Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyelõre a demo-val tolom(amíg nem lesz meg), de néha rosszul jön ki a lépés, mert az Alien-ek és a Marine-ok összefognak, de a másik Predator-t nem tudom rávenni és így eléggé rossz. Van, mikor a 3 Alien-vel harcolok, majd hátulról elkap a másik Predator... <#falbav>#falbav>
Steam acc: kange82
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ja és amint telepítettem a játékot, egybõl adta is a Steam hozzá a frissítést, tehát nekem az egérrel sem volt gond. Lõ a Marine szépen, ja és Multi sem szaggat mint a demoban, gyönyörûen megy a játék!
5000 Ft-ot meg bõven megér a game
(amúgy meg nem is tudom, hogy minden fennvan e rendesen nálam, mert a feltört szar mellé nem tettem fel semmit, bár szólt, hogy physix és directx és még valami kell)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De ha apád nem akar bank számlázni akkor rendeljétek meg házhoz szállítással és akkor csak a futárnak kell kifizetni a pontos összeget..
hogy mégis,hogyan és miszerint utalja át a bank az osszeget a játékért?vagy a bolt veszi le?mert ha igen akkor nem baszhatnak át,hogy tobbet vesznek le mint amennyi a játék?
na csak simán mondja el valaki érthetoen😄mert az apámat meg kell gyoznom,hogy biztonságos és nem verhetnek átXD
PSN ID:misi2mezei
2. még az érdekelne, hogy cheat-ek vannak-e hozzá?
konkrétan az a része érdekelne ami a rebellion alien versus predator(1) játékába volt, ugyan is ott be lehetett rakni botokat, nem pedig a többi része
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Survivor módban pedig nagy partykat lehet tolni ez már tény és még itt is be lehet szarni, az Alien MI-k nagyon jók, jönnek ugrálnak, elbújnak a sötétben, mögéd próbálnak lopakodni szóval fiygelni kell.
kár érte pedig jonak néz ki😞de ezért nem fogom feltenni a win7-et....
talan egy zavvi rendeles belefer bar meg a BC2-t is kikene fizetni
ez mássnál is igy van vagy csak simán valami tévedés van?
a Steamemben ingyen letolthetem a Shattered Horizont?wtf?
néztem a My Gamesokat és az AvP demo mellett ott volt,hogy Not installed Shattered Horizon!ez valami akcio most vagy mivan?
Amúgy itt vannak a multi skinek: AvP3 multi skins Lehet stipi-stopizni <#vigyor>#vigyor> Így elsõre Van Zandt leszek..
A felsorolt skinek közül pár darab hiányzik. Marinetól: Johnson, Kaneko. A többit nem vágom...
A predátorok elég keményen néznek ki szerintem. Karom és a Farkas nagyon üt!
Csak azért kérdem, mert ha az eredetivel nincs gond (fõleg semmi komoly) már adom is le a rendelést Zavvi -ra ...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Srácok a Multi az mindenért kárpótolni fog, tehát aki megvette/megrendelte az bizony jól járt/jár.
A dedikált szerverekrõl még annyit, hogy béta státuszban vannak, de amint kész elérhetõvé teszik õket. Játékon belül ezt az üzenetet kaptam.
A player hosting szerverekre tudunk keresni és magunk is készíthetünk szervert. A skineket pontok alapján lehet feloldani, így ugyanaz a 3 skin elérhetõ mint a demóban.
Asszem az este nem fogok unatkozni ^^
A grafika is nagyon szép, pedig 1024x768 és Normal beállítássa megyek, az árnyék off, 16x élsimítás bekapcsolva. Nem szaggatott be egyáltalán, talán 2-3 helyen volt kissebb szaggatás, de ez sem idegesítõ.
Még hátra van estére a Marine és lehet csak holnapra az Alien.
Mondom a predator kampány rövidségét leszámítva nagyon is jó. Igaz a többi sem lesz hosszabb, de a hangulat kárpótól majd, na meg a Multi ^^
eddig 8/10 a játék nálam, szerintem korrekt
Predator küldetésnél jelentkezik olyan probléma, hogy (2. pálya elején) nincs talaj! Állok egy faágon és csak faágakat látok. Ezt, hogyan lehetne megoldani?
Köszönet az elõzõ segítségekért!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
kandurex, kérnék majd egy marine lokót 😊 meg majd szokjatok ha henteltek
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nem merem megrendelni, bizalmatlan vagyok.
Valamint szerintetek onnan mennyi idõ lehet a kézbesítés?
Steam acc: kange82
Visszaolvastam. A létezõ összes lehetõséget kipróbáltam, DE ha DX11 (DX10.1) módban futtatom betöltés közben megdöglik a játék. Szerencsés esetben kidob asztalra, vagy reset.
Hang 2.1-ben szól, miért is ne 2010-ben!!?
DX9-ben meg ha nem muszáj, inkább nem játszanék, ha már egyszer tudja a kártya a jobbat.
Ezek után még meg is kéne venni a játékot? Ne neeee!<#vigyor>#vigyor><#mf2>#mf2>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Köszi a segítséget djsos.