Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem DX11 ben Stabilan 65fps 50 alatt sosem láttam minden fullon 16*AA 1680*1050

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

szave!
Nemtudom ki mondta hogy rövid a game????
én most tartok kb 1.5óra marine játék körül és 38% ....

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Barrett 50 Cal
Am a Rebellion már vizsgálódik a laggolás miatt single-be,mert sok ATI és Nvidia kártya tulaj jelezte,h szaggat és fõleg win7-en és Vista-n.Ja és a demó azért nem szagatott,mert nem támogatta a dx11et.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

killecske
Köszönöm az értelmes hozzászólást.

Szopi.

killecske
Helló
Predatorral a pyramid pályán (talán ez a pálya neve) betölt nem tudok mozogni csak 1 fal van elõttem és kiírja, hogy meghaltam. Mi van ilyenkor?

Demo egyáltalán nem szaggatott. Szerintem te a laggra gondolsz.. az meg a hostoló problémája. Vagy a géped a ludas, de a demoval semmi probléma nem volt.

Nem csak a warezos szar szaggat BAZD MEG! hogy a te stílusodban válaszoljak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Erre csak azt tudom modnani: Stalkereket nem tesztelték hogy állandóan rakás hulladék formában jön ki és mindig patchel kell értelmes játékot faragni belõle?😊

//

Patchet próbálta már vki akinek eredeti és dx11-es karija van?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem mindenkinél akad tök random nállam simán megvan fixen vsync-elve a 60fps.

InfectedMann
Én azt nem értem, hogy õk nem tesztelték? Nem hiszem, hogy náluk nem volt legalább egyetlen olyan gép ahol szaggatott volna 😞
Vagy talán agyon Beta tesztelõi kört kellett volna kialakítani.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

triplet
Akkor ne játszatok dx11-beXD

Nem a warez miatt szaggat annak csak dx11 flashlight gondja van,eredetivel is random szaggat dx11 alatt egy rakás formánál,ezért is írtálk a készítõk hogy vizsgálják a problémát...

grebber
Épeszûen gondolkodva mivel a gamehez kell steam gondolom így oldotta meg razor hogy a game úgy érzékeli mintha futna a steam ezért az a fájl szerintem!

Next PC upgrade: 2022

Egy elég fura dolgot tapasztaltam az imént a játékkal.A TC megnyitva van a mappájában AVP ,AVP Launcher,és AVP DX 11.Na itt eddig az AVP vel indítottam amivel nálam a játék iszonyat szarul futott ,hatalmas akadások stb gondoltam kipróbálom a többit is .A launcher re nem emlékszem már.De a DX re igen ,ezzel a játék NORMÁLISAN FUT<#wow2> hogy hány fps el azt nem tudom viszon egyáltalán nem akadozik a játék <#wow1>,azért is érdekes mert nincs dx 11 es karim csak 10.1.Akkor most melyik direct x el fut ?Ja és a TC t hagytam játék alatt ,amikor kilépek a TC be mindíg berak egy Steamstart fájlt <#nemtudom>
Shep
Valaki írta, hogy az alien egy pofozógép, ja kérem ha úgy játszunk akkor az. Simán el lehet kapkodni az emberek hátulról, fentrõl és elég durván ki lehet õket végezni vagy éppen egy arctámadóval megkínálni õket. Nem sokat játszottam még vele, de az alien hangulat az megvan. A katonák sec perc alatt szétkapnak, igaz hardon kezdtem el a játékot. Egyedül az zavar, hogy a szellõzõkbe külön gombbal kell bemászni, meg a falon mászkálás valahogy sokkal kevésbé követhetõ, mint a korábbi részekben, sokszor azt sem tudom hol vagyok 😊

Ja igen néha bevillan nekem valami transition felirat, meg hogy nyomjam valamelyik gombot. Na az most mi akar lenni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
olvass lejjebb pls belinkeltem kiszúrja mindenki szemét. a demo nem szaggat, ha erõs géped van, csak az eredeti full verzió ami rossz, de azis dx10/11-ben és vista/win7-en!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

triplet
A demo nem szaggat már bocs😄 Ezt de utálom. Mindenki letölti bazdmeg(tiztelet a kivételnek), és rinyálnak hogy: "szar mer szaggat" hát BAZDMEG VEDD MEG EREDETIBE! Warezos szar jó hogy szaggat😄

Palesz2
nemj átszottam vele tul sokat már bocs😄 most ismerkedem vele.... 😄
nem tudom mi hogy van...
amikro elsõnek toltam gyorsba megnéztem miyle nsztb..

woy
<#eljen> szar az egész

Rage47
lopakodásról hallottál már?😄
MR ME
akkor ott gép problémk lesznek 😊 demoval nem voltak problémák...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

armageddon666
demo ugyanúgy szaggatott mint warez, mi a garancia hogy eredeti nem szaggat? ... tehát gáz, hogy nem megy rendesen 😊

@

Jaffa 2843
elég béna vagy, már bocs XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Palesz2

gameplay videom

highlander15
Majd ha lesz javítás akkor meg fogom,bár eddigi tapasztalataim alapján nem éri meg a pénzét.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

ajem kisa
Denehéz az élet, lehuzod a varezt, és még nemis megy rendesen!
Micsoda világ!?

grebber
Megvetted?

Next PC upgrade: 2022

highlander15
A szaggatást így sem oldja meg.Azért felháborító,hogy 2010-ben is ilyen piti problémákkal nehezítik meg a játékosok életét.Ezt a játékot vártam a legjobban,de ez a szaggatás-dolog elcsesz mindent.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

aricsi
<#eljen>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Zolee: csak a játék elég kései szakaszában "szerzed meg" az Alien-vision módot.
nem te vagy az egyetlen,rengetegen panaszkodnak.de megoldást sehol sem láttam.....

