7670
-
#4542 lopakodásról hallottál már?:D -
#4541 akkor ott gép problémk lesznek :) demoval nem voltak problémák... -
#4540 demo ugyanúgy szaggatott mint warez, mi a garancia hogy eredeti nem szaggat? ... tehát gáz, hogy nem megy rendesen :) -
#4539 elég béna vagy, már bocs XD -
gameplay videom -
#4537 Majd ha lesz javítás akkor meg fogom,bár eddigi tapasztalataim alapján nem éri meg a pénzét. -
#4536 Denehéz az élet, lehuzod a varezt, és még nemis megy rendesen!
Micsoda világ!? -
#4535 Megvetted? -
#4534 A szaggatást így sem oldja meg.Azért felháborító,hogy 2010-ben is ilyen piti problémákkal nehezítik meg a játékosok életét.Ezt a játékot vártam a legjobban,de ez a szaggatás-dolog elcsesz mindent. -
#4533 -
cyberjedi #4532 Zolee: csak a játék elég kései szakaszában "szerzed meg" az Alien-vision módot. -
Rundstedt17 #4531 nem te vagy az egyetlen,rengetegen panaszkodnak.de megoldást sehol sem láttam..... -
Rundstedt17 #4530 újabb multi adalék:
"I really can't see the multiplayer being alive six months down the road.
I think the sound design is pretty weak, it's all pretty generic stuff. The marine's guns all sound very terrible compared to L4D, BFBC2, etc.
The 1 hit kills are just annoying, even if it's a "skill" thing, there's too much lag to combat aliens who sprint while spamming E. Not sure if I'm willing to wait for a dedicated fix.
The predator hardly even gets to use his weapons, they're too spread out.
The game modes are not original at all, it's literally all been done before.
The game has like, two songs in the soundtrack, both generic "suspense" tunes...
The game engine feels clunky and slow, almost choppy. Marine feels like he weighs 800 points, alien feels like he has glue on his feet, and the predator feels like he is in between glued, gimmicky, and somewhat still laughably fast.
The campaigns are only about an hour long each.
There's really not that many people playing online.
You can't play ranked inf\hunt as a group.
Getting into matches can be a pain.
No object physics at all, literally none. In BFBC2 I can destroy anything, even bushes, even the static ground itself.
Auto-aim melee.
Disorienting camera when you get meleed, preventing you from really fighting back effectively."
predator gondok:
"The predator in this game seems a bit odd to me.
If I charge the shoulder cannon so that it actually kills something, it's empty after only two charged shots. If I don't, it's not even strong enough to kill a marine... they fall on their butt and get up again. The targeting/charging stops while I'm under fire, too.
When I killed a marine and saw his rifle lying on the ground, I wished I could just pick it up and use it instead of the shoulder cannon.
Why have a "high tech" energy auto aiming shoulder cannon, when a simple handgun would work much better in a lot of cases?
Cloaking doesn't seem to work against alerted enemies. Do they use a motion tracker than, to be able to tell where I'm going? I'm not sure if that should work, but I can't remember it from the previous games.
Also, what's with this distract thing? He makes a strange voice that sounds like it's coming from somewhere else? How he does that is beyond me, as he seems to be able to do it just like that, but it's nothing I've seen a Predator do anywhere before. It's kind of strange I think. And the marines always walk into the exact same spot they thought they heard the voice from, even if it's just a few miles away in an open field where nothing could have caused the sound."
-
#4529 miért nincs hangja nekem az átvezető videóknál?
némán kellett végignéznem ahogy a királynő szenvedett... -
Zsolesz089 #4528 Az F lenyomásával csak a hőkamera jön be semmi más de köszi a választ
-
Zoliz #4527 Én nem értem ezeket. Mán kijött egy új Éájti driver, fel kell rakni. Nekem egyáltalán nem szaggat DirectX 11 API alatt, igaz csak 1440*900-at tud a monitorom produkálni.
Az F-el lehet váltani a nézetet a predatornál -
#4526 Akinek esetleg megjött már(vagy leszedte) az megmondaná hogy van-e benne LAN? -
Zsolesz089 #4525 Sziasztok
Nekem idegesítően furcsa kérdésem van hozzátok ami a következő:
Hogyan tudom váltani a hő/alien vision nézetet
Előre is köszi -
Ragnar360 #4524 xbox360 -
Line #4523 Hú de rühellem az ilyenek miatt a pc-t. -
#4522 Warez? Mer akkor azért szaggat lowon is. Szar a törés -
mikiking #4521 Gondolom segitek ezzel sokaknak
-Videó után kidob/nem indul hiba megoldása:
Hangkártya beállításainál windowsban a hangminőséget 16bit 48khz-re,vagy lejjebb.
- Csak sötét bevillanás.
Ha valakinek van ilyen problémája akkor szedje le a legújabb directx redist-et (pl origo szoftver bázisáról) és installálja, utána menni fog a játék elvileg.
- Helytelen konfig vagy csak programfuttatási hiba
Vcredist -et rakd fel...
