Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsimba: Hidd el ha lenne mit isteníteni isteníteném és venném meg ahogy a mass effect 2-t is vettem,de sajna nincs mit isteníteni...
Majd talán ha már szarrá lesz modolva (ha lesz) megveszem...

Mindenesetre jelen pillanatban csak az arctapadó nyünyükét sajnálom (amit a hunter mellé kaptam volna ha tartom a rendelést),mert beterveztem hogy reggel amikor kel az asszony elötte kiterülök a padlón és a fejemrerakom nyünyüt...<#idiota><#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

aricsi
#3994 hsz-be hivatkozok már mindent leírt magiszter amire gondoltam. Neked kösz nem kell leírnod mégegyszer a véleményed egyszer bõven elég volt.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Magiszter
Érdekes felfogás, de van benne ráció.
Aki leszarozzák azok biztos konzolhuszárok és így akarják bomlasztani a PC-s közösséget és elérni hogy ne vegyék meg az adott játékot, mert akkor idõvel PC-re már nem is fejlesztenek semmit. Összeesküvés-elmélet a köbön <#eljen><#hehe>

Akik lewarezolták azoknak éppen isteníteni kéne a játékokat (nem csak ezt), hogy mások megvegyék, ezzel támogatva, hogy újabb játékokat tudjanak fejleszteni, hogy legyen mit lewarezolni.

Kange
Az oks, de sikerült már megbeszélnünk párszor és így az azonos fajúak nem támadták egymást. Szal csak megbeszélés kérdése az egész... 😊

Deathstorm676: Nem csak Téged irritál.

Steam acc: kange82

Helyes<#vigyor2>
Jogos a kedvedért megveszem és újra leírom a véleményem aztán gyorsan eladólesz..<#idiota>

Csak engem irritál hogy egyesek csak úgy letöltik a játékot és utánna összehordják minden szarnak? Az oké hogy nem tetszik de mivel letöltötted ezért a pénzed sem bánta szal semmi okod csak úgy le fos szarozni mások kemény munkáját
ajem kisa
Nem! A demóban csak 1 pálya mindenki mindenki ellen van!

Magiszter
4400, én nyertem. (Amúgy az egy filmsorozat volt régebben <#idiota>)

Magiszter
*kritikák

HF
4001.

Kange
Teszek egy utcsó próbát, aztán itt hagyom ezt a fórumot, mielõtt agyvérzést kapok... 😊

Szóval, demóval már nem játszotok? Nem hozunk össze egy Aliens Vs. Predators Vs. Marines meccset?

Magiszter
Tetszenek ezek a kritkikák: Fos, szar, fos, szar. Azért tükröz egy bizonyos értelmi szintet 😛

elitehun
Nem :S
DarkSector
ez nem nekem akartad címezni gondolom...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SLICK
na megjöttek az eszesek :|

HeadHunter86
Az meg hogy alig van benne duma, meg nulla sztory az hab a tortán. Szóval ez fos lett.

Magiszter
Jesszusz mi ez itt? Kellene egy moderátor aki kb félezer hozzászólást kitöröl.
A játék legnagyobb hibája hogy nem lehet leguggolni? Meg gyorsan fut a predator? Akkor te egy boldogtalan ember maradsz. Szerintem az MI nem hülye. Ha már mindenkit kinyírsz egy helyen, akkor az utolsó ember maga alá csinálva lõ mindenre ami mozog. Olyat meg nem tapasztaltam hogy a másiktól 2 méterre megölök valakit és nem veszi észre, mert mindig messzebb csaltam el az ellent. IK közben meg gyakran soroztak meg géppityuval, ha éppen rossz helyen csináltam.
Az Aliens vs Predator harc meg marha jó. Mármint hogy szétcsapom az agyát a pengékkel, meg rendesen védekezés-támadás, nem csak agyatlan hent. A marine-al csak elkezdtem (swap probléma miatt csak kóstolgatom a játékot.), de tetszik az egész atmoszférája, a pittyegés és a pálya is hangulatosra van megtervezve. Este még tesztelem, de egyenlõre tetszik.

Dx 11 alatt sehogy,vagy várnikell új crackre vagy dx9 módban futtatod a játékot.

HeadHunter86
A marine-t végigszenvedtem, elég fos volt. Látszik SEGA keze van benne. Nagy nulla volt. Predátort még meglesem, videók alapján az tûrhetõ.
Fos konzol játék lett ez az AVP. A vége is egy trágya volt marine-nak. Meg rövid is, és ismétlõdõ helyszínek, semmi extra.

elitehun
Nyugi szóltam Kandurex-nek 😉
Na EZ a bálna akkor most qrvára rácáfolt a fizikára....<#idiota>

Na megyek vissza játszani az AVPvel 😊
jóvan már nem kell ennyire felizgulnod , már lépek is.
DarkSector
ne kapcsold be...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hogyan lehet megoldani a FLASHLIGHT-os Problémát ???

