7670
avp10logo.png
  • Magh
    Én spec Aliennel nem is harcolok földön, nincs értelme. Falról csapkodok farokkal, meg stealth killek. Emberre persze ráugrok plafonról focussal, mert szinte garantált kill, de predinek nincs sok haszna nekimenni, a kompetens marine is simán blokkol aztán lelő. A heavy slide meg abuse, védhetetlen, meg kell várni a dedikated patchet, aztán az adminok szépen kivágják a halálba az arra érdemeseket.
  • simon7108
    nem is azzal lenne a gond hanem azzal,hogy nem akarja,hogy neten vásároljak benne mert "leszedik" rola az osszes píztlol...
  • simon7108
    nemhinném mert nem PC-re veszem meg szerintem hanem PS3-ra:D
    de ezen még gondolkodom.
  • Kange
    No, a slide heavy-vel az tényleg szemét dolog... :) De igazából sztem színt visz a játékba... :)
  • Kange
    Én erről azt olvastam, hogy függ a célpont életerejétől. Ha sok van még Neki (mondjuk távolról ledöntötted és úgy akarod ezt) akkor kivédheti védéssel, de levonódik egy kevés életereje.
    Azonban ha már kevés van, akkor védhetetlen.
  • berczely
    Neked még ingyenes is lenne a kártyacsináltatás!
  • ajem kisa
    Akkor már hétfől leharaphatom a fejedet! Jajjdejó!lol
  • simon7108
    na megmondtam neki:D
    és inkább megfizeti azt a plusz osszeget amennyivel tobb itthon mint,hogy csináltasson nekem 1 kártyát
  • simon7108
    vagy van még 1 otletem:D
    megmondom neki,hogy akkor vásárolok rendesen otthoni boltbol de akkor ő fizeti azt a plusz-t amennyivel drágább ithon mint UK-ban
  • simon7108
    megmondom neki,hogy menjen be a bankba és beszélgesseñ veluk kicsit,hogy egyáltalán nem veszélyes foelg ha hivatalos boltrol van szo....
  • ajem kisa
    MOndjad neki, hogy akkor vegye meg ott helyben 9k-ért!:)
    Nincs más ember a környékeden akinek van kártyája? Okoskodj ki valamit no!
  • Magh
    Jókor kell nyomi egy védést, mellékesen értelmetlenné teszi a trophy killt. Ha már földön van az ellenfél, agyon kell ütni, nem ezzel vacakolni.

Az meg roppant meglepő, hogy light veri a heavy attackot, különben sok értelme lenne... De Aliennel a slide heavy már nem védhető, javíthatnák már. Meg van még pár ilyen baromság, amit rohadt sürgősen ki kellene javítaniuk. + rendes pályák, egy valag fegyver, új alien classok, és máris lesz egy jó multink..
  • simon7108
    én már nem értem....
    ugy fel tudja ba**ni az agyam az apám....
    aszondja,hogy nem vásárolhatok neten a kártyámmal mert átbasznak és leveszik rola az osszes pénzt...
    valaki magyarázza már el neki,hogy ilyen nem torténhet meg....
  • richard45
    Tegnap vettem meg és akkor még tudtam vele játszani, de ma már nem tudtam elindítani.
  • richard45
    Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy mi a fracntól lehet az, hogy amikor indítanám a játékot mindig azt dobja ki hogy: "Ez a játék jelenleg nem érhető el. Légy szíves, próbáld meg újra máskor."
    Van erre valami megoldás?
  • Broafka
    hogy ez a játék milyen szarul van felépítve.
    akadozik, és fagyogat, egyéb szépséghibáról nem is beszélve
  • Avpfan
    de ez még semmi... a Species DM-es videóban szerepelt egy olyan rész, hogy az egyik alien elkapott egy marine-t, éppen keresztül akarta szúrni a farkával de az ember kitért előle...

Ez az: Species Dm 1:02-nél van az a mozdulat nem tudja valaki, hogy melyik billentyűvel kell ezt a mozdulatot csinálni ?
  • simon7108
    valaki beszélhetne a multirol is:)
    a Predatornál,hogy vannak a fegyverek?mindig fel kell szedni a pályákon pl TDM-ben vagy a szintek lépésével lehet megszerezni oket?és a marinenál?
  • Avpfan
    Közelharc - Oktató videó embereknek!

