7670
-
#5630 alin = alien -
#5629 Köszönöm, uram
Bazzz ... most volt egy team death match 3-3-3 alien-marine-predi
Én alin voltam, volt három thropy killem, vezettünk 4 ponttal, erre steam connection lost
Nem hiszem el !!!! -
#5628 steam acc: kennygtp46 -
#5627 Nekem is lökhetnél egy marine logó-t -
#5626 Valaki megmondaná hogy hogy lehet fajt választani játékon (multiplayerben) belül???????? -
#5625 Neked is warez topik... -
riki91 #5624 Hali! Nekem is problémám lenne a Razor1911-es verzióval, azt írja ki, hogy
az alkalmazáást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát
Mit tudok tenni? a játékot megrendelni sajnos nem tudom pénz híján szal, valahogy így kéne megoldanom.
előre is köszi! -
#5623 Egy Alien logó rendel! :) -
#5622 Alien - t -
#5621 Ne hazudj. -
#5620 de sajnos az a gond hogy a warez topic nekem nem jön be mert 404-es hibát ír. -
#5619 Gondolom nem eredeti játékról van szó. Ha így van, akkor warez topik és ott keresd meg a FAQ-t, az elmondja. -
#5618 Kell hozzá, az még nem működik... Sztem majd olyan fél év múlva... :) -
#5617 #5611-re tud valaki válaszolni pls. -
#5616 Pontosabban offline módban jó már?(lan party lenne net nélkül) -
#5615 Az új dedicated szerver patchel változtattak valamit a lanon?Még mindig kell hozzá steam kapcsolat? -
#5614 fákkk, és akkor én hogy fogom feloldani??? :D -
#5613 És mit szeretnél, predi, ember, alien? -
#5612 Megjött a zavvi - ról a játék, kérek szépen csillagot, ikon -t
Steam acc alul -
#5611 Lenne egy kis gondom a játékkal, mégpedig az hogy feltelepítettem Win7-es op rendszeremre és mikor el akarom indítani nem csinál semmit. Hiába nyomom a kompatibilitási módba az xp sp 2 vagy sp 3-ra akkor sem indítja... ugyan ez vana Launcher és az avp.exe-nél is. Hibaüzi sincs.
És feltettem minden progit ami kell. Mi lehet a gond? -
#5610 A sok elvetemült kioldotta az összes skint és megy dedikáltra. Amúgy ha eléri valaki a max. szintet mi értelme egyáltalán rankedre menni? Legalábbis én csak az xp miatt járok rankedre. :D -
#5609 Mi van most a rangsorolt meccsekkel?
EGymás után háromszor olyanban játszottam, hogy összesen voltunk bent 6-an TDM-ben... -
csonti85 #5608 Igen, 1x volt egy igazán jó szerverem eddig, meg is lett a 10-es kill achievement :) -
#5607 Ez mind mind a lagg miatt van, ugyanis valójában nem oda lősz/ütsz, amit éppen látsz... :) Ezzel igazán nem tudnak mit csinálni sajnos, csak a szerencsénkben bízhatunk, hogy jó host-ot fogunk ki. -
csonti85 #5606 Én arró beszélek, amikor a marin kb 2-t lő belém és már fekszem, míg én a fél tárat bele kell eresszem valakibe, hogy meghaljon még akkor is ha a fejét lövöm fél méterről. Ergó van még a lag miatt para. Ugyan ez a trophy kill, más 10M-ről megcsinálja, nekem meg közvetlen közelről se veszi be sokszor.
Ettől függetlenül valóban nem kell felelőtlenül nyomkodni a gombot :)
Másik zavaró dolog, hogy engem már a legkisebb ütés is folyton megtántorít 1-2 mp-re, és azalatt kicsinálnak, másokat meg képtelen vagyok hasonló módon fellökni stb....és nem védekeznek. Az sem világos, hogy miért van, hogy mások aliennel folyamat farokcsapásokkal írtanak közelről, nekem meg folyton a heavy attack jön elő helyette, még akkor is ha sokkal távolabb mentem. -
#5605 De visszatérve én nem értelek. Most itt nagy nehezen kifejtették nekem, hogy mijaza "chain trophy kill" és egyáltalán nem értem a problémád.
Mind ez, mind pedig az egy lövéses killek úgy jók, ahogy vannak, hiszen nehezítés és figyelni is kell rendesen. Trophy-nál szét kell nézni, egy lövéses kill -t meg ki kell védeni. Vannak a neten olyan ügyesen mozgó-ugráló játékosok, hogy távolról szinte el se tudom találni...
De milyen lenne már, ha pl. túlélné a Marine, ha fejbe nyomom egy disc-vel, vagy átdobok rajta egy dárdát... -
#5604 Mondjuk én nagy arccal írtam, hogy nem szabad felelőtlenül nyomkodni, azonban én nem szoktam figyelni, hogy van e valaki a környéken. Több XP-t ér és ez a lényeg... -
#5603 én már az ilyesmire figyelek addig nem végzek ki senkit míg nem látom hogy biztonságosan el tudok menekülni -
#5602 Ez azt jelenti, mikor valaki elkap, miközben trophy kill-t csinálok?
Mert ha igen, akkor mi baj van ezzel??? Legyek addig sebezhetetlen? Nem szabad felelőtlenül nyomkodni az E-t... -
#5601 Szerintem az a "vonatozás"! -
#5600 mijaza "chain trophy kill"? -
csonti85 #5599 én 32-ről mentem le 19-re. Legalább a multi most már jobb lett bár még mindig idegesítő a folyamatos chain trophy kill és az 1 lövéses killek -
Föcsök #5598 Én is felfejlődtem lvl 1-től 7-ig. Aztán végigvittem a Marine-nal a campaign-t és lettem 26-os. 2 Alien, meg 3-3 predator, marine skin hiányzott. Az ajándék 26-os szintemet feltornáztam 29-re. Aztán jött a patch, ami a megszerzett xp-t nem vonta le, de visszavitt lvl 7-re viszont az a 26-29 szint közötti xp is hozzá lett adva és így lettem 12, és ez a valós szintem most már. Nincs annyi skin de legalább most már nem néznek csalónak.:D -
#5597 Egyelőre csak tesztelték, hogy jók e a kártya adatok, amiket megadtál.
A tényleges levonás majd később lesz esedékes, asszem mikor elindul szállítási folyamat. -
APOFISZ #5596 hali
Logitech
Cordless Rumblepad 2
Ez fajta van : : http://localstore.com.ar/catalog/images/logitechc2.jpg
GamePad
Hogy Kell be állitani avp 3 ba hogy lehsen játszani vele / de nem billentyűzet -n :)
Valaki lécéves segicsen be állitani hogy kell :P -
#5595 sziasztok!
megrendeltem az avp3-t a zavvi.com-ról, de csak 0,09 fontot vont le a 17,95 helyett. ez azt jelenti hogy utánvéttel jön majd? -
#5594 Hát ha nekem leveszi a 24-es rankomat akkor basszák meg -
#5593 patch jövevénye... :)
Állítólag akkor is adott rangot, ha single-ben nyomtad és ezt korrigálták... -
nikopeti #5592 Hmm... 20-as rankom volt tegnap este. Ma belépek és csak 13!? Hogyismüködikez? -
Diablo50 #5591 AZ ELÖBB ÖLTEM A PREDIVEL 40 ET :d RANKED MATCHBAN ! :d 4 ES KILLSTREAK :d