- Aki Dx11-ben futtatja és flashlightal kifagy
Szedje le ezt (Ezzel már tökéletesen megy)
Dx11Maxthon
- A játék szaggat
Rakd fel a a physx-et, a vcredistet és az új directx-et es a hiba megszűnik
- !missing text hibaüzenet a menüben.
Töröld a játékot, majd tedd fel újra, és megoldódik -
mikiking #4520 Na megoldottam a problémát,mindgyárt leirom az összes hibának a megoldását ami szerintem mehetne is FAQ-ba (ha lenne ) Egyébként csont fullon megy a játék nekem gyönyörüen, de csak kipróbáltam 5 percre,nem játszottam túl sokat.... -
#4519 Hát én levettem lowra mindent, és ugyan úgy szaggat mint ha fullon lenne! + a videóknál is csúszik a hang. Asszem megvárom míg kidobnak egy javítást hozzá, élvezhetően akarok játszani egy ilyen várva várt játékkal :D -
#4518 Nekem is haverhoz jön a posta, majd most hívom, hogy mi van, de nem sok jót várok...:D -
#4517 Nyugi nekem sem jött még meg, pedig én fr.o.-ban vagyok!:( -
#4516 sajna ez van mondjuk én nem is vártam mást a magyar postától... -
#4515 Az teljesen normális jelenség, hogy egyes átvezetők színes némafilmek? -
Line #4514 Igen, tudom mit beszélek. :) Ezeket mind meg tudom ítélni 20 perc játék után. Hangok tetszenek nagyon hangulat is külcsín is bár az talán kicsit tényleg lehetne jobb ami az alieneket illeti de a környezet tuti azért az alienek mozgása is nekem átjön, tudok tőlük parázni. Másik három nem tökéletes de bőven elég ahoz hogy beleéljem magmat és a ne csak a hibákat nézzem kritikusan minden sarokban hanem játszak a játékkal. -
#4513 -
Avpfan #4512 "Marine az ironsight, a kihajolás és a guggolás/fekvés hiánya miatt túlságosan gyengének tűnik a másik 2 fajjal összehasonlitva."
fekvés mégis mi a lószarnak ? Ez nem stalker, hogy van időd cserkészgetni..
Ez így első blikkre tényleg bakinak tűnhet, hogy nincs guggolás, kihajolás, de ha kicsit jobban belegondolnál akkor rájönnél,hogy ebben a játékban kurvára nincs értelme a guggolásnak se a másik kettőnek..
Ezeknek a funkcióknak szerintem az Avp2-ben sem volt sok haszna ugyanúgy szétkapott az alien v. predator.. SŐT ott eleve nem volt szabad egy helyben maradni mert az alien egyből rád ugrott aztán placcsantál szét 20 fele.
Megint csak a mondvacsinált fikák... emberrel egyedül mégis mit akarsz taktikázni a másik két fajjal szemben? megkeresnek aztán széttépnek cafatokra. Csapatban lehet taktikázni de egyedül nem.. -
simon7108 #4511 xboxod van vagy ps3-mad?:)
am elgondolkodtam,hogy mire vegyem meg a játékot és sztem nem pc-re fogom...
kulfoldrol még sajnos nem tudom megvenni szoval ha pc-re venném 35 euro lenne és akkor már inkább megveszem ps3-ra 40 euroért.... -
#4510 Te tudod is hogy mit beszélsz vagy csak kiragadod a hangzatos szavakat amik megtetszenek?
" hangok hangulat grafika fegyverkezelés irányitás fizika. Igy hirtelen."
Másrészt azzal viszont teljesen egyetértek, hogy manapság már bődületesek az elvárások a játékokkal szemben nemhogy az ilyen nevekkel.. Az meg más kérdés, hogy joggal, vagy nem joggal.. -
Avpfan #4509 Ez brutálisan kemény! Ahogy hullanak el szépen sorjában aztán már csak 1 maradt! Basszus még 4 napot várnom kell, hogy kipróbálhassam.. -
#4508 Nekem még nem jött meg -
Line #4507 Hát egy pálya után is sokmindent le lehet venni. hangok hangulat grafika fegyverkezelés irányitás fizika. Igy hirtelen.
Gyerekek ennek igen régen voltak az előző részei. Taknyos orrú gyerekekből felnőttek lettek felnőttekből megcsömörlött felnőttek stb.. Talán nem kéne vérni ugyanazt a feelinget amikor totál más ember vagy. Erre próbáltam felhivni a figyelmet. -
#4506 Vigyázni kell ám itt a sok Vér István alig 15 évével keményen megmondja a játékról, hogy jó mert végigjátszott 1 missziót a marinekával.. A szakértelem meg abból áll, hogy megvette a játékot, és ha már pénzt feccolt bele még jóhogy védi, de amúgy 2 hét múlva el van felejtve a játék, mert más lesz a trendy... -
#4505 Most hívót a haver megjött a zavviról a cuccos.Már ha nem vert át, de akkor leninjázom az arcszerkezetét. -
Neoncsoves #4504 húzzál már anyádba... nem kell a fos konzolodat itt isteníteni :) -
Avpfan #4503 Avp2 multija se volt rossz. Az is fent van most nekem.. De azért ennek jobb!