Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés köszi, jó tudni, de a helyzet az hogy nekem eredeti lesz. Szóval ott majd install közben felajánlja? Neked felajánlotta?
A katonával ahol kikellnyírni a királynõt az elég húzos,pisztollyal csináltam elfogyott a lõszer mire rájöttem mit kell csinálni<#gun><#vigyor2>

steamen Pintyő[HUN]

Erre van a nightmare fokozat<#eplus2>
Lunki88
Predivel lehet a leggyorsabban haladni.
Aliennel kb 2-2,5 óra alatt végeztem kegyetlen rövid most Predivel megyek de azzl is írtó gyorsan haladok pedig Normál szinten játszok
berczely
Mind1 azóta végigvittem az Alien részt <#vigyor>Hát jó lenne még egy kis folytatás ez így elég rövidke volt...

Jöhet a predátor és a katona <#finom>

berczely
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy jutok be az aliennel az õsi templomba?Csomó régész van mindenhol, kinyírtam már mindenkit, este van de nem tudok bemenni az épületbe 2 ember van bent és az ajtók nem nyílnak!Találtam valami cuccot amire ha ráállok akkor lenyomódik de nem nyílt ki semmi vagyis én nem láttam semmit... amúgy kik ezek a csupasz arcú érdekes hangú koponyafejû fazonok?

alien 3. pályán hogy kell kikapcsolni a szellõzõt? egy zárt teremben vagyok, de semmivel nem lehet interact-olni... az alagútba ha bemegyek, egybõl meghalok...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

SLICK
ki va dobálva a pályán minden. Fel kell szedni és hentelni. Szintet lépni a Ranked Matchben lehet, ez annyit jelent hogy feloldja a Skineket, meg a Rankod nagyobb lesz

Dead
Valaki tudja erre a kérdésre a választ? Engem is érdekelne.

Mozzanat
nekem mondod😊😊

Amugy nekem nagyon neheznek tünik legalábbis az avp2 höz képest

steamen Pintyő[HUN]

Magiszter
Az de egy szemét rész volt. Amúgy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van a királynõ elõtt egy kapcsoló, az meghúzod, majd a jobb és bal oldalán lévõ tartályokat lövöd mint a barom. Miután felrobban mind a 2-õ (és még élsz), a királynõ megmurdál.

Nem tom mindent leszedtem hozzá meg telepitettem mégis akadozik Win7 HD3870 core2duo 8400 Mia .... lehet ?!

steamen Pintyő[HUN]

én is ott tartok lekaszálnak mint a picsa😄

steamen Pintyő[HUN]

Mozzanat
Help, mit kell csinálni a királynõnél? lövöldözöm halomra ,az alienek ,meg kell húznom egy kart,és aztán mindig meghalok mert annyi szörny jön?

triplet
Jóvan, nem kell nekem esni, egy szóval sem mondtad hogy te már végigjátszottad a játékot kétszer. Ha nem mondod egy büdös szóval sem, akkor ne csodálkoz hogy neked esek. Tudod utálom a csitereket😊. De Persze ha már végigjátszottad és csak ököröködni akarsz akkor oké, nem szoltam, bocs.

Magiszter
buzi-e vagy? 😊

Már végigvittem 2x és szeretnék ökörködni. Ehhez kéne trainer. Csak egyesek "mocskos csíter, béna, nem tud játszani, pfujj-pfujj" üzemmódban nem tudják felfogni, hogy valaki szeret ökörködni egy játékban, ami velejárója a cheat. Ennyi.

SLICK
az elõbb volt részem kipróbálni a Predator Hunt módot, itt a eredmény ^^

bertino
jó, 20 ujabb hsz után meg ugyis kezdik elölrõl... vagy addig se értik már meg a dolog lényegét.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SLICK
warezosok menjenek át a warez topikba thx!

az hát

steamen Pintyő[HUN]

triplet
csiter-e vagy?😄

Magiszter
Tud valaki olyan mûködõ trainer-t amivel végtelen energiát lehet adni a predatornak? Találtam egyet de csak ez a funkciója nem mûködik (meg a 1hit kill sem.), minden más igen (élet, lõszer). De nekem csak ez az energiás megoldás kellene.

rohadt idegesitoek ezek a Bishop másolatok😄
de szerencsére nagyon bénán lõnek<#idiota>

PSN ID:misi2mezei

Lehet multizni tört játékkal?
csá all!valakinek van valami ötlete,hogy miért fagy le a predátorral az elsõ pályán?tök mindegy,hogy a fán ugrok át vagy a földön megyek ugyan az<#gun>
triplet
ez meddig telepít? dvd5 verziót szedtem le, kb 3 óra hosszája telepítem, de még csak a felénél tart, azt is már vagy 1 órájaXD

triplet
A warez verzióban is van single survivor mod?

