7670
avp10logo.png
  • Föcsök
    Na képzeljétek el, mióta hazajöttem megy minden rendesen. Le is kopogom. Most leszedtem a Physx-et megnézem ezután is menni fog-e. Egy kérdésem lenne még. Nektek a Ranked Match-nél milyen opciók vannak? Quick Match, Invite Friends, és van még valami, mert nekem csak ennyi van.
  • Tatyla
    annak mondom aki multizna és nem talál szervert:
    ha fél percen belül nem talál visszalépsz a menüben addig míg qiuck match és kezded előröl a keresést!
  • wesker24
    Na egész jó volt ez a Survival egész jól játszottunk 2-en egészen addig amig nem jöttek az Alien Queen testörei a Praetorian Alienek na onnatól kezdve nem sok esélyünk volt !
  • Caine
    Köszi mindenkinek, aki leírta a véleményét.
    Nagyon szemegezgetek a játékkal, de boxra 11k, persze ha jó a játék, akkor megéri.
    Warezolni meg nem fogok (meg nem is tudnék).
  • a_n_d_r_e_w
    nah a nagy para vegere vegre itt van a draga :D
    ma hamarabb fogok szabadulni melobol, erzem :D
  • garferi
    Hála Istennek! Köszi az infót! Remélem zavviék-tól gyorsan ideér.
  • Solid Snake
    Fake
  • Drape
    Én múlt héten csütörtökön kaptam értesítést a feladásról és még én sem kaptam meg.
  • simon7108
    thx most már boldog vagyok:D
    megyek és ki is probálom:P
  • simon7108
    thx a csillagot:)és a képet is de nem lehetne lecserélni Predatorra?:D
  • Kandurex
    Szerintem nem, mindenkinek megjött már azóta,...ha megkaptad szólj, megkapod a csillagot
  • Tatyla
    push to talk van most már a V lenyomásával...
  • simon7108
    na végre megjott a játék:)
    Kandurexnak meg itt a képek,hogy tényleg megvettem!

• grebber
    Az meg a másik hogy fps-ben sokkal lassabb a képen meg nem veszel észre semmit.
  • a_n_d_r_e_w
    Kaphatok? :D
    Mar kifizettem, a zavvi is allitolag feladta egy hete, mas kerdes hogy se hire se hamva :( Van vki hasonlo helyzetben?
  • Kange
    Azért nagyon gáz, hogy ugyan írják, hogy ment dx11-ben a GTX 280, de nem rakták ki az eredményeket...

Valamint azért arra is kíváncsi lettem volna, hogy mi van akkor, ha semmit sem kapcsolsz be? Mert az látható, hogy mekkora a különbség a dx9 kontra dx11+Advanced Shadow.
  • grebber
    Aliens vs. Predator: DirectX 11 benchmarks and graphics comparison
  • Kange
    Add el a géped és meglesz a gyógyszer!

Amúgy a patch aktiválja a DX11 cuccokat...
  • Zoliz
    Sziasztok van már a tört változathoz olyan új crack amivel bekapcsolható még egy két plusz DX11-es feature? (motion blur stb.)

Bocs, de nem tudom megvásárolni a játékot, mert gyógyszerre kell a pénz.
  • Barny
    Koszonom,delutan megis probalom,most pedig irany a suli:(
  • hpnx9020
    Köszönöm.

Mondjuk a magyarok mindent elneveznek máshogy mint ami ettől kicsit az övék.
  • Kange
    Mert sorrendben ez a harmadik rész... :)

És gondolom ez a topic még akkor készült, mikor még csak készülőben volt.
  • hpnx9020
    Megérte megvenni mégis jobb pénzért nem játszani.Egyébként ez miért AvP 3?

Mert nem ez a címe.
  • Kange
    Nem pénzkidobás, mert előbb-utóbb úgyis javítani fogják.

