7670
-
Avpfan #4502 Tévedsz!
Ez a játék egy ISTENCSÁSZÁR! -
Deathstorm676 #4501 Nightmare fokozaton akkor csak a pályák elején ment a játék? (mint az avp 2-ben) -
Zoliz #4500 Iszonyat nehéz, alienekkel harcolni ezekhez képes kispiskóta.. Lövöm őket folyamatosan, de az a baj, ha ők egyszer eltalálnak akkor nekem is annyi..
Szal piszok nehéz, ezt a játékot nem lehet hard fokozaton 8 óra alatt végigjátszani ezt kijelenthetem!
Pedig én nem vagyok kezdő az FPS-ben. -
Ragnar360 #4499 nah ne skippeljétek már el a hsz-eim :) -
Skyline #4498 Kb úgy szedi szét a prea-t egy sima katona mint hardon a telepített gépágyú. -
Skyline #4497 Predatorral marine kb fél pillanat alatt legyap ha meglát,de őket könnyű kicselezni az MI miatt...Alienek ellen kemény,néha elindítom ha unatkozok és betöltök egy mentett állást ahol alienek vannak:)
-
Deathstorm676 #4496 Milyen nehéz a nightmare? -
#4495 Akiknek nemtetszik, továbbra is megkérném (de nemvagyok egyedül), menjenek egymás pö***t ny**ni!
Ha pecsre vársz, akkor az nemmost fog jönni, de mivel olyan "jólinformált" vagy, és mindent tudsz mindenről, majd megtudod máshonnan ha kijött!
Vegyétek már ki a fav-ból ezt a topikot, mert állandóan csak a flém megy gecc miattatok gecc!
Ennyire vagytok csak betegek? Nincs más dolgotok?
-
#4494 Az mi már?? Androidnak 1 fejlővés semmit nem ér.Leszakad a feje ,de továbbra is lő mint az atom.És ez csak normálon volt!Kell beléjük abból az izom fegyóból nevét nem tudom 3-4 lövés! -
Zoliz #4493 Én két napja játszom hardon, de még csak 18%-nál tartok. Szóval aki végigjátszotta hard vagy nightmare fokozaton AZ HAZUDIK. Az egy rohadt hazug geczy. -
mernokur #4492 sziasztok!Egy problemam lenne!Az avp.exe fajl ezt irja ki:Az alkalmazast nem sikerult elinditani, mert parhuzamos konfiguracioja helytelen. A problemarol reszletesebben az alkalmazas esemenynaplojaban olvashat!
Razor 1911 et szedtem le!
Varom a javaslatokat!:)koszonom szepen elore is a valaszokat! -
Zoliz #4491 Igen. Én lebuktam. Mert hazudtam, hogy nightmare-n játszom a marine-t.
Csak hardon játszom, de [SPOILER]a marine kampány közepén ha nem próbáltam eddig 25X akkor egyszer sem 5 android ellen, mert csak akkor pusztulnak el ha fejlövést kapnak és ők is ezt teszik velem, szal piszok nehéz hardon is[/SPOLIER] -
#4490 Ha a steamon veszem meg ott autómatikusan leveszik a pénzt a bankkártyáról, megadják a product vagy milyen kódot és szedhetem a játékot?:D -
Ragnar360 #4489 Amióta az eszemet tudom lehet nem volt még1 ilyen jatek ahol ennyire érthetetlenül felfoghatatlanul nem tudtam megérteni a negativ kritikákat :S - linkelj te videot, én lusta vagyok azokra keresni most
nade ne legyen sok off hsz - kíváncsi vagyok a többiekre is ;) de azért vannak itt jóarcok, akik kiállnak a gém mellett! -
Skyline #4488 Ez alapján a videó alapján pedig jogos az az 5 pont...Tagolatlan ronda mozgásanimációk,bárgyú játékmenet...Nézz meg egy régi AvP multit....
-
Ragnar360 #4487 Tegnap néztem az acsivmenteket, hát annyira nem is lenne vészes...csakhát mind3 kampánynál a gyüjtögetősek (bár annyira ez se vészes ahogy néztem)
viszont
csak pislogtam, mikor irták, hogy NIGHTMARE -en nincs save, se pedig checkpoint :) (mind3 classal végigkell vinni nightmare-en->achievement ez is ugye) szal 1 élettel kell végigvinni és nehéz, de ahogy irták a GUIDE-be skillen múlik többnyire -
Ragnar360 #4486 áááhhhhh vagy 2 óráig nézeggtem utubeon videókat, szinte csak multisat... elmehet a picsába a sok köcsög aki 5-6 pontokat ad erre... 8 nál kevesebbet adni sértés komolyan mondom
Ezt nézzétek meg ÁÁHHH MUST SEE - PYRAMID POWAHHH (btw pont ez volt az uccso video amit MOST néztem róla utoljára, de egyböl tudtam, h ezt be kell linkelnem)
rengeteg a jó rész benne
persze utubeon jobb megnézni mert ott widescreen
ráadásul többnyire csak infestation, predator hunt-os videók vannak, nah azok is deh faszák voltak... de persze pcn nem tolnám...kész öröm volt hallani, mikor a srác feltöltött videóiba hogy kommunikáltak headseten keresztül :P jah ez igy nics pc-n, csak csicska formában
-
#4485 Ez kb 70%-os átlag ami bőven megfelelő.Ha végigtoltam predátorral is leírom a saját véleményemet! -
barmi #4484 Még jó hogy ilyen olcsó volt A helyi vagány csávók már rég végigtolják a szingült mire megjön a cucc az ócsóbótbó ! -
Rundstedt17 #4483 "predator hunter mod:
Could have been fun but instead we have
1. Marines teamkililng
2. Terrible spawns for the predator (spawn me in the middle of a group of marines, really?)"
2,
"The predators need to scale with the marines. I just had a match where there were 7 marines and the predator almost never had a chance. I think there were 4 points scored the entire match (jungle map). Any more than 5 marines needs a second predator or people will just keep killing the predator and the preds won't score many points."
