7670
-
#5389 Nem szükségszerű, de erősen ajánlott! :) Sőt, nagyon nagyon ajánlott, tekintettel arra, hogy ne legyen ütközés az időzítésekkel...
Persze az még nem készpénz, hiszen én is, mikor megvettem a második 2x1 giga ramot picit beszívtam, hiába vettem pontosan ugyanazt. Más gyártás volt és így csak egy adott MHz-en megy, mivel más FSB-hez más időzítés tartozik a két különböző időben gyártott moduloknál... :) -
#5388 nem szükségszerűen, bármilyen márka jó, -
#5387 Jól van, akkor veszek még RAM-ot, bocs az offért, de nem igazán értek hozzá, csak ugyanolyan típust érdemes? az ok, hogy 800 Mhz-es PC6400-ast, de márkából is azonost kell? (Geil) -
#5386 estét. rég beakartam irni egy problémámat. temple pályán 1 oszlop materialja ha közel megyek egy téglalapnyi részen szürke... de csak ott.. érdekes. prednél alienszűrővel lettem figyelmes erre. -
#5385 potyi21: rz sajnos nem függ össze az alaplapod korával... :)
Balee: Egyértelmű. Manapság már amúgy is elkél a legtöbb játékhoz/alkalmazáshoz, ráadásul nem is drága. De a hivatalos fórumon is írták ezt, hogy a textúrát minél magasabbra állítod, annál több RAM+VGA RAM kő Neki. Nálam a HIGH-on röhögve elmegy átlag 40 FPS-vel. Ráadásul ezt optimalizálni sem fogják, megmondták... -
#5384 Mindenképp, 2giga az már nagyon kevés manapság. -
#5383 szép az a 4000-es ping xD -
#5382 Jó volt a mai multi srácok, holnap is legyen. :D
Kange: szóval azt mondod, nem ártana beszerezni még 2 giga RAM-ot? -
potyi21 #5381 koszi,allitottam a hangon,levettem 16 bitre,es elindult.De nemnagyon ertem h miert kell levenni.fel eves alaplapom van. -
#5380 Igaz, de "pingek"-et akartam irni!
18-an a tolós/piramisos pályán...olyan káosz volt, hogy egyszer itt, egyszer ott respawnoltam bele a piros fénybe, vagy a golyózáporba!:D -
#5379 Ignorant /Pl./ se kutya 4126 -
#5378 Hú gyerekek, fél napot nem vagyok és ennyi üzenetet... :)
Aszondja, hátha tudok segíteni pici:
Balee4: Nem kevés a VGA ramja, nálam tökéletesen fut dx9-es és a dx11-es indítással is 1680*1050-ben, minden high-on. Pedig "csak" 512-es karim van nekem is... ;) Ami kevés lehet (főleg ha Vista vagy win7 van fent) a memóriád! Próbáld meg a textúra méretet lejjebb venni!
Jah és a legújabb driver legyen fent!
potyi: warez szekció, vagy egész egyszerűen a bannerban lévő FAQ! Amúgy a hangkártya módosítást hajtsd végre... ;)
Jó játékot!
Holnapra is szervezzetek multit, holnap már leszek! :) Sőt, valszeg egészen fél 5-ig is! -
#5377 Pingem? LOL
-
#5376 Zawiról megrendeltem, elvileg a jövő héten ideér, most toltam a demoval, igen király volt
Alien 4EVER !!! -
#5375 Nem látod a csillagot, eredeti a játék. -
#5374 na aki jön multizni csatlakozzon rám
-
potyi21 #5373 a crak jo,mert masik gepen elindult ugyanazzal.sajna a hotfixes oldal most nemmukodik. -
#5372 Ha megveszem és ugyanez lesz kifizeted nekem a (nagylelkű leszek) felét? -
#5371 nézd meg a hotfix-szel működik-e
kicsivel lejjebb linkelve van -
#5370 Egy lépést kihagytál a felsorolásból, ha az hiányzik akkor warez topigba kell elzarándokolnod a válaszért -
potyi21 #5369 feltettem a játekot,orultem is neki,de a video utan kilep a képernyőre.win7/64bit,ati4870,szeptemperi driver.Aki tud segitsen..koszi -
#5368 fagyásnál csaknem lesz rosszabb :D vagy formázza az egész vinyót és szétolvasztja a gépet :D -
#5367 ....vagy rosszabb lett -
#5366 akinek voltak hibák dx11-gyel és feltette a hotfixet ossza már meg a tapasztalatokat, hogy ugyanolyan maradt vagy javult-e valamit -
Föcsök #5365 Köszi már telepítem is. -
#5364 Ezek a hibák nem a win7 vagy a programozók hibája, általában ez a warezos verziókra vonatkozik! -
#5363 gondolom a teljes 10.2, beleintegrálva az avp hotfix -
#5362 na hazaértem, hamarosan be is lépek a game-ba, aztán tolhatunk meccset ^^ -
Föcsök #5361 Elkezdtem letölteni. Ez most a 10.2-es driver? -
strebacom #5360 -
#5359 Hát nálam egész érdekes dolgokat produkál a játék, most úgy momentán elkezdtek mindenféle gömbök mgjelenni mikor lövök, aztán egyszerűen felzabálta a 4 giga memóriát és kiírta, hogy bocsi, de kevés a memória a stereot kikapcsoljuk (ja köszi) utána mondjuk szarrá akadozott és a máködés le is állt. Jól megírták ezt na. :) Vagy csak a win7 egy kalap szar? -
#5358 gondolom a "kipróbáltam" az = warez.. ne csodálkozz -
#5357 itt vala a hotfix -
#5356 Pedig egész jó géped van nem értem miért szaggat ennyire ?
Jah most nézem hogy csak 512 megás vGa karid van !
Nálam bezzeg nem volt semmi gond ugy ment ajáték mint kés a vajon ! xD -
#5355 Na végre kipróbáltam és tökre kijár annyira swapol, hogy majdnem lefagyott a gép, a predatort 10 perc után sem, bírta betölteni, már a kezdő anim is 1 fps-el megy. Király, nem gondoltam, hogy ekkora gépigénye lesz. Érdekes a marine kampány első pályája átlagban ment 40-50 fps-el, harcok közben viszont iszonyú szarul megy, meg néha leáll swapolni. Tök jó, hogy ajánlott gépigénynek gyengébbet adtak meg mint az enyém. -
#5354 multiban fele annyit se ér -
strebacom #5353 NEW AVP3 ATI Hot Fix....
-
#5352 Na ez nagyon jó volt !
Alien voltam és nem volt kérdés hogy ki nyerte meg a meccset !
-
#5351 szevasztok. szombaton csapunk 1 sg multit? -
Dzsimbao #5350 Multiban nem tudom mennyit ér a lángszóró, de singleben jól lehet használni. Rengeteg lőszer van hozzá, egy alienre max 2-3 "cseppet" kell használni, elfutni, kb 3mp után elkezd vonaglani a földön, rá 5mp-re meg felrobban. Nem ajánlatos a közelében lenni. És ez volt hardon.