Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehet ezzel multizni?

steamen Pintyő[HUN]

hát akkor meg gyakorolj..<#smile>

Kandurex
Nyugi, jövõ héten mi is jövünk és levadásszuk a "pro" gamereket 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SLICK
engem nem az aggaszt, hogy nem vagyok elsõ, hanem az, hogy senkit nem tudtam tisztán megölni, pedig többször lehetõségem volt rá

SLICK
márpedig a skinek nem rendelkeznek extrákkal, egy Preatorian is mászik falon akár egy drone...

hali

Valakinek csinálja azt a tört verzió multijánál hogy pl csak vmi kocka van egér helyett és nincsenek feliratok sehol a játékban.(Letöltöttem a zero gear-t a server mappájából minden töröltem, oda raktam a játék tartalmát és a játékot hozzá adtam a steam-hez) Elõre is köszi
addig élt...
Aliens triológiát olvastad?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ripley ugye ott egy olyan android típus ami szinte teljesen ember... mélyre ható orvosi vizsgálat után jöttek rá, hogy gép, és még õ sem tudta. Nem derül ki, hogy ki alkotta és mért... De utalás van rá.
1, Alien 3. Bishop ugye vérzik... nem android? De, olyan mint Ripley a könyvekben
2, AvP triológia 3. könyve a Vadászok bolygója. (ezt hiszem ebben van utalás)Van egy szervezet ami mindenrõl tud... Lehet õk alkották az android Ripleyt, de ez a fajta android technológia csak a WYnek van meg.

Továbbá: Aliens triológia elsõ és harmadik kötet, és az Aliens: Királynõ nevében könyvben szerepel a Proteusz, Ami eredetileg a pilóta faj és ezzel az Alienek anya bolygója is. (a játék mikor játszódik? 2190 után? mert kb. ekkor került a föl Alienek kezére)

Pilóták azok a nagy elefántszerû erõs mentális képességekkel bíró lények. Az idegenek õ hozzájuk köthetõk, nagy esélyek az alienek egy biológiai fegyver... csak nem tudták kontrolálni. (Aliens triológiában van utalás, elsõ könyveb van egy élõ pilóta, harmadik könyvben meg utalnak rá hogy ilyen lény a természetben nem fejlõdhet ki)

Összegezve: keverd össze idõrendben az elsõ hét filmet (Aliens 1-2-3, Predátor 1-2, AvP 1-2) Add hozzá az AvP és Aliens triológiát és a hozzá köthetõ könyveket (pl. Királynõ nevében, õrjöngõ halál, labirintus) Add még hozzá a 3 AvP játékot.
És voála... azt se tudod hol áll a fejed. Kapsz egy 4! faj közt dúló vérengzést. (ember, yautja, alien, pilóta [igaz õk elvileg kihalás szélén vannak) Ezt spékeld meg vallásossággal (alieneket istenként tisztelõ szekták... és ugye ez jó párszor odáig jutott hogy ezeket a fanatikusokat az alienek nem támadták meg... rá jöttek hogy csak jó nekik. Igaz, amikor az õsanya a Földre került megölték õket... valszeg azért mert féltették az õsanyát)

Az AvP így ahogy el mondtam (elsõ 7 film, játékok, és könyvek) Sokkal összetettebb, mint elsõ látásra.

Vissza térve a játékra, a legvégén az a Bishop.... valószínûleg az aki az Alien3ban volt.

Spoiler remélem sikerült

vannak már uj skinjeid?ha igen akkor csak a kulsejuk változik vagy a képességek is?
mert elég fura lenne ha 1 Preatorian a falon mászna😄

PSN ID:misi2mezei

Hát ez van gyerekek, ez ilyen Modern Warfare 2-es dolog. A Campaign rövid és még lett volna mit dolgozni viszont talán a multi remélhetõleg kárpótol

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Szisztok.

Nekem is azt csinálja a játék hogy a huszadik századi rókás intró után se kép se hang csak nagy feketeség mind1 hogy mejik exevel inditom. Dx friisitve, c++ frissitve, physx friistve, vidikari driver frissitve, hangkártya sampling rate beállitva.

van valakinek valami ötlete h mi a baj?

win7 64bit, configommal nincs baj egyébként.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Hidd el jobb ez így. Van kihívás.

Milyen szar lenne már ha mindig te lennél az elsõ és nem lenne hova fejlõdni...

