Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az marhára nem spoiler, hogy leírtam 2 feladatot a játékból.
Valami mozog a fán, mind itt halunk meg!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ripley meghal jah, de lesz Replay!<#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy meg Ripley meghal? Miért kellett elmondanod?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Írta: benneleszek | Tag | Le: 106.13 GB | Fel: 710.59 GB | Arány: 6.696
| 2010-02-20 09:18:18
sziasztok!Egy problemam lenne!Az avp.exe fajl ezt irja ki:Az alkalmazast nem sikerult elinditani, mert parhuzamos konfiguracioja helytelen. A problemarol reszletesebben az alkalmazas esemenynaplojaban olvashat!
Razor 1911 et szedtem le!
Jó lenne ha most mar tenyleg valaki adna tanacsot..
Hangkártya beállításainál windowsban a hangminõséget 16bit 48khz-re,vagy lejjebb.
- Csak sötét bevillanás.
Ha valakinek van ilyen problémája akkor szedje le a legújabb directx redist-et (pl origo szoftver bázisáról) és installálja, utána menni fog a játék elvileg. Nálam így oldódott meg a probléma.
- Helytelen konfig vagy csak programfuttatási hiba
Vcredist -et rakd fel...
- Aki Dx11-ben futtatja és flashlightal kifagy
Szedje le ezt (Ezzel már tökéletesen megy)
http://data.hu/get/2228257/AvP_DX11Maxthon.rar.html
- A játék szaggat
Rakd fel a a physx-et, a vcredistet és az új directx-et es a hiba megszûnik
- !missing text hibaüzenet a menüben.
Uninstalláld a játékot, majd tedd fel újra, és megoldódik.
a tengerészgyalagossal ott akadtam el,mikor teqilát ki kell hozni az idegenek fészkébõl.1ajtóhoz kell elkisérni.az ajtó mellet van jobb oldalt 1 kapcsoló,ami gondolom az ajtót nyitja.a 4szög mutatja h oda kell mennem,de ott nem enged semmit,nem tudom kinyitni!
AZ oké, hogy mondjuk predatorral fókusz ugrással le lehet verni az alien-t a falról. De más lehetõségem nincs, fõleg akkor, ha az adott Alien nem kezdõ, és mindig visszaugrik... 😊
Steam acc: kange82
közösbe: sokan nyavalyognak, hogy így nem megy meg úgy nem megy. Akinek tört verziója van az ne csodálkozzon, hogy ha szarakodik a játék...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID:misi2mezei
de ezen még gondolkodom.
Azonban ha már kevés van, akkor védhetetlen.
és inkább megfizeti azt a plusz osszeget amennyivel tobb itthon mint,hogy csináltasson nekem 1 kártyát<#idiota>#idiota>
megmondom neki,hogy akkor vásárolok rendesen otthoni boltbol de akkor õ fizeti azt a plusz-t amennyivel drágább ithon mint UK-ban<#idiota>#idiota>
Nincs más ember a környékeden akinek van kártyája? Okoskodj ki valamit no!<#idiota>#idiota>
Az meg roppant meglepõ, hogy light veri a heavy attackot, különben sok értelme lenne... De Aliennel a slide heavy már nem védhetõ, javíthatnák már. Meg van még pár ilyen baromság, amit rohadt sürgõsen ki kellene javítaniuk. + rendes pályák, egy valag fegyver, új alien classok, és máris lesz egy jó multink..
ugy fel tudja ba**ni az agyam az apám....
aszondja,hogy nem vásárolhatok neten a kártyámmal mert átbasznak és leveszik rola az osszes pénzt...
valaki magyarázza már el neki,hogy ilyen nem torténhet meg....
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a fracntól lehet az, hogy amikor indítanám a játékot mindig azt dobja ki hogy: "Ez a játék jelenleg nem érhetõ el. Légy szíves, próbáld meg újra máskor."
Van erre valami megoldás?
akadozik, és fagyogat, egyéb szépséghibáról nem is beszélve
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ez az: Species Dm 1:02-nél van az a mozdulat nem tudja valaki, hogy melyik billentyûvel kell ezt a mozdulatot csinálni ?
a Predatornál,hogy vannak a fegyverek?mindig fel kell szedni a pályákon pl TDM-ben vagy a szintek lépésével lehet megszerezni oket?és a marinenál?
Király ez a videó. Azt nem is tudtam, hogy az alien/predator heavy attackját kilehet védeni egy megelõzõ csapással... ha-ha-ha gyerekek esélyetek se lesz ellenem! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
na mind1 majd csak meggyozom valahogy....
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
de nem is velem van a baj!hanem,hogy az apám nem bizik bennuk ezért kérdeztem,hogy pontosan,hogyan is megy ez?😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