Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.

Mondjuk a magyarok mindent elneveznek máshogy mint ami ettõl kicsit az övék.
Kange
Mert sorrendben ez a harmadik rész... 😊

És gondolom ez a topic még akkor készült, mikor még csak készülõben volt.

Steam acc: kange82

Megérte megvenni mégis jobb pénzért nem játszani.Egyébként ez miért AvP 3?

Mert nem ez a címe.
Kange
Nem pénzkidobás, mert elõbb-utóbb úgyis javítani fogják.

Ha DX11-ben futtatod, akkor próbáld a DX9-t. De böngészd át ezt a FAQ-t. Olvastam itt valami olyasmit, hogy a Catalyst 9.12-vel stabilabb a játék, de nézz itt utána Te is!

Barny
Sziasztok! megvettem a jatekot,tegnap megis hoztak hiszen valljuk be nem draga es megiscsak jobb eredetivel jatszani,vagy megsem?! azlenne a problemam hogy miutan letudom a tutorialt es szeretnem vinni a missiokat nem tolti be.vagy elmegy a kep,monitor lekapcsol vagy mikor be akarom tolteni akk egyszeruen kidob,semmi hibauzenet.olvastam,h a videokartyammal lehet a gond😞 MSI HD4830 512, catalyst 10.2.Van ra valami megoldas? mert ez igy eddig csak penzkidobas volt😞 ja es oprendszerem Win7 x64.elore is koszonom

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Kange
Hm, a teljes játékban már nem így van. A Patch orvosolta ezt is:
"Voice chat is now PTT by default in lobbies; improved muting and voice chat volume options"

Nekem is ilyen volt.

De aztán megvettem az avp-t és most már tudok felvenni embereket.

garferi
Sziasztok!

Szerintetek lesz patch ehhez a voice kommunikációs förtelemhez?
Elviselhetetlen amikor a lobbiban mindegyik szerencsétlen sivít, zúg vagy recseg az ember fülébe. Oda miért nem lehetett push to talk -ot beépíteni mint a játék alatt? Nem láttam még ilyen idióta megoldást sehol sem. Lobbiban ha nem némítanám le mindig a fülesemet megbolondulnék.
A SEGA fórumában már született is egy kivánságlista amin szerepel a probléma, remélem észre is veszik!

Üdv!

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Jaffa 2843
a hangos kommunikációt muszály volt benne hagyni olyan ocsmányul, mint a demoban volt? kicsit kurva idegesítõ 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

áhá szóval nincs egy steam játékod sem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem megy mert valami korlátozott fiokom van

steamen Pintyő[HUN]

Kange
Keresõbe beírod a nevünk! 😊

Legegyszerûbben jobb alsó ikon jobb klikk->ismerõsök->majd ott van alul, hogy Ismerõs hozzáadása

és oda beírod az illetõ acc nevét, pl. esetemben: kange82

Kange
és fel tudsz venni valakit?

mert én elkezdtem felvenni az embereket, de nem tudom... :S

bertino
nem csak neked törlõdött.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én felvennélek csak nem tudom hogy kell .Katonával imádok játszani nekem az jön be a legjobban<#violent>

steamen Pintyő[HUN]

Kange
Természetesen akivel még nem vettük fel egymást az is dobhat rám üzenetet...

De ezt nem értem, hogy miért törlõdött az ismerõs listám... <#falbav>

Kange
Segítsetek pls!
Hazaértem, elindítom a gépem, steam és mit látok? Eltûnt az összes ismerõs. Senki sincs a listán! Ez hogy a gyíkba lehetséges?
Ah, szal kérnék mindenkit, akivel már felvettük egymást, hogy legyen szíves dobni rám egy üzenetet...

Rage: Lentebb belinkeltem a hivatalos FAQ-t. Ott is olvastam azt, amit a warez régióban, azaz vissza kell venni a hang minõségét a win-ben.

Domination milyen mód? Jaaa, az a terület õrzõs, nem? Nah azt is kéne nyomni...

Mért az jobb lenne, ha az ágyad alól ugrana elõ,az nem lenn monoton.<#vigyor1>

Lunki88
Ezért kéne összehozni egy jó sg-s bandát, ahogy elnézem vagyunk itt elegen akik megvették a játékot. Így már a pingek is jók lennének.
Rage47
Ha bárkinek hangproblémái vannak (nálam pl. általában nincs zene és a cutscenekben nincs hang), és van megoldása, lécci írja le. Szerencsére nem csak nekem van gondom vele, Steamen is írnak róla páran, de ott megoldást nem talált még senki
A multi így élvezhetetlen sajnos, várom a szervert.
Mindenki teleportál, hiába ütöm az ellent a képernyõm közepén, mégis én halok meg és még sorolhatnám.

Zavar, hogy közelharcban 3-ból 2x alul maradok, szóval van még hova fejlõdni, de így laggal esélytelen, akármivel legyek. Egyedül meglepni tudok másokat, akik szintén a laggal küzdenek.
grebber
Miért honnan ugorjon még elõ? LOL 3 órába mi tud monoton lenni?

