7670
-
#7430 Egész pontosan: Steam->Settings->Interface és ott van Run Steam when my coputer starts -
lee56 #7429 Az szép :D
Sejtettem hogy valami ilyesmi lesz a vilidate-nál :)
@ mokacsin : Talán a steam-beállítások közt valahol -
mokacsin #7428 Azt hogy lehet beállítani,hogy ne jelentkezzen be a steam minden egyes alkalommal amikor beindítom a gépet? -
#7427 Igen, az gyári screenshot billentyű. Én átettem a numerikus + billentyűre, közelebb van, ha kell. :) -
predator5 #7426 lenne egy kérdésem.Az F12 tényleg képernyőmentés?mert nem szeretnék elnyomni valamit játék közben?
-
#7425 Nekem 2 hónapja olyan Windows Update jött, hogy kikapcsolta a VGA AGP mintázásgyorsítását, ergo a 3D-t. :) Csak egy OpenGL játékom indult el, más semmi. DXDiag alatt is ki volt szürkítve, inaktív gombra. :)
Validatingnél mindig leszed egy 14 MB-os fájlt, azt hiszem az exe-t, meg így törlődnek a beállítások is alapra. -
lee56 #7424 Steamnek is van? :) Na bakker ez meg simán látja őket.. Egyébként Win7x64, win updatek le lettek töltve, de azok hogy okoznának ilyet? A poén az hogy most új gép miatt telepítettem újra az oprendszerrel együtt, és ugyanez a win7volt ez előtt is, és régi géppel minden oké volt.
Validatingnál meg mindíg letölt egy 14 megás fájlt, ez is érdekes :)
Na most ott tartok, hogy a játékban meghalt a dedikált szerverkeresőm, steames viszont látja őket és be is tudok lépni, hmm de legalább megy valahogy. Kösz a tippet :) -
#7423 A Steam server keresőjével se látsz egyet se? Milyen operációs rendszert használsz? Esetleg arra gyanakszok valami WinUpdate, ezért a gloáblis probléma. -
lee56 #7422 Persze, nem ma kezdtem a szakmát :) , validáltam már a fájlokat is, de az se segített, most letöröltem, és ujra letöltöm az egészet, hátha az megoldja.. player hosted szervereket látok, csak dedikáltat nem, érdekes, fél percig refresh-el aztán kiírja hogy nem talált szervert -
predator5 #7421 Single.De nekem valaminek át se tud váltani offline módba.Nem tudom mondom tegnap ugyanolyan beállítások mint ma ugyanúgy minden csak tegnap nem szaggatott és nem lépett ki magától. -
#7420 Single vagy multi? Egyébként a netnek nincs köze hozzá. Offline is működik a Steam és singlet úgyis játszhatsz. Csak nem követi a game statot, nincs achievement. -
predator5 #7419 Arra is gondoltam ,hogy hétvége van,és most pihenésképpen sokan játszanak nem tudom.Vagy az internetünk vacakol,valaki nyugtasson meg hogy nem a játékkal van baj.De hát miért is, tegnap nagyon szépen ment -
predator5 #7418 Sziasztok
Elindítottam a játékot,játszok egy kicsit és egyszerűen kilép a játékból.A steamba benne marad de hiába lépek vissza ugyanaz.Előző nap meg rendesen ment.Lehet hogy sokan vannak fent, így nem játszhatok? Mert nincs széles sávú internetünk?Várom a válaszotokat. -
#7417 Nálam ok, mindenhogy. Biztos, hogy megfelelő beállításokkal keresel? -> Internet (Dedicated) -
lee56 #7416 Valaki lát dedikált netes szervereket, nyugtassatok már meg hogy nem tűntek el, de akkor miért nem látja nekem a játék őket? player hosted szervereket látok néha, bár most épp csak 1et, wtf? .. -
#7415 Ha ügyes vagy Tescóba, 576-ba talán találsz még 30% matricás példányt, az csak 1390.
Ez a szerver eltűnés már volt, Steamen is olvastam, Én nem tudom mi lehet, nálam van. Mind a Steam servers keresőjében, mind játékon belül. -
#7414 én is szintúgy itt vettem és ennyiért.megéri.Steamre beregeled,picit szopsz azzal h le akarja majd szedni a cd s telepítés helyett( ha nem vagy nagy steames) és kész is. -
#7413 Tessék -
steweee #7412 kétezret nekem is megér hogy meglegyen eredetiben. linket tudsz adni hozzá ? -
lee56 #7411 Én rontok el valamit, vagy az összes dedikált szerver eltűnt? :) -
buddabudda #7410 Én előrendelve vettem 5000ért, azt is megérte :D. -
#7409 Én tavaly ~2800-ért vettem és azt is megérte. Pedig nem sokkal később volt olcsóbban is. -
mokacsin #7408 Végig nyomtam mind a három karakterrel és azt kell mondjam,hogy nagyon megérte a 2000ft-ot! -
#7407 Megoldódott Direct X 11 telepítésével. -
#7406 Köszi az infót, de ezzel semmit nem oldottunk meg. Egyéb javaslat? -
#7405 Nem tudom mióta van számítógéped,de a google elég régóta létezik,és nem tudom hogy tudtad eddig elkerülni,google első találat volt a megoldás,rendszergazdaként kell futtatni a steamet,ezt úgy tudod megcsinálni hogy jobb klikk a steam parancsikonra->futtatás rendszergazdaként. -
#7404 Tisztelt rajongók!
