Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
De ízlések és pofonok... <#violent>#violent><#bdead>#bdead>
Steam acc: kange82
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Egyébként meg ahhoz képest hogy mennyi negatív kritikát kapott, elég népszerû a játék, sõt, a Briteknél toplistás mindhárom platformon.
Jut eszembe, csinálhatnánk valamikor egy meccset, és hátha nemkéne 300+as pingekkel játszani. Magyar grouplink
Ui: Aki felvenne, a gropup adminjaként megtalál.
kösz
Van nekem 1 4830-as videókártyám. Ezzel egyáltalán el lehet indítani a dx11-es exe-t, vagy nem? Dx9-es verzió simán fut, nem lép ki, nem szaggat, de a dx11-es az intróvideó után kilép... Na akkor most hogy én dx10.1-ben játszam melyiket kell elindítanom. Mert ha a dx11-eset, akkor kicsit még közdök hátha elindul azzal is.
Köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Most vagy egy "fõboss"-nál elég nehéz.
Sajnos az eredeti kb 5x jobban akad mint a warez.Nem tudom miért.
Nightmare-en ha meghalunk akkor az adott egész pályát kezdhetjük a legelejérõl?
Nálam az van, hogy randomban fagy ki pálya betöltésénél. Van, amikor teljesen okés, van amikor töltésnél kifagy.
Nálam el DX10-es módban jön elõ.
Azt esetleg kipróbálhatod, hogy újrarakod, de egybõl letiltod a játék automatikus frissítését, hátha a patch-vel van vmi baj...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én próbáltam, de azt írja (sacc/kb), hogy a kártyakibocsájtó nem engedélyezi a fizetést!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Az igazi persze a smartgun lesz..ami persze 1-2perc folyamatos tûz mellett megeszik 600!!töltényt...a másik fasza a shotgun,DE kevés lõszer van hozzá és nagyon közel kell engedned az ellent. A KEDVENCEM a sniper rifle volt, mivel 1x láthatod az amúgy nem látható ellent, ez szûk tereken is hasznos, mivel a falon is átlátni vele!, könnyû belejönni a használatába, 1 shot 1 kill alapon mûködik(ne a dög farkát lõdd😄 ) , elegendõ lõszer, végõs esetben "közelharcnál" is jó mert 2 lövéssel intéz el mindent. Lángszórót 1x használtam, mert ok hogy kinyírok mindenkit magam elõtt de rögtön jön a pittyegés mögöttem de nincs hova futni csak a tûzbe...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A fekete képernyõnél valszeg rossz volt a felbontás.
A Pinggel egyelõre ne foglalkozz, amíg nincs dedikált szerver ilyen lesz. Persze ha kifogsz magyar játékos által indított multit, akkor kifejezetten jó! <#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy én holnap délután/estétõl ismét aktív leszek! <#violent>#violent><#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként felvettelek Kange, csabesz621 vagyok.
Itt a steam accom alul, majd vegyél fel oszt nyomjuk! 😊
Nah, én most újratelepítem...
Az elsõnél 3an voltunk. kb 3. hullámnál meghalt az egyik játékos, nézem a másik játékos ölte meg. Aztán a 5. körnél meghalok, gondoltam, "fene ezekbe a dögökbe, lesavaznak". Nézem, nem volt igazam, a másik játékos ölt meg. Majd a végén nézem a statot, gyerek neve xenoakármi. Egybõl kapcsoltam, hogy az alieneket xenomorphoknak hívják...
A 2. körben csak ketten voltuk, elég sokáig bírtuk.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
1: a warez multi kb nem mûködik mert várni kell az update crack-re.
2: a zavis ár kb fele az itthoni árnak
3: 5000 forintot bõven megér😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
steamen Pintyő[HUN]
Amikor a face Hugger ráugrik az arcodra😄
Amúgy írta itt valaki hogy hunter editiont rendelt.
Honnan? Zaviról? Mennyi?
steamen Pintyő[HUN]
Felinstallálom, update-el valamit, és ott ráakartam menni közbe, hogy Update News. Jó megfagy egy idõre, aztán látom hogy a visual 2005-öt felrakja, de azt mondtátok, hogy Physx-et, 2008-at, meg valami Directx-et rak fel. Akkor most ezek fent vannak?
Hát nem tudom, hogy fel ment-e, de utána aktiváltam a +4 pályát, és nyomtam is egy survivor mode-ot és ott nekem nem akadozott, szóval ok, meg úgy kb 20 próbálkozásból 0-szor engedett be a Player Match-be, kétszer úgy megfagyott, hogy a fekete képernyõ és semmit sem csinált a gép, és újraindítottam, és még kérdezte, hogy milyen mode-ba akarom indítani a Windows-t. A Ranked Match-nél 3-ból egyszer beengedett, erre a match vége elõtt 1 perccel kifagy, és írja hogy a Steam disconectelt engem. Ez most mi? Meg úgy konkrétan a Ranked Match-nél nekem nincs Browse Games, csak Quick meg invite.
Kérlek válaszoljatok, hogy most ezek normálisak, másnál is elõfordul? Ha nem kérlek írjatok, hogy ha tudtok segíteni. Jaj és igen, ti hogy játszotok? Nekem nincs bent a Disc1 meg 2 sem. Valamelyiknek bent kell lenni? Meg melyikre kattintsak a "Run AvP" meg a "Run AvP in directx 9" közül?
beszari vagyok! 😊
Ami hiányzik: csapatmunka, bár ez inkább csak a marine-kampányra vonatkozik ugye. Nem baj, majd a Colonial Marines-ben lesz csapat is.
Az objective indicator elég homokos módon lett megoldva, a sztori még mindig gyökér, a pályák tök lineárisak, a predator kampány végéig összesen 2 facehuggerrel találkoztam, és kb. 2,5 óra alatt jutottam el az utolsó pályáig hard-on. A turretek tök feleslegesek, gondolkodni, taktikázni eddig nem kellet a játékban, ez alól talán a közelharc kivétel. Ez mostmár csak 6/10, múltkor 7-esrõl indultam.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ráadásúl tegnap óta semmi sem változott, csak a warezt letöröltem a géprõl. Ez nem tetszhet neki??? 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Már a legelsõ Alienen is olyan nehéz továbbjutni mi lesz ezután 😞
Nightmare-en megse próbálom!
Mert eléggé randomban dobja be az embereket, és amikor van hely egy másik fajnál akkor sem lehet váltani, legalábbis nem sikerül.