7670
-
#5263 meg bizony
-
#5262 Nekem igen. Az idegesítő, hogy amióta megvettem alig volt időm játszani, vmi mindig közbe jött... -
#5261 Nagyon villogtok itt ezekkel a statisztikákkal...
Nah majd meglátjuk... -
#5260 Kiakirááááály juUjjjj, kia kiráááály?:)
Jó ez a stm, csak kevesen voltunk, az 1-ik predator lelépett...de nagyon nagy pálya volt, alig találkoztunk valakikkel!
De tetszik nagyon! -
#5259 az a lényeg,h nem bántad meg:) -
simon7108 #5258 nekem teljesen megérte:)
még ugy is,hogy 40 eurot fizettem érte mivel konzolra van meg. -
#5257 de ennek van egy kis előtörténete is...csak hát az nem lett kinn hagyva tiltásnál,pedig sok igazság volt benne...elég terjedelmes üzenet volt srác...mind1 -
#5256 ismer engem:D elég jól:D -
#5255 BlindMan lebuzizott a warez topikban kandurex:) -
#5254 nahh szerintetek megérte az árát? -
#5253 aki nagyon benne van a multiban és segítene ClanBase-en AvP versenyeket indítani lenne oly drága és küldene nekem egy privátot? (angolul lehetőleg tessék tudni) -
#5252 A marine kampánynál az 5. pályát, a Research labot nem tölti be a játék, tölt 2-5percet, utánna fekete képernyő, és kilép windowsba. A Predator kampányt végig tudtam tolni, az alien kampánnyal eddig még nem volt problémám. Windows XP-m van, PLS Help! -
#5251 vedd lejjebb a grafikai beállításokat, 2 giga rammal sok embernek voltak gondjai. -
vicktory #5250 Jó kis game nekem játszhatatlanul akad vinyó dolgozik ezerrel valamiért tudna nekem valaki segíteni nagyon meg köszönném mert így teljesen élvezhetetlen a játék addig nem is játszom vele. -
#5249 Jobb felső sarok alapján Fraps-el fényképezte. -
Avpfan #5248 Ezt xfire-el fotóztad vagy esetleg a steamnek is van ilyen beépített funkciója ?
Nekem is volt már egy-két jó statom de nem tudtam, hogy lekapni. -
Avpfan #5247 hát akkor arra még várhatsz egy darabig... -
#5246 Nézd meg mire válaszoltam,ott a link,na ahhoz. De mind1,bejoinoltam mindegyikbe,szal majd hívhattok zúzni akár. Mindegyikkel jól tolom,de talán alien-nel a legjobban. -
Zoliz #5245 Asszem én is megrendelem majd, egy logót én is megérdemelnék, hogy a játékot vettem és nem gyógyszert :D
Bár még megvárom míg lemegy az ára 2500 forintra, mert szerintem annyit ér a game... -
#5244 most melyikhez gratulálsz? -
#5243 jah de kosárba akartam tenni és azt irta ki :S -
Föcsök #5242 Nem hiszem, hiszen én is megrendelhettem. -
#5241 hajaj, lassan kezd összeállni a csapat egy species tdm-hez.
Ketten már vagytok alienek, még kő kettő, 4 marine, oszt zúzzunk! :) -
#5240 ha hmv-ről a hunter editiont nem lehet csak UK-ba rendelni? -
#5239 LOÁL!Gratulálok annak a baromnak aki a group-ot csinálta,már van ilyen: Hungarian Aliens Vs Predator Community meg sg-s is van: Aliens vs Predator 3 [SG] -
rcsaby #5238 Olyan problémám lenne,hogy a marines megcsináltam a királynőig.Ez után még van a marinesből?Mert kirakott a menübe nem néztem hogy van e continue,és elkezdtem a predátoros részt.Hol van a mentése a játéknak vagy a neten tárolja. -
BigDaddyJoe #5237 Kaphatok egy predator logót? -
#5236 igaz :D -
#5235 Azért én is kellettem oda. :D -
#5234 na ki a király?
-
#5233 Ki lehet, persze,,, -
#5232 Van, amikor kirak, van, amikor a új party mehet. Változó!
Nekem is csak azok a menüpontok vannak, amiket írtál. Nem nagyon van választási lehetőség... Ráadásul az előbb 10 perc után vágott ki egy ranked meccsből, első helyen álltam... -
#5231 Ez jó, de ameddig ezt nem fejezik be (gondolok itt a bug-okra, dedikált szerverre és ilyesmire), addig ne nagyon akarjanak nekiállni egy másiknak... -
Föcsök #5230 Na elkezdtem megint újrarakni Steam-en keresztül. Egy kérdés. Titeket mikor sikerül játszanotok online, a match után kirak a multiplayer menübe? Vagy bennmaradtok a Lobby-ba. Engem mindig visszarak oda.:S Arra meg hogy a Ranked match-nél csak quick match van-e még senki nem válaszolt... -
#5229 Nem a név írásával volt a gond, mivel úgy csináltam, hogy mielőtt "töröltem" a meghívások közül az embereket megnyitottam a Steam adatlapot, majd ott klikkeltem a hozzáadásra. És akkor írta ki, hogy "XY nem törődik Veled"... :S -
#5228 ok.
akkorse. -
#5227 nem lenne ennek nagyobb publicitása elhiheted. Aki meg olyan, azt törlöd/blokkolod.
-
#5226 Ennek örülök, és remélem hosszabb játékmenettel, egy mégfaszább AvP-t kapunk :)
Végülis a kiskapuk nyitva vannak, úgy lett befejezve mind3 faj, hogy folytatás mehet tovább onnan -
#5225 nekem csak ne reklámozza a nevem vakvilágba, thx :)
bár ha többségnek bejön, max lemondok a logósdiról, igaz. -
simon7108 #5224 gondoltam megosztom veletek,hogy a Rebellion már tárgyal a Segaval a folytatás végett mivel a játék nagyon jol fogy a kasszáknál:)