Next PC upgrade: 2022

balee4
Szaraxik a steam nálam is...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TheGrinder
Marine al kezdtem el a szingle kampányt, 1/3 ig jutottam, de elég monotonnak tünik, 1x itt ugrik elõ egy alien, másodszor ott, hát remélem érdekesebb lesz.

Lunki88
A fene enné meg, végre sikerült egy jó kis survivor-t összehozni, erre karbantartás miatt ledob... <#falbav>
Tatyla
steam lost...
ma már másodszor<#boxer>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szerintem mindenképp megéri az árát.

Már a multi miatt megéri megvenni. Mert az eszméletlen jó lett.

Kösz.
Gondolom elmondta a csaj, de alienek közt az akció hevében ki figyel ilyenekre. 😄

grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van két oldalán robbanso palackok fent a magasban azt is lõdd szét!

SLICK
a készítõk listája alatt szóló zenére gondolsz?
Mert az valóban nagyon jó 😊

grebber
Na már Aliennel is a végére értem Hardon.Most jön a predátorral.Ezzel a legszarabb nekem nem igen jön be ez a faj!

Marine kampánnyal kapcsolatos kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy kell megölni az alien királynõt? Mert meghúztam a kart, lement valamennyi hp az életébõl, aztán jöttek az alienek... jöttek az alienek, negyed óráig csak jöttek, már minden lõszerbõl kifogytam és meghaltam.

Laci1818
Nekem bejön a játék.. remélem azért még van belõle vissza valamennyi, kb. 1 órája játszok 😄 nem értem miért szidják agyba fõbe szerintem fasza, bár egy picit furcsa a mozgása a katonának, meg a fegyverek kezelése is kicsit érdekes, de gyorsan megszokható. csak ne szaggatna be néhány helyen.

no fate

Nagyon tuti, tiszta beszarás fõleg Marine-val még 10000 is megér.A multi része is jó .Szerezd be valahonnan és próbáld ki.

steamen Pintyő[HUN]

XenHai
Ja csak sp ne lenne ennyire rövid !viszont jó hangulata van, multi az viszont kurva jó...
Kandurex
Hát én majd beszarok rajta, pozitív értelembe, kurva jó és hangulatos játék. Ennyi pénzt mindenképpen megér!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Milyen lett a játék?
Érdemes megvenni (teljes áron)?
Tartósan el tud szórakoztatni?
Olvatam róla reviewkat, de többre tartom a többi gamer véleményét ...

Köszi a véleményeket.

Shep
Hol tárolja a játék a mentéseket? Egyszerûen nem találom sehol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bexinho
Hello-Hello!

Xbox 360-on van meg az AVP, és láttam h vannak itt páran, akik szintén ezen a konzolon játszanak. Jó lenne magyarokkal is játszani, nem csak külföldiekkel. 😊

GT: bexinho88

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Valaki tudna nekem segíteni? Szeretném megrendelni az eredetit itt a Zavvi ról de nincs bankkártyám akkor hogy lehetne?Mennyek a cd Galaxisba?

steamen Pintyő[HUN]

berczely
Na végigvittem mindegyik fajjal.Végén jó volt a zene!<#smile>

Egyébként így elsõre ezek a módok jönnek be nekem a legjobban:

-Domination
-Species deathmatch (faj-faj ellen)
-Infestation
-Survivor

hát így hogy még nincs dedicated..

Az infestation meg még a survivor úgy ahogy játszható. A lagg miatt az emberrel egyszerûen nem lehet kihasználni azokat a kis plusszokat amivel mondjuk életben tudnék maradni egy alien ellen közelharcban.

Persze lehet nyomulni a többi módban is de ott vagy: - kilép a host
- lagg tenger
- be se enged

Dedicated server patcht akarok!

De élmény terén még így is ott van! Survivorban azért lehet küzdeni az alien seregek ellen <#smile> csak néha idegesítõ amikor egy-két balfék társam belesétál az M41-em tüzébe...

Lunki88
Egyenlõre szerintem felejtõs a multi, hacsak nem magyarokkal tolod. Biztos van aki nem ezt tapasztalta, de nekem pl. perceket kell várni mire bead valahova és akkor is 300-400-as pingek vannak, így meg élvezhetetlen az egész. Kész megváltás lenne, ha kijönne már a dedikált szerver támogatás. <#worship>
hát változó.. valamikor fél percre rá talál valamikor 2 perc alatt sincs semmi.

Aki akar engem is vegyen fel steamen a steam név:Kirlog
azt megmondaná nekem valaki,hogy a Ranked Match-nál milyen hamar talál szervert?mert olvastam,hogy PS3-on elég sokat keres még😞és igazán a ranked az érdekes mert ott kapsz xp-t és uj skineket😄

PSN ID:misi2mezei

Lunki88
De az, sajnos.
XenHai
gyerekek ugye nem a lávás map az utolsó predi sp-nél??..
wesker24
Én ugy tudom hogy a warezosoknak most várni kell egy ujabb crackre hogy tudjanak multizni mert akinek eredeti van azoknak mindig update van !

És aki törttel multizik az csak azokat látja akiknek warez verziója van vagyis aki még warezzel multizik azokat MÉG nem rakta össze azokkal akiknek megvan eredetiben !

Egyenlöre most mindenki várja a beigért Dedicated Server támagotást !