Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KennyGTP
Muszály volt véletlenül megnyomni a varázs Esc gombot, mert nem volt kedvem teleordibálni a mikrofont <#banplz>.

http://avp2010.b13.hu/

Kontrakcio
reggelt😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kange
Ejnye-bejnye. Minden volt, csak lagg nem... <#vigyor3>
Valld be, hogy idegileg nem bírtad ezt a megaláztatást! Szal nyuszi vagy! <#vigyor1>

Steam acc: kange82

sith7
Én is most egy lag - partyn voltam, a semmibõl magamhoz rántottam egy predator-t, met véletlenül megnyomtam az E -t, úgy öltek meg, hogy nem is láttam ki volt; elõbb sikitottam, majd jött a találat, meg ilyenek...

Igen jó volt <#wow3><#fejvakaras>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

KennyGTP
Én véletlenül megnyomtam az Esc-Exit gombot <#felkialtas>, meg már túl sokkk volt nekem az a 1mp-s Lagok, pláne úgy hogy alien-nek voltak elõttem és egy kib@szot preddel a hátamban <#falbav>

Kange
Nah, most nyomtunk egy olyat Sanyival, hogy Te biztos élvezted volna!
Nem is tudom a pontos arányt, de olyan 2 Vs 8 lett belõle, Kenny menet közben eltûnt.
Ha a létszámfölény még nem lenne elég, akkor természetesen a predik disc-vel dobálóztak, amíg az alienek megpróbáltak megkerülni. Izgalmas volt.
Mondjuk javították kicsit az önbizalmam, mert volt olyan, hogy disc predit fejbe, majd ököllel két alien-t egymás után... <#vigyor1>

sith7
Ez csak azért nem megy, mert mire én elkezdek játszani , addigra a gyerekek már lefekszenek, és nem akarom felordítani õket ... de az elme - és idegállapotom az hasonló szokott lenni... <#nyes>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Kange
jah, ilyenkor szoktál engem is leverni, noha egy csapatban vagyunk... 😄

Kontrakcio
ilyenkor az szokott velem lenni h bekattanok azt szétszedek mindenkit aki elöttem van 😄 és közben üvöltök a szobámban és káromködöm habzó szájjal. és mikor mindekit levertem akkor megnyukszom, iszom egy sört és elszivok egy cigit.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

sith7
Jó, akkor elviseljük, mimást is lehet tenni...
Csak tényleg olyan volt, mintha alien lenne, és látná hol vagyok, forditott esetben meg maccsom nem volt, mert én nem láttam..

ÁÁáá mindegy ... megyek fürdetni, aztán GAME !!!!!! <#eplus2>

De érted mióta vannak dedikált szerveres játékok? akkor meg... :/

Kange
Mióta is van meg a játék?
Ha jól emlékszem nem olyan régóta, úgyhogy <#kuss>
Neked legalább megadatott, hogy béta dedikált szerveren is játszhatsz, de mit szóljunk mi, akiknek szinte az elejétõl fogva megvan? <#gunyos1>

laggol mint a baj sokszor, meg a host állandóan lelép áááá miért nem csináltak rendes dedikált szervereket????????

ez a szerverkereso rendszer nagyon gáz...

Kange
Dehogyis, csak hülyülök... 😊

Lunki88
Na nehogy már ezen megsértõdj Kange, nem annak szántam. 😊 Amúgy vannak olyan fps játékok konzolra, ahol így oldották meg a guggolást, csak azért mondtam.
Hali!
Nincs vmi Magyar steam community az AVPhez?😊 és akkor esetleg tolhatnánk többen is magyarok ^^

Kange
bocsáss meg Lunky, hogy ilyen butaságokat írtam... most megyek és a sarokba állok, jó lesz?

(Amúgy szerintem nem valami frankó lett volna e két funkció behelyezése az analóg karok megnyomására. De azért bocsánat!!!!)

