Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Én ma ezt kaptam le 😄

Steam acc: kange82
Valamint jelen helyzetben gyorsabb is, mint a dx9, mivel a dx11 motorját használva jeleníti meg a dx10-t. (dx11 lefelé kompatibilis)
Igaz volt pár game, ami indulás után ki is dobott, de azért jó volt
Ilyenkor ilyen netem van:

<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
De amúgy lehet, hogy magára gondolja. Hiszen mindenki jól tudja, hogy a noobok verik el a prokat.
Csak mert rám is sokszor mondják, miközben nyerõ szériámban vok... 😊
Errõl eszembe jut egy Team Killer nevû alien játékos, akit agyonvertem. 2x. 😄
(Miután ellátott engem a megtisztelõ "noob" jelzõvel, rögtön kilépett 😄)
Hát lentebb írtam is hogy tényleg nem vagyok otthon a multis dolgokban 😊
Meg ez is új volt hogy elvileg a disc irányítható. Tökjókat megtudok 😄
Az, ami Nálad nem megy, az a szerver része, azaz tudsz saját szervert létrehozni, amihez mások csatlakoznak!
Anélkül is tudsz a neten dedikált szervereken játszani, rengeteg található már az Interneten! Ezek eléréséhez nem kell mást csinálnod, mint a Multiplayer menüben a Player Match -> Browse Games, Server type-nál beállítod a Dedicated (Internet)-t, majd browse.
Ott láthatod dedikált szerverek listáját.
Az, hogy Neked nem megy egy adott fajjal, abban semmi különleges sincs. Mindenkinek van gyenge pontja! 😊
De minden fajjal található olyan játékos, aki szinte legyõzhetetlen! (Marine: Feddjoe; Predator: Deadcode; Alien: még kiadó poszt! 😄)
Jó volna ha mûködne ez a dedicated dolog nálam is, talán élvezetesebb lenne, most kissé belefásultam az örökös földön levésbe.
Ugyanis az utolsó patchig a disc halálos volt, tökmind1, hogy hol talált el (most csak a fejlövés halálos vele), valamint a plasma nem vágja földhöz az ellenfelet, ha nem találod el (ez meg gyakorlatban annyit tesz, hogy az én lövésemtõl nem terül el, én viszont állandóan fekszek tõle).
De azért ezeket nem véve ne nagyon írd le a predatort, mert még mindig az egyik legkeményebb "f@sz@gyerek". Iszonyat távolságból megy az ugró támadás, ami marine és alien esetében sokszor földre döntéssel végzõdik, ami egyenes út a kivégzéshez. (Még egy kis ütés a földön fekvõ ellenfélbe és mehet is az E)
A plasma sajnos a lagg miatt megy össze-vissza (dedikált szerveren elég halálos), a disc-t pedig irányíthatod eldobása után, ami szintén megpróbálja eltalálni a cursor közelében lévõ ellenfelet.
De igazából a közelharcban jó nagyon a Predator!
Lentebb olvastam hogy kijött valami patch predator részére.. hát én se nagyon látom hogy üzemelne 😊
Más... épp most értem el a 26-os szintet mondom játszok kicsit predatorral is mert aliennel játszok ha tudok. Hát valami elképesztõen gyengére sikeredett véleményem szerint. A dárdával eltaláni valakit képtelenség, a disc és a válágyú minden fele megy csak a célra nem. Emlékeimben az 1. részben a disc frankón követte a célt most meg semmit nem lehet vele kezdeni. Ráasásul meg se hal tõle az illetõ. Szóval predator extra LOL. Rohadt funny mikor predatorral a board alján végzek szaros 3 pontal 😄
Nem tudom úgy elindítani, hogy ezt produkálja...
Remélem ma jó lesz, és akkor mehet a hent !!!
Pedig tegnap már 8 - kor voltam ... <#szomoru1>#szomoru1>
Remélem ma este már leszek! <#eljen>#eljen>
Ahogyan azt szombaton megbeszéltük...<#buck>#buck>
Amúgy ami meg ment játék, az katasztrófa volt
Nem értem, miért mindig olyan csapatba kerülök, ahol nem ismerik a csapat fogalmát, de az ellenfél meg 4 - vel megy mindenhova ...
Fõleg camp - elni