7670
-
#5223 Szerintem értelmesebb megoldás lenne ha minden magyar AvP játékos belépne a Aliens vs. Predator - HUN (AVP-HUN csoportba Steamen és akkor mindenki látná, hogy ki hol játszik anélkül, hogy összevissza mindenki felvenne mindenkit s friends listbe.
Üdv! -
#5222 Kandurex! Van egy ötletem:
Az kivitelezhető, hogy akinek a neve mellett ott van a predator/marine/alien ikon, ha rávisszük az egeret ne azt írja ki, hogy előrendelte, hanem a Steam nevet?
Egyszerűbb lehet ez, bár igaz most megint mindenkinek átírni, beletelik egy kis időbe... -
#5221 já, most olvasom Valve újítja a steamet.
valószínűleg emiatt történt a friends listekben is kavarodás. -
#5220 Sixth2Babe (!) szóköz nélkül :D Szóval bárki aki fel akar venni, az így írja be a Steam nevem! :)
Amúgy én csak a hétvégén tudok mindenkit elfogadni vagy visszajelölni, mivel nem vagyok otthon. Steam a laptopomon nincs.
-
simon7108 #5219 toltam én is néhány meccs multit azon belul Predator huntot!
öcsém mekkora balfasz volt az egyik gyerek....
állandoan kinyirt mindenkit de ugy,hogy Marine volt és megolte a társait a rohadt paraszt!az ilyenek cseszik el a játékélményt.... -
Avpfan #5218 Huhú gyerekek!
Ha láttok egy Cfoxy nevű playert, pláne ha ő hostol szobát azonnal lépjetek be hozzá mert valami kicseszett jó nete van. 14 ember 75-ös pingel játszott.
Na ez már fight volt a javából! Species Team DM.
5 ember, 4 alien, 3 predator. 2 menet volt az egyik a pyramid pályán ezt mi emberek meg nyertük. Aztán jött a demoban lévő pálya na ott mi volt a rohadt alienek 1 pontal verték meg a csapatom! A végén ők végeztek 60 pontal a csapatom meg 59 pontal második.. nagyon szoros volt és végre igazi ízelítőt kaptam abból, hogy milyen lenne a játék a dedikált szerverekkel. Istencsászár! -
#5217 De minek veszitek fel egymást? Nem egyszerűbb join-olni a AvP Sg group-ba? -
#5216 No, kérnék pár embert, hogy vegyen fel ismét.
Név szerint:
Lunky
Tatyla
DeadCode
Sixth 2 Blade
Kandurex
Titeket vagy nem tudlak hozzáadni (azt írja, hogy nem vesztek figyelembe... ) vagy pedig felvettelek, csak a meghívottak közé rakott, amit szintén nem értek.
Köszi! -
#5215 Steamacc: KennyGTP46 -
Deathstorm676 #5214 Engem is felvehettek nyugodtan. Név: mafia770 -
#5213 ami a felhasználóneved a steamen azt add meg... -
#5212 Akinek megvan a game, engem is fel lehet venni: balee4 a steam nevem. -
#5211 Megkérnék mindenkit, hogy aki már egyszer felvett az is vegyen fel még egyszer, mert a tegnapi steam baszakodás jól elrontotta nálam a dolgokat.
Én újból hozzáadtalak Titeket, de még mindig csak a meghívottak között vagytok...
KennyGTP: légyszíves az acc-od add meg, mert azt könnyebb megtalálni, hiszen abból csak egy van... :)
-
Deathstorm676 #5210 Na hamarosan rendezhetnénk egy sg multit -
#5209 Jöhet nekem is egy csillag és a Marine logó
Steam neven:KennyGTP -
#5208 miaz a műpina? -
#5207 Pofás ez a Hunter edition, mondjuk innen csak a steelbook és a DLC kéne.
Tényleg a DLC-t meg lehet külön venni? -
strebacom #5206 Az eredeti verzió a nvPhysx-et is feltelepíti, kiváncsi lennék rá, nézzétek már meg légyszi!!
Köszi!!! -
Avpfan #5205 Rakd újra a gémet.
Nekem ma ugyanezt csinálta. Újra raktam most már jól megy. -
#5204 Mennyibe kerül ez a verzió amihez azt az elbaszott műpinát is hozzácsomagolják? -
#5203 Hát hallod jó sok bajod van a játékkal:D
-
Föcsök #5202 No tessék. Jelen pillanatban nekem van most csak oylan, hogy ha rámegyek a Ranked Match-Quick match, browse-ra egyből megfagy, vagy másnak is? Lehet a Physx a baja, mert azt írta valaki, hogy nem kell, és én leszedtem. -
Renátó1985 #5201 Sziasztok!
