Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja mostaniban van!
pozitivumok:
+mélto a filmek hangulatához
+és a klasszikus AvP játékokhoz
+otletes ujitások
negativumok:
-egyjátékos kampány rovidke
-a multi még kérdéses(ezt nem értem)
-néhol indokolatlanul véres(ezt sem😄)

szoval sztem korrekt értékelés!és Mazurban meg lehet bizni😊

PSN ID:misi2mezei

Prince23
A haveromat Razornak hívják. Mondták már neked? 😄

Hát a kommentedbõl úgy szûrõdik le mintha csak azért is utálnád a játékot és minket húz vele (csak rossz pontok mintha az év legszarabb játéka lenne). De nem kötöszködöm mivel csak véleményt nyilvánítottál.
Ez mibe van egyébként, a legfrissebb GSbe?

na most nézem a Gamestar értékelését,89%!
sztem egész korrekt.
bár azzal nem értek egyet,hogy "néhol indokolatlanul véres"<#idiota>
ez sztem nem negativum hanem pozitivum😄de legalább olyan tesztelte aki tudja is mivel játszott....
és még sztem megbizhato oldal is!egész korrekt tesztjeik vannak nem igen szoktak tulértékelni játékokat!

PSN ID:misi2mezei

látom -TDantes a humor ironizálását még nem érted... de ez nem a játékhoz tartozik <#smile>
MEdievil
Magyarán kevés az auto aim. A textura és célzási hiányosságok pc-n nem fenyegetnek így aztán az érvelésed elég gyenge lábakon áll. Amúgy is szerintem még sok is az auto aim ami benne van a játékban és jobb lenne az avp2 rendszere de ez van.

F

Fehercsoki
Igen mivel reloaded rossz volt...DE VAN WAREZ TOPIC nem kell bejelnteni hogy mi van és mi nincs warezból.

Fehercsoki
Ja.

Prince23
Már razor is itt van :S

Bolsevista trükk...hát én mentem beszarok ezen a gyereken! Már egy játéknál is bolsevista trükk van. Hol tenyésznek az észlények?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fehercsoki
Lehet hogy minden videót 2x raktak bele😄 De talán még akkor is kisebb lenne.Egyébként töröltem shoptos rendelést nem tûnnek túl megbízhatónak a hülye kis botocskájukkal,megrendelem zavviról inkább!

Célzás: Amikor megvettem a boxot bajban voltam a célzással fpsnél, és úgy gondoltam, hogy sose jövök rá a titokra, de mára egész jól megy. Itt pedig pillanatok alatt túl szalad a célkereszt. Ismereteim szerint ez a modul skálázva van a boxos fpseken, de ezt isten bizony - itt kihagyták. Pályaszerk: az elején beraknak egy bázisra (pl doom)utána van egy 10 perces külsõ-belsõ, meg egy maradék 3 órás belsõ sztori. Ezeket jobban keverve éreztem volna egy harmonikus elegyet, mert a játék teljesen sötét a bázis (benti) részeknél. A textura kaki. Alig látsz valamit, a radar éppen teszi a dolgát, de ez még kevés a feszültség, és az elvezet eléréséhez. A hang az rendben van. 5.1 rendszerrel.
Tényleg nem provokálni akarom a népet, de higgyétek el, hogy kár érte a pénz - szerintem 😞
DarkSector
most nézem, de ezen mi 15GB? a sok 1080p-s videó????<#guluszem1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
remélem köv hónapban én is meg tudom venni 😊 most kimerült a számlám a baba cuccok miatt 😊

All hail the double x!

Kandurex
Zsíííííír!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wesker24
Ezt már láttam nagyon nagy ! <#nyes>
Ellentétben Németországgal, az Endor bolygón is meg fog jelenni a játék, csak emberek helyett ewokok lesznek 😄.
AvP Endor Edition Trailer

V43 1105
"Az egyjátékos mód teljes végigjátszása nagyjából 8-10 órát igényel közepes nehézségi szinten, de hard vagy nightmare fokozatot választva ennél még jóval több idõt fogunk a képernyõ elõtt tölteni."

Hmm ^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HF
Deathmatch, Species Deathmatch, Mixed Species Deathmatch, Hunt, Infestation, Domination és Survival. jappp

Kandurex
rendben, felveszlek

...jó lesz, könnyû lesz SG meccseket majd tervezni, vagyunk már egy páran.

