7670
avp10logo.png
  • sith7
    alin = alien
  • sith7
    Köszönöm, uram

Bazzz ... most volt egy team death match 3-3-3 alien-marine-predi

Én alin voltam, volt három thropy killem, vezettünk 4 ponttal, erre steam connection lost

Nem hiszem el !!!!
  • KennyGTP
    steam acc: kennygtp46
  • KennyGTP
    Nekem is lökhetnél egy marine logó-t
  • KennyGTP
    Valaki megmondaná hogy hogy lehet fajt választani játékon (multiplayerben) belül????????
  • Kange
    Neked is warez topik...
  • riki91
    Hali! Nekem is problémám lenne a Razor1911-es verzióval, azt írja ki, hogy
    az alkalmazáást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát
    Mit tudok tenni? a játékot megrendelni sajnos nem tudom pénz híján szal, valahogy így kéne megoldanom.
    előre is köszi!
  • Kandurex
    Egy Alien logó rendel! :)
  • sith7
    Alien - t
  • Fehercsoki
    Ne hazudj.
  • MaxPayne
    de sajnos az a gond hogy a warez topic nekem nem jön be mert 404-es hibát ír.
  • Kange
    Gondolom nem eredeti játékról van szó. Ha így van, akkor warez topik és ott keresd meg a FAQ-t, az elmondja.
  • Kange
    Kell hozzá, az még nem működik... Sztem majd olyan fél év múlva... :)
  • MaxPayne
    #5611-re tud valaki válaszolni pls.
  • Fehercsoki
    Pontosabban offline módban jó már?(lan party lenne net nélkül)
  • Fehercsoki
    Az új dedicated szerver patchel változtattak valamit a lanon?Még mindig kell hozzá steam kapcsolat?
  • Kange
    fákkk, és akkor én hogy fogom feloldani??? :D
  • Kandurex
    És mit szeretnél, predi, ember, alien?
  • sith7
    Megjött a zavvi - ról a játék, kérek szépen csillagot, ikon -t

Steam acc alul
  • MaxPayne
    Lenne egy kis gondom a játékkal, mégpedig az hogy feltelepítettem Win7-es op rendszeremre és mikor el akarom indítani nem csinál semmit. Hiába nyomom a kompatibilitási módba az xp sp 2 vagy sp 3-ra akkor sem indítja... ugyan ez vana Launcher és az avp.exe-nél is. Hibaüzi sincs.
    És feltettem minden progit ami kell. Mi lehet a gond?
  • Lunki88
    A sok elvetemült kioldotta az összes skint és megy dedikáltra. Amúgy ha eléri valaki a max. szintet mi értelme egyáltalán rankedre menni? Legalábbis én csak az xp miatt járok rankedre. :D
  • Kange
    Mi van most a rangsorolt meccsekkel?
    EGymás után háromszor olyanban játszottam, hogy összesen voltunk bent 6-an TDM-ben...
  • csonti85
    Igen, 1x volt egy igazán jó szerverem eddig, meg is lett a 10-es kill achievement :)
  • Kange
    Ez mind mind a lagg miatt van, ugyanis valójában nem oda lősz/ütsz, amit éppen látsz... :) Ezzel igazán nem tudnak mit csinálni sajnos, csak a szerencsénkben bízhatunk, hogy jó host-ot fogunk ki.
  • csonti85
    Én arró beszélek, amikor a marin kb 2-t lő belém és már fekszem, míg én a fél tárat bele kell eresszem valakibe, hogy meghaljon még akkor is ha a fejét lövöm fél méterről. Ergó van még a lag miatt para. Ugyan ez a trophy kill, más 10M-ről megcsinálja, nekem meg közvetlen közelről se veszi be sokszor.

