Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Sziasztok!

Na ... az van, hogy kipróbáltam a játékot (most még csak warez) egyelõre Predatorral az elsõ pályát vittem végig (Jungle azt hiszem a neve). Egyéni véleményem, hogy nagyon tetszik, az irányítás a konzol alapok ellenére elég jó lett, a grafika is nagyon tetszik bár néha beakad, tölt egy nagyobbat. Eddig a töltés problémán kívül egyetlen "hibát" találtam: a hullák, a frissek és a régóta nyúzva fellógatottak egyaránt, melegek maradnak !? Akárcsak az elgurult sisak ?!

És most lenne egy kérdésem az EREDETIVEL játszókhoz: mivel jó játék, meg akarom rendelni, de elõtte érdekelne, hogy a pálya közbeni nagyobb töltögetések (pár helyen 3-6 másodperc akár) és bármilyen komolyabb hibák elõfordulnak e az EREDETI példányoknál is?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

csá all!nekem az lenne a problémám,hogy a 4. pályán amikor a nem tom kinek le kell szedni a fejét és oda kell rakni az érzékelõhöz!mikor oda rakom lefagy(megáll)!mi lehet a baj?pls help<#violent>
na kiprobáltam a Survival modot és nagyon bejon😄megvan abban is a hangulat!
egyedul a 7. menetig birtam de már tul sok Alien jott és volt Preatorian is😄

PSN ID:misi2mezei

jorgee:akkor az a bajod!szerintem rakd fel a vistát vagy a 7et!azzal nincs ilyen probléma!szerintem!
Csak emiatt nem szívesen raknám újra ,mert kb 2 hónapja lett újrahúzva.
ha ez nekem szólt akkor xp van felrakva.
szerintem rakd újra a windowst!milyen a windowsod???
Steam undergroundra kilinkelték,ha hazérek felrakom.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

berczely
Tib fórumozó társunkat felkértem egy GYIK elkészítésére.

Írhatnátok ötleteket mi kerüljön bele a sok ismétlõdõ kérdés elkerülése érdekében!

csá all!nekem az lenne a problémám,hogy a 4. pályán amikor a nem tom kinek le kell szedni a fejét és oda kell rakni az érzékelõhöz!mikor oda rakom lefagy!mi lehet a baj?pls help
Hello

nekem ezt írja ki(crakkeltem már többfajtával de ugyanaz):Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert a konfigurációja helytelen.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
A raozoros verzió van meg,valaki esetleg tudja mi lehet a gond?
és mennyi fps-el megy? Egyáltalán nem akad meg?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

hol lehet elérni a patchet?
Igaz. Warezzal egyenlõre viszont nem müxik.

Nekem 512-es,mégis csont fullon nyomom

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

KennyGTP
egypár multi gameplay videó: Infestation Mode Predator Hunt Survival Mode

http://avp2010.b13.hu/

Kange
Nekem megy High-on is... <#alien>

Steam acc: kange82

Állítólag van valami pöcs amit ha feltelepítesz akkor még 2-3 funcióval bövül a dx11 beállítás(AA+Shadows)...Igaz ez??

<#fejvakaras>

alma2
Latom mar probalta egy-ket lelkes ember osszeszedni a problemakat, de azt nem lattam ismetelgetni, pedig egy hivatalos bejelentesben is van, akinek 512 Mb memorias kartyaja van vegye vissza normalra, a texturat, maris megy mint az alom, mindenfele akadozas nelkul.

szerintem

Köszi! Igazán rendes vagy!! Egy napja nem birok vele.

Kange
Az elsõ alagútban a tetején levõ csövet szét kell lõni. Az eloltja a tüzet és máris mehetsz arra.

Shep
És az 1 még a 2-tõl is jobb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

armageddon666
Én demó kipróbálása elõtt 10 perccel akartam megvenni 😄 aztán kipróbáltam a demót... aztán nem akartam megvenni, aztán láttam videót, és meg akartam venni, aztán kipróbáltam warezt, és a szaggatástól eltekintve sem látom, hogy miért érné ez meg nekem... Csak azért nem töröltem még, mert ha a szaggatásra van megoldás, akkor lehet, hogy végigtolom, menet közben a véleményem is megváltozhat róla akár... de kétlem...

Most néztem meg az elsõ Alien filmet (nem is emlékszem mikor láttam elõször), és kurva jó (még mindig) 😊 De a kettõnek van olyan hangulata, mint az AVP2nek... esetleg az 1nek, azzal nem játszottam... de a 3 hangulata sehol nincs a 2höz képest.

@

Shep
Ja igen az elején mikor még amatõrök próbálkoztak a játék feltörésével 😊

digo: így AVP.exe -DX9

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az miért van,hogy indítanám a játékot és nem történik semmi??? Nem ír ki semmi hibaüzenetet csak dubla katt aztán semmi. Ez miért lehet ? q
jobb oldalt lent a tálcán, bal egérrel katt a hangerõikonon, megint katt
a hangszórójelre, és ott a speciális fülön találod
gabe paul logan
Valaki leírná hol tudom beállítani azt 16 bites 48khz-es dolgot win7-en.
Fogalmam sincs hol keressem. Részletesen ha lehet, mert hozzánemértõ vagyok. köszi

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

én tudok még 1-et😊Batman AA abban a warez verzioban voltak néhány gebasz...