Lunki88
Ez hülyeség mert xboxon is játszottam vele és sem a bal sem a jobb analóg benyomására nincs rendelve semmilyen funkció, tehát akár még az iron sight-nak (fegyver vállhoz tartásnak) is lett volna helye a játékban.
Kange
Én még single-ben sem... 😊

De ezt ne így kezeld, hiszen konzolon nem külön gombon van a "séta", ez csak nekünk PC-seknek jár az analóg karok hiányában. Ugye a meghatározó dolog mindig is a konzol marad és ha nincs több gomb, akkor nincs több gomb... 😊

KennyGTP
Játszhatóságálan ami elégé zavaró lehet (nekem az volt) az az alien irányítása/falmászása. Talána a játék legnagyobb hibája az hogy nagyon rövid a singelplayer.
Én hiánynolom a játékból a gugolás lehetõségét, pedig ez a gugolás lehetõsége hasznosabb lenne mint a sétálás heletõsége, pláne jól jönne a gugolás gomb multiban (Infestation-ban és Survivor-ban) egyébb helyek bevédésenél. Egyátalán valaki multi-ban használta a "séta" gombot????

Kange
Hát igen, nagyon gyanús, az biztos. De még mindig lehet valami bug is, ami éppen akkor volt jelen. (Hû de jóindulatú vagyok! 😊)

De most komolyan, próbáltuk ezt tesztelgetni, de szörnyen elállított beállítások mellett lehet csak elõnyre szert tenni. (Nekem úgy kifolyik a szemem pár perc után)
De mondom, nekem is volt már olyan ellenfelem, aki olyan távolságból lõtt le 1-2 lövéssel, hogy azt még távcsövessel is bravúr lett volna véghezvinni, nem hogy sima gépfegyverrel. Ráadásul álcázva voltam és a távolság akkora volt, hogy nem láttam a hõképben sem, már csak azt, ahogy süvített a golyó felém... 😊

Kange
Sokan kifogásoltak sok dolgot, de erre mondom, hogy ízlések...

Szerintem maga a játékmenet, a harcrendszer és az AI jól el van találva. Mozgásokat is sokan fikázták, sztem nincs vele semmi baj sem.

Ha egy ici-picit is tetszik ez a világ, akkor nem fogsz csalódni benne. 😊

sith7
Sorry, balra álltam

sith7
Szerintem csalnak, mert az én esetemben, a Jungle pályán a barlang kijáratától jobbra álltam, nem mozdultam, csak álltam, erre a marine kirohant a barlangból, és nem egyenesen, nem jobbra, hanem kajak felém kezdett futni, majd oldalazott, és lõtt ezerrel, még csak mellé se ment ...

Ilyen nincs...

Ja, csak ilyenek?

Azt hittem a játszhatóságban mint technikai okoban van hiba.

Akkor ezek szerint a lehetõségek, a megvalósítás, a mozgások, az AI és minden más is elég jó lett?

Kange
Igazából még mindig elõfordulhatnak fagyások, ok nélküli belassulások és egyes esetekben DX10-11 instabilitás.
De ami zavaróbb multinál, hogy a dedikált szerver progi még mindig béta állapotban van, a rangsorolt meccsek még nem ezeken futnak és sok esetben a rettentõen lagg-os játékmenet nehezíti meg a dolgokat.

Valamint szerintem átb@szták a kedves játékost, mert sokszor jó ping-eket mutat multi közben, a gyakorlatban ez mégis azt jelenti, hogy sokszorosával kell számolni. Ált. úgy kezdek egy játékot, hogy odamegyek a legközelebbi falhoz és beleütök. Így láthatom, hogy az ütés végbemenetele és a visszajelzésként kapott szikra között mennyi idõ telik el. Extrém esetben akár 1 sec is... :S A patch elõtt legalább "megbízható" volt a ping kijelzés, mert ha ránéztem egybõl tudtam, hogy most jót játszok e, vagy idegeskedek kicsit... 😊

Eddig amit a videókban láttam, azok tetszettek.
Pl a predator irányított ugrása sztem megkönnyíi a vadászatot, meg tetszik a sok kivégzés is. A többinél nem tudom mit újítottak.

