Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steamen Pintyő[HUN]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valakinek csinálja azt a tört verzió multijánál hogy pl csak vmi kocka van egér helyett és nincsenek feliratok sehol a játékban.(Letöltöttem a zero gear-t a server mappájából minden töröltem, oda raktam a játék tartalmát és a játékot hozzá adtam a steam-hez) Elõre is köszi
Aliens triológiát olvastad?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1, Alien 3. Bishop ugye vérzik... nem android? De, olyan mint Ripley a könyvekben
2, AvP triológia 3. könyve a Vadászok bolygója. (ezt hiszem ebben van utalás)Van egy szervezet ami mindenrõl tud... Lehet õk alkották az android Ripleyt, de ez a fajta android technológia csak a WYnek van meg.
Továbbá: Aliens triológia elsõ és harmadik kötet, és az Aliens: Királynõ nevében könyvben szerepel a Proteusz, Ami eredetileg a pilóta faj és ezzel az Alienek anya bolygója is. (a játék mikor játszódik? 2190 után? mert kb. ekkor került a föl Alienek kezére)
Pilóták azok a nagy elefántszerû erõs mentális képességekkel bíró lények. Az idegenek õ hozzájuk köthetõk, nagy esélyek az alienek egy biológiai fegyver... csak nem tudták kontrolálni. (Aliens triológiában van utalás, elsõ könyveb van egy élõ pilóta,
Összegezve: keverd össze idõrendben az elsõ hét filmet (Aliens 1-2-3, Predátor 1-2, AvP 1-2) Add hozzá az AvP és Aliens triológiát és a hozzá köthetõ könyveket (pl. Királynõ nevében, õrjöngõ halál, labirintus) Add még hozzá a 3 AvP játékot.
És voála... azt se tudod hol áll a fejed. Kapsz egy 4! faj közt dúló vérengzést. (ember, yautja, alien, pilóta [igaz õk elvileg kihalás szélén vannak) Ezt spékeld meg vallásossággal (alieneket istenként tisztelõ szekták... és ugye ez jó párszor odáig jutott hogy ezeket a fanatikusokat az alienek nem támadták meg... rá jöttek hogy csak jó nekik. Igaz, amikor az õsanya a Földre került megölték õket... valszeg azért mert féltették az õsanyát)
Az AvP így ahogy el mondtam (elsõ 7 film, játékok, és könyvek) Sokkal összetettebb, mint elsõ látásra.
Vissza térve a játékra, a legvégén az a Bishop.... valószínûleg az aki az Alien3ban volt.
Spoiler remélem sikerült
mert elég fura lenne ha 1 Preatorian a falon mászna😄
PSN ID:misi2mezei
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Nekem is azt csinálja a játék hogy a huszadik századi rókás intró után se kép se hang csak nagy feketeség mind1 hogy mejik exevel inditom. Dx friisitve, c++ frissitve, physx friistve, vidikari driver frissitve, hangkártya sampling rate beállitva.
van valakinek valami ötlete h mi a baj?
win7 64bit, configommal nincs baj egyébként.
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Milyen szar lenne már ha mindig te lennél az elsõ és nem lenne hova fejlõdni...
Igaz õk már elég nagy rankkal rendelkeztek, szóval egész nap tolják. Az ilyen kockáktól viszont nem lehet élvezni a játékot.
Steam acc: kange82
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
A tengerész sztorit itt sem értem...honnan került elõ 50 tengerész , mikor 1 anyahajó volt. És ezek miért 3-4-esével mászkálnak...mind1, kidolgozhattak volna több mellékszereplõt is, viszont ha úgy tekintjük hogy ez katonánk 1. bevetése akkor annyira nem gond. De nekem így is a sztori nem nagy szám. A hangulat az igen.
Most a predator jön.
PSN ID.: Beegabor
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Mivel végigvittem én is mind3 fajjal, így beadta a készítõ listát, nézem és hallgatom (mivel jó zene megy alatta), akkor tûnt fel a név.
Teljesen mind1, hogy miért van így. A lényeg, hogy többen is kérdezték, hogyha megveszik, akkor mi és hogy lesz, akkor is szaggatni fog e és társai. Ezért csináltam ezt. De nem esett jól, mert tényleg megfájdult a fejem... :S
Az eredeti 3 napja auto patchelve van,a warez még alap.
A szaggatás nem a warezból ered ezt már a készítõk nyilatkozataiból és vizsgálódásaiból is lehet tudni.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Elakadtam a marine-l még asszem a második pálya, ott vagyok, hogy mögöttem egy bezáródott ajtó elöttem egy gépágyú ami lövi az alieneket ami aztán kikapcsol, egy idõ után az ajtó kinyílik mögöttem és mondják, hogy fussak. Jó hát futok kinyílik ott egy ajtó befutok és nincs ott semerre új és megölnek. Mit kell ott csinálni? Köszi.
Mind az eredeti, mind pedig a warez(Razor) verzióval végigcsináltam a Predator tutorialt a DX11-es verziót indítva és Fraps-val mértem az eredményt.
Elõre leszögezem, hogy a kártyám nem tudja még a 10.1-t sem, de a látványból ítélve DX10-ben futott.
Grafikai beállítások mind2 esetben ugyanazok voltak: 1680*1050, High textúra, High árnyék, Vsync On, AF 2x.
Elõszõr az eredetit néztem, teljesen sima volt a szemnek, szép látvány volt:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
16216, 414174, 21, 61, 39.153
Eztán jött a warez verzió:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
13295, 356347, 27, 64, 37.309
A különbség csupán annyi, hogy a warez alatt a mért eredmény ellenére a valós megjelenítés olyan darabos volt, mintha állóképeket néznék, a fejem is bele fájdult... :S Hihetetlen módon akadt, amikor megláttam ezeket az eredményeket kicsit elcsodálkoztam...
Tanulságot mindenki vonja le maga... 😉
UI: jah, azért egy picit pofátlanság, hogy az AA az DX11 feature-nek van feltüntetve...
Kandurex készítheted a csillagot😄
PSN ID:misi2mezei
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha valakinek kedve támadna felvenni engem az ismerõsei közé, ne habozzon! 😊 Ha minden igaz az azonosítóm: kange82
Hajrá hajrá! 😊
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Bazz, itt ficeg az asztalon a doboz én meg még nem játszok???
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Hogy kell bejutni a templomba a Predator részben?
Valamit elfordítok kijön belõle egy kõtömb rajta a predator fejjel, aztán mögötte ott az ajtó de nem nyílik ki. Van valami ötlet?