7670
-
#5349 Azért az poén volt, hogy lefújtam a dögöt és utána tűzbe burkolva folytogatni kezdett. Kemények na :) -
#5348 jövök alienel én is ,jobb ha egy csapat leszünk -
simon7108 #5347 hát a lángszoro tényleg csak hús sutésre jo:Dmert,hogy azzal olni nem lehet az biztos.... -
#5346 lángszóró egy kalap fosatószilvával egyenlő... -
#5345 Hát ezek az álienek jól megkeményedtek az idő folyamán, a lángszóró se sokat ér ellenük :( Kár volt eldobni azt a shotit. -
#5344 Én is benne vagyok ha öcsém nem lesz gépnél akkor leszek !
Aztán lehet hogy késöbb leszek ugy fél óra max 1 óra múlva ! -
Deathstorm676 #5343 Én benne vok -
#5342 futtasd dx9-ben és akkor nem lesz annyira homályos sötét... -
#5341 Hát de ha meg világso minden akkor oda a hangulat :) -
#5340 aha,vedd meg -
#5339 Ha ugyanaz a hangulata lenne, mint az előző részekben, akkor azlenne a baj! :)
Gyakorolj, mert megy az simán, én nemvagyok nagy FPS-es, de nekem ment hardon az emberrel, és azzal kezdtem a történetet!
Vagy amugy lehet, csak bekéne lőni a gammát, vagy a fényerőt! -
#5338 Hát de az instant kill ellen nincs mit tenni az egyszerűen csak jön. Na meg az is milyen már, hogy nyelik a golyót, mint állat azért régen ez nem így volt. Predator, Alien jó, de a Marine gázos. Hangulat megvan, de a többi. Kár érte. Ezen a flare-en nem tudom magam túltenni, ledobom és szinte már el is aludt, minek kellett akkor bele tenni? -
#5337 Én nemtudom, nekem ment hardon a paraszttal!
Amugy én nemvagyok nagy angolos, de amit mond a rádióban az asszon', azt jo ha megpróbálod megérteni, vagy legalább pár szót, mert sok időt, és töltényt elpazaroltam azzal, hogy mentem, kerestem...pedig az infó adva van a rádióban!
Meghát a közelharcnál lehet védeni, meg megcsapni is a tussal őket, de azt bekell tanulni, meg reflexnek is ottkell lenni, és persze a hangokra is figyuzni!
Szerintem ez a gém nagyon jólett, ha kijön a multihoz is a peccs...nagyon jo multikat lehet tolni!
Nekem ez jobban bejön, mint a "ujháborúskatonáskettő"! -
#5336 Én is beszállnék a Multiplayerbe , csak nem műküdik.
Tud valaki valami orvosságot rá : crack vagy ilyesmi ?
-
#5335 Hát de szart nem láto ka sötétben, az a lámpa mintha nem is lenne, a flare megy vicc 5-10 mp múlva el is alszik. -
#5334 Este 9 körül egy sg-s harc? Ki van benne? -
#5333 Heccsátokkal nemkell annyi, belehet gyakorolni!
A "kispisztoly" sem gyenge, azzal is lehet osztani az észt szanaszét! -
#5332 Nem a szart nem, hát az első pályán mikor egyedül maradok az ágyúval ami persze utána leáll akkor szarrá szednek párszor ugyan sikerült azo na részen túljutnom aztán elmenni balra, de ott meg nem tudom mit kellene csinálni és az idegenek csak jönnek és jönnek. Legjobban az instant killjüket szeretem. Hát akárki akármit mond az első részt nem überelei egyik azóta megjelent AvP játék sem. -
#5331 Pedig Hardon nem is nehéz! -
#5330 Hát én feladtam azirányú terveimet, hogy hardon végigviszem emberrel. Az első páylát nem tudtam megcsinálni, nyelik ezek a szarok a golyót, mint kacsa a nokedlit. Az első részben azért Director's cutban ne mvolt ennyire durva dolog. Igaz ott nem is kellett megállni pozíciókat védeni, csak rohanni előre. Na mindegy. -
Deathstorm676 #5329 LoL az előbb volt egy species team deathmatch ahol volt 3 pred 1 alien és 1 marine. Én voltam az egyik pred és szét szivattam szerencsétlen alient. Már koponyát is kaptam és úgy sem tudott kinyírni egyedül az embernek volt néha szerencséje. Körbe aknáztam a területet szegény aliennek semmi esélye nem volt. Már sajnáltam is de azért jót röhögtem -
#5328 Értem köszi. -
#5327 Nah ez jó kérdés. De mivel a LAN menüpont is a Multiplayer menünk belül van, így nem hiszem. (Csak úgy tudsz belemenni a menübe, ha online a steam...) -
#5326 Majd mennék egy AvP lanpartyra(persze miután kihozták a játékot...) és az lenne a kérdésem hogy steam offline módban is megy a LAN?Mivel ott nem nagyon lenne net. -
Dzsimbao #5325 2-t kivéve, azokat a predi lőtte szét. :) -
Dzsimbao #5324 Predivel könnyű megtalálni, mert ha lenyomod a fókusz gombot, akkor már távolról mutatja őket.
