Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Szerintem akkor már inkább itt lesd meg:

KLIKK

Ez az ugyanaz a 3D helyszín mint az általad linkelt videóban, de itt direkt arra van kihegyezve adolog, hogy lásd rendesen a különbséget.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Tesselation. Kb 40 mpnél ki-be kapcsolgatja, ott jól látni, hogy mi a különbség.

Shep
Hol találok errõl a tesszalácóról videot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na az jóóóóóóóóóó.

grebber
Tesszaláció az nem reklámfogás elég látványos tudna lenni egy olyan game amibe minden tesszalálva lenne de ahhoz kb 1000 szuperszámítógépre lenne szükség SLI-be <#banplz>
Most még csak pár dolgot tesszalálnak és sajnos csak akkor látod ha megállsz és odakoncentrálsz.
Egy pörgõs fps-be nem hiszem hogy van idõ ilyesmire menet közben meg szinte észre sem venni!
Bár még nem láttam milyen élõben a gépemen!

Next PC upgrade: 2022

Nagylaci
Bocs, kicsit félreérthetõ volt, de most már világos. Szerintem õszintén szólva ez a DX11 egyenlõre csak egy szimpla reklámfogás és különbséget csak elektronmikroszkóppal lehet majd találni. Én azért reménykedem, hogy jó játék lesz és vannak azért jó értékelések is.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

grebber
Szóval nem mondtam hogy én gépemen akarok látni!Csak kíváncsian várom már az összehasonlító képeket/videókat!
Sajnos aki megvette a game fikázása mellett nem jut ilyenre ideje 😞

Nagylaci
Na ez az. Akkor ezzel a kártyával nem nagyon fogsz DX11 -es effekteket látni. Amúgy én fogadni mernék rá, hogy nem vesztesz vele sokat. Meg én sem mert nekem meg egy GF9600GT -m van... 😊

grebber
Dx10.1-es csak!

Nagylaci
Bocsánat ha tévedek, de én azt hiszem, hogy a Radeon 4850 nem DX11 képes kártya...

Nagylaci
Szerintem nem. Én azt csináltam, hogy Aliennel direktben senkit sem támadtam meg. Ahogy egy szituáció kezdett veszélyes lenni futottam mint a nyúl! Általában csendben figyeltem a többi játékost és amikor összebalhéztak ketten, a gyõztest elkaptam. Az a játékos aki "Trophy Kill" -t hajt végre az iszonyatosan kiszolgáltatja magát az Aliennek. Amikor egy Marine -t kellett elkapni akkor pedig szintén lesbõl a plafonról "fókusz+támadás" aztán szétkaptam mint foxi azt a bizonyos lábtörlõt. Alien nagyon veszélyes csak mindig rejtett pozícióból meglepetésszerûen kell vele támadni. És az sem árt ha a célpont mással van éppen elfoglalva.

Hát, 1-2 dologban talán túlértékelnek, de nem mindenben 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

A Gamestart nem tartanám mérvadónak a helyedben azok mindent túlértékelnek<#idiota>

Az új Gémsztár 89%-ot adott rá, majdcsak nem lesz ez olyan rossz...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

grebber
Processzor: Phenom Black Edition II 550 (3,1 GHz)
RAM: 4GB
VGA: Radeon 4850 HD 512mb

Max beállítás 45-65 fps között ingadozik! DX9-be!
Ahogy nézem nem csúnya dx9be se amiket a lengyel srác tett fel képeket.Kíváncsi vagyok már nagyon a dx11-re benne!

Kandurex
Így van, már postára is adták,..😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az aliennel az gond hogy trükközni kell,kezdõk tutira bedõlnek de ha valakinek tapasztalata van akkor az ellen nagyon gyenge...

Pont az benne a jó, hogy minden fajjal van esélyed nyerni, ha tudod kezelni.
Az AvP Steam fórum tele van olyan topikokkal, hogy a marine overpowered, az alien op és hogy a predi op. Ebbõl következik:
ha minden op akkor az kiegyensúlyozott 😊

aricsi
Ja nekem is,akk mit modtatok? Kb 1 hét múlva jön?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Noobok ellen könnyû<#ravasz1><#idiota>...

