7670
-
#6710 oh. Tényleg :), már linkelem is be . -
#6709 Jah, a part 3-t lehagytad véletlenül! :)
Part 3 -
#6708 Szóhoz sem jutok, annyira jó. Hihetetlen! -
zozox333 #6707 Üdv!
Hol találom a mentéseket? -
#6706 az az animáció egész jó :D és mért van mindig olyan bazi nagy lagg a player matches szerók között,
-
#6705 Sound Blaster kártyád van?
Ez esetben kapcsold ki a X-Fi hanghatást.
(Vezérlőpult -> Hang -> Lejátszás -> [saját hangeszköz] ->
Tulajdonságok -> Sound Blaster - itt szedd ki a pipát a "Disable Enhancements" opciónál) -
#6704 Ez nagyon állat... -
Hellsing47 #6703 sziasztok
hang problémára létezik valami megoldás?
videók alatt van hang, máshol (menüben, játék alatt) nincs
xp sp3-on teljesen jó volt, win7-en meg szarakszik -
Rotcsa #6702 Fú, de jó volt ez! :) -
#6701 AvP Redemption Fél órás kis fan made mozi, meg kell nézni!
-
#6700 Az XP szerzés miatt meg ne aggódj, nemsokára dedikált szervereken is fogsz kapni.
Én erre gondoltam .. -
#6699 pár hete -
#6698 Khm ... mikor is ? -
#6697 köszi all .. de az furcsa hogy olyan nagyon kevesen jáccanak AVP multyval pedig mikor haveromnál voltam rengeteg dedikált szerver volt és pár másodperc volt a rankedmatchre is a várakozás :/ na m1 de amm nagyon jó és megérte az árát -
buddabudda #6696 Az Xfire nem támogatja a dx11 illetve dx10-s AvP-t, nem ismeri az avp_dx11.exe-t. Viszont a dx9 alatt tudod használni az Xfiret. -
Bulics #6695 HOL tartja a savegamekat meg a feloldott pályákat? -
#6694 Jah és azt elfelejtettem mondani, hogy ha nem akarsz várakozni, érdemes Player Match opciót választani, ott vannak rendes dedikált szerverek, ezt célszerű játékos alapján rendezni, hogy a tetejére kerüljenek a nem üres szerverek.
Az XP szerzés miatt meg ne aggódj, nemsokára dedikált szervereken is fogsz kapni. -
#6693 A Steam frissítési rendszere úgy működik, hogy a játékhoz megjelent 4 patchet egyben tölti le. Tehát ha belépsz a játékba, és rányomsz az "Extras" menüpontra, a háttérben lévő Alien felirat alatt látni fogod a jelenlegi verziószámodat, aminek 2.22-nek kell lennie.
A játékos keresés meg több okból is lehet lassú. Ha rossz régió van beállítva, előfordulhat, hogy nem talál játékost... Egyébként most már viszonylag gyakran be lehet kerülni, 2~3 perc egy Rankedra való várakozás, ha egyedül vagy.
A videófelvételre pedig sajnos csak a Fraps-ot tudom javasolni, én is ezzel veszek videókat, és nyomok screenshotokat.
-
#6692 ja meg mért tart rohadt sokáig a játékos keresés és nekem aSteam csak 1 Patchet töltött le -
#6691 csáó! megvettem eredetibe hogy majd online jáccak meg hogy Xfire nevezetű programmal videót csináljak de nem kapok in game támogatást valaki segitene? :/ -
#6690 Rakd fel a patcheket. -
zozox333 #6689 Sziasztok!
Kártyát cseréltem a gépemben és elkezdtem újra játszani az AvP 3-t, hogy milyen a DX11, meg magas videó beállítások, meg minden.
Frankó lenne a dolog, DE: amikor "T" gombot nyomok, hogy lámpát kapcsoljak, beáll a játék!
