Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedd
Természetesen despatched az a dispatched.

Ti mikor kaptátok a zavvitól az "order dispatched" levelet? Hogy be tudjam mérni mikor kapom meg én is.

Tatyla
nekem is megjött a zavvi szállítmány,mától végetek van ha predátorok vagy marine-k vagytok ...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na hozta a postás az ajándékot a zavvitól<#eplus2>
Kange
A hiba az Ön készülékében van...

Steam acc: kange82

Lunki88
Ezt én is szeretném tudni. <#confused> Pedig reménykedtem hogy mire meglesz a game már lesznek...
warez topik link a bannerban nálam hibaüzenetet ad. javítható?
Kange
Nem tudjátok, hogy mikortól lesz dedikált szerver PC-hez?
Vagy hol tudok én ennek utána nézni? <#help>

MR ME
bannerban link...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

az hol van?<#vigyor1>
oké köszi!
Kange
No, már haladunk... 😊
Lassan nyomhatjuk a multit... 😄

djsos: Warez topik, szépen le van írva, hogy mit kell trükköznöd...

BigDaddyJoe: Szintén Warez topik, találsz benne egy DX11-es crack-t, amivel megy simán. (Vagy nem, mert a warez nálam rossz volt, kellett hozzá az eredetit is patch-elni. De sok embernek ment rendesen.)

csá all!hogy kell multizni????valaki segítsen pls!
Sziasztok! Csak egy kérdés, Nekem DX10-es kártyám van, akkor most nem lehet ezt DX10-ben tolni? vagy ha a sima AVP.exe-vel indítom és a optionsbe mindent maxra húzok akkor DX10 lesz belõle? mert amikor az AVPDX11 exére kattintok akkor valami hibaüzenetet dob.

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Kontrakcio
úgy olvason lassan SG-s hentelés lesz 😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Nekem is meghozta a postás. Nem tömörítette bele a postaládába vagy hagyta a lábtörlõn, egyenesen a kezembe nyomta.

Lunki88
Ennyi idõsen csak már... 😄 Bocs ezt nem hagyhattam ki. <#nyes>
balee4
Remélem nekem is megjött, ha hazaérek kiderül. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kange
No, akkor gyarapodunk skacok! 😊

Kandurex
Megérkezett nekem is a zavvitól, hibátlan csomagolásban. <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jó napot kívánok!

Megérkezett az AVP a zavvitól, 4 munkanap alatt. Jelenleg telepítem.
KennyGTP
Kb 10 percel ezelõt levették a bankkártyámról a zavvi-ról rendelt avp összegét, ez azt jelenti hogy ma valószínûlek kiszállítják a borítékos játékot (mint ahogy a múltkor megrendelt Turok-ot is a pénz levétel napján szállították ki). <#nyes><#felkialtas>

http://avp2010.b13.hu/

Kontrakcio
szevasztok. pm-ben eltudjátok majd küldeni a stem niceketek h felvegyelek titeket. elõre is köszi.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

jöhetne egy peccs ami megszünteti ezt az eszement laggot,swapot
szerintem a ping a ludas.

Amíg nincs normális szerver addig nem fog kiderülni, hogy ki mennyire jó..a ping közbeszól. <#shakehead>

rambuu
Am, a Marine-al végig vittem már a kampányt, utánna mind1 hogy mivel nyomatom? vagy van valami story alapja hogy milyen sorrendben érdemes végig vinni?

Rage47
de kaptunk helyette újakat😊
Jaffa 2843
jah aztán majd ezeket a kulcsokat is lebanolják, mint mw2 esetében 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

online keystore AvP3 7400ft

Fenti linken Steam kulcs vásárolható, 20% engedménnyel, és itt nem kell várnod a postára, azonnal töltheted és játszhatsz!

