Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://avp2010.b13.hu/
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Valld be, hogy idegileg nem bírtad ezt a megaláztatást! Szal nyuszi vagy! <#vigyor1>#vigyor1>
Steam acc: kange82
Igen jó volt <#wow3>#wow3><#fejvakaras>#fejvakaras>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Nem is tudom a pontos arányt, de olyan 2 Vs 8 lett belõle, Kenny menet közben eltûnt.
Ha a létszámfölény még nem lenne elég, akkor természetesen a predik disc-vel dobálóztak, amíg az alienek megpróbáltak megkerülni. Izgalmas volt.
Mondjuk javították kicsit az önbizalmam, mert volt olyan, hogy disc predit fejbe, majd ököllel két alien-t egymás után... <#vigyor1>#vigyor1>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Csak tényleg olyan volt, mintha alien lenne, és látná hol vagyok, forditott esetben meg maccsom nem volt, mert én nem láttam..
ÁÁáá mindegy ... megyek fürdetni, aztán GAME !!!!!! <#eplus2>#eplus2>
Ha jól emlékszem nem olyan régóta, úgyhogy <#kuss>#kuss>
Neked legalább megadatott, hogy béta dedikált szerveren is játszhatsz, de mit szóljunk mi, akiknek szinte az elejétõl fogva megvan? <#gunyos1>#gunyos1>
Nincs vmi Magyar steam community az AVPhez?😊 és akkor esetleg tolhatnánk többen is magyarok ^^
(Amúgy szerintem nem valami frankó lett volna e két funkció behelyezése az analóg karok megnyomására. De azért bocsánat!!!!)
De ezt ne így kezeld, hiszen konzolon nem külön gombon van a "séta", ez csak nekünk PC-seknek jár az analóg karok hiányában. Ugye a meghatározó dolog mindig is a konzol marad és ha nincs több gomb, akkor nincs több gomb... 😊
Én hiánynolom a játékból a gugolás lehetõségét, pedig ez a gugolás lehetõsége hasznosabb lenne mint a sétálás heletõsége, pláne jól jönne a gugolás gomb multiban (Infestation-ban és Survivor-ban) egyébb helyek bevédésenél. Egyátalán valaki multi-ban használta a "séta" gombot????
De most komolyan, próbáltuk ezt tesztelgetni, de szörnyen elállított beállítások mellett lehet csak elõnyre szert tenni. (Nekem úgy kifolyik a szemem pár perc után)
De mondom, nekem is volt már olyan ellenfelem, aki olyan távolságból lõtt le 1-2 lövéssel, hogy azt még távcsövessel is bravúr lett volna véghezvinni, nem hogy sima gépfegyverrel. Ráadásul álcázva voltam és a távolság akkora volt, hogy nem láttam a hõképben sem, már csak azt, ahogy süvített a golyó felém... 😊
Szerintem maga a játékmenet, a harcrendszer és az AI jól el van találva. Mozgásokat is sokan fikázták, sztem nincs vele semmi baj sem.
Ha egy ici-picit is tetszik ez a világ, akkor nem fogsz csalódni benne. 😊
Ilyen nincs...
Azt hittem a játszhatóságban mint technikai okoban van hiba.
Akkor ezek szerint a lehetõségek, a megvalósítás, a mozgások, az AI és minden más is elég jó lett?
De ami zavaróbb multinál, hogy a dedikált szerver progi még mindig béta állapotban van, a rangsorolt meccsek még nem ezeken futnak és sok esetben a rettentõen lagg-os játékmenet nehezíti meg a dolgokat.
Valamint szerintem átb@szták a kedves játékost, mert sokszor jó ping-eket mutat multi közben, a gyakorlatban ez mégis azt jelenti, hogy sokszorosával kell számolni. Ált. úgy kezdek egy játékot, hogy odamegyek a legközelebbi falhoz és beleütök. Így láthatom, hogy az ütés végbemenetele és a visszajelzésként kapott szikra között mennyi idõ telik el. Extrém esetben akár 1 sec is... :S A patch elõtt legalább "megbízható" volt a ping kijelzés, mert ha ránéztem egybõl tudtam, hogy most jót játszok e, vagy idegeskedek kicsit... 😊
Pl a predator irányított ugrása sztem megkönnyíi a vadászatot, meg tetszik a sok kivégzés is. A többinél nem tudom mit újítottak.
Már alig várom,hogy kipróbáljam és neten is vadásszak kicsit! 😊
Majd küldöm azt a steam izét.(bár még azt se tudom mijaz 😄)
Milyen hibái vannak amúgy?