3,
"They need to fix the radar so it beeps for marines and as Predator you should spawn cloaked so you don't get spawn killed.
This game desperately needs a large patch, but if they do stay committed to the game and fix the MANY problems then it will stay around for along time."
-
Rundstedt17 #4482 csak nem ilyen ravasz a kiadó.... -
Skyline #4481 Kíváncsi lennék mennyire van reklámfogás ebben az igencsak megosztó értékelésben,mert nemigen van játék aminél ennyire széles skálában oszlanak meg a vélemények...Mikor jönnek a hírek hogy hudemegosztja a játékostársadalmatésakritikusokat....
Aztán majd ai ettől kíváncsilesz megveszi.:) -
Rundstedt17 #4480 Hát tény sokak szerint olyan 10 évvel ezelőtti érzete van rossz értelemben :D -
Skyline #4479 Lecsekkoltam tényleg van patch,Video options-ban lesz egy Motion Blur on off.
Dx11 alatt AA és extra SHADOW opció jön be.
Controlt alatt pedig REDUCE MOUSE LAG.
Warezzal egyenlőre nem müxik mert elmossa a kapcsolókat/crack kell,de eredetivel jó. -
Rundstedt17 #4478 szivi -
Rundstedt17 #4477 Review csokor:
PSM3 91%
OXPM 90%
OPM 9/10
Hardgame 9/10
OXM AUS 9/10
GI (Aus) 8.7/10
Seraphic Gaming 8.6/10
Gamez.nl 86/100
IGN UK 8.5/10
GamingXP.Com 84%
PC Zone 82%
Gamers.AT 81%
OXM UK 8/10
Onet.pl 8/10
GamesRadar 8/10
Empire Magazine 4/5
TechDigest.TV 4/5
TheGuardian.co.uk 4/5
3DJuegos 7.8/10
Gamervision 7.75/10
Everyeye.it 7.5/10
Meristation 7.5/10
Multiplayer.it 7.2/10
Play.pr 7/10
IGN US 7/10
Eurogamer Italy 7/10
Jeuxactu.com 7/10
Games.Tiscali 7/10
Bit-Tech 7/10
PC Powerplay 7/10
Original Gamer 6.5/10
Actiontrip 6.1/10
PS3bloggen.se 60/100
Gamereactor 6/10
TeamXbox.com 6/10
Game Informer 5.75/10
Gamespot 5.5/10
Gamecentral 5/10
Gram.PL 4/6
Polymania 3 /5
Electricpig 3/5
Burn360.net 3/5
Gamespy 2.5/5
FZ.SE 2/5
1up 25/100 -
Skyline #4476 Steam Undergroundra kiraktak patchet.
Dx11 opcióban megjelenik tőle pár új opció.
+ A menüben megjelenik valami MOUSE LAG opció tehát tényleg pár embernél szar volt az irányítás mert késett az egér.
Bővebb infó róla? -
mikiking #4475 Hát én akaármibe inditom el,vagy 11-be vagy 9-be kakor is kilép ugyanott -
D4v3 #4474 Nekem is ez van, ha DX11-el próbálom, 9-el viszont teljesen jól megy. -
#4473 valaki a #4466-ra?
-
#4472 Így van! én is fan vagyok , és imádom az AvP világot, de a sz@rt ha cukrozod attól még büdös marad... Másrészt annyira nem rossz játék és mint leírtam a spoileres részben örülni kell, hogy megjelent! De azért lehetett volna ezt jobban is! -
mikiking #4471 Találkozott már valaki olyan problémával,hogy az első videó vége után kilép ??? Akárhányszor inditom vége a bevezető videónak ,amikor leszáltt az ürhajo ,és kilép -
#4470 szerintem is :/ ha kedd helyett hétfőn feladják, akkor reális 4 nap alatt meg jön..de így .-..hétfő - kedd :( -
Deathstorm676 #4469 Valakinek megjött már a zavviról? Van egy olyan érzésem, hogy már csak jövő héten fogok ezzel játszani. -
barcames #4468 akinek kell gyors torrent írjon és küldöm priviben (max 15 ember) -
#4467 Nem tudom egyesek milyen jogon becsmérlik más izlését.
Amúgy egyetlen baj van a játékkal, hogy rövid :( Ettől függetlenül meg fogom venni mert nagy alien/predator fan vagyok :)
Amúgy eddig az ember kampány 5 óra volt, Predator 4 és fél óra. Az Alien állítólag még ennyi sincs. -
#4466 Ha a zavviról rendelem, akkor hány hét is mire ide ér? 1? -
Skyline #4465 Nem ahogy mondtam a kritika elmarad,nemérdekel,várok patchet,multiról reális infókat (nem olyanoktól akiknek a demo tetszett//agyonsztárolják a game-t,hanem olyanoktólé főleg akik a demo-t kiröhögték--> változott-e vmi).) -
#4464 Akkor játsszál vele! éjjelnappal!! :D
mindhárom frakcióval ugyanazokon a pályákon.
-
#4463 Semmi baj, te itt vagy, hogy a fanok által enyhített borsos kritikát szintre hozd
elég mán he...:(