Coop singlére is értendö,vagy csak a survivor modra?

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

The Protector
Hy.Mit telepítsek fel h ne swappoljon a játék?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kange
Warez verzió nem, ott szépen a végén említi, hogy ezeket manuálisan kell felraknod!

Steam acc: kange82

berczely
Nálatok van olyan hogy DX9ben nem natív felbontásban megy?
Ha DX11-ben indítom akkor jó rendesen 1440x900, de DX9-ben látni hogy kicsit kijjebb lóg a kép és ha megnézem a Steam-et közben akkor is ott látszik hogy nem jó a felbontás, mosottak a betûk szal látni hogy alacsonyabb!

Jah, a végsö megoldás a halálban... 😄

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

De ezeket install közben nem ajánlja fel, hogy telepítsd?
Kange
Igen, muszáj felrakni mindenbõl a legfrissebbet. Nekem elég volt a játék könyvtárában levõ redist mappából felrakni ezt a kettõt és ment szépen.

A szaggatást meg este megnézem. Fraps-val lemérem, hogy a warez verzió hogy fut, majd az eredeti... 😊

Üdvözlet, most akkor, hogy van ez? A warezosoknak szaggat csak, vagy van itt olyan akinek eredeti és azoknak is?:S Mert nekem nincs PhysX és nem is rakom fel mert ATI-s vagyok és felesleges. A Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) az fent van, meg még kétszer a 2005 is, az egyik 2,7MB, a másik 350Kb, ezek kellenek egyébként, ha már megvan a 2008? Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy amit berczely linkelt DirectX az muszáj, hogy fent legyen? Nekem Win7 van, tehát Dx 11, a kártya meg hd4850, tehát csak 10-et bír úgy is.
Kange
Köszönöm szépen. Igazából nem attól tartok, hogy nem tudom majd ismét leszedni, hanem attól, hogy újra le kell... 😊 Hiszen jelenleg a kis 2 megás netemmel nem két perc... 😄

elitehun
Én úgy csináltam hogy a steam mappáját simán áthúztam. kicsit sokáig tartott de semmi gond nincs vele. De mielõtt áthúzod lépj ki a steambõl. Am ha a letöltött tartalmak alatt a megvett játékokat érted akkor megnyugodhatsz azokat bármikor le tudod majd tölteni. És bármilyen gépen lépsz be steambe akkor arra a gépre is le tudod majd tölteni.
Kange
Oh fuck... Akkor ha újrarakom a Steam-t egy másik könyvtárba (másik meghajtóra) akkor nem lesz valami bajom?
És ilyen helyzetben mi van a már letöltött tartalmakkal?

Valami van azon a fán,ami nem ember.

elitehun
Oda telepíti ahol a steam mappa van
Kange
Segítsetek nekem légyszíves: Hogy tudom megváltoztatni a telepítés helyét? Vagy azt nem lehet? :S

Kange
Kandurex: Kérném a Predator logómat... Most telepítem a drágát! <#vigyor1>

Köszönöm! A segítséget! 😊)
Kange
Bakker, ne csináld már...
physx: nvidia -> www.nvidia.com
vcredit, directx: microsoft -> www.microsoft.hu

berczely
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)
link

DirectX End-User Runtimes (February 2010)
link

NVIDIA PhysX System Software
link

Kange
Bakker, ne csináld már...
PhysX: nVidia -> www.nvidia.com
vcredits, directx: Microsoft -> www.microsoft.hu

Szeva!

Valaki be tudna linkelni olyan oldalt, ahonnan ezeket le lehet szedni: physx-et, a vcredistet és az új directx-et, mert így nagyon szaggat!
Elõre is köszi!! 😊