újabb multi adalék:
"I really can't see the multiplayer being alive six months down the road.
I think the sound design is pretty weak, it's all pretty generic stuff. The marine's guns all sound very terrible compared to L4D, BFBC2, etc.

The 1 hit kills are just annoying, even if it's a "skill" thing, there's too much lag to combat aliens who sprint while spamming E. Not sure if I'm willing to wait for a dedicated fix.

The predator hardly even gets to use his weapons, they're too spread out.

The game modes are not original at all, it's literally all been done before.

The game has like, two songs in the soundtrack, both generic "suspense" tunes...

The game engine feels clunky and slow, almost choppy. Marine feels like he weighs 800 points, alien feels like he has glue on his feet, and the predator feels like he is in between glued, gimmicky, and somewhat still laughably fast.

The campaigns are only about an hour long each.

There's really not that many people playing online.

You can't play ranked inf\hunt as a group.

Getting into matches can be a pain.

No object physics at all, literally none. In BFBC2 I can destroy anything, even bushes, even the static ground itself.

Auto-aim melee.

Disorienting camera when you get meleed, preventing you from really fighting back effectively."

predator gondok:

"The predator in this game seems a bit odd to me.
If I charge the shoulder cannon so that it actually kills something, it's empty after only two charged shots. If I don't, it's not even strong enough to kill a marine... they fall on their butt and get up again. The targeting/charging stops while I'm under fire, too.
When I killed a marine and saw his rifle lying on the ground, I wished I could just pick it up and use it instead of the shoulder cannon.
Why have a "high tech" energy auto aiming shoulder cannon, when a simple handgun would work much better in a lot of cases?

Cloaking doesn't seem to work against alerted enemies. Do they use a motion tracker than, to be able to tell where I'm going? I'm not sure if that should work, but I can't remember it from the previous games.

Also, what's with this distract thing? He makes a strange voice that sounds like it's coming from somewhere else? How he does that is beyond me, as he seems to be able to do it just like that, but it's nothing I've seen a Predator do anywhere before. It's kind of strange I think. And the marines always walk into the exact same spot they thought they heard the voice from, even if it's just a few miles away in an open field where nothing could have caused the sound."

Broafka
miért nincs hangja nekem az átvezetõ videóknál?
némán kellett végignéznem ahogy a királynõ szenvedett...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az F lenyomásával csak a hõkamera jön be semmi más de köszi a választ

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Én nem értem ezeket. Mán kijött egy új Éájti driver, fel kell rakni. Nekem egyáltalán nem szaggat DirectX 11 API alatt, igaz csak 1440*900-at tud a monitorom produkálni.

Az F-el lehet váltani a nézetet a predatornál
Fehercsoki
Akinek esetleg megjött már(vagy leszedte) az megmondaná hogy van-e benne LAN?

Sziasztok
Nekem idegesítõen furcsa kérdésem van hozzátok ami a következõ:
Hogyan tudom váltani a hõ/alien vision nézetet
Elõre is köszi

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

xbox360

Hú de rühellem az ilyenek miatt a pc-t.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

triplet
Warez? Mer akkor azért szaggat lowon is. Szar a törés

Gondolom segitek ezzel sokaknak

-Videó után kidob/nem indul hiba megoldása:
Hangkártya beállításainál windowsban a hangminõséget 16bit 48khz-re,vagy lejjebb.

- Csak sötét bevillanás.
Ha valakinek van ilyen problémája akkor szedje le a legújabb directx redist-et (pl origo szoftver bázisáról) és installálja, utána menni fog a játék elvileg.

- Helytelen konfig vagy csak programfuttatási hiba
Vcredist -et rakd fel...

- Aki Dx11-ben futtatja és flashlightal kifagy
Szedje le ezt (Ezzel már tökéletesen megy)
Dx11Maxthon

- A játék szaggat
Rakd fel a a physx-et, a vcredistet és az új directx-et es a hiba megszûnik

- !missing text hibaüzenet a menüben.
Töröld a játékot, majd tedd fel újra, és megoldódik

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Na megoldottam a problémát,mindgyárt leirom az összes hibának a megoldását ami szerintem mehetne is FAQ-ba (ha lenne ) Egyébként csont fullon megy a játék nekem gyönyörüen, de csak kipróbáltam 5 percre,nem játszottam túl sokat....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

doxadmin
Hát én levettem lowra mindent, és ugyan úgy szaggat mint ha fullon lenne! + a videóknál is csúszik a hang. Asszem megvárom míg kidobnak egy javítást hozzá, élvezhetõen akarok játszani egy ilyen várva várt játékkal 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

balee4
Nekem is haverhoz jön a posta, majd most hívom, hogy mi van, de nem sok jót várok...😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ajem kisa
Nyugi nekem sem jött még meg, pedig én fr.o.-ban vagyok!😞

Tatyla
sajna ez van mondjuk én nem is vártam mást a magyar postától...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Az teljesen normális jelenség, hogy egyes átvezetõk színes némafilmek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, tudom mit beszélek. 😊 Ezeket mind meg tudom ítélni 20 perc játék után. Hangok tetszenek nagyon hangulat is külcsín is bár az talán kicsit tényleg lehetne jobb ami az alieneket illeti de a környezet tuti azért az alienek mozgása is nekem átjön, tudok tõlük parázni. Másik három nem tökéletes de bõven elég ahoz hogy beleéljem magmat és a ne csak a hibákat nézzem kritikusan minden sarokban hanem játszak a játékkal.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"