Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na Hardon végigvittem Marie-nel.Nem volt olyan ördöngös mint elõre gondoltam!

Next PC upgrade: 2022

Kange
Szerintem viszont sokkal szebb DX10-ben. Legalábbis nekem jobban tetszik, fõleg a fényeffektek a kültereken(pl. a napsütés).

De ízlések és pofonok... <#violent><#bdead>

Steam acc: kange82

Üdv! Valakinél elõfordult már ,hogy ha multizni akarok és keresem az embereket ranked matchben sûrûn kifagy a játék. Sp-ben semmi gond, már kétszer végigtoltam mindegyikkel. A játék amúgy eredeti.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

HF
Hát, a játékot végigvinni nagy élmény, és a finálé videók kifejezetten tetszettek.
Egyébként meg ahhoz képest hogy mennyi negatív kritikát kapott, elég népszerû a játék, sõt, a Briteknél toplistás mindhárom platformon.
Jut eszembe, csinálhatnánk valamikor egy meccset, és hátha nemkéne 300+as pingekkel játszani. Magyar grouplink
Ui: Aki felvenne, a gropup adminjaként megtalál.

wesker24
Szinte csak minimális különbség van köztük ! Én Dx9-ben játszottam végig mert ugyis Xp van fent !
wesker24
Mivel ott eleve nincs mentés és nem is volt checkpoint akkor igen az elejérõl kezdi, ha meg volt közben checkpoint akkor onnan kezdi !
Én is így gondoltam, de dx11-el nem megy. Sajnos. Pedig feltettem minden progit, új a win7(64bit), új catalyst, hangkártya minõsége visszavéve... De lehet h szarok rá. Sok a különbség a dx10.1 és a dx 9 között?
kösz
Kange
A DX11 lefelé kompatibilis. Szóval ha 10.1-ben szeretnél játszani, akkor a DX11-t kell indítanod.

triplet
Nem rendeltem, mivel az érdekelne hogy Föcsök honnan rednelte a hunter editiont és mennyiért. Mert én a zavvinál nem találtam csak a sima verziót.

Hali!
Van nekem 1 4830-as videókártyám. Ezzel egyáltalán el lehet indítani a dx11-es exe-t, vagy nem? Dx9-es verzió simán fut, nem lép ki, nem szaggat, de a dx11-es az intróvideó után kilép... Na akkor most hogy én dx10.1-ben játszam melyiket kell elindítanom. Mert ha a dx11-eset, akkor kicsit még közdök hátha elindul azzal is.
Köszi a válaszokat.
Sziasztok!
grebber
Tegnap este szépen haladtam Marine-el Hardon.
Most vagy egy "fõboss"-nál elég nehéz.

Sajnos az eredeti kb 5x jobban akad mint a warez.Nem tudom miért.

Nightmare-en ha meghalunk akkor az adott egész pályát kezdhetjük a legelejérõl?

Kange
Ebben az esetben a bankot kell hívni... 😊 Valszeg le lett tiltva a kártya megrendelésekor az online fizetés! (Erre van mód, hiszen ehhez nem kell PIN kód, szal ha ellopják így könnyû "leszedni" róla a pénzt!)

Kange
Ha rájössz feltétlenül tudasd velem!!!

Nálam az van, hogy randomban fagy ki pálya betöltésénél. Van, amikor teljesen okés, van amikor töltésnél kifagy.
Nálam el DX10-es módban jön elõ.

Azt esetleg kipróbálhatod, hogy újrarakod, de egybõl letiltod a játék automatikus frissítését, hátha a patch-vel van vmi baj...

Sir Quno Jedi
Én kukk sötétben tolom, AKG fülessel, hogy üvölthessen fullra, ne keltsem fel családot ésésés marine-nel tényleg elég beszaratós, de én így szeretem!!!! A hangulat a lényeg! Ember gyorsan megtanulja becsülni az életmentõ gránátokat... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Megrendelted a Zavviról?

