7670
-
Peakman #4422 Hát alien kampány egyszerű mint egy szög. A marine olyan közepes, bár az is elég meredek, hogy 1 szál pisztollyal gyalulj le 4-5-6 alient. Inkább idegesítő mintsem horrorisztikus. Bár a környezet nagyon ottvan. Predi kampány meg nagyon egyszerű. Ha megvan a disc onnantól mégkönyebb. Kár érte :/ -
#4421 a f*aszom kivan :(
mindenféle dll-t hiányol, bemásolom, 2 katt az exen kidob az asztalra, utána bemásolom a system32-be ezt a D3dcompiler_42.dll-t akkor elindul (valami), a sima Avp.exe, az átvezető videóknál van hang, amugy meg totál süket az egész. a hangnál minden úgy van beállítva, ahogy azt több helyen is olvastam. valaki akinek esetleg még akad valami ötlete, írjon privátba plz! kösz :) -
Ragnar360 #4420 loool azért nem hiszem h annyira hülye lenne :)
inkább csak a wrz verzió szépséghibája... átkell állítani vmit tán winfosba, a hangnál a hercet v mi a faszt, ilyesmit olvastam -
#4419 most fogom elindítani -
Danryu82 #4418 Egyedűl a Marine-nal jó a játék!:( A predátorral nehéz, az aliennel pedig nagyon elakados, bojongós. Az AVP1-et és 2-őt meg sem közelíti ez a 3. rész! Csalódtam benne!!! -
mikiking #4417 Ne csak a videók közbe kapcsold be a hangszórókat -
#4416 sziasztok!
nekem tetszene a játék, ha lenne hang. a menüben, és a játék alatt nincs hang, csak a videóknak van hangja. ezen lehet segíteni valahogy? -
#4415 Nem fejeznétek már be végre? OMG
Am. kipróbáltam a nagygépen a játékot,ahol nem szaggat, rendesen fut. Hát mit mondjak már az első próbálkozásnál első lettem marineval, holott a laptopon nem is tudok megölni senkit emberrel:D
Aztán persze mindenki lelépett amikor megöltem őket hatodjára, ők meg még meg sem tudtak sebezni. Hát igen, nem tetszett nekik a rendszer -
#4414 -
#4413 Nevezzétek át a topicot Skyline vs. Frank99-re -
Skyline #4412 Kajakra kattanj már le rólam a francba. A te topikodban tudod rendelkezem eredeti Cod6-al (még úgy 1-2 hétig). Ennyit rólad.
-
#4411 innentől no comment... -
Skyline #4410 A videó annak az embernek szólt aki azt mondta hogy lehet agyat kikapni élő emberből ahogy régi avp-ben.
Nyomni pedig végignyomtam marine-t alien-t meguntam,preda nightmare unaloműzőnek csapkodok néh alieneket. Ha 1-2 héten belül nem lesz patch ami legalább az MI-t értelmes szintre emeli//javít egy két dolgon akor kakukk...Egyébként ha nem a csesztetésemmel lennél elfoglalva már kifejtettem,ha értelmesen modolják és patchelik még megvehetem...Jelen állapotában kevés. -
#4409 na erről ennyit....
itt a lényeg. ennyire vehet téged bárki bárhol komolyan...
da ha valaki van aki ezt tudja, az az én topicom....
majd rájön a többi is....
-
Skyline #4408 Ez nem az a játék ami megérdemli. -
#4407 nem kisbarátom, erről a gameről...
csak mert olyan büszke vagy, hogy ami megérdemli, azt megveszed...
ha nyomod ezzel, meg videjót raksz fel róla, akkor csak megérdemli nem ?
-
Skyline #4406 A BF BC2-ról beszélsz?:) -
#4405 ezis gyönyörű...
csak sikerült...
ha megvan a képed, majd megnézném a neved mögött, mint aki megveszi, amit érdemes, jó? -
Skyline #4404 Ennyit az SRC-ről..:)
ALIENGYILOK -
peti71 #4403 Szép,de üres. -
Skyline #4402 Na akkor még1szer...
