Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Elindítottam a játékot,játszok egy kicsit és egyszerûen kilép a játékból.A steamba benne marad de hiába lépek vissza ugyanaz.Elõzõ nap meg rendesen ment.Lehet hogy sokan vannak fent, így nem játszhatok? Mert nincs széles sávú internetünk?Várom a válaszotokat.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ez a szerver eltûnés már volt, Steamen is olvastam, Én nem tudom mi lehet, nálam van. Mind a Steam servers keresõjében, mind játékon belül.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A segítségeteket szeretném kérni. Megmondom õszintén nem vagyok már mai gyerek. Ezt a játékot ajándékba vettem egy kedves rokonomnak, aki fel akarta telepíteni, létrehozott egy fiókot a STEAM-en, de miután letölti és játszani akar vele, azt írja ki a gép, hogy a játék telepítése nem teljes. Megnézte a STEAM oldalán a az installációs hibát (55), de azzal nem tudja orvosolni. Kérlek benneteket, segítsetek a probléma megoldásában.
Üdv és elõre is köszönet.
De azt el kell ismerni, ha egy meccs alatt 25x stealth killeznek te is megunod. :)
Van már olyan szerver ahol ezek vannak kiírva:
no plasma
no E kill
+stb stb
Én ezt baromságnak tartom,mert egy játékot úgy kell elfogadni ahogy van ha valakinek nem tetszik menjen codozni ahol lámának campelõsnek meg mit tudom minek nevezik vagy játszon mással.
Na meg milyen már egy Predator plasma nélkül? E támadást meg úgy kerülöd ki hogy figyelsz jobban. Így is elég szánalmasan mozognak a karakterek nem kell még jobban nehezíteni a játékot. Csak az szabjon meg szerveren szabályokat aki fizet érte,bár engem nem érdekelnek mások szabályai XD
Szóval kicsit nézzen magába aki lexarozza a játékot,meg az is aki steamet szidja mert lehet a gépe xar és nem ért hozzá.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Hát akkor lehet hogy 10/10 lenne.

http://avp2010.b13.hu/
Ez szívás mert lassú de jó is mert ha baj lesz a dvdkkel akkor csak bejelentkezel azt jön is le ! :)
Akinek van youtube fiókja azt adja meg azt belehet jelölni egymást meg a steames profilokat hogy mi magyarok tudjunk egymással gamelni.
Trance&Friends nothing more..
Próbáld késõbb vagy állíts másik szervert settings- > donwloads.
Amit a Predatoroknál elbasztak amúgy a hangok meg a kinézetük. Némelyiknek olyan ratyi maszkja van...
Pl én kicseréltem mindet. A Predatorom a Predator 1-2 filmekbõl használja a hangokat/hangzásokat. Na meg a régebbi AVP játékokból. Mindene eredeti, sokkal élvezetesebb a játék. Majd megpróbálok a hétvégén videót felvenni és feltölteni.
Mar kiprobalnam!!! Azota a gepemen magy a Game!! Isten kiraly, nemertelek Titeket az iranyitassal nincs gondom semmi. A Marine az quvva jo....
http://avp2010.b13.hu/index.php?f=7&s=1&blogid=14346&cat=5
Kövessétek az utasításokat és mûködni fog !
Példa nálam:
http://www.youtube.com/watch?v=a-cvcd8dgKY no hud a 3 fajnál a multis fájlt nem tettem oda ahova kell és igy nézz ki
http://www.youtube.com/watch?v=HpfnOtTEUNo a videó címe magáért beszél
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB