Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jolvan sikerult megoldani a problemam!😊
Megoldottam, az asztali ikon alapból DX10-es, és emiatt lépett ki (nem értem miért, DX10-es kártyám van)... 9-es verziót elindítva hibátlanul mûködik!
Shep
De csak nem tudod megmagyarázni mi volt benne a spoiler. Néhányan túlzásba viszitek ezt a spoilerezést, mondhatni már-már beteges amit csináltok. Lassan már a játék topicját is spoilrbe kell rakni, nehogy megtudja valaki, hogy készül egyáltalán.

Szerintem az marhára nem spoiler, hogy leírtam 2 feladatot a játékból.

Valami mozog a fán, mind itt halunk meg!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ajem kisa
Azért szokták ugye beszpojlerezni az olyan dolgokat, mert vannak olyanok, akik (mint én, és sokan), akik a játékot még nemjátszották, mert nemjött meg a lemez...stb.!
Ripley meghal jah, de lesz Replay!<#vigyor1>

Shep
Te, áruld már el nekem, hogy abban mi volt a spoiler? Leírtam ,hogy egy tornyot deaktiválni kell, meg be kell jutni egy épületbe? Azt a büdös mekkora spoiler?

Amúgy meg Ripley meghal? Miért kellett elmondanod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ajem kisa
Az ilyen párhuzamos tér/jelen dolgokat tõlük kell megkérdezni!<#idiota><#idiota><#alien2>

Írta: benneleszek | Tag | Le: 106.13 GB | Fel: 710.59 GB | Arány: 6.696
| 2010-02-20 09:18:18

sziasztok!Egy problemam lenne!Az avp.exe fajl ezt irja ki:Az alkalmazast nem sikerult elinditani, mert parhuzamos konfiguracioja helytelen. A problemarol reszletesebben az alkalmazas esemenynaplojaban olvashat!

Razor 1911 et szedtem le!
Jó lenne ha most mar tenyleg valaki adna tanacsot..
-Videó után kidob/nem indul hiba megoldása:
Hangkártya beállításainál windowsban a hangminõséget 16bit 48khz-re,vagy lejjebb.

- Csak sötét bevillanás.
Ha valakinek van ilyen problémája akkor szedje le a legújabb directx redist-et (pl origo szoftver bázisáról) és installálja, utána menni fog a játék elvileg. Nálam így oldódott meg a probléma.

- Helytelen konfig vagy csak programfuttatási hiba
Vcredist -et rakd fel...

- Aki Dx11-ben futtatja és flashlightal kifagy
Szedje le ezt (Ezzel már tökéletesen megy)
http://data.hu/get/2228257/AvP_DX11Maxthon.rar.html

- A játék szaggat
Rakd fel a a physx-et, a vcredistet és az új directx-et es a hiba megszûnik

- !missing text hibaüzenet a menüben.
Uninstalláld a játékot, majd tedd fel újra, és megoldódik.
kapcsold ki a vsync-et, és ne a játék mappájából telepítsd a directx-et hanem szedd le a 2010 februári verziót, utána betölti a predatoros missziót, nekem is ez volt a gond
nud
Hali!
a tengerészgyalagossal ott akadtam el,mikor teqilát ki kell hozni az idegenek fészkébõl.1ajtóhoz kell elkisérni.az ajtó mellet van jobb oldalt 1 kapcsoló,ami gondolom az ajtót nyitja.a 4szög mutatja h oda kell mennem,de ott nem enged semmit,nem tudom kinyitni!

Kange
Félre ne érts, értem én, hogy miért van rá szükség. Sztem nem is kéne kivenni ezt a lehetõséget, de mondjuk azért lehessen már valahogy védeni.
AZ oké, hogy mondjuk predatorral fókusz ugrással le lehet verni az alien-t a falról. De más lehetõségem nincs, fõleg akkor, ha az adott Alien nem kezdõ, és mindig visszaugrik... 😊

Steam acc: kange82

Virágbolti...
virágbolti vagy eredeti ?

közösbe: sokan nyavalyognak, hogy így nem megy meg úgy nem megy. Akinek tört verziója van az ne csodálkozzon, hogy ha szarakodik a játék...

