7670
-
Föcsök #5183 Na képzeljétek el, mióta hazajöttem megy minden rendesen. Le is kopogom. Most leszedtem a Physx-et megnézem ezután is menni fog-e. Egy kérdésem lenne még. Nektek a Ranked Match-nél milyen opciók vannak? Quick Match, Invite Friends, és van még valami, mert nekem csak ennyi van. -
#5182 annak mondom aki multizna és nem talál szervert:
ha fél percen belül nem talál visszalépsz a menüben addig míg qiuck match és kezded előröl a keresést! -
#5181 Na egész jó volt ez a Survival egész jól játszottunk 2-en egészen addig amig nem jöttek az Alien Queen testörei a Praetorian Alienek na onnatól kezdve nem sok esélyünk volt ! -
Caine #5180 Köszi mindenkinek, aki leírta a véleményét.
Nagyon szemegezgetek a játékkal, de boxra 11k, persze ha jó a játék, akkor megéri.
Warezolni meg nem fogok (meg nem is tudnék). -
#5179 nah a nagy para vegere vegre itt van a draga :D
ma hamarabb fogok szabadulni melobol, erzem :D -
#5178 Hála Istennek! Köszi az infót! Remélem zavviék-tól gyorsan ideér. -
#5177 Fake -
Drape #5176 Én múlt héten csütörtökön kaptam értesítést a feladásról és még én sem kaptam meg. -
simon7108 #5175 thx most már boldog vagyok:D
megyek és ki is probálom:P -
simon7108 #5174 thx a csillagot:)és a képet is de nem lehetne lecserélni Predatorra?:D -
#5173 Szerintem nem, mindenkinek megjött már azóta,...ha megkaptad szólj, megkapod a csillagot -
#5172 push to talk van most már a V lenyomásával... -
simon7108 #5171 na végre megjott a játék:)
Kandurexnak meg itt a képek,hogy tényleg megvettem!
-
#5170 Az meg a másik hogy fps-ben sokkal lassabb a képen meg nem veszel észre semmit. -
#5169 Kaphatok? :D
Mar kifizettem, a zavvi is allitolag feladta egy hete, mas kerdes hogy se hire se hamva :( Van vki hasonlo helyzetben? -
#5168 Azért nagyon gáz, hogy ugyan írják, hogy ment dx11-ben a GTX 280, de nem rakták ki az eredményeket...
Valamint azért arra is kíváncsi lettem volna, hogy mi van akkor, ha semmit sem kapcsolsz be? Mert az látható, hogy mekkora a különbség a dx9 kontra dx11+Advanced Shadow. -
#5167 Aliens vs. Predator: DirectX 11 benchmarks and graphics comparison -
#5166 Add el a géped és meglesz a gyógyszer!
Amúgy a patch aktiválja a DX11 cuccokat... -
Zoliz #5165 Sziasztok van már a tört változathoz olyan új crack amivel bekapcsolható még egy két plusz DX11-es feature? (motion blur stb.)
Bocs, de nem tudom megvásárolni a játékot, mert gyógyszerre kell a pénz. -
#5164 Koszonom,delutan megis probalom,most pedig irany a suli:( -
hpnx9020 #5163 Köszönöm.
Mondjuk a magyarok mindent elneveznek máshogy mint ami ettől kicsit az övék. -
#5162 Mert sorrendben ez a harmadik rész... :)
És gondolom ez a topic még akkor készült, mikor még csak készülőben volt. -
hpnx9020 #5161 Megérte megvenni mégis jobb pénzért nem játszani.Egyébként ez miért AvP 3?
Mert nem ez a címe. -
#5160 Nem pénzkidobás, mert előbb-utóbb úgyis javítani fogják.