Valaki bannoltassa már ki ezt az idiótát
DarkSector
persze a gugolást nem lehet a kontrolleren megoldani igazad van.Amúgy mi elõl akarsz legugolni?
simán lelehet írtani az ellenséget.

Kange
Nem akartok átmenni az Õrjöngõbe?
Vagy tökmind1 hova, csak el?

Gubberx
Azt valahol be tudom állítani hogy ne 60 Hz-en menjen a monitor mert a játékban nincs ilyen opció és crt monitornál így elég gáz 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

köcsög konzolosok! <#violent>
armageddon666
A fejlesztõk nem bírták belerakni mert konzolos játék, és nem volt több gomb a kontrolleren...

@

HF
Tetszenek az érveléseid...<#wow3>

hogy a sunámba tud a bálna ugrani a tengerben ? te túliskolázott ember!!!
hát ezen már beszarok<#idiota><#eplus2>

elitehun
Ebben igazad van. XD
''Roger That'' <#banplz>
A bálna is "kibaszott nagyot ugrik" mégsem egy gyors mozgású állat...😄
Egyébként ez a szökdécselés is mókás a predivel, köze nincs a megálmodott predatorhoz,ha így ugrabugrálna egy predator akkor Schwarzi a preda1-ben trófeaként vonult volna be a történelembe,nem túlélõként (de elég csak arra gondolni hogy futó embert is nehezen ér utol a predator,mivel bár csupaizom mégis egy nagy mamlasz az egész lény)...

hát elég szar dolog lehet ha nem lehet guggolni. Ilyenkor hogy szarnak a játékban a katonák ? Álva beleszarnak a gagyájukba ?
ez a játék mintapéldánya lehetne az ócska játékoknak!!!! rakás szar magyarul a játék úgy ahogy van!!!
elitehun
Sztem hogy nem lehet guggolni egyáltalán nem hiba. ez nem kötelezõ egy játéknál sem csak egy opció!! A fejlesztõk meg úgy döntöttek hogy nem rakják bele és kész.
Na egy Cod fanboy akinek a szókincsébe beleépült a LOW kifejezés,olyannyira hogy már azt sem tudja hol szokták használni...Mitõl lettem én most low te szerencsétlen?😄

Hát a predi mozgásával nincs semmi baj sztem. Ha már olyan kibaszott nagyokat tud ugrani akkor csak van annyi erõ a lábában hogy gyorsan fusson. A guggolás meg kihajolás ez meg túlvan értékelve. Azért mert már mindenki megszokta és most már hibának számít. Ha bele gondolsz a játékban a legalapvetõbb ellenfél az Alien ott meg nem ér sokat hogy be bújsz egy doboz mögé. Múltiban is ha nem death matchet vagy mixed species death matchet játszol nincs értelme a guggolásnak. (plusz ez a két játékmód ami nem illik az AvP-hez és nem is nagyon fogok ezzel a kettõvel játszani) Szal szerintem az hogy nem lehet kihajolgatni meg guggolni ennél a játéknál nem egy olyan marha nagy hiba.
Kange
De akinek nem tetszik a játék mi a fenének írogat ide állandóan? A topic fele azzal van tele, hogy "sztem gagyi" meg társai. Miért nem hagyjátok meg ezt a topic-ot azoknak, akiknek pl. tetszik???

Demo-val nem játszotok már? Nem hozunk össze a Team Deathmach-et?

ez a kritika többet ér mint az egész játék maga<#ravasz1><#idiota>

aricsi
Milyen jó hogy megjelenés elõtt itt ugrálnak ilyen low-ok mint a skyline,ha ne tetszik Roger that! de nem kell leírni 5x

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Hangokkal mibajom? Szintén marin-nál semmi,ugyanazok a hangok.
Viszont sem a predator sem az alien hangjai nem az eredetiek,hanem ahhoz képest valami utángyártott szarok.
Az alien süvítõszerû sikoltása még okés. De a predatornak az az oroszlánordítása...Hát bocs....😄DDDDDDDD

Se gugolás. Se kihajolás. Se egy értelmes headbob. Semmi sprint. Ahogy a predator mozog az egy vicc,atomantinak jólenne,a gond csak az hogy neméppen ilyennek lett a preda megálmodva az eddigi filmek/játékok alapján (Hogy lenne már egy majd 150kilós 2méteres monstre ilyen irreálisan gyors???)...Itt úgy pörög a lába amikor sprintel mint Jerrynek amikor üldözi valami a rajzfilmben....Hát ezeket a dolgokat kb röviden...Jobban nem megyek bele,felesleges..😄

berczely

Grebber képei.Utolsó képen ott figyel egy alien... na én már tuti összefostam volna magam <#vigyor>

Ha olyan lesz mint ennek a játéknak a marines része csak nem 5 óra alatt lehet kitolni hanem legalább 10 akkor nincs belekötnivalóm.

Ezzel sem lenne különösebb bajom ha minden oldal olyan élménydús és jól eltalált lenne mint a marines...De nem az,egyedül a mari hozza a régi avp szintet.

Focsok: hogy azt a énzt te hogy fogod sajnálni...<#idiota><#idiota>