Akinek x360-ra megvan a játék írjon nekem egy privátot, próbálok összeszedni pár magyart multizni.
üdv -
Föcsök #5200 Igen sajnos nem túl nagy.:( Innen rendeltem:
http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;0;-1;-1;-1&sku=310365
Szállítással volt 43 font, úgy 12-13 ezer forint. Ahhoz képest, hogy itthon a sima az 11, és nincsenek special edition-ök max konzolra láttam még, ez nagyon jó árban van. -
#5199 De jól néz ki az a... világatlasz. Hol vetted?XD
Viccen kivűl: Honnan rendelted a hunter editiont? És mennyiért? -
#5198 az a baj ezzel a facehuggerrel hogy picike nem lehet vele mókázni rendesen tényleg csak egy polcdísz :( -
Föcsök #5197 Én nekem is egyből ez jutott az eszembe amikor széthajtogattam a lábait.:D Egyébként ha lehet én is szeretnék ilyen kis Predatoros(:D) ikont igényelni. -
#5196 nekem ma jött meg, gyorsak voltak!!!!!
kérek egy Aliens logót, Kandurex!
-
Föcsök #5195 Arcratapadós:
Egy képen az összes hókamóka:
-
#5194 ááááá egy szökkenő pina XXXXD -
Föcsök #5193 Kiskönyv:
Doboz egésze kívülről:
Belülről:
Facehugger/Arctámadó/Arcugró kinek hogy tetszik. Én mikor kis koromba néztem Arcratapadósnak hívtam, és mái napig is így mondom mindenkinek.:D
-
Föcsök #5192 Jön a második adag:D :
3D-s kártya:
Játék dobozának egyik oldala:
Másik oldala:
A kis műanyag borítás nélkül:
[/URL
[URL=http://kepkezelo.com/]
Doboz belseje:
A kis papír amivel le lehetett szedni a DLC-t:
-
midian #5191 Szép -
Föcsök #5190 Bocsi az előzőt elrontottam. Szóval csináltam néhány képet a Hunter Edition-ről, amit az hmv.co.uk oldalról rendeltem meg. Íme:
Doboz elölről:
Doboz felülről:
Doboz jobb oldala:
Doboz bal oldala:
Doboz hátulja:
Doboz alja:
Ezt látod ha kinyitod a dobozt:D :
[IMG]http://kepkezelo.com/images/kdq6wf0sxyrzan8cngit.jpg[/IMG][/URL]
Weyland-Yutani felvarrható embléma:
URL=http://kepkezelo.com/]
Hátoldalán van a 3D-s kártya, néhány kép róla:
-
simon7108 #5189 nézd meg,hogy az arctámadonak nincs e letorve a farka:D
mert volt néhány eset ahol le volt torve amikor kézhez kapták a játékosok...
vagy az amerikában volt?XD -
#5188 Én is kérek csillagot nekem is meg van. -
Föcsök #5187 -
Deathstorm676 #5186 Na eddig el voltam a single playerrel de most kipróbáltam a multit. Nekem tetszik élvezetes. Egyedül két dolog idegesített. A katonák be ültek egy sarokba és elég volt őket kiszedni (egyesített alien támadással kihúztuk őket onnan)Amikor egy marine visszament oda kicseleztem és szegény azt se tudta hova nézzen + ott maradtam és vártam mikor jönnek vissza és egy két trophy kill után leszoktak arról a helyről. Amin javítani kéne szerintem az a közel harc. Egy predi egyszerűen egy heavy attackal kinyírt egy dobozon keresztül úgy hogy nem voltam olyan közel hozzá hogy elérjen (és nem laggoltam) Most már komolyan nem tom milyen mesze kell állni, hogy ne érjen el a heavy attack. -
#5185 Nálam semmi ilyesmi nem volt vagyis nálam minden textura a helyén volt !
-
#5184 Más tapasztalt már olyat, hogy járművekről, energia forrásokról egy az egyben hiányzik minden textúra? (azután történt ez ,hogy a szaggatás megelőzése érdekében lejjebb vettem a textúra minőséget Very High-ról Highra)