Eddig csak aliennel szedtem össze az összes Royal Jelly-t. -
Föcsök #5323 Hű végigvittem tegnap a Marine, ma meg az Alien campaign-t. Nagyon durvák. A végén a sok videó mindegyiknek nagyon állat!!!!! Már csak a Predator maradt.:) Azt majd ma meg holnap megnézem. Egyébként nekem nem tart olyan rövid ideig, mint azt írták. Szétnézek mindig, az Audio Diaries-ből elsőre 66/67, a Royal Jelly-ből meg 48/50 lett, gondolom azért is ment el ezzel az idő. Amiket nem találtam meg megnéztem youtube-on, mert már órákat töltöttem a keresésükkel.:D A Predatorral is majd ugrálni kell gondolom össze vissza, hogy meglegyen mindegyik.:) -
#5322 Harrigan hadnagy ft 1715's flintlock dance team:D -
#5321 http://www.youtube.com/watch?v=ljEC7HKbP0g&feature=player_embedded
a rajongóknak :D:D:D:D -
#5320 Ha már levették a játék árát a kártyájáról akkor valószínű hogy a magyar posta kezeibe kerül a csomag és még ők nem kezbesitették a célszemélynek (szerintem). -
#5319 Haver Zavi-ról rendelte elő és még nem jött meg neki (Budapest). Van még valaki, aki hasonló cipőben jár? -
hpeterr #5318
Valaki segitsen pl!
Mindig kiirja Mp-ben (a jatek felenel kb.) "the host has left the game".
Na ez erdekes mert 1x a host egy magyar volt es amiutan kidobott rairtam Steamen es azt mondta hogy ok meg mindig jatszanak. Mit tegyek ?
Az ekezetekert srry angol bill. -
nikopeti #5317 jah most olvastam visszább,azok már megvoltak...
-
nikopeti #5316 A hordokat gránátvetövel lödd... Nekem csak azzal robbantak. -
#5315 hm, -
#5314 Sziasztok! Tudom, hogy a következő sorok szentségtöréssel érnek fel. De, hogy lehet uninstallálni a razoros cuccot? Semmi uninstall.exe, még a vindózból sem. Előre is köszi. -
#5313 Az tényleg nem egyszerű de meglehet csinálni !
Elöször is ott van középen egy kapcsoló amit ha bekapcsolsz akkor rendesen odapörköl neki és jóckán leviszi az életét !
Aztán ugye ott van a 2 tartály hordó azt is kilövöd akkor már durván leveszi a 75 % életét !
Ekkor már csak annyi a teendő hogy megvárod amig ujra aktiv nem lesz a kapcsoló és amint ujra bekapcsolod akkor már végelgesen megpusztul a dög ! Persze miközben a kapcsoló aktiv lesz addig szorgosan irtani kell az alieneket ! -
#5312 [spoiler]
Ezt a büdös királynőt, hogy kell megölni, a két robbanó hordókat mellette kilőttem, de csak jönnek meg jönnek...? he? :( -
#5311 Az első nagy SG-s parti kár hogy nem tudtuk befejezni :S a Steam kidobálása és lefagyása miatt, de utána Kange-val volt egy 2vs2 partink és azt nyertük 5 ponttal úgy hogy az ellenfél egy kicsit (nagyon) lagos volt. -
#5310 30/3-as upc netemmel ilyenre fussa...