Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd talán ha már szarrá lesz modolva (ha lesz) megveszem...
Mindenesetre jelen pillanatban csak az arctapadó nyünyükét sajnálom (amit a hunter mellé kaptam volna ha tartom a rendelést),mert beterveztem hogy reggel amikor kel az asszony elötte kiterülök a padlón és a fejemrerakom nyünyüt...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Aki leszarozzák azok biztos konzolhuszárok és így akarják bomlasztani a PC-s közösséget és elérni hogy ne vegyék meg az adott játékot, mert akkor idõvel PC-re már nem is fejlesztenek semmit. Összeesküvés-elmélet a köbön <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Deathstorm676: Nem csak Téged irritál.
Steam acc: kange82
Szóval, demóval már nem játszotok? Nem hozunk össze egy Aliens Vs. Predators Vs. Marines meccset?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A játék legnagyobb hibája hogy nem lehet leguggolni? Meg gyorsan fut a predator? Akkor te egy boldogtalan ember maradsz. Szerintem az MI nem hülye. Ha már mindenkit kinyírsz egy helyen, akkor az utolsó ember maga alá csinálva lõ mindenre ami mozog. Olyat meg nem tapasztaltam hogy a másiktól 2 méterre megölök valakit és nem veszi észre, mert mindig messzebb csaltam el az ellent. IK közben meg gyakran soroztak meg géppityuval, ha éppen rossz helyen csináltam.
Az Aliens vs Predator harc meg marha jó. Mármint hogy szétcsapom az agyát a pengékkel, meg rendesen védekezés-támadás, nem csak agyatlan hent. A marine-al csak elkezdtem (swap probléma miatt csak kóstolgatom a játékot.), de tetszik az egész atmoszférája, a pittyegés és a pálya is hangulatosra van megtervezve. Este még tesztelem, de egyenlõre tetszik.
Fos konzol játék lett ez az AVP. A vége is egy trágya volt marine-nak. Meg rövid is, és ismétlõdõ helyszínek, semmi extra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
simán lelehet írtani az ellenséget.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
@
Egyébként ez a szökdécselés is mókás a predivel, köze nincs a megálmodott predatorhoz,ha így ugrabugrálna egy predator akkor Schwarzi a preda1-ben trófeaként vonult volna be a történelembe,nem túlélõként (de elég csak arra gondolni hogy futó embert is nehezen ér utol a predator,mivel bár csupaizom mégis egy nagy mamlasz az egész lény)...
Demo-val nem játszotok már? Nem hozunk össze a Team Deathmach-et?
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Viszont sem a predator sem az alien hangjai nem az eredetiek,hanem ahhoz képest valami utángyártott szarok.
Az alien süvítõszerû sikoltása még okés. De a predatornak az az oroszlánordítása...Hát bocs....😄DDDDDDDD
Grebber képei.Utolsó képen ott figyel egy alien... na én már tuti összefostam volna magam <#vigyor>#vigyor>
Ezzel sem lenne különösebb bajom ha minden oldal olyan élménydús és jól eltalált lenne mint a marines...De nem az,egyedül a mari hozza a régi avp szintet.
Focsok: hogy azt a énzt te hogy fogod sajnálni...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>