7670
avp10logo.png
  • Nabunaid
    Az előbb megjött a játék a Zavvitól, tehát a 9. munkanapon!
  • sith7
  • Dzsimbao
    Amúgy kijött valami update csak a dedikált szerverekhez.
    Részletek.
    Továbbra sem tétlenkednek a fiúk, és ez jól van így.
  • sith7
    Steam acc ?
  • Dzsimbao
    Akkor magyarul ez így hangzana: Moon az E gombot a felvételhez ?
  • ajem kisa
    Nyomva kell tartani!
    "Hold", nempedig az a nap!
  • NHLFAN
    A problémám:
    Marine-nal odamegyek egy fegyverhez,a képernyőn kijelzi az E betűt fegyverváltás miatt és az istennek sem akarja felvenni a fegyvert,csak ha ott fölé melléállok és akkor véletlebszerűen megtörténik a fegyverváltás?Mit bénázok el?Pedig istenemre nem ma kezdtem FPS-ekkel játszani:)))))A játékom természetesen eredeti.
    Köszi
  • Dzsimbao
    Bad controls: nekem annyi bajom van az alien irányítással, hogy sokszor van hogy le akarok esni a falról/plafonról a földre, és vagy ránézel a földre és ugrasz, vagy megnyomod a transition gombot és akkor elengedi a falat, de sokszor áttapad valami másra pl plafon, másik fal, láda. Ezt leszámítva aki 3 percnél többet áldoz minden fajra, az tökéletesen tudja irányítani őket.

A predi ugriburija meg az egyik legjobb dolog amit kitalálhattak, sokkal jobb mint a guggolás és ugrás.
  • Avpfan
    The Bad:
    Bad controls - Nem értem, miért szar az irányítás ? Talán többet kéne játszani a játékkal és akkor rájönne a nagy okos hogy nem is olyan rossz. Bár mivel csak emberrel megyek nem tudhatom a másik két faj irányítását.. hozzáteszem az ember irányítása szerintem tökéletes. A gombokat nem kellett állítgatnom az alap beállításokkal játszok és jó úgy ahogy van.

Lots of bugs and glitches - multizok, de sok bug azért nincsen.. vannak, de nem több mint általában az újonnan kiadott játékokban.

All three campaigns are quite tame - hát azért nem mondanám, hogy unalmas.

Doesn’t add anything new - hát ez nyomorék... akkor a közelharc az mi ? kivégzések ? Ezek is voltak az avp/avp2-ben ? Mert én nem emlékszek rá.

Feels unfinished and uninspired - Biztos, hogy lehetett volna még alakítgatni de akkor az életbe nem adták volna ki..
  • sith7
    Neked is köszi
  • sith7
    Most, hogy mondod, igazad van ... DX11 - ben fut, pedig csak a launch - ra nyomok rá, még csodálkoztam is, miért DX11 - ben futtatja

Na, majd ma este kipróbálom DX9 - ben, és köszönöm a tippet
  • Dzsimbao
    Azzal semmi baj, nekik csak az kellett, hogy létezik e a bankszámla. Steamen is ha vásárolsz, ott is amint rányomtál a vásárlásra, zárolják az összeget és töltheted a játékot, nem csak azután miután megkapják a pénzt. Úgy tudom a 3 Ft-t visszautalják.
    Amúgy ezek az átutalások 2-3 napba (külföldre lehet több napba is) telnek.
  • BF109
    a bankszámlámon a 3 forint még csak zárolt összegként szerepel tehát még meg se kapták... négy nap alatt. ergo még nem tudják hogy valós e a bankszámla.
    tököm a cib bankba. azt hinné az ember hogy gyorsabbak.
  • csonti85
    A Ranked megy kifagyás ellen nekem a következő segített.
    1. DirectX 9-el futtatsd a játékot. Steam/My games, jobb klikk az avp ikonon és kiválaszt.

2. Ugyanitt a játékra jobb kattintás és Properties (tulajdonság), ott local files/Verify integrity of game cache.

Ez megoldotta nálam.
  • Kange
    Milyen módban futtatod? Dx9 vagy Dx11? Csak mert nekem DX11-es futtatás során csinálja ezt, de nem állandóan, véletlenszerűen.
  • Kange
    Ez még igaz is lenne, ha csak a többieket nézzük. No de mi a helyzet a darabosan mozgó kapukkal és falakkal??? Hm?

