7670
avp10logo.png
  • KennyGTP
    PC-n ha eredeti a gamed akkor csak tolni kell a multit, sokat kell gyilkolni hogy sok XP-t szerez és így oldódnak fel a skinek (karakterek).
  • KennyGTP
    Néz szét ITT vagy válogass EMITT és hátha megtalálod.
  • Alien555
    és hogyan lehet karaktert választani mondjuk tengerésznél a multi-ban?
    (Rockie...stb.)
  • Alien555
    Császtok nekem már lassan egy hete megvan XBox 360-ra de nem tom hogy kell szintetlépni multi-ban valaki elmagyarázná?
  • predator5
    Hogyan lehet ehhez a PREDATOR MOD HOZ HOZZÁJUTNI????????,,
  • predator5
    Nekem agyon bejön a játék csak 1 problémám van.MÉGPEDIG AZ,HOGY A TŰZ RAGADOZÓKÉNT NEM BOCSÁT KI HŐT!!!!!!!!!!hát ez...
  • Norberto065
    Nem minden játékot érdemes megvenni de aminél akarsz multizni és akarod h működjön rendesen akkor érdemes megvenni. Sok jó embert lehet megismerni játék közben és egy jót kikapcsolódni már ezért megéri ha már az irányítás idegesítő kicsit. Na meg steam egy frankó progi
  • Stordy
    a gépemmel semmi gond, minden rendbe van rajta, mondjuk abban igazad van hogy megéri 2000-ért
  • Norberto065
    "Lehet hogy regsisztrálni kéne a gamet, vagy megvenni eredetibe? "
    Igazam lett XD Vagy nem eredtivel játszanak vagy xar valami a gépen =)
    Kemény 2 ezer forint már a game,szerintem ennyiért már megéri mindenkinek.
    Egy dvd film drágább amit egyszer nézel meg és utána az életbe nem veszed elő,na jó van kevés kivétel XD
  • Stordy
    nem dob ki sehová, csak egyszerűen lefagy magától, mikor jön az intró, hogy kinyílik a kapu az aliennél.
  • Optimus Prime
    Milyen ez a fagyás? Leakad a kép-hang vagy kidob az asztalra vagy kék halál és reboot? Nekem biztos tréebb a gépem, de ilyen nem volt.
  • Stordy
    Üdv! Megint van egy gondom. Ugyanis, az Aliennel a raising pályán vagyok, és ott fagy le, mikor ráállok a kőtáblára hogy kinyiljon a kőrács. Onnantól kezdve lefagy. A Predatorral meg a 3. pályán vagyok és ott fagy le, mikor megszerzema discet. A tengerésszel meg már az elején fagy le, amikor kikell menni a disco bárból. Meg a Steammal regisztrálva vagyok, még se tudok multizni, mert kiírja hogy disconnect failed :S. Lehet hogy regsisztrálni kéne a gamet, vagy megvenni eredetibe? Létszi segítsetek!
  • RelakS
    olyan, mint egy érem.
    Le van írva mindegyikhez, hogy mit kell csinálni, hogy megkapd. Van, amelyiket normál végigjátszással megkapod, pl öld meg a királynőt, de van olyan pl, hogy shotgunnal egyszerre két ellenséget kell lelőnöd, azért már meg kell dolgozni :)
  • Norberto065
    Látom itt sokan szerintem nem eredeti játékkal játszanak,hisz csak akkor lehetnek érdekes malörök vagy egyesek gépével van valami gond.
    Nekem 2010 márciusa óta van meg a game és egy deka bajom sincs vele csak a irányítás sírom vissza az aVP2ből :)
  • Norberto065
    Szevasztok !