Egyébként, hány mód lesz most a multiba? Én 7 -rõl hallottam, ez igaz?

balee4
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kandurex
Megadod a steam neved, és két kattintással le lehet ellenõrizni.

balee4
Ha a zavvi-n rendeltem elõ, hogyan tudom bizonyítani? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

elitehun
1. Egérrel könnyebb célozni
2. Eltévesztetted a topikot
3. Sztem te 10 évvel ezelõtt max 3 éves lehettél
HF
Egy picit kifejthetnéd hogy a pályaszerkesztéssel mi is a probléma, ez engem nagyon érdekelne.
A célzásról meg annyit, hogy boxon eleve nem túl elõnyös fps játékokat játszani :/

helló, boxon marinnel nyomtam a fõellenségig. sajnos egy unalmas, nagy sz@r lett. kínkeserves célzással, semmitmondó pálya szerkesztéssel. pedig bíztam benne, hogy a lehúzós pontozások csak valami bolsevista trükk.. még egy ilyen sz@rt rég láttam. 2010-et írunk Helló, ez meg maradt 10 évvel ezelõtti szinten. sajnálom hogy nem zenghettem ódákat...
Magiszter
Mi vagyok én Rócsíd néni? <#idiota>

Fehercsoki
Bár ha csak 10 forintokat kap mindig a boltos akkor még kannásra is sokáig kell gyûjtenie.

Fehercsoki
És a borravaló?😮

Magiszter
Azt nem, mert 9890 forint a játék 😄

Azt még megértem ha valaki nem akar ki fizetni 13 ezrest egy játékra de ez az 5.5 ezer egy 7-8 pontos játékra simán megéri fõleg ha avp fan valaki.
Fehercsoki
Egyébként úgy is bankkártyáról emelik le,egyben😄 Bár lehet hogy õkis elszórakoznak vele,és elõször csak egy ezrest vesznek le,aztán még 2t,a többit meg 10 forintonként.

Kandurex
hát...lényegében,,,lehet ugyis 😊)

Fehercsoki
Meg 10 forintot is még...

Magiszter
"Fizettem érte 5 db ezrest"

Miért nem egy darab ötezrest? <#banplz>

Amúgy lehet hogy Single Player demo-ként vetek majd rá egy pillantást

(Én meg fizetek érte egy ötezrest, két kétezrest egy ötszázast egy kétszázast egy százast egy ötvenest meg két huszast. Szóval mondhatjuk sokat 😄 )

Fehercsoki
Steam hivatalos FAQban is benne van egyébként hogy gépre is menti az állást folyamatosan!Illetve hivatalos interviewban benne volt hogy net nélkül singleben is lehet majd tolni.Szóval nemtom mi van rajta de védelemre úgy tûnik nem adtak.

Prince23
Idegenek verszus Ragadozó - Újratöltve

!

Szóval STEAMes a játék... kár

Kandurex
Még simán lehet warez, egyébként, ha lehet menteni, akkor nyilván nem a DRM rendszer van alatta, akkor meg tökmindegy.

....de

Egy: Nem töltök 15 gigát
Kettõ: Multizok
Három: Fizettem érte 5 db ezrest

Mint a huzat.

TBTPumpa
Talán tévedtem... Aliens.vs.Predator-RELOADED: 15.80 GB
Külföldi megbízható oldalakon még nincs róla semmi infó, de már a magyar torrentoldalakra is felkerült...
Az NFO fájl hitelesnek tûnik, de külföldi oldalakon miért nincs róla semmi?

NFO írja:
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tatyla
lol a sok nyomi meg tölti....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TBTPumpa
Bocs, hogy hozzá- és beleszólok a Warez témába, de Reloaded tuti nem lehet, mivel õk még egyszer sem törtek fel Steam-es játékot!
Azt DIE, SKIDROW, UNLEASHED és néha Razor1911 szokta elkövetni, de Reloaded sosem! Hatred (Deviance) csapat pedig már rég nem mutatott életjelet magáról!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fehercsoki
Kommentek szerint SW force unleashed van benne...

Kandurex
Nyugodj már meg..fake...egyelõre...vagy nem :/

Magiszter
Nézzük csak: Kb 6 giga az Xbox emulátor, és 2 giga nagyfelbontású textúrát tesznek bele. Akkor az alap játékkal kijön a 16 giga <#idiota>

kuci06
pedig annyi 😄

és tudom is miért!
így akarnak harcolni a warez ellen 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Magiszter
Fehercsoki
Az fake,6,2 gb a konzolos,a PCs nem lehet 16 giga!