reagáltak volna a múltkori vitánkra. -
#4374 aham...spoiler mi?? -
Zoliz #4373 Akkor jól játszol. Ne is akard két óra alatt végigvinni, nagyobb élmény ha gondolkozol. (bár azért ehhez a játékhoz sokat nem kell). Hogy lenne cheat hozzá amikor holnap fog megjelenni? :D
Küzdve küzdj és ne akarj mindent kivégezni pár perc alatt, csak néhány marinet! Én még el se kezdtem a predatort, talán majd a jövő héten. Elvagyok a marine kampánnyal nigtmare fokozaton... Közbe nyomom még a Bioshockot is.. Nem kell sietni, ritkán készül ilyen játék. -
barni00 #4372 [spoiler]Üdv!
A marine kampányban az anyakirálynőnél járok. Csak nem vége van ezután? -
#4371 Coop-ot próbálta már valaki? -
#4370 igen az avp filmekről!
hozzáteszem a predátoros kezd az "egész jó" kategóriába haladni. az emberes az sajnos 0 pont. -
#4369 én is megnézem, lehet valóban megér ennyit!!!!
meg jól nézne ki a sok sárga korona helyett egy alien kép :-))) -
#4368 a moderátor topicban néztem rá egy bejelentő commentre, és valszín ő volt a bejelentett....
a szóhasznélat (xar, fos stb) reá utalt....
-
#4367 sztem neked itt (meg máshol sem) nem sok jogod van...
esetleg hallgatni? -
#4366 Ehhez az isteni játékhoz nincs egy rohadt cheat
Az istennek se tom kivinni a predator kampányt,monduk alapból ezzel kezdtem.Normal szinten van pedig -
Skyline #4365 Alienről van szó. Mint a filmben,az agy a kedvenc eledel.:)
Régi AvP-ben falon osonva valaki fölés érve nyílt a száj és rotty kajaaaa,mint a filmekben. Itt szinte csak hullakaja van.
Minnyá linkelem amint processzelte a jutub:) -
mardal #4364 sziasztok
valaki egy serialt tudna adni,sehol se találok hozzá. -
Zoliz #4363 Ez jó kérdés. Mert a játék túl szép ahhoz DX9 legyen, ha nem a DX11.exe-vel indítjuk.. hanem a sima indító fájlal. Bár Skyline szerint nincs különbség nagyon DX9 és DX11 között, szerintem sokkal több a köd DX11-ben és némileg részletesebbek a karaktermodellek a tesszeláció miatt..
A lényeg sokat nem veszítesz akkor sem, ha csak DX9-ben megy... -
#4362 Ki lehetett kapni az agyát az embernek?
Én csak fejgyűjtésre emlékszem az is olyan volt hogy a hullának lenyested a fejét!
Én ebben olyat tapasztaltam hogy kikaptam a Xenomorph nyelvét és az emberek fejét szakítottam ki gerinccel együtt de ez csak ilyen kombó volt vagy mi.Mondjuk engem ez nem nagyon érdekel.Aliennel meg fejeket lyuggattam. -
Skyline #4361 Megnéztem hátha én vagyok a hülye,nos nem lehet az emberek agyát kikapni mint az 1-2ben. Lesből lehet nyomni kivégzősdit...De agyevés csak hullánál ahogy írtam...Fail.:( -
Skyline #4360 Erre a kérdésedre kb mindenki találgat.:) -
#4359 Köszi! Ez tényleg működik! Akkor ezek szerint, nekem így 10.1-be megy a játék, mivel 4870-es karim van? -
Skyline #4358 Ha lassú akkor DX9 kb 10 fps-el gyorsabb.. -
#4357 Igen néztem a összehasonlítást! Meg is lepődtem, hogy szinte semmi különbség nincs. 4870-es kártyám van, és egy Phenom II 3.6-on hajtva. Ennek remélem csak el kell vinnie rendesen DX11-ben!:) -
Skyline #4356 Azt sem tudod miről van szó.:) -
Zoliz #4355 R.I.P. :(
Nyaljátok ki a szemfenekemet! És hogy a véres xenofullánk állna a gerincetek végibe! Hogy az agyvelőtök folyna a predator nyelvén! -
#4354 Kellene egy kis help, Alien első pálya,hogy nézzem egérrel a csávó ujját. Hát én erőteljesen fókuszálok de a felfele mutatásnál nem csinál semmit -
Skyline #4353 Szerintem mehetsz is vissza a saját megölt topikodba a hazudozásaiddal együtt byebye. -
Avpfan #4352 hopsz Skyline kiderülnek itt a dolgok.. Ott is hírnevet szereztél ?! Így szabad téged komolyan venni.. -
Avpfan #4351 1000 éves spacehulk
dead space ugyan már... az egy vödör lószart nem ér! -
peti71 #4350 -
#4349 bizony be!
ahol te ott jársz bizony be lehetne kapcsolni....
kihagytad a felsorolásból az MW2 topicot...
a fos, xar stb. csak nem te mondtad?
mert az MW2-ben is így xoktál beszélni.... -
#4348 Nem tudsz mivel rákontrázni, egyből személyeskedsz, szerintem a retardált jobban jellemez téged, mint engem :)
Dead Space nagyon para volt... hangulat 10/10... Ennél a szutyoknál alighogy nem alszom el :) Jön a gagyimozgású Élijen, de semmi atmoszféra hozzá... gagyi... meg mikor közel ér az alien olyan mint az 1000 éves Spacehulk... egyszerűen nem tudok parázni rajta :)
És nem lő egyből a pulse rifle :) megnyomod a gombot és nem lő egyből... nem tudsz pötyögtetni, nem tudsz pontosan lőni, rá kell feküdni a kurva gombra és darálni... és ha attól kéne izginek lennie hogy egy száll faszba...izé pisztollyal rohangálsz, rég rossz... ha túlélőhorrort akarok játszani akkor van megannyi jobb :) érdekes, AVP2ben sosem volt töltényhiány, mégis összeszarta magát az ember még akkor mikor semmi nem volt ott :) -
Zoliz #4347 Ezt belinkelte valaki tegnap, így ha valaki DX11-ben akar játszani, akkor ezt a tör ést használja és ezzel nem fogja kidobni a windowsba ha bekapcsoljuk a zseblámpát:
LINK
DX9-nél lényegtelen..
Add tovább az infót ha más kérdezi! -
#4346 gyerekek mi hisztizés van itt mint valami fürdős kurvák,huzigáljátok meg egymás copfját vagy játszatok a kukitokkal annak biztos jobb a grafikája meg háromdé,nyomi banda nevetséges amit műveltek... -
simon7108 #4345 na én meg viszont berczely-vel értek egyet!
én is játszottam a régiekkel jok voltak de ez nekem jobban bejon!
és akárki akármit mond ez nem fog változni! -
#4344 Mert tré a törés, mind várjuk a krekfixet mint a messiást, hátha attól normálisan játszható lesz a játék minden funkciójával együtt. -
#4343 *fejsimi*
vérfan, ülj le egyes! :)