7670
-
#5590 Hát akkor nem is fogod tudni, és irány a Warez topik, ott érdeklődj... :) -
Diablo50 #5589 NEKEM NEM EREDETI AZ ALIENEM ÉS MÉG MINDIG NEMTUDTAM PATCHELNI -
#5588 Nemtom, de ha rájössz tudasd velem is! :) -
Föcsök #5587 Ha valakit egy Csabesz nevű Alien/Predator/Marine öl meg az én leszek.:D Bocsi Kontrakcio nem tudtam, hogy te vagy az.:)
Hát ha majd rangsoroltat is lehet dedikálttal nyomni na az lesz ám a menőség. Egyébként Kange a ranked match-ek nekem is most már ilyen 400-as pinggel mennek. Tudok futni meg minden csak a lövés/grab/vonyítás az alien-nel/meg fegyverfelvétel csúszik kicsit. Ez miért van, hogy így az egekbe szökött? -
#5586 Jah, tök jó, hogy mindenhol más névvel vagytok jelen... :) -
#5585 Persze, csinálhatok este egyet (de azért előtte lenyomok egy speedtest-t!)!
Nekem az is tetszik benne, hogy rendesen konfigurálható(bár még csak ismerkedek vele), valamint hiába én csinálom a szervert, egységesen szolgálja ki az embereket! Szóval nem az van, mintha csinálnál egy simát, mert ott a host-nak 0 pingje van és többieknek növekszik, ítt egységes volt a ping.
Remélem előbb-utóbb rangsorolt meccset is lehet így csinálni...
Viszont már tényleg összejöhetne egy nagyobb csapat innen... -
#5584 velem -.- -
Dzsimbao #5583 Ha ranked matchet indítunk, akkor is szerverre dob be vagy továbbra is host alapú? -
Dzsimbao #5582 A Steam automatán frissíti a játékot, ha nem kapcsoltad ki. -
Diablo50 #5581 vaalki megmondaná pontosan hol van a patch megköszönnném mert nekem nicns bent a steamnél meg a toolsban meg neten se találom AMIT MEG KÜLDETEK HOGY OTT SZÁMOL VISSZA A PATCH IZÉ MIKOR JEELNIK MEG MÉG 14 ÓRÁT IR NEKEM KI ! -
Föcsök #5580 Igen mi már az előbb Kange-val meg egy másik SG-s sráccal nyomtuk. Kange ma este tudsz majd csinálni egy ilyen dedikáltat. Egyébként nem rossz, annyi jó van benne, hogy ha valaki idegesítő azt a szerver készítője ki tudja dobni, meg hogy azon a pályán meg mode-ban vagy amit szeretnél. Viszont nincs XP.:S Tetszik, de még mindig jobban preferálom azt, hogy egy Lobby-ba begyűlnek vagy 6-an legalább és úgy mennek ranked match-re. -
#5579 Na végre, nem sokára jönnek a normál 20-30 ping -es szerverek,..visszaköszön a valódi multiplayer érzés, nem úgy, mint hányadék MW2 IW stb....:/ -
Diablo50 #5578 hát nem tom ti hogy csináljátok de nekem a steamban egyáltalán nincs avp patch a toolsban meg seholse ! -
Dzsimbao #5577 Multiplayer->Player Match->Browser
Itt át kell állítani az egyik pontál (nem tudom pontosan melyik, nem vagyok játék közelben) a Player Host-ot, Dedicated(Internet)-re. Itt van még olyan lehetőség, hogy Dedicated(LAN).
Igen, itt van szűrés játékmódra, meg max játékosszámra, de ping, teli, ne üres stb nincs. -
#5576 Miután letölti a steam a legfrissebb patch-t, utána a player match menüben válaszd ki, hogy a host típusnál a dedikált szervereket.
Ott látod az összeset! -
#5575 szervereket hol látod?
-
Dzsimbao #5574 Tegnap néhány perccel a frissítés után, kb 20 szervert láttam, abból 1 magyar volt 60as pinggel dm játékmóddal és 18 játékossal, emiatt nem tudtam belépni. Ezt a 60as pinget meg úgy vegyétek, hogy l4d-ben ahol minden Mo-ról játszó ismerősömnek 20-30as pingje van, nekem ott 70-80.
