7670
avp10logo.png
  • Frank99
    sztem direkt.
    a Bioshock 2-ben is egymás után 2 olyan szintű spoiler jött be, hogy anyázott mindenki...
    de hát a házigazdát nem jelölték, úgyhogy úgy maradt...
  • triplet
    Ha figyelmetlen vagy és fáradt akkor ne fórumoz:)
  • barni00
    Figyelmetlen és fáradt vagyok, sorry.
  • Abu85
    A warez verzióban csak a tesszellációt lehet állítani. Az eredetiben van még két DX11-es opció. AA és effektek.
  • barni00
    Bocs, nem szántszándékos volt.
  • Frank99
    Off

tik, tak, tik, tak....

sztem is úgy tűnik. de amióta nem vagy ott, nincs vita :-))
    meg eltelt a játék megjelenése óta majd 4 hónap....
    de ahogy elnézem, TE mindig találsz új meghódítani való topicot, warez gyerek...

on
  • Deathstorm676
    Olyan nehéz használni azt a spoilert vagy direkt csinálják egyesek?
  • Skyline
    Nem nyert nem én voltam a bejelentett,és mint mondtam ha csak kötekedni tudsz feleslegesen akkor szerintem húzz vissza a saját hazavágott topikodba a rajongóid közé akik bírják az önkényeskedő hazudozó embereket,köszi.:)
    Azt pedig hogy nem sok jogom van max hallgatni...Egyenlőre nem én vagyok az aki miatt meghalt egy topik mert önkényeskedő segg a gazdája,továbbá nem úgy tűnik mintha a fő adminok bármit reagáltak volna a múltkori vitánkra.
  • Kandurex
    aham...spoiler mi??
  • Zoliz
    Akkor jól játszol. Ne is akard két óra alatt végigvinni, nagyobb élmény ha gondolkozol. (bár azért ehhez a játékhoz sokat nem kell). Hogy lenne cheat hozzá amikor holnap fog megjelenni? :D

Küzdve küzdj és ne akarj mindent kivégezni pár perc alatt, csak néhány marinet! Én még el se kezdtem a predatort, talán majd a jövő héten. Elvagyok a marine kampánnyal nigtmare fokozaton... Közbe nyomom még a Bioshockot is.. Nem kell sietni, ritkán készül ilyen játék.
  • barni00
    [spoiler]Üdv!
    A marine kampányban az anyakirálynőnél járok. Csak nem vége van ezután?
  • lalakov
    Coop-ot próbálta már valaki?
  • Zeller01
    igen az avp filmekről!
    hozzáteszem a predátoros kezd az "egész jó" kategóriába haladni. az emberes az sajnos 0 pont.
  • Frank99
    én is megnézem, lehet valóban megér ennyit!!!!

meg jól nézne ki a sok sárga korona helyett egy alien kép :-)))
  • Frank99
    a moderátor topicban néztem rá egy bejelentő commentre, és valszín ő volt a bejelentett....
    a szóhasznélat (xar, fos stb) reá utalt....
  • Frank99
    sztem neked itt (meg máshol sem) nem sok jogod van...
    esetleg hallgatni?
  • Barrett 50 Cal
    Ehhez az isteni játékhoz nincs egy rohadt cheat
    Az istennek se tom kivinni a predator kampányt,monduk alapból ezzel kezdtem.Normal szinten van pedig
  • Skyline
    Alienről van szó. Mint a filmben,az agy a kedvenc eledel.:)

Régi AvP-ben falon osonva valaki fölés érve nyílt a száj és rotty kajaaaa,mint a filmekben. Itt szinte csak hullakaja van.

Minnyá linkelem amint processzelte a jutub:)
  • mardal
    sziasztok
    valaki egy serialt tudna adni,sehol se találok hozzá.
  • Zoliz
    Ez jó kérdés. Mert a játék túl szép ahhoz DX9 legyen, ha nem a DX11.exe-vel indítjuk.. hanem a sima indító fájlal. Bár Skyline szerint nincs különbség nagyon DX9 és DX11 között, szerintem sokkal több a köd DX11-ben és némileg részletesebbek a karaktermodellek a tesszeláció miatt..

A lényeg sokat nem veszítesz akkor sem, ha csak DX9-ben megy...
  • berczely
    Ki lehetett kapni az agyát az embernek?
    Én csak fejgyűjtésre emlékszem az is olyan volt hogy a hullának lenyested a fejét!