Ha DX11-ben futtatod, akkor próbáld a DX9-t. De böngészd át ezt a FAQ-t. Olvastam itt valami olyasmit, hogy a Catalyst 9.12-vel stabilabb a játék, de nézz itt utána Te is! -
#5159 Sziasztok! megvettem a jatekot,tegnap megis hoztak hiszen valljuk be nem draga es megiscsak jobb eredetivel jatszani,vagy megsem?! azlenne a problemam hogy miutan letudom a tutorialt es szeretnem vinni a missiokat nem tolti be.vagy elmegy a kep,monitor lekapcsol vagy mikor be akarom tolteni akk egyszeruen kidob,semmi hibauzenet.olvastam,h a videokartyammal lehet a gond:( MSI HD4830 512, catalyst 10.2.Van ra valami megoldas? mert ez igy eddig csak penzkidobas volt:( ja es oprendszerem Win7 x64.elore is koszonom -
#5158 Hm, a teljes játékban már nem így van. A Patch orvosolta ezt is:
"Voice chat is now PTT by default in lobbies; improved muting and voice chat volume options" -
Avpfan #5157 Nekem is ilyen volt.
De aztán megvettem az avp-t és most már tudok felvenni embereket. -
#5156 Sziasztok!
Szerintetek lesz patch ehhez a voice kommunikációs förtelemhez?
Elviselhetetlen amikor a lobbiban mindegyik szerencsétlen sivít, zúg vagy recseg az ember fülébe. Oda miért nem lehetett push to talk -ot beépíteni mint a játék alatt? Nem láttam még ilyen idióta megoldást sehol sem. Lobbiban ha nem némítanám le mindig a fülesemet megbolondulnék.
A SEGA fórumában már született is egy kivánságlista amin szerepel a probléma, remélem észre is veszik!
Üdv! -
#5155 a hangos kommunikációt muszály volt benne hagyni olyan ocsmányul, mint a demoban volt? kicsit kurva idegesítő :D -
xxxpaulxxx #5154 áhá szóval nincs egy steam játékod sem:D -
pintyoo #5153 Nem megy mert valami korlátozott fiokom van
-
#5152 Keresőbe beírod a nevünk! :)
Legegyszerűbben jobb alsó ikon jobb klikk->ismerősök->majd ott van alul, hogy Ismerős hozzáadása
és oda beírod az illető acc nevét, pl. esetemben: kange82
-
#5151 és fel tudsz venni valakit?
mert én elkezdtem felvenni az embereket, de nem tudom... :S -
#5150 nem csak neked törlődött. -
pintyoo #5149 Én felvennélek csak nem tudom hogy kell .Katonával imádok játszani nekem az jön be a legjobban -
#5148 Természetesen akivel még nem vettük fel egymást az is dobhat rám üzenetet...
De ezt nem értem, hogy miért törlődött az ismerős listám... -
#5147 Segítsetek pls!
Hazaértem, elindítom a gépem, steam és mit látok? Eltűnt az összes ismerős. Senki sincs a listán! Ez hogy a gyíkba lehetséges?
Ah, szal kérnék mindenkit, akivel már felvettük egymást, hogy legyen szíves dobni rám egy üzenetet...
Rage: Lentebb belinkeltem a hivatalos FAQ-t. Ott is olvastam azt, amit a warez régióban, azaz vissza kell venni a hang minőségét a win-ben.
Domination milyen mód? Jaaa, az a terület őrzős, nem? Nah azt is kéne nyomni... -
peti71 #5146 Mért az jobb lenne, ha az ágyad alól ugrana elő,az nem lenn monoton. -
#5145 Ezért kéne összehozni egy jó sg-s bandát, ahogy elnézem vagyunk itt elegen akik megvették a játékot. Így már a pingek is jók lennének. -
#5144 Ha bárkinek hangproblémái vannak (nálam pl. általában nincs zene és a cutscenekben nincs hang), és van megoldása, lécci írja le. Szerencsére nem csak nekem van gondom vele, Steamen is írnak róla páran, de ott megoldást nem talált még senki