7670
-
#4462 Ez a topik még annak is elveszi a kedvét a játéktól, akinek egyébként tetszene. Skyline rajta van az ügyön hogy senki se vegye meg úgy látom. -
Kindred Blades #4461 Mondjuk az is egy mutató, ha az ember egyetlen misszió után ilyen messzemenő kijelentéseket tesz.
A játék egy erős 7-es, annál többet nem ér, de azt hozza stabilan. -
#4460 koszi a forumnak ;) ma akartam megvenni, de beleolvasva a forumba , ugytunik sporoltam 5k -t ;) koszi -
Skyline #4459 Várható volt hogy a fanok megvédik hiába a borsos multi kritika csak azt nem értem hogy a multi demo még viccnek is rossz volt olyan bárgyú,ez pedig itt a multi játékmódokon kívül semmit nem változott...És még így is van akinek tetszik.
De hogy zéró angoltudással lehüylézni egy játékos tapasztalatait,csak azért mert neki nem tetszik a játék...Vicc... -
Zoliz #4458 Ez a játék egy ISTENKIRÁLY! -
#4457 Játszd végig, ha utána is olyan véleményen maradsz, hogy húdeszupcsigém akkor nem a szakemberek véleményében hanem a te ízlésedben van a hiba. IMHO. -
#4456 "on mp, there is no point in taking out the lights, the marine players can still see you regardless of how dark it is"
Ez mekkora baromság, rengeteg hely van, ahol, ha kiütsz 2-3 fényt, a büdös életben nem lát a marine, csak ha közvetlen rádvilágít, amihez viszont állandóan pásztáznia kéne. Pred ellen meg nem a fényt kell kiütni, hanem az Alien-WH-t használva egyszerűen úgy helyezkedni, hogy ne lásson.
Smartgun rinya: szerintem meg gyenge support fegyver lett belőle, sima pulse rifle jobban sebez; ha nem 10 méterre ugrik be eléd egy inkompetens alien/pred, senkit nem lehet vele megölni. -
Line #4455 Igaz csak az első misszión vagyok tul marine el de máris ki merem jelenteni aki erre a játékra azt mondja hogy gyenge lett az csak fel akar vágni hogy ő már huderégóta benne van ebben az alienpredatoros okosságba másrészt talán magában keresse a hibát. Nem mindig a játék rossz. Az ember is változik. EZ a játék eddig rulez. Station 3 on viszem az igaz. -
Zoliz #4454 Bocs valaki kérdezett valamit és válaszoltam, nem gondoltam, hogy spolier, inkább csak segítség, ha valaki elakad ebben a játékban, ami aztán tényleg egy nagy ritkaság.. -
rumkola #4453 Na kipróbáltam én is, csak marine-al természetesen.
Hát ennek egy pöttyecskét nagyobb volt a füstje mint a lángja. Így első blikkre az egész olyan mint egy shareware Doom3, csak jónéhány év késéssel.
Egyéni vélemény, nem kell nekem esni. :P -
#4452 Lol,duplán sajnáltamXD,de második véletlenül. -
#4451 De komolyan full idióta,az aimingje azér sluggish mer nem kapcsolta ki a v-syncet. Az előző szövegei mind egytől egyik baromság: marine-ok nem látnak a sötétben,a legtöbben bénák az életjeldetektorral.Tehát van ételme néha kivágni a lámpákat. A predator stealth-je is műxik,volt már hogy kétszer megkerültem a csávót és nem vett észre. De amúgy ilyen a tipikus low player akinek nem adja se az alien,se a pred,ha megfiggyeled végig a marine-t emeli ki hogy op.Sajnálom szegényt. De persze majd meglátom a teljesben,de hát a játék meg az emberek ugyanazok,sajnálom szegényt. -
#4450 Wehh...spoiler taget nem ismeritek baz? -
#4449 Marine-t és a Predator-t próbáltam eddig.
Ami tetszett: Marine kampányban megvan az Aliens-hangulat, eredeti audio-samplerek az alien-és predator filmekből (bár a minőségük nem az igazi), szép, részletes karaktermodellek, a közelharci rendszer egészen fejlett.