Srácok, miért van az hogy nem akarja betölteni a Predator elsõ missiont? A videó után tölt egy keveset, utána kilép... hang HZ-et is lejjebb vettem, felraktam a játék mappájából a Dx-et meg a Vc-t, új Driver van fent, most a PhysX-et próbálom meg, hátha! Valakinek volt ilyen gebasza?
ajem kisa
Szerinted?
Mert a végén ripli meghal!
Jajj, bocs!<#idiota><#mf1>

Shep
Kösz.

shep:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kapu mellett asszem jobbra lent a földnél van egy csatornabejárat, azon keresztül jutsz be a következõ helyre
Shep
Ne fárassz már, miért kellene ehhez spoiler?

ajem kisa
Spoilert pliz!

Shep
Aliennel azon a pályán mikor a a rádiótorony kiiktatása és pár katona kiiktatása után be kell jutni egy épületbe akkor merre keressem a bejáratot, mert hülyére mászkáltam az összes csatornát, a ház tetõt de semmit nem találtam ahol bejuthatnék.

Magh
Én spec Aliennel nem is harcolok földön, nincs értelme. Falról csapkodok farokkal, meg stealth killek. Emberre persze ráugrok plafonról focussal, mert szinte garantált kill, de predinek nincs sok haszna nekimenni, a kompetens marine is simán blokkol aztán lelõ. A heavy slide meg abuse, védhetetlen, meg kell várni a dedikated patchet, aztán az adminok szépen kivágják a halálba az arra érdemeseket.

nem is azzal lenne a gond hanem azzal,hogy nem akarja,hogy neten vásároljak benne mert "leszedik" rola az osszes pízt<#idiota>lol...

PSN ID:misi2mezei

nemhinném mert nem PC-re veszem meg szerintem hanem PS3-ra😄
de ezen még gondolkodom.

Kange
No, a slide heavy-vel az tényleg szemét dolog... 😊 De igazából sztem színt visz a játékba... 😊

Kange
Én errõl azt olvastam, hogy függ a célpont életerejétõl. Ha sok van még Neki (mondjuk távolról ledöntötted és úgy akarod ezt) akkor kivédheti védéssel, de levonódik egy kevés életereje.
Azonban ha már kevés van, akkor védhetetlen.

berczely
Neked még ingyenes is lenne a kártyacsináltatás!<#nyes>

ajem kisa
Akkor már hétfõl leharaphatom a fejedet! Jajjdejó!lol

na megmondtam neki😄
és inkább megfizeti azt a plusz osszeget amennyivel tobb itthon mint,hogy csináltasson nekem 1 kártyát<#idiota>

vagy van még 1 otletem😄
megmondom neki,hogy akkor vásárolok rendesen otthoni boltbol de akkor õ fizeti azt a plusz-t amennyivel drágább ithon mint UK-ban<#idiota>

megmondom neki,hogy menjen be a bankba és beszélgesseñ veluk kicsit,hogy egyáltalán nem veszélyes foelg ha hivatalos boltrol van szo....

ajem kisa
MOndjad neki, hogy akkor vegye meg ott helyben 9k-ért!😊
Nincs más ember a környékeden akinek van kártyája? Okoskodj ki valamit no!<#idiota>

Magh
Jókor kell nyomi egy védést, mellékesen értelmetlenné teszi a trophy killt. Ha már földön van az ellenfél, agyon kell ütni, nem ezzel vacakolni.

Az meg roppant meglepõ, hogy light veri a heavy attackot, különben sok értelme lenne... De Aliennel a slide heavy már nem védhetõ, javíthatnák már. Meg van még pár ilyen baromság, amit rohadt sürgõsen ki kellene javítaniuk. + rendes pályák, egy valag fegyver, új alien classok, és máris lesz egy jó multink..