Nagylaci
Ezt megcáfolnám. Kellõen "sunyi" taktikával én úgy nyertem Aliennel a meccseket mint a huzat... 😊

grebber
bibi nekem +2 eurós csomagolásom lesz remélem aranyozott bevonattal van az a 2 eurós 😄

Amúgy már feladták: Despatched

Meg szerintem az alienek elég bénák a multiban...

Nagylaci
Tényleg a lent említett lengyel rajongó tesztjébõl a játékidõk. Ez még fontos lehet.

Alien: 2óra
Predator: 2.5óra
Marines: 3.5óra

Össz 8 óra. Nekem mondjuk ez még belefér. Nyolc óra szórakozás az szerintem rendben van.

Tényleg, le is vontak 5538 Ft-t.

Nagylaci
Persze, hogy száz százalékig objektív értékelés nem létezik, de egy jó újságírónak törekednie kellene erre. Egyébként meg szerintem egyetlen játékot sem egy jól meghatározott rajongói rétegnek készítenek hanem inkább az adott stílust kedvelõknek esetünkben ez elsõsorban egy jó FPS -kell legyen. Az persze egyértelmû, hogy azért a fejlesztés során a készítõknek illik figyelembe venni a rajongók elvárásait is.
Amikor próbálsz megítélni valamit fontos, hogy ne legyél tele elõítéletekkel vele kapcsolatban. Sajnos a fórumokon többnyire olyanokkal találkozni akik már elõre elhatározták, hogy ez egy iszonyat jó játék és innentõl kezdve most mit lehetne velük kezdeni?! Az, hogy szerintem ez lesz minden idõk legjobb játéka csak mert én azt mondom és a többieknek kuss az nem egy vitatható álláspont hanem elmebaj... Ugyanez természetesen igaz azokra is akik már most eldöntötték, hogy ez egy rakás szar lesz!
Szerintem ez egy nagyon ígéretes, egyedi univerzummal rendelkezõ FPS játék amiben három teljesen különbözõ karakteres "létformát" irányíthatunk ráadásul nagyon sikeres elõzményekkel rendelkezik. Az elõjelek viszont egyenlõre nem túl biztatóak: ronda, fantáziátlan multiplayer demó, negatív kritikák, Rebellion elõzõ két "játéka", hivatalos weboldalak totális "gagyisága".
Én kb ezeket mérlegelem egyenlõre, hogy még meg sem jelent a játék.

Kandurex
CSOMAGOLJA A ZAVVI!!!!

JUPIIIIIIII! 😊 😊

Magiszter
Objektív értékelés nem igazán van a világban. Mivel az ízlések, és elõítéletek különböznek. Ami az egyiknek zavaró, az a másiknak a legnagyobb élmény (lásd Motion Tracker pittyegés). Ez egy frencsájz, aminek óriási rajongótábora van (úgy tudom.) a készítõk meg nekik csinálták és nem a tömegFPS-eken meg EA-s rókabõrökön nevelkedett játékosoknak (azért is 18+). Akinek nem tetszik, úgy is beleköt apróságokba. Akinek tetszik, az meg csak legyint 1-2 hibára ha a hangulat adott.

(ma jelent/fog jelenni meg USA-ban. Várom majd az értékeléseket a külföldi fórumokon.)

Magiszter
Miért lenne spoiler? Déta parancsnokok/Bisopok már az elsõ két részben is voltak, és mondták hogy ebbõl sem hagyják ki õket.

A negatívumra meg annyit:
- Újrahasznosított helyszín? Második részben is voltak olyan pályák amin mind a 3 fajjal végigmentél csak másképp.
- Hogy a fõellenség miért baj azt én sem tudom. Bár lehet nem odaillõ.

