Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Nálam sincs háttér amúgy FF-ben!

Kandurex
A másik ügyes...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ajem kisa
Nálam tegnap este óta nincs is háttér ff alatt sem, meg ie alatt sem!

Hello!

Tud valaki s segíteni? a tengerészgyalogos küldit csinálom és az anya éliennél vagyok!elõször megpörkölöm de aztán nem tudom mit kell csinálni?folyamatosan jönnek az élienek és kicsit nehéz így nekem😊
Kandurex
PC, egyértelmû, minden konzolon le lett húzva

most azon kezdtem el gondolkodni,hogy PC-re vagy PS3-ra vegyem e meg?😄

PSN ID:misi2mezei

Ez a háttér ami most van, szerintem passzosabb!!<#eljen>

Kandurex
egy pontot megér a spoiler mentes akciód,

CalebJoe
látom te is debreceni vagy😊
SLICK
ha warez gondod van arra direkt ott a Warez topik! Mivel letöltötted, ezért ennyi fáradtságot is igazán vehettél volna, hogy ott teszed fel a kérdésed

berczely
Találtam egy jó hátteret ami szerintem ide is illene!
link

Köszönjük a spoilert.
SLICK
elvileg 576-ban is kapható. Remélem a debrceni üzletekbe is ment már készlet. Holnap reggel be is ugrok érte

Az emberekkel 24%-ot megcsináltam, legyõztem a Predatort!😊

jesszus, inkább ti vagytok szánalmasak, az ember segitségért jön ide nem pedig felesleges leszolásért és pofázásért....ennyit értek😄
ez inkább már szánalmas.
anyuci nem adott neki zsebpénzt h megvegye 😞

Eny hatalmas patchet😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ok. majd én eldöntöm. csak megkérdeztem, nem tom mit kell rögtön az ember fejét leszedni😄
Kandurex
Rakjak neked külön címet a témarekordba, hogy "Skyline -nak nem tetszik"? Vagy mit szeretnél?<#zavart2>

Kandurex
Vedd meg vazzeg, nem olyan kurva sok pénz az a nyamvadt 5 db ezres

SLICK
most már kurva idegesítõ a fikázásod, húzz már el a faszba. Muszáj mindenképp behánynod valamit?

Hm? Valaki?
Szerintem ez a veszély nem fenyegeti a cdgalaxis-t (sem a játékot)...<#idiota>

kicsit akad
pedig ma már felraktam egy gyengébb gépre és azon jobban ment
2gb ram 8600GTS 2.6 core2
Hali!
Nem tudja valaki, hol találok, telepitõ kodot az uj alien vs predatorhoz?
Magiszter
Akkor te "kurvamérges" leszel. Próbálj elmenni a CDGalaxis-ba is, nekem ma küldték a levelet hogy má' van nekik. Lehet nem csapták le még róluk a teljes raktárkészletet.

SLICK
ha hétvégére nem tolhatom az eredetivel én kurvamérges leszek

Magiszter
Kevesebb mint 0. Illetve az 576-ban úgy 75%-ot adok esélynek.

SLICK
valaki #4221? -.-

Magiszter
Hát végül is csak be kell álíltani hogy 64x-es tesszelláció legyen mindenen és Displacement Map hegyek. Aztán még nem árthat némi tükrözõdés effect és kész is a csodás AVP3. Jah meg DMM és Euphoria, valamint Splinter Cell-beli "hullakihülési effektus". Vagy ha már itt tartunk akkor SOF 2-beli darabolhatóság és sérülésmodellek. Valamint Motion Capture minden karakterre (még az arctámadóra is 😄 ). És persze még fajonkénti 5-8 óra játékidõ plusszba, meg Bioware-t szégyenítõ történetfonás.
Õööö azt hiszem a lényeget elmondtam. Szóval ha ezt mind beleteszik akkor már talán a játékosok 90%-a megelégedne vele. Vagy nem XD

Az a 10 fps nem tök mind1 ha ígyis úgyis vsync-el fix 60 fps????😄

Õh...#4206 alapján nem...😊

Akkor minek játszol DX11-ben, ha DX9-ben gyorsabb? <#nevetes1>
De valóban meg kell nézni mélyebben az enginet. Lehet DX10 módban fut, ha nem talál 11 kompatibilis hardvert, visszaskáláz Win7 alatt. Meg kell vizsgálni a grafikát Vista/7 és XP alatt külön és nemcsak a tesselationt nézni.