én már nem értem....
ugy fel tudja ba**ni az agyam az apám....
aszondja,hogy nem vásárolhatok neten a kártyámmal mert átbasznak és leveszik rola az osszes pénzt...
valaki magyarázza már el neki,hogy ilyen nem torténhet meg....

Tegnap vettem meg és akkor még tudtam vele játszani, de ma már nem tudtam elindítani.

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy mi a fracntól lehet az, hogy amikor indítanám a játékot mindig azt dobja ki hogy: "Ez a játék jelenleg nem érhetõ el. Légy szíves, próbáld meg újra máskor."
Van erre valami megoldás?

Broafka
hogy ez a játék milyen szarul van felépítve.
akadozik, és fagyogat, egyéb szépséghibáról nem is beszélve

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

de ez még semmi... a Species DM-es videóban szerepelt egy olyan rész, hogy az egyik alien elkapott egy marine-t, éppen keresztül akarta szúrni a farkával de az ember kitért elõle...

Ez az: Species Dm 1:02-nél van az a mozdulat nem tudja valaki, hogy melyik billentyûvel kell ezt a mozdulatot csinálni ?

valaki beszélhetne a multirol is😊
a Predatornál,hogy vannak a fegyverek?mindig fel kell szedni a pályákon pl TDM-ben vagy a szintek lépésével lehet megszerezni oket?és a marinenál?

Közelharc - Oktató videó embereknek!

Király ez a videó. Azt nem is tudtam, hogy az alien/predator heavy attackját kilehet védeni egy megelõzõ csapással... ha-ha-ha gyerekek esélyetek se lesz ellenem! <#vigyor><#vigyor>

Macccy
Jah nyilván nem ... csak az elõzõ részekben emlékeim szerint látható volt, ahogy a hulla hõképe (meg a SplinterCell -ben is asszem) szép lassan beáll a környezet hõjére ... de nyilván apróság, nagyon nem húznám fel magam, ha itt nem így lenne 😊 csak érdekel

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

én is ezt mondom neki😄
na mind1 majd csak meggyozom valahogy....

Magh
Megadod a kártyaszámot, levonják, kész. 6 éve vásárlok neten mindenfélét, rendeltem olyan kínai zugboltból, hogy alig értettem, mit akar a telefonos nõ, de sosem volt semmi probléma. Ilyen nagyobb cégeknél meg teljesen kizárt, hogy átverjenek.

Kmarha
37 fok mire lehül.. van jó pár óra. Addig álltál a hullák mellett? 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

a sisakban biztos van fejmelegito,hogy meg ne fázzon a fejuk<#idiota>

SLICK
ez változó, volt olyan ember aki abszolút kihült, de ezek eleve halott emberek voltak. Viszont volt pár oylan is amik még melegek voltak, pl a fára felkötött emberek meg uyge akiket te ölsz meg. A sisakok is olyanok maradnak, bár ez legyen a legkisebb gond 😊

Macccy
Még egy kérdés SLICK! Nézd már meg légyszi, az eredetiben kihûlnek a halott emberek, vagy meleg marad a hulla? És az elgurult, üres sisak?! Apróság na, de az elõzõ részek után ez a pici dolog megzavart 😊)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

foleg,hogy a zavvirol akarok rendelni....
de nem is velem van a baj!hanem,hogy az apám nem bizik bennuk ezért kérdeztem,hogy pontosan,hogyan is megy ez?😄

Kandurex
Jövõ héten remélem már én is beszállhatok a multi mókába...zsííír lesz 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ajem kisa
Nekem is meglesz már hamarosan remélem (hétfõ-kedd), aztán addigra lehethogy lesznek szerverek is normálisan mindenfélefajta, aztán ahogy Kandurex is irta nemrég, sg-s csapatokat összeszedni, aztán 3faj egymás ellen!<#violent><#alien><#bdead>

SLICK
én csak hétvégenként leszek itthon, de igen is benne vagyok SG-s partyban 😊
Jövõ hétre biztosan sok embernek meglesz már, így több szerver is lesz, szóval valahogy rankot is növelnem kellene, meg valahogy fel kell oldani a skineket