7670
avp10logo.png
  • zaki
    nem szóltam :D
  • Muttley
    Hogyan lehet megölni a királynőt a Marine-nal?
    Kilőttem a tojásokat és az arcszopókat :D, aktiváltam a műszert, előjött az összes Serpent, miközben a csaj üvölti a rádión, h lőjem ki a canister-eket? Sehol nem látok canistereket.
    Mindeközben a milliomodik Serpentnél elfogyott a lőszerem...
    Mi a megoldás?
  • RETROB0Y
    HELP

Elakadtam most először

A Predator már végigtoltam most Alien kampányboan ott vok hogy egy ilyen piramisba kéne bejutnom de sehogy se tudok este játszodik és már ilyen robot katonák az ellenfelek az objecitesnél az van keressek vmi utat hogy be tudjak menni

a Predator kampánynál itt kellet lenyomni a főalient (nem a magmás pálya)
  • zaki
    predator kampányban hogy lehet a templomba bemenni? :o
  • himpike
    Rájöttem magamtól, physixet le kell tiltani, nvidia rulez.
  • himpike
    Marine-al átesek a padlón rögtön indulásnál és megdöglök. Mit lehet ezzel kezdeni, minden driverem új, c+ szarság szintén, dx is.
    Predatorral már végigtoltam, ott nem volt semmi bugom.
  • BBazsi
    Hi!
    Single playerben játszom predatorral eddig semmi gond, most jutottam el a pyramidos mission-hoz, betölt kép halvány kék életerő csík látszik csak aztan 1-2 mp és meghallok, visszatöltöm megint ez, nem tudok semmit sem csinaéni mindig meghalok a betöltés utan azonnal szinte.
  • NeoExDeath
    Hi
    Van egy kis gondom a játékkal, a FAQ-s weboldalon sem találtam választ rá. Játék közben baromi gyakran előfordul, hogy egyszerűen elmegy a beszédhang. Minden más hallatszik, de semmi beszéd. És ami még szintén furcsa, amikor ez történik a feliratok is eltűnnek. Úgyhogy komplett pályákon mentem úgy végig, hogy csak sejtésem volt mi a feladat, így elég gáz. Erre tudtok valami megoldást? thx.
  • SLICK
    kösz! na még 1 Rank és meglesz a Praetorian, 25-ig viszont még ma el kell jutnom, hogy Wolf-ot megkapjam :|
  • Lunki88
    Itt mutatja mindet és a szintek is le vannak írva, ha lehet hinni a videónak.
  • SLICK
    nem tud valaki olyan oldalt, ahol le van írva, hogy hanyas Ranknál ad be új skineket és melyeket?
  • SLICK
    nem :D Csak azt régen toltam már és úgy gondoltam Sg-sekkel tolhatnánk egyet.
    De ranked matchben is benne vagyok
  • Kange
    Csak azt vagy hajlandó játszani? :)
  • SLICK
    a 4 pályát nem tudom, a skinek biztosak
  • Diablo50
    OKÉ ÉRTEM SZÓVAL HA VALAKI LETŐLTI A STEAMRÓL AKKKOR MEGKAPJA A 3 KÜLÖNLEGES KÜLSŐT MEG A 4 ÚJ PÁLYA DLC-T ???
  • SLICK
    az a gyűjtői kiadásokban van benne meg ha Steam-ről szeded le a játékot.

egyébként valaki nincs benen egy co-op survivor módban? ^^
  • Diablo50
    Köszi Predator Sick :D akkor megfogom rendelni de csak simán a játékót mert sajnos a hunter edition ra nemlesz pénzem és már kéne eredetiben mert 1x 11 es rankom veszet el utána meg 21 es rankom veszet el meg az összes skin.remélem ha eredetim lesz akkor nemveszik el a rankom.amugy aki eredetit rendel megkapja a 3 különleges multi skint ? mert azt olvastam neten a number 6 , alien maszkos predi meg eggyik csávó nemszerezhető meg rankal meg xp vel csak ha megrendeled a gamet
  • wednes
    Köszi a választ.
  • SLICK
    igen, kihozzák házhoz az eredeti játékot és annyiért amennyiért le van írva. Nem átbaszás, többen is onnan rendelték
  • bertino
    érintetlen marad.
    bár én minden nagyobb gamemat backupolom vásárlás/letöltés után, aztán amire nincs szükség, azt uninstallálom steamből backup után.
    így nem kell ujra letölteni, hdd-t meg elég occsóért lehet venni halleluja, van hely nekik bőven.
  • Kange
    Nekem már az életkedvem is elmegy. AKárhova lépek min. 500-as a pingem, amivel szinte játszhatatlan... Ah...
  • Diablo50
    sziasztok.lenne egy olyan kérdésem hogy amit itt reklámoznak hogy kell e a játék 5618 ftért azt megrendelte valaki ? és télleg jó meg eredeti meg minden ? A másik kérdésem meg az hogy 1x 11 es rankom nullázta le 1 esre utána felmwentem 18 azt lkenulázta később beléptem visza rakot 18 ra de nemtom hogy aztán elmentem 18-tól 21 es rankig már majdnem 22 volt még 60 xp hiányzott és megint lenulázott 1 esre és most már újra 12 es vagyok szal már nagyon nagy lenne a rankom.nektek sose nulázzta le ? talán azért nulázza le mert nem eredeti vagyok?szóval megszeretném rendelni 5618 ért a játékot amit itt reklámoznak de ezt valaki megrendelte ? télleg eredeti ijen olcsón ? és kihozzák budapestre ? köszi előre a válaszokat !
  • wednes
    Hali.
    Steammel kapcsolatos technikai kérdésem lenne. D-meghajtóra tettem eleve a Steam mappát. Nos ha én újrateszem a win-t, akkor a Steam érintetlen marad a játékokkal együtt, vagy előfordulhat h újra kell telepíteni mindent? Mert ha igen akkor backupokok előtte.
  • falloutfan
    áháá kösz
  • Kange
    Vegyél már fel ismerősnek... :)
  • wesker24
    Azok csak harvestelesédre valók több pontot kapsz értük a mission végén ! Persze minél többwet harvestelsz annál több alien segit majd neked amikor szükséges !
  • falloutfan
    helo az lenne a kérdésem hogy kuldi modban az ailennel amikor rárakom az ember fejére azt a kis pokszerű izét, azután az kikel még vagy mit lehet csinálni vele?
  • Kange
    Pedig ez szerintem a laggtól függ.
    Amikor Mi csináltunk szervert akkor nagyon jól ment a játék, minden úgy történt, ahogy akartam vagy gondoltam volna. Nem történt semmi furcsa dolog.

