Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a magyarok mindent elneveznek máshogy mint ami ettõl kicsit az övék.
És gondolom ez a topic még akkor készült, mikor még csak készülõben volt.
Steam acc: kange82
Mert nem ez a címe.
Ha DX11-ben futtatod, akkor próbáld a DX9-t. De böngészd át ezt a FAQ-t. Olvastam itt valami olyasmit, hogy a Catalyst 9.12-vel stabilabb a játék, de nézz itt utána Te is!
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
"Voice chat is now PTT by default in lobbies; improved muting and voice chat volume options"
De aztán megvettem az avp-t és most már tudok felvenni embereket.
Szerintetek lesz patch ehhez a voice kommunikációs förtelemhez?
Elviselhetetlen amikor a lobbiban mindegyik szerencsétlen sivít, zúg vagy recseg az ember fülébe. Oda miért nem lehetett push to talk -ot beépíteni mint a játék alatt? Nem láttam még ilyen idióta megoldást sehol sem. Lobbiban ha nem némítanám le mindig a fülesemet megbolondulnék.
A SEGA fórumában már született is egy kivánságlista amin szerepel a probléma, remélem észre is veszik!
Üdv!
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

steamen Pintyő[HUN]
Legegyszerûbben jobb alsó ikon jobb klikk->ismerõsök->majd ott van alul, hogy Ismerõs hozzáadása
és oda beírod az illetõ acc nevét, pl. esetemben: kange82
mert én elkezdtem felvenni az embereket, de nem tudom... :S
steamen Pintyő[HUN]
De ezt nem értem, hogy miért törlõdött az ismerõs listám... <#falbav>#falbav>
Hazaértem, elindítom a gépem, steam és mit látok? Eltûnt az összes ismerõs. Senki sincs a listán! Ez hogy a gyíkba lehetséges?
Ah, szal kérnék mindenkit, akivel már felvettük egymást, hogy legyen szíves dobni rám egy üzenetet...
Rage: Lentebb belinkeltem a hivatalos FAQ-t. Ott is olvastam azt, amit a warez régióban, azaz vissza kell venni a hang minõségét a win-ben.
Domination milyen mód? Jaaa, az a terület õrzõs, nem? Nah azt is kéne nyomni...
Mindenki teleportál, hiába ütöm az ellent a képernyõm közepén, mégis én halok meg és még sorolhatnám.
Zavar, hogy közelharcban 3-ból 2x alul maradok, szóval van még hova fejlõdni, de így laggal esélytelen, akármivel legyek. Egyedül meglepni tudok másokat, akik szintén a laggal küzdenek.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ma már másodszor<#boxer>#boxer>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Már a multi miatt megéri megvenni. Mert az eszméletlen jó lett.
Gondolom elmondta a csaj, de alienek közt az akció hevében ki figyel ilyenekre. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
no fate
steamen Pintyő[HUN]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Érdemes megvenni (teljes áron)?
Tartósan el tud szórakoztatni?
Olvatam róla reviewkat, de többre tartom a többi gamer véleményét ...
Köszi a véleményeket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360-on van meg az AVP, és láttam h vannak itt páran, akik szintén ezen a konzolon játszanak. Jó lenne magyarokkal is játszani, nem csak külföldiekkel. 😊
GT: bexinho88
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
steamen Pintyő[HUN]
-Domination
-Species deathmatch (faj-faj ellen)
-Infestation
-Survivor
Az infestation meg még a survivor úgy ahogy játszható. A lagg miatt az emberrel egyszerûen nem lehet kihasználni azokat a kis plusszokat amivel mondjuk életben tudnék maradni egy alien ellen közelharcban.
Persze lehet nyomulni a többi módban is de ott vagy: - kilép a host
- lagg tenger
- be se enged
Dedicated server patcht akarok!
De élmény terén még így is ott van! Survivorban azért lehet küzdeni az alien seregek ellen <#smile>#smile> csak néha idegesítõ amikor egy-két balfék társam belesétál az M41-em tüzébe...
PSN ID:misi2mezei
És aki törttel multizik az csak azokat látja akiknek warez verziója van vagyis aki még warezzel multizik azokat MÉG nem rakta össze azokkal akiknek megvan eredetiben !
Egyenlöre most mindenki várja a beigért Dedicated Server támagotást !