Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Jolvan, nem fogsz belepusztulni, hogy megláttad....

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tatyla
warez topik nááb

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hi dx 11 updatet hol találok majd a játékhoz?
Tower Guard
Nálam Disc 3-at kér. De mi ez? 2-dvds mit akar disc 3-al ez a szar? Felbasz, nemtom feltelepiteni...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Jó ám, nekem is az van,és lesz is, még jó darabig.

Kange
Nana, nem szidni a 8800GTS karit, jó az! 😉

Steam acc: kange82

Pedig hát csak a te videokarid elavult kicsit és azért beszélsz olyanról mint amit nem is láttál..

PC verzió szétrúgja a konzolosok picsáját

Nézd meg DX 11-ben az ziher, hogy DX9-ben rakás kaki csak a grafika!
ez engem is érdekelne:S
mert ha az eredetivel nincs semmi gond 2 GB rammal sem akkor biztos megveszem minél hamarébb😊

PSN ID:misi2mezei

HeadHunter86
Crysis-t na ne írj már hülyeséget. ÉG és föld a két motor, ebben a motorban sose lesz olyan DINAMIZMUS mint a CryEngine-ben. ÉS szerintem max a textúrák miatt látod olyan szépnek ezt.

HeadHunter86
Én törttel tolom de semmi hibát nem tapasztaltam. Nekem csupán nem tetszik. Grafika jó, hozza a színvonalat, de túlzásnak tartom, nem tud többet mint egy Unreal 3-as engine. AVP után mass effecteztem és néz ki sõt még jobban mint a ME2. Ráadásul elég szegényes az AVP játékmenete is.
Buta semmitérõ npc. Alig beszél, a sztori meg egy nagy nulla. Rövid is. Engem nem gyõzött meg. Predator jó móka, de marine küldi kritikán aluli volt.

Én nagyon kritikus vagyok mindennel szemben, de szerintem jó játék lett és néhol kiüti a Cryist is látványban. Ez fõleg a Predatoros dzsungel fényeffektjeire jellemzõ..

Szerintem meg lehet szeretni ezt a játékot, ha valaki nem csak végirohan easy fokozaton az egészen. Ha van rá igény úgyis lesznek hozzá küldetések és modok, plusz pályák. Ez a grafikai engine meg is érdemli.
Kandurex
kb. 5500 pénz, és a multi kurva szórakoztató lesz, teljesen megéri az árát.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
és talán a multi is elég jó lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azt vedd figyelembe, hogy az AVP 3 3 játék egy áráért és az a 6000 forint sem egy egetverõ, az EA gamek 12 ezerbe kerülnek. Az AVP 3 maximálisan megéri az árát feltéve ha van elég géped hozzá. ha igen kapsz egy-két soha nem látott grafikai effektet és némi beszarást a sötétben.
Adam II
Az eredeti játék is akad vagy a tört szar?

Gubberx
Nekem nagyon bejön a játék de csak pislogtam mikor a marine kampánynak 2 óra alatt vége lett 😞😞

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kange
várjuk a beszámolót! 😊

Jó lenne már vki olyantól olvasni kis tesztet, aki az eredetivel nyomja és nem a törés miatti hibákért panaszkodik...

" lelkében élõ káoszt."

Ezt olyan szépen fogalmaztad meg,hagy gratuláljak.<#worship>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Magiszter
Hagyd csak. Abban éli ki perverzióit hogy ilyeneket irkál. Nem kell reagálni, mert az csak tüzeli a lelkében élõ káoszt. <#shakehead>

A kezdeti nehézségek után most már nagyszerûen játszható. Néha nem volt hangom. Visszavettem 24bit-rõl 16-ra,és jó lett. 1360x768-ba DX11-be 70-120ftps között ingadozik. Meg DX9-be 200 megával többet zabál a memóriából. Érdekes. Pedig pont fordítva gondolná az ember.

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

bertino
angliában élek, igen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ajem kisa
Felfogtuk, fejezd már be vaze!
Menjél csajozni, vagy mittomé', nyugi már!

Kandurex: a pontozós rendszert belehetne vezetni jópár játéknál ami meg is érdemli pl BF BC2,mass effetek,dragon age,stbstbstb....

Bírom ezeket a divatba jött avp fikázása hozzászólásokat,a gond csak az hogy nem divat hanem maga a játék a harmatgyenge az avp1 és avp2höz képest (grafika javult minden más negyedére butítódott).

ajem kisa
Dekirály neked!😊
Egyébként te ott helyben vagy nem?

triplet
jah😄

wesker24
Mint ahogy a reklámban na Lécci Lécci macikám ! <#nyes>
triplet
Na most fûzöm a szüleimet hogy ugyan vegyék már meg😄
Néztem az elsõ 10 percet a marine kampányból, hát már a videó nézése közben elfogott a félelemXD

wesker24
Mázlista ! <#taps>
HF
Hát, pedig sokat szoktam nézni, de egész nagyot süllyedt a színvonal 😞

bertino
gamepod ?
valamikor 14 évesek postját engedik ki.
vagy ha nem is 14 éves az illetõ az értelmi szintje akörül van.

bertino
<#banplz>

HF
"A Rebellion a hulladék Shellshock 2: Blood Trails után " Ilyet hogy a francba írhatnak ki egy rendes játékokkal foglalkozó portálon?<#wilting>

Eddig sokat olvastam a gamepodot, de ez a lekezelõ cikk elég gáz, nem ez jellemzõ :\

bertino
háááá, tévedtem.
ebben a pillanatban hozta a royal mail <#vigyor2>

Laci1818
Melyik release van meg nektek? Reloaded v. Razor 1911?

no fate

jajjaj, divatba jött az AvP fikázása...kell ez nektek(ünk)?

grebber
Na Marine-el a végére értem! Elsõre normálon 3 óra 30+-20 perc volt mérve!
Néha megáll a kép pár másodpercre (warez miatt gondolom)
Meg a játék is érdekes hogy a szakaszok után kidob a menübe és continouzni kell.(Lehet ez is warez miatt van?)

Next PC upgrade: 2022

Muttley
Végre egy normális banner! 😊

Just do it :)

Kange
Hát, lehe elfuserált vagyok (de nagyon 😄 ), de nekem elképesztõen tetszik a játék, mondom ezt úgy, hogy egyelõre csak a demo-val nyomom és orr vérzésig nézem a videókat... 😊
Lehet, ez annak köszönhetõ, hogy más játékban nem lehetek sem Alien, sem Predator, de akkor is! 😊

balee4
Sztem csak jövõ hét elején kapjuk meg.😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bertino
ide amazonról érkezik, de ez is csak holnap ér ide.
illetve kéne neki.
magyarországra szerintem csak jövõ hétre érkezik, sanda gyanú.

Kandurex
Konzolra...mondjuk mindegyik konzolra bõ 10-20 pont/% -al kevesebbet kapott...ez van...amúgy 80% körül áll a PC...és ez így van jól

Kandurex
Szerintem ez a multiplayer videó iszonyat király 😊

Prince23
Éjfél körül megjelent a játék!!!
És egy új videó is.

köszi, akkor én is akörül kapom meg...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Kandurex
Kétlem, még, sajnos 😞 Talán holnap, vagy hétfõ - kedd, az utóbbi kettõ rosszabb esetben 😞

wesker24
Szerintem az vagy holnap ami kész csoda lenne vagy ami biztos az jövö hét hétfõ/kedd !
wesker24
Na az meg a másik ! <#eljen>
Aki a zavvi-n elõrendelte, megkapta-e már esetleg?

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"