7670
avp10logo.png
  • Peakman
    Hát alien kampány egyszerű mint egy szög. A marine olyan közepes, bár az is elég meredek, hogy 1 szál pisztollyal gyalulj le 4-5-6 alient. Inkább idegesítő mintsem horrorisztikus. Bár a környezet nagyon ottvan. Predi kampány meg nagyon egyszerű. Ha megvan a disc onnantól mégkönyebb. Kár érte :/
  • Laci1818
    a f*aszom kivan :(
    mindenféle dll-t hiányol, bemásolom, 2 katt az exen kidob az asztalra, utána bemásolom a system32-be ezt a D3dcompiler_42.dll-t akkor elindul (valami), a sima Avp.exe, az átvezető videóknál van hang, amugy meg totál süket az egész. a hangnál minden úgy van beállítva, ahogy azt több helyen is olvastam. valaki akinek esetleg még akad valami ötlete, írjon privátba plz! kösz :)
  • Ragnar360
    loool azért nem hiszem h annyira hülye lenne :)

inkább csak a wrz verzió szépséghibája... átkell állítani vmit tán winfosba, a hangnál a hercet v mi a faszt, ilyesmit olvastam
  • bertino
    most fogom elindítani
  • Danryu82
    Egyedűl a Marine-nal jó a játék!:( A predátorral nehéz, az aliennel pedig nagyon elakados, bojongós. Az AVP1-et és 2-őt meg sem közelíti ez a 3. rész! Csalódtam benne!!!
  • mikiking
    Ne csak a videók közbe kapcsold be a hangszórókat
  • Laci1818
    sziasztok!
    nekem tetszene a játék, ha lenne hang. a menüben, és a játék alatt nincs hang, csak a videóknak van hangja. ezen lehet segíteni valahogy?
  • triplet
    Nem fejeznétek már be végre? OMG
    Am. kipróbáltam a nagygépen a játékot,ahol nem szaggat, rendesen fut. Hát mit mondjak már az első próbálkozásnál első lettem marineval, holott a laptopon nem is tudok megölni senkit emberrel:D
    Aztán persze mindenki lelépett amikor megöltem őket hatodjára, ők meg még meg sem tudtak sebezni. Hát igen, nem tetszett nekik a rendszer
  • mNzJean
  • Adam II
    Nevezzétek át a topicot Skyline vs. Frank99-re
  • Skyline
    Kajakra kattanj már le rólam a francba. A te topikodban tudod rendelkezem eredeti Cod6-al (még úgy 1-2 hétig). Ennyit rólad.
  • Frank99
    innentől no comment...
  • Skyline
    A videó annak az embernek szólt aki azt mondta hogy lehet agyat kikapni élő emberből ahogy régi avp-ben.
    Nyomni pedig végignyomtam marine-t alien-t meguntam,preda nightmare unaloműzőnek csapkodok néh alieneket. Ha 1-2 héten belül nem lesz patch ami legalább az MI-t értelmes szintre emeli//javít egy két dolgon akor kakukk...Egyébként ha nem a csesztetésemmel lennél elfoglalva már kifejtettem,ha értelmesen modolják és patchelik még megvehetem...Jelen állapotában kevés.
  • Frank99
    na erről ennyit....

itt a lényeg. ennyire vehet téged bárki bárhol komolyan...
    da ha valaki van aki ezt tudja, az az én topicom....
    majd rájön a többi is....
  • Skyline
    Ez nem az a játék ami megérdemli.
  • Frank99
    nem kisbarátom, erről a gameről...
    csak mert olyan büszke vagy, hogy ami megérdemli, azt megveszed...
    ha nyomod ezzel, meg videjót raksz fel róla, akkor csak megérdemli nem ?
  • Skyline
    A BF BC2-ról beszélsz?:)
  • Frank99
    ezis gyönyörű...

csak sikerült...
    ha megvan a képed, majd megnézném a neved mögött, mint aki megveszi, amit érdemes, jó?
  • Skyline
    Ennyit az SRC-ről..:)

ALIENGYILOK
  • peti71
    Szép,de üres.
  • Skyline
    Na akkor még1szer...