(Mé nem vagy soha online? )
  • himpike
    Szerintem a peccsek hiánya okozza akkor, elsején is volt egy bár a fene se tudja mit tartalmazott, rohadt voltam elolvasni.
  • BBazsi
    igen ma töltöttem le az nvidia honlapjarol.
  • sith7
    Ez így nem buli
    Ping - es gondom nem volt még, de ez kemény, hogy nem enged ranked - re
    Remélem holnapra meghegesztik ...
  • ajem kisa
    A többiek még laggolhatnak ugyanúgy (lehethogy a te pinged még jó)... azt te csak úgy látod, hogy teleportál, vagy brékel!
  • Kange
    Ah... Egyre jobban az az érzetem, hogy minél több patch, annál több gond.
    Mostanra eljutottunk oda, hogy a multi közben kijelzett pingem nem lehet a valós (lentebb kifejtettem), pedig eddig "megbízható" volt.
  • himpike
    Driver a legújabb?
  • BBazsi
    Hát kikapcsoltam, újraidnítotam, ugyanaz. Pyramid mission-nél betöltés utan ami 1-2 mp kék hátték energia csík aztan died felirat.
  • sith7
    Nem tudok ranked match - re menni, csak player - re, különben kifagy a játék ...
  • himpike
    Nincs raktáron több nekik akkor.
    De írja is hogy 1 héten belül küldik általában, nézd meg az avp3 rendelés alatt:
    "Availability: Usually dispatched within a week"
    Ne a te rendelésednél hanem a boltrészben, mintha most kérnéd:
    egész pontosan itt

Pénzt nem vonnak addig amíg postára nem tudják adni, csak a 3 forintot(megnézik hogy jól van-e megadva minden adat).
  • BF109
    tőlem még csak a 3 forint levonás volt meg.
    és még nem postázták. "processing" meg "awaiting stock pick" a státuszom, magyarán az ügyem elintézése folyamatban van. pénteken ha nem változik a helyzet kapnak tőlem egy "complaint letter"-t XD
  • BBazsi
    köszi megprobalom
  • himpike
    Ha úgy sem jó restart gép és próbáld újra.. ha akkor se jó akkor passzolok.
  • himpike
    Kapcsold ki a physixet ha nVidiád van, többek között ez a probléma s bejött nálam gtx260-al
  • Kange
    Engem ma nagyon nem szeret a játék. Egyre jobban az az érzésem támad, hogy az a ping, amit most a játék mutat nem a valóságos. 150-es ping ellenére átdobom az ellenen a disc-t, semmi. Darabosan mozognak az ellenfelek, az ajtók. Közelharc olyan, mint amikor 1000-es pingem volt. És még ráadásul másodpercekkel később van vége a meccsnek nálam, mint másnál és ezt természetesen a host nem várja meg. Három rangsorolt meccs xp-jét buktam most el...
  • sith7
    Egyre jobb....

Ez nem semmi...
  • Kange
    No gyerekek, én még ilyet nem láttam!
    Most volt egy meccsem, domination. Az egyik gyerek, menet közben folyamatosan változtatta, hogy melyik csapattal van, de a faját nem. Azaz, tökmind1, hogy ki ütött le, járt neki a pont. Volt, amikor közülünk kapott el valakit, volt, hogy a sajátjai közül, de a pontjai mindig nőttek és a csapattáblában hol itt, hol ott szerepelt.

Látott már valaki ilyet?
  • Kange
    Egyszerűen megőrülök ettől a rangsorolt meccsektől... Vagy várni kell rá perceket és akkor se teljes a létszám(van, hogy írja, hogy 4-en vagyunk bent és számol vissza, hogy mennyi kell még), vagy menet közben kilépnek az emberek... AAaaaaaa
  • sith7
    Még én sem, nem akarom elkiabálni, de nálam eddig minden jó

Kivéve a sok p.... ot, akik megölik a játékot
  • BBazsi
    Igen én irtam, csak seni nem reagált. Nem eredetim van.
  • deamon55
    Valaki már irta egyszer. Origid van?
  • BBazsi
    Hi!
    Predatorral, mikor eljutok a pyramid nevű pályához betöltés utan csak egy kék háttér fogad, ott van alul az energia csík és nem tudok semmit csinálni. 3-4 mp után kiírja hogy died. Másnál nem forudlt ilyen elő?
  • Kange
    Engem inkább az zavar, hogy nagyon nehéz rangsorolt meccset találni... :S
  • Kange
    Sztem akkor is érdekes, mert én továbbra sem találkoztam semmi ilyennel...
  • BBazsi
    Hi!
    Predatorral, mikor eljutok a pyramid nevű pályához betöltés utan csak egy kék háttér fogad, ott van alul az energia csík és nem tudok semmit csinálni. 3-4 mp után kiírja hogy died. Mi a tököm van?