PSN ID:misi2mezei

Sziasztok! Kérnék egy segitséget.Predatorral vagyok a második pályán, egy genetikailag sérült alient követek.Kettõ alagút van ahol tûz van.Arra kellene menni, de nem tudok jön ezer alien közben és sohasem fogynak el.Hiába kapcsolódok rá a portokra, nem történik semmi. Mit kell csinálni? Elõre is köszönöm!

Az 1etlen különbség az eredeti és a warez között (az alapjátéknál), hogy dx11 módban a régi crack-ekkel flashlightnál kidobott,új cracknél semmi különbség.
Viszont van patch ami megszünteti az egyeseknél jelentkezett egér lagot,és rak még be extra dx11 funkciókat,ahhoz még nincs crack.😊

Szia!Azt hogy érted,hogy DX9 kapcsolóval indítod a gamet?
Az miért van,hogy indítanám a játékot és nem történik semmi??? Nem ír ki semmi hibaüzenetet csak dubla katt aztán semmi. Ez miért lehet ?
Shep
Ja eszembe jutott még 2, Crysis Warhead, csirkét lõttek a fegyverek valamelyik tört verzióban, és a Settlers-ben ugye a disznók 😊

Shep
Elég régóta játszom és 1-2 olyan esetre emlékszem amikor a warez szar volt és a full meg nem. Régi Hellboy játék, OFP, Arma (fade miatt, de ezt igazából megoldották) más hirtelen nem is jut eszembe.

triplet
Értem én hogy a warez kipróbálásra van, na de mi van akkor ha a warez verzió szar, és elveszi az ember kedvét az egész játéktól, holott a játék WAREZ verziójának kipróbálása elõtt 10 percel még meg akarta venni a játékot, de mivel a warez verzió szar, így azt gondolja hogy a teljes játék is ilyen szar ezért nem veszi meg holott elõtte nagyon tetszett neki.??

Shep
Nekem is akadozott, megfogtam felraktam a legfrissebb 2010-es diretx-et, vsync-et kikapcsoltam és -DX9 kapcsolóval indítom a játékot, és nincs akadás, mivel nincs DX11-et tudó kártyám így aztán grafikai különbség sincsen.

böröczk
nem mindenkinek pengeti ki apuci-anyuci rá a pénzt -.-"
imádom, amikor pisisek dobálóznak ilyen kijelentésekkel, mint vedd meg eredetiben. gondolod, ha valakinek tetszik egy játék, és van rá pénze (önerõbõl), az nem veszi meg?
és a warez szerintem kipróbálás céljából abszolút nem elítélendõ.
másik kedvenc dumám, hogy a warezosok miatt megy tönkre a pcs játékfejlesztés. nagy lópökit. az addig nem fog tönkremenni, amíg vannak fejlesztések.
amúgy a játékra max jó multi miatt ruháznék be tavasszal-nyáron, addig idõ hiányában alig ha..

Kumiho #2179

Jó én is tévedhetek néha!
Szóval erre van megoldás?
bertino
elég rosszul gondolod.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SLICK
Valszeg igen <#idiota>

triplet
dejó neked😄

Seth
Az eredeti is olyan rövid ? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

SLICK
Na gyerekek! Az a dolog történt meg velem, hogy megvettem az eredeti avp-t! ^^ Igaz még nem próbáltam ki, mivel nem vagyok otthon, de amint hazaérek már tolom is fel gépre.

Aki akar az kérdezzen, hogy mi a különbség a warez és az eredeti game között. Gondolok itt az esetleges bugokra, hibákra, grafikai problémákra. Azt viszont leszögezem, hogy nekem jelenleg egy középkategóriás gépem van, szóval biztosan lesz kissebb szaggatás, de majd úgy állítom be mint a demo-t és akkor nem lesz olyan nagy gond.
Amit tudok letesztelek, de megváltást tõlem se várjatok! Tehát addig is jöhetnek a kérdések.

Gondolom még senkinek nincs eredeti!Van hozzá normális crack?Az enyém a Razor 1911-es!
Kange
Nem, a mentés hiba nem a rossz programozás miatt, hanem a rossz crack miatt van... 😉

Király!Akkor gondolom az is azért van,hogy egyszercsak játszani akart az asszony és nem voltak meg a mentései 😞 ??!Tiszta ideg volt!!
Seth
Használd a fókuszugrást. Be kell mérni a szemközt lévõ szellõzõket és úgy egyre lejjebb menni

PSN ID.: Beegabor

XeeN
Sehol. Le kell futni az aknába (FUTNI!)

Üdv!

Segítséget kérnék! Alienként tolom, és az lenne a feladat, hogy kapcsoljam le a ventilátor lapátokat. Hol tudom leállítani a ventit? Amikor átmegyek a szûk folyosón, checkpoint, utána ventilátor (amit le kéne állítani), ha visszamegyek a terembe, ott meg nincs semmi és máshova nem tudok menni! Légyszi valaki segítsen!

Elõre is köszi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

bertino
mert ilyen fantasztikusan programozták.
reméljük patch-el orvosolják.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!