A FaceBookon van egy csoporton ami érdekelhet titeket :

ALIENS versus PREDATOR 2 & 2010

Ide is lehet csatlakozni és itt is lehet segíteni egymást ! :)
  • predator5
    mik azok az achievementek??????????
  • Stordy
    Okés :)
  • predator5
    Talán várj másnapig, nekem is volt hasonló másnapra meg jó lett
  • Stordy
    mármint feltelepítettem*
  • Stordy
    Sziasztok! Kéne egy segítség. Ugyanis, miután eltelepítettem az AvsP 3-at és elindult, utána, mikor az Aliennel eljutok addig, hogy a kiráynő kiszabadul, utána lefagy az egész. Szerintetek miért?
    Pedig a gépem adatai megfelelnek, és akadásmentesen megy a játék.
    Operációs rendszer: Windows XP
    Memória: 2.60 GHz (XP) 3.50 GB RAM
    Processzor: Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz
    Videókártya: Direct X9.0 c, ATI Radeon HD 5500 Series.
    Létszi, segítsetek hogy mi a gond! Előre is kössz!
  • Optimus Prime
    Alapból a játékból kilépve megjelenik a screenshot manager, ahol kijelölheted és feltöltheted a képeket. Ha nem, akkor a játék lapján a view screenshot library-ben.
  • predator5
    Hogyan kell képet feltölteni?
  • Optimus Prime
    Van egy 1 GB-nyi tárhelyed külön csak erre a fiókodhoz. A képek a winchesteren is megmaradnak, de a Cloudba míg nem törlöd. Haj.. lassan nekem betelik. :)
  • predator5
    ja és hol lehet kikapcsolni a baráti tűzt
  • predator5
    Lenne egy kérdésem.

A steam-en belül a képernyőmentések nézetnél,ha kijelölöm és rákattintok,hogy feltöltés hova tölti fel?
  • Jaffa 2843
    csak ennél a játéknál van gond? Próbáltad esetleg ujratelepíteni a játékot?
  • Goaulds
    igen persze...a létező össze grafikai beállítás mellett még 1024 low grafika mellett is
  • Optimus Prime
    A VGA-ra sem fogható, mert ATi párti. Legalábbis valami spéci ATi feature-t is támogat. Esetleg DX frissítés? Próbáltad DX9 és DX11 alatt is indítani?
  • Goaulds
    Lenne egy olyan problémám, hogy Nvidia 9600 gt -t lecseréltem egy Amd 6950 re és azóta nem megy a játék. Win reinstall, létező driverek cseréje után sem megy...A menü betölt az ingame videó betölt..de abban a pillanatban amikor irányításom alá kerülne a játék dob egy ALT+F4 et a game...
    Esetleg valakinek valami ötlete?
  • predator5
    Most már pláne nem értem!!Tegnap megy szépen,semmi gond,ma megint kilép,multiplayerben vége a meccsnek,belyönnek a pontok és kilép.Single-ben elmegyek egy bizonyos pontig és ott lép ki.Még ha mindig kilépne,de mondom tegnap meg olyan szépen ment,hogy csak na!Ugyhogy egyszermegy,egyszer szaggat de megy,egyszer meg kilép.MI VAN ITT?????!!!!
  • Optimus Prime
    Egyszerűbb, ha a DxDiag-ot futtatod. Azon pedig a hang fül és 'A hangok hardveres gyorsítási szintje' a csúszkát pedig elhúzod teljesen balra.
  • predator5
    légyszí leírnád így:pl.: vezérlőpult/valami/valami/stb
  • Optimus Prime
    Játékon belül, a hangszórón semmi értelem. De jobb, ha a Vezérlőpultban a Hangerő beállításoknál ki lehet kapcsolni a hardveres gyorsítást.
  • predator5
  • predator5
    Ja és minek kéne történnie?
  • predator5
    A hangszórónkon kapcsoljam ki a hangot vagy a játékba?És hogy érted hogy mindent leveszek?
  • Optimus Prime
    Még egy tippem van: hangkártya. Nálam amiatt van hasonló baki. Ezt úgy tudod, megnézni, ha kikapcsolod a hangot, ergo mindent leveszel.
  • predator5
    Valaki sürgősen segítsen!!!

Nem szaggat a játék de mind a 3 fajjal minden pályán van 1 pont ahol kilép a játékból.Nem tudom mi lehet a hiba kérem segítsetek!!Irtátok hogy a lag miatt de én még amatőr vagyok szóval azt sem tudom mi az a lag és hogyan lehet helyrehozni!Valamit le kéne tölteni a játékhoz vagy...egyszerűen nem tudom.SOS
  • mokacsin
    Siker,kösz mindenkinek
  • KennyGTP
    De minden egyszerűbb Steam-en ha a nyelvet átállítod magyarra :).
    Steam->Settings-> Interface -> Select the language....-> magyar (Hungarian) és jöhet a Steam restart