7670
avp10logo.png
  • KennyGTP
    oh. Tényleg :), már linkelem is be .
  • Kange
    Jah, a part 3-t lehagytad véletlenül! :)
    Part 3
  • Kange
    Szóhoz sem jutok, annyira jó. Hihetetlen!
  • zozox333
    Üdv!

Hol találom a mentéseket?
  • Renjike
    az az animáció egész jó :D és mért van mindig olyan bazi nagy lagg a player matches szerók között,
  • HF
    Sound Blaster kártyád van?
    Ez esetben kapcsold ki a X-Fi hanghatást.
    (Vezérlőpult -> Hang -> Lejátszás -> [saját hangeszköz] ->
    Tulajdonságok -> Sound Blaster - itt szedd ki a pipát a "Disable Enhancements" opciónál)
  • XenHai
    Ez nagyon állat...
  • Hellsing47
    sziasztok
    hang problémára létezik valami megoldás?
    videók alatt van hang, máshol (menüben, játék alatt) nincs
    xp sp3-on teljesen jó volt, win7-en meg szarakszik
  • Rotcsa
    Fú, de jó volt ez! :)
  • KennyGTP
    AvP Redemption Fél órás kis fan made mozi, meg kell nézni!
  • sith7
    Az XP szerzés miatt meg ne aggódj, nemsokára dedikált szervereken is fogsz kapni.

Én erre gondoltam ..
  • Renjike
    pár hete
  • sith7
    Khm ... mikor is ?
  • Renjike
    köszi all .. de az furcsa hogy olyan nagyon kevesen jáccanak AVP multyval pedig mikor haveromnál voltam rengeteg dedikált szerver volt és pár másodperc volt a rankedmatchre is a várakozás :/ na m1 de amm nagyon jó és megérte az árát
  • buddabudda
    Az Xfire nem támogatja a dx11 illetve dx10-s AvP-t, nem ismeri az avp_dx11.exe-t. Viszont a dx9 alatt tudod használni az Xfiret.
  • Bulics
    HOL tartja a savegamekat meg a feloldott pályákat?
  • HF
    Jah és azt elfelejtettem mondani, hogy ha nem akarsz várakozni, érdemes Player Match opciót választani, ott vannak rendes dedikált szerverek, ezt célszerű játékos alapján rendezni, hogy a tetejére kerüljenek a nem üres szerverek.
    Az XP szerzés miatt meg ne aggódj, nemsokára dedikált szervereken is fogsz kapni.
  • HF
    A Steam frissítési rendszere úgy működik, hogy a játékhoz megjelent 4 patchet egyben tölti le. Tehát ha belépsz a játékba, és rányomsz az "Extras" menüpontra, a háttérben lévő Alien felirat alatt látni fogod a jelenlegi verziószámodat, aminek 2.22-nek kell lennie.

A játékos keresés meg több okból is lehet lassú. Ha rossz régió van beállítva, előfordulhat, hogy nem talál játékost... Egyébként most már viszonylag gyakran be lehet kerülni, 2~3 perc egy Rankedra való várakozás, ha egyedül vagy.

A videófelvételre pedig sajnos csak a Fraps-ot tudom javasolni, én is ezzel veszek videókat, és nyomok screenshotokat.
  • Renjike
    ja meg mért tart rohadt sokáig a játékos keresés és nekem aSteam csak 1 Patchet töltött le
  • Renjike
    csáó! megvettem eredetibe hogy majd online jáccak meg hogy Xfire nevezetű programmal videót csináljak de nem kapok in game támogatást valaki segitene? :/
  • Fehercsoki
    Rakd fel a patcheket.
  • zozox333
    Sziasztok!

Kártyát cseréltem a gépemben és elkezdtem újra játszani az AvP 3-t, hogy milyen a DX11, meg magas videó beállítások, meg minden.
    Frankó lenne a dolog, DE: amikor "T" gombot nyomok, hogy lámpát kapcsoljak, beáll a játék!
    Légyszi segítsetek, hogy ez mitől van!?
  • derdani
    Ja az jó lenne.
  • Kange
    Azért óvatosan dobálózz a statisztikákkal! :)
    Illetve ha dobálózol, akkor pontosan:
    Modern Warfare 2: 106,076
    AvP: 958

Szóval azért...
  • csonti85
    Lehetne mit csiszolni még a játékon, az biztos. Modern Warfare-t több millióan játszák, nem csoda, ha nagyobb gondot fordítanak rá, hogy a játékélmény a lehető legzavartalanabb legyen. Ott egy kis hiba és akár 100.000 ügyfelet vesztenek, itt max a 100.000 ügyfélből elmegy 100, nem nagy dolog.