Ha DX11-ben futtatod, akkor próbáld a DX9-t. De böngészd át ezt a FAQ-t. Olvastam itt valami olyasmit, hogy a Catalyst 9.12-vel stabilabb a játék, de nézz itt utána Te is!
  • Barny
    Sziasztok! megvettem a jatekot,tegnap megis hoztak hiszen valljuk be nem draga es megiscsak jobb eredetivel jatszani,vagy megsem?! azlenne a problemam hogy miutan letudom a tutorialt es szeretnem vinni a missiokat nem tolti be.vagy elmegy a kep,monitor lekapcsol vagy mikor be akarom tolteni akk egyszeruen kidob,semmi hibauzenet.olvastam,h a videokartyammal lehet a gond:( MSI HD4830 512, catalyst 10.2.Van ra valami megoldas? mert ez igy eddig csak penzkidobas volt:( ja es oprendszerem Win7 x64.elore is koszonom
  • Kange
    Hm, a teljes játékban már nem így van. A Patch orvosolta ezt is:
    "Voice chat is now PTT by default in lobbies; improved muting and voice chat volume options"
  • Avpfan
    Nekem is ilyen volt.

De aztán megvettem az avp-t és most már tudok felvenni embereket.
  • garferi
    Sziasztok!

Szerintetek lesz patch ehhez a voice kommunikációs förtelemhez?
    Elviselhetetlen amikor a lobbiban mindegyik szerencsétlen sivít, zúg vagy recseg az ember fülébe. Oda miért nem lehetett push to talk -ot beépíteni mint a játék alatt? Nem láttam még ilyen idióta megoldást sehol sem. Lobbiban ha nem némítanám le mindig a fülesemet megbolondulnék.
    A SEGA fórumában már született is egy kivánságlista amin szerepel a probléma, remélem észre is veszik!

Üdv!
  • Jaffa 2843
    a hangos kommunikációt muszály volt benne hagyni olyan ocsmányul, mint a demoban volt? kicsit kurva idegesítő :D
  • xxxpaulxxx
    áhá szóval nincs egy steam játékod sem:D
  • pintyoo
    Nem megy mert valami korlátozott fiokom van
  • Kange
    Keresőbe beírod a nevünk! :)

Legegyszerűbben jobb alsó ikon jobb klikk->ismerősök->majd ott van alul, hogy Ismerős hozzáadása

és oda beírod az illető acc nevét, pl. esetemben: kange82

• Kange
    és fel tudsz venni valakit?

mert én elkezdtem felvenni az embereket, de nem tudom... :S
  • bertino
    nem csak neked törlődött.
  • pintyoo
    Én felvennélek csak nem tudom hogy kell .Katonával imádok játszani nekem az jön be a legjobban
  • Kange
    Természetesen akivel még nem vettük fel egymást az is dobhat rám üzenetet...

De ezt nem értem, hogy miért törlődött az ismerős listám...
  • Kange
    Segítsetek pls!
    Hazaértem, elindítom a gépem, steam és mit látok? Eltűnt az összes ismerős. Senki sincs a listán! Ez hogy a gyíkba lehetséges?
    Ah, szal kérnék mindenkit, akivel már felvettük egymást, hogy legyen szíves dobni rám egy üzenetet...

Rage: Lentebb belinkeltem a hivatalos FAQ-t. Ott is olvastam azt, amit a warez régióban, azaz vissza kell venni a hang minőségét a win-ben.

Domination milyen mód? Jaaa, az a terület őrzős, nem? Nah azt is kéne nyomni...
  • peti71
    Mért az jobb lenne, ha az ágyad alól ugrana elő,az nem lenn monoton.
  • Lunki88
    Ezért kéne összehozni egy jó sg-s bandát, ahogy elnézem vagyunk itt elegen akik megvették a játékot. Így már a pingek is jók lennének.
  • Rage47
    Ha bárkinek hangproblémái vannak (nálam pl. általában nincs zene és a cutscenekben nincs hang), és van megoldása, lécci írja le. Szerencsére nem csak nekem van gondom vele, Steamen is írnak róla páran, de ott megoldást nem talált még senki