A cod 4-ben is valami hasonló volt (képességet meg fegyókat lehetett rangal szerezni) ha jól emlékszem.
SLICK
azért hihetetlen miylen kockákat fogtam k iaz elõbb, basszus tök utolsó lettem 11 fõbõl, 13 killel. Én nem tartom magam bénának, de az hogy egy marine-t tisztán nem tudok kinyírni mert mindig túljárt az eszemen, akárhogy támadtam.... De az Alieneket is, valamiért gyorsabbak voltak, meg minden ütésemet blokkolták, kín szenvedés volt összeszedni azt a 13 killt is.
Igaz õk már elég nagy rankkal rendelkeztek, szóval egész nap tolják. Az ilyen kockáktól viszont nem lehet élvezni a játékot.

Kange
Jah, és ha valaki elkezdi elsõ szinten és összekerülne magasabb szintûekkel, akkor b@szhatja, mi? 😊

Steam acc: kange82

Kange
Igen, éppen ezt kéne kijavítani... 😊

Hát nem tom hogy át lehetne-e teljesen írni a játék multiját de azért jobbra is csinálhatták volna a rank systemet. Az hogy skineket kapsz minden rankal elég gyenge egy ötlet. Ha legalább különbözõ képességek is társulnának a skillekhez pl a predalien erõsebb mint a többi de lassabb vagy ilyesmi. Esetleg nem skineket lehetne nyerni hanem fejlõdne a karakter (alein: erõsebbet ü, halkabban jár így nehezebb lenne észrevenni, gyorsabb Pred: erõsebbet üt, alapbõl indul valamelyik fegyóval Mind 3: Több golyót bír el stb)
Lunki88
Ez a röhej az egészben. Warezosok már nagyban multiznak, én meg még mindig csak várom hogy mikor érkezik meg a játék. 😄
triplet
A warez multi mûködikXD

Kange
A Warez multit! <#vigyor1>

SLICK
mit kell javítani?

gabe paul logan
Charles Bishop Weyland 2005-ig vagy 04-ig élt. Nemtom pontosan, nézd meg az avp filmet 😊

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Dead
Akkor még egy dolog, amit javítani kell sürgõsen...

ElDestiny
Valaki.

grebber
Kéne kis help a végével kapcsolatban! (Végigvittem nem ezzel kapcsolatban )A befejezõ videóról csak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akit lezúztunk a legvégén az úgye "robot"/android vagy mi az isten volt.Nos a végén ugyanúgy "õt" mutatják akkor az megint egy robot vagy az igazi élõ ember akirõl a robotot mintázták?

Next PC upgrade: 2022

gabe paul logan
Ami alien/thing koppintásnak tûnõ játék volt az ps2-õn az extermination, antarktisz, kutatóbázis, ûrlények, jönnek a tengerészek. Elszakadnak egymástól mert lezuhan a gép, de még is volt 4 karakter akiket legalább 2 jelenetben láttunk. ÉS fényderült mind a 12 katona sorsára mert dögcédulákat kellett gyûjteni...na mindegy. Talán a colonial marines.

gabe paul logan
Az alien tényleg nincs 3 óra játék...kár pedig élveztem a kis 6-ost. Viszont merészet léptek a készítõk ami a játék végét illeti, de hûek maradtak a könyvekhez és ez tetszik.
A tengerész sztorit itt sem értem...honnan került elõ 50 tengerész , mikor 1 anyahajó volt. És ezek miért 3-4-esével mászkálnak...mind1, kidolgozhattak volna több mellékszereplõt is, viszont ha úgy tekintjük hogy ez katonánk 1. bevetése akkor annyira nem gond. De nekem így is a sztori nem nagy szám. A hangulat az igen.
Most a predator jön.

Seth
És még Lance Henriksen sem hasonlít valós önmagára,pedig promóképeken egész jól festett 😊

PSN ID.: Beegabor

De legalább ne az Alien Vs. Predator filmbõl kölcsönözték volna a játék sztoriát mert már az se volt egy jó húzás

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

SLICK
van egy magyar srác is a készítõk között, Novák Attila.

Mivel végigvittem én is mind3 fajjal, így beadta a készítõ listát, nézem és hallgatom (mivel jó zene megy alatta), akkor tûnt fel a név.

