7670
avp10logo.png
  • KennyGTP
    én shotgunnal 2 TK-t lőttem (és egy felet), nameg ti team chat-ben nyomtátok 1-2-szer a "bocs" szöveget és én azt hittem hogy tik is tk-ztatok miatt, de lehet hogy más volt az ok .
  • Kange
    Én már ezt megszoktam, úgyhogy amikor sejtem, hogy lesz lehetőségem kivégezni, akkor folyamatosan nyomogatom az 'E'-t...
    Ennek eredménye tegnap este az volt, hogy asszonykám többször is felébredt rá...
  • Kange
    Milyen tk volt? Én nem emléxem... Vagy volt, mikor Te lőttél le, nem a terminator ellenfelünk? :D
  • sith7
    Igen, vedd meg, és mond el, érdemes - e, játszanak -e rajta sokan
  • KennyGTP
    Kinek van már megy a Swarm pack?
    Megvegyem-e? :D
    És a Paypal-on miért nem engedi a maestro kártyatipst beállítani? (pedig van ilyen típus csak nekem visa-t meg még 2 kártyát ajánl fel :S)
  • sith7
    Nagzon nagy game volt, csak az a lag ne lenne ...
    Volt , hogy 5 - ször nyomtam le az e betűt, miközben futottam a csávó után, úgy nézhettünk ki , mint akik egy futóversenyen vesznek részt.
  • Rotcsa
    Tudom, de azt hittem elég, ha kiírom az acc-t.
  • ajem kisa

Fent!:)
  • Rotcsa
    Kiírtam a Steam acc. at és még nincs csillagom, se ilyen képem. Hogy tudom beszerezni ezeket?
  • Rotcsa
    Nem warezolok. Akkor nem is itt lennék! :)

Amúgy meg ez nem 5000 forint volt, hanem 35 font, amit ha 300 Huf-al számítok, akkor is több, mint 10. 000 HUF! És nincs benne a második lemez!

Megörülök!!
  • ajem kisa
    Csak a 2. lemez kell neki, vagy mi, mert hiányzik neki a dobozból (ezt irta)!:)
  • Kandurex
    Én Kisvárdán lakom, de nem támogatom a warezt. 5000,- forintot tessék már kibírni!
  • Rotcsa
    Záhony-felé esetleg valaki?
  • Rotcsa
    15[GB]/0.000256[GB/s]=58593.75[s]~16.3 [ó]
  • ajem kisa
    Merrefelé vagy, lehethogy van itt a topikban valaki aki közel van hozzád, és kölcsönadja addig a 2. lemezt neked!
    Kitudja?!:)
  • KennyGTP
    tk (kicsivel vagy naggyal, de tök mindegy): team kill
  • Rotcsa
    Vagy nah: 2048 kbps el kezdjek el 15 gigéát szedni?
    Ki sem merem számolni mennyi idő az!
  • Rotcsa
    2 Megás nettel kezdjek neki leszedni egy 15 megás játékot?
  • Lunki88
    Bezzeg nekem nem szólt senki grrr...
  • Kange
    Jaja, kifejezetten tetszett! :)
    1 marine - 1 alien - 1 predator VS 1 marine - 1 alien - 1 predator... Jó felállás... :D

Mi az a TK? (Trophy Kill?)
  • HF
    Igen, elvileg két lemeznek kell lennie a tokban...
    De igazából nem lényeg, ha már a kódot beírtad, lemez nélkül is telepítheted, csak le kell tölteni.
  • Rotcsa
    Köszi a segítséget!

Annyit mondjatok már el, hogy nektek legalább 2 dvd volt a tokban?
  • sith7
    [IMG][/IMG]
  • sith7
    igen, az volt
  • sith7
    Egy kép a mai napról :-)

[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/7229/avp2010040122265524.png[/IMG][/URL]]Kill
  • KennyGTP
    Hát skacok ez az uccsó két part tiszta mix WAR volt!!!!
    Nagyon game volt. (egypár TK-val )
  • ajem kisa
    A steam-en belül megnyitod a games fület, és ha ottvan az avsp3, akkor jobb klikk rá, és gyaluld le!
    Aztán (ez csak egy tipp), ottlesz az avsp3 a "not installed"-ben, ott jobbklikk, és install, és onnan mennie kell magától!
    Nekem legalábbis így van a kod6-al, mert az nincs fent egy ideje a gépemen, csak a not installed-ben!:D
    De ha nincs jó neted, akkor az nagyon veszett lesz, mert a gém valami ~16gb!!!:S
    Remélem ez így menni fog!
    Gudlákk!:)
  • Kange
    uff

Előre szólok, nem próbáltam, nem tudom, csak valahol olvastam.
    Valóban le lehet szedni a Steam-ről, de eleve ott kezd a telepítést/letöltést. Azaz ne a DVD-t használd!
    Ott kell lennie a saját játékok között ha regisztráltad, azon keresztül éred el (ahol letörölted a RUSE-t).
  • Rotcsa
    Pont most nincs itt egy szaki sem?:(
  • ajem kisa
    Ha gyors neted van akkor a steam-ról is letudod szedni szerintem, de majd valaki helyesbít, vagy elmondja, hogy hogy kell!?
  • Rotcsa
    Basszus, gáz van....
    A tokban csak 1 lemez volt és most a progi kérné a 2.-at!
    Remélem, hogy nem az öcsém szívóik így velem, mert akkor a másik lemez még Angliában van..:S
  • ajem kisa
    Az egy stratégiai játék, de csak 5 nap van a bétából...amugy meg ~2gb körül van!
    Jól tetted, jobb klikk és delete vagy valami hasonló!:)
  • Rotcsa
    Níyomtam neki egy delete connectet. Nem tudom mi a franc olt ez...
  • Rotcsa
    Elkezdett ez a fos steam vmi R.U.S.E. beta nevű izét leszedni, hogy tudom kikapcsolni?
  • Rotcsa
    Product code activison sucessfull :)))

Na, mi ez a steam faszom, akit ki kell írni?
  • Rotcsa
    Most terlepítem a gamét.
    Most a steammel izél vmit.
  • sith7
    Na erről beszélek én is ...
  • Kange
    Bakker, én lefeküdtem, becsuktam a szemem és olyan érzésem volt, mintha részeg lennék. Szemem előtt volt, ahogy alienként futkároztam fel-le... :D
  • sith7
    Igen, tudom, gondolom sértette a büszkeségüket, hogy egy pöcs 17 -es legyőzi a klánjukat ?
    Mondjuk engem nem idegesített fel, inkább ők lettek kapkodóbbak ...
    Lehet nem kellett volna beírnom a vége felé, hogy: Your mother ...

Ne is mond, alig tudtam elaludni, becsuktam a szememet, és predatorok futkoztak a szemem előtt

Kezeltessem magam, vagy ez normális reakció ?

Alig várom, hogy megint este legyen , kell az új alien skin
  • Kange
    De azt tudod, hogy mit jelent, igaz? ;)

Azért írogatják (főleg egyes korosztály...;)), hogy felidegesítsék a másikat...

Jót játszottunk tegnap! :)