Légyszi segítsetek, hogy ez mitől van!? -
#6688 Ja az jó lenne. -
#6687 Azért óvatosan dobálózz a statisztikákkal! :)
Illetve ha dobálózol, akkor pontosan:
Modern Warfare 2: 106,076
AvP: 958
Szóval azért... -
csonti85 #6686 Lehetne mit csiszolni még a játékon, az biztos. Modern Warfare-t több millióan játszák, nem csoda, ha nagyobb gondot fordítanak rá, hogy a játékélmény a lehető legzavartalanabb legyen. Ott egy kis hiba és akár 100.000 ügyfelet vesztenek, itt max a 100.000 ügyfélből elmegy 100, nem nagy dolog.
Amit még hiányolok, az a taunt a predátortól vagy a marine-tól multiban, meg predátorral lenni survivor módban. -
#6685 Nem igazság !!!!!!!!!!!!! -
#6684 Akkor nem szóltam! :)
A véleményem viszont továbbra is az, hogy a dedikált szervert kell erőltetni, mert ott senkinek sincsen előnye! (Ugye alaphelyzetben a host-nak hatalmas előnye van, mert 0 a pingje!) -
zpp0663 #6683 A modern Warfare 2 megoldotta. Kilép a host, és keres egy újjat a szerón, és megy tovább :) -
#6682 Az csak speciális rendelésekhez járt, ahogy a predatornak az Alien maszk. -
#6681 És a "Number 6" ? -
#6680 De ez ellen nagyon nehéz tenni valamit, hiszen futás közben kéne átvennie valamelyik másik játékos gépének a host feladatokat.
Nem vagyok szakértő, de szerintem az összes játékban ez így van, azaz ha a host kilép, akkor adios...
Legjobb dolog az lesz, ha szimplán a dedikált szerveren való játékért is jár majd XP, azzal teljesen kilőve ez a probléma. -
zpp0663 #6679 Remélem valahogy megoldják azt, hogy ne álljon le a game ha a host elmegy.... Gondolom tudnak erről a készítők, hogy ez nem kóser így... Ha már dedikált szerókat beletettek, hogy jobb legyen a játék kor ezt megjavítják... Ettől lesz rossz az egész multi.. -
#6678 Így van, ahogy csonti85 írja. Sajnos semmi extra, csak a küllem.
(Mondjuk annyi van, hogy egyik-másik Alien skin nagyobb, mint a többi és ahogy észrevettem, könnyebb a marine-nak eltalálnia...) -
csonti85 #6677 Csak design az egész, semmi bónusz nem jár velük. Én mondjuk nagyon hiányolom az egészből azt, hogy nincsen semmilyen jellegű személyreszabhatóság vagy bónusz dolog, ha már szopsz a vacak ranked rendszerben a rangokért. -
zpp0663 #6676 Köszi, és ezektől az új skinektől erősebb lehet a karakter? Tehát mondjuk strapabíróbb a wolf? vagy erősebbet csap?
-
#6675 Így van, a szintedtől függ.
Itt van a teljes lista:
Rank 02 - Gibson
Rank 03 - Warrior Dome
Rank 04 - Claw
Rank 06 - Connor
Rank 09 - Stalker
Rank 10 - Warrior Ridged
Rank 13 - Moss
Rank 16 - Hunter
Rank 19 - Praetorian
Rank 22 - Johnson
Rank 25 - Wolf
Rank 28 - Rookie
Rank 31 - Spartan
Rank 34 - Nethead
Rank 37 - Lord
Rank 40 - Van Zandt -
zpp0663 #6674 Skineket, hogyan lehet szerezni? sok xp? -
#6673 Embere válogatja, nekem meg a pred - től van herótom, én mindig alien - nel megyek, ha lehet választani
Ki lehet kerülni ezt a sok botlást ... Te üss először -
#6672 Nah de akkor sem igaz, hogy mindig botlik. Ne mond, elég sokat voltam már az aliennel! :)
Max akkor botlik még, ha farkazol és közbe ütnek egy kis ütést. Vagy pedig a predátor fókusz ugrásától. -
csonti85 #6671 A blokkolt utés utáni counternél megértem, ha botlok. Én arról beszélek, amikor egyszerűen csak megöt az alien/predator kis ütéssel, és fekszem a földön tőle és azt se tudom merre vagyok, és merre a másik.
Mondjuk alapból mindig predátorral lennék, csak az elmúlt 10 alkalommal alient sorsol nekem a gép, ezért van kicsit herótom. :P