Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HF
Docks... DLC-s pálya

sith7
Ez melyik pálya ??? <#confused>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

sith7
Ez is odab..z !!!!! <#eljen>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

HF
Szép, bár a középsõ ahol épp leharapja a fejed valahogy nem annyira illik oda. Olyet tegyél ki inkább, ahol te is alien vagy 😛

Én ma ezt kaptam le 😄

KennyGTP
Na még egy alien top háttérkép <#eplus2>

http://avp2010.b13.hu/

Kange
Hm... Akkor nemtom, a steam fórumán olvastam, hogy ez tipikus nV hiba, de akkor mégse! 😊

Steam acc: kange82

HF
Nem, egy 4870es, 512 megával.

Kange
nV kártyád van? Mert a gamma hiba az egyik legismertebb nvidia bug... (Nekem is így van, ezért tudom)

HF
Ez igaz, viszont az én esetemben ha DX 10-el nyomok egy Shift+tabot (steam ablak) az használhtatlanul világos, és nekem néha erõsen az az érzésem, hogy az egér mozgása lemarad. Ezért mindig DX9ben indítom.

Kange
Nem sok különbség van, talán picivel szebb a fényjáték dx10-ben.
Valamint jelen helyzetben gyorsabb is, mint a dx9, mivel a dx11 motorját használva jeleníti meg a dx10-t. (dx11 lefelé kompatibilis)

Vissza szívtam. megnéztem még egyszer mit mond a csaj 😄.

Ok, egy újabb ostobának tûnõ kérdés. az elsõ pályán vagyok a krapekkal, nem tudom hogy kell kinyitni az ajtót,egyszerûen semmivel nem használom a szemem. A predátorral is megszívtam az egér miatt, nem érzékelte, hogy nyomva tartom a harmadik gombját. De átállítottam másra, és jó lett...

Kösz, akkor nem fogom megtudni hogy néz ki dx10 ben 😞.

Kange
XP alatt nincsen dx10 és nem is lesz. Nem támogatja, tökmind1, hogy milyen kártyád van!

Kange
magyarázkodik+leszarja...

Hali. Bocs, lehet nem ide való kérdés, de nem találtam választ sehol. Szal annyi lenne,hogy nem tudom elõcsalni a dx10-et xp alatt, azt írja nem támogatott. ati kártyám van

Hát igen, ha már egy 10/10es netet fizetsz, elég durva hogy pont a letöltés ingadozik ennyire, fõleg hogy Bp-i. És a szolgáltató hárít vagy magyarázkodik, vagy leszarja? 😊

sith7
Bocs <#vigyor>

Kange
Fájdítsd csak a szívem! <#gunyos1>

sith7
Sajnálhatod a tegnapi napot, mint az alábbi kép is mutatja volt darálás ... nem is kicsi

Igaz volt pár game, ami indulás után ki is dobott, de azért jó volt

Kange
Sajnos nem "falunet", Bp-i vagyok. Ha az lenne, akkor könnyebb lenne elfogadni!

Ilyenkor ilyen netem van:

sith7
Nagyon jó kép, egy nagyon jó meccsrõl <#vigyor2><#worship>

KennyGTP
alien szúr alient kép még úgysincs 😊

http://avp2010.b13.hu/

Falunet? 😄 az szívás 😄 Együttérzésbõl mondom amúgy, nekem is sokáig olyan volt 😊

sith7
Ne már ............... <#szomoru2><#sir><#szomoru1>

Kange
No, ahogy nézem, ma nem (sem) fogok játszani...

<#rinya><#rinya><#rinya>

Kange
Jah tényleg, magára mondta! 😊

Valld be, hogy noob vagy, csak jól álcázod. 😊
De amúgy lehet, hogy magára gondolja. Hiszen mindenki jól tudja, hogy a noobok verik el a prokat.

Mikor és milyen szerveren szoktatok játszani? Szívesen játszanék veletek ungarise emberekkel 😊
HF
Igen, ez egy picit ellentmondásos, mert az aki tud játszani, arra nem biztos, hogy az újonc a megfelelõ szó 😄

sith7
Veszteni nem tudó emberek kedvenc szava

Kange
No, tehát az, amit mondtam... 😊

Csak mert rám is sokszor mondják, miközben nyerõ szériámban vok... 😊

HF
Eredetileg ezt jelenti.

Kange
Azért avassatok már be legyet szívesek: ez a "noob" nem arra vonatkozik, ha kezdõ valaki?

sith7
Mindig ezt csinálják, ha egy jobbal találkoznak, voltam már én is ebben a helyzetben, pedig én nem is vagyok olyan nagy ász, csak szerencsém volt, erre teljesen kikattant

Kange
Aki jó, az jó... El kell ismerni... 😊

Kange
Azért ez még kevés ahhoz a szinthez... 😉

HF
Szóval ilyen mély nyomot hagytam benned emberként? 😄

Errõl eszembe jut egy Team Killer nevû alien játékos, akit agyonvertem. 2x. 😄

(Miután ellátott engem a megtisztelõ "noob" jelzõvel, rögtön kilépett 😄)

Hú értem. Valóban félreértelmeztem akkor a dolgokat! 😊
Hát lentebb írtam is hogy tényleg nem vagyok otthon a multis dolgokban 😊
Meg ez is új volt hogy elvileg a disc irányítható. Tökjókat megtudok 😄
Lunki88
Bárki jó aliennel aki nem szédül el a sok össze-vissza mászkálástól, és tudja hol az E betû a billen. 😄
Kange
Szerintem Te félreértelmezed a dolgokat...

