7670
-
himpike #5670 Nincs ebben semmi érdekes. Pl:
The Good:
Gory close-up kills
Decent multiplayer
The Bad:
Bad controls
Lots of bugs and glitches
All three campaigns are quite tame
Doesn’t add anything new
Feels unfinished and uninspired
Overall score: 3/10
Kb egyetértek, csak én 6 pontot adnék neki mert fan vagyok. -
#5669 Ezt én még nem láttam...
Mondjuk az eredeti angolt szöveget már igen... -
#5668 Érdekes, nálam még csak ehhez hasonló sem volt... -
himpike #5667 ja a lényeg kimaradt:
"Availability: Usually dispatched within a week"
Ez a státusz az avp-re jelenleg.
Egyébként nagyon durván bugos a játék, kurvára idegesítő hogy átesek a padlón meg ilyenek és nekem kell keresni a hiba okát peccsek után is. Van amikor egyszerűen bejön a kép és kiírja hogy meghaltam. Újraindítom, semmi, újraindítom a gépet akkor meg jó... ki érti ezt.. :S -
#5666 Régebben volt linkelve, de gondolom senki nemolvas vissza annyit...:)
Marine
Predator
Alien
-
himpike #5665 Nekem 3 napra megjött a zavvitól. Azóta rendeltem onnan mást is az pl nem jött meg 5. napja hétvégét is beleértve. -
SovereignX #5664 Én még csak most kezdtem el de sztem egy kicsit kiegyensúlyozatlan a dolog. Hardon játszom és fél tár kell egy rohadt alienbe mire magadja magát. Gránáttal telibe lövöm azt is leszarja jön tovább. Ez picit túlzás.
Meg a grafika is lehetne azért jobb. Kicsit... csúnyácska. Ilyen műanyag. -
Nabunaid #5663 21-én délelőtt előbb levontak 3 forintot /felteszem egy 1 penny.../ aztán fél órára rá az 5.558 Ft-ot is levonták és kaptam e-mailt, hogy küldik. -
#5662 nézd meg a zavvi.com-on a rendelésed státuszát. én tegnapelőtt rendeltem de még nem adták fel sajnos. lehet kifogyott a készlet. -
csonti85 #5661 A minap találkoztam Hunt játékmódban egy emberkével, aki tengerészgyalogosként következetesen gyilkolt mindenkit és ezzel megölte a játékot. -
#5660 Most is hülyeségeket írsz, mert február 21. az vasárnap volt...
Amúgy a teljes összeget mikor vonták le?
-
#5659 Hát csak nem ...
Mondjuk mikor megrendeltem, ott is 5-10 munkanapot irtak szállitásra...
Szóval csak reménykedjünk még ... -
Nabunaid #5658 Na, már hülyeséget írok, pontosan február 21-én, szombaton rendeltem meg, és még sehol sincs. Azt írták várjak 10 munkanapot, vagyis péntekig várok, aztán írok nekik. Félek, hogy a magyar postán tűnt el... -
Nabunaid #5657 Én csak 27-én, szóval akkor még várok. Köszi! -
#5656 Én 24.- én rendeltem meg, tegnap meg is jött -
#5655 akkor esetleg húzz a warez topikba. -
#5654 most meg az a baj hogy mikor rányomok a steam-nél hogy login megfagy a progi, kiírja hogy nem válaszol. -
#5653 ja és ha nem eredeti a játék akkor is tudom futtatni a steamet? mármint ha csinálok accountot meg minden? -
#5652 és mi a külömbség a Steam és a Steam up között? mert a warez topicon azt mondták hogy a háttérben futtassam a steam up-ot és el fog indulni a game. -
Nabunaid #5651 Mennyi az átlagos kézbesítési idő a Zavvi csomagnál? Ez már a nyolcadik munkanap és kezdek ideges lenni... -
#5650 http://store.steampowered.com/ -
#5649 kaphatok egy SteamUp 2.1.4-hez egy letöltés linket mert amik itt vannak a fórumba nem jók és a neten se találtam rendes verzióban. -
#5648 bost pl ugy bealáztak h ki is léptem, nagyon felmet a pumpa -
#5647 hát, skinek max annyira befolyásolják a játékost h ügyesebb lesz, nem a skin adja az erőt hanem a tapasztalat ami az öcsipont mutatja , amiböl uj skinje lesz. -
#5646 Igen, én is így tudtam/olvastam, de valahogy mintha nem ez történne játék alkalmával... :) -
#5645 Ha jól emlékszem Tatyla is azt mondta hogy pl. predalien skinnel, könnyebb elkapni valakit trophy killel mint a sima alienekkel. De ahogy utána olvasgattam, mindenhol azt írják hogy a skinek nem adnak semmi pluszt, csupán a kinézet miatt vannak benne. -
#5644 Azért hozzá tartozik a dologhoz, hogy már egy ideje játszom és az első ilyen kirívó eset csak most történt. Eddig mindent meg tudtam magyarázni a rossz ping idővel... ;)
Dedikált szerverről az, akinek joga van a dedikált szervert irányítani ki tudja rúgni, sőt még bannolni is! Úgyhogy ez a szívás "csak" rangsorolt meccseken van jelen.