Ami nem: ótvar szinkronszinészek nulla beleéléssel, gyökér dialógusok, a sztori eddig semmilyen, az intró minden kampánynál ugyanaz a semmitmondó, szintelen-szagtalan 1 perces, ronda, szar minűségű videó.
Marine az ironsight, a kihajolás és a guggolás/fekvés hiánya miatt túlságosan gyengének tűnik a másik 2 fajjal összehasonlitva. Én a marine-el végig úgy éreztem magam, mint egy darab szar, ami próbál megkapaszkodni a perem alatt, de jön a toalettkacsa, és lemarja onnan hirtelen. Céllövölde az egész, tényleg csak arról van szó, hogy el tudod-e találni az ellenséget, taktikázásra esély nincsen, bár a telepithető aknákkal még nem találkoztam, az talán adhat egy kis taktikai mélységet a dologhoz (jah, predator átugorja, alien meg felmászik a falra lol).
Marine-el para a mozgásérzékelős téma, bár ezt néha sikerül hazavágni, pl. rögtön a kampány elején, a bárban.
Predator-al jó móka az ugrabugrálás és a camo, meg a másik két frakció cafatokra robbantása lesből, a közelharc pedig mindent visz.
Örültem volna, ha a predator kampány a predator 1 -aliens egyvelege lett volna hangulatban, de ez csak részben sikerült, és inkább csak az aliens-ből kaptunk, a predator 1 az csak az erdős részen jutott eszembe a kampány elején.
AI: ez érdekelt a legjobban, mit mondjak, nem csalódtam. Tényleg segghülye mindenki, még nehezebb fokozaton is, a marine-ek viszik a primet természetesen. Remélem az első peccs az AI-t fogja javitani elsősorban.
Egyenlőre ennyi. Nálam eddig 7/10. -
Rundstedt17 #4448 netről gyűjtött kommentek,tapasztalatok a teljes játékkal :D -
#4447 Ez kicsoda akit itt bemásolsz? Ennyi hülyeséget néhány mondatban már rég láttam. Minden amit mond BAROMSÁG. Egy keveset játszottam már a demoval szal tudom. -
Rundstedt17 #4446 "multiplayer is fun for the most part but there's a serious lack of maps, or at least good ones. Matchmaking is virtually broken. The aiming for some reason seems a bit sluggish"
"on the mp, the players were just shooting EVERYTHING and its just so unrealistically stupid.
Most just run for the smartgun and just stay in a section that gives them the advantage and just camp, an alien could sneak in.....bam, dead, a predator couldn't stealth in....bam dead.
The Smartgun needs to either have an option to be turned on/off when dedicated servers become available or outright removed, they are simply too powerful for mp usage."
"the game has some horrific issues in trying to find servers. There are games out there, but I usually can't join any of them through ranked or player quick match. There are almost always ZERO player matches in the browser. If I actually get in a game, it's never more than 5 people.
Thing is, when I do see something in the player match browser, my friends can't see that lobby. And if they see some, the rest of us can't. If we don't use the group system and one of us gets in a quick match ranked game that isn't full and is still looking for a lot more players, it will never let the rest of us join and we'll end up automatically creating new lobbies since the matchmaking won't connect to most existing ones."
-
#4445 Azért az tetszik hogy lehet szopatni a mozgásérzékelősöket. Megállok egy sötét sarokban és ahogy közeledik hallom a tompa puffogását a kütyünek. Megmozdulok akkor pittyen egyet és mondja hogy "Várj, van itt valami." aztán ráugrom és letépem a fejét :D -
#4444 SPOILER VAZE! -
Zoliz #4443 Még easy-n is ilyen hosszú? Én tuti nem játszom majd easy-n.. Hard vagy nightmare, bár perdivel lehet csak a hard lesz... -
Zoliz #4442 Szétlőni a két canistert, aztán várni Teqilára míg beízzítja a fűtést nagyrovarnak (ekkor tartod a pozíciót és ölöd a heréket), ha jelt ad akkor a nősténydög előtti kapcsolóval bekapcsolod az égetést és a Királynő a döglöttek dimenziójába kerül. -
#4441 Tegnap végigvittem a predatort. 4 óra 35 perc lett Easy-n, de úgy hogy mindenkivel végeztem aki csak élt és mozgott. Becserkészéssel, nem ágyúkkal meg távolsági fegyverekkel. Egyedül a Bishop-okat dárdáztam néha mert azok kecsegek :D
Most kezdtem neki a Marine kampánynak Easy-n szintén. Majd meglássuk mikorra végzek vele. -
Rundstedt17 #4440 "on mp, there is no point in taking out the lights, the marine players can still see you regardless of how dark it is and well preds are not affected by it and the only stealth kill i could get is when the pred was going to recharge and that kill made me feel like crap.
