7670
-
zpp0663 #6670 Értem, de most készüljetek fel, láma kérdés következik. Dedikált szeróra, hogyan tudok csatlakozni? -
#6669 Sok esetben "botladozik". De igazából szinte mind ki tudod kerülni, hiszen a predator focus ugrása védhető, falon nem szabad sokat lenni, satöbbi. Jah, meg nem fejetlenül használni az ütés gombot, mert amit írsz pl. az az ellentámadás, amitől fekszel. Szóval ha látod, hogy az ellenfél védekezik ne használd a kis ütést!
De érdekes, hogy az alien miatt sírsz, én pl. a Marine-t látom így. Az aztán mindentől "botlik", legyen az Predator fókusz ugrása, alien plafonról való farkazása... -
csonti85 #6668 A Ranked meccsekre viszonylag sokat kell várni. Csúcsidőben átlag 1-2 perc, késő este meg 4-10 perc, de ha összeverődik egy party, azok már elég sokáig, 3-4 meccs erejéig és együtt maradnak emiatt. Sajnos nem lett annyira nagy durranás a játék mint várták, ezért az alacsony játékos létszám, meg aki tudta kifarmolta/szopta a skinneket, és ranked közelébe sem megy. Ajánlom a dedikált szervereket, ott mindig van valami játék.
Ranked meccs szopás. 1 nem választhatsz semmit, csak deathmatch alatt, mindent (játékmód, térkép, faj) a gép sorsol, hozzáteszem, néha nagyon szarul. Ezen kívül az említett kellemetlenségek (kilép a host, nem találsz embert, csalók, stb.....) is itt inkább jellemzőek. Nekem egyszer a 15 perces menet 14 percében döntött úgy a host, hogy lelép, és 7-en szoptuk be 0 xp-vel miatta. Elhiheted, hogy ilyenkor legszívesebben uninstall és a készítők fejébe állítanám a lemezt. -
zpp0663 #6667 Sziasztok!
1. Nektek is sokat kell várni mire felcsatlakoztok multira?
2. Most komolyan, online játék közben nem választhatok fajt? Bár lehet én vok a béna, és nem találom a gombot.
Am jó lenne a game, ha nem lenne pár hihetetlen nagy faszság benne, pl: ha a szerver gazda lelép miét zárul be az egész? Máshogy is megoldhatták volna.. -
csonti85 #6666 A kivégzések jók, csak tudni kell mikor használod, érdemes előtte körülnézni ki van a környéken, vagy ki nincs, bár néha még így is érhet meglepetés. :)
Viszont ez az állandó botladozás aliennel nagyon idegesítő, és képtelenség így játszani. Alien ellen megüt és padlót fogok, ott meg szétszed, predátor még rosszabb. Focus mode-nak van valami köze ehhez? -
#6665 Azért a kivégzés adja a legtöbb XP-t. Ha rangsorolt meccseket nyomunk, akkor nem is foglalkozok azzal, hogy le tudnak e majd szedni a kivégzés közben/után.
Arról meg nem is beszélve, hogy sokszor csak a kivégzéssel lehet megolni az ellent (gondolok itt olyan szitura, hogy 2 marine, egyiket befarkazod, majd E. Hiába lő le a másik, így legalább egyet ki tudtál nyírni). -
#6664 Nem kamu.
A patcheket meg a steam magától leszedi. -
#6663 Honnan lehet a patcheket letölteni? -
#6662 Nem tudni az idő pontot, lehet hogy csak kamu hír ként írták ki a steam avp fórumra (remélem hogy nem kamu az egész). -
#6661 Béna vagy. -
Avpfan #6660 Mikor jön az új patch amiről beszéltetek ?
Rohadtul elegem van már a sok kis buziból akiknek abból áll a játék, hogy mögém rohannak és megnyomják az E betűt. Kurvára lerontja az amúgy jó játékélményt.
Ráadásul a gyáva patkány sem ér vele sokat, mert a társam úgy is lelövi.. A kivégzésekből nem lehet jó statot összehozni. Csak jól néz ki oszt kész..
-
Avpfan #6659 Rosszkor ütsz..
Ha emberrel mész és az alien támad akkor:
1. ha light attackal jön akkor blokkolsz majd counter attack és szét darálod míg a földön fekszik.
2. ha már játszottál vele és tudod, hogy előszeretettel használja a kib@szott farok támadást akkor neked kell gyorsabbnak lenni és elsőként megütni. Ettől megszédül--> van időd szétdarálni.
-
#6658 I see you!!!