Tegnap viszont megszereztem predivel a Hunter skin-t. Gondoltam ki is próbálom. Lehet, csak bemagyarázom, de mintha szívósabb lettem volna. Olyan csatát nyomtam két alien ellen(mind2-t levertem), hogy itt ültem és feltettem a kérdést magamnak, hogy "na és ezt most hogy????". Annyi ütést bekaptam, hogy nah csak.
Szal biztos, hogy csak skin-ekről beszélünk, vagy még a végén tényleg módosítanak valamit? -
#5643 Azt, hogy valaki ügyes , azt nem vitatja senki, de az, hogy valaki annyi ütés után is él még , ami alapból 3 - szor kifektetné, na az már nem az igazi
Szomorú, hogy már most ennyi csaló van, mi lesz itt később ? -
#5642 Hát ez az , teljesen megölte a játékot, mert ha valaki összetalálkozott valakivel /marine - marine / már mindenki menekült, vagy egyből tüzelt.
A predi meg gondolom jókat röhögött.
A köcsög pont akkor állt neki engem apritani, mikor a predit apritottam, ő engem, és igy ő lett a predi.
Lehet erre utazott a f...szopó, b..i ?
KANGE:
Ok, köszi, akkor jól értelmeztem, és tényleg kár, hogy nem lehet kirúgni az ilyeneket. -
Pergi83 #5641 Sziasztok
Sajnos tényleg elég sokan csalnak, én láttam falakon átlövöldöző marine-t, halhatatlan alien-t, stb... ha a host észreveszi hál istennek ki****kurálja őket, de olvastam fórumon, hogy a hostoknak a kezükben a csalás lehetősége, hogy kiszúrják a csalókat, viszont gyakorta visszaélnek vele, van egy fórum, ahol ezeket jelezni lehet, és megvonják a "jogokat" :) Amúgy meg sok ügyes játékos is van, akik jól használják a blokk, visszaütés, heavy és light attack kombinációkat, nekem volt, hogy fél perces csatát vívtam így valakivel, mire egy marine ledarált mindkettőnket... -
csonti85 #5640 Legjobb, ha egy kőkemény menet 14 percében bont szét a szerver, te meg ott állsz 14 perc móka után 0 XP-vel.
A közelharci móka velem is sokszor előfordul, és én sem értem, hogy 1-2 menetet hogyan képes túlélni a másik, vagy hogy én miért fekszem hanyat fél másodperc alatt.
A legjobb akkor is az, amikor arcon lövök smart gun-nal egy predátort, és túléli, aztán levág.
Majd nekem is mehet egy csillag, steam accom csonti85
Szívesen tolnék majd dedikált meccseket -
pintyoo #5639 a zavvi-nak kéne fizetnie az sg nek hogy reklámozzák a boltjukat nem?! -
simon7108 #5638 ilyen parasztokkal én is találkoztam....
kár,hogy nem lehet ki ba**ni az ilyeneket.... -
#5637 Én bekerültem egy olyanba, hogy csak marine lehetett mindenki, aztán indulásnál nemvágtam, hogy wtf, aztán meghaltam nemtudomhogy, és énlettem egy élien...aztán host disconnected...lol -
#5636 Nem tudom, keresem rá a választ... :)
Jól sejted, 1 predator, többi marine. AKi levadássza a predit, utána Ő lesz az. Azt, aki meg a társait öli ki kéne rúgni... -
#5635 Gondolod annyival erősebb + több hp - ja van ?
Amúgy a predator hunt mit jelent ?
Én sejtem ,csak nem értem, hogy egy marine, miért lövöldözött szét minket, mikor mi is marine - k voltunk ?
Nem is a predit nézte, mihelyt valakivel találkozott, egyből lőtt -
#5634 Bár tudnám... Még a végén kiderül, hogy a skin-ek nem csak skin-ek... -
#5633 Ennek erősen cheat szaga van...
Ennyit hogyan birt ki ??? -
#5632 Utólagos engedelmetekkel, páratokat felvettelek friends - be
Már aki kiirta a steam acc - ját -
#5631 Ah, ne is mond, utolsó játékom során olyan pipa lettem, hogy az agyvérzés kerülgetett...
Predi voltam, közelharc egy aliennel. Támad, blokkolok, ellentámadok. Kifekszik, majd a földön egy sima támadás, majd egyből utána egy heavy. Mind beszopja, de túléli, elkezd menekülni, még egyet utána ütök, majd még egyet, azt blokkolja és egy heavy-vel lecsapott, ezzel győzött...