I am surely sticking to single player, its much more enjoyable for me.
As a Predator: Its pointless to stealth, even against marines since 9/10 they have the smartgun which can track the predator, even when stealthed AND standing still.
As a Alien: Its no point taking out the lights, marines and preds can still see you in pitch black conditions.
As a Marine: Just spam the smartgun.
In the end, the preds and aliens advantages are pointless, its like i was on the ceiling and the indicator said it was too dark to be seen and guess what? the marine saw me and shot me, i was not moving, just watching him and bam, i am dead...its just pointless to utilize their abilities." -
#4439 Hali, elakadtam a marine-nal a királynős résznél. Levittem a fél energiáját, addig oké, de aztán jönnek az alienek mint állat. Lövöm őket ezerrel de csaknem akarnak fogyni. Mi a francot kell ott csinálni?
Lentebb olvasva pedig ezt: " KÖTELEZŐEN minimum Hard fokozaton kell játszani". Ez remélem csak vicc volt ember, mer nekem még normalon is elég nehézkes, pedig több tucat fps-el játszottam már(köztük az AVP 2-vel is), szal nem vok béna. Pláne h igazából az sem jelent semmit, mivel az AVP nem hasonlítható pl. egy Cod-hoz vagy hasonlóakhoz... -
#4438 Olvastam itt sok kritikát a kampányról, viszont arra lennék igazából kíváncsi, hogy a multija milyenre sikeredett.
Ha valaki erről részletesen beszámolna megköszönném (minél többen, annál jobb : D), mert ezen áll/bukik, hogy egyszer talán megveszem én is, mondjuk nyáron, amikor lesz időm. : D -
#4437 nah kipróbáltam én is :) érdekes (vagy nem) hogy a phenom II X4 940-et fel kelltt húzni 3400-ra, mert néha akadt egyet a játék, főleg pályák elején, hírtelen fordulásnál stb. (de így már jó, fullhd+full beállítás) Predivel kezdtem, majd 20% van meg, eddig jó. ha továbbra is marad a jó benyomás rendelem is megfele :) -
#4436 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ez is eljött, kijött a várva várt AvP3. Talán túlságosan is vártam és nagyok voltak az elvárásaim egy ilyen névvel szemben, ami lehet jogos volt, lehet hogy nem. Összességében a játékot üresnek, elnagyoltnak érzem, igaz csak a predat- meg az alient játszottam végig. A marine kampány felénél járok, de valahogy mégis hiányzik valami fűszer az egészből.. Voltak nagyon jó ötletek, amik tetszettek a játék során,(number six), vagy a predatorral a gyüjtögetés, de valahogy elfogy az ereje már a negyedére, vagy közepére. Akárhogy is akartam nem tudtam magam beleélni a szerepbe, vagy, hogy pontosabban fogalmazzak máshogy játszottam volna ki a szerepeket mint ahogy a játék engedte azt.(Egy aliennel pl simán lehetett volna olyan részeket belepakolni hogy csak lassan lehessen haladni a fények kioltásával sorban.. LOPAKODNI! ehelyett szaladgálás lett jobbra-balra, meg bolyongás.Hiányosságként említeném meg, hogy személy szerint nem tudtam a plafonra "felgrabbelni", vagy a szellőzőbe be a kiszemelt áldozataimat.. csak úgy hogy lemásztam mellé.. Eléggé kiábrándító. A Predatornál is tetszettek, a jelenetek, és volt néhány igazán jó ötlet, de valahogy itt is rossz szájízem maradt a végére, és megint 1 kérdés fogalmazódott meg bennem: "Csak ennyi?!?" Sokaknak a hangulat hiánya okozta a fejfájást. Nos a zene nemnagyon van összhangban a képi történésekkel, és itt ott ki is lóg a lóláb,ezért igazat adok nekik..(Azért lehetett volna ezt is jobban..) A fények , képi hatások viszont mondjuk rá... rendben vannak! A grafikus motor jól végzi a dolgát, szépek a textúrák és a shaderek is jók. Összességében egész jól optimalizált motort kaptunk, amiben az animációk is jól sikerültek (gondolok itt a kivégzésekre..) Nem vagyok benne biztos, de single ben lehet, hogy jó lett volna egy opció amivel ezeket a kivégzési folyamatokat megszakítsuk, természetesen erre is egy anim, és vissza biztonságba. A hangokkal meg vagyok elégedve, a zene lehetett volna drámaibb, hangulatosabb, vagy patetikusabb is itt-ott, illetve nem ártott volna hogyha a történésekhez van igazítva a hangnem.(Megcsinálták ezt már mások is és ott is jó volt..)