Szóval jó lesz ez, de még elég fapados a browser, rendezésen kívül mást nem tud, vagy legalábbis én nem jöttem rá, hogy szűrni hogy lehetne.
Remélem amiket írkálnak, hogy fajonkénti játékos szám beállítás vagy akár egy faj teljes kitiltása, predi hunt módban több predi lehessen, stb, tehát a részletes testreszabást majd belerakják, úgy mint az előző két részben volt. -
APOFISZ #5573 hali
Logitech
Cordless Rumblepad 2
GamePad
Hogy Kell be állitani avp 3 ba hogy lehsen játszani vele / de nem billentyűzet -n :)
Valaki lécéves segicsen be állitani hogy kell :P
Köszönöm -
#5572 Majd, ha lesz normális magyar szerver... -
Avpfan #5571 Azt kell hogy mondjam jók ezek a dedikált szerók!
Nyomtam 3 menetet és a pingek ugyan 100-200 között mozogtak de nem laggolt a játék egyáltalán! kurva jó, élvezetes menet volt mind a három. És ami a legjobb, hogy 18 player (6vs6vs6) ütötte egymást szóval végig akció van, nincs megállás! Nagyon király, olyan mint amilyet vártam! -
#5570 Hát csak akkor, ha dedikált szervert akarsz futtatni a gépeden... :)
Amúgy tök felesleges... -
Föcsök #5569 Mi minden történt vasárnap óta. Mi ez a cfg fájl? Miért kell ez? Van értelme letölteni ezt a Dedicated Server Beta-t? -
#5568 No, sikerült a router dolog is. Megszenvedtem vele, habár nem értem, hogy miért nem volt elég a port forward, no mind1.
Szal ha gondoljátok este felé tesztelhetnénk picikét a dolgokat... -
#5567 // Example default.cfg
servername Kange // Server Name
//rconpassword predators // Set Server Password
// Set your ports, replace xx with any two numbers, ports must be unique for each server you run on a machine.
authport 27021
gameport 27022
lobbyport 27023
updateport 27024
// Jungle = map name, DM = game type, tl = time limit, and sl = score limit.
addmap Jungle DM tl=15 sl=20 // MUST be used to create map rotation before using the "host" command
AutoStartOnAllReady // Auto-Start matches when all players are ready
AutoStartTime 120 // Lobby Auto-Start Timer (In Seconds)
host // Start Hosting the Server, server will not show up in any list without this command!
//End configuration -
#5566 cfg leírást rakjatok be -
#5565 No, nekem sikerült, de csak akkor, ha kihagyom a routert...
Szóval azzal a rohadt router beállításával nem boldogulok...
Jah és tudok csatlakozni magamhoz így! -
#5564 fail -
#5563 nos, csináltam szervert, kange be is lépett... én viszont nem tok :D kikur a sdaját szerom időtullépé miatt... -
#5562 ép probálok de időtullépé miatt nem tudok belépni a szeromra :SS béna vagyok bazeg... lehet h a portokkal kell játszanom -
#5561 valaki csinálhatna egy komplett cfg tartalmat amit csak a sajátunkba bemásolnánk... -
#5560 ugy kell -
deamon55 #5559 letöltöttem a dedicated servert és amikor elinditom : default cfg not found ez normális ??? vagy nekem kell késziteni? -
oregon1987 #5558 Hiába fikázzák a játékot meg pontozzák alul szerintem remek játék lett! Singleplayer rövid lett tényleg, de ezért van ott a multi ami frankó! -
#5557 Angol Top 10 Ferbuár 22.
1. Aliens vs Predator
Mostani Top 10.
2. Aliens vs Predator (Heavy Rain szorította le az első helyről) -
#5556 Worthplaying Review 8/10 -
#5555 Nah jó, de az nem kell hozzá, ha jól értem, ugye? -
#5554 Pontosan :) -
#5553 gondolom Steamről -
digo82 #5552 :) és honnét? -
Dzsimbao #5551 Na már jön is a patch lefele.