-
csonti85 #6657 Valaki árulja már el, hogy az alien miért botladozik állandóan? Iszonyat idegesítő, már ha rámnéz az ellenfél a karakterem elebotlik, és amíg összeszedem magam szépen kicsinál a földön. Mindegy, hogy falon mászom, vagy a földön megyek, kis támadás, vagy mellém lőtt plazma lövedék, állandóan megtántorodik az alien, és azalatt kicsinálnak. Ám fordítva ezt nem tapasztalom, megütöm az alient, az meg üt tovább. Hogy a retekbe működik ez, vagy van rá valami ellenszer, mert nagyon idegesítő. -
dom2000 #6656 sziasztok, aki nvidia karival nyomja milyen driver van fent hozzá? -
#6655 "zavarás" ? -
Bulics #6654 derdani 6614 re válaszomltam az előbb -
Bulics #6653 ja nekem a predator zavarás hangja kéne csengőhangnak.. -
#6652 Ez más más mint Bear Grylls legeslegújabb jövőbeli Túlélés Törvényei
(ha valaki nem tudná Ultimate Survival). Bear Grylls egy kietlen hideg bolygóra keveredett ahol talált egy elhagyatott gyárat. Fázott ezért az ismeretlen döglött állatott (amit kb fél órája talált meg, de nem akarta megenni mert számára is ismeretlen ez a faj) ezért az arcára tette hogy le ne faggyaznak az érzékszervei és mivel szál nem volt nála ezért a nyakát is betakarta az ismeretlen élőlény nyúlványával. Fogta az univerzális kését és tűzkövét és fényt/fűzet csiszolt vele hogy a kezeit is felmelegítse, de mivel az már a fagyás határán voltak, ezért bedugta őket a gatyájába.
-
Avpfan #6651 szerintem nyújtógyakorlatokat végez.. bal láb, közép, jobb láb -
#6650 -
#6649 Én nem lennék benne biztos h a hasát fogja..... elég furcsa helyzetben van....:P.. gondolja lassan meghal még előtte szeretne eljutni a "csúcsra".... -
#6648 Most már jó... -
#6647 Nálam azt írja nem elérhető, próbáljam később ?????? -
#6646 Jaja, teljesen tökéletesen... :) -
#6645 Nálatok megy a steam ??? -
#6644 Szerintem fáj a hasa egy lárvátol. -
#6643 Szerintem hasmenése van, mert fogja a hasát ... -
Avpfan #6642
-
#6641 Tudom, hogy ne multis kép, de unatkoztam egy kicsit, meg mivel az eredeti lett feltéve így törlődött a mentésem is... és elkezdtem az Alien kampányt, és hát ugygondolom h a Rebellion egy kicsit perverz-re tervezte ezt a játékot....hogy miért?
ezért:
Nemtudom eldönteni h bánatában már zsebhokizik-e vagy vagy csak le akarja cumilni magát mindenesetre elég érdekes...
ti mit gondoltok? -
#6640 Yautja clan, és RFH, mind a kettő Predator klán volt, az RFH megszűnt én lettem a vezető, aztán fogytunk, meg idő se volt, ezért otthagytam, és elhívtak a yautja-ba ott meg meguntam az AVP2-őt :P -
#6639 Te meg húzzad fel a picsádat steamre, ne itt írkálj. Amúgy se avp-zel sose csak a residentet buherálod. -
buddabudda #6638 uh ezen a képen még én is rajta vagyok :D
Én vagyok a jobb oldalt álló, smartgunos marine :D. -
#6637 A fotozásban is benne vagyok ! xD -
#6636 Melyik klánban játszottál???? Hátha találkoztunk a 2-es virtuális csatamezőn -
#6635 Mikor lesz a fotózás (mert én benne lenném/vagyok)???? -
#6634 hát, nem lenne hülyeség:P
ÉN az AVP2-ben voltam 2 klánban is, de áttértem az AVP3-ra:D:D -
#6633 Ebben a legjobb az, amikor úgy csinálják ezt, hogy közben ütöd.
Nem egyszer volt már olyan, hogy preddel voltam, alien jött szemben sprintelve, célja a mögém kerülés volt, elkezdtem ütni (2x el is találtam) és mégis beadta neki a Stealth kill-t. -
Avpfan #6632 Az nem lenne rossz dolog ha az aliennek és a prednek 1 mp-ig állnia kell a kivégzéshez..
Mostanában már nagyon felbaszták az agyam az ilyen homárok, állandóan csak hátulról jönnek. Tegnap egy pred 3x támadt rám szemből, mind a háromszor Blokk-->ütés--> ravasz, ezután megunta, sprintelve szaladt felém, mögém futott aztán trophy vagy nem tudom milyen kivégzés jött..
Ekkor nagyon elkezdtem röhögni, be is írtam a gyereknek, hogy "máshogy már nem megy, mi ?!"
-
#6631 Ti most végülis miről beszéltek ??????????????