Egyszerûen nem hiszem el, hogy csak néhány tesszellált alien farok miatt DX11-es a játék.
Kange
Zoliz&Skyline: Ti tudjátok, hogy ugyanazt bizonygatjátok? 😊

Steam acc: kange82

Teh...Feltünt hogy dx11-es karim van és én is abban játszom?<#idiota>

A karikon és a fényviszonyokon kívül nemigazán lennék így elszállva külsõ belsõ terektõl...
Mindenesetre a lényeg hogy hiába nyomatod a dx11-es képeket ha egyszer átváltva DX9-re ugyanaz a képvilág fogad és rendesen vizsgálnikell mi a különbség,annyira minimális...

Szívesen beszúrnék ide screenshotokat, de nem tudok.

Nemcsak az alienek és a predator kidolgozottsága jó és nemcsak a belsõ terek brutális fény és árnyékhatásai, hanem a külsõ terek is ütnek.

Vegyétek ki a csillagokat a linkbõl és nézzétek meg a képem a játékból amit csináltam DX11-ben:

http://kep*feltoltes.hu/100218/AvP_DX11_2010-02-18_16-06-50-86_www.kep*feltoltes.hu_.jpg
A marine ahogy eddig is mondtam jóvolt...Alient untam. Preda nightmare-en a gyilok miatt jópofa,nehéz az alienek ellen. A katonákat halomra ölöm a bárgyú MI miatt...Zavaás...Helyreküldöm ráugrás kivégzés...Visszafa..Következõ..És egyik katonának sem tûnt eddig fel hogy ahova küldöm ott már fexik 4-5 fej nélküli hulla...😄

Viszont alienek ellen egész jó amikor nem csak mászkálnak körülöttem hanem támadnak is.

"néhol kiüti a Cryist is látványban"

LÁTVÁNYBAN. Nem játékmenet meg ilyesmi..Sem dinamizmus. LÁTVÁNY. És igen néhol bizony üti látványban egyébként,fõleg az alienek és a predatorok kidolgozottsága.

Kange
Akkor azért annyira nem lehet rossz, ha még mindig ezzel játszol... 😉

Nem,eddig toltam ezzel a remekmável,elkezdtem Nightmare-on a predatorral...<#idiota>

Az ott leírtak jórésze a játék alapján egy nagy mesének bizonyult DX9 VS DX11 képeken egyértelmûen kijön egy két nagyonminimális fényeffektet és egy két élesebb textúrát leszámítva semmi különbség a kettõ között...Vagyis még 1 apró különbség. Dx11 alatt kb 10 fps mínusz...

SLICK
mennyi az esélye annak, hogy holnap már kapható lesz-e a Tescoban <#idiota> illetve szombaton az 576-ban vagy Media Marktban?

Kange
ah, lejárt a mûszak? 😊

Nem,a játék alapból dx9-es ha van dx11-es kártyád nyersz egykét extra fényeffektust.

Gaben78
ennyi a drága 4870 emnek 😞 de lesza... marketing...

a játék alapból DX11-es vagy ha nem olyan a kártyád, akkor csak DX9-ben fut
nincs disk 3, csak add meg neki a bemountolt 1. vagy második DVD-t és ott megtalálja hiányzó .sid fájlt..
Gaben78
help

gabe paul logan
Engem 2x kinyírt az 1. alien mire elintéztem <#hehe>

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Gaben78
Predator templomot nem tudom kinyitni vicc