7670
avp10logo.png
  • BigDaddyJoe
    Én is ebben reménykedem :D az az igazi
  • Kange
    No, ezért lesz jó a multi... :D
  • BigDaddyJoe
    Egy ötlet: Szerintem marha jó lett volna, ha mondjuk nem egyszemélyes kommandó jelleggel botorkálnánk a sötétben, hanem mondjuk adtak volna max egy 5 fős csapatot akiket lehet irányítani (te menj előre, ti ketten maradjatok itt amíg én felderítem a terepet stb...persze csak a marineoknál) És a sztori vége felé vesztettünk volna el csapattagokat de akkor is lett volna egy kis feeling, hogy mondjuk Johnt akit előreküldtünk a sarkon fekszik letépett fejjel vagy éppen a plafonról lógva megnyúzva stb stb. Tehát egy kicsit ilyen Brothers in Arms dolog lenne benne, hogy még se egyedül bohóckodjunk de megmaradjon a frusztráló ide-oda kapkodom a fejem dolog, hogy mi fog történni. Így talán kicsit kiegyenlítettebbnek érezné az ember a marienok harcát. Egyedül megyek, ráadásul zöldfülűként és én váltom meg a világot a többi felettesem meg már a sztori elején szét van tépve mint a mikulás csomag.
  • Kange
    No de a két kép között szembe tűnő a változás...
    Elsőn a fehér felirat szürke, míg a másodikon fehér.

Szal nem értem, hogy mi a bajod... :) Nálam is így néz ki a menü... :)
  • Tatyla
    nem,nem a demoban nem volt ilyen,na majd rakok játék közbeni képet is
  • Lunki88
    Milyen fátyol? Ez alapból ilyen. :D
  • grebber
    Na már nekem is megvan az eredeti!(Zavviról)
    Fel is rakom remélem ez már nem áll meg percenként pár secre meg nem fagy széjjel!
  • BigDaddyJoe
    Mondjuk a singleben szerintem maga az élmény az nagyon nagy úgyhogy gondolkodok azon, hogy beteszem a Bolygó neve Halált a DVD-be aztán megnézem :D
  • Tatyla

steam bezárva
  • Kange
    Hát akkor passz. Még csak friss steam-es vok, ezt nem vágom... :)
    Majd nálam okosabbak megválaszolják ezt.

(Azért csinálhattál volna egy olyan képet is, ahol nem fut a Steam... :) )
  • Tatyla
    olyan de ha nem fut a háttérben akkor is olyan,folyamatos fátyol van valamitől

• Kange
    Ebben igazat adok. Én már kezdek kicsit veszíteni a lelkesedésemből. Tegnap 20 percet ültem a gépnél, mire nagy nehezen multis meccsbe tudtam szállni. Aztán ott az iszonyatosan nagy ping miatt szinte játszhatatlan volt.

ABban bízok, hogy csinálunk SG-s csatákat, így azért csak Mo.-i gépek lesznek, csak nem lesz ilyen magas ping...
  • BigDaddyJoe
    hát megveszem szerintem eredetiben csak még várok egy kicsit hogy a multis dolog kiforrja magát mert egyenlőre afelől sem derűsek a vélemények
  • BigDaddyJoe
    értem tehát akkor a warezzal vannak a gondok
  • Kange
    Írtam erről egy kis élménybeszámolót tegnap:
    Olvasd el!

triplet: 3xAA? Nem kevered picit az AF-vel?
  • BigDaddyJoe
    de amúgy egy sima folyosón is hirtelen fordulva beswappol vagy nemtom mi ez
  • BigDaddyJoe
    ok de nálam a játéknak kivan nyomva a szeme is :D minden fullon maxon, olyan feliratot nem látok hogy medium vagy normal :D
  • BigDaddyJoe
    én még csak warezzal tolom, bocs hogy ideírtam, de amúgy tényleg ekkora különbség van a warez és az eredeti gyorsaságára?
  • triplet
    lolXD
    A hiba az ÖN készülékében vanXD
    nekem 2 éves a gépem, még is megy 1280x1204 3xAA texture detial medium, shadow detial medium.
    És nem szaggatXD
  • BigDaddyJoe
    viszont az tetszik amikor az alient lövöd és ellövi a lábát de az alien még mindig kúszik feléd láb nélkül és akkor repül a headcsatt.....:D:D
  • Kange
    Vagy multiról beszélünk? :)
  • Kange
    Te most eredetivel nyomod?

Mert nekem az eredeti teljesen simán fut.
  • BigDaddyJoe
    jön 4 alien a falon aztán már swappol össze vissza
  • BigDaddyJoe
    ááááá jöjjön már patch, ez hihetetlen nagyon szarul optimalizálták
  • Kange
    Nem a Steam fut a háttérben?

Alapértelmezetten Shift+Tab-val e tudod zárni a steam-t, ha az menne...
  • Tatyla
    feltelepítettem és amikor elindul a menü pár másodpercre rá mintha valami szürke szűrön keresztül menne az egész ez mitől van?
  • Drape
    Akkor én még várhatok két napot. :-)
  • Ragnar360
    hát jónagy szarfos ez a PÉCÉS STEAMES MULTI ahogy megint igy beleolvastam a fórumba... pfff lál

Amiket eddig itt irtatok, meg képeket linkeltetek, a statról hát az 1 nagy nulla áh - 4-5 ember a meccsbe vagy aligha több ? miről beszélünk könyörgöm? és akkor még szaros laggos a ping kűfödiekkel

jah meg biztos jó a hangkommunikáció itt...jah h a cset dominál -.-
  • wesker24
    Te jó isten mi történt itt 800 új üzenet !

4 napig nem volt netem ! De most már jó lett !

Amugy nekem is meghozta a postás az ajándékot a Zavitool !
  • Tatyla
    múlthét kedden
  • Deathstorm676
    Kedd
  • Drape
    Természetesen despatched az a dispatched.
  • Drape
    Ti mikor kaptátok a zavvitól az "order dispatched" levelet? Hogy be tudjam mérni mikor kapom meg én is.
  • Tatyla
    nekem is megjött a zavvi szállítmány,mától végetek van ha predátorok vagy marine-k vagytok ...
  • Deathstorm676
    Na hozta a postás az ajándékot a zavvitól
  • Dzsimbao
    Ha lesz itt ki fogják írni:
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?s=954780323e40e864a8b84617736dddc5&t=1148443
  • Kange
    A hiba az Ön készülékében van...
  • Lunki88
    Ezt én is szeretném tudni. Pedig reménykedtem hogy mire meglesz a game már lesznek...
  • cyberjedi
    warez topik link a bannerban nálam hibaüzenetet ad. javítható?
  • Kange
    Nem tudjátok, hogy mikortól lesz dedikált szerver PC-hez?
    Vagy hol tudok én ennek utána nézni?