7670
-
xxxpaulxxx #4582 Nem tudom mi a bajotok ezzel a játékkal, de sztem qrvajó... akadni sem akad, meg semmi... rohadt jól van optimalizálva és nagyon jól meg lett csinálva a 2höz képest... bár még csak az Aliennel toltam, de nagyon ott van a szeren:D
Mondjuk.... játszottam vele 10 percet és már 6%on van a végigjátszás?XD vicces:D
Jah és ami még pozitívum: Fps és kezeli a kontrollert normálisan:D -
#4581 Sztem én akkor szólok itt hozzád amikor akarok,elő van rendelve várom a game-t a többiekkel,review-kat nézegetünk..stb TE VISZONT ITT TROLLKODSZ B+ NAPOK ÓTA. -
#4580 és? -
Skyline #4579 Most akkor olvasd el egymást után a #4571, #4572 hszt,nézd meg mennyi idő telt el a kettő között és gondolkozz.. -
#4578 szerintem 4870 1 gigás nem éppen szar kari -
Skyline #4577 Gondoltam köreműködök ne csalódjon kedven mw házigazdám aki ma is úgy döntött hogy ok nélkül hozzámszól feleslegesen. -
#4576 -
cumfu #4575 Heló! Valaki tapasztalt olyat, hogy a játékban az élek mentén néha felvillan 1-2 pixel? Néha egy kisebb csík is! Legújabb Nvidia Driver van fent, és csak full sötét térben tűnik fel. Valaki találkozott ilyennel? A vga 8800gt 1960.21-es driverrel. -
Skyline #4574 Nem mondom hogy szent vagyok de azért ez a mondatod így ebben a formában nem éppen kedves parasztgyerek..:) -
#4573 Köszi az együttműködést! :) -
#4572 Szar a géped,meg hülye vagy, meg amúgy is minek írsz ide ha nem tetszik. -
#4571 Most mindjárt leoltanak, hogy szar a géped, meg hülye vagy, meg amúgy is minek írsz ide ha nem tetszik? -
#4570 nos kipróbáltam és sztem csalódás a games először Predátorral vittem végig jó pályák voltak majd jött Marine ahol ugyan azon a pályákon kell menni mint ahogy Aliennel is nem igaz hogy nem tudtál volna úgy megcsinálni hogy egymás folytatásai legyenek mert így rettentően unalmas
másik probléma hogy a kártyámat irreálisan melegíti 60 fok körül mozog közbe BC 2 be is kb ennyi tudom hogy ez nem sok de azért a Bc 2-nek jobb grafikája van és kicsit több számítást igényel valaki tapasztalt ilyet? -
#4569 de jó, hogy más is látja, amit mi a sky-al kapcsolatban... -
Zoliz #4568 Így van DX11-ben semmi gond, ha valaki élvezni akarja (már amennyire lehet) a játékot vásároljon most azonnal egy vagy kettő ATI 5000-es szériájú legalább 1GB-os videogyorsítót. A BAD Company2 is DX11-es lesz. Akinek nincs modern videokártyája az elavult és konzervatív ember. Harcra fel szórd a pénzt és fogd be a szád vagy csak DX9-ben futtasd a gamet! -
mernokur #4567 sziasztok!Egy problemam lenne!Az avp.exe fajl ezt irja ki:Az alkalmazast nem sikerult elinditani, mert parhuzamos konfiguracioja helytelen. A problemarol reszletesebben az alkalmazas esemenynaplojaban olvashat!
Razor 1911 et szedtem le!
Segitsetek!:) -
Skyline #4566 Totál random a probléma és nem az fps a fő gond hanem hogy egy rakás embernél szarráswappoltatja a vinyót...:) -
Skyline #4565 Sosem tudhatod mikor próbálja meg valaki elindítani egy S3 Trio-val... -
#4564 Akkor te meg azt nem tudod hogy az a % az egész gamere vonatkozik a 3 faj összesen! -
#4563 ''...mert sok ATI és Nvidia kártya tulaj...''
LOL. Nem kötözködésképpen de nem nagyon van más videókártya gyártó XD -
cseneles #4562 Nekem DX11 ben Stabilan 65fps 50 alatt sosem láttam minden fullon 16*AA 1680*1050 -
cseneles #4561 szave!
Nemtudom ki mondta hogy rövid a game????