A segítségeteket szeretném kérni. Megmondom őszintén nem vagyok már mai gyerek. Ezt a játékot ajándékba vettem egy kedves rokonomnak, aki fel akarta telepíteni, létrehozott egy fiókot a STEAM-en, de miután letölti és játszani akar vele, azt írja ki a gép, hogy a játék telepítése nem teljes. Megnézte a STEAM oldalán a az installációs hibát (55), de azzal nem tudja orvosolni. Kérlek benneteket, segítsetek a probléma megoldásában.
Üdv és előre is köszönet. -
#7403 Ha jó helyen van plasmával könnyű szedni az ellenséget. De az is igaz, hogy az előző játékkal szemben mozgó célpont nagy a spread fire esélye, ergo nem találni el könnyen. Plusz ugye le is merül.
De azt el kell ismerni, ha egy meccs alatt 25x stealth killeznek te is megunod. :) -
#7402 Ritkán vagyok első mégsem nyavajgok. Az biztos hogy sokkal nehezebb kezelni mint az AVP2t meg sok minden érdekesebb rajta de ettől nem rosszabb csak szívatósabb és nehezebb. Aki a játék funkcióit szidja az vagy nagyon szánalmas vagy rossz játékos és elege van sokszor.
Van már olyan szerver ahol ezek vannak kiírva:
no plasma
no E kill
+stb stb
Én ezt baromságnak tartom,mert egy játékot úgy kell elfogadni ahogy van ha valakinek nem tetszik menjen codozni ahol lámának campelősnek meg mit tudom minek nevezik vagy játszon mással.
Na meg milyen már egy Predator plasma nélkül? E támadást meg úgy kerülöd ki hogy figyelsz jobban. Így is elég szánalmasan mozognak a karakterek nem kell még jobban nehezíteni a játékot. Csak az szabjon meg szerveren szabályokat aki fizet érte,bár engem nem érdekelnek mások szabályai XD
Szóval kicsit nézzen magába aki lexarozza a játékot,meg az is aki steamet szidja mert lehet a gépe xar és nem ért hozzá.
-
#7401 tényleg csak jó szerón érdemes játszani.sok a lagg király meg az E spammer de ha vki ezzel szórakozik én is szét E-zem magam de ha nem muszáj akkor inkább csapkolódok.
-
#7400 marinnel együtt kel működni mert túl sok mindent kell figyelni és nagyon sötét van :S -
#7399 Keres más szervert, vannak ahol normális játékosok vannak. Vagy játszd azt, amit én Marine-nal "Contaaaact!" és tüzelj folyamatosan. A szemből jövő E támadást még ki lehet védeni, de a dög mögéd kerül... -
#7398 Felraktam újra a játékot. A tapasztaltaktól kérdezném, tényleg ilyen trágya lett belőle? Az egész nem szól másról, mint lagoló pöcsök spamelik a kivégzést. Alien belagol mögém és E, eltalálni lehetetlen. Hiába védem az ütéseiket, lemegyek a földre, én persze 20-ból egyszer tudom őket leütni. Predi olyan nagytámadásokat visz be néha, agyam eldobom; persze hiába ütök közbe, semmi. Meg spintelve kiugrik a sarok mögül, már lövi is a feltöltött plazmát. Hogyan? Ilyen 150-250-es ping teljesen megszokott. -
#7397 Már nem fog frissíteni,mert a készítők xarnak magasról a játékra sőt több mint egy 1év után még kódokat is basztak kiadni már elnézést de tényleg szánalmasak a készítők. Érdekes módon az AVP2höz a mai napig vannak dolgok sőt ennyi idő elteltével még mindig lehet multizni. Ha kívánhatnék akkor azt kívánnám hogy az AVP2 készítői csinálták volna meg ezt a játékot :)
Hát akkor lehet hogy 10/10 lenne. -
mokacsin #7396 Megvártam,hogy frissítsen és elindult -
#7395 Yup, mivel a lemezen a tavaly február anyag van, amit a nyárig többször frissítettek. -
#7394 talán megvárod, míg a Steam frissíti a játékot? -
mokacsin #7393 Ezt nem hiszem el!!!! Kalóz verzióban végig játszottam,most,hogy megvettem eredetiben nem tudom elindítani! Mindig csak az a steames szarság akar töltögetni,de a játék nem indul! Mit kell vele csinálni???? -
#7392 Nálam mindegyik Predator bersekker fejű XD ráadásul single playerbe is látszik. Íme egy AVP birkózás :
-
#7391 Csak mert kicsit paranoiás vagyok: vett fel innen valaki wik12 néven Steam barátok közé?