Én ebben olyat tapasztaltam hogy kikaptam a Xenomorph nyelvét és az emberek fejét szakítottam ki gerinccel együtt de ez csak ilyen kombó volt vagy mi.Mondjuk engem ez nem nagyon érdekel.Aliennel meg fejeket lyuggattam.
  • Skyline
    Megnéztem hátha én vagyok a hülye,nos nem lehet az emberek agyát kikapni mint az 1-2ben. Lesből lehet nyomni kivégzősdit...De agyevés csak hullánál ahogy írtam...Fail.:(
  • Skyline
    Erre a kérdésedre kb mindenki találgat.:)
  • kryst
    Köszi! Ez tényleg működik! Akkor ezek szerint, nekem így 10.1-be megy a játék, mivel 4870-es karim van?
  • Skyline
    Ha lassú akkor DX9 kb 10 fps-el gyorsabb..
  • kryst
    Igen néztem a összehasonlítást! Meg is lepődtem, hogy szinte semmi különbség nincs. 4870-es kártyám van, és egy Phenom II 3.6-on hajtva. Ennek remélem csak el kell vinnie rendesen DX11-ben!:)
  • Skyline
    Azt sem tudod miről van szó.:)
  • Zoliz
    R.I.P. :(

Nyaljátok ki a szemfenekemet! És hogy a véres xenofullánk állna a gerincetek végibe! Hogy az agyvelőtök folyna a predator nyelvén!
  • Anthrax
    Kellene egy kis help, Alien első pálya,hogy nézzem egérrel a csávó ujját. Hát én erőteljesen fókuszálok de a felfele mutatásnál nem csinál semmit
  • Skyline
    Szerintem mehetsz is vissza a saját megölt topikodba a hazudozásaiddal együtt byebye.
  • Avpfan
    hopsz Skyline kiderülnek itt a dolgok.. Ott is hírnevet szereztél ?! Így szabad téged komolyan venni..
  • Avpfan
    1000 éves spacehulk

dead space ugyan már... az egy vödör lószart nem ér!
  • peti71
  • Frank99
    bizony be!
    ahol te ott jársz bizony be lehetne kapcsolni....
    kihagytad a felsorolásból az MW2 topicot...

a fos, xar stb. csak nem te mondtad?
    mert az MW2-ben is így xoktál beszélni....
  • armageddon666
    Nem tudsz mivel rákontrázni, egyből személyeskedsz, szerintem a retardált jobban jellemez téged, mint engem :)

Dead Space nagyon para volt... hangulat 10/10... Ennél a szutyoknál alighogy nem alszom el :) Jön a gagyimozgású Élijen, de semmi atmoszféra hozzá... gagyi... meg mikor közel ér az alien olyan mint az 1000 éves Spacehulk... egyszerűen nem tudok parázni rajta :)
    És nem lő egyből a pulse rifle :) megnyomod a gombot és nem lő egyből... nem tudsz pötyögtetni, nem tudsz pontosan lőni, rá kell feküdni a kurva gombra és darálni... és ha attól kéne izginek lennie hogy egy száll faszba...izé pisztollyal rohangálsz, rég rossz... ha túlélőhorrort akarok játszani akkor van megannyi jobb :) érdekes, AVP2ben sosem volt töltényhiány, mégis összeszarta magát az ember még akkor mikor semmi nem volt ott :)
  • Zoliz
    Ezt belinkelte valaki tegnap, így ha valaki DX11-ben akar játszani, akkor ezt a tör ést használja és ezzel nem fogja kidobni a windowsba ha bekapcsoljuk a zseblámpát:

LINK

DX9-nél lényegtelen..

Add tovább az infót ha más kérdezi!
  • Tatyla
    gyerekek mi hisztizés van itt mint valami fürdős kurvák,huzigáljátok meg egymás copfját vagy játszatok a kukitokkal annak biztos jobb a grafikája meg háromdé,nyomi banda nevetséges amit műveltek...
  • simon7108
    na én meg viszont berczely-vel értek egyet!
    én is játszottam a régiekkel jok voltak de ez nekem jobban bejon!
    és akárki akármit mond ez nem fog változni!
  • Magiszter
    Mert tré a törés, mind várjuk a krekfixet mint a messiást, hátha attól normálisan játszható lesz a játék minden funkciójával együtt.
  • armageddon666
    *fejsimi*

vérfan, ülj le egyes! :)