Amit még hiányolok, az a taunt a predátortól vagy a marine-tól multiban, meg predátorral lenni survivor módban.
  • sith7
    Nem igazság !!!!!!!!!!!!!
  • Kange
    Akkor nem szóltam! :)
    A véleményem viszont továbbra is az, hogy a dedikált szervert kell erőltetni, mert ott senkinek sincsen előnye! (Ugye alaphelyzetben a host-nak hatalmas előnye van, mert 0 a pingje!)
  • zpp0663
    A modern Warfare 2 megoldotta. Kilép a host, és keres egy újjat a szerón, és megy tovább :)
  • Kange
    Az csak speciális rendelésekhez járt, ahogy a predatornak az Alien maszk.
  • sith7
    És a "Number 6" ?
  • Kange
    De ez ellen nagyon nehéz tenni valamit, hiszen futás közben kéne átvennie valamelyik másik játékos gépének a host feladatokat.
    Nem vagyok szakértő, de szerintem az összes játékban ez így van, azaz ha a host kilép, akkor adios...

Legjobb dolog az lesz, ha szimplán a dedikált szerveren való játékért is jár majd XP, azzal teljesen kilőve ez a probléma.
  • zpp0663
    Remélem valahogy megoldják azt, hogy ne álljon le a game ha a host elmegy.... Gondolom tudnak erről a készítők, hogy ez nem kóser így... Ha már dedikált szerókat beletettek, hogy jobb legyen a játék kor ezt megjavítják... Ettől lesz rossz az egész multi..
  • Kange
    Így van, ahogy csonti85 írja. Sajnos semmi extra, csak a küllem.
    (Mondjuk annyi van, hogy egyik-másik Alien skin nagyobb, mint a többi és ahogy észrevettem, könnyebb a marine-nak eltalálnia...)
  • csonti85
    Csak design az egész, semmi bónusz nem jár velük. Én mondjuk nagyon hiányolom az egészből azt, hogy nincsen semmilyen jellegű személyreszabhatóság vagy bónusz dolog, ha már szopsz a vacak ranked rendszerben a rangokért.
  • zpp0663
    Köszi, és ezektől az új skinektől erősebb lehet a karakter? Tehát mondjuk strapabíróbb a wolf? vagy erősebbet csap?
  • Kange
    Így van, a szintedtől függ.
    Itt van a teljes lista:
    Rank 02 - Gibson
    Rank 03 - Warrior Dome
    Rank 04 - Claw
    Rank 06 - Connor
    Rank 09 - Stalker
    Rank 10 - Warrior Ridged
    Rank 13 - Moss
    Rank 16 - Hunter
    Rank 19 - Praetorian
    Rank 22 - Johnson
    Rank 25 - Wolf
    Rank 28 - Rookie
    Rank 31 - Spartan
    Rank 34 - Nethead
    Rank 37 - Lord
    Rank 40 - Van Zandt
  • zpp0663
    Skineket, hogyan lehet szerezni? sok xp?
  • sith7
    Embere válogatja, nekem meg a pred - től van herótom, én mindig alien - nel megyek, ha lehet választani

Ki lehet kerülni ezt a sok botlást ... Te üss először
  • Kange
    Nah de akkor sem igaz, hogy mindig botlik. Ne mond, elég sokat voltam már az aliennel! :)
    Max akkor botlik még, ha farkazol és közbe ütnek egy kis ütést. Vagy pedig a predátor fókusz ugrásától.
  • csonti85
    A blokkolt utés utáni counternél megértem, ha botlok. Én arról beszélek, amikor egyszerűen csak megöt az alien/predator kis ütéssel, és fekszem a földön tőle és azt se tudom merre vagyok, és merre a másik.

Mondjuk alapból mindig predátorral lennék, csak az elmúlt 10 alkalommal alient sorsol nekem a gép, ezért van kicsit herótom. :P