Az, ami Nálad nem megy, az a szerver része, azaz tudsz saját szervert létrehozni, amihez mások csatlakoznak!
Anélkül is tudsz a neten dedikált szervereken játszani, rengeteg található már az Interneten! Ezek eléréséhez nem kell mást csinálnod, mint a Multiplayer menüben a Player Match -> Browse Games, Server type-nál beállítod a Dedicated (Internet)-t, majd browse.
Ott láthatod dedikált szerverek listáját.

Az, hogy Neked nem megy egy adott fajjal, abban semmi különleges sincs. Mindenkinek van gyenge pontja! 😊
De minden fajjal található olyan játékos, aki szinte legyõzhetetlen! (Marine: Feddjoe; Predator: Deadcode; Alien: még kiadó poszt! 😄)

Lehet gyenge napjaim vannak én nemtudom de valahogy az 5ös szintü csutak is kinyír 😄
Jó volna ha mûködne ez a dedicated dolog nálam is, talán élvezetesebb lenne, most kissé belefásultam az örökös földön levésbe.
Kange
Dede, a patch üzemel, ezért ilyen "gyenge" a predator! 😊
Ugyanis az utolsó patchig a disc halálos volt, tökmind1, hogy hol talált el (most csak a fejlövés halálos vele), valamint a plasma nem vágja földhöz az ellenfelet, ha nem találod el (ez meg gyakorlatban annyit tesz, hogy az én lövésemtõl nem terül el, én viszont állandóan fekszek tõle).

De azért ezeket nem véve ne nagyon írd le a predatort, mert még mindig az egyik legkeményebb "f@sz@gyerek". Iszonyat távolságból megy az ugró támadás, ami marine és alien esetében sokszor földre döntéssel végzõdik, ami egyenes út a kivégzéshez. (Még egy kis ütés a földön fekvõ ellenfélbe és mehet is az E)
A plasma sajnos a lagg miatt megy össze-vissza (dedikált szerveren elég halálos), a disc-t pedig irányíthatod eldobása után, ami szintén megpróbálja eltalálni a cursor közelében lévõ ellenfelet.
De igazából a közelharcban jó nagyon a Predator!

avp_cli.exe múúkodése lállt...- hajrá Steam no comment
Lentebb olvastam hogy kijött valami patch predator részére.. hát én se nagyon látom hogy üzemelne 😊
Akkor a hiba az én gépezetemben van 😄
Más... épp most értem el a 26-os szintet mondom játszok kicsit predatorral is mert aliennel játszok ha tudok. Hát valami elképesztõen gyengére sikeredett véleményem szerint. A dárdával eltaláni valakit képtelenség, a disc és a válágyú minden fele megy csak a célra nem. Emlékeimben az 1. részben a disc frankón követte a célt most meg semmit nem lehet vele kezdeni. Ráasásul meg se hal tõle az illetõ. Szóval predator extra LOL. Rohadt funny mikor predatorral a board alján végzek szaros 3 pontal 😄
Kange
Ööö, ez érdekes. Most kipróbáltam, hogy mit szól hozzá, hogyha nincsen konfig fájl, de akkor sem áll le.
Nem tudom úgy elindítani, hogy ezt produkálja...

sith7
Most akartam hivni a UPC - t, mert múltkor kijöttek, hogy tényleg gond van, kicseréltek valami kütyüt, jó is lett, de tegnap szarakodott, aztán ma mondták, hogy körzetemben akadozik a szolgáltatás.

Remélem ma jó lesz, és akkor mehet a hent !!!

Pedig tegnap már 8 - kor voltam ... <#szomoru1>

A napokban letöltöttem a dedicated server beta-t de program mûködése leáll. Elég laikus vagyok ezekhez a multiplayeres nyavajákhoz az az igazság. Valamit én ronthattam el?
Kange
Ne is mond, kezd tele lenni a hócipõm ezzel az internettel... <#falbav>

Remélem ma este már leszek! <#eljen>

sith7
Hát ezt nem akartam világgá kürtölni, de vártalak... <#rolleyes>
Ahogyan azt szombaton megbeszéltük...<#buck>

Amúgy ami meg ment játék, az katasztrófa volt
Nem értem, miért mindig olyan csapatba kerülök, ahol nem ismerik a csapat fogalmát, de az ellenfél meg 4 - vel megy mindenhova ...

Fõleg camp - elni