Kange
Vazze, visszajöttél??? Hogy én mennyire örülök... 😊

Teljesen mind1, hogy miért van így. A lényeg, hogy többen is kérdezték, hogyha megveszik, akkor mi és hogy lesz, akkor is szaggatni fog e és társai. Ezért csináltam ezt. De nem esett jól, mert tényleg megfájdult a fejem... :S

Tanulság:
Az eredeti 3 napja auto patchelve van,a warez még alap.
A szaggatás nem a warezból ered ezt már a készítõk nyilatkozataiból és vizsgálódásaiból is lehet tudni.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ElDestiny
Hi
Elakadtam a marine-l még asszem a második pálya, ott vagyok, hogy mögöttem egy bezáródott ajtó elöttem egy gépágyú ami lövi az alieneket ami aztán kikapcsol, egy idõ után az ajtó kinyílik mögöttem és mondják, hogy fussak. Jó hát futok kinyílik ott egy ajtó befutok és nincs ott semerre új és megölnek. Mit kell ott csinálni? Köszi.

Kange
No, skacok, csináltam egy érdekes összehasonlítást... 😊
Mind az eredeti, mind pedig a warez(Razor) verzióval végigcsináltam a Predator tutorialt a DX11-es verziót indítva és Fraps-val mértem az eredményt.
Elõre leszögezem, hogy a kártyám nem tudja még a 10.1-t sem, de a látványból ítélve DX10-ben futott.
Grafikai beállítások mind2 esetben ugyanazok voltak: 1680*1050, High textúra, High árnyék, Vsync On, AF 2x.
Elõszõr az eredetit néztem, teljesen sima volt a szemnek, szép látvány volt:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
16216, 414174, 21, 61, 39.153

Eztán jött a warez verzió:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
13295, 356347, 27, 64, 37.309

A különbség csupán annyi, hogy a warez alatt a mért eredmény ellenére a valós megjelenítés olyan darabos volt, mintha állóképeket néznék, a fejem is bele fájdult... :S Hihetetlen módon akadt, amikor megláttam ezeket az eredményeket kicsit elcsodálkoztam...

Tanulságot mindenki vonja le maga... 😉

UI: jah, azért egy picit pofátlanság, hogy az AA az DX11 feature-nek van feltüntetve...

végre én is megrendeltem ps3-ra😊
Kandurex készítheted a csillagot😄

PSN ID:misi2mezei

Sztem még senki. Majd holnap max holnap után.
XenHai
Én is várom......
balee4
Ok, felveszlek. Remélem holnap megjön zavvi-ról a játék. Egyébként vki már megkapta tõlük?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kange
dede, már fel van telepítve... 😊
az elindításig nem jutottam még el... 😞

Tatyla
az hogy még nem telepítetted fel én meg itt várom tûkön ülve...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kange
No skacok, elkezdhetnénk gyûjteni "egymást", hogy összehozzuk az SG-s multi csatákat... 😊
Ha valakinek kedve támadna felvenni engem az ismerõsei közé, ne habozzon! 😊 Ha minden igaz az azonosítóm: kange82
Hajrá hajrá! 😊

Kange
ööö, ez mit jelent? 😊

üdv! Csak én találkoztam olyan hibával ,hogy ha belépek multiplayerbe és elkezdek keresni valami ranked matchet, elég sûrû kifagy. A játék eredeti.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Tatyla
gz 😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kange
Lehet már nyomni a multit???
Bazz, itt ficeg az asztalon a doboz én meg még nem játszok???

Kontrakcio
multiba remélem hamar kidobnak még mapot me 5 db az elég kevés. amugy, ma elég sokat toltam , pred nagyon állat gyilkológép

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

berczely
Van ott még elfordítható valami csak keresd meg õket!

Sziasztok, lehet hülye kérdés de már mindent próbáltam.
Hogy kell bejutni a templomba a Predator részben?
Valamit elfordítok kijön belõle egy kõtömb rajta a predator fejjel, aztán mögötte ott az ajtó de nem nyílik ki. Van valami ötlet?
Akkor okés, köszi szépen. Legyen már szerda. Vagyis legjobb esetben akkor fog jönni. Rá egy hétre meg Bad Company 2 nyami-nyami.😄
Kange
Jaja, ahogy Bertino mondja, szépen magától mindent felrak. Semmire sem kell figyelni 😊

bertino
nem ajánlja fel, mert steamen legelsõ indításnál mindezeket felpakolja magától.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!