Én próbáltam, de azt írja (sacc/kb), hogy a kártyakibocsájtó nem engedélyezi a fizetést!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Nekem nem indul el az ingame játék. Kiválasztom a fajt, a missziót, a fokozatot majd a betöltõképernyõn kifagy a játék. Tudjátok original játék esetében mi lehet a baj? A törtnél írták, hogy a windosban a hangot 16bit 48khz-re kell venni. Mással van baj..
gabe paul logan
Az elsõ alien velem is kibabrált 2x-3x XD, de csak a pisztoly miatt van. Ha megkapod az impulzus fegyvert, nem lesz gond.
Az igazi persze a smartgun lesz..ami persze 1-2perc folyamatos tûz mellett megeszik 600!!töltényt...a másik fasza a shotgun,DE kevés lõszer van hozzá és nagyon közel kell engedned az ellent. A KEDVENCEM a sniper rifle volt, mivel 1x láthatod az amúgy nem látható ellent, ez szûk tereken is hasznos, mivel a falon is átlátni vele!, könnyû belejönni a használatába, 1 shot 1 kill alapon mûködik(ne a dög farkát lõdd😄 ) , elegendõ lõszer, végõs esetben "közelharcnál" is jó mert 2 lövéssel intéz el mindent. Lángszórót 1x használtam, mert ok hogy kinyírok mindenkit magam elõtt de rögtön jön a pittyegés mögöttem de nincs hova futni csak a tûzbe...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

wesker24
Jah miután végigvitted mind 3 hadjáratot csak akkor lesz érthetõ a story ! Mert mind 3 faj hadjárata összefügg egymással !
gabe paul logan
Predatort nem próbáltam, de a marine az igazi idáig...bár jobban kidolgozhatták volna azért, még 2 pálya és elégedett lettem volna.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Kange
Ha Atid van, akkor nem kell Physx, a Dx-t és C++-t meg tuti felrakja, ha fent van, ha nincs. (Most raktam másodjára én is fagyás miatt, most is felrakta... 😄 )
A fekete képernyõnél valszeg rossz volt a felbontás.
A Pinggel egyelõre ne foglalkozz, amíg nincs dedikált szerver ilyen lesz. Persze ha kifogsz magyar játékos által indított multit, akkor kifejezetten jó! <#vigyor1>

Amúgy én holnap délután/estétõl ismét aktív leszek! <#violent><#vigyor2>

Hát nem tudom, nem láttam a Physx-et a vezérlõpultnál ezért azt, meg a DirectX-es cuccot felraktam amit még korábban linkelt valaki. Nem tudom mi ez a játék, de az elõbb még a single is beszart. Fekete képernyõ és úgy villogott a kis ki/be kapcs mint mikor ki van a monitor kapcsolva. Aztán az elõbb úgy konkrétan 1117, meg 250 volt a ping. Meg töltésnél olyan mintha szenvedne a gép. Nem tudom mi van vele. Valami ötlet? Rakjam újra majd?

Egyébként felvettelek Kange, csabesz621 vagyok.
Kange
Nyugi, mindent felrakott... Aztán amíg nincsen dedikált szerver kicsit szopi a multi, de még így is jól el lehet játszani... 😊

Itt a steam accom alul, majd vegyél fel oszt nyomjuk! 😊

Nah, én most újratelepítem...

Hát az elõbb nyomtam két survivort.
Az elsõnél 3an voltunk. kb 3. hullámnál meghalt az egyik játékos, nézem a másik játékos ölte meg. Aztán a 5. körnél meghalok, gondoltam, "fene ezekbe a dögökbe, lesavaznak". Nézem, nem volt igazam, a másik játékos ölt meg. Majd a végén nézem a statot, gyerek neve xenoakármi. Egybõl kapcsoltam, hogy az alieneket xenomorphoknak hívják...
A 2. körben csak ketten voltuk, elég sokáig bírtuk.

aricsi
Hát srácok,nekem elég nagy gondjaim vannak a game-val. A multi baromi jó,jól is fut,imádom,dedi szerverrel még jobb lesz. Na de a single campaign,marine 2. küldijétõl amikor ilyen nagyon területet látok úgy beszaggat hogy 0.5-1 fps tehát játszhatatlan,gondolom ez az a swappolás,de 1.pályán is voltak ilyen helyek és szépen ment,beállítások birizgálása nem hat semennyit,már sok mindent próbáltam amit írogattak a neten,pl.:window modot nem tudom bekapcsolni,azt írták az is segít,és a steam offline módba se akar menni.Ötlet?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

triplet
Akkor a zaviról kb 1 hét alatt jön meg a játék igaz? Mert meg kellene rendelni, három dolog miatt