Már alig várom,hogy kipróbáljam és neten is vadásszak kicsit! 😊
Majd küldöm azt a steam izét.(bár még azt se tudom mijaz 😄)

Milyen hibái vannak amúgy?

Kange
Ízlések és pofonok... 😊
Statisztikailag a válasz a kérdésedre: NEM!
Azonban személy szerint nekem rettentõen tetszik a sok hibája ellenére is és majdnem minden nap játszom vele... 😊

A játékot megvette tesóm Angliában és haza küldtette.
Már otthon van és csak arra vár, hogy kipróbáljam!!<#taps><#pias><#fogmosas><#nevetes1>

Sziasztok Fanok!

Nagyon sok a hsz, nem tudom mindet végig olvasni, ezért csak egyet kérdeznék:

Nyújt ez a game olyan élményt, mint az elõzõek? 😊

Kange
Ezt félig-meddig visszaszívom. Elõnyt jelent a lebutított grafika, de az igazán nagy elõny a low grafika+magas fényerõ a játékban! Na úgy már lámpa nélkül is ki lehet szúrni az alient a sötétben!

Viszont a predatort továbbra is nehéz kiszúrni szerintem, bár igaz, hogy egy bizonyos távolságon belül sokkal jobban látható, de távolabbról nézve nincs különbség.

Úgyhogy nem tudom, hogy csinálják egyesek... :S

sith7
Érdeklõdve várom a teszt eredményét ... <#worship>

ohh rájöttem már a serverkeresés titkára :>

Van hozzá patch? vagy a steam mindig felpatcheli?:>

Sziasztok! az normális h ilyen idõtájban nincs senki se fent?:/ mert ez elég rossz h nem lehet ilyenkor játszani 😞
Köszi

Kange
Mivel ezt még látni nem láttam, csak fórumokon olvastam, így azért 100%-ig biztosra nem mondom, hogy így van.

Ezt még le akarom majd tesztelni holnap! 😊

sith7
Sajnos ez a program hibája, mert akkor ezek szerint, ha valakinek gyengébb gépe van, akkor az tuti marine játékos...

Ez azért a készítõk sara...

Kange
Így van. Sajnos a kõkemény marine játékos inkább játszik szánalmasan gyenge grafikával, hogy elõnyre tehessen szert...

Nekem is volt olyan Marine ellenfelem, aki kiszúrt úgy a plafonon, hogy rég nem mozdultam, az ikon szerint teljes sötétségben voltam, Õ pedig elõre/lefelé világított a zseblámpájával...

Sajnos ezzel együtt kell élni... <#falbav>

sith7
Köszönjük a hasznos információkat, és akkor visszatérve a marine - mre, akkor tuti csaló, vagy grafikabutító a srác

Kange
Van még egy dolog!
A Predi és Alien képes arra, hogy counternél egymás után kettõ gyors ütést tudjon bevinni úgy, hogy azok védhetetlenek!
Azt kell csinálni, hogyha üt az ellenfél, blokk, majd ellentámadásnak nem a könnyû ütést nyomatod, hanem a heavy-t! Azaz nem a bemagolt bal klikk jön a blokk után, hanem elõször a jobb klikk majd csak ezután a bal!

Tessék próbálgatni! 😊

KennyGTP
Na legalább jó ezeket tudni <#eljen>

Kange
No, pár dolgot leteszteltünk:

Tökmind1, hogy hova ütsz, ugyanannyit von le. Kipróbáltuk a heavy-t lábra és fejre, ugyanaz az eredmény.

Aztán, a mozgásérzékelõ nem jelez, ha a tengelyed körül forogsz. Össze vissza rángattam az egeret de semmi.

Valamint ha pár méterre áll a predi és nem mozdul, akkor láthatatlan.

