7670
avp10logo.png
  • Norberto065
    Nagyon köszönöm a segítséget !!
    Végre király minőségben játszani,bár a hang maradt de nem baj a felbontás lényegesebb volt,köszönöm !
  • Optimus Prime
    Felbontás ügyben itt találsz infót. A hangra annyi tippem van, hogy lehet ez is lehalkítja a Windows Hangerőszabályzón a hangot, nézd meg miután beléptél a játékba Alt+Tab-bal, vagy adj kakaót a hangfalra. Némely játék nagyon halk tud lenni.
  • Norberto065
    Szevasztok ! Tudom hogy ez nem ide illik de sehol se találok választ..
    Akinek megvan a Prototype nevű játék az kérem segítsen mert itt sg 2 fórum is foglalkozik ezzel de senki nem tud segíteni vagy nem akar és sehol se találok erre választ. A játék 2008-2009 körüli évbe jött ki ennek ellenére a max felbontása win7en legalábbis 1280x800 + a hangok nagyon halkak. Elég zavaró tényezők és mint a avp esetében szerintem itt is lemondtak a frissítésekről. Ja ezt a játékot steamen keresztül vettem meg. Aki tud segíteni vagy van olyan ismije aki tud kérem segítsen,köszönöm.

Akinek van FaceBookja:

• Optimus Prime
    Idén min 4x voltak 75% sale-n a DLC-k, 400 Ft-ért 4 map, fair ár. Ingyenes úgyse lesz. És ezt a játékot az se menti meg, hisz aki utálja... Meg jön a co-opos Colonial Marines jövőre...
  • Avpfan
    Népszerű lépés lenne a játék készítőitől, ha a két dlc-t amikben elég faja pályák vannak, odaadnák a játékosoknak, immáron ingyen.

Aki akarta, már úgy is megvette, sokkal több játékost megtartanának, ha lenne valami kis bónusz most már.
  • tarrdani93
    Csak 1 oka van rá, hogy még soha sem használtam steamet.
  • Optimus Prime
    Hát ha ennyire nem megy akkor annak két oka:
    1, zéró angol tudásod van
    2, sose használtál Steamet
  • tarrdani93
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség a steam-mal kapcsolatban.
    Hogyan lehet jáccani steam-on az avp3 al?
    Valaki tud segíteni??
    Megpróbáltam beállítani de nem tudom hogyan kell!
  • Avpfan
    Közben megoldódott magától.

Ma reggel már jó volt.
    Szerintem valami karbantartás lehetett vagy ilyesmi.
  • Optimus Prime
    Használd a Steam szerver keresőjét:

View- > Servers és állítsd be az Aliens vs Predator-t meg kapcsolj ki minden szűrőt. Nálam most 10 szerver is van, amin vannak.
  • Avpfan
    Hi!

Nem tudjátok az okát annak, hogy miért nem él a játék multiplayer része ?
    Rámegyek a multira, csatlakozik, de csak a leaderboard meg még egy opció él, a player/ranked match funkciója szürke tehát nem lehet rá kattintani..

A játékon eredeti.

A dlc-ket nem vettem meg. ezért nem műkszik vagy valami maintance van ?
  • Norberto065
    Az igazi próbléma nem a hangokkal van a baj mert a hangokkal királyak.
    Én továbbra is az irányítás meg milyen hülyeség hogy boxba meg védekezésbe megy át az avp. Egy hang van ami idegsít engem amikor a muksókánk liheg a futásnál pedig csak fél métert futottam. Az avp2höz képest xarabb az irányítás. Jó élethűnek kell lenni de a predator korlátozott ugrásai meg a kevesebb fegyver meg nincs gugolás meg a csiga tempó,Alienek mióta csak 4kézláb közlekednek ? igy nem tudja használni a "kezét" mozgás közbe és az ugrása is nevetséges itt is a csiga menés meg az ember kivédi a támadást predatornál is ne má főleg h a predator sokkal nehezebb meg erősebb is.
    embernél is a fegyverekből kevés van..
    Egy játék legyen élethű de nem úgy lebutítjuk a játékot úgy h korlátozzák a karakteret mind mozgás mind fegyvereknél is. Alieneket meg 4 kézlábra kényszerítik amikor elég lenne a gyors futáshoz a 4 kézláb
  • Optimus Prime
    Azért a Transformers 2 se lett valami nagy szám (sajnos), de értem mire célzol. :)
    Egyébként ezt a "problémát" Steam fórumon is felhozták. Én nem értettem, igaz rég láttam már az Aliens-t, de engem nem zavart. Ez ilyen és kész. Ez a lényege, ilyen volt a filmben is. Ez adja a plusz suspense-t.... már, akinek.
  • Norberto065
    Aki azt mondja hogy nincs az a " kattogás " a mozgás érzékelőnél az nem látta a Alien 2 ! Tessék megnézni jó hangosan és nem irtok ilyen baromságokat. Egyes emberek úgy néznek filmet hogy a szemük nézni az agyuk meg arra öszpontosít h miért xar a film vagy teljesen más téma jár az eszébe vagy megy a film és teljesen mást csinál az ilyen emberek a fórumokat a fikázó mindenbe belekötő emberek és ilyen emberek akik a Transformers 2t aranymálnára jelölték az Alkonyat filmeket meg nem,szóval az ilyen emeberek mint egy nagy dákók ! XD
  • W B
    Szerintem csak annyi hogy az AvP3-ban a mozgásérzékelő gyorsabb jel kibocsájtásra van állítva, nem úgy mint a két elődben.
  • Optimus Prime
    Igaza van, de a régiekben nem volt a statikus kattogás, ha nincs semmi. Legalábbis nem ilyen "idegesítő", ahogy egyesek mondják.
  • mooo
    Megnéztem és a második részben is van igaz nem ilyen idegesítő,de mindegy majd megszokom.
  • mooo
    Mozgásérzékelés volt és pityegett is.Nem a pittyegéssel van bajom...Hanem a kattogással.
  • W B
    Márpedig az eddigi összes AvP játékban ott volt a mozgásérzékelő és pittyegett.
  • mooo
    Láttam az ÖSSZES alienes , predatoros és avp-s filmeket,és játszottam az előző két résszel is(bár elég rég volt már)de erre nem emlékszem,hogy végig kattogott volna valami...Ilyen hangot akkor hallottam utoljára,mikor elromlott a hangfalam...
  • W B
    Észnél vagy? Gyarmatügyésnél az az egyik fő hangulati elem.
    Ha ez idegesít, akkor nem láttad a filmet.
  • RelakS
    *P* .... *P* .... *P* .... *P* ....

