7670
-
#6310 én shotgunnal 2 TK-t lőttem (és egy felet), nameg ti team chat-ben nyomtátok 1-2-szer a "bocs" szöveget és én azt hittem hogy tik is tk-ztatok miatt, de lehet hogy más volt az ok . -
#6309 Én már ezt megszoktam, úgyhogy amikor sejtem, hogy lesz lehetőségem kivégezni, akkor folyamatosan nyomogatom az 'E'-t...
Ennek eredménye tegnap este az volt, hogy asszonykám többször is felébredt rá... -
#6308 Milyen tk volt? Én nem emléxem... Vagy volt, mikor Te lőttél le, nem a terminator ellenfelünk? :D -
#6307 Igen, vedd meg, és mond el, érdemes - e, játszanak -e rajta sokan -
#6306 Kinek van már megy a Swarm pack?
Megvegyem-e? :D
És a Paypal-on miért nem engedi a maestro kártyatipst beállítani? (pedig van ilyen típus csak nekem visa-t meg még 2 kártyát ajánl fel :S) -
#6305 Nagzon nagy game volt, csak az a lag ne lenne ...
Volt , hogy 5 - ször nyomtam le az e betűt, miközben futottam a csávó után, úgy nézhettünk ki , mint akik egy futóversenyen vesznek részt. -
Rotcsa #6304 Tudom, de azt hittem elég, ha kiírom az acc-t. -
Fent!:) -
Rotcsa #6302 Kiírtam a Steam acc. at és még nincs csillagom, se ilyen képem. Hogy tudom beszerezni ezeket? -
Rotcsa #6301 Nem warezolok. Akkor nem is itt lennék! :)
Amúgy meg ez nem 5000 forint volt, hanem 35 font, amit ha 300 Huf-al számítok, akkor is több, mint 10. 000 HUF! És nincs benne a második lemez!
Megörülök!! -
#6300 Csak a 2. lemez kell neki, vagy mi, mert hiányzik neki a dobozból (ezt irta)!:) -
#6299 Én Kisvárdán lakom, de nem támogatom a warezt. 5000,- forintot tessék már kibírni! -
Rotcsa #6298 Záhony-felé esetleg valaki? -
Rotcsa #6297 15[GB]/0.000256[GB/s]=58593.75[s]~16.3 [ó] -
#6296 Merrefelé vagy, lehethogy van itt a topikban valaki aki közel van hozzád, és kölcsönadja addig a 2. lemezt neked!
Kitudja?!:) -
#6295 tk (kicsivel vagy naggyal, de tök mindegy): team kill -
Rotcsa #6294 Vagy nah: 2048 kbps el kezdjek el 15 gigéát szedni?
Ki sem merem számolni mennyi idő az! -
Rotcsa #6293 2 Megás nettel kezdjek neki leszedni egy 15 megás játékot? -
#6292 Bezzeg nekem nem szólt senki grrr... -
#6291 Jaja, kifejezetten tetszett! :)
1 marine - 1 alien - 1 predator VS 1 marine - 1 alien - 1 predator... Jó felállás... :D
Mi az a TK? (Trophy Kill?) -
#6290 Igen, elvileg két lemeznek kell lennie a tokban...
De igazából nem lényeg, ha már a kódot beírtad, lemez nélkül is telepítheted, csak le kell tölteni. -
Rotcsa #6289 Köszi a segítséget!
Annyit mondjatok már el, hogy nektek legalább 2 dvd volt a tokban? -
#6288 [IMG][/IMG]
-
#6287 igen, az volt
-
#6286 Egy kép a mai napról :-)
[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/7229/avp2010040122265524.png[/IMG][/URL]]Kill
-
#6285 Hát skacok ez az uccsó két part tiszta mix WAR volt!!!!
Nagyon game volt. (egypár TK-val ) -
#6284 A steam-en belül megnyitod a games fület, és ha ottvan az avsp3, akkor jobb klikk rá, és gyaluld le!
Aztán (ez csak egy tipp), ottlesz az avsp3 a "not installed"-ben, ott jobbklikk, és install, és onnan mennie kell magától!
Nekem legalábbis így van a kod6-al, mert az nincs fent egy ideje a gépemen, csak a not installed-ben!:D
De ha nincs jó neted, akkor az nagyon veszett lesz, mert a gém valami ~16gb!!!:S
Remélem ez így menni fog!
Gudlákk!:) -
#6283 uff
Előre szólok, nem próbáltam, nem tudom, csak valahol olvastam.
Valóban le lehet szedni a Steam-ről, de eleve ott kezd a telepítést/letöltést. Azaz ne a DVD-t használd!
Ott kell lennie a saját játékok között ha regisztráltad, azon keresztül éred el (ahol letörölted a RUSE-t). -
Rotcsa #6282 Pont most nincs itt egy szaki sem?:( -
#6281 Ha gyors neted van akkor a steam-ról is letudod szedni szerintem, de majd valaki helyesbít, vagy elmondja, hogy hogy kell!? -
Rotcsa #6280 Basszus, gáz van....
A tokban csak 1 lemez volt és most a progi kérné a 2.-at!
Remélem, hogy nem az öcsém szívóik így velem, mert akkor a másik lemez még Angliában van..:S -
#6279 Az egy stratégiai játék, de csak 5 nap van a bétából...amugy meg ~2gb körül van!
Jól tetted, jobb klikk és delete vagy valami hasonló!:) -
Rotcsa #6278 Níyomtam neki egy delete connectet. Nem tudom mi a franc olt ez... -
Rotcsa #6277 Elkezdett ez a fos steam vmi R.U.S.E. beta nevű izét leszedni, hogy tudom kikapcsolni? -
Rotcsa #6276 Product code activison sucessfull :)))
Na, mi ez a steam faszom, akit ki kell írni? -
Rotcsa #6275 Most terlepítem a gamét.
Most a steammel izél vmit. -
#6274 Na erről beszélek én is ... -
#6273 Bakker, én lefeküdtem, becsuktam a szemem és olyan érzésem volt, mintha részeg lennék. Szemem előtt volt, ahogy alienként futkároztam fel-le... :D -
#6272 Igen, tudom, gondolom sértette a büszkeségüket, hogy egy pöcs 17 -es legyőzi a klánjukat ?
Mondjuk engem nem idegesített fel, inkább ők lettek kapkodóbbak ...
Lehet nem kellett volna beírnom a vége felé, hogy: Your mother ...
Ne is mond, alig tudtam elaludni, becsuktam a szememet, és predatorok futkoztak a szemem előtt
Kezeltessem magam, vagy ez normális reakció ?
Alig várom, hogy megint este legyen , kell az új alien skin -
#6271 De azt tudod, hogy mit jelent, igaz? ;)
Azért írogatják (főleg egyes korosztály...;)), hogy felidegesítsék a másikat...
Jót játszottunk tegnap! :)