Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
RLD

16 giga
basszus... mi lesz az arányommal

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Steamen megy a sírás, mert ha jobb klikkelsz a játékra, akkor a menüben ott van, hogy "Launch dx9" és "Launch dx11". De hol a dx10????
Szerintem a banner alá nyugodtan ki is lehet tenni, a sírások elkerülése végett, a következõt:
Ha dx10-ben akarsz játszani, akkor a "Launch dx11"-el kell indítani.
Ezt az egyik hozzászólás szerint a readme-ben le is van írva.

Hivatalosan már megjelent szal lecsúsztunk.
HF
Hû, még 300 kommentet csak összeszedünk a megjelenésig 😄

Fehercsoki
Fake,nem törték föl...

Az összes review egy nagy ellentmondás, biztos a rákemberek állnak a háttérben.

gyors volt

nemtudtam! köszi!
wesker24
Nézz át az Avp3 Off topikba !
Fehercsoki
KAMU és menj át warez topikba VALAKI(kandúúúr) rakja ki a warez topikot bannerba!

Mi töltõdött újra?
RELOADED!
Leírod hogy jó benne ez meg ez de szerintem szar szóval 2.25<#eplus2>
Ez a magyar cikk mindenképpen fura majdhogynem végig dicséri aztán közepesre értékeli,ezt nem bírom a magyaroknál nem mernek kritizálni XD

HF
Lesznek, bár ma olvastam néhány helyen, hogy kezdetben csak béta állapotban.

A régi szép idõk de már a múlté<#ravasz1>

Fehercsoki
Ez a 2 két különbözõ ember véleménye,ennyi.

Fura a gamespot szerint pedig pont a multi volt jó....

Fehercsoki
Na jó,de akkor is,még a kevés multi map rendben lenne ha singleben nem csak az az 5 map lenne és azt más sorrendben kéne végigtolni minden fajjal.

Majd csinálnak a játékosok mapokat<#crazya>
Egyébként meg nehéz lehet balancolni három fajt amiben jóformán semmi közös nincs.
Fehercsoki
Lesznek.

Fehercsoki
Szerintem ez azt jelenti hogy AvP játéknak jó,viszont mai szemmel nézve játékként nem olyan jó.

Lunki88
Akkor most lesznek dedikált szerverek? Mert a gamekapocs cikk hsz-einél azt írja valaki, hogy annak ellenére hogy megígérték még nincsenek. Wtf? <#conf>
Prince23
A teljes mondat:

"Az új Aliens vs. Predator közepes játék lett, a maga mindenkit egymásnak eresztõ világán belül viszont kifejezetten jól sikerült,..."

Na ebbõl gyere ki...

armageddon666
Hát AVP2ben durva volt az Alien :C

@

Fehercsoki
Nekem csak az nem tetszik hogy ugyanaz a pálya mindenhol!Illetve multiban is iszonyatosan kevés a pálya!Miért nem cisnáltak többet?Nem szeretnek mapokat készíteni vagy mi?

HF
Szerintem a kiegyensúlyozatlanság abból ered, hogy egy fajt elsajátítanak, a többit meg nem, és ez elõjön az összehasonlításoknál.

Nyugi nem mindenkinek lehet szíve csücske az avp multi. Nekem a demo is tetszett max annyi volt a bajom hogy nem tudtam semmin sem begyakorolni a kezelést csak élesben. Azért mert neki speciel nem jött be a multi az nem azt jelenti hogy szar lesz (õ az elsõ tesztelõ akinek nem jött be eddig). Én ennek a játéknak az értékelését olyan 7-8 pontosra vártam ami itt be is igazolódott. Az egyedüli dolog amit sajnálok az a 8-10 óra de semmi sem tarthat örökké.
Fehercsoki
Nekem sem,szerintem egyformán erõsek voltak!Nem volt olyan hogy legerõsebb.Ez a cikk viszont kicsit megijesztett.

Kandurex
"maga mindenkit egymásnak eresztõ világán belül viszont kifejezetten jól sikerült, messze felülmúlja a Földön játszódó mozifilmeket, sõt talán még az elõzõ AVP játékoknál is élvezetesebb"

hóhó....szóval élvezetesebb mint az elõzõ részek? <#finom><#finom>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HF
Hát nekem a demóból nem ez jött le...