Nagylaci
Akkor nézzük, hogy a rajongó szerint:

Pozitívum:
- hangulat (atmoszféra)
- játékmenet (minden kampányban)
- grafika/hangok
- jól optimalizált
-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
androidok!

Negatívum:
- történet
- rövid
- sok az "újrahasznosított" helyszín a kampányokban
- fõellenségek (hogy ez mér' baj?)

Azért a rajongónak sem volt képe 9-esre értékelni a 10-bõl,azért az már mond valamit...

Nagylaci
Ezzel nincs is semmi baj, de én pl. nem vagyok. AvP -bõl én eddig csak a játékokon nem röhögtem szét magam pedig pár könyvet is olvastam. Egyszerûen nálam ez a téma csak játékként mûködik. Egyébként a filmek és a figurák tekintetében én mondhatni Alien rajongó vagyok. A Predator az úgy tetszik, de nekem semmi különös az egymás elleni küzdelmük meg szerintem iszonyat erõltetett dolog. Le ne harapjátok a fejemet érte... 😄
Szerintem egy igazi rajongónak ez szinte biztosan tetszeni fog mert elfogult ezzel az univerzummal kapcsolatban és lássuk be ilyen játék nem minden évben jelenik meg. Ez rendben is van én végül is örülök, hogy az igazi rajongók nemsokára jól fognak szórakozni, de én tényleg elfogulatlan véleményekbõl próbálnám leszûrni, hogy most akkor megéri e a pénzét vagy sem.

Kandurex
Én lelkes Alien és Predator film, és játék rajongó vagyok! Akkor nekem tetszeni fog! 😊

Nagylaci
Bakker. Tényleg nem jut eszetekbe, hogy egy ilyen képpel szinte elkerülhetetlenül elspoilerezitek a játék legnagyobb meglepetéseit?! Gyakorlatilag nem lehet nem megnézni...
Egyébként meg ez az értékelés messze nem objektív mert ez egy lengyel AvP rajongói oldal fórumán született tehát egy lelkes rajongó írta nem egy legalább nagyjából objektív újságíró.

Magiszter
Hát ez meg mi a pék? 😄 Csak nem egy Bishop utánazt?

spoileres kép lehet!!
http://avp.org.pl/obrazki/rec/rec2.jpg
spoileres kép lehet!!

Tessék simon, egy pozitív hangvételû kritika. 😊

"polish fansite review, quick summary:

8/10:

pros:
- atmosphere
- gameplay (all campaigns)
- gfx/sfx
- good optimalization
- androids

cons:
- storyline
- short lenght
- backtracking/reusing locations in campaigns
- boss fights

in general - all alien/predator fans should be pleased, no complains about movement (fck, at last someone who does not complain about that) npc AI is improved, aliens dont run straight on you (like they did in previous games which no one seems to remember now), instead they use ceilings/walls often. there are also little touches here and there like different sound of marine voice when predator is in thermovision mode etc."

Érdekes dolgok történnek pár nappal a megjelenés elõtt. Megrendeltem ugye a Hunter Edition-t és még tegnap elõtt néztem, és ott volt az oldalon a coming soon on pc topic-ban a játék. Tegnap mikor este hazajöttem, és néztem már nem volt ott. Megnéztem egy másik oldalt ahonnan a BFBC2-t rendeltem elõ, és ott tudtam, hogy van Survival Edition. Na ott is eltûnt az. Mindkettõnél csak a sima volt. Írtam az elsõ oldalnak egy üzenetet, de még nem válaszoltak, remélem fognak. Ma reggel meg a másik oldalon visszatért a Survival Edition, de ahonnan én rendeltem még most sincs ott a Hunter.:S Remélem nem lesz baj, mert ez így nagyon rossz lenne, ha egy 4 nappal a megjelenés elõtt kiderül, hogy nem is lesznek különleges kiadások.:S
a másik meg az,hogy érdekes modon mindig a lehuzo cikkeket találják meg az emberek😄
érdekes modon a jo cikkeket senki nem hozza fel....