én most tartok kb 1.5óra marine játék körül és 38% .... -
#4560 Am a Rebellion már vizsgálódik a laggolás miatt single-be,mert sok ATI és Nvidia kártya tulaj jelezte,h szaggat és főleg win7-en és Vista-n.Ja és a demó azért nem szagatott,mert nem támogatta a dx11et. -
#4559 Köszönöm az értelmes hozzászólást. -
peti71 #4558 Szopi. -
#4557 Helló
Predatorral a pyramid pályán (talán ez a pálya neve) betölt nem tudok mozogni csak 1 fal van előttem és kiírja, hogy meghaltam. Mi van ilyenkor?
-
Avpfan #4556 Demo egyáltalán nem szaggatott. Szerintem te a laggra gondolsz.. az meg a hostoló problémája. Vagy a géped a ludas, de a demoval semmi probléma nem volt. -
TDantes #4555 Nem csak a warezos szar szaggat BAZD MEG! hogy a te stílusodban válaszoljak. -
Skyline #4554 Erre csak azt tudom modnani: Stalkereket nem tesztelték hogy állandóan rakás hulladék formában jön ki és mindig patchel kell értelmes játékot faragni belőle?:)
//
Patchet próbálta már vki akinek eredeti és dx11-es karija van? -
Skyline #4553 Nem mindenkinél akad tök random nállam simán megvan fixen vsync-elve a 60fps. -
#4552 Én azt nem értem, hogy ők nem tesztelték? Nem hiszem, hogy náluk nem volt legalább egyetlen olyan gép ahol szaggatott volna :(
Vagy talán agyon Beta tesztelői kört kellett volna kialakítani. -
#4551 Akkor ne játszatok dx11-beXD -
Skyline #4550 Nem a warez miatt szaggat annak csak dx11 flashlight gondja van,eredetivel is random szaggat dx11 alatt egy rakás formánál,ezért is írtálk a készítők hogy vizsgálják a problémát... -
#4549 Épeszűen gondolkodva mivel a gamehez kell steam gondolom így oldotta meg razor hogy a game úgy érzékeli mintha futna a steam ezért az a fájl szerintem! -
midian #4548 Egy elég fura dolgot tapasztaltam az imént a játékkal.A TC megnyitva van a mappájában AVP ,AVP Launcher,és AVP DX 11.Na itt eddig az AVP vel indítottam amivel nálam a játék iszonyat szarul futott ,hatalmas akadások stb gondoltam kipróbálom a többit is .A launcher re nem emlékszem már.De a DX re igen ,ezzel a játék NORMÁLISAN FUT hogy hány fps el azt nem tudom viszon egyáltalán nem akadozik a játék ,azért is érdekes mert nincs dx 11 es karim csak 10.1.Akkor most melyik direct x el fut ?Ja és a TC t hagytam játék alatt ,amikor kilépek a TC be mindíg berak egy Steamstart fájlt -
#4547 Valaki írta, hogy az alien egy pofozógép, ja kérem ha úgy játszunk akkor az. Simán el lehet kapkodni az emberek hátulról, fentről és elég durván ki lehet őket végezni vagy éppen egy arctámadóval megkínálni őket. Nem sokat játszottam még vele, de az alien hangulat az megvan. A katonák sec perc alatt szétkapnak, igaz hardon kezdtem el a játékot. Egyedül az zavar, hogy a szellőzőkbe külön gombbal kell bemászni, meg a falon mászkálás valahogy sokkal kevésbé követhető, mint a korábbi részekben, sokszor azt sem tudom hol vagyok :)
Ja igen néha bevillan nekem valami transition felirat, meg hogy nyomjam valamelyik gombot. Na az most mi akar lenni? -
#4546 olvass lejjebb pls belinkeltem kiszúrja mindenki szemét. a demo nem szaggat, ha erős géped van, csak az eredeti full verzió ami rossz, de azis dx10/11-ben és vista/win7-en!!!!!! -
#4545 A demo nem szaggat már bocs:D Ezt de utálom. Mindenki letölti bazdmeg(tiztelet a kivételnek), és rinyálnak hogy: "szar mer szaggat" hát BAZDMEG VEDD MEG EREDETIBE! Warezos szar jó hogy szaggat:D -
#4544 nemj átszottam vele tul sokat már bocs:D most ismerkedem vele.... :D
nem tudom mi hogy van...
amikro elsőnek toltam gyorsba megnéztem miyle nsztb.. -
#4543 szar az egész