Aztán mikor más csinálja (értsd: külföldi), nah akkor vannak nálam furcsaságok. Kedvencem, hogy pl. nézd meg Marine-val, hogy lőj a falba és nézd meg mennyi idő, amíg becsapódik a golyó... :) Volt olyan játékom, hogy több, mint 1 másodperc késéssel csapódott a falba a golyó! :) Nah most ha ebből indulunk ki, akkor Te akár 1 másodperccel később láthatod, hogy támadni akar az ellen heavy-t, azaz mire megnyomod a light attack-ot már késő is... :) És ebből adódik az is, hogy azt hiszed már olyan messze vagy, hogy nem találhat el és mégis, mert valójában még közelebb vagy... :D

Mondjuk a megfigyeléseim alapján a Marine a leghatásosabb lagg esetén, hiszen golyószóróval támad. Predator és Alien közelharcban vicces a késés miatt, Predivel meg semmit sem ér pl. a váll fegyver, mert kiszámolja ugyan a menetirányt, de lagg esetén rosszul, úgyhogy olyan furcsa helyre lövi sokszor, hogy a fejem fogom... :)
  • SLICK
    még a végén jó napom lesz :D

• SLICK
    lehet az is számít mennyiszer hal meg, meg ugye ha közel tud valaki menni hozzá és elkezdi ütni, de a marine kivédi az is plusz XP.
    Ma hajnal 3-ig játszottam még, de az ideg már majdnem megölt. Csomószor olyan helyre respawnoltam Predatorként, ahol éppen tömegek ölték egymást. A másik, meg hogy akárhogyan támadtam, az ellenfelem mindig gyorsabban ütött és a heavy attackot se tudtam kivédeni azzal, hogy még beleütök párat Light Attackkal. Aztán már annyira elborult a agyam, hogy (10 killről utolsó helyről a 9-ből) valahogy mégis felkapaszkodtam 3-nak 29 killel. Az elsőnek 34 lett, a másodiknak 31.

A következő menetben Marine lettem, igaz ott már csak 7-en voltunk. De volt még egy Marine rajtam kívül. Ez bazdmeg, ez elment 15 Killstreakig, nem lehetett megölni sehogyan, hiába lőttem már mindennel, meg az alienek/predatorok is semivel nem találták el, aztán valahogy mégis sikerült kinyírni a rohadékot. 2-en kapásból disconnecteltek, én már csak a kis Xp matt is végigtoltam. Végülis megérte mert a végére alábbhagyott a mákja a hüylegyereknek, de még így is 30-ig eljutott, nekem 21 lett.

Szóval nem értem én ezt, lagot most annyira nem vettem észre, de hogyan bírják így túlélni ezt az egészet egyesek???
  • Kange
    Nem egészen. Hasonlítsd össze Sixth2Babe-t a hülye nevű Marine-val.
    Mind2 pontja 17 volt, csak Babe Kill Streak-je 5, míg a Marine-é 4. És így is Marine 117 XP-t kapott míg Babe csak 77-t.

Szóval vagy a rang tényleg beleszól (14 kontra 5), vagy pedig a Marine killje annyit ér, mint a másik két faj kivégzése alapból.

De persze ez sem jó, mert ez a két Marine közti különbséget nem írja le rendesen, mert az sem arányos... :)
  • Forcee
    valaki tudna segiteni? nemlehet valahogy kikapcsolni azt a szar effektet ami elmosa a képet a kamera rángatása közben? mert ha huzom az egeret és megfordulok akkor általában befagy egy fél percre ami elégé kellem a legnagyobb csata közben :S. de sztem simán futtatnom kéne a játékot még maxon is de ezt ugyan ugy lowon is csinálja. pontosan milyen dx kell alá meg milyen vcredits?
  • Kontrakcio
    bocsi, nem méreteztem át :S

szal: Reggeli reflexem a toppon van :)
  • Kontrakcio
    Reggeli reflexek a toppon vannak :D
  • Tatyla
    kivégzések+ ha nem halsz meg 5 kill előtt...
  • Lunki88
    Szerintem minél magasabb a szinted annál kevesebb xp-t ad a játék.
  • Jaffa 2843
    marine miért kap olyan kva sok xp-t a többihez képest?
  • Zoliz
    jah pláne, hogy 1 giga van a jobb videokártyákon
    nekem még soha nem szagatott be a game vajon miért?

vegyél kingmax ramot 5K-ért :DDD
  • Kontrakcio
    majd megnzem h dx9esnél jelentezik, ha nem akkor lehet driver frissités, de nem hiszem h a 4890et érdemes lenne dx 11-et eröltetni.ujjabb ati driverek az 5ös szériához vannak.
  • SLICK
    megy az ha nincs lag