• ajem kisa
    Nekünk már úton van, le is kapták a lét a számláról, reméljük, hogy megjön még ezen a héten!:)
  • Frank99
    remélem nem a 3-szorosát :-)))
    thx
  • peti71
    Amikor küldik, majd akkor kapják le az árát,ha minden igaz.
  • Frank99
    aha, szép...
    ez az agy? (imho nagy üresség?)
  • Skyline
    Egy kis ALIEN gyilok.
    Próbáltam az agyat kivenni élőből,ahogy írtam nem lehet csak a hullából.:)

• Frank99
    ok, és akkor 19-én folyt, köv?
  • peti71
    Jó, ellenőrizték a számlád valódi e.
  • Frank99
    megrendeltem, de 3 !!! Ft-ot vontak le!
    Jó ez így? Egy kicsit occsónak' tartom így ...
  • bgabor
    Hová akarod kivinni?
  • Frank99
    igazad van.
    bye
    ezt azt hiszem megveszem.
    nézem majd a képet a neved mögött, önkényúr :-)))
  • peti71
    Az lesz rá készülök,jó a hozzáállásod így kell ezt csinálni,nem csak fikázni.
  • kryst
    Igen!Szerintem is annyi sok ilyen effekt meg köd van benne, hogy nehéz tényleg megmondani, hogy melyik is a szebb. Most ezzel a DX11-es exe-el megy, hát most így játszom vele.:) Hát ha működik a 10.1.:))
  • Zoliz
    Teremtsd meg majd hozzá a körülményeket, redőny le, fények kioltva, 5.1 bekapcs vagy fülhallgató jó hangosra véve. Meglesz a hatás az garantált. És használd a CTRL gombot, hogy lassan lépdelj előre. Az olyan mint a késleltetett orgazmus :D Egyszer úgyis az osonásból rohanás lesz az életedért mikor szét akarnak tépni :D
  • Skyline
    Akkor beírom (Kandurex majd pls töröld nyugodtan ha tudod mindkettőnk offolását).

Amikor ott voltam akkor sem volt vita,ami a multkor kirobbant azt csak magadnak köszönheted mert önkényeskedő marha módjára töröltél egy nagy beszélgetést ami egyáltalán nem offtopik volt és mivel vagy 5-6an beszéltünk igazából rajtad kívül senkit nem zavart. Ez nem először fordult elő,így amit mondtam megérdemelted,de amit utánna összevissza hazudoztál az nagyszerű volt,hát még a moderálási elved.
    Azóta nincs vita a topikban hja. Azóta van helyette napi 4-5 hozzászólás és kb nulla beszélgetés,COD topikhoz képest egy halott topikot csináltál az "ésszerű" moderálásoddal.
    4 hónap telt el? A Cod4 topikban 1 évvel a megjelenés után is zajlott az élet mert nem csak arról lehetett pofázni hogy "HUDEJÓ 4 fejlövést adtam le"...
    Találok meghódítani való topikot,na ez sajna végképp nem áll fenn mivel sem ott sem itt nem hódítottam,és itt abbahagtyam a játék kritikát ahogy lentebb írtam most már csak pofázok,és várok patchre.
    Warezgyerek? Mitől is? Ami játék megérdemli az mind a polcon figyel,ennyi. Önkényúr...:)
  • KennyGTP
    Gateway és Pyramids
  • barni00
    SPOILER!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A marine kampányban az anyakirálynőnél járok. Csak nem vége van ezután?
    Csak mert eddig nagyon rövid volt és nekem élvezetes.
  • barni00
    Nem direkt csinálom, nem szokásom.
  • peti71
    Jól beszélsz,elég sokig készült ez a játék, élvezzük ki,én csak hétvégén fogom kipróbálni.
  • Skyline
    Egyenesen rettegek,egyébként ez nem az a hely és topik ahol egymáshoz kéne beszélnünk szétoffolva a topikot.