A warez topik nekem nem jön be ezért ide írom, a predatorral a beavatási szertartás után kilép a játék.
Leszedtem az új crack-et és a zseblámpás kifagyást meg is csinálta de ezt nem.
Amúgy jó játék, meg is venném de most nem állok úgy anyagilag.<#idiota>

A háború félelem, bátorságnak álcázva.

Kange
Sziasztok!

Visszatértem, szal ha valaki ma játszana akko írjon nekem! 😊

A kérdésemre látom nem tudtatok választ adni (sorozásra). Eh, akkor majd valahogy próbálgatnom kell ezt, mert nagyon érdekelne, hátha alapból lehet ilyet csinálni, csak "bénák" vagyunk.

Pergi: Lehet számít, lehet nem, erre nem szeretnék mit reagálni, ugyanis ha nagy forgolódásomban a lábát találom el, akkor is ugyanannyi kell neki, vagy ha a plafonról lógva farokkal fejbe nyomom, akkor is ugyanannyi kell általánosságban.

Csonti: Az csak egy dolog, de amikor a marine olyan távolságból szed le gépfegyverrel 1s alatt, hogy én (predi voltam) nem is látom a hõképben és az álcázás aktív, nah az már gáz...

Kenny: Sztem nem csipog a mozgásérzékelõ, ha állsz(ebben sem vok biztos, de kétlem, hogy a soxor mögém kerülõ predit nem mozgatja az egeret... 😊). És az valódi láthatatlanság egy bizonyos távolságból!

Sith: Ez különben tipikusan az egyik "csalás". Ugyanis azt hiszem ha a grafikát szörnyen lebutítod, akkor jól láthatóvá válik a predi.

De, örülnék, ha valaki jelentkezne nálam ilyen olyan tesztekre. Csinálunk egy dedi szervert és megnézzük ezeket a dolgokat (mozgásérzékelõ, headshot, láthatatlanság, különbözõ graf beállítások)

Lunki88
Na ebben nem voltam biztos eddig. Szóval azt is jelzi a radar ha csak körbenézek az egérrel predatorként? Pedig volt olyan predator hunt módban mikor éppen én voltam a predator és látom hogy fut felém egy marine, na mondom ez tuti mindjárt lelõ, erre simán elszaladt mellettem és hátulról kényelmesen elkaptam. <#vigyor3> Ez az ügyes marine egyébként Kontrakcio volt ha jól emlékszem. xD
KennyGTP
Igen de az nem 100% álca és láthatatlenság hogy a pálya közepén állsz egy helyben és követed az tekinteteddel (vagyis az egérrel) a marin-t, mert ugye az egérmozgás is mozgás és a detektor azt is jelzi, na meg az álcád is elkezd körvonalazni/"csillogni", ilyenkor a marin-ok (mint én is) minden csöpp mozgásra, neszre lõnek és ha véletlenül eltalál akor...... <#email><#violent>

sith7
Hasonló dologgal én is találkoztam, csak ott marine volt az illetõ

Predator hunt, ketten voltunk, nekem 1 azaz 1 killem volt, neki 17
Ha én voltam a predator, már úgy futott , oldalazva, hogy közben engem nézett, de honnan tudta, hogy ott vagyok ?
Jungle pályán a fû közepén ? Mozdulatlanul voltam, õ úgy futott elõ a barlangból, hogy kapásból rám nézett, nem jobbra , nem balra pont rám.

Oldalazva futott, engem nézett, lõtt, és esélyem nem volt...

És nekem is volt olyan, hogy alien voltam, és tényleg volt olyan, hogy egy "farokcsapással" <#vigyor1> kinyírtam az illetõt ...

Lunki88
Azért elég szomorú ha ilyen kevés játékos közül is van aki csal... Még ez a kicsi játékosszám se fog megmaradni.
Ez kb ugyanaz, mint amikor én a fél tárat beleeresztem a predátorba, hogy meghaljon, míg amikor én vagyok predátorral, 1 golyó végez velem, ha kiszúr a marin és megkarcol, és nem mesterlövész puskával lõtt le.

Lag, cheat, pro játékos, a lényeg ugyanaz.