Úgy érzem, hogy a fejlesztők egy nagy adag lelkesedéssel kezdtek neki a fejlesztésnek, aztán a játék készítésének előrehaladtával, ez jóval alábhagyott, és összecsapták.
Nem rossz, és örülni kell, hogy megjelent ez a cím, de azért valljuk be lehetett volna ez jobb is! -
#4435 Vannak már dedikált szerverek? Meg milyen a multi (ha próbáltad már)? -
#4434 Alien részt nyomtam végig. Nekem tetszet.Kövezzenek meg érte de szerintem jó lett a grafika és a játékmenet is. A falmászás kicsit érdekes de ez még belefér.A hangulat jó. -
#4433 Tegnap éjjel végeztem Aliennel is.
Marine normálon: 3óra30+-20 perc (Felse fogadhatom milyen kurva nehéz lehet legnehezebben normálon is eleget szoptam)
Alien normálon: 2,5 óra max
-
Zoliz #4432 Szerintem iszonyat hosszú a marine kampány. Már másfél napja játszok, (igaz nem folyamatosan) de még csak most járok a küldetések felénél 6-ból a 3.-at kezdem. Persze KÖTELEZŐEN minimum Hard fokozaton kell játszani.
Eddig bejött a Bolygó neve halálos hangulat. De ez az AVP-s erdő annyira nem, az AVP filmet amúgy is utáltam, csak Alien trilógiát szerettem. -
#4431 Valakinek jött már meg zavvitól csomag? -
Avpfan #4430 Tudd mi vagy: Marine
Tudd mi vagy: Predator
Tudd mi vagy: Alien -
simon7108 #4429 mert kivették belole a "harapást" de ez helyett lehet grabolni akár a plafonrol is. -
Skyline #4428 Nézd meg a videót amit linkeltem.
Amit te raktál be az is grab kivégzés,nem plafonról agyzaba,singleben pedig nemigazán csinálja..
Látom nemigazán játszottal AvP1-2vel mert nagyon nem érted amit mondok...:D
A videóban próbálom ölni az embereket ahogy régen...Vagyis fölémászás fej becéloz...És nem történik semmi. Ha hulla van elöttem akkor nyílik a száj...Avp1-2ben ha fejet céloztál ha élő volt az ember ha nem nyílt a száj és rotty.
Egyébként igen,multiban szépen "agyal" az alien. -
simon7108 #4427 nem lehet agyat zabálni?
akkor ez mi?:)már rogton az elején megzabálja a Predator agyát:D -
#4426 Tudom, most általánosságban beszéltem:) -
Skyline #4425 Jócskán 20 felettivel vitázik.;) -
#4424 Birom, mikor Frank 40+ évesen 20 alattiakkal vitatkozik. Olyan bölcs:) -
#4423 na, az aliennel kezdtem.
hát én előző részekkel nem nagyon játszottam, bár a 2 megvan, csak a multia miatt vettem meg nemrégen.
szerintem nem lett olyan bűnrossz, bár még csak épp, hogy elindult az egész.
idegesítő viszont, hogy manapság senki nem tud normálisan programozni.
oké, olcsó game, de az tulzás, hogy minden 15 mp-ben megakadjon egy-egy pillanatra, amikor ezeket leszámítva folyamatosan fut gond nélkül.
igazán a marine-ra vagyok kíváncsi, azt fogom legutoljára hagyni.