7670
avp10logo.png
  • Kange
    Nem szükségszerű, de erősen ajánlott! :) Sőt, nagyon nagyon ajánlott, tekintettel arra, hogy ne legyen ütközés az időzítésekkel...

Persze az még nem készpénz, hiszen én is, mikor megvettem a második 2x1 giga ramot picit beszívtam, hiába vettem pontosan ugyanazt. Más gyártás volt és így csak egy adott MHz-en megy, mivel más FSB-hez más időzítés tartozik a két különböző időben gyártott moduloknál... :)
  • Kandurex
    nem szükségszerűen, bármilyen márka jó,
  • balee4
    Jól van, akkor veszek még RAM-ot, bocs az offért, de nem igazán értek hozzá, csak ugyanolyan típust érdemes? az ok, hogy 800 Mhz-es PC6400-ast, de márkából is azonost kell? (Geil)
  • Kontrakcio
    estét. rég beakartam irni egy problémámat. temple pályán 1 oszlop materialja ha közel megyek egy téglalapnyi részen szürke... de csak ott.. érdekes. prednél alienszűrővel lettem figyelmes erre.
  • Kange
    potyi21: rz sajnos nem függ össze az alaplapod korával... :)

Balee: Egyértelmű. Manapság már amúgy is elkél a legtöbb játékhoz/alkalmazáshoz, ráadásul nem is drága. De a hivatalos fórumon is írták ezt, hogy a textúrát minél magasabbra állítod, annál több RAM+VGA RAM kő Neki. Nálam a HIGH-on röhögve elmegy átlag 40 FPS-vel. Ráadásul ezt optimalizálni sem fogják, megmondták...
  • Kandurex
    Mindenképp, 2giga az már nagyon kevés manapság.
  • balee4
    szép az a 4000-es ping xD
  • balee4
    Jó volt a mai multi srácok, holnap is legyen. :D
    Kange: szóval azt mondod, nem ártana beszerezni még 2 giga RAM-ot?
  • potyi21
    koszi,allitottam a hangon,levettem 16 bitre,es elindult.De nemnagyon ertem h miert kell levenni.fel eves alaplapom van.
  • ajem kisa
    Igaz, de "pingek"-et akartam irni!
    18-an a tolós/piramisos pályán...olyan káosz volt, hogy egyszer itt, egyszer ott respawnoltam bele a piros fénybe, vagy a golyózáporba!:D
  • Solid Snake
    Ignorant /Pl./ se kutya 4126
  • Kange
    Hú gyerekek, fél napot nem vagyok és ennyi üzenetet... :)
    Aszondja, hátha tudok segíteni pici:
    Balee4: Nem kevés a VGA ramja, nálam tökéletesen fut dx9-es és a dx11-es indítással is 1680*1050-ben, minden high-on. Pedig "csak" 512-es karim van nekem is... ;) Ami kevés lehet (főleg ha Vista vagy win7 van fent) a memóriád! Próbáld meg a textúra méretet lejjebb venni!
    Jah és a legújabb driver legyen fent!

potyi: warez szekció, vagy egész egyszerűen a bannerban lévő FAQ! Amúgy a hangkártya módosítást hajtsd végre... ;)

Jó játékot!

Holnapra is szervezzetek multit, holnap már leszek! :) Sőt, valszeg egészen fél 5-ig is!
  • ajem kisa
    Pingem? LOL

• sith7
    Zawiról megrendeltem, elvileg a jövő héten ideér, most toltam a demoval, igen király volt

Alien 4EVER !!!
  • balee4
    Nem látod a csillagot, eredeti a játék.
  • Tatyla
    na aki jön multizni csatlakozzon rám
  • potyi21
    a crak jo,mert masik gepen elindult ugyanazzal.sajna a hotfixes oldal most nemmukodik.
  • Shep
    Ha megveszem és ugyanez lesz kifizeted nekem a (nagylelkű leszek) felét?
  • Jaffa 2843
    nézd meg a hotfix-szel működik-e
    kicsivel lejjebb linkelve van
  • Solid Snake
    Egy lépést kihagytál a felsorolásból, ha az hiányzik akkor warez topigba kell elzarándokolnod a válaszért
  • potyi21
    feltettem a játekot,orultem is neki,de a video utan kilep a képernyőre.win7/64bit,ati4870,szeptemperi driver.Aki tud segitsen..koszi
  • Jaffa 2843
    fagyásnál csaknem lesz rosszabb :D vagy formázza az egész vinyót és szétolvasztja a gépet :D
  • Solid Snake
    ....vagy rosszabb lett
  • Jaffa 2843
    akinek voltak hibák dx11-gyel és feltette a hotfixet ossza már meg a tapasztalatokat, hogy ugyanolyan maradt vagy javult-e valamit
  • Föcsök
    Köszi már telepítem is.
  • ajem kisa
    Ezek a hibák nem a win7 vagy a programozók hibája, általában ez a warezos verziókra vonatkozik!
  • Jaffa 2843
    gondolom a teljes 10.2, beleintegrálva az avp hotfix
  • SLICK
    na hazaértem, hamarosan be is lépek a game-ba, aztán tolhatunk meccset ^^
  • Föcsök
    Elkezdtem letölteni. Ez most a 10.2-es driver?
  • strebacom
  • Shep
    Hát nálam egész érdekes dolgokat produkál a játék, most úgy momentán elkezdtek mindenféle gömbök mgjelenni mikor lövök, aztán egyszerűen felzabálta a 4 giga memóriát és kiírta, hogy bocsi, de kevés a memória a stereot kikapcsoljuk (ja köszi) utána mondjuk szarrá akadozott és a máködés le is állt. Jól megírták ezt na. :) Vagy csak a win7 egy kalap szar?
  • Jaffa 2843
    gondolom a "kipróbáltam" az = warez.. ne csodálkozz
  • Jaffa 2843
    itt vala a hotfix
  • wesker24
    Pedig egész jó géped van nem értem miért szaggat ennyire ?

Jah most nézem hogy csak 512 megás vGa karid van !

Nálam bezzeg nem volt semmi gond ugy ment ajáték mint kés a vajon ! xD
  • balee4
    Na végre kipróbáltam és tökre kijár annyira swapol, hogy majdnem lefagyott a gép, a predatort 10 perc után sem, bírta betölteni, már a kezdő anim is 1 fps-el megy. Király, nem gondoltam, hogy ekkora gépigénye lesz. Érdekes a marine kampány első pályája átlagban ment 40-50 fps-el, harcok közben viszont iszonyú szarul megy, meg néha leáll swapolni. Tök jó, hogy ajánlott gépigénynek gyengébbet adtak meg mint az enyém.
  • Tatyla
    multiban fele annyit se ér
  • strebacom
    NEW AVP3 ATI Hot Fix....
  • wesker24
    Na ez nagyon jó volt !

Alien voltam és nem volt kérdés hogy ki nyerte meg a meccset !

• Kontrakcio
    szevasztok. szombaton csapunk 1 sg multit?
  • Dzsimbao
    Multiban nem tudom mennyit ér a lángszóró, de singleben jól lehet használni. Rengeteg lőszer van hozzá, egy alienre max 2-3 "cseppet" kell használni, elfutni, kb 3mp után elkezd vonaglani a földön, rá 5mp-re meg felrobban. Nem ajánlatos a közelében lenni. És ez volt hardon.