7670
avp10logo.png
  • Tatyla
    meg bizony

• Kange
    Nekem igen. Az idegesítő, hogy amióta megvettem alig volt időm játszani, vmi mindig közbe jött...
  • Kange
    Nagyon villogtok itt ezekkel a statisztikákkal...

Nah majd meglátjuk...
  • ajem kisa
    Kiakirááááály juUjjjj, kia kiráááály?:)
    Jó ez a stm, csak kevesen voltunk, az 1-ik predator lelépett...de nagyon nagy pálya volt, alig találkoztunk valakikkel!
    De tetszik nagyon!
  • BlindMan
    az a lényeg,h nem bántad meg:)
  • simon7108
    nekem teljesen megérte:)
    még ugy is,hogy 40 eurot fizettem érte mivel konzolra van meg.
  • BlindMan
    de ennek van egy kis előtörténete is...csak hát az nem lett kinn hagyva tiltásnál,pedig sok igazság volt benne...elég terjedelmes üzenet volt srác...mind1
  • BlindMan
    ismer engem:D elég jól:D
  • triplet
    BlindMan lebuzizott a warez topikban kandurex:)
  • BlindMan
    nahh szerintetek megérte az árát?
  • romeozor
    aki nagyon benne van a multiban és segítene ClanBase-en AvP versenyeket indítani lenne oly drága és küldene nekem egy privátot? (angolul lehetőleg tessék tudni)
  • TheGrinder
    A marine kampánynál az 5. pályát, a Research labot nem tölti be a játék, tölt 2-5percet, utánna fekete képernyő, és kilép windowsba. A Predator kampányt végig tudtam tolni, az alien kampánnyal eddig még nem volt problémám. Windows XP-m van, PLS Help!
  • Kange
    vedd lejjebb a grafikai beállításokat, 2 giga rammal sok embernek voltak gondjai.
  • vicktory
    Jó kis game nekem játszhatatlanul akad vinyó dolgozik ezerrel valamiért tudna nekem valaki segíteni nagyon meg köszönném mert így teljesen élvezhetetlen a játék addig nem is játszom vele.
  • Lunki88
    Jobb felső sarok alapján Fraps-el fényképezte.
  • Avpfan
    Ezt xfire-el fotóztad vagy esetleg a steamnek is van ilyen beépített funkciója ?

Nekem is volt már egy-két jó statom de nem tudtam, hogy lekapni.
  • Avpfan
    hát akkor arra még várhatsz egy darabig...
  • aricsi
    Nézd meg mire válaszoltam,ott a link,na ahhoz. De mind1,bejoinoltam mindegyikbe,szal majd hívhattok zúzni akár. Mindegyikkel jól tolom,de talán alien-nel a legjobban.
  • Zoliz
    Asszem én is megrendelem majd, egy logót én is megérdemelnék, hogy a játékot vettem és nem gyógyszert :D

Bár még megvárom míg lemegy az ára 2500 forintra, mert szerintem annyit ér a game...
  • Tatyla
    most melyikhez gratulálsz?
  • Jaffa 2843
    jah de kosárba akartam tenni és azt irta ki :S
  • Föcsök
    Nem hiszem, hiszen én is megrendelhettem.
  • Kange
    hajaj, lassan kezd összeállni a csapat egy species tdm-hez.
    Ketten már vagytok alienek, még kő kettő, 4 marine, oszt zúzzunk! :)
  • Jaffa 2843
    ha hmv-ről a hunter editiont nem lehet csak UK-ba rendelni?
  • aricsi
    LOÁL!Gratulálok annak a baromnak aki a group-ot csinálta,már van ilyen: Hungarian Aliens Vs Predator Community meg sg-s is van: Aliens vs Predator 3 [SG]
  • rcsaby
    Olyan problémám lenne,hogy a marines megcsináltam a királynőig.Ez után még van a marinesből?Mert kirakott a menübe nem néztem hogy van e continue,és elkezdtem a predátoros részt.Hol van a mentése a játéknak vagy a neten tárolja.
  • BigDaddyJoe
    Kaphatok egy predator logót?
  • Tatyla
    igaz :D
  • Lunki88
    Azért én is kellettem oda. :D
  • Tatyla
    na ki a király?

• Kandurex
    Ki lehet, persze,,,
  • Kange
    Van, amikor kirak, van, amikor a új party mehet. Változó!

Nekem is csak azok a menüpontok vannak, amiket írtál. Nem nagyon van választási lehetőség... Ráadásul az előbb 10 perc után vágott ki egy ranked meccsből, első helyen álltam...
  • Kange
    Ez jó, de ameddig ezt nem fejezik be (gondolok itt a bug-okra, dedikált szerverre és ilyesmire), addig ne nagyon akarjanak nekiállni egy másiknak...
  • Föcsök
    Na elkezdtem megint újrarakni Steam-en keresztül. Egy kérdés. Titeket mikor sikerül játszanotok online, a match után kirak a multiplayer menübe? Vagy bennmaradtok a Lobby-ba. Engem mindig visszarak oda.:S Arra meg hogy a Ranked match-nél csak quick match van-e még senki nem válaszolt...
  • Kange
    Nem a név írásával volt a gond, mivel úgy csináltam, hogy mielőtt "töröltem" a meghívások közül az embereket megnyitottam a Steam adatlapot, majd ott klikkeltem a hozzáadásra. És akkor írta ki, hogy "XY nem törődik Veled"... :S
  • bertino
    ok.
    akkorse.
  • SLICK
    nem lenne ennek nagyobb publicitása elhiheted. Aki meg olyan, azt törlöd/blokkolod.
  • SLICK
    Ennek örülök, és remélem hosszabb játékmenettel, egy mégfaszább AvP-t kapunk :)
    Végülis a kiskapuk nyitva vannak, úgy lett befejezve mind3 faj, hogy folytatás mehet tovább onnan
  • bertino
    nekem csak ne reklámozza a nevem vakvilágba, thx :)

bár ha többségnek bejön, max lemondok a logósdiról, igaz.
  • simon7108
    gondoltam megosztom veletek,hogy a Rebellion már tárgyal a Segaval a folytatás végett mivel a játék nagyon jol fogy a kasszáknál:)