Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Nemtudom ki mondta hogy rövid a game????
én most tartok kb 1.5óra marine játék körül és 38% ....
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Predatorral a pyramid pályán (talán ez a pálya neve) betölt nem tudok mozogni csak 1 fal van elõttem és kiírja, hogy meghaltam. Mi van ilyenkor?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
//
Patchet próbálta már vki akinek eredeti és dx11-es karija van?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Vagy talán agyon Beta tesztelõi kört kellett volna kialakítani.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Next PC upgrade: 2022
Ja igen néha bevillan nekem valami transition felirat, meg hogy nyomjam valamelyik gombot. Na az most mi akar lenni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem tudom mi hogy van...
amikro elsõnek toltam gyorsba megnéztem miyle nsztb..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
@
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"I really can't see the multiplayer being alive six months down the road.
I think the sound design is pretty weak, it's all pretty generic stuff. The marine's guns all sound very terrible compared to L4D, BFBC2, etc.
The 1 hit kills are just annoying, even if it's a "skill" thing, there's too much lag to combat aliens who sprint while spamming E. Not sure if I'm willing to wait for a dedicated fix.
The predator hardly even gets to use his weapons, they're too spread out.
The game modes are not original at all, it's literally all been done before.
The game has like, two songs in the soundtrack, both generic "suspense" tunes...
The game engine feels clunky and slow, almost choppy. Marine feels like he weighs 800 points, alien feels like he has glue on his feet, and the predator feels like he is in between glued, gimmicky, and somewhat still laughably fast.
The campaigns are only about an hour long each.
There's really not that many people playing online.
You can't play ranked inf\hunt as a group.
Getting into matches can be a pain.
No object physics at all, literally none. In BFBC2 I can destroy anything, even bushes, even the static ground itself.
Auto-aim melee.
Disorienting camera when you get meleed, preventing you from really fighting back effectively."
predator gondok:
"The predator in this game seems a bit odd to me.
If I charge the shoulder cannon so that it actually kills something, it's empty after only two charged shots. If I don't, it's not even strong enough to kill a marine... they fall on their butt and get up again. The targeting/charging stops while I'm under fire, too.
When I killed a marine and saw his rifle lying on the ground, I wished I could just pick it up and use it instead of the shoulder cannon.
Why have a "high tech" energy auto aiming shoulder cannon, when a simple handgun would work much better in a lot of cases?
Cloaking doesn't seem to work against alerted enemies. Do they use a motion tracker than, to be able to tell where I'm going? I'm not sure if that should work, but I can't remember it from the previous games.
Also, what's with this distract thing? He makes a strange voice that sounds like it's coming from somewhere else? How he does that is beyond me, as he seems to be able to do it just like that, but it's nothing I've seen a Predator do anywhere before. It's kind of strange I think. And the marines always walk into the exact same spot they thought they heard the voice from, even if it's just a few miles away in an open field where nothing could have caused the sound."
némán kellett végignéznem ahogy a királynõ szenvedett...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Az F-el lehet váltani a nézetet a predatornál
Nekem idegesítõen furcsa kérdésem van hozzátok ami a következõ:
Hogyan tudom váltani a hõ/alien vision nézetet
Elõre is köszi
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
-Videó után kidob/nem indul hiba megoldása:
Hangkártya beállításainál windowsban a hangminõséget 16bit 48khz-re,vagy lejjebb.
- Csak sötét bevillanás.
Ha valakinek van ilyen problémája akkor szedje le a legújabb directx redist-et (pl origo szoftver bázisáról) és installálja, utána menni fog a játék elvileg.
- Helytelen konfig vagy csak programfuttatási hiba
Vcredist -et rakd fel...
- Aki Dx11-ben futtatja és flashlightal kifagy
Szedje le ezt (Ezzel már tökéletesen megy)
Dx11Maxthon
- A játék szaggat
Rakd fel a a physx-et, a vcredistet és az új directx-et es a hiba megszûnik
- !missing text hibaüzenet a menüben.
Töröld a játékot, majd tedd fel újra, és megoldódik
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870