Ettől függetlenül valóban nem kell felelőtlenül nyomkodni a gombot :)
    Másik zavaró dolog, hogy engem már a legkisebb ütés is folyton megtántorít 1-2 mp-re, és azalatt kicsinálnak, másokat meg képtelen vagyok hasonló módon fellökni stb....és nem védekeznek. Az sem világos, hogy miért van, hogy mások aliennel folyamat farokcsapásokkal írtanak közelről, nekem meg folyton a heavy attack jön elő helyette, még akkor is ha sokkal távolabb mentem.
  • Kange
    De visszatérve én nem értelek. Most itt nagy nehezen kifejtették nekem, hogy mijaza "chain trophy kill" és egyáltalán nem értem a problémád.

Mind ez, mind pedig az egy lövéses killek úgy jók, ahogy vannak, hiszen nehezítés és figyelni is kell rendesen. Trophy-nál szét kell nézni, egy lövéses kill -t meg ki kell védeni. Vannak a neten olyan ügyesen mozgó-ugráló játékosok, hogy távolról szinte el se tudom találni...

De milyen lenne már, ha pl. túlélné a Marine, ha fejbe nyomom egy disc-vel, vagy átdobok rajta egy dárdát...
  • Kange
    Mondjuk én nagy arccal írtam, hogy nem szabad felelőtlenül nyomkodni, azonban én nem szoktam figyelni, hogy van e valaki a környéken. Több XP-t ér és ez a lényeg...
  • Tatyla
    én már az ilyesmire figyelek addig nem végzek ki senkit míg nem látom hogy biztonságosan el tudok menekülni
  • Kange
    Ez azt jelenti, mikor valaki elkap, miközben trophy kill-t csinálok?

Mert ha igen, akkor mi baj van ezzel??? Legyek addig sebezhetetlen? Nem szabad felelőtlenül nyomkodni az E-t...
  • ajem kisa
    Szerintem az a "vonatozás"!
  • Kange
    mijaza "chain trophy kill"?
  • csonti85
    én 32-ről mentem le 19-re. Legalább a multi most már jobb lett bár még mindig idegesítő a folyamatos chain trophy kill és az 1 lövéses killek
  • Föcsök
    Én is felfejlődtem lvl 1-től 7-ig. Aztán végigvittem a Marine-nal a campaign-t és lettem 26-os. 2 Alien, meg 3-3 predator, marine skin hiányzott. Az ajándék 26-os szintemet feltornáztam 29-re. Aztán jött a patch, ami a megszerzett xp-t nem vonta le, de visszavitt lvl 7-re viszont az a 26-29 szint közötti xp is hozzá lett adva és így lettem 12, és ez a valós szintem most már. Nincs annyi skin de legalább most már nem néznek csalónak.:D
  • Kange
    Egyelőre csak tesztelték, hogy jók e a kártya adatok, amiket megadtál.

A tényleges levonás majd később lesz esedékes, asszem mikor elindul szállítási folyamat.
  • APOFISZ
    hali

Logitech
    Cordless Rumblepad 2
    Ez fajta van : : http://localstore.com.ar/catalog/images/logitechc2.jpg

GamePad
    Hogy Kell be állitani avp 3 ba hogy lehsen játszani vele / de nem billentyűzet -n :)

Valaki lécéves segicsen be állitani hogy kell :P
  • BF109
    sziasztok!
    megrendeltem az avp3-t a zavvi.com-ról, de csak 0,09 fontot vont le a 17,95 helyett. ez azt jelenti hogy utánvéttel jön majd?
  • SLICK
    Hát ha nekem leveszi a 24-es rankomat akkor basszák meg
  • Kange
    patch jövevénye... :)

Állítólag akkor is adott rangot, ha single-ben nyomtad és ezt korrigálták...
  • nikopeti
    Hmm... 20-as rankom volt tegnap este. Ma belépek és csak 13!? Hogyismüködikez?
  • Diablo50
    AZ ELÖBB ÖLTEM A PREDIVEL 40 ET :d RANKED MATCHBAN ! :d 4 ES KILLSTREAK :d