7670
-
#5309 Jó ki Mix TDM volt ez a 2vs2 (pred-marVSpred-mar), mindenesetre Lag-os győzelem volt. -
Jumpy #5308 Hát ettől féltem :/
Köszi szépen!! -
#5307 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cél az, hogy az aljára érj. Futni kell folyamatosan, valamint fókusz ugrással kell szellőzőről szellőzőre jutni. -
Jumpy #5306 Szevasztok!
Kis segítséget kérek, itt az AVP3-ban, az aliennel nyomom, és van ez a küldetés az elején hogy le kell menni a ventilátor aknában. Ehem, na hogyan?Ha beugrok az aknába, hiába próbálok a falhoz tapadni felszippant és szétken keményen. Mikor odaérek akkor szippant fel egy arctámadót. (mondjuk kérdés a belőle vastagon szétfröccsenő sav miért nem vágja haza a lapátokat..hm,hm)
Na szóval, mit és hogyan kell(ene) ott csinálnom?
Köszi előre is..
J -
Mostmeg ez, pedig a sztím jólett már!:s -
#5298 LOL. most meg egy run time error !!! -
#5297 Steam meghalt? Kilépett teljesen!Fakk! -
#5296 Gyertek vissza, már megy!!! -
#5295 Pedig már kezdtem kiigazodni a mapon. Fel a legtetejére mert ott a buli -
#5294 ezt a rohadt steamet utálom pedig mi vezettünk... -
#5293 Hát a rohadt életbe. Végre csapatban SG-sekkel, nyerésre állunk, ráadásúl jól ment is, azaz sok XP-t kaptam volna. Erre 4 perccel a vége előtt megszakadt a kapcsolat a Steam-vel. -
#5292 Ahogy kitoltam a single dolgokat, jövök én is ám. -
#5291 Hívj be! Még olyan 9-ig vagyok! :) -
#5290 Na kijön egy kis móka harapásra?
Nemhozzuk össze a kezdő csapatokat? -
#5289 Dedikált szerver topic -
#5288 Nem, de a másik topic-ban írják, hogy március 1-vel lezárul a dedikált szerver béta tesztje... SZal azért lehet bizakodni! :) -
#5287 A dedikált szervert még mindig nem látni a javítások között... -
#5286 A javítások listája. -
#5285 Nekem is volt a razorossal ilyen gond leszedtem egy másik verziót azzal jó lett. -
#5284 Csekkold tovább a fórumot... ;)
Március 1-vel zárják le a dedikált szerver béta tesztjét... ;) -
Vorrhess #5283 Csekkoljátok az AvP steam forumot, március 1, új patch !:) Remélem végre dedikált server is érkezik vele együtt. -
#5282 max utánam ^^ -
#5281 szevasztok.én csak szombattol tudok beszálni :( de akkor széttépek mindenkit -
#5280 És mit találtam??? -
#5279 mert megérdemled... -
#5278 rankedet nem tudod meghatározni milyen legyen de kreálható -
Hangszóró #5277 CSáó! Lenne egy kis gondom. Letöltöttem a Razor1911-es verziót, feltelepítem a játékot, elindítom a marine kampányt és így néz ki a játék:
A driverek a legfrisebbek, visual c++-t is fölraktam meg a directx-et is. Mellesleg az alien kampánynál is ugyanez a helyzet, de a predatornál vagy a single player survivor-nál tökéletesen néz ki -
#5276 de halál komolyan nem tudom, hogyan kell ranked meccset csinálni... azóta is azt keresem... :) -
Deathstorm676 #5275 Akkor nyomunk egyet ma is meg holnap is. Így mindenki örül:D -
#5274 5 munkanap -
pintyoo #5273 Lenne 1 kérdésem. Aki a Zavvi-ról rendelte meg annak mennyi időalatt jött meg a game? -
#5272 fákk, én holnap este bowlingozni megyek... -
#5271 Te, de most komolyan, hogyan lehet ranked meccset indítani?
Most gyorsan beléptem a játékba és a ranked meccs menün belül nincs create...
Mert én erre eddig nem jöttem rá... -
#5270 ezzel a meccsel várjatok holnap estig plíz thx ^^ -
#5269 +skinek,xp
összejövünk a lobbyban és rankedet indítasz te vagy akinek a legjobb a nete, ennyi... -
#5268 He? Hogy csinálsz ranked meccset? Ráadásúl én úgy gondoltam, hogy összeszedünk annyi embert és úgy nyomjuk.
Amúgy miért ragaszkodsz ennyire a ranked meccsekhez? :) Miben jobb? -
#5267 jó de ranked legyen -
#5266 Ma este egy STDM? :) -
Avpfan #5265 Kemény csata lesz!
A győztes tőlem fogja meg kapni a díjat! Ami ez lesz:
Bumm a fejbe! -
#5264 Na Normál után Hardon is végeztem a játékkal!
Majd ha nem lesz más game akkor Nightmare-en is nekiesek de csakis emberrel!