Király ez a videó. Azt nem is tudtam, hogy az alien/predator heavy attackját kilehet védeni egy megelőző csapással... ha-ha-ha gyerekek esélyetek se lesz ellenem!
  • Macccy
    Jah nyilván nem ... csak az előző részekben emlékeim szerint látható volt, ahogy a hulla hőképe (meg a SplinterCell -ben is asszem) szép lassan beáll a környezet hőjére ... de nyilván apróság, nagyon nem húznám fel magam, ha itt nem így lenne :) csak érdekel
  • simon7108
    én is ezt mondom neki:D
    na mind1 majd csak meggyozom valahogy....
  • Magh
    Megadod a kártyaszámot, levonják, kész. 6 éve vásárlok neten mindenfélét, rendeltem olyan kínai zugboltból, hogy alig értettem, mit akar a telefonos nő, de sosem volt semmi probléma. Ilyen nagyobb cégeknél meg teljesen kizárt, hogy átverjenek.
  • Kmarha
    37 fok mire lehül.. van jó pár óra. Addig álltál a hullák mellett? :D
  • simon7108
    a sisakban biztos van fejmelegito,hogy meg ne fázzon a fejuk
  • SLICK
    ez változó, volt olyan ember aki abszolút kihült, de ezek eleve halott emberek voltak. Viszont volt pár oylan is amik még melegek voltak, pl a fára felkötött emberek meg uyge akiket te ölsz meg. A sisakok is olyanok maradnak, bár ez legyen a legkisebb gond :)
  • Macccy
    Még egy kérdés SLICK! Nézd már meg légyszi, az eredetiben kihűlnek a halott emberek, vagy meleg marad a hulla? És az elgurult, üres sisak?! Apróság na, de az előző részek után ez a pici dolog megzavart :))
  • simon7108
    foleg,hogy a zavvirol akarok rendelni....
    de nem is velem van a baj!hanem,hogy az apám nem bizik bennuk ezért kérdeztem,hogy pontosan,hogyan is megy ez?:D
  • Kandurex
    Jövő héten remélem már én is beszállhatok a multi mókába...zsííír lesz :)
  • ajem kisa
    Nekem is meglesz már hamarosan remélem (hétfő-kedd), aztán addigra lehethogy lesznek szerverek is normálisan mindenfélefajta, aztán ahogy Kandurex is irta nemrég, sg-s csapatokat összeszedni, aztán 3faj egymás ellen!
  • SLICK
    én csak hétvégenként leszek itthon, de igen is benne vagyok SG-s partyban :)
    Jövő hétre biztosan sok embernek meglesz már, így több szerver is lesz, szóval valahogy rankot is növelnem kellene, meg valahogy fel kell oldani a skineket
  • Kange
    Jaja, mindenképpen össze kéne hozni egy klafa multit!

Én egyelőre a demo-val tolom(amíg nem lesz meg), de néha rosszul jön ki a lépés, mert az Alien-ek és a Marine-ok összefognak, de a másik Predator-t nem tudom rávenni és így eléggé rossz. Van, mikor a 3 Alien-vel harcolok, majd hátulról elkap a másik Predator...
  • kokos
    Hmmm!5618ft-ért megéri.Meg is veszem!A multi miatt
  • Deathstorm676
    Jó hallani így pár nap után valakinek a pozitív véleményét. Majd valamikor kell rendezni egy sg multit
  • Macccy
    annyit simán ...
  • SLICK
    az warez hiba, nálam nem pörgeti a winyót egyáltalán. Telepítésnél sem, igaz sokáig tartott, de pörgetésről szó nem volt! ;)

Ja és amint telepítettem a játékot, egyből adta is a Steam hozzá a frissítést, tehát nekem az egérrel sem volt gond. Lő a Marine szépen, ja és Multi sem szaggat mint a demoban, gyönyörűen megy a játék!
    5000 Ft-ot meg bőven megér a game
  • Macccy
    Nem nem, semmi gond, nekem jöhet a meggyőzős beszámoló is, annyira már nekem is tetszik, hogy egy hajszál választ el a megrendeléstől. De amit én tapasztaltam ezzel a sz*r feltört változattal, az nem szaggatás, hanem konkrétan beáll a kép 5-6 másodpercre és tööölt a merevlemez kegyetlenül. Egy pálya alatt nemistudom .... 3-4 helyen volt ilyen. És az első és második pálya elején is elég durván töltött. Azért is kérdeztem, mert remélem ez az EREDETI példánynál nincs így és akkor nyugodtan megrendelem. Maga a játék SIMÁN megér 5-6 ezer forintot, már feltételezem, hogy a hálózatos és netes játékmódok miatt is! :)

(amúgy meg nem is tudom, hogy minden fennvan e rendesen nálam, mert a feltört szar mellé nem tettem fel semmit, bár szólt, hogy physix és directx és még valami kell)
  • SLICK
    modding tools elvileg lesz hozzá
  • Avpfan
    nem basznak át ne aggódj..

De ha apád nem akar bank számlázni akkor rendeljétek meg házhoz szállítással és akkor csak a futárnak kell kifizetni a pontos összeget..
  • simon7108
    valaki magyarázza el nekem,hogy-hogy megy ez a bankkártyával valo fizetés?:D
    hogy mégis,hogyan és miszerint utalja át a bank az osszeget a játékért?vagy a bolt veszi le?mert ha igen akkor nem baszhatnak át,hogy tobbet vesznek le mint amennyi a játék?
    na csak simán mondja el valaki érthetoen:Dmert az apámat meg kell gyoznom,hogy biztonságos és nem verhetnek átXD
  • NeoHUNter
    1. nem tudja valaki, hogy van, lesz-e hozzá modding tools/map editor?
    2. még az érdekelne, hogy cheat-ek vannak-e hozzá?
    konkrétan az a része érdekelne ami a rebellion alien versus predator(1) játékába volt, ugyan is ott be lehetett rakni botokat, nem pedig a többi része