Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ... az van, hogy kipróbáltam a játékot (most még csak warez) egyelõre Predatorral az elsõ pályát vittem végig (Jungle azt hiszem a neve). Egyéni véleményem, hogy nagyon tetszik, az irányítás a konzol alapok ellenére elég jó lett, a grafika is nagyon tetszik bár néha beakad, tölt egy nagyobbat. Eddig a töltés problémán kívül egyetlen "hibát" találtam: a hullák, a frissek és a régóta nyúzva fellógatottak egyaránt, melegek maradnak !? Akárcsak az elgurult sisak ?!
És most lenne egy kérdésem az EREDETIVEL játszókhoz: mivel jó játék, meg akarom rendelni, de elõtte érdekelne, hogy a pálya közbeni nagyobb töltögetések (pár helyen 3-6 másodperc akár) és bármilyen komolyabb hibák elõfordulnak e az EREDETI példányoknál is?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
egyedul a 7. menetig birtam de már tul sok Alien jott és volt Preatorian is😄
PSN ID:misi2mezei
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Írhatnátok ötleteket mi kerüljön bele a sok ismétlõdõ kérdés elkerülése érdekében!
nekem ezt írja ki(crakkeltem már többfajtával de ugyanaz):Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert a konfigurációja helytelen.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
A raozoros verzió van meg,valaki esetleg tudja mi lehet a gond?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
http://avp2010.b13.hu/
<#fejvakaras>#fejvakaras>
szerintem
Steam acc: kange82
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most néztem meg az elsõ Alien filmet (nem is emlékszem mikor láttam elõször), és kurva jó (még mindig) 😊 De a kettõnek van olyan hangulata, mint az AVP2nek... esetleg az 1nek, azzal nem játszottam... de a 3 hangulata sehol nincs a 2höz képest.
@
digo: így AVP.exe -DX9
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a hangszórójelre, és ott a speciális fülön találod
Fogalmam sincs hol keressem. Részletesen ha lehet, mert hozzánemértõ vagyok. köszi
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
PSN ID:misi2mezei
Viszont van patch ami megszünteti az egyeseknél jelentkezett egér lagot,és rak még be extra dx11 funkciókat,ahhoz még nincs crack.😊
imádom, amikor pisisek dobálóznak ilyen kijelentésekkel, mint vedd meg eredetiben. gondolod, ha valakinek tetszik egy játék, és van rá pénze (önerõbõl), az nem veszi meg?
és a warez szerintem kipróbálás céljából abszolút nem elítélendõ.
másik kedvenc dumám, hogy a warezosok miatt megy tönkre a pcs játékfejlesztés. nagy lópökit. az addig nem fog tönkremenni, amíg vannak fejlesztések.
amúgy a játékra max jó multi miatt ruháznék be tavasszal-nyáron, addig idõ hiányában alig ha..
Kumiho #2179
Szóval erre van megoldás?
Aki akar az kérdezzen, hogy mi a különbség a warez és az eredeti game között. Gondolok itt az esetleges bugokra, hibákra, grafikai problémákra. Azt viszont leszögezem, hogy nekem jelenleg egy középkategóriás gépem van, szóval biztosan lesz kissebb szaggatás, de majd úgy állítom be mint a demo-t és akkor nem lesz olyan nagy gond.
Amit tudok letesztelek, de megváltást tõlem se várjatok! Tehát addig is jöhetnek a kérdések.
Steam acc: kange82
PSN ID.: Beegabor
Segítséget kérnék! Alienként tolom, és az lenne a feladat, hogy kapcsoljam le a ventilátor lapátokat. Hol tudom leállítani a ventit? Amikor átmegyek a szûk folyosón, checkpoint, utána ventilátor (amit le kéne állítani), ha visszamegyek a terembe, ott meg nincs semmi és máshova nem tudok menni! Légyszi valaki segítsen!
Elõre is köszi!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64