7670
![avp10logo.png](http://www.avpunknown.com/img/avp10logo.png)
-
bannerban link... -
djsos #4902 az hol van? -
djsos #4901 oké köszi! -
No, már haladunk... :)
Lassan nyomhatjuk a multit... :D
djsos: Warez topik, szépen le van írva, hogy mit kell trükköznöd...
BigDaddyJoe: Szintén Warez topik, találsz benne egy DX11-es crack-t, amivel megy simán. (Vagy nem, mert a warez nálam rossz volt, kellett hozzá az eredetit is patch-elni. De sok embernek ment rendesen.) -
djsos #4899 csá all!hogy kell multizni????valaki segítsen pls! -
BigDaddyJoe #4898 Sziasztok! Csak egy kérdés, Nekem DX10-es kártyám van, akkor most nem lehet ezt DX10-ben tolni? vagy ha a sima AVP.exe-vel indítom és a optionsbe mindent maxra húzok akkor DX10 lesz belőle? mert amikor az AVPDX11 exére kattintok akkor valami hibaüzenetet dob. -
úgy olvason lassan SG-s hentelés lesz :D -
Dzsimbao #4896 Nekem is meghozta a postás. Nem tömörítette bele a postaládába vagy hagyta a lábtörlőn, egyenesen a kezembe nyomta. -
Ennyi idősen csak már... :D Bocs ezt nem hagyhattam ki. -
Remélem nekem is megjött, ha hazaérek kiderül. :) -
No, akkor gyarapodunk skacok! :) -
Megérkezett nekem is a zavvitól, hibátlan csomagolásban. -
gabeone #4891 Jó napot kívánok!
Megérkezett az AVP a zavvitól, 4 munkanap alatt. Jelenleg telepítem. -
Kb 10 percel ezelőt levették a bankkártyámról a zavvi-ról rendelt avp összegét, ez azt jelenti hogy ma valószínűlek kiszállítják a borítékos játékot (mint ahogy a múltkor megrendelt Turok-ot is a pénz levétel napján szállították ki). -
szevasztok. pm-ben eltudjátok majd küldeni a stem niceketek h felvegyelek titeket. előre is köszi. -
ricsa008 #4888 jöhetne egy peccs ami megszünteti ezt az eszement laggot,swapot -
Avpfan #4887 szerintem a ping a ludas.
Amíg nincs normális szerver addig nem fog kiderülni, hogy ki mennyire jó..a ping közbeszól. -
Am, a Marine-al végig vittem már a kampányt, utánna mind1 hogy mivel nyomatom? vagy van valami story alapja hogy milyen sorrendben érdemes végig vinni? -
de kaptunk helyette újakat:) -
jah aztán majd ezeket a kulcsokat is lebanolják, mint mw2 esetében :D -
cyberjedi #4883 online keystore AvP3 7400ft
Fenti linken Steam kulcs vásárolható, 20% engedménnyel, és itt nem kell várnod a postára, azonnal töltheted és játszhatsz!
Vigyázat, a boltot nem teszteltem még, de elég régóta létezik és normálisnak tűnik. -
Steamen a nevem Sixth2Babe
Így keress rám. De már nem leszek fent rajta, csak péntek este -
Jah, az előbb már elrohantam+még a plafonra is felugrottam és akkor nyomta be... :)
Valamint nem tudom, hogy csak nálam van-e a rossz ping idő miatt, de az Alienek heavy támadása mindenképp elér, ha az elkezdésekor még hatótávban voltam? Volt egy csatám a demo pályán a nagy teremben a gerendákon. Hátráltam, az alien nyomta a heavy-t, aztán leestem véletlenül, majd a földön eltalált vele... :S
Nem talállak Steam-en... :) -
na viszont jövő péntekig abbahagyom a gamelést, mert nem leszek itthon :(
Gyakoroljatok ám addig, míg nem leszek. Biztos nehéz lesz visszarázódni majd, de majd összejöhet az SG banda és mehet a hent ^^
Na bye all -
nekem is bugzik az E, mások meg már akkor stealth killeznek mikor már megfordultam... -
dehogynem! Most is nyomattam egy meccset, bár eléggé lehangoló volt. Predator szerettem volna lenni, ehelyett átraktam Aliennek. Ez még nem is gáz, de eléggé idegesítő tud lenni, hogy megyek a Marine mögött, jelez, hogy E én meg nyomkodom, eltelik így 3 másodperc és semmi, majd megfordul és lelő... Rohadt szar ping... -
a 2-höz hogyan lehetett? :o -
ha lehet extra singlplayer kampányokat gyártani ehhez is mint a 2-höz az hihetetlen lenne... -
hát még be se léptél :D -
egész nap??? s engem nem is hívtál??? :) -
Nem rendelted meg? Mi az a kis ikon a neved mellett? :) -
Nem lennék meglepve ha egy évvel később kiadnák az újabb részt, mondván hogy sorry emberek ez csak egy béta volt, de azért köszi hogy megvettétek. Valve már megcsinálta ezt a left 4 dead-el.
-
amúgy így elképzelhető, hogy ez a rész egy átdolgozás és egy újabb AvP 1. rész, tehát ebből is lehet akár trilógia aminek örülnék :) Csak ha lesz köv rész akkor a story lehetne hosszabb -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a lényeg hogy játékban, vagy filmen látni szeretném az idegenek szülőbolygóját, könyvekben már olvastam...de látni akarom ezt kellett volna erőltetni nem klónozást, avp2-t mucsaröcsögén...avp1 szerintem a sztori nagyon fasza, ugye a játék is ráépül ami nem para mert utalnak rá játékban is és az acheronra is tehát elképzelés szerint ez a játék szerves rész az alien és predator univerzumnak, már az "eredeti" szálat tekintve -
egész nap azt csináltam :D néha jó, néha rossz eredménnyel.
Kandurex: Úgy legyen ^^ -
Remélem engem is beveztek:D
De... a fene vigye el. Nekem nem eredeti, de a multi azért megy. de gondolom így KandurEx nem fog bevenni:( -
Deathstorm676 #4867 Az SG AVP 3 csapat mindenkit lever -
Avpfan #4866 hát igen jól jönne már az a dedikált server patch. -
W B #4865 háhá, eszembe jutott még valami
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ugye az Aliens: Ripley háborúja c. könyvben Ripley vissza emlékezett amikor a lányát megszülte... és az emlékben feltűnt Bishop. Ez enged következtetni, hogy az android Ripleyt a WY csinálta... de a WYnek nincs érdekében az hogy pont az ősanyát öljék meg.
az AvP1 filmben Bishop annyira nem volt negatív figura... halála után lett a WY pénz és hatalom éhes. De Bishop vissza tért, hasonló formában min Ripley. Ripley újra élesztése jó tett... de mégis a későbbiekben a WY továbbra is negatív, ill. Bishop is. Vagy csak a cél szentesíti az eszközt elvet használja?
Ezt szeretem az AvPben. Meg vannak a konkrétumok, de mégis sötét mint az űr, és az űrben ott lappang a halál...
-
Én csak egyet tudtam játszani, ott is tisztán utcsó voltam 5 killel... :)
De eléggé rossz volt játszani, 400-700 között volt a pingem és így soxor érdekes dolgok történtek... :)
Remélem lesz ebből az SG-s multi party-ból valami...