Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16 giga
basszus... mi lesz az arányommal
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Szerintem a banner alá nyugodtan ki is lehet tenni, a sírások elkerülése végett, a következõt:
Ha dx10-ben akarsz játszani, akkor a "Launch dx11"-el kell indítani.
Ezt az egyik hozzászólás szerint a readme-ben le is van írva.
Egyébként meg nehéz lehet balancolni három fajt amiben jóformán semmi közös nincs.
"Az új Aliens vs. Predator közepes játék lett, a maga mindenkit egymásnak eresztõ világán belül viszont kifejezetten jól sikerült,..."
Na ebbõl gyere ki...
hóhó....szóval élvezetesebb mint az elõzõ részek? <#finom>#finom><#finom>#finom>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jaj... 😞
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Csak nézd meg az értékeléseket a #3668 kommentben. Ne várjatok tökéletes játékot ettõl. 8.0-os körüli értékelést fog kapni a GK-tól is vagy inkább 7.0-át 😄
Amúgy az alien kapmány kezdése mindezek mellett elég hangulatosra sikerült. de utána meg ugyanazok a pályák jönnek, ahol már marinással megfordultunk. csak ugye más szemszögbõl nézve😞(
eddig 7-8 pontos a játék sztem. Az IGN még jószívû is volt, csak megsúgom 😄 Viszont a Gamespot meg a Gameinformer hogy miért adott 5 pontot neki, azt végképp nem értem.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lehúzták a pályákat, ennek ellenére én sz6ép részletes felépítést látok a képeken :\
Negative Reviews
* Game Informer 5.75/10
* GameReactor 6/10
* Gamespot 5.5/10
Positive Reviews
* OXM UK 8/10
* IGN UK 8.5/10 <- (jó, mondjuk õ nagyobb lap....de õk meg FAN -ok 😊)
* Techdigest.TV 4/5
* GamingXP.com 84%
* PC Powerplay 7/10
* OXM AUS 9/10
Egyébként meg az alien egyátalán nem gyenge, csak tudni kell vele összezavarni a játékosokat.
Én pl rohadt béna vagyok az élijennel. Nagyon rosszul játszom vele.. de az a poén, hogy a predátorral is szar vagyok. <#vigyor>#vigyor> Így marad az ember és vele próbálom meg fejleszteni a tudásom.
A legtöbb aliennek nincs ellenem esélye mert a csata hevében a kis buták light attackot nyomnak én ezt pulse-al szépen blokkolom majd fejbeb@szom õket puskatussal.. õk erre szépen hátraesnek nekem pedig ez idõ alatt kb arra van idõm, hogy elolvassam a reggeli híreket, elszívjak egy cigit megigyak egy kávét és arra is marad még idõm, hogy szétlõjem az éppen feltápászkodó alien fejét. <#eplus2>#eplus2>
Predátor meg... vele azért körülményesebb a közelharc de ha sikerül kitérnem a taglozó támadása/ heavy attackja elõl utána 30 golyó a fejébe és már ki is terült. <#smile>#smile>
Ember a legjobb én azt mondom. Persze ebben a játékban erõsen pályafüggõ a fajok erõviszonya.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként meg még mindíg jobb mintha énlennék az egyszem alien, mert akkor gyorsabban elfogyna mindenki ;D