Vigyázat, a boltot nem teszteltem még, de elég régóta létezik és normálisnak tûnik.
SLICK
Steamen a nevem Sixth2Babe
Így keress rám. De már nem leszek fent rajta, csak péntek este

Kange
Jah, az elõbb már elrohantam+még a plafonra is felugrottam és akkor nyomta be... 😊
Valamint nem tudom, hogy csak nálam van-e a rossz ping idõ miatt, de az Alienek heavy támadása mindenképp elér, ha az elkezdésekor még hatótávban voltam? Volt egy csatám a demo pályán a nagy teremben a gerendákon. Hátráltam, az alien nyomta a heavy-t, aztán leestem véletlenül, majd a földön eltalált vele... :S

Nem talállak Steam-en... 😊

SLICK
na viszont jövõ péntekig abbahagyom a gamelést, mert nem leszek itthon 😞
Gyakoroljatok ám addig, míg nem leszek. Biztos nehéz lesz visszarázódni majd, de majd összejöhet az SG banda és mehet a hent ^^
Na bye all

SLICK
nekem is bugzik az E, mások meg már akkor stealth killeznek mikor már megfordultam...

Kange
dehogynem! Most is nyomattam egy meccset, bár eléggé lehangoló volt. Predator szerettem volna lenni, ehelyett átraktam Aliennek. Ez még nem is gáz, de eléggé idegesítõ tud lenni, hogy megyek a Marine mögött, jelez, hogy E én meg nyomkodom, eltelik így 3 másodperc és semmi, majd megfordul és lelõ... Rohadt szar ping... <#falbav>

SLICK
a 2-höz hogyan lehetett? :o

gabe paul logan
ha lehet extra singlplayer kampányokat gyártani ehhez is mint a 2-höz az hihetetlen lenne...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

SLICK
hát még be se léptél 😄

Kange
egész nap??? s engem nem is hívtál??? 😊

Kange
Nem rendelted meg? Mi az a kis ikon a neved mellett? 😊

Lunki88
Nem lennék meglepve ha egy évvel késõbb kiadnák az újabb részt, mondván hogy sorry emberek ez csak egy béta volt, de azért köszi hogy megvettétek. <#idiota> Valve már megcsinálta ezt a left 4 dead-el.
SLICK
amúgy így elképzelhetõ, hogy ez a rész egy átdolgozás és egy újabb AvP 1. rész, tehát ebbõl is lehet akár trilógia aminek örülnék 😊 Csak ha lesz köv rész akkor a story lehetne hosszabb

gabe paul logan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a lényeg hogy játékban, vagy filmen látni szeretném az idegenek szülõbolygóját, könyvekben már olvastam...de látni akarom ezt kellett volna erõltetni nem klónozást, avp2-t mucsaröcsögén...avp1 szerintem a sztori nagyon fasza, ugye a játék is ráépül ami nem para mert utalnak rá játékban is és az acheronra is tehát elképzelés szerint ez a játék szerves rész az alien és predator univerzumnak, már az "eredeti" szálat tekintve

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

SLICK
egész nap azt csináltam 😄 néha jó, néha rossz eredménnyel.

Kandurex: Úgy legyen ^^

triplet
Remélem engem is beveztek😄
De... a fene vigye el. Nekem nem eredeti, de a multi azért megy. de gondolom így KandurEx nem fog bevenni😞

Az SG AVP 3 csapat mindenkit lever<#eplus2>
hát igen jól jönne már az a dedikált server patch.

háhá, eszembe jutott még valami
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ugye az Aliens: Ripley háborúja c. könyvben Ripley vissza emlékezett amikor a lányát megszülte... és az emlékben feltûnt Bishop. Ez enged következtetni, hogy az android Ripleyt a WY csinálta... de a WYnek nincs érdekében az hogy pont az õsanyát öljék meg.
az AvP1 filmben Bishop annyira nem volt negatív figura... halála után lett a WY pénz és hatalom éhes. De Bishop vissza tért, hasonló formában min Ripley. Ripley újra élesztése jó tett... de mégis a késõbbiekben a WY továbbra is negatív, ill. Bishop is. Vagy csak a cél szentesíti az eszközt elvet használja?
Ezt szeretem az AvPben. Meg vannak a konkrétumok, de mégis sötét mint az ûr, és az ûrben ott lappang a halál...

Kange
Én csak egyet tudtam játszani, ott is tisztán utcsó voltam 5 killel... 😊
De eléggé rossz volt játszani, 400-700 között volt a pingem és így soxor érdekes dolgok történtek... 😊

Remélem lesz ebbõl az SG-s multi party-ból valami...