PSN ID:misi2mezei

ezt most komolyan gondoltad?lekozelebb gondold meg mit mondasz mert az,hogy 10 évvel ezelotti a grafikája már szánalmas kijelentés toled....
menj inkább Crysisozni....

PSN ID:misi2mezei

ewuk
apám korában a luvre fantomja c. fekete-fehér francia szellemes sorozat volt a rémisztgetés netovábbja a falu 1 db tv-én. ma már a film múzeumon jókat kacagni rajta.
Dead
Legvégén az az alien sztem egy Preatorian 😊

Magiszter
XboX-on FPS-t játszani? Cöcöcö. Nekem is bajom volt az irányítással mikor egyszer kipróbáltam.

Nagylaci: Továbbra is bejövõs. Az egyetlen ami nem tetszik a videó alapján, hogy nem töltõdik az energiánk. Mindig be kell dugni a kütyüt egy konnektorba, hogy föltöltõdjön.

Az érdekes hogy a tetején:

The Bad

* Awkward and inconsistent controls
* Poor level design
* Loaded with small but deadly flaws.

Ebbõl csak az elsõt emelném ki és azt hogy xboxon játszott és fõleg az aliennel volt baja. Nekem a demóban semmi bajom nem volt az irányítással de ez megint csak ízlés kérdése.
grebber
Remélem pár nap és lesz pcgameshardware oldalon dx9 vs dx11 összehasonlítás!

Nagylaci
PC gameplay a jutúbon:

KLIKK

VIGYÁZZ 100% SPOILER!!!

Reméljük szép lesz DX11-ben mert ami a demoban volt az egy 10 évvel ezelõtti grafikai színvonal. Remélem szépek lesznek a mocskos alagutak és félni fogok mán valakitõl végre. Bár a film egy nagy semmi volt az Aliens filmhez képest... a játék talán leköt egy-két órára.
<#violent><#zavart1>
HF
Érdekes egy review, valóban több dolgot is dícsér, viszont azok amik nem tetszettek neki, nem hiszem hogy ennyire le kéne húznia. Egyébként a Gamespot megintcsak egy érdekes oldal, a Halo Wars-t például 6.5-re értékelte, és ahhoz képest nagy sikere lett.
(Csak halkan jegyzem meg, hogy MW2 9/10 pontot kapott, ami engem csak azért zavar, mert mostanában rengeteg játékot azért húznak le, mert nem ehhez hasonlítanak.)
Igazából mindenki saját maga dönti el, hogy megveszi-e, vagy nem. Engem egy review nem tud annyira befolyásolni (pláne hogy azért látni 4/5 és 8/10es értékeléseket is), saját magam kipróbálom, és eldöntöm én magam hogy tetszik-e nekem, nem pedig egy oldalra bízom.
A demo alapján egyébként én nem mondanám, hogy annyira gyengére sikeredett.

Magiszter
Jól van szerintem fejezzük be... igaz nem kell kiírni hogy szerintem... akkor:
Jól van fejezzük be, mert ez nem vezet sehova. Te nem akarod megérteni az én álláspontom, én nem értem meg a te állás pontod. Egyezzünk ki abba hogy nem reagálunk a másik megnyilvánulására, a jövõbeni konfliktusok elkerülése végett. Ennyi.

rundstedt17 #3561: Ez meg a másik <#idiota>

többet elõ ne forduljon<#ejnye1><#idiota>

Seth
Miért kellene hozzátennem minden megjegyzésemhez, hogy véleményem szerint? Ezt a törvényt te találtad ki? Ne kössünk már bele mindenbe, könyörgöm!Az irónikus megjegyzésed pedig inkább tenyérbemászó lett.
A tutit pedig nem kell komolyan venni, fõleg nem az interneten,ahol mindenki azt mond amit akar és úgy ahogy akarja.
Ez a hozzászólás a saját véleményem szerint készült, kéretik nem nagy igazságnak venni !<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

pxxl
az meg a másik 😄

All hail the double x!