1: a warez multi kb nem mûködik mert várni kell az update crack-re.
2: a zavis ár kb fele az itthoni árnak
3: 5000 forintot bõven megér😄

Kandurex
<#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Egyébként a történet a 3 faj végigvitele után lesz teljes, mert ez az alien kampány elég zavaros nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

triplet
😄😄😄
Te tényleg beszari vagy LOLXD

Kandurex
...hát bizony,...pedig már az elõtérbe is felkapcsoltam a lámpát,...még a TVt is belõttem...de akkor is csipog ez a szar, nekem a szívem áll meg <#sir>

Shep
ÁÁÁÁ nem akartam hinni a túl rövid, pár óra stb. mendemondáknak ,de hát izé vége az élien kampánynak és szinte nem is történt semmi, pár pálya 10-20 katona meg 2-3 Preadtor és ennyi, ráadásul mindez hardon alig pár óra? Hát ez nagyon gyér. Remélem a másik 2 faj majd kárpótol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Ha van DX 10 vagy 11-es kártyád akkor a Run AvP-re ha nincs akkor a másikra. egyébként amíg updateli addig kell várni hogy befeezze és utánna indítani és az a news nem fontos (mármint ráklikkelni) csak ha akarod tudni mit updatelt
Nekem ugyan ez a problem azt mondják a legfrisebb Dx et kell letölteni hozzá + valami VCredist-et pscyx az nvidiához van az a radeon kártyához nem jó

steamen Pintyő[HUN]

triplet
Felkapcsolt villanynál is be lehet szarni😄
Amikor a face Hugger ráugrik az arcodra😄
Amúgy írta itt valaki hogy hunter editiont rendelt.
Honnan? Zaviról? Mennyi?

Szivesen multiznék csak nem tudom kiket kell keresni!

steamen Pintyő[HUN]

Hûha emberek valaki nyugtasson meg nagyon, mert az öröm amit pár perce írtam nagyon eltûnt. Igen jó a Hunter Edition, minden része, kivéve egyet. A játékot... Írom mi a panasz.😊

Felinstallálom, update-el valamit, és ott ráakartam menni közbe, hogy Update News. Jó megfagy egy idõre, aztán látom hogy a visual 2005-öt felrakja, de azt mondtátok, hogy Physx-et, 2008-at, meg valami Directx-et rak fel. Akkor most ezek fent vannak?
Hát nem tudom, hogy fel ment-e, de utána aktiváltam a +4 pályát, és nyomtam is egy survivor mode-ot és ott nekem nem akadozott, szóval ok, meg úgy kb 20 próbálkozásból 0-szor engedett be a Player Match-be, kétszer úgy megfagyott, hogy a fekete képernyõ és semmit sem csinált a gép, és újraindítottam, és még kérdezte, hogy milyen mode-ba akarom indítani a Windows-t. A Ranked Match-nél 3-ból egyszer beengedett, erre a match vége elõtt 1 perccel kifagy, és írja hogy a Steam disconectelt engem. Ez most mi? Meg úgy konkrétan a Ranked Match-nél nekem nincs Browse Games, csak Quick meg invite.
Kérlek válaszoljatok, hogy most ezek normálisak, másnál is elõfordul? Ha nem kérlek írjatok, hogy ha tudtok segíteni. Jaj és igen, ti hogy játszotok? Nekem nincs bent a Disc1 meg 2 sem. Valamelyiknek bent kell lenni? Meg melyikre kattintsak a "Run AvP" meg a "Run AvP in directx 9" közül?
Nekem gyorsan leküldték már pénteken,egy vmi idegesít alien ellen multiba:szembõl kivégzés.Kanga nekem is volt h lefagyott nekem egy ujratelepítés megoldotta és aki teheti direct x 11 be tolja,bár szép igyis úgyis.
Hát a nightmare fokozat az nem semmi. Az hogy nem lehet sehol sem menteni kész öngyilkosság. Csak azok fogják abban végigvinni akik már jó párszor végigvitték és már ismerik mindegyik pályát.
Kandurex
jah és ofkórsz csakis felkapcsolt villannyal merem tolni, ha marine kampányról van szó 😞