Prince23
Na tessék, megjósoltam én nektek 😊)))

Nagylaci
"Csapnivalóan rosszul sikerült, kiegyensúlyozatlan multiplayer mód "

Jaj... 😞

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Prince23
Már miért lenne kamus?

Csak nézd meg az értékeléseket a #3668 kommentben. Ne várjatok tökéletes játékot ettõl. 8.0-os körüli értékelést fog kapni a GK-tól is vagy inkább 7.0-át 😄
Amúgy az alien kapmány kezdése mindezek mellett elég hangulatosra sikerült. de utána meg ugyanazok a pályák jönnek, ahol már marinással megfordultunk. csak ugye más szemszögbõl nézve😞(
eddig 7-8 pontos a játék sztem. Az IGN még jószívû is volt, csak megsúgom 😄 Viszont a Gamespot meg a Gameinformer hogy miért adott 5 pontot neki, azt végképp nem értem.

Nagylaci
Gamekapocs teszt:

KLIKK

7.3 nem rossz. De nem is jó...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Fehercsoki
Predatornak nincs temple?😮

V43 1105
Kamus vagy :C

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem meg lefizették a szerkeztõket, hogy pozitívra értékeljék. A Batman - A sötét lovag is megkapta a 12 éves korhatárt.. <#hehe>
HF
Pontosan ezen járt nekem is az agyam, biztos hogy ilyesmi dolog áll a háttérben...
Lehúzták a pályákat, ennek ellenére én sz6ép részletes felépítést látok a képeken :\

Én is ezt mondtam,marines rules.Az emberiség felsõbbrendû<#smile>

Kandurex
Szerintem eléggé látszik, hogy csak a nagy lapok húzták le...akik bizony megszokták, hogy a kiadó - fejlesztõ csúsztassa a pénzt...ha nincs lóvé, nincs jó kritika...ennyi,

Negative Reviews

* Game Informer 5.75/10
* GameReactor 6/10
* Gamespot 5.5/10

Positive Reviews

* OXM UK 8/10
* IGN UK 8.5/10 <- (jó, mondjuk õ nagyobb lap....de õk meg FAN -ok 😊)
* Techdigest.TV 4/5
* GamingXP.com 84%
* PC Powerplay 7/10
* OXM AUS 9/10

Fehercsoki
Semmi sem gyenge csak a sok codhoz szokott fpskocka nem tud mit kezdeni vele.

HF
AvP Galaxy-n jókritika-rosszkritika gyûjtemény, érdemes meglesni: KATT

Egyébként meg az alien egyátalán nem gyenge, csak tudni kell vele összezavarni a játékosokat.

Kandurex
<#vigyor1> <#vigyor1>

egy fenét... alien nem gyenge csak valakinek van érzéke hozzá valakinek nincs.

Én pl rohadt béna vagyok az élijennel. Nagyon rosszul játszom vele.. de az a poén, hogy a predátorral is szar vagyok. <#vigyor> Így marad az ember és vele próbálom meg fejleszteni a tudásom.

A legtöbb aliennek nincs ellenem esélye mert a csata hevében a kis buták light attackot nyomnak én ezt pulse-al szépen blokkolom majd fejbeb@szom õket puskatussal.. õk erre szépen hátraesnek nekem pedig ez idõ alatt kb arra van idõm, hogy elolvassam a reggeli híreket, elszívjak egy cigit megigyak egy kávét és arra is marad még idõm, hogy szétlõjem az éppen feltápászkodó alien fejét. <#eplus2>

Predátor meg... vele azért körülményesebb a közelharc de ha sikerül kitérnem a taglozó támadása/ heavy attackja elõl utána 30 golyó a fejébe és már ki is terült. <#smile>

Ember a legjobb én azt mondom. Persze ebben a játékban erõsen pályafüggõ a fajok erõviszonya.

álmodozni lehet<#ravasz1>

Tatyla
utána meg majd hallgathatjuk a sok sírást

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

HF
Nagy F-el a Feddjoet plz, thx! 😄
Egyébként meg még mindíg jobb mintha énlennék az egyszem alien, mert akkor gyorsabban elfogyna mindenki ;D

Dead
Nem tudtok valami oldalt, ahol esetleg felraktak már a multis skinekrõl képeket? (volt az a német oldal, de valami újabb képekre gondolok)

Fehercsoki
Persze aztán meg én rájuk predatorral😊