Statisztikailag a válasz a kérdésedre: NEM!
Azonban személy szerint nekem rettentõen tetszik a sok hibája ellenére is és majdnem minden nap játszom vele... 😊
Már otthon van és csak arra vár, hogy kipróbáljam!!<#taps>#taps><#pias>#pias><#fogmosas>#fogmosas><#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon sok a hsz, nem tudom mindet végig olvasni, ezért csak egyet kérdeznék:
Nyújt ez a game olyan élményt, mint az elõzõek? 😊
Viszont a predatort továbbra is nehéz kiszúrni szerintem, bár igaz, hogy egy bizonyos távolságon belül sokkal jobban látható, de távolabbról nézve nincs különbség.
Úgyhogy nem tudom, hogy csinálják egyesek... :S
Köszi
Ezt még le akarom majd tesztelni holnap! 😊
Ez azért a készítõk sara...
Nekem is volt olyan Marine ellenfelem, aki kiszúrt úgy a plafonon, hogy rég nem mozdultam, az ikon szerint teljes sötétségben voltam, Õ pedig elõre/lefelé világított a zseblámpájával...
Sajnos ezzel együtt kell élni... <#falbav>#falbav>
A Predi és Alien képes arra, hogy counternél egymás után kettõ gyors ütést tudjon bevinni úgy, hogy azok védhetetlenek!
Azt kell csinálni, hogyha üt az ellenfél, blokk, majd ellentámadásnak nem a könnyû ütést nyomatod, hanem a heavy-t! Azaz nem a bemagolt bal klikk jön a blokk után, hanem elõször a jobb klikk majd csak ezután a bal!
Tessék próbálgatni! 😊
Tökmind1, hogy hova ütsz, ugyanannyit von le. Kipróbáltuk a heavy-t lábra és fejre, ugyanaz az eredmény.
Aztán, a mozgásérzékelõ nem jelez, ha a tengelyed körül forogsz. Össze vissza rángattam az egeret de semmi.
Valamint ha pár méterre áll a predi és nem mozdul, akkor láthatatlan.
Leszedtem az új crack-et és a zseblámpás kifagyást meg is csinálta de ezt nem.
Amúgy jó játék, meg is venném de most nem állok úgy anyagilag.<#idiota>#idiota>
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
Visszatértem, szal ha valaki ma játszana akko írjon nekem! 😊
A kérdésemre látom nem tudtatok választ adni (sorozásra). Eh, akkor majd valahogy próbálgatnom kell ezt, mert nagyon érdekelne, hátha alapból lehet ilyet csinálni, csak "bénák" vagyunk.
Pergi: Lehet számít, lehet nem, erre nem szeretnék mit reagálni, ugyanis ha nagy forgolódásomban a lábát találom el, akkor is ugyanannyi kell neki, vagy ha a plafonról lógva farokkal fejbe nyomom, akkor is ugyanannyi kell általánosságban.
Csonti: Az csak egy dolog, de amikor a marine olyan távolságból szed le gépfegyverrel 1s alatt, hogy én (predi voltam) nem is látom a hõképben és az álcázás aktív, nah az már gáz...
Kenny: Sztem nem csipog a mozgásérzékelõ, ha állsz(ebben sem vok biztos, de kétlem, hogy a soxor mögém kerülõ predit nem mozgatja az egeret... 😊). És az valódi láthatatlanság egy bizonyos távolságból!
Sith: Ez különben tipikusan az egyik "csalás". Ugyanis azt hiszem ha a grafikát szörnyen lebutítod, akkor jól láthatóvá válik a predi.
De, örülnék, ha valaki jelentkezne nálam ilyen olyan tesztekre. Csinálunk egy dedi szervert és megnézzük ezeket a dolgokat (mozgásérzékelõ, headshot, láthatatlanság, különbözõ graf beállítások)
Predator hunt, ketten voltunk, nekem 1 azaz 1 killem volt, neki 17
Ha én voltam a predator, már úgy futott , oldalazva, hogy közben engem nézett, de honnan tudta, hogy ott vagyok ?
Jungle pályán a fû közepén ? Mozdulatlanul voltam, õ úgy futott elõ a barlangból, hogy kapásból rám nézett, nem jobbra , nem balra pont rám.
Oldalazva futott, engem nézett, lõtt, és esélyem nem volt...
És nekem is volt olyan, hogy alien voltam, és tényleg volt olyan, hogy egy "farokcsapással" <#vigyor1>#vigyor1> kinyírtam az illetõt ...
Lag, cheat, pro játékos, a lényeg ugyanaz.