-
#4401 Nekünk már úton van, le is kapták a lét a számláról, reméljük, hogy megjön még ezen a héten!:) -
#4400 remélem nem a 3-szorosát :-)))
thx -
peti71 #4399 Amikor küldik, majd akkor kapják le az árát,ha minden igaz. -
#4398 aha, szép...
ez az agy? (imho nagy üresség?) -
Skyline #4397 Egy kis ALIEN gyilok.
Próbáltam az agyat kivenni élőből,ahogy írtam nem lehet csak a hullából.:)
-
#4396 ok, és akkor 19-én folyt, köv? -
peti71 #4395 Jó, ellenőrizték a számlád valódi e. -
#4394 megrendeltem, de 3 !!! Ft-ot vontak le!
Jó ez így? Egy kicsit occsónak' tartom így ... -
bgabor #4393 Hová akarod kivinni? -
#4392 igazad van.
bye
ezt azt hiszem megveszem.
nézem majd a képet a neved mögött, önkényúr :-))) -
peti71 #4391 Az lesz rá készülök,jó a hozzáállásod így kell ezt csinálni,nem csak fikázni. -
#4390 Igen!Szerintem is annyi sok ilyen effekt meg köd van benne, hogy nehéz tényleg megmondani, hogy melyik is a szebb. Most ezzel a DX11-es exe-el megy, hát most így játszom vele.:) Hát ha működik a 10.1.:)) -
Zoliz #4389 Teremtsd meg majd hozzá a körülményeket, redőny le, fények kioltva, 5.1 bekapcs vagy fülhallgató jó hangosra véve. Meglesz a hatás az garantált. És használd a CTRL gombot, hogy lassan lépdelj előre. Az olyan mint a késleltetett orgazmus :D Egyszer úgyis az osonásból rohanás lesz az életedért mikor szét akarnak tépni :D -
Skyline #4388 Akkor beírom (Kandurex majd pls töröld nyugodtan ha tudod mindkettőnk offolását).
Amikor ott voltam akkor sem volt vita,ami a multkor kirobbant azt csak magadnak köszönheted mert önkényeskedő marha módjára töröltél egy nagy beszélgetést ami egyáltalán nem offtopik volt és mivel vagy 5-6an beszéltünk igazából rajtad kívül senkit nem zavart. Ez nem először fordult elő,így amit mondtam megérdemelted,de amit utánna összevissza hazudoztál az nagyszerű volt,hát még a moderálási elved.
Azóta nincs vita a topikban hja. Azóta van helyette napi 4-5 hozzászólás és kb nulla beszélgetés,COD topikhoz képest egy halott topikot csináltál az "ésszerű" moderálásoddal.
4 hónap telt el? A Cod4 topikban 1 évvel a megjelenés után is zajlott az élet mert nem csak arról lehetett pofázni hogy "HUDEJÓ 4 fejlövést adtam le"...
Találok meghódítani való topikot,na ez sajna végképp nem áll fenn mivel sem ott sem itt nem hódítottam,és itt abbahagtyam a játék kritikát ahogy lentebb írtam most már csak pofázok,és várok patchre.
Warezgyerek? Mitől is? Ami játék megérdemli az mind a polcon figyel,ennyi. Önkényúr...:) -
#4387 Gateway és Pyramids -
barni00 #4386 SPOILER!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A marine kampányban az anyakirálynőnél járok. Csak nem vége van ezután?
Csak mert eddig nagyon rövid volt és nekem élvezetes. -
barni00 #4385 Nem direkt csinálom, nem szokásom. -
peti71 #4384 Jól beszélsz,elég sokig készült ez a játék, élvezzük ki,én csak hétvégén fogom kipróbálni. -
Skyline #4383 Egyenesen rettegek,egyébként ez nem az a hely és topik ahol egymáshoz kéne beszélnünk szétoffolva a topikot.