Pont az a lényeg szerintem :D

*P* .... *P* .... *víííí-hi* .... *víííí-hi* .... *víííí-hi*
  • mooo
    Hali!
    Az idegesítő folyamatosan kattogó radarhangot nem lehet valahogy kikapcsolni?
  • Optimus Prime
    Steam most 5 euró a játék és 1,5 euró DLC-k darabonként!
  • KennyGTP
    CD Galaxisnál az AVP3 1 790 FT. Ennyi, mindenkinek meg van oldva a probléma!!! (2500ft kiszállással együtt már igazán nem nagy pénz!!!!)
  • Optimus Prime
    Eredeti a játékod? A géped milyen? Mert a leírt probléma textúra hibára utal, ha kevés a VRAM vagy gyenge a gép, stb. Egy VGA driver update, egy DirectX update szintén nem árthat.
    Patch nincs hozzá, azt auto alkalmazza a Steam!
  • DarkSl4yer
    VGA driver-t frissitetted?
  • tarrdani93
    Már próbáltam a fényerőt de az se oldja meg a problémát.
    és az ember keze is olyan furcsa, vannak rajt fekete foltok vagy valami olyasmik, a lámpák meg lilán világítanak,
    valami patch segítene? SZERINTETEK?
    Ha valaki tudja hogy honnan lehetne jó patchet leszedni az legyen szives írjon hogy honnan tudnák letölteni.

Jah és mások meg mondták hogy töltsem le még 1x.... :(
    De én nem fogok még 1x 16 Gb-ot leszedni.
    De épp ez a probléma volt a Crysis 2-nél is,csak ott az Alienek nem olyanok voltak mindt aminek kéne lenniük,hanem fehér színűek voltak.. XD
    Tehát fogalmam sincs hogy mi a probléma :(
  • Optimus Prime
    Azt hiszem a Brightness alatt tudott a fényerőt állítani.

Csak 43 szint van.
  • tarrdani93
    Helló mindenkinek!

Lenne 1 kérdésem
    Amikor elindítom a játékot és elkezdek játszani kampányban,
    a grafika valamiért nem jó,nagyon sötét van de valami nem jó mert néztem róla videókat és ott nem ilyen volt a grafika mind nálam.
    Olyan sötét volt hogy nem láttam merre megyek.
    Próbáltam a grafikán állítani de nem sikerült.
    A gépem meghaladja a játék gépigényét,tehát nem azzal van a probléma,hanem valami mással.
    Próbálok képet kiszedni a játékból és megmutatom milyen.
    De ha valaki tud segíteni azt megköszönném..
    Várom a válaszokat.
  • predator5
    Ha letöltök egy módot a játékhoz azt hogy lehet használni?
  • Alien555
    ha a wolf predator az utolsó akkor asszem a 62. vagy 64. szinten
    de lehet hogy már 40-50 valahanyadikon is.
  • predator5
    Hanyadik szinten jön a wolf predator???????????
  • Optimus Prime
    Ez régen volt, az achikhoz se kell ranked match. Én Survivorral csináltam az XP-im felét.
  • Alien555
    ott nekem semmilyen servert nem ad be
  • KennyGTP
    Szintlépés csak ranked meccseken lehet (szal survival kilőve)
  • Alien555
    köszi
  • predator5
    igen én már 22 vagyok
  • Alien555
    akkor csak irtanom kell és szintet lépek???
  • Optimus Prime
    Survival matchek sokat adnak. Mégha nem is írja mennyi XP-t ad. Ha kezdő (level 1-10) vagy 1 match egy szint.