Kandurex
Én is kipróbáltam, szerintem a grafika teljesen megfelelõ! Sõt... a kivégzések jópofák, a predator egy tank 😄, az alien is szívhez szólóan sziszeg 😊)...viszont a marine kampánytól a rossz baj kerülget, mint az elõzõ részekbe,...nekem elég ijesztõ 😊

beszari vagyok! 😊

Pretorian
Nah, Predator kampány végén, marine kampány 1/3-ánál járok, alien kampány elején. Graf még mindig pofás, a hangok néhol nagyon faszájosak, máshol iszonyat gyengék. AI szó szerint nincs a játékban, remélem peccsel kerül bele az is 😄
Ami hiányzik: csapatmunka, bár ez inkább csak a marine-kampányra vonatkozik ugye. Nem baj, majd a Colonial Marines-ben lesz csapat is.
Az objective indicator elég homokos módon lett megoldva, a sztori még mindig gyökér, a pályák tök lineárisak, a predator kampány végéig összesen 2 facehuggerrel találkoztam, és kb. 2,5 óra alatt jutottam el az utolsó pályáig hard-on. A turretek tök feleslegesek, gondolkodni, taktikázni eddig nem kellet a játékban, ez alól talán a közelharc kivétel. Ez mostmár csak 6/10, múltkor 7-esrõl indultam.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Sziasztok, valaki mondja már meg, hogy ezt a kibs**ott mikrofont hogy lehet mute-zni a lobbyba? Ha egyáltalán le lehet.
Kange
Hát, tele a hócipõm... Ma már harmadszor fagyott ki az Avp a multi betöltése közben!!! Pedig tegnap órákat játszottam minden gond nélkül, erre most, hogy négyen lettünk volna innen állandóan kifagy.

Ráadásúl tegnap óta semmi sem változott, csak a warezt letöröltem a géprõl. Ez nem tetszhet neki??? 😊

bertino
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én csak a predi elsõ pályáját csináltam meg hardon és utánna a nightmarel cseszekedtem egy darabig. Most (mivel már sötét van<#eplus2>) elkezdem a marinet nightmaren.
na végig is toltam marinet hardon, talán még könnyebb mint normál, de lehet csak mert 2x viszem a warez óta😊

grebber
Jézusom!Elkezdtem hardon hát mire ezt így végigviszem tuti lepetézek.
Már a legelsõ Alienen is olyan nehéz továbbjutni mi lesz ezután 😞
Nightmare-en megse próbálom!

Kandurex
Települ vazze..😊)

Na mint már azt mondtam, 17.-én küldték el a Hunter Edition-t és azt írták az oldalon hogy 5-7 munkanap után meg is jön. Múltkor is egy DVD film az 5. munkanapra jött meg. Ez a harmadik nap, és ma jövök haza (8-18-ig suli:S), és azt mondja Apa: "Na gyere mutatok valamit." Erre én: "Oh hagyjál már egy kicsit pihenni légyszi." erre õ, Ez majd feldob kicsit. Bemegyek a szobájába, és mit látok? Ott a HUNTER EDITION! Három munkanap telt el, és itt van. Nagyon fasza. A facehugger épségben van, a Dobozt kicsit dobálták, és hát megrepedt kicsit de hát na. Nagyon durva. Majd ha megtalálom a fényképezõt linkelek képeket.😄
Dead
Nem tudjátok, hogyha elindult a meccs multiban, akkor hogyan lehet fajt váltani?
Mert eléggé randomban dobja be az embereket, és amikor van hely egy másik fajnál akkor sem lehet váltani, legalábbis nem sikerül.

Attól hogy predi a logóm nem biztos hogy folyton predi leszek. Aliennel is ugyanúgy szeretek játszani fõleg ha jó a csapat. Ugyan ez katonával is (bár azzal csak egyszer a demóban toltam)